8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105676-105700

Nimi : Zngr
  
Viesti : Jussi: Ehdotan ja pyydän että tosiaan kirjoitat vaikka lyhyenkin kommentin Thorsin lakiehdotukessta itse Scriptaan.

Kannatan. Yhteenveto ja linkki edes hyvin näkyville

Kannatan. Ei Jussi voi venyä joka paikkaan, mutta toivoisin vaikka lyhyttä kirjoitusta jos mitenkään ehtii ja pystyy. Scriptaa lukee useampi ihminen kuin mitään muuta paikkaa johon voi saada näkyville Thorsin esityksen oudoimmat kohdat, ja tavoittaa ehkä uusia ihmisiä.

Suuret lehdet ovat toinen näkyvä media, mutta niitä ei ole vielä kiinnostanut. HS:n keskuslussa epäiltiin onko koko esitystä edes olemassa, kun HS ei siitä kirjoita... Huoh.

Itse olen spämmännyt addressia, kirjoitellut keskusteluihin ja lähettänyt sähköpostia mutta muuta en osaa enää omasta puolestani tehdä.
  
  9. joulukuuta 2008 18:06:46

Nimi : Y.T.Prihtilä
  
Viesti : Juur luin tuolta tieäteen pualelta jotta ny se Thoorssi vasta temput män tekemään. Että ojkein makiata tupakkia!

Astrid Thoors toi mielenosoitukseksi ........
  
  9. joulukuuta 2008 18:07:14

Nimi : Y.T. Prihtilä se homppi tieteestä
  
Viesti : Ny tais tulla Thoorsille monoa

Valtio irtisanoo Arkadianmäellä

(TÖÖLÖ) Valtio irtisanoo pääkaupunkiseudulla vielä kaikkiaan yhden työntekijän.

Irtisanominen keskittyy Helsingin Töölössä sijaitsevalle Arkadianmäelle. Asiasta ilmoitti valtiovarainministeri Jyrki Katainen tänä aamuna.

Irtisanomispäätös liittyy tiiviisti valtion tuottavuusohjelmaan. Kataisen mukaan tarkoituksena on ennen muuta vapauttaa osaavaa työvoimaa yksityissektorin tarpeisiin.

“Muun muassa matkapuhelimien sisällöntuotannossa uhkaa akuutti työvoimapula, johon hallitus ei voi olla reagoimatta. Tällaiset päätökset ovat kipeitä, mutta ne ovat kansallisen kilpailukyvyn näkökulmasta välttämättömiä” Katainen perusteli päätöstä.

Hallitus on ilmoittanut tekevänsä kaikkensa, jotta irtisanotulle löydetään korvaavaa työtä mahdollisimman pian. Kataisen mukaan erilaisia uudelleenkoulutus- ja yksityisyrittäjyyshankkeita on jo vireillä yhdessä työvoimatoimiston kanssa.

  
  9. joulukuuta 2008 18:15:20

Nimi : A.N.
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : " Joko tälle on löytynyt allekirjoittajia:"

Ei ole toivottavasti. Mutta allekirjoitin sen vastakkaisen. Vanhat omistajat pitäköön aseensa ja lupansa, niitä on vaikea lähteä poistamaan, mutta uusia ei myönnetä. Muuten Jokelat ja Kauhajoet ja pienemmät vastaavat tulevat jatkumaan, koska malli on annettu ja misantropia ei ole poistettavissa yksilötasolta. Syrjäytyneellä misantroopilla ei ole kytköksiä hankkia laitonta asetta, joten sitä argumenttia on turha esittää. Räiskikööt uudet aseharrastajat ilmakiväärillä, värikuulilla tai nallipyssyllä.
  
  9. joulukuuta 2008 18:18:55

Nimi : Patteri-Petteri
  
Viesti : A.N. muistithan allekirjoittaa myös uusien miekkojen, veitsien, vasaroiden, kirveiden, ja lentolupien hankkimisen kieltävät addressit! Kaikilla kun ovat sekopäät tappaneet muita. Harrastakoot uudet omistajat halkojen hakkuuta vaikka kivillä! Eiku perkele kivilläkin tapetaan, otetaas takas.
  
  9. joulukuuta 2008 18:24:14

Nimi : Blauweissschimmelkäse
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä näemmäs keskustellaan lumeavioliittojen torppaamisesta halla-aholaisessa maahanmuuttopolitiikkamallissa. Olisiko se todella ongelma, mikäli sovellettaisiin sitä ehdollista kansalaisuutta? Olisihan perusteltua katsoa, että jos maahantulon perusteena ollut avioliitto purkautuu esim. 5-7-10v kuluttua, alkuperäisiä kansalaisuusperusteita ei enää ole. Eikä niitä pysyviä sidoksiakaan uuteen kotimaahan.
  
  9. joulukuuta 2008 18:27:27

Nimi : PP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Razze,

en löytänyt Tilastokeskuksen sivuilta tietoa mutta muistiinpanoihin on tarttunut lukema marokkolaisista miehistä, kun kävin Tilastokirjastossa lukemassa muutamaa julkaisua.

