8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104851-104875

Nimi : Vieraileva tähti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo: "Vapaa liikkuvuus on kaikkien etu."

-miksi?
  
  7. joulukuuta 2008 13:50:48

Nimi : Uuno
  
Viesti : Pirjo: "Vapaa liikkuvuus on kaikkien etu."

- miten?
  
  7. joulukuuta 2008 13:52:04

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihminen on vapaa olento ja muilla ei pidä olla oikeutta vangita häntä olemaan vain jonkun tietyn valtion rajojen sisällä koko elämänsä.Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo.
  
  7. joulukuuta 2008 13:52:17

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eli lyhyesti juutalaisethan hallitsevat mediaa (esim. Bonnier &Erkko) ja muuallakin maailmassa. Pitkän aikavälin tavoite on saada eurooppalaiset vihaamaan muslimeita, jotta Israelin olisi helpompaa arabeja vastaan."

Olemalla poliittisesti korrekteja, antamalla siloitellun kuvan ja myötäilemällä kaikkia uhriutettuja toiseuden edustajia, joihin myös tuon rauhan uskonnon edustajat kuuluvat?

Mikä sitten on median vaikutus varsinaisten poliittisten päättäjien toimiin?
  
  7. joulukuuta 2008 13:54:37

Nimi : kansalainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo:
"Ihminen on vapaa olento ja muilla ei pidä olla oikeutta vangita häntä olemaan vain jonkun tietyn valtion rajojen sisällä koko elämänsä.Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

Juu, ja ihminen on vapaa olento, eikä hänen tulisi olla pakko elättää muualta tulleita muukalaisia, jota asettuvat hänen elätettävikseen. Ihmisoikeuksiin kuuluu oikeus suojella itseään orjuuttamiselta.

Loiset on karkoitettava matokuurilla: joko teet töitä tai jatkat vaellustasi!
  
  7. joulukuuta 2008 13:57:40

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eli lyhyesti juutalaisethan hallitsevat mediaa (esim. Bonnier &Erkko) ja muuallakin maailmassa. Pitkän aikavälin tavoite on saada eurooppalaiset vihaamaan muslimeita, jotta Israelin olisi helpompaa arabeja vastaan."

Israelhan on ensimmäinen häviäjä kun viides kolonnan alkaa uhkailla Eurooppa "intifadalla" jos EU-maat tukevat Israelia. Esim. Ranskan ulkopolitiikan voi jo nyt nähdä myötäilevän Ranskan agressiivisen muslimivähemmistön kantoja.
  
  7. joulukuuta 2008 13:57:54

Nimi : Vieraileva tähti
  
Viesti : Pirjo: "ihminen on vapaa olento"

-vapaa mistä? Ei ihminen ole vapaa, vaan häntä rajoittaa kaikki ne fyysiset ja sosiaaliset rajoitteet, jotka aina ennenkin ovat olleet läsnä. Vaikka Pirjo tahtoisi voida elää hallusinaatioissaan, muut eivät suurella todennäköisyydellä näe asiaa hänen laillaan... Ja sitten ollaankin jo vetämässä rajoja.

Pirjo: "Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

-miten niin "pitää"? Miksi? Muista, että suurin osa maailman väestöstä ei kunnioita näitä sinun ihmisoikeuksiasi.
  
  7. joulukuuta 2008 13:58:08

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vilhelm Holmsten: "Asia oli EVVK. Neuvostoliitosta jos sai muuttoluvan pois niin sai muuttaa pois, mutta omaisuutta ei saanut ottaa mukaan. Eli joutui maksamaan takaisin opiskelunsa ja ammattinsa Neuvostovaltiolle. Samoin kuin jotkut harvat 60-80 luvuilla Suomeen muuttaneet."

Varsinainen opiskelun maksaminen muuton yhteydessä loppui joskus 70-luvulla, mutta 80-luvullakin piti maksaa valtiolle 700 ruplaa siitä että saa lähteä, (keskivertokuuakausipalkka oli 150) eikä tietenkään kenenkään oma asunto ollut varsinaisesti oma.

Matkalaukkuja sai ottaa. Arvoesineita ei juurikaan saanut ottaa mukaan, meillä oli mukana jonkin verran vaatteita, kirjoja, valokuvia ja keittiötavaroita.

Oli kyllä olemassa keino lähettää loput rahat jenkkeihin (sitä varten piti löytää joku joka haluaa lähettää rahaa USA:sta Venäjälle ja "vaihtaa"), mutta se prosessi oli riskialtis ja hidas, niin että rahat usein saapui silloin kun ihmiset oli jo töissä. Minunkin vanhempani sai lähetettyä loput rahansa silleen, mutta siinä vaiheessa sitä rahaa enää oli pari satasta, kun meillä ei ollut mitään arvokasta.

