8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 105026-105050

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kannattaa lähestyä Kepun ja Kokkareiden kansanedustajia sen Astridin lain vuoksi.

Aamulehden uutinen oli ristiriitainen. Toisaalta korostettiin hallituksen yksimielisyyttä ja toisaalta ristivetoa. Lain käsittelystä voinee tulla melkoinen sirkus.
  
  7. joulukuuta 2008 20:09:25

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Minäkin olen äänestänyt lähes koko vihreän kauhugallerian läpi, koska se tuntui silloin pienimmältä pahalta. Äänestin jopa Tavjaa ekalla kerralla, vaikka koville otti. Sen jälkeen linja on ollut nuivahtava maailmankatsomus>perheellinen mies>mies>ei vihreä>ei vasuri>ei kokkari>ei Seppo Lehto.

Ensimmäinen henkilö jota äänestin oli Sulo Aittoniemi. Seuraavat kymmenen vuotta kiroilin tyhmyyttäni. Sitä seuraavat kymmenen vuotta olen kiitellyt kaukonäköisyyttäni.

Vihreiden äänestäminen on pakollinen nuoruuden riitti, ennen kuin järki nousee päähän siinä kolmissakymmenissä. Oikeassa tutoroinnissa voi nousta aikaisemminkin. Syytän netittömyyttä väärin äänestämisistäni. Nykyvihreiden äänestäjillä ei ole sitä puolustusta.
  
  7. joulukuuta 2008 20:13:20

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Ihan asiaan mitenkään liittymättä: vihreiden äänestämisen jälkeen huonoin päätökseni nuorena oli mennä armeijaan alipainoisena lukiolaisena. Kävi taas mielessä kun katselin Taistelusukeltajat-dokumenttia.

Yli-ihmisiä.

Kun itse joutui sitten aikanaan maksamaan sekä laskuvarjokurssin että sukelluskurssin, harmittaa ettei nuorena miettinyt asioita loppuun asti. Vähän niin kuin tuon äänestämisen kanssa.

Nythän Homma on pohjustettu loppuun asti. Seuraaviin vaaleihin mennessä pitää siirtää kirjat Helsinkiin. Tai ehkä Jussi voisi asettua ehdolle Uudellamaalla?
  
  7. joulukuuta 2008 20:18:43

Nimi : VMJ
  
Viesti : Tämähän on sensaatiomaista. Näen jo ilta=pravdan huomisen lööpin:

"Halla-ahon lukijat äänestivät Astrid Thorssia!"
  
  7. joulukuuta 2008 20:20:35

Nimi : P.M.
  
Viesti : "Nyt on siis kaksi nelosta, kaksi seiskaa ja kuutonen, jota ei huomioitu siinä seiskassa?"

Näin sekavissa tunnelmissa julistan luvunlaskun päättyneeksi! Kiitokset osallistujille. Muutaman minuutin aikana saaduista luvuista voimme ekstrapoloida, että Astridia on äänestetty PALJON.

Äänestystuloksen julkaisun jälkeen, jos se siinä vaiheessa vaikuttaa Totuuden vastaiselta, saatetaan suorittaa tarkistuslaskenta vuodenvaihteessa ja apuanne kaivataan taas. Stay tuned!
  
  7. joulukuuta 2008 20:21:18

Nimi : hkkn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onhan se kieltämättä raukkamaista kritisoida islamia (mitä nyt vain henki voi mennä); jenkkien dissaaminen taas vaatii mitä suurinta rohkeutta.

Kylläpä nauratti; joku leikkii suurtakin marttyyria jostain nimimerkin takaa.

Ihan asiallista on, vaikka hahmotuskykysi ei riittäisikään.

Jos nyt kerran alennun samanlaiseen Ad hominem argumentaatioon kuin sinä, niin uskon, että sinun hahmotuskykysi ei riitä ymmärtämään ongelmien todellista ydintä, joka on siionismi ja jenkkien imperialistinen ulkopolitiikka ja ryöstötalous.

Jenkkiarmeijalla on yhäkin hyvin vähän tekemistä Muslimien edustamien laadullisten määreiden kanssa.

Kyllä sillä on itseasiassa aika paljonkin tekemistä asian kanssa, kun se tuolla Lähi-Idän alueella hilluu. Laajennetaan kuitenkin asia käsittämään patologisesti valehtelevalle jenkkihallinnolle suopeat valtionjohdot väkivaltakoneistoineen.

