8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105951-105975

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Oikeusministeri Tuija Brax luistelee edelleen vastuusta sähköisen äänestyksen katastrofissa. Syksyinen ylimielisyys lähdekoodin ja äänestysprosessin auditointia vaatineita kohtaan on vaihtunut säälittävään PR-temppuiluun. Oikeusministeriön sisäinen tutkimus osoittaa yksiselitteisiä laiminlyöntejä vaaliprojektin hallinnoinnissa. Hyväksymistestauksen tulokset käsiteltiin kuulemma "tavallista epämuodollisemmalla tavalla", siksi virheet jäivät korjaamatta.

Vaalipäällikkö saa ehkä siirron toisiin tehtäviin, mutta Brax jää. Hän ei ota vastuuta, vaikka syksyllä toisteli ettei mikään voi mennä vikaan. Ikävien uutisten vastapainoksi lehdistölle tarjottiin gallup-kyselyä, jonka mukaan moni äänestäjä oli sähköiseen äänestykseen tosi tyytyväinen. Kiva.
  
  10. joulukuuta 2008 13:16:04

Nimi : Tosi
  
Viesti : Olisiko liian foliohattuista epäillä, että tämä thorsin lakiehdotus on pelkkä provo?

Enpä uskaltaisi noin positiivisesti uskoa. Kyllä toi ihan oikeesti taitaa olla vireillä.
  
  10. joulukuuta 2008 13:17:28

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Työtoverini valitti viime keväänä, että kun hänen rakas mäyräkoiransa (siis KOIRA)pisautti naapuritalon rappusten viereen, joku ilkeä mummo tuli huutamaan: "Vie se rakkisi pois siitä!" Nyt kysynkin, voiko tämä mahdollisesti olla Jussi Halla-ahon syytä, sillä hän on eräässä kirjoituksessaan todennut: "koira on yhtä ruma ja tyhmä joka päivä", eli yllyttänyt koiravastaisuuteen.
  
  10. joulukuuta 2008 13:18:38

Nimi : cutter
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Hohhoijjaa se on näköjään iltalehti samanlainen sensuuriläpyskä kuin hesariki. Bannasivat ip:n keskusteluista. Nähtävästi siellä ei saa koittaa asiallisesti perustella ku tuli bannia. Monenlainen törky näkyy kuitenkin menevän läpi. Varsinainen sananvapauden Mekka.
  
  10. joulukuuta 2008 13:22:03

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Scriptan olennaiset kirjoitukset pitäisikin kääntää englanniksi."

Voisikohan Vera näyttää esimerkkiä joidenkin olennaisimpina pitämiensä kirjoitusten osalta? Verahan on sanonut osaavansa englantia paremmin kuin suomea, joten häneltä varmaan onnistuisi meistä parhaiten multikulti-byrokraattisten asiasanojen ja muiden kiertoilmaisujen kääntäminen ainakin amerikanenglanniksi.
  
  10. joulukuuta 2008 13:25:13

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Futuristi: "Voisikohan Vera näyttää esimerkkiä joidenkin olennaisimpina pitämiensä kirjoitusten osalta?"

En ole hirveän hyvä kääntämään, mutta voisin ainakin yrittää.
  
  10. joulukuuta 2008 13:31:18

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : A.N.:"Heitän aivan lonkalta, että nimim. "Moku" on J.P. Roos. Metsään todennäköisesti menee, mutta sanavalinnat, syytökset ja ajatusten rakenne ovat hyvin samanlaisia. Roosin Usarissa viljelemiä henkilökohtaisuuksia lukuunottamatta."

Bingo! Yhdyn toveri Aaännään, koska en voinut olla tulematta täsmälleen samaan johtopäätökseen "Mokun" jankkaamisia äsken lukiessani.

Mitä sanoo Sicherheitsdienstin osasto IIIB, eli Elektronisen tiedustelun IP-tarkastusosasto?
  
  10. joulukuuta 2008 13:31:37

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuli semmoinen juttu mieleen että kun muut EU-maat kristävät maahanmuuttopolitiikkaansa ja Suomi löysentää niin mitä mahtavat ajatella nuo muut maat Suomesta takaporttina EU-alueelle? Luulisi että pian alettaisiin valmistella esteitä Suomesta matkustamiselle ja muuttamiselle. Porsaanreikä tukittaisiin. Siitä olisi haittaa kaupankäynnille.

