8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105651-105675

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ryyti, ei se maahanmuuttajien suuri määrä Ruotsissa pelkällä tilastoinnilla selity. Vuonna 2006 maassa asui 1,3 miljoonaa "ulkomaalaistaustaista" työikäistä (20-64), 25% ikäryhmään kuuluvista (lapsissa osuus on tietysti suurempi). Ulkomailla syntyneitä oli 824 000 (63%).
  
  9. joulukuuta 2008 16:41:27

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En pidä tätä kovinkaan todennäköisenä. Suomessa maahanmuuttokeskustelu on niin voimakkaasti (ja tavallaan ymmärrettävästi) keskittynyt ongelmatapauksiin että Arska luultavasti tulee aina olettamaan että kuka tahansa kassajonossa näkemänsä ulkomaalainen on sellainen. Jos Arska olettaa Mokun vaimoa pakolaiseksi hetkellä kun pakolaisia (sekä oikeita että elintasosellasia) on alle 10% kaikista tulijoista, niin varmaan haukkuu silloinkin kun niitä on 0%.

Toisaalta kun esim. Hesarista puhutaan joistain normaaleista maahanmuuttajista, niin sekin tuntuu tyhmältä, koska miksi joku haluaisi puhua ihan tavallisista ihmisistä lehdessä..."


Kun Mauno Koivisto teki sen historiallisen mokansa ja antoi "paluumuuttajille" luvan tulla Venäjältä maahan Suomen kansalaisina niin se kyllä herätti närää kun niistä 15 000 harva edes osasi Suomen kieltä eikä edes tiennyt Suomesta mitään ennen maahntuloaan. Monilla oli väärennetyt paperit.

Samaan aikaan tulivat ensimmäiset somalit samalta suunnalta. Osa poistui muihin Euroopan maihin. Jäljelle jäi se kaikkein kykenemättömin sakki. Tuollainen päättäjien toiminta aiheuttaa sen että enää ei voi luottaa siihen että ajatellaan Suomen ja suomalaisten etua vaan jotain ihan muuta. Siksi on oikeutettuja vaatimukset kunnollisen siirtolaispolitiikan järjestämisestä. Vaan kun siitä ei keskustella.
  
  9. joulukuuta 2008 16:41:34

Nimi : reino
  
Viesti : Vera, se 10% on ehkä hieman optimistinen luku, jos sekä minä että Arska laskemme kiintiöpakolaisten lisäksi kaikki humanitaariset tapaukset + näiden myöhemmät perheenyhdistämiset niiksi "pakolaisiksi".

Ne Tampereen BB-talon opiskelijat eivät muuten välttämättä ole varsinaisia kulttuurinrikastajia, vaan edustavat ainoastaan Espanjan ja Italian yms. tyyppisiä puolirikkaita kulttuureja. Eli näitä kaikenmaailman 4 kuukaudeksi tulevia vaihtareita on Tampereen yliopistossa pilvin pimein. Voisin hyvin kuvitella, että ne on kaikki pistetty samaan asuntolaan ihan käytännön syistä.
  
  9. joulukuuta 2008 16:44:18

Nimi : Futuristi
Kotisivu : http://www.city-journal.org/html/5_2_oh_to_be.html
  
Viesti : Theodore Dalrymple (brittiläinen lääkäri, jonka asiakaskunnassa on ollut paljon siirtolaisia ja valkoista alaluokkaa) vääntää rautalangasta mikä monikultturismissa onkaan lähtökohtaisesti päin persettä.

http://www.city-journal.org/html/5_2_oh_to_be.html

Muuten olen sitä mieltä, että nuo kunniakulttuuristaan kiinnipitävän ja tyttäriään murhaavan ja vainoavan ihmisjätteen takia pitäisi palauttaa kuolemanrangaistus. Euroopan omistavat eurooppalaiset ja täällä noudatetaan meidän vuosisatojen verisellä taistelulla rakentamaamme yhteiskuntajärjestystä. Tänne muuttanut paskasakki, joka ei sitä muuten suostu omaksumaan, pitää potkia vittuun täältä.
  
