8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104876-104900

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mä nyt mitä olen lukenut tosta Kreikan mellakoinnista, niin siinä lienee kaksi erillistä tapahtumaa.

1. Maahanmuuttajat mellakoitsi keskustassa

2. Nuoriso alkoi mellakoimaan

Kysymys lieneekin siinä, että kun nämä maahanmuuttajat & poliisi olivat riehumassa jo keskustassa keskenään, paikalle sattuu anarkaistoja jotka liittyvät mukaan kadunvaltaukseen, poliisi ampuu ja sitten varsinainen rähinä alkaakin.

Eli epäilisin että homma alkoi maahanmuuttajista => lisää poliiseja => provosointia => eskaloituminen.
  
  7. joulukuuta 2008 14:39:59

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jatketaanpa tätä lystikästä suvaitsevaisen logiikan analyysiä...

- Konditionaali (joka määräytyy mokuisten arvojen mukaan) ja tosiasiat ovat aina yhtä!

Suvaitsevaisjargonia resitoidessa ei yleensä tule ongelmia:

"Kultamunien pitäisi olla rikkaus" <=> "Kultamunat ovat rikkaus!"

Joskus kuitenkin käy näin, vaikkapa öyhötettäessä ilkeiden vihaajien kanssa:

"Kultamunien pitäisi olla rikkaus" <=> "Kultamunat eivät ole rikkaus"

ja suvaitsevaisen mieli joutuu kognitiiviseen dissonanssiin. Vihaajan väitteen on oltava väärä, koska se sotii suvaitsevaista logiikkaa vastaan.

Joskus taas:

"Halla-aholla ei pitäisi olla kannatusta" <=> "Halla-aholla on kannatusta"

Ensinnä tietenkin edellisen esimerkin tapaan suvaitsevainen kiistää kannatuksen olemassaolon jyrkästi puolustaakseen henkistä eheyttään. Kuitenkin lopulta suvaitsevaisen on pakko ottaa kädet korviltaan, avata silmänsä ja huomata, että Halla-aholla tosiaan on kannatusta. Tässä kohtaa suvaitsevaisen mieli ja logiikka luhistuu ja hän saa itkupotkuraivarin...
  
  7. joulukuuta 2008 14:42:00

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Astridin ehdotus on ehkä ensiaskel kohti maailmaa ilman keinotekoisia rajoituksia.Vapaa liikkuvuus on kaikkien etu."

Ei vapaassa liikkuvuudessa sinänsä mitään vikaa ole, jos tulijat elättää itsensä, mutta nyt kyseessä on härski hyväksikäyttö. Suomi elättää lähes 100% reilua 10000 somppua.

Lisäksi dysgeeninen vaikutus on faktaa. Neekereillä on OIKEASTI huomattavasti matalampi älykkyys ja niiden lisääntyminen tällä heikentää tätä yhteiskuntaa:
http://realismi.blogspot.com/
  
  7. joulukuuta 2008 14:42:25

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Lisäksi dysgeeninen vaikutus on faktaa."

Kyllä. Samoin on 'hyvinvointivaltio' varainsiirtojärjestelmineen itsessään dysgeeninen. Mitä mieltä tästä?
  
  7. joulukuuta 2008 14:46:43

Nimi : Razze
  
Viesti : "Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

Ei pidä.

En minäkään voi marssia noin vain Kaivopuistossa sijaitsevaan merenrantanäkymällä varustettuun lukaaliin ja sanoa, että: "Minusta on paljon kivempi asua täällä kuin Herttoniemessä, joten päätin nyt muuttaa tähän asuntoon".
Tai sanoa naapurille, jolla on hienompi auto kuin minulla, että:"Annapas tuo autosi minun käyttöön, koska minä haluan niin ja muuten minulla on paha mieli jos joudun ajamaan omalla kotterollani".

Jokaisella yksilöllä ja yhteiskunnalla pitäisi olla täysi päätäntävalta omaa omaisuuttaan kohtaan ja oikeus suojella sitä omaisuuttaan muilta.
Jos minulla on karkkipussi, voi olla että jaan sen jonkin kanssa, mutta se päätös (ja kenen kanssa sen jaan) on ja tulee olla minulla.

Tasan eivät käy onnen lahjat.
  
  7. joulukuuta 2008 14:48:02

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eurabia syntyminen tarkoittaisi, että syntyisi kaksi blokkia: Lähi-idän ja Afrikan islamilaiset monokulttuurit yhtäältä, ja islamilainen monikulttuuri Euroopassa toisaalla. Asetelma olisi yhtä kuin liberaalin demokratian itsemurha."

