8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105201-105225

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Miten selitätte Pajusen lausunnon, että "turvapaikanhakijat ovat yhteisönsä eliittiä, parasta joukkoa, työhaluisia ja -kykyisiä. Meidän pitäisi osoittaa heille, että he ovat tervetulleita rakentamaan parempaa Suomea".

Ja: "Turvapaikanhakijoilla on tutkitusti hyvin korkea työhalu maahan tullessaan."

Minä olen luullut, että turvapaikanhakijat pakenevat vainoa ja että he turvapaikkamaahan tullessaan ovat hyvin järkyttyneitä ja rikkirevittyjä.

Nyt Pajusen lausunnosta saa sen käsityksen, että he puhkuvat työintoa Suomeen tullessaan, mutta lamaantuvat nopeasti, kun eivät pääse heti töihin.

Eikö turvapaikanhakijoiden pitäisi taas puolestaan lähteä Suomesta jonnekin muualle hakemaan turvapaikkaa, jos täällä on noin kurjaa.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/12/760973
  
  8. joulukuuta 2008 11:02:15

Nimi : Roots
  
Viesti : Tuosta suomalaisten rotupuhtaudesta sellainen pointti, että suvaitsevaisaatteeseen kuuluu etnisen suomalaisuuden kieltäminen. Minusta suomalaisetninen ihmistyyppi on selvästi olemassa. Suomalaisissa on tiettyä siansilmäisyyttä ja persjalkaisuutta, mitä balteissa, germaanis-skandinaaveissa tai venäläisissä ei suhteellisesti niinkään paljon ole. Ristiretkeläisetkin aikoinaan huomasivat nämä piirteet Suomen aborginaaleissa voimakkaana. Sen jälkeen on sekoittumista tietysti tapahtunut voimakkaasti germaanisten väestöryhmien kanssa, ja tämä on nykysuomalaisten geneettinen koostumus. Itse olen pohjalais- ja karjalaistaustaisten vanhempien sekoitus, ja näytän silti tyyppillisen suomalaiselta.
Tietynlaista positiivistä syrjintää on sekin, että somaleille tai romaneille sallitaan selkeä etnisyys, mutta väitteet suomalaisesta etnisyydestä johtavat suvaitsevaiston ajatukset suoraan Mengelen laboratoriolle.
  
  8. joulukuuta 2008 11:12:24

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : turvapaikanhakijat ovat yhteisönsä eliittiä, parasta joukkoa, työhaluisia ja -kykyisiä. Meidän pitäisi osoittaa heille, että he ovat tervetulleita rakentamaan parempaa Suomea.

Kuule Pajunen, sovitaanko, että turvapaikanhakijoiden kohdalla katsotaan ensin, että täyttyvätkö perusteet sille turvapaikalle ensinkään.

Turvapaikanhakija on pakolainen on siirtolainen on maahanmuuttaja on työperäinen on rikkaus.

Ja vielä lainaus Sanoma-hengessä:

Euroopasta puolestaan löytyy esimerkkejä, joissa virkavalta ei uskalla mennä tietyille alueille kuin tankeilla. Meillä on vielä mahdollisuus tehdä tästä voimavara ja elinvoiman lähde
  
  8. joulukuuta 2008 11:21:38

Nimi : äbis
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Rasistikäden kaikki kortit yhdessä kuvassa.
  
  8. joulukuuta 2008 11:24:37

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Pajusen alkuperäinen avaus oli ainoastaan vaatimus valtiolle, maksakaa maahanmuuton kulut Helsingille. Ei siinä ollut mitään kriittisyyttä, kun valtio avaa maksupiikin, niin kyllä Pajunen ottaa avosylin vastaan ne 200.000 mustan kulttuurin eliittipakolaista.
  
  8. joulukuuta 2008 11:31:22

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Pajusesta: jok tap nyt on Hgin kaupungin isoin viskaali todennut julkisesti, että tämmöinen meno ei voi jatkua. Se on paljon se.
  
  8. joulukuuta 2008 11:33:42

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Helsinkiä ei lama paina. Jussi Pajunen maalaili maikkarin aamutelevisiossa jokaisen turvapaikanhakijan välitöntä työllistämistä yhdistettynä henkilökohtaiseen kielikoulutusohjelmaan.

Jotain tällaista ounastelin jo Pajusen ensimmäisen puheenvuoron aikaan. Mikään ponnistus ei ole liian suuri, kun tilastoja ryhdytään siistimään.

