8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105176-105200

Nimi : Catilina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jotkut kuvittelevat, että psyyken tilan X liittäminen sitä vastaavaan fysiologiseen tilaan x jotenkin muka "selittäisi olemattomiin" alkuperäisen X:n, ja että x muka olisi jotenkin "oikeampi" tai "todellisempi", mutta jo pelkkää näköaistia ajattelemalla voimme helposti nähdä, ettei näin ole.

Jos jollakin havaitaan esim. fysiologinen kyky kokea Jumala, joka joltain toiselta puuttuu, niin kumpi on vajaa?
  
  8. joulukuuta 2008 7:55:15

Nimi : PK
  
Viesti : Jos vasen aivopuolisko kokee Jumalan, mutta oikea ei, niin pääseekö molemmat puoliskot taivaaseen, vai vain toinen?
  
  8. joulukuuta 2008 8:00:41

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jos jollakin havaitaan esim. fysiologinen kyky kokea Jumala, joka joltain toiselta puuttuu, niin kumpi on vajaa?

Hyvä kysymys.

Itse olen proosallisesti ajatellut niin, että uskonto on selkeästi jotain enemmän, kuin uskonnottomuus.
  
  8. joulukuuta 2008 8:04:43

Nimi : PK
  
Viesti : Onhan se enemmän, suoranaista rikkautta. Onneksi Jumalaa 5 kertaa päivässä kokevista ihmisistä saadaan kohta nauttia Suomessakin entistä enemmän. Hallelujaa ja akkubaar!
  
  8. joulukuuta 2008 8:17:44

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onhan se enemmän, suoranaista rikkautta. Onneksi Jumalaa 5 kertaa päivässä kokevista ihmisistä saadaan kohta nauttia Suomessakin entistä enemmän. Hallelujaa ja akkubaar!

No jaa. Tulevat tänne ja sotkevat meidän uskonnot ;)
  
  8. joulukuuta 2008 8:19:25

Nimi : Turjalainen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitos vaan Hallikselle viimeisimmästä eli "Maahanmuuttopolitiikan hahmottelusta"
  
  8. joulukuuta 2008 8:37:05

Nimi : PK
  
Viesti : http://en.wikipedia.org/wiki/Virgin_Killer

Toimiiko Soneran verkossa, toimiiko?
  
  8. joulukuuta 2008 8:44:15

Nimi : Antti J.
Kotisivu : .
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : PK: Linkkisi toimii Soneran verkossa
  
  8. joulukuuta 2008 8:49:14

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : PK,

turkkilaisten uskonpuhdistuksesta: totta munassa ne itse selittävät että ei tässä muuta kuin vähän käännöksiä viilaillaan. Kaikki uskonpuhdistajat sanovat niin.
  
  8. joulukuuta 2008 8:51:39

Nimi : PK
  
Viesti : Ilmeisesti tuossa pitää pistää erikseen soneran proxy päälle, niin pääsee poliisin sivuille
  
  8. joulukuuta 2008 8:55:59

Nimi : Prude
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : PK
Kotisivu : http://www.lpsg.org/

Viesti : Minkä takia kondomi-instituutti mittaa lepomittoja??


8. joulukuuta 2008 0:30:21"

Mielenkiinnosta. Onhan joskus miehillä hätä kun lepotila on liian pieni. Vaikka se merkityksetöntä on. Kyllä se funktionaalinen mitta on riittävä.
  
  8. joulukuuta 2008 9:18:22

Nimi : Viljami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Heinä se kutittaa, eikä halko! Muuten, veli Tpz, oliko letkautuksesi Pöytyästä vitsi, vai ei? Kysyy syntyperäinen pöytyäläinen.
  
  8. joulukuuta 2008 9:42:54

Nimi : Mo
  
Viesti : Mites muuten nuo Ateenan ja Kreikan mellakat. Onko kyseessä nuoriso vai NuorisoTM
  
  8. joulukuuta 2008 9:48:24

Nimi : Henri K
  
Viesti : Mo: voisi kuvitella kyseessä olevan nuoriso, joka on pyytänyt tulitukea nuorisolta(tm). Vasemmisto nuoriso + nuoriso(tm) = palavia autoja ja polttopulloja.
  
  8. joulukuuta 2008 9:55:05

Nimi : Roots
  
Viesti : Kreikassahan on tunnetusti vahvasti vasemmistolainen työtön non-TM -nuoriso, joka purkaa toimettomuuttaan sohimalla pimeään tällaisten tempausten avulla. Kreikkahan on oikeasti aikamoinen deekumaa, kansantuote koostuu turismista ja oliiviöljyn tuotannosta.
  