Kannattaa myös lukea Osama bin Ladenin haastattelu vuodelta 1998.

Alkaa kyllä vaikuttaa siltä, että sinulla on ehkä hieman keskivertoa suurempi määrä estrogeeniä veressäsi - olet omaksunut kukkahattutätien patologisen hoivavaiston uhriutettuja ihmisryhmiä kohtaan.

Argumentum ad hominem. Väitän kylläkin, että perustelemattoman hoivavaiston kriteerit täyttää siionismin kritiikitön kannattaminen, mikä toisaalta on erittäin ristiriidassa nykyisen maahanmuuttokritiikin kanssa.

Mitä semiitteihin tulee, se hoivavaisto ei ole kovinkaan perusteltua.

Ensimmäinen suora viittaus semitismiin - itse olen puhunut koko ajan vain siionismista, joka kuuluu Lähi-Idän ongelmia aiheuttavan joukon kovaan ytimeen.


Muuten. Kun et raharikkaista tai rahavirtojen säätelijöistä pidä, mitä mieltä olet Euroopan kumartelusta Lähi-Idän öljyvaltojen suuntaan ja sieltä tulevista vaikutteista?


Väitän kyllä, että ettei Eurooppa kumartele sen enempää Lähi-Idän suuntaan kuin Lähi-Idästä kumarreltaisiin Euroopan suuntaan joidenkin muiden tuotteiden/hyödykkeiden takia. Onko terrorismi jokin peruste (tosiasiassa se on seuraus) mielestäsi sille, että jenkit saavat ryöstää Lähi-Idän kansojen öljyä ja sen armeija hillua kyseisellä alueella?

On muuten vähän verrattavissa itkemääsi skenaariota ylikansallisten firmojen harrastamasta 'ryöstötaloudesta' Afrikanmantereella.

Nimenomaan monikansallisten yritysten harjoittama toiminta Afrikan alueella on "ryöstötaloutta" eikä mitään muuta. Se onkin jo fakta.
  
  7. joulukuuta 2008 20:21:59

Nimi : (a)
Kotisivu : http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/1135241719769
  
Viesti : Onko kukaan kiinnittänyt huomiota siihen, miksi tämän HS:n maahanmuuttajia käsittelevän artikkelin yhteyteen on laitettu "esimerkkinä" kuva kahdesta suomalaisesta naisesta? Tämähän on kuin suoraan kaksikasvoisen maahanmuuttajakeskustelun oppikirjasta.


  
  7. joulukuuta 2008 20:24:22

Nimi : VMJ
  
Viesti : Nythän Homma on pohjustettu loppuun asti. Seuraaviin vaaleihin mennessä pitää siirtää kirjat Helsinkiin. Tai ehkä Jussi voisi asettua ehdolle Uudellamaalla?

Katsotaan eurovaalit. Epäilen vahvasti, että mestari on ehdokkaana.
  
  7. joulukuuta 2008 20:24:46

Nimi : VMJ
  
Viesti : Virolaisseurue hakkasi sotkamolaisia pesäpallomailalla

Sorry nyt vaan, tiedän että moni mokukriittinen symppaa hieman tuota serkuskansaa, mutta kyllä nuo Etelä-Helsinkiläisetkin osaavat. Neuvostomiehitys jätti heihinkin oman jälkensä. Toisaalta heillä on edes jokin toivo integroitua tänne.
  
  7. joulukuuta 2008 20:36:19

Nimi : Reima
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuka osaisi kertoa mitkä ovat ns. kritiikittömän 'avosyli' maahanmuuttopolitiikan kannattajien (joita on siis enemmistö näkyistä poliitikoista, se kun on se 'oikea' linja) perustelut? Maahanmuuttajien sekä Suomen kannalta olisi hyvä tietää mitä hyvää ajattelevat tästä seuraavan?
  
  7. joulukuuta 2008 20:38:46

Nimi : M.
  
Viesti : "hahmotuskykysi ei riitä ymmärtämään ongelmien todellista ydintä, joka on siionismi ja jenkkien imperialistinen ulkopolitiikka ja ryöstötalous."

Sinun rajallinen käsityskykysi - mitä voi odottaa hyypiöltä joka käyttää Loose Changea lähteenä - ei näytä pääsevän yli ilmiselvästä väärän dilemman virhepäätelmästä.