Muistan vielä muutaman vuoden takaisen projektin, jossa ryhmälle kantasuomalaisia pitkäaikaistyöttömiä järjestettiin henkilökohtainen työnhakija. Hän sparrasi työtöntä haastatteluin ja soitteli firmoja läpi kaupaten niille suojattiaan. Olikohan vielä provikkapalkalla liikkeellä, en muista enää kaikkia yksityiskohtia.

Erittäin kalliiksi käyneestä hankkeesta taisi olla tuloksena vain 1-2 uutta työllistynyttä. Luonnollisesti miljoonaprojekti haudattiin vähin äänin, aivan kuten sairaanhoitajien muuntokoulutus lääkäreiksi.

Nyt ne samat virheet aiotaan toistaa uudella tavalla. Vielä kalliimpaa ja varmasti aivan yhtä tehotonta, ellei samalla oteta käyttöön työnantajiin kohdistuvia pakkokeinoja tai julkisen sektorin erityisjärjestelyjä. Mutta niistä keinoista kuulemme varmaan pian lisää.
  
  8. joulukuuta 2008 11:35:03

Nimi : Marko Paananen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Otsikko: Maahanmuuttajan lapsi päihittää muut koulumenestyksessä

ja teksti alkaa: "Opetushallituksen selvityksen mukaan Suomessa asuvien maahanmuuttajaoppilaiden osaaminen on heikompaa kuin suomenkielisten oppilaiden..."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/43462-maahanmuuttajan-lapsi-paihittaa-muut-koulumenestyksessa


  
  8. joulukuuta 2008 11:36:25

Nimi : ??
  
Viesti : "Eikö turvapaikanhakijoiden pitäisi taas puolestaan lähteä Suomesta jonnekin muualle hakemaan turvapaikkaa, jos täällä on noin kurjaa."

- Kyse ei ole enää silloin turvapaikanhakemisesta, mutta ymmärtääkseni monet Eurooppaan asettuneet jatkavatkin Suomesta eteenpäin. Esimerkiksi Ruotsi on Suomea houkuttelevampi. Itse tunnen useita 90-luvulla Suomessa asuneita sittemmin Ruotsiin muuttaneita siirtolaisia, joista osa on tullut turvapaikanhakijoina.
  
  8. joulukuuta 2008 11:47:24

Nimi : RP
  
Viesti : Maahanmuuttajaoppilaat pyrkivät ja myös pääsevät lukioon keskimäärin heikommin arvosanoin kuin kantaväestöön kuuluvat.

.. ei sinänsä tarkoita välttämättä mitään muutta, kuin että lukioihin pyrkivä maahanmuuttajanuoriso (sanan 'nuoriso' alkuperäisessä merkityksessä) pärjää koulussa huonommin kuin valtaväestö. Osaan lukioista pääsee varsin alhaisilla arvosanoilla, ja tässä osassa maahanmuutajat voivat hyvinkin olla yliedustettuina.

Lainatusta virkkeestä ei voi suoraan päätellä että mamuille olisi olemassa omat, alhaisemmat, pisterajansa. Rautalangasta väännettynä, kantaväestön osalta lukioihin päässeiden keskiarvo voisi olla 8, mamujen 7,5, mutta kummankin kaikki edustajat olisivat silti ylittäneet alimman sallitun rajan 7 tasan.


  
  8. joulukuuta 2008 11:57:48

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : RP (et al.),

noin mäkin sen luin. Kantasuomalaisiset menevät heikoilla lapuilla mieluummin amikseen, maahanmuuttajateinit menevät lukioon kun kerran pääsevät.
  
  8. joulukuuta 2008 12:00:13

Nimi : ams
  
Viesti : "Ihminen on vapaa olento ja muilla ei pidä olla oikeutta vangita häntä olemaan vain jonkun tietyn valtion rajojen sisällä koko elämänsä.Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

Steinerkoulu on vitsaus.


Olen samaa mieltä kummastakin lauseesta. Nämä eivät ole edes ristiriidassa.

Täytyy ottaa huomioon, että vaikka ihmisoikeuksiin kuuluu oikeus tavoitella onnea, siihen ei kuulu takuuta tämän toteutumisesta.

