8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105876-105900

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Moku,

olet nyt saarnaamassa sitä, mikä uskonnollisissa piireissä tunnetaan heikon veljen teologiana. Siitä ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan mitään hyvää sanottavaa.

Heikon veljen teologia antaa pahimmille nillittäjille vapaat kädet ulkoistaa omat ennakkoluulonsa ja on muutenkin rujon väkivaltainen työkalu erimielisten nujertamiseen.

Ihan oikean-oikeasti Jussi tai minä tai kuka tahansa ei voi olla vastuussa siitä, jos joku toope jossain nuivii sun eukkoasi tai naapurin Pizza-Ahmedia. Jokainen vastaa itse omista tekemisistään.
  
  10. joulukuuta 2008 10:59:18

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ei, HS:n keskustelualue ei vain hyväksy kysymyksiä miksi asiasta ei ole uutisoitu. Ei vaikka laitoin kotiosoitetta myöten kaikki tiedot kyselyyn niin silti ei mennyt sensuurista läpi.
  
  10. joulukuuta 2008 11:01:31

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On kummallista miten tietyt asiat ylittävät uustiskynnyksen ja toiset eivät. Nut kun ulkomaalaislaki olisi ajankohtainen niin ainoastaan Aamulehti on sen ilmeisesti maininnut. Muissa lehdissä puhutaan kuumista puheen aiheista kuten Helsingin kaupunki palkkasi kanivirkamiehen tai kuinka suomalaiset haluavat asua metsän lähellä. Missä on uutisointi suomea muuttavista laki päätöksistä, missä on Sanna Ukkola ja kumppanit nyt kun politiikassa oikeasti tapahtuu jotain?

Pitäisi ruveta tallentamaan uutisia niiltä päiviltä kun olisi ollut jotain tärkeääkin uutisoitavaa. Jos media on hiljaa tai hekumoi jollain muulla aiheella esim Ilkka Kanerva, tietää että eduskunnassa tehdään isoja päätöksiä joista kansan ei haluta tietävän.
  
  10. joulukuuta 2008 11:02:11

Nimi : Vieraskynä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jaska "Asekeskustelun logiikka on hyvin vinoutunutta. Vuodessa Suomessa kuolee laillisten käsiaseiden kautta muutamia kymmeniä ihmisiä. Aikaa ja vaivaa aseiden kieltämiseen, rajoittamiseen ja paasaamiseen käytetään. "

Luku oli 2000-luvulla keskimäärin 2 henkirikosta vuodessa laillisilla käsiaseilla, ennen Jokelaa ja Kauhajokea. Sittemmin nämä aiheuttivat tunnetun tilastopiikin, aivan samalla lailla kuten insuliinisurmat nostivat myrkyttämällä tehtyjen henkirikosten määrää. En ole kyllä kuullut mistään injektioneulojen tai sairaanhoitajien vastaisesta liikkeestä tai adressista?
  
  10. joulukuuta 2008 11:09:02

Nimi : titta-liina
  
Viesti : Muistui mieleen Murasen pojan tapaus joka oli ihan helmi.

/Muranen oli jo aiemmin tuomittu muun muassa lukuisista vahingonteoista, laittomista uhkauksista ja murhapoltosta.[1] Muraselle oli tehty vuonna 1987 mielentilatutkimus, jossa hänen todettiin olevan täyttä ymmärrystä vailla/

Päivystäjänä vei yksiköstään rynkyn ja läksi liikekannalle. Rynkyllähän sai tosin tapettua ainoastaan yhden, jalkajousella kaks. Rynkyn kuteja oli muistaakseni ostanut ryssiltä Haminan torilta. Tän tason vatipäihin keskittyminen olis nähdäkseni hedelmällisempää kuin täyskiellot.
  
  10. joulukuuta 2008 11:09:21

Nimi : Paul R
  
Viesti : http://www.reservilaisliitto.fi/index.phtml?s=7&137_m=4453

Reserviläisliitto tiedottaa

6.12.2008 18.15
Käsiasekielto on mahdoton

  
  10. joulukuuta 2008 11:16:27

Nimi : G
Kotisivu : http://www.tkukoulu.fi/~varis/henkilokunta.htm
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä tulevaisuuden skenaariota jokaiseen Etelä-Suomen kouluun. Eiköhän tällä saada se huoltosuhdeasiakin kuntoon, on hyväpalkkaista duunia tiedossa kielenopettajina.
  
