8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105501-105525

Nimi : Wilhelm
  
Viesti : Ptruu, korjaanpas KARMEAN erehdykseni. Toivolahan on siis puoliksi suomalainen ja puoliksi kenialainen. Alkuperäinen pointti taitaa silti olla jokseenkin pätevä. Ehkä.
  
  9. joulukuuta 2008 1:58:21

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Olen kyllä varma että karkotuspykälätöntä (tai käytännössä sen kiertämisen mahdollistavaa) maahanmuuttolakia tullaan käyttämään ulkoisten valtioiden puolesta eduksi. Jos ei kriminaalien dumppaus Suomeen, niin kyseeseen voisi tulla täysin tahallinen Suomen valtion torpedointi jonkun väestönrakenteeltaan kasvavan valtion taholta. Jos nyt siis joku taho on Euraabiaa järjestämässä, niin tällä saadaan kyllä helposti Pohjoismaat haltuun.

Pelottavaa. En edes ole kovin ulkomaalaisvastainen, mutta tämä laki näine "ei karkoiteta jos vähänkään jotain estettä on" kohtineen on verrattavissa siihen kuin lyötäisiin naula oven pieleen johon avaimet ripustetaan. Sitten sanotaan että onhan tuo ovi lukossa, mutta että hädänalaisilla on mahdollisuus käyttää taloa. Eihän siinä mitään pahaa voi tapahtua, eihän?
  
  9. joulukuuta 2008 1:59:27

Nimi : JerryS
Kotisivu : http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Onhan kaikkien nimi jo alla? :))

http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki
  
  9. joulukuuta 2008 2:06:23

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : No niin, olen saanut hieman koottua itseäni sen jäljiltä, että Jussin vieraskirja loppuu, kaikki muuttuu, ja siihen täytyy sopeutua.

Meinaan onhan näissä oltu ja ollaan vieläkin.

Junnu Vainion jo vuonna 1968 sanoittama Tapsan laulu jatkuu niin, että "luulen että nämä jutut minä tunnen paremmin".

"Ja kun lähden, laulu jälkeeni mun jää."

"Partahaiveniaan nuoret murtaa murheissaan."

"Nyt oon tuttu jätkän herran"

Tämähän sopii jotenkin Jussiinkiin ja vieraskirjalaisiin haluamatta mitenkään vulgarisoida.

http://www.youtube.com/watch?v=V3T6zDpWxFc
  
  9. joulukuuta 2008 2:28:56

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Selkofani:
Kiitos selvennyksestä, reino. Voimme siis olettaa, että kaikenlainen asettuminen sellaisille alueille, joissa oma etninen ryhmä ei ole enemmistönä, pitäisi kieltää. Ratkaistavaksi jää, kuinka tarkkoja rajoja pitäisi noudattaa - pitäisikö esimerkiksi pirkanmaalaiset sivarit lähettää takaisin kotikoloonsa vai suvaitsemmeko heidän eteläistä Helsinkiä rikastuttavan vaikutuksensa läsnäolon?

Masa Niemen sanoin; asiahan ei tietysti minulle kuulu, mutta...

Ppavo Lipposelle on annettu lupa savolaisena asua Helsingissä mandaattinsa jälkeen, hyväksytään (pitkin hampain - sillä kun on se eukko mukananaan).

Hörhölistöläiset antifat potkittiin vithuun Etelä-Helsingistä jo toissa vuonna - tämäkin hyväksytään.

Sillä antifojen - jos minkä - sekoittaminen Etelä-Helsinkiläisiin ei ole rotujen luonnotonta sekoittamista - se on sodomiaa. Siis teoriassa - sellaista kun ei tapahdu oikeassa elämässä - Etelä-Helsinkiläisten taholta...

Hyi ja pois - siltä Ode meitä Skattalla varjelkoot...

(Tämä oli se kuuluisa VAT69 (vat!) kevennys... )

Antifalaiset tyhjäntoimittajat
  
  9. joulukuuta 2008 2:31:23

Nimi : Don Pedro
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812078732559_ul.shtml

"Asiasta kertoivat silminnäkijät ja liikkeeseen yhteyksissä olevan hyväntekeväisyysjärjestön edustaja."