Koska ihmisoikeuksiin kuuluu oikeus omiin ajatuksiinsa, mukaanlukien syrjintä johon ei kuulu voimatoimien aloittamista toista kohtaan (vaan oikeus kanssakäymisestä pidättymiseen), seuraa tästä että onnen saavuttaminen maahanmuutolla on usein erittäin kovan työn takana. Normaalioloissa, ilman valtiollista aktiivista maahanmuuttopolitiikkaa ja ilman sosiaaliturvaa, maahanmuuton eri kulttuurien välillä jää 1-2% kieppeille.
  
  8. joulukuuta 2008 12:05:23

Nimi : Timo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos Halla-aholle maahanmuuttajakeskustelun tuulettamisesta. Liian paljon on nykyään sananvapauden rajoittamista poliittisen korrektiuden nimissä ja rotuprofiloinnilla peloitellen. On virkistävää huomata että joku uskaltaa puhua suoraa asiaa. "keep up the good work"
  
  8. joulukuuta 2008 12:08:59

Nimi : Yngve Thorolf Prihtilä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Seuratkaapa poijaat hallintovaliokunnan toimintaa.
Huomenna käsitellään jälleen Astrid tädin kalleinta. (Ulkomaalaislain höllentämistä)

Katsotaan pääsemmekö viimeinkin oikein virallisesti hölmöläisten kirjoihin.

7. HE 166/2007 vp laeiksi ulkomaalaislain ja eräiden siihen liittyvien lakien muuttamisesta
Käsittely
Yleiskeskustelu


Uusi ulkomaalaislaki
  
  8. joulukuuta 2008 12:16:54

Nimi : JT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Miksi suomalaisille työttömille ei varata mahdollisuutta esiintyä turvapaikanhakijoina Suomessa, jolloin he Pajusen visiossa saisivat heti työpaikan ja päälle vielä kielenopetusta."
- Pajusen luulisi tietävän, ettei läheskään jokaista turvapaikkaa hakevaa pakolaista ole varaa palkata töihin edes Suomessa, ellei minimipalkkaa lasketa islamilaisten maiden keskiarvoa vastaavaksi. Siihen saattaa olla sitten ammattiliitoillakin jotain sanomista. Pajusella on selvästi paska leviämässä tuulettimeen. Ei kokoomuslainen muuten alkaisi vääntää jöötiä omaan pesään. Ehkä Helsinki pitää tosiaankin uhrata muun Suomen pelastamiseksi.
  
  8. joulukuuta 2008 12:27:14

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Minä en kyllä halua lähteä mihinkään suomalaisen rodun puhtausmietintöihin. Eli minusta suomalaisen määritelmä on jotain muuta kuin "etniset palikat". Ei se määritelmä pelkästään ole Suomen passikaan, mutta kyllä minusta suomalaisuus on enemmän mielentila. Eli tästä voisi päätellä että se on suomalaisen kulttuurin ilmentymä

Suomalaisia on vaikea erottaa ulkonäön perusteella naapurikansoihin kuuluvista. Me näytämme lähes poikkeuksetta geneerisiltä pohjoiseurooppalaisilta. Kansojen välillä ei ole mitään teräviä geneettisiä rajoja. Tämän tunnustivat jopa natsit seuloessaan miehittämänsä Puolan väestöstä "arjalaista" lapsiainesta Saksaan kasvatettavaksi lähetettäväksi.

Niinpä kansaan kuuluminen on oleellisesti identiteettikysymys. Olisi täysin kohtuutonta, jossei esimerkiksi ulkomailta adoptoitua Suomessa kasvanutta ulkonäöltään suomalaisten valtaenemmistöstä poikkeavankaan näköistä henkilöä pidettäisi suomalaisena. Eihän tällaisella henkilöllä mitään muutakaan identiteettiä ole, ei vaikka äärimonikultturistit (viittaan tässä joihinkin puheenvuoroihin, joissa pidetään tärkeänä synnyinmaan kulttuurin tuputtamista ulkomailta adoptoiduille pikkulapsille) ja muut kiihkeimmät rotupuhtauden vaalijat niin haluaisivat. Jos Suomen kansaan kuuluminen määriteltäisiin jonkin geenitestin perusteella, jouduttaisiin täysin absurdeihin tilanteisiin.

Kyllä tietysti suomalainen(jonkinlainen kaksinapainen) geeniklusteri silti on olemassa ja sinänsä arvokas osoitus ihmisen biodiversiteetistä. Mutta ei se siitä katoa, että suomen väestöön sulautuu vuosittain pienehköjä määriä vierasperäistä ainesta. Hidas sekoittuminen on luonnollista ja nykysuomalaiset ovat itse tuollaisen hitaan sekoittumisen tulos.
  