  8. joulukuuta 2008 10:03:16

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Minä en kyllä halua lähteä mihinkään suomalaisen rodun puhtausmietintöihin. Eli minusta suomalaisen määritelmä on jotain muuta kuin "etniset palikat". Ei se määritelmä pelkästään ole Suomen passikaan, mutta kyllä minusta suomalaisuus on enemmän mielentila. Eli tästä voisi päätellä että se on suomalaisen kulttuurin ilmentymä?

Ie jos äijä hiihtää pakkasessa (rynkyn kanssa tai muuten vai), saunoo vastan kanssa, pulikoi kylmissä kesäjärvissä, murtaa savvoo ja muutenkin ymmärtää elämän piälle oekkein, niin en ihan hirveästi alkaisi kaivelemaan sitä että mistä "etnisistä palikoista" hänet on rakennettu. Toki sianlihalenkki kuuluuu asiaan.

Meistä niin moni on kuitenkin ulkomaista sukua. Saksa, Venäjä ja Ruotsi lienevät suurimmat vaikuttajat perimässämme. Ja kyllä niistä myös kulttuurillisesti on tarttunut jotain vastaavaa, niitä rippeita tunnistaa kyllä myös siitä olemattomasta, mutta silti kovin vahvasta suomalaisesta kulttuurista...

Onhan se totta että se kuuluisa savolainen neekeri on aikamoinen ilmestys. Enkä ole niin pitkään ollut tekemisissä että osaisin sanoa tuntuuko se oikealta savolaiselta. Mutta en silti menisi sanomaan että sillä etnisellä taustalla on niin paljon merkitystä, kunhan ne muut kulttuurilliset asiat loksahtavat kohdalleen.

Ja kuten sanottu, myös sitä maahanmuuttajaa joka tuo väriä, mutta ei värinää (=rikollisuutta ja ongelmia) voi katsella. On sellaisista oma ilonsa, kuitenkin. Se määritelmä vain hankaluuksista on se mikä taitaa meitä tavallisia suomalaisia juilia tällä hetkellä.
  
  8. joulukuuta 2008 10:04:55

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Puuhakalenterissa eivät ainakaan minulle avautuneet 8.12.2008 luukut 6,7 ja 8. Kumminkin vielä 7.12. avautui muistaakseni 6 tai 7.

Onko kyseessä tekninen vika vai vihreiden naisten jättämämän tutkintapyynnön välttely.

Välttely on sikäli turhaa, että vaikka kuinka välttelee, niin tutkintapyyntöjen jättäjät herkitystävät äärettömyyksiin asti.
  
  8. joulukuuta 2008 10:10:17

Nimi : Janne
  
Viesti : Päivän aivopesu: HS: Maahanmuuttajaoppilaat tykkäävät koulusta

poiminta:
Maahanmuuttajaoppilaat pyrkivät ja myös pääsevät lukioon keskimäärin heikommin arvosanoin kuin kantaväestöön kuuluvat.


ja vastavetona esitän:

Suomen perustuslaki
2 luku
6 §

Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.


Millä perusteella eri geeniperimä oikeuttaa hakijan kannalta edullisempiin pääsyrajoihin toisen asteen koulutukseen?


[i]PS. perustuslain 2 luvun 20 § kuuluu:

Vastuu luonnosta ja sen monimuotoisuudesta, ympäristöstä ja kulttuuriperinnöstä kuuluu kaikille.

Julkisen vallan on pyrittävä turvaamaan jokaiselle oikeus terveelliseen ympäristöön [i]

Voidaanko tulkita, että maahanmuutto mikä haitalliseksi tiedetään ja minkä tarkoituksena on radikaalisti muuttaa Suomen kulttuuria rikkoisi perustuslain kohtaa. Eduskunta ei vaali kulttuuriperintöa eikä edistä turvallista ympäristöä toiminnallaan.

Lakimiehiä ?


-Janne
  
  8. joulukuuta 2008 10:16:09

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maahanmuuttajaoppilaat pyrkivät ja myös pääsevät lukioon keskimäärin heikommin arvosanoin kuin kantaväestöön kuuluvat.

