8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105101-105125

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sinulta ei juuri muuta ole tullutkaan kuin Ad hominemia, välillä satunnaisesti lipsahdellut muuta näennäisargumentaatiota."

Näennäisargumentaatiota ei ole se, että yritän saada sinua näkemään ne lähtökohtaiset erot Muslimikulttuurin tarkastelussamme. Sinä takerrut terrorismiin ja et kehtaa nähdä mitään moitittavaa uhriutetussa ryhmässä.

"Johtunee pikemminkin siitä, ettei sinulla ole mitään argumentaation kriteerit täyttävää sanottavaa."

Niin, ja olen ilmiselvästi ainoa joka sortuu ad hominemeihin...huoh.

"Niin mihinhän se sitten teillä oikein todellisuudessa kohdistuu?"

Niihin määreisiin, jota Halla-aho on käynyt läpi kirjoituksissaan. Ja mihin edellisessä viestissäni viitasin.

"Väkivaltaiset reaktiot tarvitsevat yleensä jonkin kestämättömän oikeutuksen tai tekosyyn. Se, että jonkin uskonnon tai minkä tahansa asian nimissä on tehty jotain kyseenalaista (vrt. esim. ristiretket), ei välttämättä kerro yhtään mitään asian/uskonnon oikeista arvoista."

En ole pyrkinytkään esittämään mitään 'asia/uskonnon' oikeista arvoista. Vain niistä ilmiöistä, jotka ovat kulkeutuneet mm. Eurooppaan kyseisten ihmisryhmien mukana. On sanonta 'olet mitä teet'. Ei ole myöskään perustelematonta esittää arveluja asian (perimmäisestä) olemuksesta sen perusteella, miten se eri ympäristöissä ilmenee.

"Pakko kysyä: kannatko juutalaisten tekemiä ympärileikkauksia?"

En Euroopassa, en Suomessa. Mitä kyseinen ryhmä jäsenilleen tekee muualla ei minua juuri liikuta - ja voin puhua vain omasta puolestani.

"Itse asiassa puhuit tarkemmin ottaen semiiteistä etkä seemiläisistä [kansoista] (oikea nimitys)."

Seemiläiseen kansaan kuuluva on semiitti, kuten kulttiin kuuluva henkilö on kultisti. :)

"Mitään todellista vinkumisen aihetta Euroopan kohtalosta ei olekaan."

Euroopan väestönvaihto ja sitä kautta eurooppalaisuuden tuhoaminen ei varmaankaan liikuta sinua, mutta meillä onkin eri maailmankatsomukset.

""Myönnytyksiä" on ilmeisesti kritiikki jenkkien imperialistista ulkopolitiikkaa kohtaan sekä puolueettomuus? Älä viitsi."

Maailmasi pyörii hyvin vahvasti yhden teeman ympärillä. Huomaatko? Todellisuudessa et kuitenkaan voi rajata politiikkaa tuohon vuodesta 2001 lähtien kehkeytyneeseen asetelmaan.

Saudi-Arabia toimii wahhabismin tukijana Euroopassa; maa on mm. rahoittanut kyseisen suunnan moskeijoiden (missä saarnataan pyhää sotaa) rakennuttamista. S-A on siten suoraan kytköksissä Euroopan islamisoitumiseen. Kun pidetään mielessä Euroopan riippuvaisuus Lähi-Idän öljystä ja talutusnuoran omakätinen kiristäminen:

http://www.guardian.co.uk/world/2008/nov/02/saudiarabia-creditcrunch

(S-A:lta haetaan lievitystä talouskriisiin)

on turha luulla, ettei Islamia ja Muslimeita käsitellä Euroopassa nämä olosuhteet mielessä pitäen, ja ettei se heijastu Euroopan sisäiseen politiikkaan (esimerkiksi mielipidevaikuttajien apologetismi ja löyhä siirtolaisvirran kontrolli muslimimaista).

"Esimerkki oikeasta poliittisesta myönnytyksestä: Jenkkilä kiristi "terrorismin vastaisen sodan" tekosyyllä EU:lta biometristen passien käyttöönoton (asia, joka ei todellista terrorismia mihinkään pidättele) jäsenmailleen, kun taas jenkit itse pääsevät Eurooppaan melkeinpä kirjastokortillaan."

