8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104826-104850

Nimi : antistalinisti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : olen huomannut että varsinkin viime aikoina media on kovasti yrittänyt mustamaalata vasemmisto propakandallaan halla-ahoa. onko suomen media ja toimittaja kunta todellakin suuri osa ääri vasemmistoa vai käsketäänkö heidän ylemmältä taholta valheellisesti ja halveksittavasti kirjoitamaan halla-ahosta näitä pelote artikkeleita? on tainut tulla stalinisteille hätä koska iso osa ihmisistä on äänestänyt hänet valtuustoon..
  
  7. joulukuuta 2008 12:13:08

Nimi : Sakari Nora
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7769071.stm

Athens Prefect Yannis Sgouros: "We simply cannot manage the volume (of immigrants)."

I rest my case ;)
  
  7. joulukuuta 2008 12:14:55

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : kevennys http://youtube.com/watch?v=ASW3UCc17AI n. 1:40-4:00
  
  7. joulukuuta 2008 12:15:40

Nimi : jonne
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_paajutut/8221977.shtml

Olipas asiallinen kirjoitus aamulehdessä. Homma^^^
  
  7. joulukuuta 2008 12:20:44

Nimi : Vihelm Holmsten
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : fgh: Ei ole vaikeaa päätellä, että kansallismielisissä piiressä sanaa moku käytetään rasistisena kiertoilmaisuna sanalle neekeri. -- Petri Krohn

Heh heh, Googlella löytyi mm. tällaista (korvaa moku-sana oikealla sanalla):

"Moku-verkoston kokous Caisassa"

"Moku-seminaari Jyväskylässä"

"MOKU-toimintaa monikulttuurisessa asumalähiössä"


Ehdotankin uudeksi kiertoilmaisuksi "petrikrohn":ia. Sen merkitystä voi tietenkin vaihdella mielentilan mukaan.

  
  7. joulukuuta 2008 12:27:05

Nimi : Kaisa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Viestintää pääaineena opiskelleena voin kertoa, että noin 70 % toimittajista on vasemmistolaisia, nykyisin kai viherstalinisteja , koska ovat ottaneet muodikkaat vihreät arvot perinteisen bullshitin rinnalle.
  
  7. joulukuuta 2008 12:30:02

Nimi : Naukumaija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täytyy sanoa, että hesari on kyllä tänä viikonloppuna ylittänyt itsensä. Kukahan tämän politiikan on muotoillut? Nyt vaan kun osakekurssit ovat alhaalla, niin osatamaan Sanoman osakkeita ja yhtiökokoukseen kyselemään yhtiön poliittisista linjauksista.
  
  7. joulukuuta 2008 12:35:18

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Suunnattomasti ihmettelen OTK Hannu Niemen nostamista raiskaustilastojen tulkitsijaguruksi.
Lakimiehet kun yleinsä osaavat vain laskunkirjoittamisen.
P.S. Suomesta löytyy tilastotieteen professori Hannu Niemi, ehkä toimittajat eivät tunnista tätä merkittävää eroa.
Aikaisemmin oli sananlasku vale, emävale, tilasto. Päivitetty versio tästä on: ihminen, yli-ihminen, toimittaja.
  
  7. joulukuuta 2008 12:37:12

Nimi : MarkusT
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "http://www.aamulehti.fi/sunnuntai/teema/asiat_paajutut/8221977.shtml

Olipas asiallinen kirjoitus aamulehdessä. Homma^^^"

"Jussi Halla-aho voisi olla kartanon kellarissa viihtyvä synkkä kreivi."
Ai hitto :D

Hyvä pääkkäri oli kyllä, hienoa.
  
  7. joulukuuta 2008 12:41:03

Nimi : Sattuma
  
Viesti : Parasta päivän Pravdassa oli vastaavan päätoimittajan Janne Virkkusen haastattelu. Haastattelussa on ilmoittaa vielä johtavansa Pravdan toimituksellista linjaa. Aikasemmin luulin punavihervasemmiston suorittaneen vallankaappauksen, mutta onneksi Janne kertoi totuuden!
  