Euroopan ongelmat maahanmuuton, ja erityisesti muslimien maahanmuuton kanssa, eivät millään oleellisella tavalla ole riippuvaisia jenkeistä vaan muslimeista itsestään. Jenkkien imperialismi ei poista islamin imperialismia mihinkään. Huvittavinta tässä on tietysti se, että imperialistit Bush ja Blair ovat toistuvasti saarnanneet meille islamin erinomaisuudesta. Me dhimmi-asemastamme selville saaneet emme halua olla heidän puolellaan sen enempää kuin muslimien puolella heitä vastaankaan.
  
  7. joulukuuta 2008 20:48:47

Nimi : Villea
  
Viesti : sinä joka vaihdat nimimerkkiä kokoajan: ehdottaisin, että menet jonnekin foorumille "taistelemaan".

Toiseksi, vaikka yrität epätoivoisesti heitellä noita väitteitä henkilöönkohdistuvista loukkauksista, esität itse yleensä "tämä on fakta" ilman mitään tutkimustulosta. Sen jälkeen kommentoit, kun joku viitseliäisyyttään antaa linkin mistä voi käydä lukemassa jotain tutkimustietoa, että "jaha, tämä on joku linkityskisa" ja jatkat samalla radalla. Ei kukaan jaksa sellaista katsoa. Tai ainakaan minä.

Kolmanneksi. Tunnut toistavan kaikki vasemmiston teesit täällä. Israel = paha. Jenkit=paha. Ylikansalliset yhtiöt = superpaha.

Omia kommentteja: yleensä jos joku alkaa puhua tuosta Israel hommasta, joku ilmoittaa, että "jutkut syntyivät kun abraham otti ja käveli Israelin alueelle, joskus suuren oravapalon aikaan.". Vastaus yleensä (Israel on paha-ihmisiltä) on että "minnekään tuhattavuotta taakse ei saa mennä, kaikki mitä on tapahtunut viimeisen sadan vuoden aikana merkitsee." tai "ahaa, mutta ihmiset ovat tulleet afrikasta, emmekä sinnekään voi mennä takaisin".

Ylikansallisista yrityksistä sen verran, että kyllä ne jotain hyvääkin tuottaa. Mene vaikka kiinaan - singaporeen - yleensäkin aasian tiikeri-valtiot, jne,jne. Aina se kaava on ollut sama, aluksi "riistetään" eli taloustieteen perusteiden mukaan mennään (kysyntä työmarkkinoilla vs. tarjonta & kysyntä luonnontuotteista jne.). Sen jälkeen on nousua, koska jengi saa dineroja. Afrikassa näin ei käy. Mutta syyn pitää olla yrityksissä, ei paikallisissa.

Ääh, emmä jaksa enempää, mee vaikka sananvapaudenpuolesta foorumille.
  
  7. joulukuuta 2008 20:49:21

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Kritiikittömien poliitikkojen perusteluja on tullut vastaan paljon, toinen toistaan pöllömpiä.

Vakavin argumentti on kai huoltosuhde. Suomessa on nyt menossa kehitys, jonka aikana eläkkeellä on kasvava määrä jengiä, mutta työikäisten määrä ei kasva. Tämä on hankala homma kahdesta syystä:
1) yhden työntekijän on ruokittava entistä useampia suita. Tämä on ilmeistä. Lisäksi
2) kun työntekijöiden ja sitä kautta tehdyn työn määrä ei kasva, talouskasvu hidastuu. Ilmeisesti aika pitkään talouskasvussa on ollut kaksi tekijää: työn määrän kasvu ja tehokkuuden kasvu. Katainen on monesti puhunut siitä, että nyt meillä on vain tuo toinen tekijä ja se tulee aiheuttamaan vielä trabelsia.

En ole perehtynyt tuohon 2-kohtaan niin hyvin, että osaisin sanoa, onko se edes kovin hyvin totta. 1-kohta on totta.

Nykyisenkaltaista maahanmuuttoa tuolla tietenkään ei voi perustella, koska saatavillaolevien ja reaalisesti maahan tulevien tulijoiden huoltosuhde on kantaväestöä heikompi. He eivät auta asiaa vaan päinvastoin pahentavat tilannetta.

