8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105426-105450

Nimi : ämpee
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Jos näin on, mitä Suomen Sisu aikoo tehdä mm. Epsanjassa ja Thaimaassa pysyvästi oleskelevien suomalaisten palauttamiseksi?"

Tuskin mitään, sillä ei kannata hankkia thaimaalaisten ja espanjalaisten vihoja niskoilleen vetämällä väkisin heidän maastaan maksajat pois.

Hieman hitaammallakin ajattelulla tuon luulisi olevan itsestään selvää.
  
  8. joulukuuta 2008 21:43:22

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Selkofani: Jos näin on, mitä Suomen Sisu aikoo tehdä mm. Epsanjassa ja Thaimaassa pysyvästi oleskelevien suomalaisten palauttamiseksi?

Tuota noin, onko täällä joku kovinkin ponnekkaasti vastustanut omilla varoillaan elävien espanjalaisten ja thaimaalaisten asettumista Suomeen?

Vai ovatko omilla varoillaan Espanjassa asuvat suomalaiset peruste sille, että Suomeen asettuu suomalaisten varoilla eläviä afrikkalaisia?

Vai mitä tarkoitit?
  
  8. joulukuuta 2008 21:44:37

Nimi : Theo & Pim
  
Viesti : razzet tulkaa meidän kyytiin o-ooo-o-oooooooooo
  
  8. joulukuuta 2008 21:47:01

Nimi : Pekka K
  
Viesti : "Tuskin mitään, sillä ei kannata hankkia thaimaalaisten ja espanjalaisten vihoja niskoilleen vetämällä väkisin heidän maastaan maksajat pois."

Tai sitten kysymyksen kuuluisi olla: mitä PITÄISI tehdä ettei näiden tarvitse lähteä pois Suomesta...
  
  8. joulukuuta 2008 21:48:00

Nimi : Selkofani
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussi:
"Tuota noin, onko täällä joku kovinkin ponnekkaasti vastustanut omilla varoillaan elävien espanjalaisten ja thaimaalaisten asettumista Suomeen?"

Näin nimimerkki VMJ määritteli alempana "kansojen sekoittamisen luonnottomalla tavalla keskenään", jota edustamasi Suomen Sisu-järjestö ilmoituksensa mukaan vastustaa.

Palan halusta kuulla oikean määrittelyn!
  
  8. joulukuuta 2008 21:50:55

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Selkofani

etkö ymmärrä suomen kieltä: sekoittaminen on eri asia kuin sekoittuminen
  
  8. joulukuuta 2008 21:53:13

Nimi : Zngr
  
Viesti : Selkofani: Jos ymmärrän oikein, Suomen Sisu siis vastustaa ihmisten asettumista lämpimältä vyöhykkeeltä kylmälle vyöhykkeelle. Kieltämättä tämä on hieman erikoista, etten sanoisi luonnotonta. Koskeeko tämä asettumiskielto myös päinvastaista suuntaa? Jos näin on, mitä Suomen Sisu aikoo tehdä mm. Epsanjassa ja Thaimaassa pysyvästi oleskelevien suomalaisten palauttamiseksi?

Minä en kuulu Suomen Sisuun, enkä ole lukenut alkuperäistä julistusta jos sellainen on olemasssa, mutta minä ymmärsin sen niin ettei useampia kansoja pidä tunkea asumaan sinne, missä oli aikaisemmin yksi kansa, jos kansoilla on kovin vähän yhteistä. Monikulttuurisuus, ja kansojen sekoitus (minusta) negatiivisessa mielessä toimii esim. näin: tarjotaan asunto, terveyhdenhuolto ja sosiaaliturva henkilölle Y pysyvästi siitä hyvästä, että hän muuttaa perheineen asumaan maahan X. Kun tällaisia muuttajia tulee yhdestä maasta niin paljon, että he muodostavat tarpeeksi ison vähemmistön joka elelee keskenään maassa X olematta tekemisissä arjen toimissaan kovin paljoa muiden kun kansan Y asukkaiden kanssa, on maa silloin MONIKULTTUURINEN. Kyllä, nyt maassa X on vähemmistö maasta Y, joka elää heidän keskellään, käyttää samoja palveluita ja ostaa ruokaa samoista paikoista, sekä vaatii uusia "oikeuksia", kuten omankielistä opetusta (siis maan Y kiellelä, eikä maan X, vaikka ollaan maassa X) tai muuta palvelua, tai vaatii, etteivät miespuoliset lääkärit saa hoitaa naispuolisia potilaita, ja tarhoissa pitää olla omat ovet tytöille ja pojille, koska tämä on maassa Y kansan tapa. Se ei ole kuitenkaan maan X tapa, ja nyt ollaan siis maassa X. On tapahtunut luonnoton sekoittuminen: samassa maassa, jossa on vallinut maan X tavat ja arvomaailmat, asuu nyt kaksi kansaa, joilla on erilainen kulttuuri ja erilaiset säännöt, ja heidän tapansa poikkeavat toisistaan niin suuresti, että ovat ristiriidassa keskenään.

