8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105751-105775

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Götebors's Rape", sitähän se ministeri oli tuomassa.

Aika hyvä ironia taju, Astridilla. Tai sitten puutteita muidenkin kielien taidossa.

Joutuuko kukaan suorittamaan "virkamiessuomea", noin niinkuin julkiseen virkaan hakiessaan?
  
  9. joulukuuta 2008 22:28:09

Nimi : ha ha
  
Viesti : Voisiko joku ystävällisesti linkittää Mestarin juttuun, jossa kerrottiin pakolaisten ja valepakolaisten määrä(eli ne "pakolaiset" jotka eivät saaneet paikka, koska eivät täyttäneet pakolaisuuden kriteerejä)

Eilen joku linkkasi sen tuohon adressiin liittyen. Lakiesitys ei saa mennä läpi tai ollaan kusessa.
  
  9. joulukuuta 2008 22:33:06

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : "Jos Zarathustra haluat vastauksen nimenomaan Halla-aholta, mikset kirjoita hänelle suoraan vaan tänne "lakeijoille" härsyksi?"

Koska pointti on siinä että halutaan homman sujuvan julkisesti. Todennäköisesti takana on toive saada Halla-aho nolaamaan itsensä. Jos näihin pikku peleihin lähtee mukaan, se on loputon suo - Jussina voisin korostaa että kysymykset tulee toimittaa sähköpostilla ja vieraskirjassa olevaa huhuilua ei noteerata.
  
  9. joulukuuta 2008 22:37:02

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : http://s.naurunappula.com/0/187/634/389914.jpg

Onneksi kuitenkin Astrid korjaa tilanteen
  
  9. joulukuuta 2008 22:38:08

Nimi : :(
  
Viesti : Pirskatti! Nytpäs ravisutti kauhistus. Huomioiden millä nopeudella yhteiskuntamme on syöksymässä hulluuteen, olikohan tuon adressin allekirjoittaminen sittenkään viisasta. Vertasin sitä hetken mielessäni tilanteeseen jossa nimeni olisi seissyt valtakunnankanslerille osoitetussa adressissa Saksassa vuonna -33 otsikolla "Juutalaisiin kajoatte vain kuolleen ruumiini yli"
  
  9. joulukuuta 2008 22:47:57

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kissapeto:
"Turun Sanomissa oli alkuvuodesta artikkeli vuosi sitten tehdystä tutkimuksesta. En löydä tätä salaperäistä tutkimusta kuitenkaan, anyone?"

TS-artikkelisi oli liki kahden vuoden takaa. Eiköhän tämä ole hakemasi, mutta ei se kovin valaisevalta vaikuta. Linkki samaan tutkimukseen on annettu täällä ennenkin. Kyseessä on kirjeitse tehty kyselytutkimus.

Minna Piispa & Markku Heiskanen & Juha Kääriäinen & Reino Sirén:
NAISIIN KOHDISTUNUT VÄKIVALTA 2005
(Julkisuuteen 15.12.2006 klo 10.00)
http://www.optula.om.fi/37928.htm
  
  9. joulukuuta 2008 22:48:40

Nimi : Breini
Kotisivu : BC:n blogi
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Nyt on sitten perustuslainkin suoma kansalaisoikeus asioihin vaikuttamiseen käytetty.

Elikkä lähtetetty kirje Kokoomuspuolueen kansanedustajalle vetoomuksena, että kaataisi Asteroidin lakiesityksen. Luonnollisesti perustelut mahdollisen tulevan lain porsaanrei'istä, mahdollisista vaikutuksista Suomen talouteen ja sisäiseen turvallisuuteen sisältyivät pakettiin.

Odotan innolla vastausta...
  
  9. joulukuuta 2008 22:49:21

Nimi : Focalor
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Mietin tuossa että, minkähänlainen haloo nousisi EU:ssa JOS tuo lakiehdotus menee läpi.
Käytännössähän se tarkoittaisi sitä että Suomi tarjoaa äärimmäisen helpon keinon päästä EU-alueelle.
Tuosta lakiehdotuksesta voisi vihjaista jollekin kansainväliselle uutistoimistolle. Saataisiin kunnolla painetta Arkadianmäen suuntaan.
  
