8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104951-104975

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Asiallinen keskustelu vakavasta aiheesta tuntuu olevan mahdotonta.Maahanmuuttajat ovat usein myös vähäosaisia ja siksi auttamisen tarpeessa siinä missä suomalaisetkin vähäosaiset.Itse teen jo paljonkin varsinkin tiedon levittämisen suhteen.Ällöttää ihmiset jotka kävelevät kerjäläisen ohi edes katsomatta.
  
  7. joulukuuta 2008 18:09:18

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Ällöttää ihmiset jotka kävelevät kerjäläisen ohi edes katsomatta."

Ok, yritetään jatkossa pysähtyä toviksi katselemaan niitä.
  
  7. joulukuuta 2008 18:11:50

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Olen sydämessäni etsinyt Jeesukselle seuraajaa. Johdatus vei minut tälle palstalle, jossa sain tutustua Pirjon sanomaan.

Seuraan Pirjoa. Nyt ja iankaikkisesti. Aamen.
  
  7. joulukuuta 2008 18:19:02

Nimi : M.
  
Viesti : "Itse teen jo paljonkin varsinkin tiedon levittämisen suhteen."

Itsekin ajattelin keskittyä tiedon levittämiseen.
  
  7. joulukuuta 2008 18:19:37

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tiedon levittäminen aikuisille on jotenkin turhaa kun mielipiteet on jo täysin lukkoon lyöty,mutta lapsilla on vielä avoin mieli ja heihin voidaan vaikuttaa parempaa maailmaa rakentaessa.Mikäli pääsen hommiin lastentarhan niin aion ainakin itse valisaa lapsia kun vanhemmilla ei ilmeisesti aikaa ole työkiireidensä vuoksi.
  
  7. joulukuuta 2008 18:27:44

Nimi : Enrico
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pääsivun Tapio Tuuri-linkki on vituillaan.
  
  7. joulukuuta 2008 18:28:33

Nimi : Aarne Aamudarra
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo on provona täysin surkea.

  
  7. joulukuuta 2008 18:29:11

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Itse teen jo paljonkin varsinkin tiedon levittämisen suhteen"

muutama viikkoa tullut näihin sun "tietoihis" tutustuttua täällä niin olisi parempi, jos et niitä kenellekkään levittäis.
  
  7. joulukuuta 2008 18:30:06

Nimi : Miniluv
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Asiallinen keskustelu vakavasta aiheesta tuntuu olevan mahdotonta.

Ei kai.


Maahanmuuttajat ovat usein myös vähäosaisia ja siksi auttamisen tarpeessa siinä missä suomalaisetkin vähäosaiset.

Nonni, eli teille sitten nekin.

Itse teen jo paljonkin varsinkin tiedon levittämisen suhteen.Ällöttää ihmiset jotka kävelevät kerjäläisen ohi edes katsomatta.

Kyllä olen katsonut Romanian kerjäläisiä silloin, kun niitä täällä oli. Mietin aina nähdessäni, että miten romanialaisella työttömällä on varaa matkustaa Suomeen. Tietämäni työttömillä suomalaisilla kun ei ole varaa Romanianmatkaan. Pirjo, luotan siihen, että ratkaiset mysteerin.
  
  7. joulukuuta 2008 18:30:53

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt kun tätä ns. "maahanmuuttokeskustelua" on seurannut, niin todella ällistyttää massamedian äärimmäinen multkulti fanaattisuus.

Lehtien pääagenda vaikuttaisi olevan mahdollisimman negatiivisen kuvan luominen Mestarista ja viimeiseen asti mokutuksen puolustaminen.

Miksi tälläinen äärimmäinen fanaattisuus?
Samalla on paljastunut toimittajien vasemmistolaisuus eikä montaa poikkeusta löydy (TV, lehdet ym). Kyllä on paha mätäpaise.
  