  7. joulukuuta 2008 12:42:45

Nimi : homma nousussa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : En tiedä ootteko työ tätä huomannu täällä vielä (saati sitä onko tämä täältä lähtösin) mutta minä ainakin repeilin :D
http://s.naurunappula.com/0/229/491/440727.jpg
  
  7. joulukuuta 2008 12:46:04

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Miten on mahdollista, että päivän Helsingin Sanomissa ei ollut mitään eilisestä Puotilassa tapahtuneesta raiskauksesta, jossa poliisi joutui jopa turvautumaan aseeseen kun ulkomaalainen mies uhkasi raiskaamaansa naista veitsellä? Luulisi että tällainen juttu sentään ylittäisi uutiskynnyksen paljon suuremmassakin maassa.

Jutun luontevin paikka taitossa olisi ollut maahanmuuttajia ylistävän artikkelin vieressä olevassa Lyhyesti-palstalla. Olisihan siinä tullut kieltämättä irvokas kontrasti, mutta on se helvetin moraalitonta jättää kertomatta näin vakavasta rikoksesta. HS:n Lyhyesti palstalla on nyt kaksi tulipaloista kertovaa juttua, joissa molemmissa vältyttiin henkilövahingoilta.

Ihan oikeasti voiko valtakunnan arvostetuin sanomalehti toimia näin?
  
  7. joulukuuta 2008 12:51:35

Nimi : Turkulaine
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : JT2, onko asiasta uutisoitu jossain?
  
  7. joulukuuta 2008 13:01:45

Nimi : fgh
  
Viesti : Junakohtaukselle: Krohn-sitaatti oli aikaisemmin Vieraskirjassa, muistaakseni alun perin Wikipedian Halla-aho-artikkelin keskustelusta.
  
  7. joulukuuta 2008 13:05:13

Nimi : Mika
  
Viesti : "Aikasemmin luulin punavihervasemmiston suorittaneen vallankaappauksen, mutta onneksi Janne kertoi totuuden!"

Ei vallankaappausta ole ollut tarvetta ethdä, koska Virkkunenkin on vihervasemmistolainen, ja siunaa sen mitä lehteen rekrytoidut stallaritoimittajat kirjoittavat. Virkkusen ansioksi voidaan lukea sekin, että Kari sai kenkää pilapiirtäjän postilta. Karin jälkeen hän lehdessä ei ole ollut ajan hermolla olevaa pilapiirtäjää lainkaan.
  
  7. joulukuuta 2008 13:07:01

Nimi : Veturimies
  
Viesti : Asiasta uutisoitiin eilen Pravdan verkkosivuilla, yle muisti mainita ulkomaalaistaustaisuuden, mitäs lottoaisitte hesarin uutisesta...
  
  7. joulukuuta 2008 13:07:06

Nimi : väärinäänestäjä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Olen tosissani ruvennut miettimään, onko tämän monikulttuuristamisideologian taustalla todellakin aikomus luoda Eurabia? Rauhantahtoinen suunnitelma yhdistää eurooppalaiset kulttuurit arabialaisten kanssa, välttääkseen väistämättömänä nähdyn sodan uskontojen kesken. Sodan, jonka EU uskoisi häviävänsä, tai vältääkseen sodan aiheuttamat kärsimykset. Mokuttamisen taustalla on oltava joku todella suuri tavoite ja se tavoite on maailmanrauha. EU:n jäsenmaille on salaisesti päätetty tavoitteet muslimeista ja aikarajat (2015?) niiden täyttämiseksi. Suomi on omastansa "häpeällisesti" jäljessä ja nyt on kiire saada lupaukset täytetyiksi. Tulijoiksi kelpaa kuka tahansa, tavoitteena on määrä eikä laatu. Se että enemmistö "töihin" tulleista ei työllisty on sivuseikka, pääasia on se että ovat täällä. Vallassa olevat poliitikot eivät alennu keskustelemaan arkipäivän ongelmista ja niitä peitellään. Ei liene sattumaa, että maahanmuuttoministeri edustaa marginaalipuoluetta. Jos salkku olisi valtapuolueella, se hajottaisi puolueen kannatuksen moku-kysymyksessä ja vaarantaisi valitun suunnan jatkumisen. "Jos et voi voittaa vihollistasi, liity heihin"
  
  7. joulukuuta 2008 13:13:29

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pravdankin verkkosivuille päivitettiin myöhemmin maininta ulkomaalaisuudesta. Myös naiset ovat ulkomaalaisia.