  9. joulukuuta 2008 22:53:18

Nimi : väärinäänestäjä
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Paradoksaalinen säästöpankki. Oivallinen havaintoväline, jolla opettaa lapsille rahankäyttöä.

http://www.wishingfish.com/110601.html
  
  9. joulukuuta 2008 23:00:50

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tuota Zarathrustaa ei kiinnosta mikään muu, kuin riidellä siitä onko tapauksessa X prosentti 32% vai 49% oikein, ja voidaanko sanoa, että maan Z kansalaiset tekevät rikoksia R oikeasti 19% absoluuttisesta määrästä, vai 8%.

Kai se on kova juttu tilastotietelijöille, joille on ensiarvoisen tärkeää saada tietää onko heidän omaa tutkimustaan vaikka siteerattu pari prosenttia väärin. Mutta Zarathrustah ei ole tilastotieteilijä, hän vain haluaa todistaa, että H-a on joskus siteeraannut jotain tilastoa väärin ja kokisi sen suureksi voitoksi - mutta mille?

Ei se muuta monikulttuurisuuden kokonaisvaikutuksia millään tavalla. Tai saa ketään joka kokee maahanmuuttopolitiikan typeräksi, muuttamaan mieltään. On täysin yhdentekevää, tehtaileeko pikkuriikkinen vähemmistö 10 vai 20 kertaa enemmän rikoksia, se on silti liikaa.

Huom! jos mamut tai mamu-taustaiset tekisivät suhteessa saman verran rikoksia kuin suomalaiset, tai Ruotissa ruotsalaiset, olisi ensiarvoin tärkeää todistaa että näin myös on eikä syytellä maahanmuuttaja vähemmistöjä turhan. Näin ei tosin ole, vaan tietyt maahanmuuttajavähemmistöt tekevät silti paljon kaikenlaisia rikoksia, käytettiin lähteenä AIVAN MITÄ TAHANSA TAULUKKOA. Edelleen, Zarathruster haluaa mielummin inttää henkeen "onko vuonna 2005 tapauksessa X oikea prosentti 22% vai 29%". Agenda on vähintään outo.

Myös kummeksun sitä, että hän tuo kerta toisensa perään kaikilla foorumeilla nuo 15 000 haamuraiskausta esiin, koska tämä on selvää: Jos tietyt maahanmuuttajat muutenkin raiskaavat enemmän, saatika ovat muslimi- tai arabikulttuurista joissa naisten asema on huono ja mm. pakkoavioliitossa elävä tyttö raiskataan joka päivä, miksi ei ole syytä olettaa että näissä maahanmuuttajaryhmissä jää vähintään yhtä paljon raiskauksia ilmoittamatta ja loogisesti paljon enemmän kuin, kuin suomalaisten tekemiä.

Kuolaava Zarathrusta ei kuitenkaan vastaa (tähänkään) "lakeijoille" tai kenellekään muullekaan, vaan venyttää pippeliään jossain opiskelijaboxissa unelmoiden siitä päivästä, että hänen tilastonsa on todistettu 8.5% todemmaksi, kuin "Mestarin".

Samoin tuo Zarathrustan raiskaus -vimma on hämärä. Hän haluaa puhua tuhansista suomalaisten piiloraiskauksista kunnallispolitiikon kanssa julkisesti?

Luulen, että Zarathrustalla on JP Roos -tason fiksaatio "Mestaria" kohtaan ja joko hän kokee argumenttinsa taisteluna "vallasta" intternetissä, palkkiona väärin tulkittujen tilastojen Alpha Uroksen kruunu (ei, Zarathrustah, et siltikään saa piparia keneltäkään), tai seksuaalinen frustraatio saa hänet toivomaan, että "Mestari" alistaa häntä: pistää ns. kuriin.