1997-2006

Marokko
Avioerot 394
Avioliitot 390

Turkki
Avioerot 551
Avioliitot 1013
  
  9. joulukuuta 2008 18:27:40

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Patteri-Petteri, harvinaisen älyvapaa "argumentti", jota ikävän usein kuulee. Jos Pekalla tai Matilla olisi ollut kivi tai veitsi kädessä, niin yhtä tyttöä olisi ehkä pystynyt tuikkaamaan (eikä välttämättä kuolettavasti) sitten luokan karju olisi tintannut kanveesiin. Jos on ase kädessä, niin juttu on *vähän* eri. Toivottavasti tämän ymmärrät. Se on vieläkin selväjärkisempää kuin se, että Suomeen ei kannatta ottaa miljoonaa muslimia.
Sinä nyt väität, että onhan täällä muutama tuhat kiinalaistakin.
  
  9. joulukuuta 2008 18:30:16

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yritetäänkös täällä taas viritellä pyssykeskustelua? Itse en uskalla osallistua täällä Sannan iäti valppaan katseen alla.
  
  9. joulukuuta 2008 18:30:53

Nimi : Sami
Kotisivu : http://www.adressit.com/allekirjoitukset/jukkamallinenulos/
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Käy nyt Jussi allekirjoittamassa noiden tärähtäneiden taiteilijasielujen adressi.
  
  9. joulukuuta 2008 18:33:49

Nimi : fhfg
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ai jai, pitäisikö tuon kultamunan jossain vaiheessa kuoriutuakin tuossa puuhakalenterin uusimmassa? Olen jo pari tuntia odotellut, kun huhujen mukaan siitä kuoriutuu jotain hauskaa... :)
  
  9. joulukuuta 2008 18:39:14

Nimi : evp
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti :
Nyt on tuolla hyyskän keskusteluissa tapahtunut jotain ihmeellistä. Ne on yhdistänyt sen aikaisemmin hautaamansa keskustelun ulkomaalaislaista tähän uuteen.

http://www.hs.fi/keskustelu/thread.jspa?threadID=156857
  
  9. joulukuuta 2008 18:48:45

Nimi : rähmis
  
Viesti : "Oikeasti arveluttaa "asenneilmapiiri" kunhan leipäjonot alkavat taas kiertää kortteleita. Niissä ei tulla näkemään ainoatakaan maahanmuuttajaa."

Onhan heitä siellä jo nytkin. Muutaman kerran olen jostain lehdestä lukenut avustustyöntekijöiden valittavan, kuinka jonon eteen kurvaa etninen pizzataksi ja vie parhaat palat päältä.
  
  9. joulukuuta 2008 18:52:46

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rähmis: viitsitkö hieman täsmentää mitä tuo tarkoittaa?
Siis pizzataksi ajaa jonon ohi ja kerää tavarat? Sellaisen käsityksehän tuosta esityksestä saa.
  
  9. joulukuuta 2008 18:55:47

Nimi : Paul R
  
Viesti : "Tehty ja tehty. Saunan taakse rikolliset sossun elätit"

;)
  
  9. joulukuuta 2008 18:55:49

Nimi : TH
  
Viesti : On hauskaa, että antifasisti-nimityksen on Suomessa omimassa Venäjää palvovien jälkitaistolaisten keski-ikäisten kummajaisporukka, jota valtamediakin vieroo. Normaalistihan "antifasismillaan" ja nationalisminvastaisuudellaan glooriaa hakevat valtamedian nuoriso-osastojen (esim. Nyt-liite) palvomat anarkistipoppoot.

Tämän seurauksena voi olla, että nationalisminvastaisuus aletaan liittää Bäckmanin ja Hietasen tapaisiin kaheleihin, ja Homman vastustajat joutuvat torjumaan syytöksiä putinismista ja venäläismielisestä sovinismista. Toivotan Safkalle menestystä!
  
  9. joulukuuta 2008 18:57:46

Nimi : Paul R
  
Viesti : "Muutaman kerran olen jostain lehdestä lukenut avustustyöntekijöiden valittavan, kuinka jonon eteen kurvaa etninen pizzataksi ja vie parhaat palat päältä."

Ei saatana! :D
  
  9. joulukuuta 2008 18:58:18

Nimi : Patteri-Petteri
  
Viesti : A.N.
Mutta eikö jokainen kuolemantapaus ole turha? Siis jos puukkojen hommaaminen kiellettäisiin, edes sitä yhtä tyttöä ei tuikattaisi? Mitä kukaan normaali ihminen/nuori/mies/nainen edes puukolla tekee? Mihin siis vedät rajan? Itsellesi sopivaan kohtaan tietysti.

Ps. Itse kannatan aselupien hankkimisen HUOMATTAVAA vaikeuttamista ja mielenterveyden tarkistamista hakijoilta, kuten ymmärtääkseni lähes jokainen muukin aselupien myöntämisen jatkamista kannattava. Onko vielä älyvapaa "argumentti" ?
  