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Poliisi+joutui+ampumaan+veitsell%C3%A4+uhannutta+Puotilassa/1135241710829
  
  7. joulukuuta 2008 13:14:33

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : BMH

Viesti : Alla olevan tekstin lähetin Hesarin forumiin: ei julkaistu.


"Kun Pravda, siis se ainut ja oikea, julkaisi artikkelin länsimaisten lentoyhtiöiden huonosta turvatilanteesta, jokainen neuvostokansalainen tiesi, että jossakin on Aeroflotin kone pudonnut. Kun kaikki myrskyisin suosionosoituksin hyväksyivät leivän ja voin hinnanalennukset, hymyn ja innostuksen takana neuvostokansalaiset tiesivät, että palkkoja alennetaan vielä enemmän."

Juu,nämä olisivat hauskoja jos ei olisi ollut niin vakavasta asiasta kyse....Neukkulassa kansa hallitsi ns.käänteiskielen ja rivienvälistä lukemisen täysin suvereenisti.
Muutoinkin siellä elettiin täysin omanlaatuisessa taloudessa,käytössä oli mm."Tuhta" ja se merkitsi jossain tavarassa tai määrässä olevaa olematonta.
Esimerkisi motti halkoja saattoi olla todellisuudessa vain puoli mottia, mutta kaikki tiesivät sen puolikkaan puuttuvan ja "Motin" kulkiessa alkutuotannosta loppukäyttäjälle niin joka kohdassa vaihtoi aina pikku summa ruplia omistajaa jotta puolikkaan puuttuumista ei kukaan "Huomaisi".


" nyt tänä aamuna Hesari on ylittänyt itsensä, kritiikitön mamuja palvova artikkeli, ja miksi se julkaistaan nyt? Viittaan ensimmäiseen kappaleeseen. Toimittajatyttöset ovat kirjoittaneet artikkelin aivan tosissaan, mutta eivät tajua, että tämähän on parhaimman luokan parodiaa. Tällaiseen ei olisi pystynyt edes muinoinen Pahkasika."

Viitaten yllä olevaan kommenttiini halkomotista...tämä on suomalaista poliittista "Tuhtaa".

"Palaan Neuvostoliittoon. Oletteko lukeneet Viktor Suvorovin kirjaa "Akvaario"? Kannattaa lukea. Se kertoo hyvin, mitä oli totalitaarinen yhteiskunta, jossa kaikki palveli vain yhtä ja samaa: maailmanvalloitusta."

Juu, mainio kirja....Järjestöstä lähdettiin aina "savupiipun kautta", tavalla tai toisella...
  
  7. joulukuuta 2008 13:15:33

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eurabia syntyminen tarkoittaisi, että syntyisi kaksi blokkia: Lähi-idän ja Afrikan islamilaiset monokulttuurit yhtäältä, ja islamilainen monikulttuuri Euroopassa toisaalla. Asetelma olisi yhtä kuin liberaalin demokratian itsemurha.
  
  7. joulukuuta 2008 13:23:34

Nimi : Mika
  
Viesti : ”Mokuttamisen taustalla on oltava joku todella suuri tavoite ja se tavoite on maailmanrauha”

Yhtenäisen EU-liittovaltion (”Euroopan Yhdysvaltojen”) synty nähdään joissakin piireissä välttämättömänä myös siksi, että Europppa voisi pärjätä tulevaisuuden talouskilpailussa Yhdysvaltoja ja nousevia Aasian jätttiläisvaltioita vastaan. ”Euroopan Yhdysvaltoja” ei ole kuitenkaan mahdollista luoda, ellei vahvoja kansallisvaltioita ensin hävitetä.