Silloin lentäisi mahla vanhan CRT-näytön linssiin.
  
  9. joulukuuta 2008 23:02:47

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nelosen uutiset: "Suomen Pankki ennustaa taantuman alkavan pian".

No shit, Sherlock? Kyllä meillä on hyvä, kun on näin kaukonäköiset...
  
  9. joulukuuta 2008 23:03:45

Nimi : reino
  
Viesti : Harmittaako sua Zarathustra, että vaikka sä olet maailman viisain ihminen ja suuri filosofi, niin sulla ei ole silti yhtään lakeijaa?
  
  9. joulukuuta 2008 23:06:35

Nimi : MW
  
Viesti : Kreikkalainen marttyyrinuoriso kuopattu. Saattoväki ei heitellyt polttopulloja arkulle. Kuinka epäkunnioittavaa.
  
  9. joulukuuta 2008 23:09:01

Nimi : Musta Leski
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Näyttää siltä, että 2000 nimeä menee rikki tämän vuorokauden aikana.
  
  9. joulukuuta 2008 23:10:31

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kekke, toisaalta mielestäni avoimuusperiaate on juurikin sananvapausihmisten puolelta katsoen se oikea tapa toimia. Silloin asioita ei voida pimittää tai hoitaa kulissien takana. Ja myös Jussi voisi sen takia tuollaisiin "kritiikkeihin" vastata julkisesti. Tietysti aina on suoraa kirjeenvaihtoa, mutta kun tuo yrittää olla jotain julkisuusjuttu, niin miksi sitten sähköpostina..

Totta kai Jussilla on sitten oikeus vastata vaikkapa blogissaan. Tai tietysti olla vaikka vastaamatta, mutta kun tässä puhutaan jonkinlaisesta keulahahmosta, ja ehkä toisiksiensimmäisestä "kritiikistä".

Hyvä merkki että edes puoli-mamukriittiset suostuvat keskustelemaan linjoista. Ja se meidän pitää ottaa vastaan ja hyväksyä, tai meidän oma kritiikkimme puhumisen puuttumisesta ei ole oikein perusteltua.
  
  9. joulukuuta 2008 23:11:45

Nimi : Zngr
  
Viesti : Ainakin Zarathrusta kirjoittaa jopa satoja viestejä päivässä Vihreään Lankaan, Hesariin ja eri blogeihin, missä jauhaa "Halla-ahon tilastosta X" vaikka "15 000 suomalaista naista sala-raiskataan" - oli keskustelussa kyseessä ihan mikä tahansa asia.

Jos Zarathrustis odottelee innoissaan, milloin hänen lakeija -laumasa rupeavat kasvamaan, voi mennä vielä tovi.

Se on kuitenkin selvää että parissa muussa blogissa ja erään lehden keskusteluissa hän on jo saanut ns. vimmaisen kylähullun maineen.

WÄÄÄÄÄ MESTARI SITÄ MESTARI TÄTÄ MIXEI SE VASTAA MULLE JO!!!

HUOMIO MINUT, TIEDÄN 15 000 SALAISESTA RAISKAUKSESTA!

HALUAN PUHUA RAISKAAMISESTA KAIKKI PÄIVÄT!!!

MESTARIIIIIIIII

Huumoria kyl piisaa!
  
  9. joulukuuta 2008 23:12:53

Nimi : VMJ
  
Viesti : Pirskatti! Nytpäs ravisutti kauhistus. Huomioiden millä nopeudella yhteiskuntamme on syöksymässä hulluuteen, olikohan tuon adressin allekirjoittaminen sittenkään viisasta. Vertasin sitä hetken mielessäni tilanteeseen jossa nimeni olisi seissyt valtakunnankanslerille osoitetussa adressissa Saksassa vuonna -33 otsikolla "Juutalaisiin kajoatte vain kuolleen ruumiini yli"

