8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105526-105550

Nimi : P
Kotisivu : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Suurituloinen+maksaa+eni
  
Viesti : Kuvaavaa hyvinvointipalvelujen rahoittamisesta Aamulehdessä..

Suurituloinen maksaa eniten, mutta saa vähiten palveluja

08.12. - 08:32 (Luotu: 07.12. - 22:11)

Turva: Hyvinvointipalvelujen arvo nousi laman jälkeen neljänneksen 6 142 euroon --

Pienituloiset käyttivät hyvinvointipalveluja suhteellisesti eniten. Pienituloisilla hyvinvointipalvelujen arvo oli 54 prosenttia tuloista.

- Jos pienituloinen joutuisi maksamaan käyttämistään hyvinvointipalveluista täyden hinnan, hänelle jäisi 54 prosenttia vähemmän euroja kulutukseen, Lindqvist selittää.

Hänen mukaansa vuoden 2006 tilastot kuvaavat varsin hyvin myös tämän päivän hyvinvointipalvelujen tilannetta. Lindqvistin artikkeli aiheesta ilmestyy 15.12. Tilastokeskuksen Hyvinvointikatsaus-lehdessä.

Oikeudenmukainen jako
Lindqvist arvioi, että hyvinvointipalvelut kohdentuvat varsin oikeudenmukaisesti eri elämäntilanteen mukaan.

- En näe mitään väärää siinä, että suurituloisetkin saavat palveluja.---


Tähän asenteeseen ja rakenteeseen sitten kun yhdistetään holtiton maahanmuutto ilman karkoitusmahdollisuutta sosiaaliturvan varaan.. Niin a vot..
  
  9. joulukuuta 2008 10:48:54

Nimi : Moku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muutamaa tarkennusta tiedustelisin Herr Halla-aholta

"Kummankin osapuolen on oltava vähintään 24 vuoden ikäinen (ikäraja voidaan asettaa muuhunkin kohtaan)",

Miksi ikäraja?

"kutsuva osapuoli ei saa olla nauttinut toimeentulotukea, työmarkkinatukea tai muuta niihin verrattavissa olevaa tuloa edellisten 12 kuukauden aikana"

Entä maahantulon jälkeen. Jos suomalainen puoliso joutuu käyttämään yhteiskunnan apua karkoitetaanko puoliso automaattisesti? Miten kuolemantapausten yhdeydessä?

"maahan saapuvasta puolisosta mahdollisesti yhteiskunnalle aiheutuvien kulujen peittämiseksi kutsujan on suoritettava takuumaksu"

Ilmeisesti ajat mallia jossa oleskeluluvan saanut puoliso olisi täydellisesti sosiaaliturvan ulkopuolella. Mitä kuluja tuolla takuusummalla sitten katettaisiin, ilmeisesti karkoituksesta aiheutuvat kulut?

Edelleen ilmeisesti vastustat kaikkea valtion tai kuntien panostusta muille kuin suomen kansalaisille eli vastustat esimerkiksi kotoutumiskoulutusta?

Eli maahantullut puoliso ei olisi oikeutettu esim työmarkkinatukeen esim mamu koulutuksen aikana?

Miten sitten jos maahanmuuttaja onnistuu hankkimana puolison kustantamana tai itse tarpeellisen suomenkilentaidon jolla voi hakeutua esimerkiksi ammatilliseen koulutukseen, pitäisikö hänelle maksaa esimerkiksi opintotukea tai tarjota ilmaista ruokaa oppilaitoksessa vai jättää näitten etuuksien ulkopuolelle?

Entä jos suomalaisen puolison tulot ovat sitä luokkaa että hän maksaa tai on maksanut veroja enemmän kuin normi kielitieteilijä saa palkaa? Miksi kyseisen henkilön perheenjäsen ei olisi oikeutettu nauttimaan myös korkean veroprosentin mahdollistamista eduista siinä kuin itseään veroraihoilla hengiltä ryyppäävä Arska tai työmarkkinatuella ja sosiaaliluukulta hankituilla varoilla puhelinkoppeja potkiva nuorisorikollisen alku Sepi?
  