Sitten on näitä hörhöperusteluja.
- geenit ja sisäsiittoisuus (silkkaa roskaa)
- avoimet rajat -idealismi (vaarallista hömpötystä)
- maksamme velkaa (jaahas)

Nämä em. ovat kaikesta typeryydestään huolimatta ns. positiivisia perusteluja, joita nykymenolle on ihan todella esitetty. Lisäksihän on sitten ihan silkkaa retorista virhepäätelmää, kuten tällainen: "emme voi olla Pohjois-Korea".
  
  7. joulukuuta 2008 20:56:51

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä linkki HS:n oikeaan äänestykseen

www.hs.fi/aanestys/1135241665865.

Täällä on myös liikkeellä väärä linkki viimevuoden äänestykseen.
  
  7. joulukuuta 2008 21:03:33

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jos nyt kerran alennun samanlaiseen Ad hominem argumentaatioon kuin sinä, niin uskon, että sinun hahmotuskykysi ei riitä ymmärtämään ongelmien todellista ydintä, joka on siionismi ja jenkkien imperialistinen ulkopolitiikka ja ryöstötalous."
"Kyllä sillä on itseasiassa aika paljonkin tekemistä asian kanssa, kun se tuolla Lähi-Idän alueella hilluu. Laajennetaan kuitenkin asia käsittämään patologisesti valehtelevalle jenkkihallinnolle suopeat valtionjohdot väkivaltakoneistoineen."

Turha hurskastella. Ad hominemit ovat kuuluneet omaan esilletuomiseesi vahvasti. Syy miksi hyökkään sinun henkilöösi on, ettet todellakaan pysty hahmottamaan muslimikritiikin sisältöä. Kun puhun (tai kun valtaosa täällä puhuu) Muslimien ja heidän kulttuurinsa laadullisista määreistä, jotka koetaan eurooppalaisen elämäntapaan yhteensopimattomiksi, ei se kohdistu obsessiivisesti terrorismiin, toisin kuin itselläsi. Muslimiyhteisöissä esiintyy kunniaväkivaltaa, alaikäisten pakkoavioliittoja, tyttöjen ympärileikkauksia (ryhmästä riippuen), uskonnollista militanttisuutta ja edellämainittujen ilmiöiden laajaa hyväksyntää huolimatta siitä, mitä Lähi-Idässä tapahtuu. Muslimien väkivaltaisten reaktioiden (esim. kritiikin kohteeksi joutuessaan) motiiveja ei voida aina johtaa USraelin Lähi-Idän kampanjasta; yhteisöjen ääriaines Euroopassa toimii usein puhtaan uskonnolliselta pohjalta:

http://www.youtube.com/watch?v=ocU5x_03MDM

We need more Muslim babies
... then we can take over Britain


Theo van Goghin murhannut toimi puhtaan uskonnollisten motiivien varjolla:

http://en.wikipedia.org/wiki/Mohammed_Bouyeri

"Väitän kylläkin, että perustelemattoman hoivavaiston kriteerit täyttää siionismin kritiikitön kannattaminen, mikä toisaalta on erittäin ristiriidassa nykyisen maahanmuuttokritiikin kanssa."

En kannata siionismia.

"Ensimmäinen suora viittaus semitismiin - itse olen puhunut koko ajan vain siionismista, joka kuuluu Lähi-Idän ongelmia aiheuttavan joukon kovaan ytimeen."

Huomaatko miksi hyökkään henkilöäsi vastaan ja vähättelen hahmotuskykyäsi? Puhuin semiiteistä (joita Lähi-Idän kansat ovat), enkä semitismistä.

"Väitän kyllä, että ettei Eurooppa kumartele sen enempää Lähi-Idän suuntaan kuin Lähi-Idästä kumarreltaisiin Euroopan suuntaan joidenkin muiden tuotteiden/hyödykkeiden takia."

En ole nähnyt sinun itkuvinkuneen Euroopan tai eurooppalaisten kohtalosta. Palaan edellä esittämääni väitteeseeni: sinulla on mahdollisesti keskivertoa enemmän estrogeeniä veressäsi ja feminiininen hoivavaisto uhristatuksen omaavia ryhmiä kohtaan. Euroopan johto on tehnyt poliittisia myönnytyksiä Lähi-Idän öljyvaltioille - olisi absurdia olla olettamatta, että Euroopan riippuvuus näiden valtioiden yhteistyöstä ei heijastuisi reaalipolitiikkaan.