  10. joulukuuta 2008 11:21:28

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Sika tapettiin radiossa"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812108746186_uu.shtml

Siinäpä päiväksi miettimistä kaikenmaailman ituhipeille, anfifalle, EVR:lle ja Prekaeetuille.

Röh röh. Ja laukauksia.
  
  10. joulukuuta 2008 11:21:39

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : joo
  
Viesti : RESin kannaotto on ihan hyvä, mutta arveluttaa siinäkin se, että oltaisiin antamassa periksi negatiiviselle yhdistysmivapaudelle. Reserviläinen kuitenkin on reserviläinen, kuului liittoon tai ei.

Kirjoittaja on jäsenenä mm. Reserviläisliittoon ja Reserviupseeriliittoon kuuluvissa yhdistyksissä.
  
  10. joulukuuta 2008 11:23:22

Nimi : ??
  
Viesti : Halla-aho:
"Mikäli käy ilmi, että turvapaikanhakija tai humanitaarisista syistä oleskeluluvan saanut matkustelee tai oleskelee lähtömaassa, oleskeluluvan edellytysten on katsottava lakanneen, ja henkilö on palautettava lähtömaahansa."

- Mitäs järkeä tuossa on? Eikös se ole hyvä vaan, jos maahanmuuttaja käy tsekkaamassa omalla kustannuksellaan, kannattaako kotiin palata?
  
  10. joulukuuta 2008 11:27:30

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : lapinleuku:"Mitä tarkoitat asekiimalla? Mikä on tämän käsitteen määrittely? En osaa ainakaan tässä vaiheessa nähdä "asekiimaa" minkäänlaatuisena ongelmana."

Tarkoitan sillä sitä että on jonkinlainen himo ampuma-aseisiin koska ne antavat vallan tunteen. Se voi saada sairaalloisia piirteitä ihan terveilläkin ihmisillä. Tunnen tapauksia. Kauhajoen tappaja oli ääritapaus tällaisesta räiskijästä. Siinä ei ole kysymys urheiluammunnasta. Tällaiset tyypit saattavat modata laittoman sarjatulitoiminnon muuten lailliseen rynnäkkökivääriin, jossa sitä ei ole.
  
  10. joulukuuta 2008 11:28:11

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : olet nyt saarnaamassa sitä, mikä uskonnollisissa piireissä tunnetaan heikon veljen teologiana. Siitä ei ole koskaan ollut eikä tule olemaan mitään hyvää sanottavaa.

Heikomman veljen teologia tunnetaan toki myös monikulttuurisuusdiskurssissa:

http://www.sana.fi/etusivu/ajassa/islamtutkija_soisi_viisaamman_vaistavan/

Kanadan Victorian yliopistossa antiikkia ja arabifilosofiaa opettava Taneli Kukkonen toivoo, että Tanskan hallitus taipuisi Jyllands-Postenin pilakuvajupakassa. Kukkonen muistuttaa Paavalin ohjeesta uskossaan heikomman veljen tukemisesta.
  
  10. joulukuuta 2008 11:31:44

Nimi : tunkki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : jouko: jos olet intin käynyt niin oletettavasti tiedät että rynkyn sarjatuli on patruunoiden haaskausta (paitsi alle 10m matkoilla). Sarjatuli-ominaisuuden voi helposti modata joihinkin puoliautomaatti-rynkkyihin, mutta sitten jää kertatuli-optio pois eli aseesta tulee hyödytön kuularuisku.
  
  10. joulukuuta 2008 11:33:32

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Herja,

kato saatana. Tätä se mun uneni tiesi.

Heikon veljen teologian ilmestyminen geimiin mukaan kertoo aina, että nyt ollaan tekemässä väkivaltaa, mutta ei tahdota ottaa siitä vastuuta.
  
  10. joulukuuta 2008 11:33:49

Nimi : Moku
  
Viesti : "Kysymys on kohtuuton."

Eli vastaus lienee et voi varmuudella tietää etkä siten kiistää sen paremmin kuin myöntääkään.