On totta, ettei tällä mitään ratkaisevaa saadakaan aikaan, olen samaa mieltä. Mutta koska päättäjät missään ovat olleet täysin päteviä? Tai sinua siteeraakseeni:

"ei välttämättä kerro yhtään mitään asian/uskonnon oikeista arvoista." :)

"samaa munatonta huutelua jenkkiarmeijan selän takaa"

Miten kävi van Goghin, ystäväiseni, miten kävi? Jos verrataan hänen kohtaloaan vaikkapa Michael Mooren tilan, kumpi sitten onkaan riskikkäämpä?
  
  7. joulukuuta 2008 23:37:29

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : Mukavaa kuulla, että Mansessa oli onnistuneet pippalot. Olisi pitänyt uskoa reinoa, hypätä junaan ja saapua paikalle - sen sijaan että katseli vaimon kanssa tätä, jolta ainakin Adolf Ehrnrooth ja Pentti Iisalo säästyivät näkemästä. Sitäkin irvokkaammalta tuntuu, kun juhlien eräänä "teemana" oli "sovinto" tjsp. Kas kun ei sovittelu. Katariinalillqvistit aatesiskoineenhan haluavat päin vastoin parhaansa mukaan repiä vanhoja haavoja auki - sen lisäksi että Suomi ja suomalaisuus tuntuu olevan kirosana.

Tuomas Gerdt puolisoineen oli hyväkuntoisen oloinen, mutta eikö Arvojohtajamme olisi silti voinut odottaa niin kauan, että viimeinenkään Mannerheim-ristin ritari ei enää ole läsnä samassa tilaisuudessa kuin suomalaisuutta vihaavat viherpunertavat paskanheittäjät? Kenties sitten, kun viimeinenkin ritari on poistunut keskuudestamme, niin joku katariinalillqvist aloittaa kättelyseremonian hymyilevän Arvojohtajamme kanssa.

Mitä tulee etelänaapurin nuorison hillumiseen Sotkamossa puisen astalon kera: mikäli ei ole kansalaisuutta myönnetty, niin toimintaan osallistuneet sällit maasta pois - tietysti. Jos itse lähtisin kaveriporukassa poliittiseksi pakolaiseksi etelänaapuriin ja tulisin saatetuksi raflasta ulos, niin ei tulisi ensi töikseen mieleen mennä protestimielessä haastamaan matsiin paikallisia ihmisiä - varsinkaan astalon kanssa.
  
  7. joulukuuta 2008 23:41:14

Nimi : Mikko69
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Terve!

Luin Jussin uusimman kirjoituksen. Kirjoitus on muuten ansiokas, mutta mielestäni Jussin mamu1-kanta on yllättävän liberaali. Tuntuu, että hän on nostanut rahan lähes ainoaksi prioriteetikseen.

Korostaisin itse sitä, että työperäinenkään maahanmuutto ei ole automaattisesti ok. Se voi olla ok taloudellisessa mielessä, jos todellakin ainoana prioriteettinä pidetään rahaa. Kuitenkin on muistettava se, että myös laajamittaisena jatkuva työperäinen maahanmuutto muuttaa väistämättä maan väestösuhteita - ei 5 miljoonan ihmisen kansa, joka saa vuodessa alle 60 000 lasta kertakaikkiaan voi "absorboida" kymmeniä tuhansia maahanmuuttajia vuosittain. Tällainen kehitys vie västämättä kohti suomalaisen kulttuurin häviötä. Lisäksi on naivia kuvitella, että tämä jatkuvaan kasvuun perustuva talousjärjestelmä ei olisi kohta tiensä päässä, joten myös laajamittainen työperäinen maahanmuutto on mielestäni äärimmäisen lyhytnäköistä.

Konkreettisena ratkaisuna esittäisin sitä, että myös mamu1:lle asetetaan tietty kiintiö. Kiintiö suhteutettaisiin vallitsevaan työmarkkinatilanteeseen (tällä hetkellä kiintiö olisi hyvin pieni). Missään tilanteessa kiintiö ei saisi ylittää arvoa X. Lisäksi voitaisiin ottaa käyttöön pisteytys, jolla varmistettaisiin se, että tulijat ovat parasta porukkaa, jota on saatavilla. Esim. kuuluminen johonkin väkivaltaiseen terroristiuskontoon laskisi pisteitä armotta. Lisäksi töissä käyntiä ja veron maksua pitäisi valvoa niin, että jos hommat loppuu, niin loppuu myös työlupa. Lipeäminen sossuelätiksi pitää kertakaikkiaan tehdä hankalaksi - näin saadaan karsittua kebabinpaistajat yms. "työperäiset" tehokkaasti porukasta.


