8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104976-105000

Nimi : Adelphi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olisiko jollakulla skannia tuosta Aamulehden haastattelusta? Paperiversion juttu lienee jonkin verran laajempi kuin verkossa oleva (päätellen siitä, että verkkoversiossa ei ole Halla-ahon äänestyskäyttäytymisestä mitään).
  
  7. joulukuuta 2008 19:01:41

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vai on Jussi ollut vihreiden kannattaja ja nyt sitten vihollinen.Kun laskee yhteen 1+1 niin ei voi välttyä ajatukselta että Jussi on mahdollisesti ollut ihastunut johonkin vihreään naiseen,mutta jäänyt ilman vastarakkautta.Tämä selittäisi tämän kovan vihan ja inhon..
  
  7. joulukuuta 2008 19:03:47

Nimi : Järkevä Alkoholisti
  
Viesti : "Arvon netsit! Jos ylimääräistä viitseiliäisyyttä löytyy, käykääpä vihaisesti spametdestroyaamassa http://nemoo.wordpress.com/2007/06/07/are-you-a-racist-in-finland/ keskustelu."

No joo, jos tuolla keskustelu on täysin idioottimaista niin sitten ihan OK-ehdotus, mutta jos kyseessä on asiallinen keskustelu, niin käyttäydytään ainakin me järkevästi eikä alennuta näiden monikulttuuri-idioottien tasolle. En siis lukenut tuota juttua, mietin vaan että mitä vähemmän aletaan sontaa heittelemään, sitä parempi on oma julkisuuskuvamme.
  
  7. joulukuuta 2008 19:06:52

Nimi : Keijo
Kotisivu : Hallan vaara juttu
  
Viesti : Maahanmuuttajat syyllistyvät useammin puskaraiskauksiin ja jäävät siten useammin kiinni kuin syntyperäiset suomalaiset

Aa se siis johtuukin siitä! Onko naisella korkeampi kynnys ilmoittaa ei-puskaraiskaus jonka on tehnyt suomalaismies ja matalampi kynnys ilmoittaa tummaihoisen miehen tekemä raiskaus. Siis koko ulkomaalaisten raiskauspiikki selittyykin pelkästään suomalaisen naisen harrastamalla rasismilla!
  
  7. joulukuuta 2008 19:08:31

Nimi : väärinäänestäjä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mestarin teot, joita emme ymmärrä ei ole Mestarin virhe vaan ymmärtämättömien. On hyödyllistä, ellei jopa välttämätöntä tuntea vihollisensa.
  
  7. joulukuuta 2008 19:11:10

Nimi : Mikko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Onkohan tuo HS:n vuoden mokaaja äänestys suljettu jostain syystä?

äänestys
http://www.hs.fi/aanestys/1135232417042

Jossain vaiheessa tilanne oli ainakin sellainen, että vaihtoehto muu oli ylivoimaisessa johdossa. Olisiko äänestys tulos alkanut näyttämään siltä, että sitä ei voi HS hyväksyä? Itse ainakin äänestin muu/Astrid Thors.
  
  7. joulukuuta 2008 19:11:29

Nimi : hkkn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuohan on ihan helvetin asiallista, mitä Ateenassa tapahtuu: pankkeja ja muuta parasiittitoimintaa vastaan hyökätään. Nykyisenlainen pankkitoiminta ja rahan "arvo" perustuu siihen, että suurin osa rahasta yksinkertaisesti taiotaan pankkien tietojärjestelmään numeroiksi esim. asuntolainan myöntämisen yhteydessä. Pankeilla tarvitsee olla nk. pääomapuskuria vain 8 prosenttia myönnetystä lainasummasta, loput ovat tyhjästä taiottuja bittejä tietokoneissa (vain pieni osa, muutama prosentti, nykyisestä rahasta on konkreettista käteistä). Käytännössä tämä on täysin verrattavissa siihen, että pankki ostaa talon kymmenesosalla sen hinnasta ja sitten myy sen asiakkaalleen täydestä hinnasta. Olisi täysin mahtavaa, jos Ateenassa muutama pankinjohtaja hirtettäisiin munista ja sitten tietysti oikeasti. Suomalaiset ovat niin munattomia siionistien ja muiden parasiittien alamaisiksi nöyrtyneitä, etteivät uskalla nousta varmaan mitään vääryyttä vastaan. Raukkamaiseen ja ääliöpropagandaa sisältävään muslimikritiikkiinkin uskalletaan juuri ja juuri jenkkiarmeijan selän takaa.
  
  7. joulukuuta 2008 19:11:54

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : käykääpä vihaisesti spametdestroyaamassa http://nemoo.wordpress.com/2007/06/07/are-you-a-racist-in-finland/ keskustelu.

Sehän on vanha kun taivas. Vaikka kylläkin ihan baabatuubaa. Löytyy sieltä uudempiakin.
  