Tästä tulee ikäviä seurauksia, koska maan X kansalaiset eivät halua muuttua maan Y kansalalaisiksi, ja maan Y eivät halua sopeutua maan X tavoille.

Eikä näin pitäisikään tehdä. Koska asetelma on luonnoton ja vahingollinen.

Tosin höpisit jo jostain kylmä/kuuma muuttoteorioista joten epäilen, että motiivisi on vain trollata jollain muka "ovelalla" jujulla jonka olet keksinyt ja jekuttaa (omasta mielestäsi) joku sanomaan jotain typerää, että voit mouhota RASISTI RASISTI.

Kyse ei ole varmaan Suomen Sisullakaan ollut kuitenkaan siitä, että vaikka valkoinen ja musta ihminen eivät saa pariutua, jota eräs Humanisti hakee.
  
  8. joulukuuta 2008 21:53:30

Nimi : pja
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kiitos Jussi viimeisistä kirjoituksistasi. Olivat asiaa ja toivottavasti herättävät keskustelua (ainakin tekivät sitä meillä töissä).

Hyvää joulua kaikille.
  
  8. joulukuuta 2008 21:53:37

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Tai sitten kysymyksen kuuluisi olla: mitä PITÄISI tehdä ettei näiden tarvitse lähteä pois Suomesta..."

Lämmittää ilmastoa ja kääntää maapallon kallistuskulmaa napojen suhteen siten, että aurinko paistaisi täällä pidempään myös talvisin.
  
  8. joulukuuta 2008 21:53:39

Nimi : ugh
  
Viesti : >>Onko "vieraskirja.com" varattu, tai muutoin mahdoton? Mahdottoman kotoinen kaiku siinä.

Jep. Miksi kaiken pitää muuttua yhdellä kertaa?
  
  8. joulukuuta 2008 21:55:41

Nimi : fgh
  
Viesti : Viittaat kai siihen, että se on helppo kuulla väärin: homo foorumi?

En viittaa siihen. Minusta toi "homma" vaan on nimenä tosi nolo. Jopa "homofoorumi.org" olisi paljon parempi. "www.vieraskirja.com" on varattu, mutta "www.vieraskirja.info" näyttäisi olevan vapaana. Viimeisin ehdotukseni on kuitenkin: www.kultamunakerho.org
  
  8. joulukuuta 2008 21:59:32

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jep. Miksi kaiken pitää muuttua yhdellä kertaa?"

Vieraskirja@Scripta on kuitenkin homman^^^ henkinen koti, ei passaa etääntyä liian kauas juuriltaan...

Juu en asu peräkammarissa, ja on käyty ulkomaillakin asti saakka. Takaisinkin on vielä tähän asti tultu.
  
  8. joulukuuta 2008 22:02:15

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Kultamunakerho on naisia syrjivä
  
  8. joulukuuta 2008 22:02:32

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kultamunakerho kärähtää vähän infantiililta. Hyvä sisäpiirihuumori ei tee hyvää julkisivua.
  
  8. joulukuuta 2008 22:04:10

Nimi : hommaaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Eikö sen foorumin nimi voisi olla ihan homma.com? Olisi paljon selvempi kuin joku hommafoorumi.com.
  
  8. joulukuuta 2008 22:04:55

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vainovalkeat.com

Juu, ei mene läpi, turhan dramaattinen ja vielä liian moniselitteisesti tulkittavissa. Mutta historiallinen analogia silti viehättää, niiden tarkoitushan oli myös varoittaa kansaa uhkaavasta vaarasta.
  