  
  7. joulukuuta 2008 23:44:34

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Nuivaa peruskauraa Thorsin lakiehdotuksesta:
http://turunen.blogit.uusisuomi.fi/2008/12/06/torppaako-kokoomus-thorsin-sekoilun/
  
  7. joulukuuta 2008 23:46:43

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikko69: Ymmärrän, että työllistyviäkään muuttajia ei voida ottaa loputtoman paljon, mutta uskon, että määrät pysyvät kohtuullisina myös "sisäsiisteillä" ratkaisuilla.

Olen kyllä aikeissa täydentää ja täsmentää tuota kirjoitusta.
  
  7. joulukuuta 2008 23:48:27

Nimi : P
  
Viesti : "
Sorry nyt vaan, tiedän että moni mokukriittinen symppaa hieman tuota serkuskansaa, mutta kyllä nuo Etelä-Helsinkiläisetkin osaavat. Neuvostomiehitys jätti heihinkin oman jälkensä. Toisaalta heillä on edes jokin toivo integroitua tänne."

Nikke Pärmiä lainatakseni; Duoda duoda, ei Viron passi venäläisestä virolaista tee kuin kansalaisuudeltaan?

Nikke oli muuten aika oiva humoristi. Oli aikoinaan joku esimies todennut, että syö hatullisen paskaa, jos Nikke edes joskus ylennetään everstiluutnantiksi. Nikke oli tuolloin joutumassa eläkkeelle.

Kas sota muutti tilanteen ja Nikke joutui rintamalle ja kun ylennys everstiluutnantiksi tuli, Nikke selvitti missä ex. esimies luurasi. Selvisi, että ei ollut rintamalla, vaan jossain rehutehtaassa Pohjanmaalla töissä. Nikke sitten soittaa pirautti tehtaaseen ja ; Taidat tietää miksi soitan - hattuhan sinulla jo onkin...

  
  7. joulukuuta 2008 23:49:26

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Helsingin Sanomien vastaava päätoimittaja Janne Virkkunen hehkuttaa TS:ssa "Sanan ja vapauden edusmies"-otsikoidussa jutussa: "Toimitusten osaaminen ja journalistinen ammattitaito on noussut kohisemalla". "Kieltämättä tehtäväni hoito suo herkullisen tilaisuuden aidosti vaikuttaa yhteiskuntaan". "Sanomalehdet ovat syntyneet vaikuttamaan, hän muistuttaa". "Helsingin Sanomien sisäistä moniäänisyyttä - jopa isoissa kysymyksissä - hän haluaa varjella visusti". "Missä sana on vapaa, siellä ihminenkin on vapaa, Janne Virkkunen tiivistää yhteiskunnan ja median keskinäisriippuvuuden".

Kannattaa muistaa siis kun Hesaria lukee, että se pyrkii vaikuttamaan. Ei siis välittämään tietoa (reaalimaailmasta, asioista, ihmisten sanomisista jne.) mitä lapsellisesti voisi olettaa.

Ja sana on vapaa, onhan.

Ei voi kuin braxilaisittain naurahtaen sanoa että täähän on Suomi.

Mutta onhan se nähty, joten pelkkää vittuuntuneisuuttani puran.Lähde: Sanan ja vapauden edusmies
  
  7. joulukuuta 2008 23:49:38

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/11/tohtori-viha.html
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Synkkä kreivi ja muut tämän viikonlopun klassikot lisätty koottuihin faktoihin.
  
  7. joulukuuta 2008 23:49:39

Nimi : PK
  
Viesti : No mutta, kohta on foormi valmiina omine foliohattu-osastoineen!
  