  7. joulukuuta 2008 18:32:55

Nimi : Järkevä Alkoholisti
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Voi voi Pirjo, kai tajuat että ne maahanmuuttoon menevät rahat voitaisiin helpostikin käyttää juuri näiden suomalaisten vähäosaisten tilanteen parantamiseen.

Jotenkin vain näyttäisi että he ovat mielestäsi ali-ihmisiä, koska tämä ei estä sinua toivomasta rahojen käyttöä maahanmuuttoon.
  
  7. joulukuuta 2008 18:33:08

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nuorisojoukot mellakoivat yhä Kreikassa" kertoo nettihesari.

Näinhän se on, ikään, rotuun tai sukupuoleen katsomatta.

Vanhukset tuskin loukkaantuvat otsikosta, vaikka aihetta muuten saattaisi olla.
  
  7. joulukuuta 2008 18:38:44

Nimi : usuttaja
Kotisivu : http://nemoo.wordpress.com/2007/06/07/are-you-a-racist-in
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Arvon netsit! Jos ylimääräistä viitseiliäisyyttä löytyy, käykääpä vihaisesti spametdestroyaamassa http://nemoo.wordpress.com/2007/06/07/are-you-a-racist-in-finland/ keskustelu.

Kyseessä on siis lähinnä maahanmuuttajien käymä keskustelu suomalaisten rasistisuudesta. Muutama suomalainen on siihen liittynyt, mutta yleensä n rasistiksi haukkumisen jälkeen on menettänyt malttinsa ja alkanut riehumaan rasistisesti.

Kun täällä nyt saamme nauttia Halla-ahon sivistyneestä ja voitokkaasta argumentoinnista, niin eikö olisi kaunista levittää sitä tuonkin yhteisön keskuuteen?
  
  7. joulukuuta 2008 18:40:27

Nimi : Miekkamies
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tulipa tässä vaan mieleeni, kun seurattuani liikuttavat itkuntyrskeet siitä miten Jussia on kohdeltu julmasti lehdissä ja tämän lausuntoja tulkittu väärin (niisk) .. että millainenhan parku olisi täällä jos kohtelu olisi samaa kun Kataisen Jyrkillä.

Jyrki haluaa lehtien kirkuvien otsikkojen mukaan "Riisua Halosen vallattomaksi", mutta itse kylläkin sanoo artikkelissa ettei presidentin valtaoikeuksia tulisi käydä läpi henkilöpoliittisella tasolla.

Woe armastuksen gurmusdus jos Jussista tällaista leviteltäisiin, kyllä siinä olisi boloki jos kolmaskin turvollaan pyhää vihaa!
  
  7. joulukuuta 2008 18:41:43

Nimi : Köyhä monokulturisti
  
Viesti : Morjens Tampereelta

Teet Jussi hienoa työtä, silmien aukaisemiseksi.

Toivottavasti jaksat loanheitosta huolimatta.

terv.
akateeminen Mansesta

P.s. Ohessa linkki Aamulehdessä olleeseen juttuun mahdollisestatulevasta Euroopan vapaamielisimmästä ulkomaalaislaista.


http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Uudesta+ulkomaalaislaista+voi+tulla+EUn+vapaamielisin/118570
  
  7. joulukuuta 2008 18:43:46

Nimi : hkkn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Päättelyssäsi on se ongelma, että samat "jenkkihallinnon persettä nuoleskelevat" hallitukset sekä sanoivat, että todisteet Al-Qaedan syyllisyydestä WTC-iskuihin vaikuttivat päteviltä, ja nauroivat räkäisesti (siinä määrin kun se on poliitikoille mahdollista) Powellin esitelmälle Irakin joukkotuhoaseista.

Ei suinkaan: ennen WTC iskuja (jonka jälkeen vasta Irakin sota) ja Bushia luottamus maailmanjaajuisesti jenkkihallintoon on ollut vielä suhteellisen korkeaa. Viimeistään nyt luottamus on sitten vähintäänkin huona - ja tietysti syystäkin. Luulen (en väitä faktaksi), että "todisteiden" laadun suhteen kysymys on ollut valtioiden hallintojen suhteen pikemminkin luottamuksesta.