  7. joulukuuta 2008 19:14:21

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mulla toimii ainakin ihan normaalisti.

www.hs.fi/aanestys/1135241665865
  
  7. joulukuuta 2008 19:15:49

Nimi : Martel
  
Viesti : Tyytyväisyydellä huomasin, että myös Mestari kuului Georg C. Ehrnrootin äänestäjäkuntaan. POP Forevör!

Uusin kirjoitus on siinä mielessä tärkeä, että nykyistä maahanmuuttopolitiikkaa ei saa muutetuksi ilman konkreettisia ehdotuksia. Asiat selkeytyvät kannattajillekin kun ne tiivistää muutamaan pääkohtaan.

Omasta mielestäni:
- kiintiöpakolaisjärjestelmä tulee lakkauttaa
- perheenyhdistämiset lakkauttaa
- vakaviin rikoksiin syyllistyneet ulkomaalaiset karkoitettava automaattisesti
- oleskelulupa myönnettävä ainoastaan niille turvapaikanhakijoille, jotka täyttävät turvapaikan saamisen edellytykset

Jo näillä säästyttäisiin suurelta osalta tulevia ongelmia.
  
  7. joulukuuta 2008 19:15:55

Nimi : Keijo
  
Viesti : Tuo hesarin mokaaja äänestys.. ööh. Jossakin vaiheessa vaihtoehdolla "muu" oli joku 1500 ääntä ja Jere Karalahti oli kakkosena kahdellasadalla äänellä. Mihin on hävinnyt vaihtoehto "muun" 1000 ääntä?
  
  7. joulukuuta 2008 19:16:27

Nimi : RR
Kotisivu : http://xrdarabia.org/2008/12/04/king-abdullah-wins-walesa-prize/
  
Viesti : Islam on on totisesti rauhan uskonto.

Saudi-Arabian kuningas Abdullah on voittanut Walesa-palkinnon.
Palkinto on tarkoitettu “reward those who work for understanding and cooperation among nations in the name of freedom and the values of solidarity.”

Kuningas Abdullahin tapauksessa on kerrottu hänen työstään "in getting people to talk together in the name of tolerance and peace, in addition to his work with charities.

Joku toinen voisi tietysti kysellä miksi Lech Walesan nimissä perustettu säätiö antaa ensinmäisen palkintonsa Saudi-Arabian kuninkaalle?

Vähän vaikea on kuvitella, kuinka wahhabistisen feodaalivaltion yksinvaltias sopii tähän säätiön edistämään "yhteistyön ja solidaarisuuden lisäämiseen"?

En olisi mitenkään varma, kuinka Abdullah on onnistunut lisäämään keskustelua "suvaitsevaisuuden ja rauhan" nimissä.

Jos ei-islaminuskoinen haluaa marttyyriksi, niin nopein tie tähän on mennä levittämään ajatuksiaan Saudi-Arabiaan.

Lisäksi jotkut ilkeämieliset väittävät, että islamistiterroristit ovat saaneet avokätisesti lahjoituksia Saudi-Arabiasta. Röyhkeimmät ovat spekuloineet, että kuningashuone on ostanut eräänlaisen "linnarauhan" islamististeilta ts. riehukaa vääräuskoisten parissa mutta pysykää poissa Arabian niemimaalta.

Muutenkin ihan mielenkiintoinen linkki. Lainaus:
"The Muslim World League sees Islam as the solution to all the worlds problems —if only everyone was a good Muslim, of course.

Näyttäisi muslimiliigalla olevan vielä töitä edessä.
  
  7. joulukuuta 2008 19:17:03

Nimi : kansalainen
  
Viesti : ^ Tämä joulukuu ei ole mukavinta aikaa maahanmuuttajalla joka ei pidä joulusta saa siitä henkisiä paiseita.Siltikin he yrittävät elää mahdollisimman normaalisti vaikka joka puolelta tulee joulumusiikkia ja kaupallisuutta.Itse kunnioitan suuresti sitä että he eivät alistu.^

Asun itse talossa, jossa on paljon maahanmuuttajia. Näin joulun alla koetan parhaani mukaan tehdä heillekin joulun tuntua: paistan pari kolme kinkkua, ja tuuletnn porraskäytävään, jotta nämä onnettomat saavat edes tuoksusta tuntea, millaista herkkua possun kinkku on.

  
  7. joulukuuta 2008 19:17:11

Nimi : Mikko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pahoittelut. Näköjään oli viimevuoden äänestys tuo minkä laitoin. Katsotaanpa silti mikä HS:n reaktio, kun paljastuu äänestyksen lopputulos.
  
  7. joulukuuta 2008 19:20:32

Nimi : Martel
Kotisivu : Äänestin Vihreitä!
  