  8. joulukuuta 2008 12:30:34

Nimi : jaakkeli
  
Viesti : Minun suurpiirteinen sääntöni on, että suomalainen on ihminen jonka suomalainen on kasvattanut suomalaiseksi. Suomalaisessa perheessä kasvanut adoptiolapsi on tietysti suomalainen ellei häntä ole aivopesty jollain monikulttuurisonnalla. Sillä, ovatko molemmat vanhemmat suomalaisia, ei ole merkitystä, jos lapsi kasvatetaan suomalaisittain - mutta toisaalta jos Abdullah Tammi onnistuisi nappaamaan itselleen arabitytön ja muuttaisi Saudi-Arabiaan, tuskinpa lapsista siellä kasvaisi kovin suomalaisia.

Minusta kansallismieliseen maahanmuuttopolitiikkaan pitäisi kuulua seka-avioliittojen edistäminen (sitä kauttahan ihmiset kaikkein tehokkaimmin suomalaistuvat) ja erityisesti kova puuttuminen tapoihin joiden tarkoitus on seka-avioliittoja estää (kunniakulttuuri, hijabit, burkat, sukuelinten silpominen jne).

  
  8. joulukuuta 2008 12:41:07

Nimi : P
  
Viesti : "

Euroopasta puolestaan löytyy esimerkkejä, joissa virkavalta ei uskalla mennä tietyille alueille kuin tankeilla. Meillä on vielä mahdollisuus tehdä tästä voimavara ja elinvoiman lähde"

Suomalainen tankkiteollisuus nousuun! Kyllä Patrialla riittää tilauksia, kun poliisikin alkaa tilata Paseja ja APV:tä partiokäyttöönsä rikastuneisiin lähiöihin. Onneksi Suomessa on paljon ex. rauhanturvaajia. Vanhat sinibaretti-fighterit ovat tottuneita partioimaan vihamielisessä ympäristössä ja luomaan suhteita paikallisiin kylän vanhimpiin ja toimittamaan kaikenlaista apua.

Eli rikastus vaan päälle Astridin lailla lähiöihin. Kun Rosengård-kypsyysaste saavutetaan n. 2015, pistetään avoin rekry hölkkäriin ex.rauhanturvaajille ja pasit ja APV:t tilaukseen poliisille.

Homma hoituu täällä kiitos rauhanturvaamiskokemuksen paremmin Vuosaaressa kuin Rosengårdissa. Perustetaan keskelle Vuosaarta "Camp Toivo", josta käsin rauhanturvaajat partioivat lähiössä ja asuvat rotaation ajan asuntiokonteissa. Sitten lomalle perheen luo ja uusi rotaatio rauhaaturvaamaan Vuosaaren kaduille..

Tämähän luo loputtoman tarpeen työvoimalle ja osaamiselle!
  
  8. joulukuuta 2008 12:48:29

Nimi : x.x
  
Viesti : Kysymys: voiko Lex Thors kaatua?

Vastaus: tuskin. Se olisi jo pelkästään arvovaltatappiona liikaa nykyiselle hallituksellemme joka on vaivaa ja rahaa säästämättä rakentanut nykyisen maahanmuuttoministeriömme ja nimittänyt sen johtoon Astrid Thorsin.

Ei kai kukaan oikeasti luule, että Lex Thors olisi Astrid Thorsin omaa käsialaa?

Jussilla olisi nyt paikka alkaa ruotia tätä oikein juuriaan myöden.

Nyt tai ei koskaan. Sitten kun lakimuutos on eduskunnassa hyvksytty, on myöhäistä tehdä enää mitään.

Keskeytä Jussi nyt vaan suosiolla tämä nykyinen "maahanmuuttopolitiikan hahmottelua" - kirjoitusprojektisi ja keskity tärkeämpään. Kohtalon hetken on käsillä!!!
  
  8. joulukuuta 2008 12:50:35

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Haluaisin kiinnittää nuiva-keskusteluissa huomiota hieman enemmän siihen että mitä ehdotuksia meillä (?) on ratkaisuksi jo maassa melko kiinteästi oleville maahanmuuttajille?