Mikä hyväntekeväisyyskohde mahtaakaan olla kyseessä?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200812088736270_ul.shtml

Eipä näytä fiksut päätökset rajoittuvan vain Suomen oikeuslaitokseen.
  
  9. joulukuuta 2008 2:55:02

Nimi : Atte Saarela
  
Viesti : Homma forum vaikuttaakin hyvältä, sellainen parannusehdotus, että saako tossa nykyisessä foorumisoftassa katseltua kaikkia uusia viestejä silleen kätevästi samalla sivulla jotenkin ettei tarvii kliksautella läpi kaikkia uusia ketjuja..

Sellaisen featuren voisi ehkä konffata päälle uuden palvelimen asennuksen yhteydessä jos mahdollista..?

Mäkin voin ehkä tulla konffaamaan jos tarvii..(yht tiedot löytyy facebookista, tänne en viitsi pistää ettei tuu spammia)
  
  9. joulukuuta 2008 4:30:10

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Aamun paperikalevasta (s.7) löytyy iso juttu ensimmäisten kultamunien saapumisesta pikavauhtia Pudasjärven uuteen vastaanottoyksikköön. Kuvassa kaksi "nuorta" vaihtavat lämpimästi hymyillen merkitseviä katseita ohjaaja Tarja Pihlajisto-Särkelän kanssa. Ei ihme, sillä toisen "alaikäisen" irakilaisen nimi on "Romeo". Näiltä nuorilta Pudasjärvi oppinee vielä yhtä ja toista. Hyvä niin, sillä "Väestön ikääntyessä nuoria kaivataan".
Anne Hentilän empaattisesta jutusta selviää myös muualta tutut asiat, kuten että "Joukossa on sekä kouluja pitkälle käyneitä että paimentolaispoikia, Pääosa on poikia, koska esimerkiksi Afganistanista tytöt eivät pääse lähtemään(...)Yksikön paikkaluku on 40 ja sen arvioidaan täyttyvän viikon kuluessa(...)Yksikkö työllistää 19 henkilöä, joista 15 on ohjaajia(...)Yksikössä tarvitaan moniammatillista osaamista. Ohjaajien tehtävänä on psykososiaalisen tuen antaminen nuorille, joilla saattaa olla traumaattisia kokemuksia takanaan. Työnkuvaan kuuluu myös ohjata nuoria vapaa-aikana(...)Pudasjärven kaupunki on osoittanut tahtonsa saada turvapaikan hakijoista uusia kuntalaisia." Onnea vaan tässäkin arvonnassa voittaneelle Jussi Pajuselle Helsinkiin.
Tasan eivät käy onnen lahjat pohjoisessa. Seuraavalla Kalevan aukeamalla Tuija Brax valehtelee, että Vaalan kunnan merkittävimmän työllistäjän, Pelson "vankilan lakkauttamispäätös (on) vielä aidosti auki". Jutussa mainitaan myös, että Braxin lakkautuslistalla oleva "Pelson vankila on tullut tunnetuksi arvokkaan lapinkarjan ja suomenlampaan elävän aineksen geenipankistaan". Geenipankki muutti siis Pudasjärvelle.
  
  9. joulukuuta 2008 5:06:01

Nimi : Maailmanmies
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "Kiintiöpakolaiset eivät ole yhtä suuri ongelma kuin turvapaikanhakijat, koska Suomella on mahdollisuus valikoida tulijat. Kuitenkin kiintiöpakolaisiakin valittaessa on pitäydyttävä "pakolaisen" määritelmässä. Kiintiöpakolaisiksi on valittava ihmisiä, jotka kokevat henkilöön kohdistuvaa vainoa kielen, ihonvärin, uskonnon, poliittisen vakaumuksen, sukupuolen tms. perusteella"

---------------------------

Oulun reippaat saksiraiskaajapojat muuten olivat näitä huolellisesti valikoituja kiintiöpakolaisia.

Jos huolellisella valinnalla saadaan tätä, niin millaista tulee omasta aloitteestaan ?
  