Ne ihmiset joilla oli jotain arvokasta myytävää (kesämökki tai uudehko auto) yleensä sai sillä tavalla mukaansa kaksi tai kolme tuhatta dollaria, mikä sekään ei tehnyt ihmisistä rikkaita.
  
  7. joulukuuta 2008 14:00:02

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : grr, surrealistisen ärhäkkä integraatio Sakarin puuhakalenterissa :)
  
  7. joulukuuta 2008 14:04:59

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo: "Ihminen on vapaa olento ja muilla ei pidä olla oikeutta vangita häntä olemaan vain jonkun tietyn valtion rajojen sisällä koko elämänsä."

Olen aivan samaa mieltä, muilla ei ole oikeutta vangita ihmistä olemaan vain jonkun tietyn valtion rajojen sisällä. Muilla kuitenkin on oikeus olla päästämättä ihmistä jonkun toisen valtion sisään, jos se ei satu olemaan tämän valtion kansalainen.

YK:n ihmisoikeusjulistus tuntee oikeuden lähteä maasta, muttei oikeutta muuttaa minne haluaa.
  
  7. joulukuuta 2008 14:06:39

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : Vera, oliko se siis 700 ruplaa per henkilö? Hurja summa kun vertaa keskipalkkaan.

Että ei todellakaan kukaan NL:stä lähtenyt ollut "rikas".
  
  7. joulukuuta 2008 14:09:50

Nimi : Vierasse
  
Viesti : Kertokaas paikalla olleet, kunhan krapuloista tokenette, oliko Mansessa messevä meininki eilen.
  
  7. joulukuuta 2008 14:11:54

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Herja,

"Kun tuo uutinen ilmestyi eilen verkkoon joka uutisessa puhuttiin "nuorisosta" mikä herätti ainakin minun epäilyni. Kreikassa on kyllä välillä riehunut ihan kotoperäinen nuorisokin, anarkistit ja kommunistit ainakin."

Näköjään mellakoijien joukossa oli nytkin runsaasti äärivasemmistolaisia. Ainakin väkivalta on ollut pahimmillaan Exarchian kaupunginosassa, jossa anarkistit ja poliisit ovat ottaneet aikaisemminkin yhteen.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7769710.stm

"Greece's anarchists regard the Bohemian quarter of Exarchia as their fortress and they frequently lure police into ambushes so they can attack them with rocks and fire bombs, our correspondent says."

Minua vähän ihmetyttää näiden jätkien mentaliteetti. On yksi juttu tapella systemaattisesti epälegitiiminä pitämänsä valtion poliisia vastaan, ja heitellä heitä polttopulloilla. Mutta se on hämmentävää, että kun hommassa käykin sitten kerran huonosti, iskee päälle uskomaton tyrmistynyt raivo, ja natsisika-huudot purkautuvat suista syljen roiskuessa ympäriinsä. Jos on ihan pakko heitellä yhteiskunnan väkivaltamonopolin edustajia niillä polttopulloilla, voisi edes tajuta sen, että kyseessä ei ole mikään kiva leikki.

Todellisia vapaustaistelijoita nämäkin. Oikea poliisivaltio olisi riemuissaan siitä, että sankarisissit ja pikku-Chet lähtevät kaduille meuhkaamaan syvästi loukkaantuneena siitä, että poliisi kehtasi ampua. Demokratiassa voi kuitenkin turvallisesti harrastaa tätä larppausta, yleensä ainakin.
  
  7. joulukuuta 2008 14:13:25

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Rauhantahtoinen suunnitelma yhdistää eurooppalaiset kulttuurit arabialaisten kanssa, välttääkseen väistämättömänä nähdyn sodan uskontojen kesken. Sodan, jonka EU uskoisi häviävänsä, tai vältääkseen sodan aiheuttamat kärsimykset. "

Eiköhän tavoitteena ole varmistaa energiahuoltoa. Eurabiahommathan kai lähtivät 1970-luvun öljykriisin jälkeen liikkeelle. OPEC-maat huomasivat pystyvänsä painostamaan Euroopan maat vastaanottamaan ylijäämäväestönsä.
  
  7. joulukuuta 2008 14:16:56

Nimi : Vilhelm Holmsten
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Apropoo - löysinhän mistä oli tullut mieleeni "koulutuksen maksaminen" NL:stä vuonna 1972 Breznevin lanseeraama vero joka saattoi olla jopa 20x vuosipalkka.
  