  9. joulukuuta 2008 16:45:08

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jouko: Samaan aikaan tulivat ensimmäiset somalit samalta suunnalta. Osa poistui muihin Euroopan maihin. Jäljelle jäi se kaikkein kykenemättömin sakki.

Jaa. Mihin se kykenevin sitten katosi?

Kts. Somaleista globaalisti
  
  9. joulukuuta 2008 16:48:33

Nimi : Sami
Kotisivu : http://antifasistit.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : SAFKAt ovat laittaneet liikkeelle oman adressinsa. Nyt äkkiä allekirjoittamaan!

Jukka Mallinen ulos Suomen PEN-klubista - adressi
  
  9. joulukuuta 2008 16:48:57

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Del: ’ Itse veikkaan että edessä on vielä raju vääntö hupenevista sosiaalietuuksista. Suvaitsevaisuus loppuu ihan jokaiselta KELA:n luukulle tipahtaneelta tasan siinä vaiheessa kun ei ole enää rahaa maksaa vuokraa, ostaa leipää ja rahoittaa mv. peruselintarpeita. Ja sitä tulonsiirtojen varaan tipahtanutta jengiä tulee lähivuosina massoittain lisää.’

Juuri näin. Pohdiskelin itsekin samaa aihetta. Jollain tavalla pelottavaa, kun tuon huonoimman vaihtoehdon todennäköisyys tuntuu koko ajan vain lisääntyvän. Siinä vaihtoehdossa ei auta enää rihmastojen kutominen ja joskus tulevan työvoimapulan pohtiminen.
  
  9. joulukuuta 2008 16:49:31

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Samin linkki avuliaasti fiksattuna... toivottavasti
  
  9. joulukuuta 2008 16:53:45

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Tarkkailija:

Sen mitä katsoin niin useimmiten HE 166/2007:n tullessa vuoroon osa valiokunnan (HaV) jäsenistä häippäsee ja todetaan, että kokous ei ole enää päätösvaltainen?

Ei sunkaas noi kokkarit perkele vedätä, kun eivät muuta pysty??


Otteita ...

Asiantuntijoiden kuuleminen

- vähemmistövaltuutettu
Johanna Suurpää, (K)
- toiminnanjohtaja Liisa Murto, Pakolaisneuvonta ry (K)
- asiantuntija Outi Lepola, Amnesty International, Suomen osasto ry (K)


Merkitty saapuneeksi kirjallinen lausunto:
- Suomen Punainen Risti (K)
- Suomen Pakolaisapu ry (K)


EI HYVÄ...
  
  9. joulukuuta 2008 16:59:54

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Tuleva lamahan on kertaluokkaa rajumpi kuin 90-luvun vastaava sillä nyt on meneillään maailmanlaajuinen taantuma.

1990-luvunkin taantuma oli maailmanlaajuinen. Itäblokki romahti täysin, jolloin Suomen vientimarkkinoista katosi yhtäkkiä viidennes. Länsi-Euroopan ja USA:nkin taloudet supistuivat kukin hetken aikaa vuosien 1991 ja 1993 välisenä aikana.

Nyt on sentään vielä Kiina voimakkaassa kasvussa. Maailmanlaajuinen elvytys on meneillään ja korkotaso on matala, toisin kuin Suomessa 1990-luvun alkuvuosina. Vuosi 2009 voidaan ehkä olla taantumassa (=negatiivinen kasvu) mutta olisi aika kummallista, jos vielä vuonna 2010 Suomessa ei olisi kasvua.
  
  9. joulukuuta 2008 17:00:19

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : No niin, nyt uutta(?) ulkomaalaislakia vastustavan addressin on allekirjoittanut yli 1.000 kansalaista(?), mikä on aika hyvin tänään julkaistulta addressilta.

Harmittavasti homman serveri loppui kesken, olisi ollut kiinnostavaa nähdä lukemien nousu siellä.
  