  9. joulukuuta 2008 10:48:59

Nimi : Mika
  
Viesti : "http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki"

Hitto, sain nimeni kunniapaikalle heti Sepin jälkeen;-)
  
  9. joulukuuta 2008 10:50:13

Nimi : P
  
Viesti : "Odysseas: Juupa, jos oikein tässä nyt haluaisi spekuloida niin vieras valtio voisi lähetellä "Pakolaisia" joiden tehtävänä olisi ravistella yhteiskuntajärjestystä,harrastaa teollisuusvakoilua ja terrorismiakin.
Ja mehän täällä sitten pidettäisiin yhä laajenevaa porukkaa kuin parhaita vieraita?

Näinpä, mainitsen taas, Saddam Hussein tyhjensi vankiloitaan EU:n aluelle ja säästi pitkän pennin.

Tällainen toiminta ei ole siis pelkästään mahdollista vaan niin on jo tapahtunut. Ja onhan EU:n alueella nauttinut turvapaikasta monetkin ääri-islamistit, jotka vielä suoraan myöntävät olevansa sellaisia ja ovat käyneet välillä sotimassa Lähi-idässä."


Mitenkähän Muumimamma reagoisi, jos Putinoratia päättäisi lykätä maahamme muutaman vankilallisen väkeä ja ilmoittaisi suhtautuvansa "penseästi" heidän palaamiseensa.

Siis kiitos uuden lain, me maksamme oleskelun ja perheen yhdistämisen valtiomme kassasta.

Pahkasika on täällä.
  
  9. joulukuuta 2008 10:54:59

Nimi : cutter
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Oisko mahdollista saada linkki tuosta mamulaki adressista etusivulle, niin ei ainakaan hautaudu vieraskirjan uumeniin.
  
  9. joulukuuta 2008 10:59:57

Nimi : jep jep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkille P:
Unohdit sitten laittaa oleellisemman kohdan esiin: "Koulu, päiväkoti, sairaala. Me kaikki käytämme näiden palveluja, mutta kuka nauttii niistä eniten? Vastaus on _keskituloinen_ kotitalous.

Vuonna 2006 keskituloinen kotitalous käytti koulu-, terveys- ja sosiaalipalveluja yli 7 500 euron arvosta.
..Mutta sehän ei olisikaan ajanut tarkoituksiasi.
  
  9. joulukuuta 2008 11:03:18

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Lähetä linkkiä ERITYISESTI NIILLE, JOTKA JOSTAIN SYYSTÄ OVAT ASIASTA ERI MIELTÄ!"

Siispä SAFKA:lle! :)
  
  9. joulukuuta 2008 11:05:21

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mitenkähän Muumimamma reagoisi, jos Putinoratia päättäisi lykätä maahamme muutaman vankilallisen väkeä ja ilmoittaisi suhtautuvansa "penseästi" heidän palaamiseensa."

Tuon lain jälkeenhän ei kai edes presidentin mielipiteellä ole mitään merkitystä, siinähän yksiselitteisesti sanotaan että henkilöä ei saa karkoittaa jos kotimaa kieltäytyy ottamasta vastaan. Ja tuskinpa mikään maa enää Suomesta sen jälkeen rikollisia ottaa takaisin, miksi ottaisi?
  
  9. joulukuuta 2008 11:11:12

Nimi : Del
  
Viesti : Tähän asenteeseen ja rakenteeseen sitten kun yhdistetään holtiton maahanmuutto ilman karkoitusmahdollisuutta sosiaaliturvan varaan.. Niin a vot..

Nuo ovat pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan kuolinkorahduksia, joita jälkipolvet tulevat tarkastelemaan suuren hämmennyksen ja epäuskon vallassa.

Natsismin, kommunismin ja muiden vahingollisten aatteiden syntyhistorialle on löydettykin suhtellisen selväjärkiset ja loogiset perusteet mm. syrjäytymisestä, köyhyydestä ja työttömyydestä, mutta tulevaisuuden monikulttuuritutkijoilla taustoittaminen tulee olemaan kertaluokkaa haastavampaa.

100 vuoden päästä historiaa tutkiskelevilla voi olla vaikea ymmärtää mikä ajoi 2000 luvun hyvinvoivassa ja turvallisessa yhteiskunnassa elävät suomalaiset täydellisen itsetuhon valtaan.

Armon vuonna 2100 Helsingin Yliopiston kahvihuoneessa yleisesti kuultu hokema on...