Toisaalta et käsittääkseni asiasta suuremmin välitäkään tai tunne siitä ainakaan tunnontuskia?

Toiminnan pienet sivujuonteet ja mahdolliset seuraukset yksittäisille ihmisille ovat mitättömiä suuremman kokonaisuuden edessä?

Olisiko tämä oikeansuuntainen tulkinta?
  
  10. joulukuuta 2008 11:34:41

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Moku,

keiden kaikkien tulisi mielestäsi vastata mistä kaikesta? Kuinka pitkälle heikon veljen teologia yltää? Vai rajoittuuko se vain näihin asioihin?
  
  10. joulukuuta 2008 11:36:31

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Viesti : Halla-aho:
"Mikäli käy ilmi, että turvapaikanhakija tai humanitaarisista syistä oleskeluluvan saanut matkustelee tai oleskelee lähtömaassa, oleskeluluvan edellytysten on katsottava lakanneen, ja henkilö on palautettava lähtömaahansa."

- Mitäs järkeä tuossa on? Eikös se ole hyvä vaan, jos maahanmuuttaja käy tsekkaamassa omalla kustannuksellaan, kannattaako kotiin palata?


Siinäpä se että useinkaan se ei ihan omalla kustannuksella tapahdu. Tuosta syystä voidaan evätä työttömyysturvakin keneltä hyvänsä. Uskoisin että viranomaiset ovat selvillä noiden alueiden turvallisuustilanteesta. Tietenkin jos henkilöä hotsittaa palata kotimaahansa kaikesta huolimatta annetaan niin tehdä. Mutta elatus täältä kautta pitää lakata. Joku matkaraha voitaisiin antaa sen yksisuuntaisen lipun kera.
  
  10. joulukuuta 2008 11:37:08

Nimi : P
Kotisivu : http://www.wishingfish.com/110601.html
  
Viesti : Paradoksaalinen säästöpankki. Oivallinen havaintoväline, jolla opettaa lapsille rahankäyttöä.

http://www.wishingfish.com/110601.html


Jep. Varsinkin kun tyhjentää tuon kultamunan öisin pienokaisten kolikoista. Saavat silloin jo pieninä kokea realismia kultamunien keräilemisen vaikutuksesta omaan elatukseen.
  
  10. joulukuuta 2008 11:37:41

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Koskien adressia Astridin lakikukkasesta:

Alan kohtapuolin sorvaamaan kirjelmää kansanedustajille. Laitan luonnoksen adressin keskustelupalstalle. Ota kantaa, ehdota muutosta, lisäystä jne. Laita viestiä joko keskustelupalstalle tai meiliini, jos haluat pysyä nimettömänä. Meiliosoite adressin alareunassa.

Tehdäänpä porukalla oikein puhutteleva tietoisku! Ensimmäinen kirjelmä lähtee kansanedustajille tämän viikon lopussa, vaikka allekirjoituksia tuleekin varmasti vielä kauan. Tämä siksi, etteivät ehdi sekoilla mitään ennen joulua. Laitetaan sitten muistutusta perään, kun on lisää nimiä.

Tärkeintä on saada keskustelu käyntiin NYT HETI! Media ei sitä tee: vain Aamulehti on asian ylipäätään noteerannut (täydet pisteet siitä heille). Sen sijaan esimerkiksi Hesari on printtiversiossaan ollut täysin hiljaa, mutta vastaavasti poistanut kokonaisia viestiketjuja verkkokeskustelusivuiltaan, jos kirjoituksissa on puhuttu tästä lakikukkasesta.

*****

Ja lähetelkää osoitetta edelleen ystäville, tutuille jne., ja erityisesti asiasta eri mieltä oleville. Muistetaan jälkimmäisen kohderyhmän osalta pysyä kuitenkin asiallisuuksissa

Lähetä postia myös suoraan omalle kansanedustajallesi. Kerro, että mikäli hän äänestää tämän lain puolesta, niin sinä et koskaan enää häntä ja hänen puoluettaan äänestä. Lupaa myös pitää huoli, että perheesi, sukusi, ystäväpiirisi, työkaverisi jne. saavat myös tiedon mielipiteestäsi ja päätöksestäsi. Vain tällaista puhetta poliitikot ymmärtävät ja tottelevat.
  
