8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104701-104725

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Olen seurannut Suomen itsenäisyyspäivän juhlamenoja television välityksellä.

Myönnettävä on, että suomalaiskansalliseen tapaan olen hieman katkeroitunut siitä, että en kuulunut kutsuttujen joukkoon. En saanut edes väärennettyä kutsua, mikä on vähintäänkin yhtä suuri loukkaus.

Eniten kuitenkin loukkasi Abdullah Tammen poissaolo. Uskonkin, että hänet neljän vaimonsa kanssa kutsutaan linnan juhliin viimeistään v. 2011.
  
  6. joulukuuta 2008 21:31:46

Nimi : väärinäänestäjä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toni H.: "Naaivia ajattelua."

Voi olla, mutta kyllä siinä tulee vipinää hyökkääjään kun Astridin moniosaajat kytkee virrat tuohon Arevan ydinmiiluun.
  
  6. joulukuuta 2008 21:37:18

Nimi : Mika
  
Viesti : "Älykkäillä miehillä parempaa spermaa"

Mitäs väliä sillä on, kun vähemmän älykkäillä (globaalissa mittakaavassa) on paljon suurempi tulinopeus, eikä ne käytä kortsuja tai muita tehonvaimentimia...
  
  6. joulukuuta 2008 21:38:02

Nimi : Matti
  
Viesti : Satutteko tietämään todellisia ydinvoiman vaaaroja: http://mattipekkarinen.net/ydinvoi.htm

http://mattipekkarinen.net
  
  6. joulukuuta 2008 21:39:32

Nimi : Blauweissschimmelkäse
  
Viesti : Sen kemikaalivaraston työntekijät ovat Komission palkkalistoilla - suomalaisen veronmaksajan osa siitä kuuluu siis EU:n jäsenmaksuumme. Käyttävät suurilla tuloillaan pääkaupunkiseudun ylihintaisia palveluja ja asuntoja, josta taas... seurannaisvaikutukset, näes.
  
  6. joulukuuta 2008 21:48:53

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se mitä sinun firmassasi on tehty viimeaikoina on täysin eri asia kuin mitä Suomessa tapahtuu seuraavien 10-15 vuoden aikana.

- Valitettavasti yhtiöiden toiminta kertoo jotain aivan muuta:)

Myös varsinaisia suuria ikäluokkia (jotka nekään eivät ole vielä jääneet eläkkeelle vaan ovat jäämässä eläkkeelle) seuraavat ikäluokat ovat tilalle tulevia huomattavasti suurempia. Tämän seurauksena työvoimassa olevien ja työvoiman ulkopuolella olevien välinen suhde tulee siinä määrin muuttumaan, että vanhan suhteen palauttamiseksi tarvittaisiin tuo yli miljoona työntekijää, Kataisen laskujen mukaan 1.8.

- Kyllä ne eläköityvät koko ajan. Mutta oletko huomannut että jossain otettaisiin lisää väkeä heidän tilalleen. Ja mikä saa sinut luulemaan että nykyisin tai varsinkaan tulevaisuudessa saman työmäärän tekemiseen tarvittaisiin sama määrä väkeä? Sama työmäärä teetetään pienemmällä väellä. Näin firmat oikeasti toimivat.

Havainnollistan tämän yksinkertaisella laskulla:

Ryhmässä A on 3 henkeä, Ryhmässä B on 3 henkeä. Ryhmästä A siirtyy yksi henkilö Ryhmään B. Ryhmässä A on 2 henkeä, Ryhmässä B on 4 henkeä. Jotta ryhmien välinen suhde säilyisi ennallaan, tarvitsee ryhmä A kaksi uutta jäsentä.

Kommentissasi viittasit vain työvoiman määrään, joka on eri asia kuin huoltosuhde. Kovimmillaan huoltosuhde tulee olemaan n. vuonna 2025. Silloin suuret ikäluokat tulevat tarvitsemaan hoivatyöntekijöitä terveyskeskuksiin, sairaaloihin, vanhainkoteihin, kuntoutuslaitoksiin jne.