Bat Ye'orin Eurabia-kirja on minulla vielä kesken, mutta Eurabian alkusoitto oli 70-luvun öljykriisi, jolloin arabimaat kieltäytyivät myymästä öljyä Israelin liittolaisille Yom Kippur -sodan jälkeen.

Eurabian moottorina on toiminut Ranska, joka on pyrkinyt kompensoimaan menettämäänsä suurvalta-asemaa liittoutumalla arabimaiden kanssa.

En ole vielä päässyt riittävän pitkälle, jotta pystyisin arvioimaan Eurabia-hypoteesin pitävyyttä.

Toisaalta esimerkiksi EU-maiden johtavien poliitikkojen lausunnot kertovat vahvasti siitä, että minkäänlaista kuilua ei haluta synnyttää Euroopan ja Välimeren eteläpuolisten maiden välille. Siksi Turkin EU-jäsenyyttä pidetään välttämättömänä.
  
  7. joulukuuta 2008 14:48:16

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kyllä. Samoin on 'hyvinvointivaltio' varainsiirtojärjestelmineen itsessään dysgeeninen. Mitä mieltä tästä?"

Onhan se ja siitä pitäisi päästä eroon, koska se myös estää ihmisiä kehittämästä itseään. Tosin hyvinvointiyhteiskunnan aiheuttama dysgenia on vaikutukseltaan murto-osa neekeriväestön aiheuttamaan vastaavaan.
  
  7. joulukuuta 2008 14:49:33

Nimi : kunhan kirjoitan
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Herra Kapteeni kirjoitti:

Ihmnen on vapaa olento ja muilla ei pidä olla oikeutta vangita häntä olemaan vain jonkun tietyn valtion rajojen sisällä koko elämänsä.

Tämän voi kuka tahansa oikeistolainen allekirjoittaa, sillä ne valtiot, jotka eivät päästä kansalaisiaan matkustamaan vapaasti ulos maistaan, ovat pääsääntöisesti hyvin ikäviä paikkoja. Neuvostoliitto oli sellainen.

Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo.

Mutta yhdelläkään valtiolla ei ole mitään velvollisuutta päästää alueelleen ihan ketä tahansa - kuten vaikkapa rikollisia, anarkisteja, narkomaaneja, uskonnollisia fanaatikkoja tai muuten vain antisosiaalista ainesta.

Ja asuinpaikan osalta puolestaan se ratkaisee, riittääkö nappula.

Ps: Oletko jo valinnut paikan, missä aiot syödä sen paskahatullisesi? Tilaanko ambulanssin paikalle vatsahuuhtelua varten, vai aiotko kestää kuin mies?
  
  7. joulukuuta 2008 14:50:15

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Thorsin uusista muutoksista ulkomaalaislakiin:

Jos jotakuta kiinnostaa niiden muutosten teksti, se löytyy ediskunnan webbisivulta numerolla HE166/2007.
  
  7. joulukuuta 2008 14:51:23

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : reino: "Eli kyseessä on sama kuvio kuin esim. inkerinsuomalaisten paluumuutossa. Ei tuohon liity Veran perheen osalta minkäänlaista "pakolaisaseman väärinkäyttöä". Huijaamista olisi ollut se, jos he eivät olisi olleet juutalaisia mutta silti yrittäneet päästä USA:aan tuon ohjelman kautta. Mutta eihän siinä muuten mitään hädänalaisuutta vaadittu, ainoastaan juutalaisuutta. Ymmärtääkseni."

Itse asiassa ei siihen aikaan tarvinnut olla juutalainenkaan. Yhdysvallat pitivät ja pitävät nytkin oikeutta muuttaa maasta pois varsin tärkeänä, ja siellä oli tapana ottaa automaattisesti sisään tyyppejä niistä maista, jotka eivät kunnioita tätä oikeutta. Neuvostoliitto ei kunnioittanut tätä oikeutta yhtään sen enempää etnisten venäläisten kuin vähemmistöjenkään kohdalla, ja jenkit ottivat niitäkin, ja muitakin vähemmistöjä, eikä niiden tarvinnut valehdella olevansa juutalaisia.

Joitain ihmisiä filtteroitiin tosin pois turvallisuussyistä, ja joitain joidenkin tiettyjen mielisairauksien takia.
  
  7. joulukuuta 2008 14:57:08

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toisin kuin Fidel joka filtteröi kaikki mielisairaat ja linnakundit merelle ja nauroi päälle.
  
  7. joulukuuta 2008 15:02:02

Nimi : dothefake
  
Viesti : Oletteko huomanneet, että Vuoden mokaaja -äänestyksen otsikko on vaihdettu Vuoden julkkikseksi. Alhaalla lukee edelleen Vuoden mokaaja. Eli jos Astrid voittaa, hän onkin vuoden julkkis, vaikka mokaajana äänestettiin. Osaajat, ottakaapa kuvakaapauksia.