Suomalaisuus ei ole kohta tae henkilön asiallisista tarkoitusperistä kiertää Euroopassa. Ehkä näin on jo nyt.
  
  10. joulukuuta 2008 13:33:06

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minun mielestäni Moku ei vaikuta lainkaan Roosilta. Jälkimmäinen ei pysty hallitsemaan itseään, ensin mainittu taas puhuu (alkuhankaluuksista päästyään) varsin asiallisesti.
  
  10. joulukuuta 2008 13:33:53

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Ai on Halla-aho kirjoitellut koiravastaisia, enpä muistanutkaan. Koiraihmisenä tein sen johtopäätöksen, että Halla-ahon uskottavuus aivan kaikessa meni tämän myötä. Olisin ennen tätä muistutusta varmasti häntä seuraavissa vaaleissa äänestänytkin, mutta nyt ääneni menee vihreille.

PS. Kissat ovat syvältä aunuksesta! Kissoista on korkeintaan turkiksiksi, seuraeläimiksi ne ovat aivan liian v-maisia paskiaisia.
  
  10. joulukuuta 2008 13:35:03

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jättiyllätys googlatuimpien suomalaisten listalla

Arvatkaapa mikä?

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/43729-jattiyllatys-googlatuimpien-suomalaisten-listalla

Tää on niin totta :D HOMMA^^^!
  
  10. joulukuuta 2008 13:35:59

Nimi : MJ
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Niin, oliko se Jodie Fosterin vika, että John Hinckley yritti pasauttaa Reagania revolverilla mahaan?

Kyllähän se nyt herranjumala oli! Taksikuskin jokainen kopio pitää raijata maanalaiseen bunkkeriin (Scriptan sisältävän kovalevyn viereen) ja täyttää tila kattoa myöten radioaktiivisella ydinjätteellä.
  
  10. joulukuuta 2008 13:37:45

Nimi : RR
  
Viesti : Kulttuurikeskus Caisa

Tässä yritin etsiä Helsingin kaupungin talousarviosta 2009 yhteenvetoa erilaisista kaupungin myöntämistä avustuksista.
http://www.hel.fi/wps/portal/Talousjasuunnittelukeskus/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Taske/fi/Kaupungin+talous/Talousarvio+ja+taloussuunnitelma

Melko mahdoton tehtävä, koska 440 sivuinen opus on

1. Kirjoitettu liiallisia yksityiskohtia välttäen, ainakin mitä tulee rahan käytön kohteisiin. Sen sijaan verbaalista akrobatiaa on harrastettu paljon.
2. Erilaiset avustukset eivät ole yhden hallinnonalan esim. kulttuuritoimen alaisia, vaan niitä on myönnetty useammalta kaupunginhallinoimalta taholta.

Tässä olisi Jussi Halla-aholla yksi työsektori kaupunginvaltuustossa. Ottaa yhteyttä Helsingin kaupungin taloushallintoon ja pyytää yksityiskohtainen selvitys erilaisille maahanmuuttaja- ja monikulttuuriyhdistyksille myönnetyistä avustuksista.

Jos valtio pelkästään myöntää 82 miljoonaa euroa kotoutukseen, niin paljonkohan kunnat joutuvat käyttämään, erityisesti Helsinki?

Tämä monikulttuurihomma kyllä löyhkää taloudelliselta pohjalta. Paljon puhutaan läpinäkyvyydestä mutta Hkin kaupungin tarkastuslautakunnan arviosta Kulttuurikeskus Caisasta:

"Kustannusten seurannassa ja budjetoinnissa on siirrytty käytäntöön, jossa esimerkiksi Caisan talokohtaisessa kustannusraportissa ei ole enää ulkopuolisia vuokramenoja mukana, vaan ne on siirretty kulttuuriasiainkeskuksen osastopäällikön kustannuspaikalle. Ne mukaan lukien Caisan kokonaismenot olivat 1,55 milj. euroa.