"mikä helvetti niihin oikein meni !!!"

tai ehkäpä mielumminkin:
"??? ???? ????????? !!!"
  
  9. joulukuuta 2008 11:17:17

Nimi : etnis
  
Viesti : Laittakaas joku osaava se linkki siihen ulkomaalaislakiesitykseen, käyttäisin mielummin vähän aikani sen lukemiseen kuin etsimiseen...Kiitos!
  
  9. joulukuuta 2008 11:18:15

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Moku: Kieltämäti avioliittokysymys on vaikeimmin ratkaistavissa, mutta yritetään.

Miksi ikäraja?

Lähinnä siksi, että Euroopassa asuville muslimimiehille tuotetaan morsioita vanhasta kotimaasta, niin nuorena kuin mahdollista. Tähän se Tanskankin laki perustui.

Lisäksi ikärajalla pyritään ehkäisemään sitä, että Tiina-Liisa, 18v, tuo nuoruuden huumassa matkamuiston etelänmatkalta.

Entä maahantulon jälkeen. Jos suomalainen puoliso joutuu käyttämään yhteiskunnan apua karkoitetaanko puoliso automaattisesti? Miten kuolemantapausten yhdeydessä?

Ajatus on lähinnä ehkäistä sellaisia tilanteita, joissa kroonisesti persaukiset tuovat maahan lisää kroonisesti persaukisia. Myöhemmin tapahtuvat elämäntilanteen muutokset ovat tietysti eri asia.

Ilmeisesti ajat mallia jossa oleskeluluvan saanut puoliso olisi täydellisesti sosiaaliturvan ulkopuolella.

Ainakin siinä pitäisi olla jokin karenssiaika. En näe tässä ongelmaa.

Mitä kuluja tuolla takuusummalla sitten katettaisiin, ilmeisesti karkoituksesta aiheutuvat kulut?

Tanskassa takuumaksun ensisijainen tehtävä on ehkäistä sitä, että varattomat tuovat maahan lisää varattomia. Jos ongelmia ei ilmenisi, takuumaksu tulisi palauttaa.

Edelleen ilmeisesti vastustat kaikkea valtion tai kuntien panostusta muille kuin suomen kansalaisille eli vastustat esimerkiksi kotoutumiskoulutusta?

Normaali maahanmuutto (ts. Mamu1) ei ole koskaan edellyttänyt kotoutumiskoulutuksia. Mamu2:n puitteissa sopivaa yhteiskunnan rahoittamaa kotoutusta voisi olla tehokas kielen ja kulttuurin opetus. Kotouttamista ei ole erilaisuuden ja toiseuden ylläpitäminen julkisin varoin.

Eli maahantullut puoliso ei olisi oikeutettu esim työmarkkinatukeen esim mamu koulutuksen aikana?

Jos kyse on Mamu2:sta, hänelle pitäisi kotoutumisvaiheen aikana tarjota asumus ja elatus, ei muuta.

Miten sitten jos maahanmuuttaja onnistuu hankkimana puolison kustantamana tai itse tarpeellisen suomenkilentaidon jolla voi hakeutua esimerkiksi ammatilliseen koulutukseen, pitäisikö hänelle maksaa esimerkiksi opintotukea tai tarjota ilmaista ruokaa oppilaitoksessa vai jättää näitten etuuksien ulkopuolelle?

Hyvä kysymys, täytyy miettiä.

Entä jos suomalaisen puolison tulot ovat sitä luokkaa että hän maksaa tai on maksanut veroja enemmän kuin normi kielitieteilijä saa palkaa?

Tämäkin on hyvä kysymys. Ohjelmani tarkoitus ei ole syrjiä asiallisia maahantulijoita vaan tukkia niitä porsaanreikiä, joita käytetään hyväksi.

Miksi kyseisen henkilön perheenjäsen ei olisi oikeutettu nauttimaan myös korkean veroprosentin mahdollistamista eduista siinä kuin itseään veroraihoilla hengiltä ryyppäävä Arska tai työmarkkinatuella ja sosiaaliluukulta hankituilla varoilla puhelinkoppeja potkiva nuorisorikollisen alku Sepi?

Siksi kai, että Arska ja Sepi on Suomen kansalaisia eli meidän ongelmiamme. Mitä heille pitäisi tehdä?
  
