8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104926-104950

Nimi : Mikä huolettaa?
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Kumpi tulevaisuuden kuva huolettaa enemmän?
a) Ilmastonmuutos, merenpinta saattaa nousta 2 m vuoteen 2100 mennessä.
b) Monikulttuurisuus, vuonna 2100 90% stadin asukkaista on somalialaista alkuperää ja virallinen kieli tietenkin somali.

Pitäisikö nyt siis alkaa rakentaa stadin suojaksi tulvavalleja vai ottaa peruskoulun opetusohjelmaan toiseksi kotimaiseksi kieleksi somali? Vinkki, koska monikielisyys on kallis vaihtoehto, somalin pitäisi olla pääkieli, joka lopulta korvaa täysin suomen virkakielenä.
Näin se menee, jos enemmistö on eri mieltä Jussi Pajusen kanssa.
  
  7. joulukuuta 2008 16:53:00

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Yhteiskunnallinen reformi on monin paikoin menossa, jatkuvana yksilötason kamppailuna. FST:ltä tulevassa Huntuja ja korkokenkiä sarjassa on ollut tästä esimerkkejä.
  
  7. joulukuuta 2008 16:54:36

Nimi : Leopold
  
Viesti : Onko tämän uutisen yhteydessä oleva kuva kenenkään muun mielestä vähän hämärä? Aiheuttaa ainakin itsessäni omituisia mielleyhtymiä.

http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id109593.html
  
  7. joulukuuta 2008 16:56:47

Nimi : JakeG
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Tuo medianurkka on hyvä keksintö. Minusta kusenkeltaisen lehdistön skandaalihakuiset artikkelit on syytä lokeroida omaan koloonsa häpeämään, sivuston pääasia on niin tärkeä ettei niitä saa pistää Oikeita Asioita (tm) käsittelevien asioiden joukkoon.

PS. Kuinka gruusian sanakirja edistyy? T: itsekin innokas slaavilaisten kielten harrastaja
  
  7. joulukuuta 2008 16:58:17

Nimi : LW
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : K. Horsmahuuli,

Perin oleellinen kysymys. Tällä hetkellä integraatio tosiaan lähinnä heikkenee. Yksilötasolla on tietysti paljon esimerkkejä vastaisestakin kehityksestä.

Näkisin varsin oleellisena sen, että laista ei tehdä mitään poikkeuksia etnisten tai uskonnolisten perinteiden perusteella (esim. taannoinen Korkeimman oikeuden päätös poikien ympärileikkausten sallimisesta). Jos vaihtoehtoina on:

a) Islam, joka on tulomaan kulttuurillisten perinteiden mukaista, mutta jonka tinkimättömästä noudattamisesta joutuu ongelmiin lain kanssa
b) Islam, joka sopeutuu Suomen lakeihin

Pitkällä tähtäimellä vaihtoehto B voittanee, mikäli oikeuslaitoksen langettamat rangaistukset eivät ole pelkkiä vitsejä. Muitakin tekijöitä on. On toki synkkää lukea siitä, miten moni turvakoteihin hakeutuvista naisista on maahanmuuttajataustaisia, mutta tälläkin synkällä pilvellä on hopeinen reunuksensa. Kotimaassaan näillä naisilla ei mitään turvakoteja edes olisi. Suomessa, niin kauan kuin tämä systeemimme toimii (ja ei liene vaikeuksia kuvitella tilanteita, missä naiset eivät enää olisi turvassa kotoa paettuaan), patriarkaalisten kulttuurien miehet joutuvat ottamaan huomioon sen, että vaimo oikeasti voi lähteä vetämään, jos kohtelu on liian brutaalia. Ja kun mahdollisuudet alistaa naisia fyysisellä rankamisella ovat rajallisia, terveelle feminismille syntyy enemmän tilaa. Tämä kaikki voidaan toki teloa sallimalla teinivaimojen maahantuonti kotimaasta, missä mielessä Tanskan linjasta voisikin ottaa oppia.
  
  7. joulukuuta 2008 17:00:37

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taitaa Mestari duunata suomi-ukraina kirjaa enemmänkin. Slavisti ku on.

A.N vai että FST:eellä, no sehän hienoa. Tutustu ohessa muuten jesuiitaisä Samir Khalilin kirjoituksiin aiheesta.
  
  7. joulukuuta 2008 17:01:50

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Horsmahuuli,

islamin reformaatio tulee Turkista, missä armeija pystyy pistämään ja pistää myös mutisijat ruotuun:

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7264903.stm
  
  7. joulukuuta 2008 17:02:10

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vielä yksi kommentti:

Mooseksen laista löytyy mm. määräys, että raiskatun neitsyen on mentävä raiskaajansa kanssa naimisiin. Tottelemattomien lasten kurittamiseen todella brutaaleja ohjeita, pieksentää, korvan rei'itystä naskalilla. Homojen tappamista. Sapattina työskentelevien tappamista. Rangaistuksena usein kivitys.
Kyllä VT kirjaimellisesti otettuna on jopa paljon pahempi kuin Koraani.
Oikeutus löytyy orjuudelle, joukkomurhille, vihollisryhmien naisten raiskaamiselle sodassa jne.