Tarkastuslautakunta toteaa, että
muuttunut budjetointimenettely vaikeuttaa kulttuurikeskus Caisan talouden erillistä seurantaa ja läpinäkyvyyttä.

http://www.hel.fi/wps/portal/Tarkastusvirasto/?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Tav/fi/Etusivu
  
  10. joulukuuta 2008 13:41:59

Nimi : Hannes
Kotisivu : www.phpbb.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Voisiko mitenkään harkita tämän vieraskirjan muodon muuttamista ihan oikeaksi keskustelupalstaksi. Nythän on mission impossible löytää mitään vanhoista kirjotetuista viesteistä ja ei ole nähtävissä viestien ketjutusta.

Joten ehdotan alustan vaihtoa ja phpBB:n käyttöönottoa.
Esimerkkiä voi katsoa vaikka ocf.fi:n sivuilta
http://www.opelclubfinland.fi/forum/

phpBB:N ylläpito vaatii tietysti vapaaehtoisia henkilöitä ja minä ilmoitaudun heti hommaan.
  
  10. joulukuuta 2008 13:42:47

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hannes: Earth calling.

Mielenvikaisuudesta kärsivän nimimerkki Lepakon suosituimmat "seura"eläimet ovat tunnetusti pakastebroileri, kumiankka ja takametsän oravat. Piskinsäkin lienee joku syyhyinen keskikaljannoutaja.
  
  10. joulukuuta 2008 13:44:14

Nimi : PK
  
Viesti : Kissoista on korkeintaan turkiksiksi,

Ei enää. EU kielsi.
  
  10. joulukuuta 2008 13:44:54

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Palataanpas vielä tuohon Kalevan uutiseen rasistisista nettikirjoitteluista.

""Emmehän mekään halua ajatella, että suomalaisten maine Ruotsissa vuosia sitten johtui kulttuurista, vaan sosioekonomisesta asemasta. Sama koskee maahanmuuttajia Suomessa", Rastas korostaa ongelmien syitä. "

Kun muistetaan, että Suomi, ja Suomen kulttuuri pohjaa hieman toisenlaiseen lähi-historiaan kuin Ruotsin, niin suomalaisten väkivaltaisuus, ja raju alkoholinkäyttö voi selittyä pikemminkin tuolla kansallisella traumalla, kuin ehkä geneettisellä taustalla.

Kyse ei siis voi olla meidän halustamme vaan olemassa olevista tosiasioista, ja Mestarin johdolla mehän haluamme ajatella, oli A.Rastas sitten omasta puolestaan asiasta mitä mieltä hyvänsä.
  
  10. joulukuuta 2008 13:46:15

Nimi : M
  
Viesti : Hesarissa on jotain hyvääkin. Ks. nettiversion Karlsson. Eviran virkailija kysyy toiselta puhelin kädessään:

"Onko täällä joku sanonut, että niitä ulkomaalaissikoja ei saa päästää joulupöytään.."
  
  10. joulukuuta 2008 13:46:15

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maahanmuuttajien ja monikulttuurin aiheuttamia kustannuksia varmaan ei tiedä kukaan ihan tarkasti. Vaatisi melko laajan tutkimuksen. Tarvitsisi osata lukea rivien välistä mitä mihinkin menee ja sittenkin jäisi jotain huomaamatta. Spesialistin hommia. Mutta sellainen selvitys tarvittaisiin yleisesti luettavaksi. Tässä poliittisessa ilmapiirissä on turha ihan heti toivoa sitä tehtäväksi.
  
  10. joulukuuta 2008 13:50:09

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : JHA:"Minun mielestäni Moku ei vaikuta lainkaan Roosilta. Jälkimmäinen ei pysty hallitsemaan itseään, ensin mainittu taas puhuu (alkuhankaluuksista päästyään) varsin asiallisesti."

Mä olen kertauslukemisenkin jälkeen yhä vahvan epäilyn kannalla. Jos JPR on ottanut uuden strategian käyttöön ja hampaat muruiksi jauhettuna pitää itsensä aisojen välissä? Tai mitä jos vanha punalippuinen laiva alkaa vähitellen muuttaa suuntaansa, kun vaahtopäät jo hakkaavat karikon reunaa keulan edessä pimeydessä! (Vertauskuvallista!)
  
  10. joulukuuta 2008 13:51:45

Nimi : Moku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi halla-aholle:

Kyllä vastaus tyydyttää, sain kysymyksilleni vastaukset joiden perusteella voin mielipiteeni linjastasi muodostaa eikä minun ole tarpeen tämän enempää vieraskirjaan kommentoida tätä ja tuskin enää mitään muutakaan asiaa.