  9. joulukuuta 2008 17:01:20

Nimi : Vähäisistä vähäisin opetusnetsi
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Tässä kun naputtelin niin mielessä kävi, enkä ole koskaan siitä mistään saanut lukea, että milloin ja miksi itse Mestari havahtui monikulttuurin ongelmiin?

Tietäkää, että Mestarin maahanmuuttopoliittinen herääminen tapahtui jo muinoin hänen henkensä nuoruudessa hänen vielä vaellellessaan taivaallisen Shangri-Lan kultaisilla niityillä. Pyhistä pyhimmät Qäténvedä-kirjoitukset kertovat, että eräänä iltana mestarin istuessa pohdiskelemassa pyhän Bohdi-puun alla, hänen henkensä havahtui ja hän tajusi mistä kaikesta maahanmuutossa on kyse. Tätä esimerkkiä meidän nöyrimpäin opetusnetien pitää seuraaman, ja pohtiman Mestarin lailla, jotta mekin heräisimme.
  
  9. joulukuuta 2008 17:02:23

Nimi : Paul R
  
Viesti : Oxy: "Hyvinvoinnin keskellä on helppo suvaita."

Oikeasti arveluttaa "asenneilmapiiri" kunhan leipäjonot alkavat taas kiertää kortteleita. Niissä ei tulla näkemään ainoatakaan maahanmuuttajaa.

200k muslimia?

Suvaitsevaisuusideologian ulkokuori voi alkaa rapista hyvin nopeasti.
  
  9. joulukuuta 2008 17:03:55

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jussi:
Ehdotan ja pyydän että tosiaan kirjoitat vaikka lyhyenkin kommentin Thorsin lakiehdotukessta itse Scriptaan.

Scriptaa kuitenkin seurataan, ja sitä saattaa seurata myös lehdistö silmä kovana. Tällä hetkellä asia pitäisi saada esille, muuallekin kuin Aamulehteen. Ja siinä esille saamisessa olisi hyvä saada asia-analyysiä siitä että miksi sitä lakia on syytä vielä harkita.

Mielestäni epäkohtina esimerkiksi tekniset esteet ja karkotustatuksen jälkeinen pysyvä oleskelulupa ovat niin isoja että ne pitäisi saada pöydälle ettei niitä pystytä omassa hyssytely-valiokunnassa päättämään. Ilman meteliä.

En usko että sinullakaan Jussi on niin paljon vaikutusvaltaa että myllyblogilla kääntäisit maahanmuuton ministerin pään. Mutta julkinen keskustelu voisi Scripta-artikkelin huomioida paremmin kuin vaikka vieraskirjassa meuhkaamisen.


Muutoin minusta lakejakin saa uudistaa ja säätää. Mutta kolossaalisia, vaikeasti peruutettavia päätöksiä ei pitäisi saada tehdä.
  
  9. joulukuuta 2008 17:07:29

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Suomi ei todellakaan ole vaihtoehto sellaiselle ulkomaalaiselle henkilölle jolla on omaisuutta ja/tai huippukoulutus vaikka niin meille yritetään uskotella. Siihen ei auta "maahanmuuttajamyönteinen henki", kotouttamisohjelmat y.m. hömppä. Tämähän on selvää. Jos niin haluttaisiin olevan täytyisi ajaa verotus ja nykyisenlainen sosiaalihuolto alas. Mutta kun systeemi on rakennettu ajatellen alkuperäisiä suomalaisia sosiaalisen vastuun nimissä. Nyt kun tähän yritetään sekoittaa globalisaatioita niin järjestelmä ei tule sitä kestämään. Operaatiolla "Suomi pelastaa koko maailman" on kehno loppu.

Samaan suuntaan ajaa hurskastelu energiapolitiikan ja ilmastomuutoksen kanssa. Alamäki jyrkkenee sen myötä. Kiinalaiset ja intialaiset antaa piupaut meidän ilmastotavoitteillemme ja lisäävät omia päästöjään moninkertaisesti sen mitä me yritetään kalliisti vähentää. Meillä eikä koko EU:lla ole keinoja pakotta noita järjettömän väkirikkaita maita ruotuun.
  