  8. joulukuuta 2008 22:04:56

Nimi : Selkofani
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kylläpä tulee koko ajan uusia käsitteitä. Yksinkertaisen ihmisen (joka kuvittelee, että täällä mukamas jotenkin oltaisiin maahanmuuttajavastaisia) pieni pää menee aivan pyörälle.

Nähdäkseni sekoittaminen ja sekoittuminen ovat kuitenkin vahvasti sidoksissa toisiinsa. Jos vastustaa yhtä, ei voi hirveästi digata toisestakaan.

Onko nyt siis niin, että esimerkiksi ruotsinsuomalaiselle "paluumuuttajalle" ei tulisi antaa Suomessa sosiaalietuuksia vai koskeeko tämä vain lämpimistä maista muuttaneita?
  
  8. joulukuuta 2008 22:05:07

Nimi : ugh
  
Viesti : >> mitä Suomen Sisu aikoo tehdä mm. Epsanjassa ja Thaimaassa pysyvästi oleskelevien suomalaisten palauttamiseksi?

Suomen Sisu tietysti edistää punaniskaisella politiikallaan ilmastonlämpenemistä jonka seurauksena etelän lämmössä asustelevat suomalaiset voivat palata Suomen lämpöön.
  
  8. joulukuuta 2008 22:06:41

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Selkofani: "Nähdäkseni sekoittaminen ja sekoittuminen "

Joo, onhan niillä sama kantasana. Merkityksestä tuo ei samaa tehne, vai kuinka?
  
  8. joulukuuta 2008 22:10:55

Nimi : ugh
  
Viesti : forumin nimeksi ehdotan Mestarin palstaa - www.mestarinpalsta.com tai Johtajan saittia - www.johtajansaitti.com
  
  8. joulukuuta 2008 22:11:19

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=Zxi68Z-7_dA
  
Viesti : Siis fgh ei kehtaisi sanoa käyvänsä homåfoorumilla, vaan kertoisi mieluummin ystävilleen viettävänsä kaiken aikansa kultamunakerhossa? ;)

Itse olen hyvin tyytyväinen foorumin nimeen (no ehkä se Hommafoorumi kahdella oolla mieluummin), mutta hyvin hyvin surullinen siitä, että Homma ei kestänyt netsien vyörytystä.

Pasila, soittakaa linkissä oleva toivebiisi.

Suruani lisää se, että jos Homma ei olisi kyykähtänyt, niin heti ensimmäisenä iltana olisin päässyt antamaan tuolle Selkonillittäjälle esimerkinomaiset ikibannit. :)
  
  8. joulukuuta 2008 22:11:19

Nimi : Sinkitty
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Arvostettu Yhdysvaltainen aikakauslehti Time on valinnut Mestarin vuoden henkilöksi:

http://img520.imageshack.us/img520/6971/personoftheyearki9.jpg

"Today Information Means Everything."
  
  8. joulukuuta 2008 22:13:54

Nimi : qwerty
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Saatanan tunarit!

Homma laskussa. Ei hyvä ...

Värvätkää äkkiä joku murolainen, tai muuten vain ammattilainen hoitamaan homma takaisin käyntiin.
  
  8. joulukuuta 2008 22:15:40

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Vieraskirja" (saati sitten "Mestarinsaitti" tms.) on liiaksi sidoksissa Scriptaan (ja "oikea" vieraskirja jää vielä tänne, mikä aiheuttaisi sekaannusta), kun taas Homma-foorumin tarkoituksena käsittääkseni oli juurikin purkautua "halla-aholaisista" raameista. Joka tapauksessa länkytys nimen vaihtamisesta on mielestäni turhanpäiväistä. Jos nimi vaihdetaan, niin joku on siihen uutenkin nimeen tyytymätön. Nimiä kun voi olla vain yksi.
  
  8. joulukuuta 2008 22:17:29

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Selkofani

Vai on sinun pääsi pyörällä. Niin oli minunkin,kun minut raiskattiin ja kaikissa asian käsittelyvaiheissa poliisin ja juristini huolena oli, ettei vaan tule "rasistisia" ilmauksia pöytäkirjoihin.
Kysymyksessä olivat siis "ruotsalaiset", vai mitä?
  
  8. joulukuuta 2008 22:24:46


guestbook © freebok.net