  9. joulukuuta 2008 11:19:43

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A,N,:
Vielä vähemmän kannatan Osmon ideaa siitä, että näiltä leireiltä pitäisi käydä ÄO-testein valikoimassa fiksuimmat Suomeen. Ajatus on täysin vastuuton. Afrikka tarvitsee omat keskivertoa fiksumpansa rakentamaan omia yhteiskuntiaan.

Muilla mailla ei ole valinnoissa tällaista ongelmaa. Ne poimivat parhaat päältä ilman mitään tunnontuskia. Ne oikeasti fiksut pakolaiset eivät kotimaahansa vapaaehtoisesti palaa, jos heille annetaan menestymisen mahdollisuus muualla. Eikö saisi antaa, ovatko he synnyinmaansa vankeja?

Itse kallistun mieluummin käytännöllisyyden kuin moralismin kannalle. Kun Suomi joka tapauksessa uhraa kymmeniä miljoonia euroja pakolaisten kouluttamiseen ja työllistämiseen, niin miksei oteta sellaisia, joiden kouluttamisesta on hyötyä Suomelle ja heille itselleen. Minulle ei tule yhtään parempi mieli siitä, että tänne valikoituu sekä kiintiöpakolaisina että turvapaikanhakijoina kaikkein kehityskelvottomimpia tapauksia, kun pohjoismaisella koulujärjestelmällä olisi eniten annettavaa nimenomaan vähävaraisille lahjakkuuksille.

Taka-ajatukseni on nähdä niiden fiksujen lopulta syrjäyttävän qassimit ja zahrat mamu-julkkiksina.
  
  9. joulukuuta 2008 11:22:17

Nimi : reino
  
Viesti : Ulkomaalaislaki Thorsin esitys jee:
http://217.71.145.20/TRIPviewer/show.asp?tunniste=HE+166/2007&base=erhe&palvelin=www.eduskunta.fi&f=WORD
  
  9. joulukuuta 2008 11:22:51

Nimi : etnis
  
Viesti : reinolle kiitos :)
  
  9. joulukuuta 2008 11:23:39

Nimi : Matias
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Aloitin uudesta ulkomaalaislaista keskustelun hesarin nettisivuilla

http://www.hs.fi/keskustelu/Uusi+ulkomaalaislaki/thread.jspa?threadID=157286&tstart=0
  
  9. joulukuuta 2008 11:33:33

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Natsismin, kommunismin ja muiden vahingollisten aatteiden syntyhistorialle on löydettykin suhtellisen selväjärkiset ja loogiset perusteet mm. syrjäytymisestä, köyhyydestä ja työttömyydestä, mutta tulevaisuuden monikulttuuritutkijoilla taustoittaminen tulee olemaan kertaluokkaa haastavampaa.

100 vuoden päästä historiaa tutkiskelevilla voi olla vaikea ymmärtää mikä ajoi 2000 luvun hyvinvoivassa ja turvallisessa yhteiskunnassa elävät suomalaiset täydellisen itsetuhon valtaan."

Gustave Le Bonin Joukkosielu (vuodelta 1895) vaikka ei tyhjentävästi vastaa kysymykseen, tarjoaa toimivan kehyksen niin kansallissosialismin, sosialismin kuin monikultturismin ymmärtämiselle. Jos ilmiötä yrittää ymmärtää monikultturismin argumentatiivisten perusteiden kautta niin eksyy heti alkuunsa. Ne ovat kuorrutusta. Pohjalla ovat symbolit, kuvat, samaistuminen ja voimakkaat tunteet.
  
  9. joulukuuta 2008 11:37:45

Nimi : Hagbard
  
Viesti : "Aloitin uudesta ulkomaalaislaista keskustelun hesarin nettisivuilla"

Miten voi Pravdassa aloittaa keskustelun olemattomasta aiheesta? Eihän Pravda ole uutisoinut mistään "uudesta ulkomaalaislaista".
  
  9. joulukuuta 2008 11:38:52

Nimi : Lepakko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kreikan mellakoiden syy IS:n mukaan:

"Surmansa saanut nuorukainen kuoli poliisin luotiin Exarchian kaupunginosassa Ateenassa. Nuorisojoukko oli kivittänyt poliisien autoa, minkä jälkeen toinen poliiseista nousi autosta ja avasi tulen.
Pojan ampunut poliisi saa murhasyytteen ja hänen toverinsa syytteen avunannosta murhaan."