Kansallisvatioiden hävittämistä palvelee parhaiten väestöjen sekoittaminen ja vieraiden kulttuurien massamittainen maahanmuutto. Kehitysmaista tulleilla pakolaisilla ja turvapaikanhakijoilla on toinenkin funktio: he muodostavat Euroopan Yhdysvalloissa halpatyövoimareservin, jonka ansiosta työvoimakustannukset eivät ole täällä kalliimmat kuin kilpailevilla talousalueilla.

Suuruudenhullu ja mieletön suunnitelma, mutta sellaisiahan maailmanhistoria on täynnä.
  
  7. joulukuuta 2008 13:27:13

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olen tosissani ruvennut miettimään, onko tämän monikulttuuristamisideologian taustalla todellakin aikomus luoda Eurabia? Rauhantahtoinen suunnitelma yhdistää eurooppalaiset kulttuurit arabialaisten kanssa, välttääkseen väistämättömänä nähdyn sodan uskontojen kesken."

Uskoisin eniten lm-sisun teoriaan:
http://tinyurl.com/5vxzan
(jupiterilaiset =juutalaiset)

Eli lyhyesti juutalaisethan hallitsevat mediaa (esim. Bonnier &Erkko) ja muuallakin maailmassa. Pitkän aikavälin tavoite on saada eurooppalaiset vihaamaan muslimeita, jotta Israelin olisi helpompaa arabeja vastaan.
  
  7. joulukuuta 2008 13:33:02

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Bike99
Mitä teen : Ilmoitusasia

Viesti : Olen n. 6 kk kokemuksella lukenut jokaisen scriptan kirjoituksen. Etsimälläkään en löydä epälooogisuuksia, ja jääkiekkitermein sanoisin, että Jussin pelikirja on kunnossa. 99% minua harmittaa se etten itse ymmärtänyt aloittaa vastaavaa blogia-koska vaaatimaton ajatuskulkuni vastaa tismalleen Jussin sanoja. Kirjoittaessani tätä olen luonnolisesti humalassa-viinasta saa teeskennellyn rohkeuden alllekirjoittaa omat mielipiteet."
-------------------------------

Hienoa,nuivaantumisesi on tällä hetkellä ns.ala-asteen tasolla ja kun sitten lopulta olet täysin nuvaantunut, osaat käyttää alkoholia niin että olet jatkuvassa nousuhumalassa!
Muisthan tuulipuvun? Sen jälkeen kun olet suorittanut tuon ala-asteen nuivaantumisen, sinulla on oikeus käyttää tuulipukua!
Tätä oikeutta et valitettavasti saa minulta tai muiltakaan nuivisteilta,vaan puvun käyttöoikeus myönnetään vihervasemiston himo-mokuttaja toimesta. Käyttöoikeuden kera saat myös muutamia arvonimiä jotka peilaavat menestystäsi nuivuuden opiskelun suhteen.
Aikanaan huipputasolla tulet sitten olemaan täysin sosiaalisesti syrjäytynyt ja...Hei!Nythän iski yht äkkiä tajuntaan tieto että vihervasemmiston nuivuuden määritelmissä ja soveltamisissa on bugi!
Esim.minun joka olen saavuttanut nuivuudessa sosiaalisen syrjäytymisen oppiarvon, ei pitäsi voida käydä äänestämssä, saati sitten olla kiinnostunut siitä?
Samahan luonnollisesti pätee muita tälle tasolle päässeitä nuivisteja...
Voisinkohan valittaa tämän opiskelusuunnitelman sisältämästä diledemmasta johonkin?
Vaikka Krohnille tai voisivatko vaikka hyysärin toimittajat tästä kirjoittaa jutun?
  
  7. joulukuuta 2008 13:39:08

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Astridin ehdotus on ehkä ensiaskel kohti maailmaa ilman keinotekoisia rajoituksia.Vapaa liikkuvuus on kaikkien etu.
  
  7. joulukuuta 2008 13:48:52

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Yrjänä,

missä on jupiterilaisten komentoketju? Soittaako Mossad keskellä yötä Janne Virkkuselle ja Virkkunen tekee, mitä käsketään?
  
  7. joulukuuta 2008 13:48:58


guestbook © freebok.net