Kommentoin vielä kuitenkin vielä tätä:

"Eli sinulle on pääasia, että vaimollesi ei vittuilla ja Jussille on pääasia mitä käy Suomen valtiolle. Kumpi asia on tärkeämpi?"

Minulle on tärkeintä että saan elää perheineni rauhassa valtiossa, jonka nuhteeton kansalainen olen käsittääkseni ollut koko lapsuuteni ja aikuisikäni, maksanut veroni, suorittanut asevelvollisuuteni ja muutkin velvoitteeni valtiota ja yhteiskuntaa kohtaan.

Haluan elää rauhassa huolimatta siitä että puolisonija lapseni ovat erivärisiä ja puolisoni alkuperäiseltä kansallisuudeltaan muunmaalainen. Ja mielellään ilman perusteettomia vittuiluja ja syyttelyjä yhteiskunnan resurssien tarpeettomasta kuluttamisesta. Pelkkä normaali kyräily harvakseltaan ja seläntakana puhuminen ei niinkään haittaa ;)

Toivon tämän valtion olevan Suomi. Tähän mennessä se on sitä minulle ja perheelleni pääpiirteissään ollutkin, toivottavasti myös tulevaisuudessa.

Tuttavani kanssa käymäni keskustelun ja hänen hehkutuksesa perusteella lähdin scriptaan tutustumaan. Kriitikillä ja kyseilyillä pyrin selvittämään Halla-ahon kantoja minua henkilökohtaisesti kiinnostaviin asioihin jonka vuoksi kirjoitin kommentteja myös vieraskirjaan. Samalla myös sain vähän kuin sivutuotteena kattavan kuvan tänne kirjoittavien ja ilmeisesit scriptaa aktiivisesti lukevien asenteista ja mielipiteistä sekä niiden kirjosta.
  
  10. joulukuuta 2008 13:52:27

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Jahas , addressin 3000 nimmaria rikki.
  
  10. joulukuuta 2008 13:53:30

Nimi : Debatoija
  
Viesti : "Tämä on myös sitä politiikkaa, jonka seurauksena 10% Suomen ja 25% Helsingin asukkaista on muutaman vuosikymmenen kuluttua maahanmuuttajia" ????

Öö tuota eikös maahanmuuttajien tai -taustaisten osuus nouse jo nykyään prosentin korkeintaan kahdessa vuodessa? Ja nyt jos Thorsin laki menee läpi niin siihen Suomen 10 % mamumäärään ei mene vuosikymmeniä vaan alle 10 vuotta. 30 vuoden päästä mamuosuus olisi jo vähintään 25 %. Eikä se laske vaikka maahanmuutto lopetettaisiin kokonaan jo muutaman vuoden sisällä. Pitää myös miettiä mitä tehdä jo olemassaoleville synnytyskoneille. Maastakarkoitukset, pakkosteriloinnit esim. yhden lapsen jälkeen ja lievimpänä,ensimmäisenä keinona kaikenlaisten sosiaaliapujen totaalinen katkaiseminen maahanmuuttajilta/taustaisilta.
  
  10. joulukuuta 2008 13:55:46

Nimi : Paul R
  
Viesti : JPR käyttää ja toistaa varsin omintakeisia ilmaisuja ja sanoja kirjoituksissaan. Monia en ollut nähnyt vuosiin. Helppo bongata.
Ei JPR.
  
  10. joulukuuta 2008 13:57:09

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : PUOLIvillaisista jutuista huolimatta Lepakko on erittäin TÄYSIpäinen.

Koirani loukkaantui syvästi luettuaan JHAn koiria vastaan kiihottavaa tekstiä. Piski?! Hän, rotukoira! 2. polven maahanmuuttajana (äiti USA:sta, isä Norjasta) hänen voimaantumisensa uhkaa nyt tyssätä tähän, eikä hän näe mitään muuta ratkaisua ongelmaan, kuin ottaa sohva ja nojatuolit "työn alle", ja järsiä käyttökelvottomaksi muutaman parin kenkiä.

Toki hän on näin tehnyt aiemminkin, mutta silloin taisi olla muita syitä, joita kukaan ei enää muista. Taisivat liittyä jotenkin nuoruuteen ja kesän valoisiin iltoihin.
  
  10. joulukuuta 2008 13:59:30


guestbook © freebok.net