8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105326-105350

Nimi : intternetnetsi
  
Viesti : "Olkoon viimeinen viestini tänne huolenaihe Homma-forumin sähköpostin tarpeesta. Sijaitseeko palvelin jenkeissä, josta ajatuspoliisi ei saa hommailijoiden sähköpostiosoitteita kovin helposti? Tästä voisi tiedottaa jotenkin."

Kyllä on jenkeissä, Houstonissa tarkemmin.
  
  8. joulukuuta 2008 17:26:20

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Minä taas luulen että Foorumi tulee ja kukoistaa.

Mutta tännekin saa kirjoittaa, ja chättiä täältäkin saa tukea.

Kyllä Foorumilla pitäisi olla avoimiakin osastoja, että trollit saisivat siellä omalla osastollaan meuhkata. Emmehän halua rajoittaa "sananvapautta" :) Ja trolleista on niin paljon hupiakin.
  
  8. joulukuuta 2008 17:34:24

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
  
Viesti : Huh, huh. Nyt jo alkoi vieroitusoireet. Luin juuri, että vieraskirja loppuu vähitellen, onneksi vähitellen, yhtäkkinen lopettaminen aiheuttaisi jo sen, mikä se on, hulluuskohtauksen (Delirium tremens).

Nyt on vain hermostuneisuutta ja lievää vapinaa. Kohta alkavat ahdistukset ja pohjaton tyhjyyden tunne. Ensi yö menee hikoillessa.

Jussi on tietysti tehnyt blogillaan ja vieraskirjallaan poliittisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen historiaa. En liioittele yhtään. Tämä on vain tosiasia.

Itse olen aina heti aamulla vieraskirjaa selatessani päässyt perille siitä, mistä valtakunnassa nyt tänään keskustellaan. Päivän mittaan olen tietysti usein tarkistanut, missä nyt mennään. Täällä on valtakunnan parhaat uutispäälliköt.

Mutta kuten sanottu vieroitusoireet ovat valtavat, jos tämä loppuu. Reino, oletko järjestänyt riittävästi kriisiapua. Mielellään jokin paremman näköinen kuin se miehen näköinen psykologi.
  
  8. joulukuuta 2008 17:40:35

Nimi : toukoeno
  
Viesti : Eipä tässä juuri kummoisia itkuja pitäisi syntyä. Vieraskirja rauhoitetaan siihen käyttöön, johon se on tarkoitettu ja (yli)aktiiviset henkilöt saavat oman foruminsa. suht win win

Haasteellisena näen lähinnä mitä kirjoituksia sinne naputellaan. Kävin kerran huvikseni SS:n forumilla ja otin täysin satunnaisesti yksittäisen alueen, josta yksittäisen ketjun ja sieltä yksittäisen viestin. Siinä puhuttiin juutalaisten salaliitosta. Forum on hiukan kuin sanomalehti, jossa julkaistaan paljon artikkeleita. Jokaisella lehdellä on tietty linja, jota ylläpidetään ja joka muodostaa sen imagon. Tästä syystä yritykset ja monenlaiset järjestöt eivät missään nimessä halua mitään forumeita, koska imagon hallinta on liian hankalaa.

Ainiin ja noita alueita on kyllä tuolla forumilla ainakin puolet liikaa. Vähän kun ei samasta kaupasta saisi makkaraa ja sinappia.
  
  8. joulukuuta 2008 17:42:49

Nimi : DuPont
  
Viesti : Kiitokset omasta puolestani vieraskirjan isännälle, vieraskirjasta on ollut paljon iloa. Tämä vanha foorumi ei vaan näillä kävijämäärillä enää toimi, uusi foorumi vaikuttaa kuitenkin asialliselta, edellyttäen, että moderointi toimii ja miksei toimisi.
  
  8. joulukuuta 2008 17:46:52

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Teemu Lahtinen: deletoin tunnuksen ja nyt en enää voi luoda uutta.

Sama kämmi tuli tehtyä itsekin. Tyhjennä selaimestasi evästeet eli cookiet. Sen jälkeen uuden tunnuksen luonti onnistuu.
  
  8. joulukuuta 2008 17:48:53

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : toukoeno: Ainiin ja noita alueita on kyllä tuolla forumilla ainakin puolet liikaa. Vähän kun ei samasta kaupasta saisi makkaraa ja sinappia.