  7. joulukuuta 2008 14:21:36

Nimi : ibn ghul
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

Mutta eihän kukaan tällaista ole ajamassa, vaan sitä että kuka tahansa saa muuttaa nimenomaan Eurooppaan. Muista paikoista ei ole ollut mitään puhetta.
  
  7. joulukuuta 2008 14:22:05

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : "Ihminen on vapaa olento"

Et kai vain tarkoittanut "Ihmisen pitäisi olla vapaa olento"?

Taitaa mennä tämä konditionaali muutenkin helposti sekaisin tosiasiaväitteiden kanssa suvaitsevaiston puheissa.

"Kultamunien pitäisi olla rikkaus" <=> "Kultamunat ovat rikkaus!"

jne...

Onkohan tämä jokin mielensairaus vai selitettävissä ihan alhaisella ÄO:lla?
  
  7. joulukuuta 2008 14:23:51

Nimi : Vilhelm Holmsten
  
Viesti : "Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

Joo, mäkin muutan huomenna pressanlinnaan.
  
  7. joulukuuta 2008 14:24:25

Nimi : Veturimies
  
Viesti : "Ihmisoikeuksiin pitää kuulua vapaus valita asuinpaikkansa ihan mistä tahtoo."

Ihmisoikeuksiin ei pidä kuulua oikeus saada käyttää muita ihmisiä hyväkseen.
  
  7. joulukuuta 2008 14:24:34

Nimi : Uuno
  
Viesti : 'BMH: Oletteko lukeneet Viktor Suvorovin kirjaa "Akvaario"? '

Mistä tämän kirjan mahtaisi saada? Huonosti löytyi netistä.

ps. Pirjo, muutan huomenna teille. Vapaa liikkuvuus nääs.
  
  7. joulukuuta 2008 14:25:49

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : En tiedä oliko jo täällä eilisten Linnan jatkojen linkki josta kannattaa käydä katsomassa kohdat 11:10 Suomen brändi työryhmän somali kätilö ja kohta 35:30 jossa Timo Soini saapuu paikalle ja toimittaja yrittää taas samaa vanhaa..

areena.yle.fi/toista?id=1704052.
  
  7. joulukuuta 2008 14:32:47

Nimi : Leopold
  
Viesti : kohta 35:30 jossa Timo Soini saapuu paikalle ja toimittaja yrittää taas samaa vanhaa..

En voi katsoa videoita, mutta kiinnostaisi tietää mitä toimittaja yritti?
  
  7. joulukuuta 2008 14:35:04

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vilhelm Holmsten: "Vera, oliko se siis 700 ruplaa per henkilö? Hurja summa kun vertaa keskipalkkaan. "

Joo, 700 ruplaa per henkilö. 500 ruplaa kansalaisuudesta luopumisesta (se oli pakollista) ja 200 ruplaa rajanylitysveroa.

Joskus myöhemmin 90-luvun lopussa Venäjä sanoi että kaikki ne silloin 500 ruplaa kansalaisuudesta luopumisesta maksaneet voivat nyt saada Venäjän kansalaisuuden jos maksavat $200 lisää. Se aiheutti aivan mieletöntä huvitusta.

"Apropoo - löysinhän mistä oli tullut mieleeni "koulutuksen maksaminen" NL:stä vuonna 1972 Breznevin lanseeraama vero joka saattoi olla jopa 20x vuosipalkka."

Joo, toi kuulostaa oikealta ajalta. IIRC Neuvostoliitto luopui tästä ideasta joskus vuonna 1975 Jackson-Vanik amendmentin jälkeen.
  
  7. joulukuuta 2008 14:35:58

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toimittaja yritti saada Soinin kieltämään "pakolaisvastaiset" persu ehdokkaat.
  
  7. joulukuuta 2008 14:37:07

Nimi : väärinäänestäjä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eiköhän tavoitteena ole varmistaa energiahuoltoa. Eurabiahommathan kai lähtivät 1970-luvun öljykriisin jälkeen liikkeelle. OPEC-maat huomasivat pystyvänsä painostamaan Euroopan maat vastaanottamaan ylijäämäväestönsä."

Jotenkin tuntuu vaikealta uskoa MOKU:n takana olevan energiapolitiikka pelkästään. Vain korkealentoisia ideologioita puolustetaan noin fanaattisesti kuin monikulttuurisuutta nyt. Mikään järkiperäinen syy ei saa asian kannattajia harkitsemaan kantaansa uudelleen. Monikulttuurisuudesta on tullut heille uskonto ja uskovat aidosti olevansa oikealla asialla aiheuttaessaan Euroopan luhistumisen.
  
  7. joulukuuta 2008 14:38:12


guestbook © freebok.net