  7. joulukuuta 2008 23:51:10

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lisään vielä:

Miksi muslimiryhmät, jossa fundamentalismi on yleistä, jossa perustellaan tai puolustellaan heidän väkivaltaansa juuri uskonnolla ("in the fight of the believers against the infidels violence is approved by the prophet Muhammad". linkki)
eivät tekisi niin ensisijaisesti uskonnollisin perustein, siinä missä esimerkiksi kerettiläisiä jahdattiin Euroopassa keskiajalla ensisijaisesti uskonnollisin perustein? Vai ovatko Muslimit valehtelijoita?
  
  7. joulukuuta 2008 23:55:56

Nimi : HaH
  
Viesti : Kansainvälisyys ja Ylikansallisuus

Jollekin ei näiden ero ollut selvä. Tässä lyhyt selvitys:

Kansainvälisyys on sitä, että toimijoina ovat kansakunnat, jotka sitten keskenään, välillänsä, sopivat asioista. Asioista päätetään kansojen välisesti.

Ylikansallisuus on sitä, että päätökset tehdään jossain kansakuntien "yläpuolella", ja sanellaan sieltä "alas kansoille". (Esimerkkinä vaikkapa Kommunistinen Internationaali, Yhdistyneet Kansakunnat, MaailmanPankki, tai nyky-EU.)
  
  7. joulukuuta 2008 23:59:18

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Yeah! 37 vuoden ajan luulin olevani yksin ongelmieni kanssa.
  
  8. joulukuuta 2008 0:03:07

Nimi : Zngr
  
Viesti : Synkkä Kreivi <3

*reps*
  
  8. joulukuuta 2008 0:05:58

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Mikko69 kirjoitti:) "Tällainen kehitys vie västämättä kohti suomalaisen kulttuurin häviötä".

Samaa mieltä.
  
  8. joulukuuta 2008 0:07:39

Nimi : VMJ
  
Viesti : "Yeah! 37 vuoden ajan luulin olevani yksin ongelmieni kanssa."

Onneksi voit jakaa ongelmasi Hillan kanssa...
  
  8. joulukuuta 2008 0:08:07

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Aamulehden toimittajan märkä uni:
Karvonen pitää silti selvänä, että perussuomalaisten liepeillä liikkuu äärikantoja, joiden suitsimisesta Soinille voi tulla vielä vaikea tehtävä. Hänellä on vahva asema ja valta kääntää peukku alas, jos jonkun jäsenen mielipiteet eivät miellytä.

Sviddu - Lenin-setä elää...
  
  8. joulukuuta 2008 0:09:18

Nimi : HaH
  
Viesti : Mitataanko pituus alavatsan puolelta vai kellien tyvestä?

Entä mistä ympärysmitta otetaan? Tyvestä, vaiko mansikan bulboimmasta kohdasta?


nimimerkki "epätietoinen"
  
  8. joulukuuta 2008 0:12:16

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Iltalehden mittaukset tarkoittavat varmaankin lepoasentoja.
  
  8. joulukuuta 2008 0:13:12

Nimi : HaH
  
Viesti : Epäilemättä, mutta mittauspisteiden valinnalla on silti merkitys. Ei se gigguli mikään isometrinen sylinteri ole.
  
  8. joulukuuta 2008 0:14:43

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Onko se aina männän vika jos sylinteri on turhan pitkä?

kysyy nimim. lyhytiskuinen Pöytyältä
  
  8. joulukuuta 2008 0:18:53

Nimi : Ohmimennen
  
Viesti : What ever.

Suomessa on laadukkain satsi. Tästä voi siis leipoa maailman parhaat bukkaket.
  
  8. joulukuuta 2008 0:22:27

Nimi : HaH
  
Viesti : Eli kuinka se on?

Mitataanko pituus ylärinteen sammalmättään puolelta, vaiko alarinteen kuukunoista?

Ja koska kyseessä ei ole sylinteri, vaan herkkutatti, niin mistä se ympärys lasketaan?

Kansa vaatii dataa...
(Orgioita orgioita, kansa haluaa orgioita!)

  
  8. joulukuuta 2008 0:24:04

Nimi : Kokoliha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kiitos, herra 4x, hyvästä linkistä.
On sillä Virkkusella ainakin jokin lamppu kattokruunussa vielä hehkumassa: "Lännessä printtilevikit eivät enää nouse, vaan kasvu haetaan netistä."