Olen samaa mieltä. Toivottavasti forumia jatkossa selkeytetään tältä osin. Muuten toivotan Hommalle™ kovaa nousua!
  
  8. joulukuuta 2008 17:54:09

Nimi : antero
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Viimeisimmän vajaan tunnin aikana hommafoorumille on rekisteröitynyt jäseniä noi yksi per minuutti -tahtia. Perkele, siellähän on koko suomen kansa tätä menoa.
Homma todellakin on helvetillis-perkeleellisessä nousussa!
  
  8. joulukuuta 2008 17:54:32

Nimi : disentis
  
Viesti : eilen idolsista putosi mustaihoinen ihminen ja pravdassa ilmestyi suuri uutinen tästä aiheesta.
olen varma, että jos kyseessä olisi valkoihoinen ihminen niin suurta uutista ei olisi laitettu pravdan pääsivulle.
ja vielä pravda yrittää vääristää asioita, kirjoittamalla näin:

__________________________________________
Aika monet ottaa itsestään selvänä, että Pete pärjää, eikä äänestä sitä
__________________________________________
siellä pravdan keskustelupalstalla monet ihmettelevät miksi niin pieni viihdeuutinen pääsi pääsivulle.
minä en ihmettele, koska minä tiedän hyvin, että pravda pitää kovaa propagandaa mustaihoisista ihmisistä.
  
  8. joulukuuta 2008 18:03:28

Nimi : Conan barbaari
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Etelän tuulet on näköjään puhaltanut niin kovin, että täälläkin on muutoksia ruvennut syntymään. Hyvä niin, sillä ei tätä vieraskirjaa ole pitkään aikaan jaksanut lukea kuin ehkä jotkut neurootikot.
  
  8. joulukuuta 2008 18:04:18

Nimi : Zngr
  
Viesti : Homma-foorumi on vielä työnalla ja toiv. kehittyy tuosta vielä.

Homma-foorumilla on trolli- ja foliohattu osastot joissa saa revitellä aika vapaasti.

Toivon myös että saamme rukattua sinne selkemmät osiot, vähän pelkäsin myös, että niitä ilmestyy sinne heti alkuun turhan monta ja onhan niitä siellä jo aika lista, mutta katsotaan miten Homma^^^^ etenee.
  
  8. joulukuuta 2008 18:07:04

Nimi : Dave
Kotisivu : http://www.mailinator.com
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Jos et halua käyttää oikeaa sähköpostiosoitettasi, niin käytä esim. mailinator-palvelua rekisteröitymiseen. Muista poistaa palstan vahvistusviesti mailinatorista, kun rekisteröitymisesi on valmis.
  
  8. joulukuuta 2008 18:07:28

Nimi : Del
  
Viesti : Okei, uskotaan sitten Hommaan ja siirryn sinne kyllä itsekin.

Voisiko ajatella että alkuvaiheessa Homma olisi samassa formaatissa kuin vieraskirja eli yhdessä pötkössä kaikki. UBB-forumissa tämä lienee vakio-ominaisuutena. Niin ja rekisteröitysmipakko aluksi pois päältä. Jos spämmitulva yltyy mahdottomaksi niin vasta sitten rekkaus pakolliseksi.

Muita toiveita:
- kaikki mahdolliset kuvat, ylimääräiset framet ym. latailua raskauttava pois päältä jotta me lukuisat mobiilisurffaritkin viihtyisimme Hommalla.

- kuten joku jo mainitsikin, sub-forumeita on nyt liikaa. Mitäs jos alkuun vaan se yksi ja siis pötkössä.

- ja sitten mielestäni erittäin tärkeä seikka: vieraskirjassa ainakin itseäni viehättää sen hillitty ja yksinkertainen ulkoasu. Viestien viihdearvo on tekstissä itsessään(verbaliikka) ei hymiöissä, kuvissa tmv. Voisiko Homma jatkaa tätä hyväksi havaittua formaattia ts. kaikki ylimääräinen sälä disabloitu?

Lopuksi: ei kannata ottaa näitä kritiikkejä/ehdotuksia turhan vakavasti. Myönnän että saatan vaan olla muutosvastarintainen ja uusi forum, uudet metkut tuottaakin paljon nykyistä suuremman lukija- ja kirjoittajakunnan.

(pakko myöntää että repeilin Ode-hymiölle :D)

Tämä olkoon viimeinen rutkutukseni aiheesta!
  