Eli väittäisin että hajaäänistä huolimatta myös täällä on konsensus siitä että on olemassa joukko ihmisiä jotka ovat jo Suomessa, ja ovat jo niin pitkällä kuvioissa ettei heitä voi mitenkään muitta mutkitta "potkia pois". Minä en ainakaan halua lähteä esimerkiksi Suomen kansalaisuuden saaneita mitenkään rajoittamaan tai raijjaamaan...

Nyt mielestäni Vieraskirjassakin haukutaan suotta kaikkea suvaitsevaiston yritystä heidän integroimisekseen. On ihan selvää että haastava maahanmuuttaja-aines aiheuttaa kuluja. Minusta suvaitsevaistolla on välillä ihan hyviäkin yrityksiä saada heidät ohjattua vähemmän ongelmallisiksi. Eli kyllä tuossa Pajusenkin jälkimmäisessä möläytyksessä on selkeästi materiaalia: maahanmuuttajataustaisten kielikoulutus (=suomen kieltä on melko pakko osata jos integraatiota halutaan) ja työllistyminen. Jos näihin projekteihin meneekin jonkin verran rahaa, mutta ne tuottavat parempaa integraatiota, eli työllistymistä ja kulttuurillista lähenemistä, ja ongelma"nuorison" määrän vähenemistä, niin ne ovat HYVIÄ PROJEKTEJA.

Nuivismi ei voi mitenkään realistisesti perustua siihen että kaikki heti ulos nyt. Eli meillä PITÄÄ olla ratkaisuita myös jo maassa asuvien ja olevien integraation paremmaksi tuottamiseksi. Tällöin ei pidä mennä aina huutelemaan rumia suvaitsevaiston projekteista. Sellaisia on, ja ne ovat väistämättömiä, ja toivottavasti ihaniakin. Niin kauan kuin nuivisteilla ei ole parempia (realistisia) ehdottaa, niin ei meidän auta itse niistä projekteista valittaa, sellainen olisi vain louskuttamista.

Maahanmuuton rajoitusta on helppo ehdottaa. Ja ainakin valikoinnin lisääminen myös auttaisi jatkossa moniin kokemiimme ongelmiin. Mutta myös maassa jo olevien kannalta pitää olla rakentavia järkeviä ajatuksia. Sellaisia pitää kerätä ja miettiä yhtälailla kuin mitä täällä esitettyjä maahanmuuton rajoituksia.

Ja niiden ehdotusten pitäisi olla realistisia, ei mitään razzenazze-linjaa.


Ei sillä: tuonne kirjoitukseni alkupäähän, voin itsekin kannattaa esimerkiksi kansalaisuuden perumista tietyllä keskipitkällä aikavälillä (8-15v?) joidenkin törkeiden rikosten osalta. Eli vaikka kansalaisuuden saisikin jollain lyhyemmällä aikajänteellä (4-5v?), niin karkoituksen uhka pitäisi olla olemassa ainakin törkeistä rikoksista. Tällaisessa aika vakavassa asiassa pidän törkeinä lähinnä sellaisia kuin murhat, tapot, törkeät raiskaukset, törkeät pahoinpitelyt, terrorismiteot, ja tällainen taso. Edes tavallinen pahoinpitely ei ole kovin hyvä syy karkottaa jo kansalaisuuden saanutta.

Toisaalta kunhan ensin nyt saataisiin edes koeajalta törkeät rikolliset karkoitettua. Ei meillä ole velvollisuutta ottaa vastaan toisten maiden rikollisia.
  
  8. joulukuuta 2008 12:51:49

Nimi : Mika
  
Viesti : Miten selitätte Pajusen lausunnon, että "turvapaikanhakijat ovat yhteisönsä eliittiä, parasta joukkoa, työhaluisia ja -kykyisiä. Meidän pitäisi osoittaa heille, että he ovat tervetulleita rakentamaan parempaa Suomea".

Ja: "Turvapaikanhakijoilla on tutkitusti hyvin korkea työhalu maahan tullessaan."

Tuohan on tietysti ihan täyttä bullshittiä. Pajunen tukeutunee tuossa rakkauden ministeriön tekemiin tutkimuksiin ja "asiantuntijalausuntoihin" , joiden mukaan Suomeen tulevat turvapaikanhakijat ovat tällaista ahkeraa eliittijoukkoa, ja siksi heidät pitää toivottaa avosylin tervetulleiksi.