Kovaa peliä Hesarissa, ei mene niinkuin ovat meinanneet, hyvä HOMMA!
  
  7. joulukuuta 2008 15:04:07

Nimi : herra_ronkeli
Mitä teen : Aion mainita Tony Halmeen nimen
  
Viesti : Lukaisinpa tuossa iltapäivän ratoksi Aamulehden rustaileman jutun.
http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_paajutut/8221977.shtml

Muutenhan juttu oli lähes asiallinen, mutta yleiskuva oli aika erikoinen ja loppuun eksynyt kommentti "Huumeissa sekoilleen Tony Halmeen jääräpäinen tukeminen nosti perussuomalaisten kannatusta, joten Soini voi laskelmoida niin tapahtuvan myös Halla-ahon tapauksessa." pisti silmään.
  
  7. joulukuuta 2008 15:06:29

Nimi : VanDerVaart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : AL:n Tomi Viljanmaa kokosi kyllä hienosti itsensä tämän päivän Halla-aho -juttuun. Ei olisi odottanut näin neutraalia otetta Jussiin parin viikon takaisen "hakataan Teuvo Loman heteroksi"-vuodatuksen jälkeen.
  
  7. joulukuuta 2008 15:09:04

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Oletteko huomanneet, että Vuoden mokaaja -äänestyksen otsikko on vaihdettu Vuoden julkkikseksi. Alhaalla lukee edelleen Vuoden mokaaja. Eli jos Astrid voittaa, hän onkin vuoden julkkis, vaikka mokaajana äänestettiin. Osaajat, ottakaapa kuvakaapauksia."

Minä en huomannut tuollaista. Mitä sivua tarkalleen tarkoitat? Vai korjasivatko ne sen jo?
  
  7. joulukuuta 2008 15:10:47

Nimi : Jepjep
  
Viesti : Dothefake: "Oletteko huomanneet, että Vuoden mokaaja -äänestyksen otsikko on vaihdettu Vuoden julkkikseksi."

Kyllä se minulla edelleen on Vuoden mokaaja. Jokaisen luokan yläotsikko on se "Vuoden julkkikset äänestetään nyt järjestykseen", mutta alla lukee sitten se luokan kuvaus.
  
  7. joulukuuta 2008 15:11:19

Nimi : Heikki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : JT2: "Miten on mahdollista, että päivän Helsingin Sanomissa ei ollut mitään eilisestä Puotilassa tapahtuneesta raiskauksesta, jossa poliisi joutui jopa turvautumaan aseeseen kun ulkomaalainen mies uhkasi raiskaamaansa naista veitsellä?"

Turun Sanomat uutisoi tänään paperiversiossaan asiasta. En löytänyt samaa juttua nettiversiosta. Jutussa ei vahingossakaan mainittu mitään kenenkään osapuolen suomalaisuudesta tai taustasta.
  
  7. joulukuuta 2008 15:11:44

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Muutenhan juttu oli lähes asiallinen, mutta yleiskuva oli aika erikoinen ja loppuun eksynyt kommentti "Huumeissa sekoilleen Tony Halmeen jääräpäinen tukeminen nosti perussuomalaisten kannatusta, joten Soini voi laskelmoida niin tapahtuvan myös Halla-ahon tapauksessa." pisti silmään."

Aika asiallista päättelyä IMHO. Soini näytti Halmeen tapauksessa että sairaasta miehestä välitetään tämän multiperseilystä huolimatta eikä syötetä tätä korppikotkille, ja osa kansasta tykkäsi näin rehdistä meiningistä.
Halla-ahon tapauksessa hyväksi havaittu metodi on sama, Vistbacka teki hiljakkoin aivan oikean vedon - jos puoluepamput kieltäsivät kolmasti omansa, niin kuka niin hajanaista ja opportunistista puoluetta haluaisi äänestää?
  
  7. joulukuuta 2008 15:13:01

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Härra ronkeli: Epäilen että loppukanetti heijasti sitä, että H-a anoi että hän vastaa omista sanomisistaan eikä Soinin tarvitse vastata siitä mitä media väittää hänen sanoneen.

Eli siten Soinilla on "pelisilmää" pitää tällista konia tallissaan, vai mikä siiseli lie.
  
  7. joulukuuta 2008 15:15:55

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HS:ssa juttua kunniaväkivallasta.

Kunniaväkivallalla on juurensa myös Euroopassa

www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Kunniav%C3%A4kivallalla+on+juurensa+my%C3%B6s+Euroopassa/1135241736665.