Älä pelkää. Vaikka nopeus on aivan järkyttävä, niin se on kuitenkin "vähän liian hidas". Tämä "vähän liian hidas" siinä mielessä, että voisimme ottaa oppia esim. Ruotsista tai Britanniasta. Siihen hetkeen, että muslimit ottavat vallan Suomessa menee vielä "kauan", vaikkakin hyvinvointivaltio ja Suomi ovat kuitenkin jo tuhottu ennen sitä. Kurjimus tulee olemaan hidas ja piinallinen, mutta kuitenkin niin nopea, että esim. Jyrki Katainen voi seitsemänkymppisenä katsoa, että mitä tuli tehtyä. (Sillä oletuksella, että sieltä Siilinjärveltä käsin katsellaan esim. Varissuon ja Itä-Helsingin tilannetta). En tiedä mikä on se piste, josta ei ole enää paluuta, mutta uskon vahvasti, että monessa Länsi-Euroopan maassa se piste on jo ylitetty.
  
  9. joulukuuta 2008 23:14:32

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Gösta Sundqvist oli mielestäni nuiva laulaja ja tässä mielestäni nuivia töllöstä: Penn ja Teller.
Olipa hyvä jakso tänään...
  
  9. joulukuuta 2008 23:19:44

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Zngr,
Joo, erityisesti jos fiksaationa on tuo 15000 niin olet oikeassa. Se on sen verran Stetson-arvo että sillä ei pitkälle juhlita. Ja vaikka olisikin noloa jos Jussin tiedot olisivat vaikka 10% pielessä, niin se ei muuta itse asiaa.

Erityisesti tämänpäiväinen brittitohtorin artikkeli multikulttuurin ihanuuksista (naisten kohtelu ja pakkoavioliitot) oli aika "avartava". Sitä taustaa vasten on todella todennäköistä että mamu-naisia pahoinpidellään ja raiskataan paljon enemmänkin... Eihän se turvakotilukukaan ole ihan olematon indikaatio.

Ja se lääkäri sentään puhui intialaisista, jotka nyt jollain tasolla sentään saavat puolinaisen hyväksynnän kulttuuristaan... :-/
  
  9. joulukuuta 2008 23:24:27

Nimi : Leopold
  
Viesti : Lähetin äsken 199 sähköpostia. Arvaatte ehkä että Arkadianmäellehän minä viestejä rustasin, mutta samalla kenties mietitte, miksi viestejä lähti vain 199.

Sen yhden viestin lähettämättömyys ei kuitenkaan johtunut erään henkilön jääviydestä, vaan siitä, että Astrid Thors on ainut kansanedustaja, joka ei ilmoita sähköpostiosoitettaan Eduskunnan sivuilla.

Mielestäni jokaisen vaaleilla valitun kansanedustajan (ministereistä puhumattakaan) työhön liittyvät yhteystiedot on oltava tarvittaessa saatavilla. Sanoisin jopa että se on erittäin oleellista.

Lähetin lopulta sähköpostia etunimi.sukunimi-periaatteella, mutta nyt en tietenkään voi olla varma onko viestini päätynyt perille. Kansanedustajilla ei varmaankaan ole mitään säädettyä velvollisuutta ilmoittaa yhteystietojaan, vai?
  
  9. joulukuuta 2008 23:28:40

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Joo, Roope, kaksi vuottahan siitä TS:n jutusta on, sorry!

Tuo mainitsemasi tutkimus on linkattu tänne, mutta sehän ei ymmärtääkseni Zarathustralle kelvannut (hänhän sanoi, että hänen antamansa luku on julkaistu "toisaalla").
  
  9. joulukuuta 2008 23:34:06

Nimi : Valtard
  
Viesti : Leopold, tuo Astridin sähköpostiosoite löytyi Sisäasianministeriön sivuilta, Astrid.Thors@intermin.fi
  
  9. joulukuuta 2008 23:34:34

Nimi : Zngr
  
Viesti : Joonatan:

Joo Theodore-setä lukee lakia. Josta johtui mieleeni, perheestä löytyy nainen jonka hommat liittyvät sosiaalialaan pk-seudulla.