"Se onkin jo fakta."

No hitto, jos niin sanot. :)

"Kylläpä nauratti; joku leikkii suurtakin marttyyria jostain nimimerkin takaa."

On enemmän syytä, kuin sinulla: miten kävi Theo van Goghin?
  
  7. joulukuuta 2008 21:03:56

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kiitos kaikille Tampereen-istuntoon osallistuneille!

Vähällä pääsee Suomessa lehteen. Olenko minä suuri vai Suomi pieni?

Lisää paljastuksia: Olen elämäni aikana...

...keittänyt kiljua.
...syyllistynyt masturbointiin.
...lintsannut koulusta ilman pätevää syytä.
...reputtanut inssiajon.

Palaan asiaan, jos muuta merkittävää tulee mieleen.
  
  7. joulukuuta 2008 21:05:14

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Korjaus:

"olisi absurdia olettaa, että Euroopan riippuvuus näiden valtioiden yhteistyöstä ei heijastuisi reaalipolitiikkaan."
  
  7. joulukuuta 2008 21:08:04

Nimi : TH
  
Viesti : Nyt on lehdistöllä kissanpäivät. Noista paljastuksista voi repiä otsikoita ainakin koko ensi viikon.
  
  7. joulukuuta 2008 21:08:07

Nimi : fgh
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Iltalehden uutiskynnyksen ylittää jo se, että Halla-aho tunnustaa joskus äänestäneensä Vihreitä. Onko Halla-ahosta tulossa Suomen turhin julkkis? Saammeko kohta lukea lööpeistä, että Halla-aho nähty pyöräilemässä selvin päin?
  
  7. joulukuuta 2008 21:14:30

Nimi : MW
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : JHa: "...keittänyt kiljua."

Jahas, nymmeni krediitti, siis kiljua käytetään, keittäminen viittaisi tislaukseen. Nyt, nyt...

Toivottavasti Mestari viihtyi Mansessa. Oli kova halu osallistua, mutta perhe ajoi edelle.
  
  7. joulukuuta 2008 21:14:47

Nimi : dfgf
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://www.kuvalauta.fi/b/src/122867514067.jpg

Hoh! Hesarin epätoivoinen mustamaalauspilakuva on muutettu monin kerroin osuvammaksi vaihtamalla muutamia sanoja.
  
  7. joulukuuta 2008 21:16:56

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Liekkö jo ollut täällä, mutta sanotaanko että kohtalaisen ala-arvoista "vastapuolen" loanheitto. http://apina.biz/11109.jpg
  
  7. joulukuuta 2008 21:17:10

Nimi : fgh
  
Viesti : Siis mitä vitt.. Luin tuon Halla-ahon viimeisimmän Vieraskirja-kommentin vasta sen jälkeen kun olin jo postannut oman edellisen viestini. Anteeksi vaan toisto. Tosiaan pari vuotta sitten lööpistä luin, että Mika Myllylä oli nähty pyöräilemässä selvin päin.
  
  7. joulukuuta 2008 21:18:35

Nimi : PK
  
Viesti : Junakohtaus:islamin reformaatio tulee Turkista, missä armeija pystyy pistämään ja pistää myös mutisijat ruotuun
Valitettavasti uutinen oli ankka. Viranomaiset siensivät nopeasti korjaamaan uutisen, että tarkoitus oli vain tarkistaa käännöstä muinaisarabiasta yms.

Tpz:Mooseksen lain tulkinnat sai päivitystä jo ihan Jessen eläessä. Johanneksen evankeliumi 8. luku.

Itse asiassa tämä tarina ilmeistyi raamattuun vasta 800-luvulla. Hyvä kuitenkin, että ilmestyi. Koraaniin tosin taitaa olla nykyisin vaikeampi saada mitään uusia lisäyksi, ellei jostain löydy autenttiseksi todistettavaa kirjoitusta Muhamedilta, jossa Muhis kertoo, ettei koraania oikeasti pidä ottaa niin vakavasti.

Tai sitten jos tuomiopäivän aattona 12. imaami nousee kaivosta Jeesusksen kanssa, niin he voivat kerto muslimeille, että rauhottukaas nyt vähän.
  
  7. joulukuuta 2008 21:21:09

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : @dfgf: M.O.T.
  
  7. joulukuuta 2008 21:22:27


guestbook © freebok.net