Sviddu, muistan eilen lukeneeni jostain verkkolehdestä (IL, TS?), että nuoriso kivitti poliisiautoa ja esti sen kulun. Toinen poliisi jutun mukaan ampui varoituslaukauksia ilmaan, ja jostain lähtenyt kimmoke olisi tappanut yhden nuorison? Mikä on totuus? Varoituslaukauksen kimmokkeessa ja murhassa on sentään jotain eroa.
  
  9. joulukuuta 2008 11:42:49

Nimi : Miniluv
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Gustave Le Bonin Joukkosielu (vuodelta 1895) vaikka ei tyhjentävästi vastaa kysymykseen, tarjoaa toimivan kehyksen niin kansallissosialismin, sosialismin kuin monikultturismin ymmärtämiselle.

The Crowd : A Study of the Popular Mind (1896). PDF, 129 sivua.
  
  9. joulukuuta 2008 11:44:17

Nimi : Matias
  
Viesti : "Miten voi Pravdassa aloittaa keskustelun olemattomasta aiheesta? Eihän Pravda ole uutisoinut mistään "uudesta ulkomaalaislaista"."

Menee asian mukaiseen keskusteluosioon ja klikkaa "aloita keskustelu".
  
  9. joulukuuta 2008 11:47:02

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Perheenyhdistämisestä: minusta toi 24v-ikärajan idea ei ole hirveän hyvä, kun se vaikeuttaa suomalaistenkin elämää. Se ei myöskään luultavasti olisi tästä syystä kovinkaan suosittu. Vaikka sen idea olisikin estää tietyistä kulttuureista olevien pakkoavioliitot, otsikoihin kuitenkin pääsee joku ihan tavallinen suomalainen nuori joka ei tämän lain takia pääse tuomaan puolisoaan jenkeistä tai Australiasta.

Muita ideoita jotka ajaisi samaa tarkoitusta:

- nuori, joka haluaisi tuoda puolisonsa Suomeen, ei saisi asua vanhempiensa kanssa (eikä mahd. olla muutenkaan riippuvainen niistä),
- ulkomaalaisvirastolla olisi oikeus tai velvollisuus haastatella kaikkia sellaisia perheenkokoajia joiden kohdalla voidaan epäillä että kyseessä voisi olla pakkoavioliitto,
- avioliittoon pakottamisen pitäisi olla erillinen rikos (nykyisessä rikoslaissa on "pakottaminen"-pykälä, jonka voi soveltaa siihen, mutta tämä ei välttämättä riitä).

Mitä rahaan tulee, niin minusta se nykyinen systeemi missä suomalainen saa tuoda perheenjäsenen vaikka ei olisi rahaa, mutta Suomessa asuva ulkomaalainen joutuu osoittamaan että hänellä on tarpeeksi tuloja perheen elättämiseen on ihan hyvä. Ainoa ongelmana siinä on se, että pakolaiset ja muut humanitääriset maahanmuuttajat myös saavat tuoda perheenjäseniä vaikka ei olisi tuloja. Tämä on IMO humanitäärisistä syistä ihan ymmärrettävää jos kyseinen perhe on ollut olemassa jo siinä vaiheessa kun pakolainen tulee Suomeen, mutta käytäntöä pitäisi tiukentaa niiden pakolaisten kohdalla jotka menevät naimisiin jonkun ulkomailla asuvan kanssa jo ollessaan Suomessa - heiltä pitäisi vaatia että todistaisivat että heillä on tarpeeksi tuloja perheen elättämiseen.

Vielä yksi hyvä perheiden yhdistämisen muoto olisi se, että jos turvapaikan saanut perhe lähettää lapsensa asumaan vanhaan kotimaahansa, niin vanhemmatkin joutuu sinne sen perässä. En tiedä voiko tätä realistisesti toteuttaa, mutta kivaa olisi.
  
  9. joulukuuta 2008 12:03:20

Nimi : ihminen
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Näin se monikulttuuri mennä kolisee maailmalla:

Swedish public pool to rent out burkinis

First pictures of schoolboys jailed for gang-raping girl, 14, in horrifying punishment attack.

Police acquitted over asylum-seeker's death.

Lebanese gets life in failed train bomb plot.