  9. joulukuuta 2008 7:02:03

Nimi : A,N,
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuon saksitapauksen toisteleminen on vastenmielistä sos.pornoa, mutta siitä olen samaa mieltä, etten kiintiöpakolaisiakaan juurikaan ottaisi. Heihin pätevät samat "on paikan päällä halvempaa, useampia auttavampaa", "integraatio on tilastollisen otannan perusteella vaikeaa" ym. argumentit kuin turvapaikanhakijoihinkin.

esim. 750 henkeä vuodessa voi tuntua vähältä mutta vuosikymmenten kertoimella, syntyvyyden, avioliittojen ym. kautta se on paljon. Eikä se paranna maailmaa, ei lähtömaiden oloja. Siinä on yksilötason kosketusta, jonka takia se vetoaa humanistiin, mutta yksilöitä ovat yhtälailla ne 99.99% joita ei ikinä voida länsimaihin majoittaa.

Vielä vähemmän kannatan Osmon ideaa siitä, että näiltä leireiltä pitäisi käydä ÄO-testein valikoimassa fiksuimmat Suomeen. Ajatus on täysin vastuuton. Afrikka tarvitsee omat keskivertoa fiksumpansa rakentamaan omia yhteiskuntiaan.

  
  9. joulukuuta 2008 7:12:35

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Wilhelm, minun mielestäni tuossa Sisun nykyisin voimassa olevassa periaateohjelmassa on myös selviä viittauksia ns. McDonalds-kulttuurin (eli sen ajatuksen, että kaikkialla maailmassa pitää olla vain kauniin kahvinruskeita ihmisiä, jotka kaikki kuuntelevat Madonnaa tms. paskaa ja syövät mäkkärillä ja pukeutuvat saman muodin mukaan alakulttuureittain jaoteltuina) vastustamiseen, mikä taas on sama asia, mitä erilaiset anarkistit ja muut piiperöt ajavat."

En nyt tiedä noista anarkisteista ja muista piiperlistä. Olen suht koht varma, että he ajavat käytännössä ihan samankaltaista McD -kulttuuria: vasemmistomädättäjä ei tunnusta kansaa tai kansankultturia, eikä todellakaan toimi vaaliakseen näitä.
  
  9. joulukuuta 2008 7:34:03

Nimi : Henri K
  
Viesti : Tuota.. Hommaforumin urli säilynee samana vaikka palvelin vaihtuu parempaan?
  
  9. joulukuuta 2008 8:44:32

Nimi : ha ha
  
Viesti : Kalenterista taas piristys aamuun:)
  
  9. joulukuuta 2008 9:08:40

Nimi : Tosi
  
Viesti : Murossa joku vinkkas addressista koskien tota uutta mamulakia.

Hei onks kellään? Eikun linkki.
  
  9. joulukuuta 2008 9:22:52

Nimi : Poikuli.
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki


Kiireesti nimiä alle vain!
  
  9. joulukuuta 2008 9:29:01

Nimi : Tosi
  
Viesti : Joo no linkki saatu =)
Eli tosta Ulkomaalaislaista oli kyse. Käykää allekirjoittamassa, mikäli ette näin jo ole tehneet.
  
  9. joulukuuta 2008 9:29:55

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki
  
  9. joulukuuta 2008 9:30:43

Nimi : J. Mäki-Ketelä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Olethan käynyt jo allekirjoittamassa adressin?

Jos et ole, niin tee se HETI, kuukauden päästä se voi olla jo myöhäistä.

Jaa linkkiä samoin ajatteleville ystävillesi ja pyydä heitä toimimaan samoin!

Lähetä linkkiä ERITYISESTI NIILLE, JOTKA JOSTAIN SYYSTÄ OVAT ASIASTA ERI MIELTÄ!


http://www.adressit.com/ulkomaalaislaki
  
  9. joulukuuta 2008 9:45:50

Nimi : Roots
  
Viesti : Aamun piristykseksi pienet karaoket:

Brand new leather jacket
  
  9. joulukuuta 2008 9:55:27

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai että kaatui se foorumi, aika odotettua kyllä kun katsoo vieraskirjan lukijamääriä.