  10. joulukuuta 2008 11:39:41

Nimi : Mo
  
Viesti : heh, Varissuon koulun henkilökunnan 45 jäsenestä 20 eli pauttiarallaa 44% erilaisia monikulttuurin vaatimia opettajia. Mahtaa menestyä PISA testeissä tuo opinahjo. Luojan kiitos tuli muutettua ajoissa pois Vuosaaresta. Olisi oma lapsi luultavasti päätynyt Mustankiven (Kaaba?) koulun "sulatusuuniin" josta täälläkin oli joskus puhetta. Tuo omankielen opetus on kyllä niin JÄRJETÖNTÄ ettei ole tosikaan. Se on sitä Kotouttamista mihin tarvisisi Sisäänheittäjän mukaan PALJON RAHAA jotta voimme välttää muiden tkemät virheet.
  
  10. joulukuuta 2008 11:40:16

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ampumistaitoa ei tietenkään voi pitää yllä kuin tappavat piipussa? Entä mitä ihmeen tekemistä talvisodalla on tämän kanssa? Ei toimi.

Argumentti voi olla vain muodossa: "kannatamme aseiden vapaata saatavuutta, vaikka se pitää uusien koulusurmien todennäköisyyden korkeana, tämän hinnan olemme valmiit maksamaan aseiden vapaasta saatavuudesta"

"me allekirjoittaneet"

Laitatko nimesi alle?

  
  10. joulukuuta 2008 11:40:57

Nimi : titta-liina
  
Viesti : Olisiko tämä oikeansuuntainen tulkinta?

Kun oikein tarpeeksi haluaa sen suuntaisesti tulkita niin onnistuuhan se.

Olen joskus käynyt talvella pilkkimässä. Jos joku jossain tippuu jäihin pilkillä käydessään ja hukkuu, onko se minun syy?
  
  10. joulukuuta 2008 11:42:43

Nimi : Miniluv
  
Viesti : I learned in Iraq that the No. 1 reason foreign fighters flocked there to fight were the abuses carried out at Abu Ghraib and Guantanamo. Our policy of torture was directly and swiftly recruiting fighters for al-Qaeda in Iraq. The large majority of suicide bombings in Iraq are still carried out by these foreigners. They are also involved in most of the attacks on U.S. and coalition forces in Iraq. It's no exaggeration to say that at least half of our losses and casualties in that country have come at the hands of foreigners who joined the fray because of our program of detainee abuse. The number of U.S. soldiers who have died because of our torture policy will never be definitively known, but it is fair to say that it is close to the number of lives lost on Sept. 11, 2001.

[link
=http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/11/28/AR2008112802242_pf.html]Matthew Alexander[/link] led an interrogations team assigned to a Special Operations task force in Iraq in 2006. He is the author of "How to Break a Terrorist: The U.S. Interrogators Who Used Brains, Not Brutality, to Take Down the Deadliest Man in Iraq." He is writing under a pseudonym for security reasons.
  
  10. joulukuuta 2008 11:42:57

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : AN,

toi toimisi noin, jos joku jossain kannattaisi aseiden vapaata saatavuutta. En usko, että täältä löydät sellaisia ihmisiä.
  
  10. joulukuuta 2008 11:43:48

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : tunkki
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : "jouko: jos olet intin käynyt niin oletettavasti tiedät että rynkyn sarjatuli on patruunoiden haaskausta (paitsi alle 10m matkoilla). Sarjatuli-ominaisuuden voi helposti modata joihinkin puoliautomaatti-rynkkyihin, mutta sitten jää kertatuli-optio pois eli aseesta tulee hyödytön kuularuisku."

Juuri tuota tarkoitin. Sarjatulella räiskiminen ei ole tarkkaa ampumista. Mutta kertausharjoituksissa saatiin kokeilla miten ase silloin käyttäytyy. Pitkin taivaita tuppaa luodit menemään. Suomi-konepistoolissa on se suujarru joka estää rekyylin nostavaa vaikutusta. Kyse on kyllä siinäkin pelkästä joukkoteurastusaseesta sarjatulella käytettynä.
  
  10. joulukuuta 2008 11:44:16


guestbook © freebok.net