Arvatkaa, onko turvakodeissa ollut myös vuonna 2008 hillitön yliedustus "tietyistä" maahanmuuttajanaisista?

Onneksi, per monikulttuurisuus, se on sivistävää ja rikastavaa. Ei tosin niin, että ne naiset olisivat suomalaisen miehen kanssa, koska tietyissä yhteisöissä ei mennä naimisiin suomalaisten kanssa tai voi pudota parvelleelta, joten on kyseenalaista miten se rikastaa suomalaisten arkea - mutta ainakin se rikastaa Suomen arkea mitä turvakoteihin tulee, sillä onhan nyt turvakodeissakin enemmän ja enemmän uutta värinää ja eksotiikkaa tarjolla.
  
  9. joulukuuta 2008 23:35:02

Nimi : ep
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Haluaisin mielelläni allekirjoittaa tuon adressin, mutta minusta sen sisältö olisi pitänyt valmistella huolellisemmin. Nyt se sisältää asiavirheitä, jotka murentavat sen uskottavuutta.

Esimerkiksi kohta perheenyhdistäisistä:
- Epämääräisillä papereilla maahan tulevien ns. ankkurilapsien maahan tulo ja siihen liittyvä merkittävä järjestäytynyt rikollisuus lisääntyisivät huomattavasti. Ankkurilapsi on usein 16–17 –vuotias ”lapsi”, joka lähetään sopivan hölmöön (= vastaanottavainen) maahan. Tämän jälkeen muu perhe ja suku seuraavat perässä. Näiden ”perheenjäsenten” ja ”sukulaisten” sukulaissuhteita ei tarkisteta esimerkiksi DNA-testeillä, vaan kuka tahansa voi väittää olevansa kenen tahansa sukulainen.

DNA-testejä kuitenkin käytetään jo nyt perheenyhdistämisissä silloin kun esimerkiksi asiakirjojen tai haastattelujen puuttellisuus antaa sille syyn. Itsekin kannatan DNA-testejä jokatapauksessa, mutta adressista saa sen kuvan, ettei DNA-testejä käytetä ollenkaan. Tekstiin olisikin ollut totuuden nimissä hyvä lisätä, että DNA testejä ei käytetä AINA. Kuitenkin kun vastapuolen propaganda ja vääridtelvä informaatio aiheuttaa närää, pitää pystyä itse pysymään sellaisen toiminnan yläpuolella, ettei uskottavuus kärsi.

"Vuoden 2000 ulkomaalaislain muutoksen myötä perheyhteys voidaan todentaa dna-testeillä. Ulkomaalaisvirasto päättää, milloin testaus valtion kustannuksella on tarpeen. Hakijat voivat myös itse teettää dna-testin omalla kustannuksellaan." -www.pakolaisapu.fi-

"Oikeusbiologian laboratorion toimintaan kuuluvat DNA-menetelmiin perustuvat yksilöntunnistustutkimukset. Näitä ovat esimerkiksi... pakolaisten perheenyhdistämiseen liittyvät DNA-tutkimukset..."
http://tinyurl.com/6bw2o4

"Mikäli pakolaisen perheyhteyksien dokumentoinnissa on epäselvyyksiä, Suomen viranomaiset keräävät lisää todistusaineistoa mm. haastatteluilla ja dna-testauksilla. Ulkomailla nämä tehdään Suomen lähetystöissä tai edustustoissa."
http://tinyurl.com/57lm6z

"Vuonna 1999 annettiin lakiesitys sukulaisuuden todentamisesta DNAtutkimuksen avulla. Eduskunta hyväksyi lakiesityksen marraskuussa
1999 ja ulkomaalaislain muutos saatiin voimaan maaliskuussa 2000.
Kyseessä on DNA-testien tekeminen
niissä tapauksissa, joissa sukulaisuutta ei voida muutoin todentaa esimerkiksi asiakirjojen tai haastattelujen perusteella."
http://tinyurl.com/5gxvfc
  