Viesti : Aamulehden juttu tässä linkissä:
http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Jussi+Hallaaho+yll%E4tt%E4%E4+%C4%E4nestin+vihreit%E4/118770
  
  7. joulukuuta 2008 19:21:45

Nimi : braeden
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Aatu-Joosepin seikkailut
  
  7. joulukuuta 2008 19:30:34

Nimi : ihQ
  
Viesti : Jännä tuo Aamulehden juttu.. Melkein tuli Katja mieleen joissakin kohdissa.

- Emme voi ratkaista työvoimapulaa sullomalla ihmisiä lähiöt täyteen syrjäytymään. Ei heitä voida noukkia sitten, kun työvoimapula joskus tulee. Väestöpyramidin vääristymä oikenee itsestään.

Eli vanhat kuolevat pois ja suuret ikäluokat jäävät muistoksi kirjahyllyn perhealbumiin.


Niinhän siinä käy joka tapauksessa riippumatta siitä mitä Halla-vaara sanoo?
  
  7. joulukuuta 2008 19:31:42

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ei Hesari kerro, KUKA tuli kolmanneksi, vaan siellä komeilee Muu, MIKÄ?
  
  7. joulukuuta 2008 19:33:23

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen itsekin äänestänyt vihreitä, joskus 10 vuotta sitten. Nyt äänestän Halla-ahoa. Vihreät oli helppo äänestyskohde kun ei tarvinnut olla kiinnostunut poltiikasta, sillä vihreäthän ovat "hyvien" puolella
  
  7. joulukuuta 2008 19:34:43

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jussi Halla-aho paljastaa lehdessä:

"Äänestin vihreitä""

:()

...Mestari...mitä!? Oliko muita luurankoja siellä kaapissa?


Ehkäpä on käynyt niin, että Halla-aho äänesti Vihreitä ennenkuin hänestä tuli Mestari. Useissa myyteissä joku tavis on viettänyt ihan taviksen elämää vihreitä äänestellen, kunnes kohtalo on johdattanut hänet sankarin tielle ja uudistanut identiteetin.

Tuossa on nykyinen Vuoden mokaaja-äänestys, ja Homma on edelleen nousussa:

http://www.hs.fi/aanestys/1135241665865

Sitä ei saa sekoittaa viime vuoden äänestykseen:

http://www.hs.fi/aanestys/1135232417042
  
  7. joulukuuta 2008 19:36:58

Nimi : M.
  
Viesti : Tänne on laitettu linkkejä viimevuotiseen Vuoden mokaaja -äänestykseen.
  
  7. joulukuuta 2008 19:37:18

Nimi : Aikuinen mies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vihreät on hyvä äänestyskohde silloin, kun ei ole vielä ehtinyt muodostaa itsenäisiä mielipiteitä. Voi vain kannattaa kaikkea irrationaalista hyvää.
  
  7. joulukuuta 2008 19:39:28

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Raukkamaiseen ja ääliöpropagandaa sisältävään muslimikritiikkiinkin uskalletaan juuri ja juuri jenkkiarmeijan selän takaa."

Ihan asiallista on, vaikka hahmotuskykysi ei riittäisikään. Jenkkiarmeijalla on yhäkin hyvin vähän tekemistä Muslimien edustamien laadullisten määreiden kanssa. Alkaa kyllä vaikuttaa siltä, että sinulla on ehkä hieman keskivertoa suurempi määrä estrogeeniä veressäsi - olet omaksunut kukkahattutätien patologisen hoivavaiston uhriutettuja ihmisryhmiä kohtaan. Mitä semiitteihin tulee, se hoivavaisto ei ole kovinkaan perusteltua.

Muuten. Kun et raharikkaista tai rahavirtojen säätelijöistä pidä, mitä mieltä olet Euroopan kumartelusta Lähi-Idän öljyvaltojen suuntaan ja sieltä tulevista vaikutteista? On muuten vähän verrattavissa itkemääsi skenaariota ylikansallisten firmojen harrastamasta 'ryöstötaloudesta' Afrikanmantereella.
  
  7. joulukuuta 2008 19:42:19

Nimi : M.
  
Viesti : Onhan se kieltämättä raukkamaista kritisoida islamia (mitä nyt vain henki voi mennä); jenkkien dissaaminen taas vaatii mitä suurinta rohkeutta.
  
  7. joulukuuta 2008 19:47:08

Nimi : P.M.
Kotisivu : HS - VUODEN MOKAAJA
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Dome Karukoski on mokaaja sijalla 10, yhdeksällä äänellä. Saikohan Tanten Astrid enemmän vai vähemmän ääniä?

Mitä jos huviksemme lasketaan luku, kuinka moni äänesti Astridia listan ulkopuolelta?

YKSI!
  
  7. joulukuuta 2008 19:48:02


guestbook © freebok.net