Ehkä tuo tarkoittaa sitä, että keskimäärin heidän arvosanansa ovat heikommat kuin muiden hakijoiden. Tuosta ei voi vielä vetää sitä johtopäätöstä, että maahanmuuttajilla olisi eri kynnys päästää lukioon kuin alkuperäisväestöllä. Jos lukioon pääsyn kriteerit olisivat maahanmuuttajille helpommat kuin muille, niin silloin voitaisiin kyllä puhua alkuperäisväestön syrjinnästä.
  
  8. joulukuuta 2008 10:25:25

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Helsinkiä ei lama paina. Jussi Pajunen maalaili maikkarin aamutelevisiossa jokaisen turvapaikanhakijan välitöntä työllistämistä yhdistettynä henkilökohtaiseen kielikoulutusohjelmaan.


Pajunen yrittänee karistaa hartoilleen tarjottua rasistiviittaa pois.

Jos hän on tuollaisia maalaillut, niin sitten hän on yhtä järkevä kuin Astrid Thors. Hän olisi siis tuon lauseen mukaan esittänyt, että kuka tahansa ulkomaalainen joka keksii esiintyä turvapaikanhakijana saisi välittömästi työpaikan ja päälle tietysti kielikoulutuksen.

Tuo voisi toimia jonkin aikaa, mutta jos vuosittain maahan tulisi kymmeniä tuhansia pikatyöllistettäviä, niin tuo ei onnistuisi.

Miksi suomalaisille työttömille ei varata mahdollisuutta esiintyä turvapaikanhakijoina Suomessa, jolloin he Pajusen visiossa saisivat heti työpaikan ja päälle vielä kielenopetusta.

  
  8. joulukuuta 2008 10:36:10

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Janne,

"Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella."

Ns. positiivinen syrjintä, jolla pyritään kompensoimaan hypoteettista rakenteellista syrjintää tai muuta epäkohtaa, lasketaan yleisesti hyväksyttäväksi syyksi. Asiasta on olemassa EU-direktiivikin, mikä ei liene kovin yllättävää. Enemmistöä syrjivistä kiintiöistä ja muista käytännöistä voi sanoa paljon pahaa, mutta laittomia ne eivät missään tapauksessa ole.

Minäkään en muuten nähnyt tuossa uutisessa mitään, mikä viittaisi mihinkään yleisiin etnokiintiöihin toisen asteen koulutuksessa. Olettaisin, että niitä vähän heikompia arvosanoja saaneet mamut valitsevat amiksen sijasta alhaisen pääsyrajan lukion keskimäärin useammin kuin vastaavan tasoisesti suoriutuneet rasistit.
  
  8. joulukuuta 2008 10:37:22

Nimi : Scotch
  
Viesti : Taisi livahtaa Pajusella kakka punttiin kun R-leimaa vähän heilutettiin nenän edessä.
  
  8. joulukuuta 2008 10:37:38

Nimi : Mika
  
Viesti : "Pajunen yrittänee karistaa hartoilleen tarjottua rasistiviittaa pois."

Luulen, että tuosta nimenomaan on kysymys. Pajunenhan on jo aiemmin vaatinut, että tulijoiden määrä pitää saada vastaamaan Suomen vastaanottokykyä. Ei tarvita paljon päässälaskutaitoa sen havaitsemisesksi, ettei Suomi pysty millään työllistämään turvapaikanhakijoita, jotka ovat pääosin ammattitaidottomia, eikä osa heistä osaa lukea tai kirjoittaa edes omalla äidinkielellään. Tästä seuraa automaattisesti se, että tulijoiden määrää on vähennettävä.
  
  8. joulukuuta 2008 10:44:43

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ihminen on vapaa olento ja muilla ei pidä olla oikeutta vangita häntä olemaan vain jonkun tietyn valtion rajojen sisällä koko elämänsä.Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

Steinerkoulu on vitsaus.
  
  8. joulukuuta 2008 10:55:06

Nimi : Deutschland66
  
Viesti : Jennelle: Ei HS:n uutisessa mainittu, että pääsyraja lukioon olisi alhaisempi maahanmuuttajille, vaan että maahanmuuttajista koostuva hakija-aines on keskimääräistä heikompaa. Tästä seuraa, että myös lukioihin valituista maahanmuuttajat sijoittuvat enimmäkseen pienimmän pistemäärän segmenttiin, eli he ovat päässeet lukioon kesimääräistä alhaisemalla pistemäärällä.
  
  8. joulukuuta 2008 11:00:50


guestbook © freebok.net