Hieman tervettä kriittisyyttä Pajusen puheisiin kieltämättä kaipaisi, vaikka tavoite onkin kannatettava. Siis se, että vaihdetaan sisäänheittäjät portinvartijoihin.
  
  8. joulukuuta 2008 12:58:29

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Keskeytä Jussi nyt vaan suosiolla tämä nykyinen "maahanmuuttopolitiikan hahmottelua" - kirjoitusprojektisi ja keskity tärkeämpään. Kohtalon hetken on käsillä!!!

Olen samaa mieltä.
  
  8. joulukuuta 2008 12:59:22

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuohon x.x:n kirjoitukseen:

Olen myös aika pessimistinen, enkä näe että Jussin vaikutus olisi vielä niin iso että tuolle Lex Asteroidille mitään enää tapahtuisi. Soraääniä on alkanut viime tippaan kuulumaan, mutta ne ovat verrattavissa Lex Karpelaan, jossa sitten väittely jämähti virsien tekijänoikeuksiin (sic). Luulen että Lex Asteroidista väännetään vähän kättä, mutta melko muuttumattomana se menee läpi. Mikäpä sitä tuon vanhan virkamiesvetoisen koneiston pystyisi kaatamaan?


Samaan hengenvetoon ihmettelen että MIKSI ei nykyisestä rakkauden ja maahanmuuton ministeriöstä puhuta enemmän? Vaikka on täysin ilmiselvää sisäministeriön sivuilla käydessä että siellä on tehty aika omavaltainen ja merkittävä mullistus. Kuka tahansa melko normaali kansalainen näkee sieltä sivuilta että nyt siellä on melko erikoinen meno päällä. MIKSEI tästä käydä enemmän keskustelua? MIKSEI se muutos näy esimerkiksi poliittisessa keskustelussa? Edes meidän nuivistien kesken??

Ministeriö joka sanoo olevansa SISÄministeriö, sanoo kuitenkin "asiakkaikseen" maahanmuuttajat ja asiakseen maahanmuuton edistäminen? Milloin tällainen päätös on tehty? Onko siitä tehty minkäänlaista poliittista keskustelua? Onko kansalta kysytty? Onko EDES kansanedustajilta kysytty?
Tämä muutos, ja Viljasen tyyppisten suurmuftien suosiminen onkin mielestäni suurin mokutus mikä Suomessa on keskipitkällää aikavälillä tehty. Ja sitä kautta varmasti iso osa noita virallisia mokutuksia tapahtuukin...


Tuosta oli jossain yhdessä Jussin kirjoituksessa, muistaakseni. Ja Jussi mielestäni ilmaisi sen aika hyvin: vallankumous on tapahtunut, kun tuollainen päätös ja muutos on tehty ilman että siitä on käyty mitään keskustelua tai saatu kansalta lupaa.
  
  8. joulukuuta 2008 13:00:37

Nimi : Tosi
  
Viesti : Keskeytä Jussi nyt vaan suosiolla tämä nykyinen "maahanmuuttopolitiikan hahmottelua" - kirjoitusprojektisi ja keskity tärkeämpään. Kohtalon hetken on käsillä!!!

Öö eikös Jussi nimenomaan kaikella kirjoittelullaan tähtää tähän?
  
  8. joulukuuta 2008 13:00:40

Nimi : P
  
Viesti : Halla-ahon menestyksen provosoima propagandahyökkäys mediassa alkaa olla pahkasikamaista luettavaa. Ilman kunnon parafraasia progadandasta menee hauskuus. Onneksi dzjuurnalistit ovat "laadukkaita":

IS

Toisen polven maahanmuuttajat menestyvät koulussa - jopa kantaväestöä paremmin
08.12.2008 09:00

Toisen polven maahanmuuttajat pärjäävät koulussa jopa kantaväestöä paremmin.

Opetushallituksen tutkimuksen mukaan myös maahanmuuttajissa tytöt menestyvät koulussa poikia paremmin.

Keskimäärin maahanmuuttajien osaaminen on heikompaa kuin suomenkielisten, mutta heidän suhtautumisensa opiskeluun on myönteisempää kantaväestön.

Heikoimmin koulussa menestyvät EU:n ulkopuolelta tulleet maahanmuuttajat.
STT-IS


Tiedä itkeäkö vai nauraa, vai joutuvatko toimittajat kirjoittamaan näitä älyttömyyksiä pakosta virkatyönä?
  
  8. joulukuuta 2008 13:03:45


guestbook © freebok.net