  9. joulukuuta 2008 17:07:58

Nimi : Razze
  
Viesti : Mielestäni oleskelulupien kalastamiseen avioliiton varjolla voitaisiin puuttua esim. siten, että jaettaisiin maat kylmästi tiettyihin kategorioihin, esim. taloudellisesti Suomen kanssa samalla viivalla olevista maista (kuten U.S.A., Australia, Pohjoismaat)tulevan puolison oleskeluvan saamista ei tulisi nykyisestä hankaloittaa, mutta "vaaravyöhykkeen" (esim. kaikki Afrikan ja entisen Neuvostoliiton maat) maista tulevalle puolisolle ei tulisi myöntää pysyvää oleskelulupaa lainkaan ja heille tulisi asettaa seuranta-aika (esim. 5 vuotta), jonka aikana vireille laitettu avioero johtaisi automaattisesti oleskeluluvan peruuttamiseen. Näin vain niissä tapauksissa, joissa avioero olisi laitettu vireille yksipuolisesti ulkomaalaisen toimesta ja jos ei ole voitu osoittaa esim. avioliitossa tapahtunutta fyysistä-ja/tai henkistä väkivaltaa.
Tällä estettäisiin se eriskummallinen ilmiö, eli äkillinen rakkauden loppuminen juuri kun on oleskelulupa saatu mamun passiin.
  
  9. joulukuuta 2008 17:11:53

Nimi : Miniluv
  
Viesti : Ehdotan ja pyydän että tosiaan kirjoitat vaikka lyhyenkin kommentin Thorsin lakiehdotukessta itse Scriptaan.

Kannatan. Yhteenveto ja linkki edes hyvin näkyville.
  
  9. joulukuuta 2008 17:17:28

Nimi : P
  
Viesti : "
Ruotsissa maahanmuuttajaksi väestötilastoissa merkitään jokainen kansalainen,jonka isovanhemmista -yksi- on ulkomailla syntynyt. Siksi Ruotsissa on niin "paljon" maahanmuuttajia."

Jipii! Minusta tulikin nyt eliittiä - mamu!
  
  9. joulukuuta 2008 17:23:12

Nimi : M.K.Korpela
  
Viesti : Laitoin tälläsen tekstarin 5 kaverille , tehkää sama:

_______________________________

Nimi listalle ! http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki
LEVITÄ !
  
  9. joulukuuta 2008 17:23:36

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Sinne meni 5 viestiä! Tehkäähän kaikki perässä. =)
  
  9. joulukuuta 2008 17:29:56

Nimi : KK
  
Viesti : Tai ajatelkaa omilla aivoillanne vielä kun se on mahdollista.
  
  9. joulukuuta 2008 17:36:31

Nimi : ugh
  
Viesti : "Jipii! Minusta tulikin nyt eliittiä - mamu!"

Lämpimät onnittelut!

Saat varmaan paremman kohtelun leirillä kuin me täysnatiivit.
  
  9. joulukuuta 2008 17:36:57

Nimi : Gifu
  
Viesti : Jonku viitisentoista viestiä taisin laittaa, kyllä nyt tuntuu olo jalolta.
  
  9. joulukuuta 2008 17:50:40

Nimi : Razze
  
Viesti : Olisipa myös erittäin mielenkiintoista tietää, kuinka moni suomalaisen ja ulkomaalaisen välillä solmittu avioliitto päättyy eroon ensimmäisen viiden vuoden aikana. Etenkin olisin kiinnostunut jakutumasta eri maista tulevien välillä.
Jotenkin minusta tuntuu, että tuo luku on hätkähdyttävästi korkeampi kuin suomalaisten kesken solmittujen liittojen kanssa...
Voi tietenkin olla, että olen väärässä.
Kertokaa, jos jollain on faktatietoa asiasta!
  
  9. joulukuuta 2008 17:55:55

Nimi : Pasi Salonen
Kotisivu : Juu
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joko tälle on löytynyt allekirjoittajia:
www.adressit.com/aseet
  
  9. joulukuuta 2008 17:59:02


guestbook © freebok.net