Sinänsä on varsin vaikeaa sanoa yhtään mitään "todisteista", joita ei ole nähnyt, mutta ne Irakin "joukkotuhoasetodisteet" ollaan tosiaankin koettu. Patologisesti valehtelevaan jenkkihallintoon luottakoon ken tahtoo.

Mutta se on täysin selvä argumentaatiovirhe (tässä tapauksessa auktoriteettiin vetoamista yms.), että väittää "todisteiden", joita ei olla yleisesti nähty, olevan valideja sillä muka perusteella, että Lipposen diktatuurin aikana valtiohallinnon mielestä ne olivat muka valideja.

Toisin kuin väität, erilaiset reaktiot viittaavat siihen, että todisteiden validius oli eritasoista.

Kuten jo todettua yllä, että muutkin tekijät vaikuttavat ko. "todisteiden" validiksi väittämiseen kuin niiden laatu.

Virheellisen argumentaation sijaan on keskityttävä siihen, mitä yleisesti on tiedossa eikä spekuloida sitä, minkälaisia todisteita valtionhallinnoille on mahdollisesti näytetty (muuten "TIETÄMÄTTÖMYYS ON VOIMAA"). WTC7 sijaitsi eri korttelissa kuin kaksoistornit, siihen ei osunut lentokonetta, sen saamista vaurioista ennen romahtamista voidaan väittää aivan mitä tahansa, jota ei voi osoittaa mitenkään oikeaksi kuin vääräksikään, WTC7:n ympärillä olleet rakennukset saivat pahimmillaankin vain vähäisiä vaurioita eikä yksikään niistä tietenkään sortunut. Lisäksi sortuminen muistuttaa huomattavasti enemmän hallitusta räjähdyksestä johtuvaa kuin mistään muusta syystä. "Virallinen totuus" on idiooteille suunnattua jenkkipropagandaa.
  
  7. joulukuuta 2008 18:44:23

Nimi : Suomi suomalaisille!
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomeen ei tarvita enää yhtään maahanmuuttajaa niin kauan kuin yksikin suomalainen on asunnoton ja suomalaisia asunnottomia pääkaupunkiseudulla valitettavasti riittää, koska he ovat valkoihoisina vääränvärisiä näille moku&mamu-paapojille, jotka käyttäytyvät rasistisesti valkoihoisia Suomen kansalaisia kohtaan, kun mamut ja mokut pääsevät aina asuntojonossa oman maan kansalaisten ohi!
  
  7. joulukuuta 2008 18:45:06

Nimi : rähmis
  
Viesti : Jussi Halla-aho paljastaa lehdessä:

"Äänestin vihreitä"

Perussuomalaisten Helsingin kaupunginvaltuutettu Jussi Halla-aho myöntää Aamulehdessä äänestäneensä nykyään ivaamiaan vihreitä.

Halla-aho kertoo Aamulehden sunnuntailiitteessä puoluekantansa vaihdelleen ennen perussuomalaisten löytymistä.

Vaalikelpoiseksi päästyään hän äänesti ensimmäiseksi jyrkkää antikommunistia Georg C. Ehrnrootia, mutta sen jälkeen kannat ovat vaihdelleet. Halla-aho on kirjannut aikoinaan äänestyslappuun muun muassa vihreiden Heidi Hautalan ja Osmo Soininvaaran numerot.

- Olen äänestänyt sellaisia henkilöitä, jotka näyttävät ja kuulostavat fiksuilta. Vasta 2000-luvulla aloin tarkemmin pohtia omaa äänestyskäyttäytymistäni, Halla-aho kertoo Aamulehdessä.

Sittemmin vihreistä on tullut Halla-ahon arkkivihollisia, ja myös vihreät naiset ovat puolestaan olleet hänen kimpussaan.