Ehkä pitäisi lähteä vähän kevyemmällä versiolla alkuunsa liikeelle ts. ilman nimmarin rekisteröintiä tms, koska kaikki sellainen ylimääräinen kama nostaa rautavaatimuksia ekspotentiaalisesti.
Jos olisi olemassa Tummeli-Nuivistit Ry (runq yhdessä) niin sinällään sen kautta voisi "jäsenmaksuilla" hoitaa tarvittavan rahaliikenteen pro-tason nettihotelli- ja kaistapalvelujen ostamisen muodossa.
  
  9. joulukuuta 2008 9:56:39

Nimi : reino
  
Viesti : Olen nyt kaksi tuntia odotellut, että kultamunani kuoriutuisi. Ehkä jo pian?

Miten voimme välttää muiden maiden kultamunien kuoriutumisen odottamisessa tekemät virheet?

P.S. kiintiöpakolaiset kannattaa tietenkin valita ns. saksitestillä, eli annetaan sakset käteen ja katsotaan, mitä se rupeaa niillä tekemään

P.P.S. kultamuna antaa vielä odottaa itseään...
  
  9. joulukuuta 2008 10:16:52

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Selkofani: Minkä ihmeen vuoksi tenttaat minulta, mitä joku Sisun periaateohjelman lause tarkoittaa? En kuulu Sisun päättäviin elimiin, en ole ollut ohjelmaa muokkaamassa, enkä näin ollen tunne kirjoittajan aivoituksia. Perinteisesti tällaisten kysymysten kanssa on lähestytty järjestön edustajia.

Miten minä ymmärrän "kansojen luonnottoman sekoittamisen"? Esimerkiksi siten, että monikulttuurisuuden, rikastamisen tms. nimissä siirretään yhdestä maasta väestöä toiseen maahan. Tai piirretään valtionraja, joka ei noudattele etnisiä jakolinjoja. Itse ymmärrän tuon lauseen puheenvuorona kansallisvaltion puolesta, ja tässä mielessä yhdyn siihen.
  
  9. joulukuuta 2008 10:20:00

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomi tarvitsee ulkomaalaisia opiskelijoita Suomi tarvitsee ulkomaalaisia opiskelijoita Suomi tarvitsee ulkomaalaisia opiskelijoita
  
  9. joulukuuta 2008 10:27:41

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mun nuivakaltenterin kultamuna kuoriutui juuri. Sieltä tul nigerialaistaustainen insinööri opiskelija, jolla oli asussaan Finlayssonin logo! Ihguuuuu...
  
  9. joulukuuta 2008 10:33:36

Nimi : hänen alamainen
  
Viesti : Kun puhutaan suomalaisesta isänmaallisuudesta, niin puhutaan yleensä myös Jussi Halla-ahosta. Ja kun puheenaiheena on nykyinen Mestarimme Jussi Halla-aho, niin samalla keskustellaan myös isänmaallisuudesta.

Sanoo muutama tämän palstan kommunistiänkyrä mitä tahansa, niin Jussi Halla-aho on suomalaisen isänmaallisuuden perikuva. Siinä missä 1990- ja 2000-luvuilla jopa oman maan valtiojohto nöyristelee itään päin ja holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa ajaville punavihreille, niin Jussi Halla-aho pitää tiukkaa linjaa. Suomi on Suomi ja vapaa maa eikä sen taloutta ajeta alas syytämällä rahaa kaikenmaailman monikulttuurisuusfestivaalien pohjattomaan kaivoon.

Jos arvostat isänmaallisuutta, arvostat myös Jussi Halla-ahoa, vaikket hänen kaikkia saavutuksia tietäisikään. Halla-aho on jo nyt tehnyt valtavan työn Suomen eteen. Siitä hänelle kuuluu ikuinen kiitos.

Mestaristamme Jussi Halla-ahosta on valitettavasti liikkeellä paljon valheellista ja täysin väärää tietoa. Kommunistit ja muut epäisänmaalliset tahot tekevät kaikkensa loatakseen Mestarimme. On syytä esittää muutamia kansanvihollisten yleisimmistä väitteistä ja kertoa kuinka asia todella on.