  9. joulukuuta 2008 23:35:06

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : " Huhuu, Mestari! Huhuu! "

Miksi vain 15000 raiskausta? Älä nyt Zarathustra ala tinkimään. Eikös se erään diggaamasi kyselytutkimuksen tulkinnan mukaan ollut 46000? Käytännössähän jokainen suomalainen nainen raiskataan elämänsä aikana ainakin pariin kertaan. Mikä meitä suomalaisia miehiä oikein vaivaa?

Viihdyttävintä Zarathustrassa, tuossa nähtävästi ainakin Hyysärin foorumeilla mm. islamia ja feminismiä raivokkaasti puolustavassa ja venkuloivassa trollissa, onkin se, miten kyseinen ad hominemia ja esoteerista omahyväisyyttä jo viestiensä otsikoissakin säännöllisesti viljelevä olkinukketehtailija, julistaa olevansa Argumentaation ylivertainen Asiantuntija ja Opettaja (tai milloin mitäkin). Osin tulkinnanvaraisiin tilastoihin ja prosentteihin - tai niiden osiin - epätoivoisesti takertumalla, ja valikoivasti tutkimuksia soveltaen hän nähtävästi myös kuvittelee hyökkäävän puusilmäisen inttämisen olevan argumentointia, ja voivansa hämärtää asioiden pointin.

Oikeiden Asioiden Uskossaan vahvana ja Ylivertaisuudessaan maasta irti leijuessaan hän päänsä sisällä mitä ilmeisimmin kuvittelee, että kun Hän Itse Ylhäisyydessään jatkaa inttämistään, niin toki Jussinkin on vastattava.

No, ei se mitään. Vastaavasti minullapa onkin tohtorin tutkinnot tilastotieteessä ja matematiikassa, vain muutamia tutkinnoistani mainitakseni. Eräs laajalti siteeratuista ja arvostetuista väitöskirjoistani koskikin esim. rikoksien ja väestöpopulaatioiden tutkimus- ja tilastointitapoja ja sitä, miten esimerkiksi feminististä agendaa ajavat propagandistit ovat yrittäneet niitä hyödyntää. Luennointikutsuja satelee maailman eri huippuyliopistoista niin, että pääsi sähkölaskukin hukkumaan niiden sekaan. Kirjoitan tätä siis kynttilänvalossa naapurin wlanin kautta, läppärin akun latasin päivällä kirjastossa.

Ydinfysiikan väikkärini on vielä hiukan kesken - on näet pitänyt ravata vähän väliä Cernissä, kun eivät pojat siellä tuntuneet ymmärtävän siitä hiukkaskiihdyttimestä oikeastaan mitään. Itsehän sitten loppujen lopuksi piti sekin valmiiksi tehdä.

Kiirettä tosin pukkaa, koska olenhan myös Mustanaamio, joka iltaisin omien satellittiensa ja vanhan putkiradion avulla purkaa Bengalin lahden merirosvojen salaista koodikieltä. Uskonkin saaneni jo paikallistettua merirosvojen salaisen tukikohdan, ja Viidakkopartion apua en usko tarvitsevani. Välillä tosin kuljen kadulla kuin kuka tahansa meistä ja haen Siwasta mäyriksen ja tupakkia, sekä spanieliksi naamioitunelle Devil-vuoristosudelleni hiukan vanhentunutta HK:n Sinistä.

No, toisaalta Zarathustrahan olikin kuppataudin oireista ja yli-ihmiskompleksista kärsineen saksalaisfilosofin mielikuvituksen tuote.

btw2, Jukka Hankamäeltä on männä päivinä nähtävästi tullut parikin väkevää bloggausta:
Nuuskaa viikseen
Suomineidon itsenäisyys
  
  9. joulukuuta 2008 23:38:19


guestbook © freebok.net