- Vihreiden äänestäminen on nykyajan anekauppaa, Halla-aho laukoo.
  
  7. joulukuuta 2008 18:45:27

Nimi : Keijo
  
Viesti : Heti toisessa postissa kerrottiin kuinka ulkomaalaisten työttömyys on selkeä merkki suomalaisien rasismista.
  
  7. joulukuuta 2008 18:45:34

Nimi : jonne
Kotisivu : Hyvä kuva!
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Yhdessä kuvassa hyvin kiteytettynä.


http://naurunappula.com/443792/1227988212753.jpg
  
  7. joulukuuta 2008 18:47:28

Nimi : Roots
  
Viesti : Pirjo, olet oikeassa joulukärsimyksen suhteen. Kauheaa aikaa kun siantuoksu leviää vääräuskoisten uuneista rappukäytävään. Kyllä meidänkin pitäisi alkaa puhua vaikkapa jostain Ystävyyden Juhlasta ja vaihtaa sika halal-lihaan. Ihan myötätunnosta ja siitä kiitollisuudesta, että saamme asemille värikästä Africa bambataata.
  
  7. joulukuuta 2008 18:50:23

Nimi : rähmis
  
Viesti : Aamulehden juttukin löytyy verkosta.

Perussuomalaiset | Hallan vaara
  
  7. joulukuuta 2008 18:53:04

Nimi : Kullervo
Kotisivu : http://kullervokalervonpoika.wordpress.com
  
Viesti : AN:
<i>Koraanissa ei muistaakseni ole paljoa asiaa omien lasten pahoinpitelemisestä ja suvun kunniasta. Ei käsittääkseni seurustelua ja rakkausavioliittojakaan ole mitenkään kielletty.
Ilmiö on pikemmin Islamia edeltävä kulttuuriperinne, joka näkyy myös alueen muissa paikallisissa ryhmissä.</i>

Eikö tuo asia huolestuta Sinua?

Jos islam on imenyt noinkin voimakkaasti perusopistaan poikkeavia ns.pakanallisia piirteitä, niin minusta se on varsin huolestuttavaa.

Vilkaise sitä, miten ekpansiivisen islamin kannattajat (eturivissä käännynnäiset) suhtautuvat noihin perinteisiin ja kuinka fanaattisesti he suhtautuvat uuden uskonsa koodistoihin.

Esimerkkinä esimerkiksi <b>Risto Tammi</b> ja Islamin aika.

Ai miten kristinusko sitten? Kysy vaikka namibialaisilta kuinka paljon katolisen kirkon hapatusta heihin on upotettu? Tai ovatko suomalaiset lähetyssaarnaajat tuoneet tullessaan inkvisition tai abortin kieltämisen?

Pirjo - eli Ciclista:

<i>Nyt voidaan keskustella todellisista ongelmista eli syrjäytyneistä asunnottomista alkoholisteista joita suomessakin on paljon.Mistä heille asunto ja toimeentulo?eipä ole persut paljon korvaa lotkauttaneet ja oikestaan vasemmistoliitto on ainoa joka kantaa huolta kansan vähäosaisista.</i>

Joo...

Näin väittää tunnettu trolli, joka oli pilkkaamassa suomalaisia asunnottomia kirjoittaessani heistä ja mamuista...

Vedä syvääääääääään Ciclista - ja nielaise.
  
  7. joulukuuta 2008 18:53:50

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jussi Halla-aho paljastaa lehdessä:

"Äänestin vihreitä""

:()

...Mestari...mitä!? Oliko muita luurankoja siellä kaapissa?
  
  7. joulukuuta 2008 18:56:13

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaalikelpoiseksi päästyään

Joopa joo. Toimittajat, varsinkin nuoret sellaiset, voisivat selvittää mitä eroa on vaalikelpoisuudella ja sillä, että on äänioikeutettu.
  
  7. joulukuuta 2008 19:01:31


guestbook © freebok.net