VALHE 1: Jussi Halla-aholla ei ole kannatusta.
TOTUUS: Jussi Halla-ahon Scripta-blogin lukijamäärä on noin 3000-6000 päivässä, mikä riittää päihittämään suurimpienkin alue- ja puoluelehtien verkkosivut. Vuoden 2008 kunnallisvaaleissa Halla-aho sai 2 977 ääntä mikä oli eniten Helsingin Perussuomalaisista, viidennes puolueen koko kannatuksesta Helsingissä, kolmanneksitoista eniten kaikista Helsingin ehdokkaista ja kahdeksanneksitoista eniten koko maan ehdokkaista. Näin hänet valittiin äänivyöryllä Helsingin kaupunginvaltuustoon. Kannattajista toki vain mitätön murto-osa asuu Helsingissä. Suosiosta kertoo myös sen, että kun Helsingin Sanomat marraskuussa 2008 kysyi lukijoiltaan ”Onko Jussi Halla-aho maahanmuuttokritiikissään oikeassa?” kyselyyn osallistui vuorokauden aikana 11 473 lukijaa, joista 66% vasta kyllä, ja 34% vastasi ei.

VALHE 2: Jussi Halla-aho on rasisti.
TOTUUS: Jussi Halla-aho vastustaa kaikenlaista syrjintää. Halla-ahon mukaan syrjintää tai erivapauksia kulttuurin tai kansallisuuden perusteella ei tule sallia, sillä ne rapauttavat tasa-arvoa yhteiskunnassa ja ovat tosiasiallista rasismia. Rasismia ei ole totalitaaristen fasististen aatteiden kuten poliittisen islamin arvostelu, eikä tosiasioita voida kriminalisoida, olivatpa ne miten epämiellyttäviä tahansa. Monikultturismin ja holtittoman maahanmuuttopolitiikan kritisointi ei tee kenestäkään rasistia.

VALHE 3: Jussi Halla-aho toivoo, että naiset tulisivat raiskatuksi.
TOTUUS: Jussi Halla-aho vastustaa naisiin kohdistuvaa väkivaltaa. Hän ei toivo, että kukaan tulisi raiskatuksi, mutta hänen mukaansa olisi oikeudenmukaisempaa, jos sattumanvaraiseksi raiskauksen uhriksi joutuisi joku, joka on vastuussa raiskauksia lisäävästä politiikasta. Valehteluksi hän kutsuu tapausta, jossa Vihreiden kansanedustaja Jyrki Kasvi oli sanonut televisiossa Halla-ahon pitävän listaa kansanedustajista, joiden hän toivoo tulevan raiskatuksi ensimmäisenä.

VALHE 4: Jussi Halla-aho on pelle.
TOTUUS: Jussi Halla-aho on arvostettu alansa asiantuntija, joka on kirjoittanut väitöskirjansa slaavilaisten kielten historiallisesta muoto-opista. Hän on kirjoittanut ja toimittanut tieteellisiä teoksia ja hänen artikkeleitaan on julkaistu tieteellisissä julkaisuissa. Hän laatii parhaillaan Suomen Kulttuurirahaston apurahan tuella ukraina–suomi-sanakirjaa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on useaan kertaan puolustanut Halla-ahoa mediassa punavihreiden valheellisia väitteitä vastaan ja todennut, että Halla-aholla on hyvin analyyttisia mielipiteitä ja hän haluaa avata maahanmuuttokeskustelun. Myös Raimo Vistbacka on allekirjoittanut Halla-ahon näkemykset ja Halla-aholla on vankka kannatus puolueessa.

Halla-aho on karismaattinen esiintyjä, joka osaa tarpeen tullen heittää herjaa myös omalla kustannuksellaan. Hänellä on oma tyylinsä kirjoittaa, käsitteleepä hän sitten maahanmuuttoa tai jotakin muuta aihetta. Halla-aho eroaakin tässä suhteessa edukseen monista muista poliittisista henkilöistä, että hän ei ole aina liian totinen, vaan osaa olla myös kärkevä, sarkastinen ja ajoittain aggressiivinen, mikä jättää lukijalle paljon vastuuta. Halla-aho osaa vetää tarvittaessa myös pientä showta, jos hän katsoo sen olevan maahanmuuttokriittisen asian edun mukaista, kuten olemme hänen kirjoituksistaan, haastatteluistaan ja muista esiintymisistään voineet huomata.

Kunnia Mestarillemme Jussi Halla-aholle!
  
  9. joulukuuta 2008 10:45:35


guestbook © freebok.net