Ihan paras oli kaveri joka poltti itsensä sänkyynsä ja poliisi saa syyt.
  
  9. joulukuuta 2008 12:07:01

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vera: Hyviä ajatuksia. Ellet pahastu, saatan lainata joitakin niistä.

Asiasta yhdenteentoista: Surffasin hetken tuolla adressit.comissa ja törmäsi mm. vaatimukseen Konetuliaseiden kieltäminen metsästyksessä. Muutama ihminen on nähnyt hyväksi allekirjoittakin sen.

Tuli mieleeni yksi tyyppi, jonka tapasin junassa joskus 1991 tai 1992. Hän oli syvästi närkästynyt siitä, että Suomi oli juuri liittynyt Natoon, ja laati päättäjille osoitettua kirjelmää, jossa vaadittiin eroa Natosta.

EU:hun liittymisen jälkeen joku meuhkasi Kansanradiossa siitä, että Eduskunnan työkielenä on nykyään saksa.

Äänioikeuden edellytyksenä voisi ehkä olla jonkinlainen kansalaistaidon koe.
  
  9. joulukuuta 2008 12:08:18

Nimi : Moku
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ainakin siinä pitäisi olla jokin karenssiaika. En näe tässä ongelmaa."

Työttömyysturvan osaltahan karenssi on sama kuin suomalaisilla. Terveyspalveluiden piiriinhän puoliso pääsee, ja niin pitää mielestäni ollakkin kun kerta puoliso on ollut niitä rahoittamassa. Vai oletko eri mieltä?

"Siksi kai, että Arska ja Sepi on Suomen kansalaisia eli meidän ongelmiamme. "

Eli tuolla perusteella yksitysen veronmaksajan pitäisi olla enemmän huolissaan tuntemattomasta juoppoarskasta ja työtä ja koulutusta vieroksuvasta sepistä kuin omasta rakkaasta puoliosostaan? ja pelkästään sen vuoksi että kyseiset henkilöt sattuvat olemaan suomen kansalaisia?

"Mitä heille pitäisi tehdä?"

Jos lähdetään siitä että etuuksia nautitaan sen perusteella kuinka niitä on ansaittu niin sen pitäisi sitten mielestäni koskea kaikkia, myös arskaa, sepiä kuin muitakin verovarojen nettosaajia.

Katsoisin että kun kerran maksan kohtuullisen summan veroja niin puolisoni on oikeutettu yhteiskunnan tarjoamiin verovaroilla rahoitettuihin etuihin siinä kuin suomalainenkin puoliso vastaavassa tilanteessa, eli tilanteessa joissa puolison tuloja ei oteta huomioon etuuksia määrättäessä. Näitähän ovat mm kotoutumiskoulutus johon sovelletaan normaaleja ja samoja työllistämiskoulutus säännöksiä kuin suomalaistenkin osalta.

Jos näin ei ole niin silloin näkisin mielelläni että myös arskan ja sepin kansalaisuus perutaan ja pojat laitetaan maailmalle vaimoineen, eikä tekosyynä käytetä sitä että arskan tai sepin isovanhemmat taistelivat maata vapaaksi talvisodassa tai isä on muutaman markan aikanaan veroja maksanut. Jokainen vastatkoon silloin perheestään ja kohdastaan itse.

Itse asiassa rahoitan mielummin verovaroillani vaikkapa somaliasta tullutta abdullahia kuin helvetin kalliin peruskoulutuksen jälkeen vetämättömäksi heittääntynyttä vanhempien kultapoika sepiä. Onhan Abdullahilla sentään ollut elämässään jotain päämääriä kun on perseensä saanut tänne asti raahattua.

Näistä verorahoista ja niiden käyttämisestä taitavat kuitenkin aina suurinta ääntä pitää ne jotka ovat niiden suurimpia kuluttajia


  
  9. joulukuuta 2008 12:10:39

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ...tarvitsee ulkomaalaisia opiskelijoita Suomi tarvitsee ulkomaalaisia opiskelijoita

Aviisi kirjoitti tuosta vaihto-opiskelijoiden opiskelijaelämästä alkuvuodesta:

http://www.aviisi.fi/artikkeli/?num=1/2008&id=0a429df

  
  9. joulukuuta 2008 12:11:47


guestbook © freebok.net