Ja harvinaisen paljastavia ovat lauseet:

"Uransa kohokohdaksi Virkkunen nimeää Suomen vuoden 1994 EU-ratkaisun, jossa lehti täysin rinnoin pelasi jäsenyyteen pyrkivässä joukkueessa. Hänen mukaansa suurissa kysymyksissä lehden linjan juuri täytyy näkyä kirkkaana.

- Sanomalehdet ovat syntyneet vaikuttamaan, hän muistuttaa.

- Lehden perinteestä kumpuaa kaksi piirrettä: vapaamielisyys ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden korostus. Ne velvoittavat suvaitsevaisuuteen.

Kysymystä suuren lehden päätoimittajan makeasta vallasta Virkkunen lähestyy toista kautta.

- Enemmän kuin makeutta mietin sitä, että osaisi huolehtia ja kantaa vastuuta oikeiden asioiden mahdollisimman hyvästä esille nostosta.

- Kieltämättä tehtäväni hoito suo herkullisen tilaisuuden aidosti vaikuttaa yhteiskuntaan, päätoimittaja toteaa juttutuokion päätteeksi Sanomatalon työhuoneessaan. On jo kiire kokoukseen.


Ainakin kaikilla niillä, jotka kyseistä pökellyskokoelmaa jostakin ihmeen syystä vielä tilaavat, olisi mielestäni tämänkin haastattelun perusteella oikeus nyt tietää täsmällisesti kyseisen lehden agenda, ts:

1) Mitkä ovat tämän hetken Suuret Kysymykset?
2) Mikä on lehden kirkas linja kohdan 1) Suurissa Kysymyksissä?
3) Perustelut sille, miksi kyseinen, kirkas linja on päätetty valita?
4) Mikä on tällä hetkellä se joukkue, jonka puolella lehti täysin rinnoin pelaa?
5) Mitkä ovat ne oikeat asiat, joiden mahdollisimman hyvästä esille nostosta Virkkusen mielestä Pravdan pitäisi erityisesti huolehtia ja kantaa vastuuta?
6) Kuka tarkalleen ottaen määrittelee sen, mitkä asiat kuuluvat kohdan 2) oikeisiin asioihin?
7) Palveliko esimerkiksi Kari Suomalaisen sarjakuvien lopettaminen näitä oikeita asioita?
  
  8. joulukuuta 2008 0:24:11

Nimi : Futuristi
  
Viesti : Jotenkin tuntuu vaikealta uskoa MOKU:n takana olevan energiapolitiikka pelkästään.

Monikultturismin takana ei todellakaan pelkästään ollut mikään painostuksesta tapahtunut arabimaiden ylijäämäväestön vastaanottaminen.

Unohtui muuten mainita sellainen seikka, että alunperin kai esimerkiksi Saksan virallisen monikultturismin taustalla oli oletus, että vierastyöläiset muuttavat takaisin, kun heitä ei enää tarvita. Vierastyövoimaa ei edes yritetty assimiloida Saksassa. Myöskään kansalaisuuksia ei annettu. Oletus oli täysin väärä ja tulos oli tietenkin huono eli assimilaatiota ei liian suurelta osin tapahtunut, mutta huono se on ollut Alankomaissa, Britanniassa ja monessa muussa Länsi-Euroopan maassa.

Vain korkealentoisia ideologioita puolustetaan noin fanaattisesti kuin monikulttuurisuutta nyt. Mikään järkiperäinen syy ei saa asian kannattajia harkitsemaan kantaansa uudelleen. Monikulttuurisuudesta on tullut heille uskonto ja uskovat aidosti olevansa oikealla asialla aiheuttaessaan Euroopan luhistumisen.

En usko, että monikultturismin kannattajien visiona on Euroopan luhistuminen. Päinvastoin, monikultturistien visiona lienee jonkinlainen eettinen utopia, jossa kaikki rodut, uskonnot ja kansallisuudet ovat yhtä onnellista perhettä.
  
  8. joulukuuta 2008 0:25:11

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suomessa on laadukkain satsi."

Hmm tämä olisi oiva brändi suomikuvan viemiseksi maailmalle.

"Maanne geenimalja kohennukseen, antakaa Suomelle Prima Nocta"
  
  8. joulukuuta 2008 0:26:34


guestbook © freebok.net