  9. joulukuuta 2008 18:58:24

Nimi : Eurooppalainen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mikä on "homma"?

Kuullostaa epäilyttävältä. Onko se laillista?
  
  9. joulukuuta 2008 19:00:04

Nimi : Linjan tutkija
  
Viesti : Ei se kyllä Soinikaan mikään turha jätkä ole.

http://areena.yle.fi/toista?id=1704052

Kohdasta 37.00 eteenpäin,

Tänne ei voi tulla mitään omia reservaatteja perustamaan omilla säännöillä, tästä on kysymys ja vain tästä ja tämä on ps:n linja ja tätä myös kansan enemmistö kannattaa
  
  9. joulukuuta 2008 19:03:02

Nimi : Patriootti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N. kirjoitti:
Ei ole toivottavasti. Mutta allekirjoitin sen vastakkaisen. Vanhat omistajat pitäköön aseensa ja lupansa, niitä on vaikea lähteä poistamaan, mutta uusia ei myönnetä. Muuten Jokelat ja Kauhajoet ja pienemmät vastaavat tulevat jatkumaan, koska malli on annettu ja misantropia ei ole poistettavissa yksilötasolta. Syrjäytyneellä misantroopilla ei ole kytköksiä hankkia laitonta asetta, joten sitä argumenttia on turha esittää. Räiskikööt uudet aseharrastajat ilmakiväärillä, värikuulilla tai nallipyssyllä.

Ajattelin että tälla palstalla viihtyisivät sanavapauden, yksityisomistuksen ja vapaan suomen miehen puolustajat, mutta näköjään tälläistakin kapeaa ajattelua löytyy.
  
  9. joulukuuta 2008 19:04:26

Nimi : Mika
  
Viesti : Kyllä Suomi on paskahousuja täynnä. Muuta ei voi sanoa, kun katsoo, kuinka moni haluaa salata oman nimensä tuossa Thorsin erottamista koskevassaa adressissa.

Allekirjoitin tuon adressin itse lähinnä kannatuksen vuoksi, vaikka en niitä kannatakaan. Mielipiteet ilmaistaan vaaleissa, eikä parlamentarismi voi toimia adresseihin pohjautuen. Adressit ovat lähinnä säälittävää vallanpitäjiin kohdistuvaaa kerjäämistä. Sinänsä Thorsin erottaminen on tietenkin ihan kannatettava idea. Tällä tavalla siihen tavoitteeseen vain ei päästä.
  
  9. joulukuuta 2008 19:04:48

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ai jai, pitäisikö tuon kultamunan jossain vaiheessa kuoriutuakin tuossa puuhakalenterin uusimmassa? Olen jo pari tuntia odotellut, kun huhujen mukaan siitä kuoriutuu jotain hauskaa... :)

Perimätiedon mukaan jotkin 90-luvulla saapuneet kultamunat eivät ole edelleenkään kuoriutuneet, joten en pidättelisi hengitystä... ;)
  
  9. joulukuuta 2008 19:06:48

Nimi : Pärpätin
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kaikkia ihmismielen hullutuksia ei tarvitse eikä edes pidä kommentoida, mutta jos aivopierun havaitaan olevan
(a) poikkeuksellisen älyvapaa,
(b) toteutettuna vaarallinen ja lisäksi
(c) korkealta taholta peräisin,
niin sitä yksinkertaisesti kuuluu kommentoida.
  
  9. joulukuuta 2008 19:08:43

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei mullakaan kuoriutunut kultamuna Nuivassa puuhakalenterissa. Mutta tuho etenee ja Pravdakin yritti pimittää tietoa sen valmistelusta. Miksi jopa Rajamäki on ollut hiljaa, kun hulluutta ollaan ajamassa läpi?Muutaman kuukauden takaiset ajatukset olisivat nyt enemmän kuin paikallaan! Kannattaa varmaan pommittaa muitakin kansanedustajia kysymyksillä, erityisesti niitä jotka ovat mokujutuissa kahden vaiheilla. Patologisia järjestäytyneen yhteiskunnan vihollisia on sen sijaan turha spämmätä, ottavat vaan epäilyttävän nimen ylös "kansanvihollisena".

Nuuskamamma Thorsista tuli muuten mieleen, että pystyykö hän edes omalla äidinkielellään puhumaan järkeviä? Asiasisältö nyt on sitä itseään (eipä yllätys, fennogynia paistaa läpi), mutta ulosannillaan jopa Zahra Abdullah peittoaa hänet. Muistaako joku muuten vielä aikaa, jolloin Thors oli ehdolla RKP:n puheenjohtajaksi, olisiko ollut aivan 2000-luvun alussa? Oliko rouvan mokufetissiä vielä silloin havaittavissa?
  
  9. joulukuuta 2008 19:15:38


guestbook © freebok.net