"Vaikka kunniaväkivalta ei vastaakaan oikeustajuamme, on hedelmällistä yrittää ymmärtää sen syitä ja niitä ihmisiä, jotka ovat kasvaneet tässä meille vieraassa arvomaailmassa."


Tarvitseeko meidän edes yrittää ymmärtää? Hyväksyä sitä ei ainakkan voi.
  
  7. joulukuuta 2008 15:16:36

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mikä on mielipide uuden foorumin nimestä "hommaforum.com"? Homma on käsite, jonka tuntee ehkä n. 50 hengen suuruinen sisäpiiri.

Mietitään vaikkapa seuraavaa: 30 hegen kaveriporukka pelaa ja seuraa futista innolla. He päättävät perustaa foorumin, jolla pyrkivät innostamaan muitakin futiksesta, lajin suhteellinen suosio kun Suomessa ei vielä ole kummoinen. Heidän sisäpiirissään itse pelivälinettä on kuitenkin useamman mutkan kautta päädytty kutsumaan säkiksi. Foorumin nimeksi tulee säkkiforum (vaihtoehtoisesti futisforum).
Onko nimi omiaan houkuttelemaan sivustolle jalkapallosta kiinnostuneita silloin kun sivuston url aika-ajoin netissä ulkopuolisten silmiin vilahtelee ja päätökset tehdään muutamassa sekunnissa klikkaanko tuohon vai en?
  
  7. joulukuuta 2008 15:23:00

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N: Jokseenkin samaa mieltä, mutta: foorumi ei ole vielä valmis, eikä kovinkaan esityskelpoinen; tulee vielä varmaankin muuttumaan niin graafisesti kuin rakenteellisesti.

Elikkäs, jos suuntaisit tarmoasi ennemmin vaikka tilasto- ja tutkimusmateriaalin kokoamiseen tai niihin mainioihin, analyyttisiin kirjoituksiisi. :)
  
  7. joulukuuta 2008 15:27:05

Nimi : dothefake
  
Viesti : Jepjep ja Leopold

Jepjep on varmaan oikeassa, minulle on saattanut jäädä eiliseltä väärä muistikuva siitä yläotsikosta, vetoan samaan kuin Karalahtikin.
  
  7. joulukuuta 2008 15:31:14

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Tarvitseeko meidän edes yrittää ymmärtää? Hyväksyä sitä ei ainakkan voi."

Kyllä mun mielestä on ihan oleellista miettiä myös niitä syitä. Ymmärtäminen ei kuitenkaan tarkoita hyväksymistä. Tuo juttu oli pääasiassa ihan hyvin kirjoitettu. Ihmetytti vain vähän kirjoittajan monituiset maininnat siitä, kuinka kunniaväkivaltaa on esiintynyt Euroopassakin (viimeksi valitusajalla...) ja kuinka 1800-luvun lopun Suomessakin jaeltiin häpeärangaistuksia erilaisille rikollisille.

En ihan tarkkaan ymmärrä mitä merkitystä sillä, että kunniaväkivaltaa on esiintynyt Euroopassakin joskus monta sataa vuotta sitten, on yhtään minkään kanssa. Kukaan tuskin voi kuitenkaan väittää, että kunniaväkivalta olisi joku eurooppalainen, eurooppalaisten harjoittama juttu. Eikä kunniaväkivaltaa myöskään voi puolustaa sillä, että sitä on joskus ammoisina aikoina esiintynyt täälläkin.

Eivätköhän kaikki tiedä, että historiasta löytyy aika jolloin islamilainen kulttuuri oli huomattavasti korkeammalla tasolla barbaariseen, pimeään Eurooppaan verrattuna. Sitä ei kuitenkaan voi käyttää minkäänlaisena argumenttina nykypäivän tilanteesta puhuttaessa.
  
  7. joulukuuta 2008 15:31:58

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Monikulttuuria tämäkin:

"Helsingin ortodoksinen seurakunta on aloittamassa monikulttuurisuusstrategiaa, jonka pääasiallinen tavoite on saada maahan muuttaneet venäläiset liittymään Suomen ortodoksiseen kirkkoon. Näin on tarkoitus torpata Venäjän ortodoksikirkon kasvanut vaikutusvalta Suomessa."
...
Tämä on vain yksi esimerkki Helsingin muuttumisesta yhä monikulttuurisemmaksi kaupungiksi. Sitran tiistaina julkistamassa raportissa muuten kysytään provosoivasti “Venäläiset tulevat - oletko valmis?”

blogit.mtv3.fi/kaupunkilainen/2008/12/04/helsingin-ortodoksikirkko-halajaa-venalaisia/.

  
  7. joulukuuta 2008 15:32:47


guestbook © freebok.net