  8. joulukuuta 2008 18:14:15

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Minusta se Zngr:n kuva (selällään oleva pupu, vai mikä se oli??) on HIRMU KIVA!
  
  8. joulukuuta 2008 18:22:58

Nimi : fgh
  
Viesti : No, tässä se nyt sitten oli.

KIITOKSET KAIKILLE MIELENKIINTOISISTA VUOSISTA VIERASKIRJAN PARISSA!
  
  8. joulukuuta 2008 18:27:15

Nimi : Zngr
  
Viesti : Lyyli: se on pyynö-jänis, joka ottaa pullosta korjaussarjaa
  
  8. joulukuuta 2008 18:31:05

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : M laskee peitsensä ja siirtyy HOMMAan.

Kivaa oli. Nähdään Hommassa!
  
  8. joulukuuta 2008 18:32:53

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Minäkin kiitän isäntää erikseen ja kaikkia muita yleensä hyvistä vuosista täällä. Nimeltä kiitän vielä Kertavierailua ilmeisistä syistä sekä IDAa yleisestä humanismista ja persuilun perspektiivistä. [kyynel]
  
  8. joulukuuta 2008 18:33:39

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomautan, että minulla ei ole mitään yhteyttä Homma-forumin ylläpitoon. Toiveet kannattaa esittää siellä.

Ceterum censeo: Jos joku ei syystä tai toisesta viitsi siirtyä Hommaan, hän voi katsoa peiliin, ellei Homma ala kukoistaa. Keskustelu on kiinni keskustelijoista. Ei se voi eikä saa olla kiinni minusta ja tästä vieraskirjasta.
  
  8. joulukuuta 2008 18:35:17

Nimi : Pasi Kylliö
  
Viesti : Joskus syksyllä -05 vieraillessani Suomi24:n "laadukkailla" Rasismi- ja Isänmaallisuuspalstoilla törmäsin linkkiin, mikä johti Jussin kirjoituksiin...kiitos sinulle, kuka lienetkin. Varsinkin viimeaikoina on tullut viihdyttyä vieraskirjassa ihan liikakin. Kiitokset Jussille/Isännälle/Mestarille ja vieraskirjalaisille. Tavataan "toisella puolella".
  
  8. joulukuuta 2008 18:37:49

Nimi : Crommower
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jessus....tuli vakava ja haikea fiilis kuin kuin, että Vieraskirja ns. loppuu ja porukka on hyvät ja siirtyvät tuonne HOMMAn puolelle.
  
  8. joulukuuta 2008 18:42:51

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : L'Homma est mort - vive l'Homma!
  
  8. joulukuuta 2008 18:45:56

Nimi : Zngr
  
Viesti : Hei, voihan vieraskirjaan jatkossakin kijroittaa puumerkkinsä - eikö niin.

Tuli mieleen KERTAVIERAILU nimimerkki, nyt kun täällä vielä käy wanha vieraskirjan veteraaneja, ei kellään satu olemaan tallessa sen parhaita raapustuksia?
  
  8. joulukuuta 2008 18:46:02

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kertavierailun kannattaisi perustaa oma blogi (ellei sellaista jo ole). Raapustukset olivat tosiaan mielenkiintoisia ja niiden hukkuminen vieraskirjan tekstimassaan on sääli. Helpoiten ne löytyvät tietenkin googlettamalla (esim. vieraskirja + halla-aho + kertavierailu).
  
  8. joulukuuta 2008 18:52:18

Nimi : J.Ryyti
Kotisivu : http://ryyti.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uutinen Ilta-Sanomista 8.12.08:

"Ministeri Thors protestoi EU:ta vastaan - Osti nuuskaa tuliaiseksi"

"Eurooppa-ministeri Astrid Thors (r.) tuo EU-kokousmatkaltaan tuliaisiksi Suomeen nuuskaa. Thors esitteli ostoksiaan ulkoministerien kokouksen yhteydessä pidetyssä lehdistötilaisuudessa Brysselissä."

Hän oli ostanut kymmenen purkkia Göteborgs Rape -nuuskaa Ruotsissa välilaskun aikana.
....lainaus loppu....

Että oikein Raiskaus-nuuskaa. Kaikkea Rkp-ministeri mainostaakin. Eikö 10 askia olisi riittänyt.

Linkki:
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1623955
  
  8. joulukuuta 2008 18:54:52


guestbook © freebok.net