Ero Islamin ja Kristinuskon välillä nykypäivänä on siinä, että Raamattukäsitys muuttui sekularismin painostuksessa sellaiseksi, että Raamattu on ihmisten kirjoituksia Jumalasta, eikä enää Jumalan sanaa.

Koraani tekee tällaisen paradigman muutoksen hyvin vaikeaksi, koska kirja lähtöoletteisesti on Jumalan sanelu ja julistaa sellainen olevansa (mitä Raamattu ei missään kohdin löyhänä kirjakokoelmana tee), joten Koraania on vaikea tulkita subjektiiviseksi.

Irshad Manji sitä on yhtenä yrittänyt, eikä ole ainakaan Islamin uskonoppineilta näyttänyt saaneen yhtään vastakaikua.
  
  7. joulukuuta 2008 17:03:06

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Koraanissa on muistaakseni yksi selkeä jae vaimon pahoinpitelemisestä, sekään ei täysin yksiselitteinen."

Niin ei ole ihan yksiselitteistä miten isoa astaloa saa käyttää ja minne lyödä. Muhammed muistaakseni neuvoo olemaan lyömättä kasvoihin, humaani mies!

"Euroopassa (Suomessakin Ruotsin alaisuudessa) oli aikoinaan voimassa Mooseksen laki. Se oli täysin Talibanin shariaan verrattavaa meininkiä monin paikoin ja tavoin."

So? Siitä on pari sataa vuotta kun Suomi oli Ruotsin vallan alla. Sharia on nykypäivää, ja paljon laajemmin kuin vain Talibanien keskuudessa. Saudeissa ja Iranissa se on valtion laki.

"Katolisella kirkolla naisen täysi-ikäisyyden ja naimaiän raja oli 12 vuotta."

... so? aika moni 12v on jo sukukypsä ja entisaikaan oli kiirus lisääntymään. Ja turhan moni länsimainen 12v tekee kaikkensa näyttääkseen ja käyttäytyäkseen kuin joku 22v harppu.
  
  7. joulukuuta 2008 17:06:21

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä kristillisten kirkkojen raamatun -tulkinta tai usko on "päivittynyt" ihan omasyntyisestikkin ajan myötä.

En kovin allekirjoita sitä että sekularismi olisi tässä se sankari.

Kyllä kirkkojen piirissäkin on ollut -ja yhä- on muitakin kuin idiootteja.

Islamista. Lännen tulisi voimakkaammin tukea ns. maltillisia piirejä. Niitä tosin on vaikea löytää. Tai ainakaan sellaisia, joita tavis-islamilaiset alkaisivat joviaalisti seuraamaan/diggaamaan.

Isä Samiria suosittelen asiaan liittyen yhä.
  
  7. joulukuuta 2008 17:12:01

Nimi : mcdiileri
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mikä niitä riivaa Hesarissa, kun joka ainoaan numeroon pitää tunkea näitä mamu-aiheita?

Haluasin todella tutustua laatujournalismiin, mitä pt Virkkunen lupailee taas tänäänkin, mutta lehti on tuubaa täynnä etusivulta lähtien.

Siis mitä v***ua? Eikö ne voisi edes sen vertaa kunnioittaa kestotilaajia, ettei aina jo aamupöydässä tarttis törmätä asioihin, joita ei halua omaan arkeensa. Ei kuvina, teksteinä - ei kiitos yhtään mistään näkökulmasta.
Liikaa pyydetty?
  
  7. joulukuuta 2008 17:16:58

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomalaista alkuasukasta saattaa joskus askarruttaa, miksi maamme karu maaperä tuntuu viehättävän erityisesti tietyn eteläisen ideologian huppupäisiä ajattelijoita?

Tämähän selittyy sillä, että Suomen geologinen pinnanmuodostus on ikäänkuin luotu tietyn uskonnon ylläpitämiseen. On helposti kerättäviä pieniä ja vähän suurempiakin kiviä, joilla heitellä uskottomia ja siksi arvottomia naisia.
Saharassa, perkele (kotoutumiskurssilla ainoa mieleenjäänyt sana, eteisessä), on pelkkää hiekkaa, siirrä nyt sillä ketään paratiisiin, EVVK, varsinkin kun väärinkäsittäjäkanavalta telkkarista tulee samaan aikaan Terminaattori, osa 16, omalle kielelle kielikeskuksessa käännettynä, ilmaiseksi.
  
  7. joulukuuta 2008 17:17:20

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kyllä kristillisten kirkkojen raamatun -tulkinta tai usko on "päivittynyt" ihan omasyntyisestikkin ajan myötä."

Mooseksen lain tulkinnat sai päivitystä jo ihan Jessen eläessä. Johanneksen evankeliumi 8. luku.
  
  7. joulukuuta 2008 17:25:13

Nimi : Niko
  
Viesti : Vanha testamentti on pikemminkin historiankirja, kun taas Uusi testamentti pitää sisällään kristinuskon opit.
  
  7. joulukuuta 2008 17:33:49

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "PS. Kuinka gruusian sanakirja edistyy? T: itsekin innokas slaavilaisten kielten harrastaja"

Ai? Varmaan sitten tiesitkin, ettei gruusian kieli ole slaavilainen, tai edes Indo-Eurooppalainen?
  
  7. joulukuuta 2008 17:36:41

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tämä joulukuu ei ole mukavinta aikaa maahanmuuttajalla joka ei pidä joulusta saa siitä henkisiä paiseita.Siltikin he yrittävät elää mahdollisimman normaalisti vaikka joka puolelta tulee joulumusiikkia ja kaupallisuutta.Itse kunnioitan suuresti sitä että he eivät alistu.
  
  7. joulukuuta 2008 17:37:38

Nimi : Tpz
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Jos ei tykkää joulusta niin aina voi muuttaa maahan missä joulua ei vietetä.
  
  7. joulukuuta 2008 17:41:30

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Pirjo o kjyl ihgqu!
  
  7. joulukuuta 2008 17:44:11

Nimi : Ilkka
  
Viesti : Pirjo: Jos okeasti olet nainen niin haluaisin hieman vokotella sinua :)
  
  7. joulukuuta 2008 17:46:27

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ostin juuri joulun ajatusten elähdyttämänä 20 kpl. arvokasta beduiiniteosta, jonka nimi on yksinkertaisesti "Koraani". Julkaisua arvostavat mm. miljoonat lukutaidottomat ihmiset. Monet teoksen lukeneet kaappailevat lentokoneita, joka sai minut arvelemaan, että kysymyksessä taitaa olla piakkoin Finlandia-palkinnon voittava teos.

Nyt siis on 19 Koraania jakelua vailla ja odotan osoitevinkkejä palstalaisilta.
  
  7. joulukuuta 2008 17:51:17

Nimi : Miniluv
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Euroopassa (Suomessakin Ruotsin alaisuudessa) oli aikoinaan voimassa Mooseksen laki. Se oli täysin Talibanin shariaan verrattavaa meininkiä monin paikoin ja tavoin.

Hassu juttu, mutta en kyllä muista lukeneeni, että esim. keskiajalla Italiassa olisi paljoa väkeä kivitetty. Joku tahvo Ruotsi-Suomen kuningas kyllä otti Mooseksen lain käyttöön, mutta oliko edes tiukimmalla katolisen kirkon kulta-ajalla Mooseksen lailla sinällään merkitystä lakitekstinä?
  
  7. joulukuuta 2008 17:54:46

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Joku tahvo Ruotsi-Suomen kuningas kyllä otti Mooseksen lain käyttöön"

Hävisikös Ruotsi-Suomesta tuolloin siat?
  
  7. joulukuuta 2008 18:00:11

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Persut halusivat maahanmuttoasiat julkiseen keskusteluun ja nyt niistä keskustellaan joten eikö nyt voi myöskin vaihtaajo aihetta?asiasta on nyt keskusteltu ja sillä hyvä.Nyt voidaan keskustella todellisista ongelmista eli syrjäytyneistä asunnottomista alkoholisteista joita suomessakin on paljon.Mistä heille asunto ja toimeentulo?eipä ole persut paljon korvaa lotkauttaneet ja oikestaan vasemmistoliitto on ainoa joka kantaa huolta kansan vähäosaisista.
  
  7. joulukuuta 2008 18:03:05

Nimi : M.
  
Viesti : "Nyt voidaan keskustella todellisista ongelmista eli syrjäytyneistä asunnottomista alkoholisteista joita suomessakin on paljon.Mistä heille asunto ja toimeentulo?"

Pakolaisilta. Ajetaan kulttuurinrikastajat hankeen telttamajoitukseen ja annetaan heidän asuntonsa spurguille.
  
  7. joulukuuta 2008 18:05:37

Nimi : Miniluv
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nyt voidaan keskustella todellisista ongelmista eli syrjäytyneistä asunnottomista alkoholisteista joita suomessakin on paljon.Mistä heille asunto ja toimeentulo?

Hehän ovat vapaita ihmisiä ja heillä on oikeus ravintoon joten he muuttavat Pirjon luo. Laitapa pöytä koreaksi.
  
  7. joulukuuta 2008 18:06:32


guestbook © freebok.net