- Tulevat joo. Ja meillä olisi nyt tässä toistakymmentä vuotta aikaa kouluttaa sitä hoivaväkeä. Sehän on KOULUTUSPOLIITTINEN asia. Eli paljonko arvioidaan tarvittavan hoiva-alan oppilaitoksiin aloituspaikkoja verrattuna muiden alojen aloituspaikkoihin. Lisätään hoiva-alan aloituspaikkoja ja vähennetään sellaisten alojen aloituspaikkoja, joissa ei ole odotettavissa työvoiman tarpeen lisäystä!

Eli kun puhutaan riittävästä määrästä hoiva/hoitotyön tekijöitä, niin ei suinkaan puhuta vain siitä määrästä valmistuvia hoitajia, jotka tänäpäivänä on lähtemässä ulkomaille töihin.

- Ei niin. Kts. yllä.

Hoitajien palkkoja juuri korotettiin. Heidän palkkojensa korottaminen entisestään johtaisi vaateisiin korottaa myös muiden palkkoja. Tiedät kai miten systeemi toimii? Se kuormittaisi entisestään julkista sektoria. Ne rahat eivät tule siitä taikaseinästä.

- Kumma juttu kun maahanmuuton rahoittamiseen niitä rahoja tuntuu sieltä taikaseinästä siunaantuvan:) Valtio ja kunnat ovat leikkaamassa kaikesta muusta, mutta maahanmuuton menoja vain lisätään. Aivan! MENOJA! Se että tänne tuodaan 100 000, tai 200 000 tai vaikka miljoona ihmistä lisää ei korjaa huoltosuhdetta miksikään jos he eivät TYÖLLISTY ja MAKSA VEROJA! Minkähän verran tähänastisista mamuista on työllistynyt? Ja tarkoitan oikeaa, tuottavaa työtä. Siis sellaista joka tuottaa lisäarvoa. Itse en laskisi sellaiseksi sitä että mamut verovaroilla kustannettuna tulkkaavat toinen toisilleen.

Osaamista et voi ulkoistaa Kiinaan.

- Ei niin mutta sen osaamisen seurauksena syntyvien tuotteiden valmistus voidaan ja on jo ulkoistettukin.

Suomen talouskasvu tulee jatkossakin perustumaan tiettyihin avainaloihin keskittymiseen ja näiden löytämiseen. Näiden firmojen intresseissä on monella tuoda Suomeen niin huippuosaajia (siis todellisia huippuosaajia)

- Niitä tuolla näkyy olevan Nokialla jo ennestään ja jos Nokia tarvitsee lisää niin se varmaan pystyy rekrytoimaan sen osaavan väen ihan itse.

kuin myös halpatyövoimaa (mm. siivoajia). Mikä osaltaan selittää sen, että Kokoomus on yksi maahanmuuttomyönteisimmistä puolueista.

- Kokoomus on mamu myönteinen, koska Suomeen halutaan luoda uusi köyhällistö. Tuodaan ulkomailta väkeä tekemään duunia alle normihintojen. Työnantajaahan ei haittaa se että nämä halpatyöntekijät tarvitsevat sossun tukea selvitäkseen, kun palkalla ei elä . Ei se firmoilta ole pois. Verovaroistahan se kustannetaan.

Potentiaalinen työvoimavaje on täysin selvä asia, johon pitää varautua tehdään se sitten omin voimin tai ulkomaisin avuin.

- Kun ei se ole niin selvä asia mitä kaikki toitottavat. Ja jos se on, niin se pitäisi pyrkiä ensisijaisesti hoitamaan kotimaisella väellä. Ja jos oma väki ei riitä niin sitten KOULUTETTUA väkeä ulkomailta. Ei lukutaidottomia khatin pureskelijoita.

Jos ja kun työvoimaa houkutellaan/rekrytoidaan ulkomailta (kuten kaikki puolueet haluavat, myös Timo Soini) niin on tärkeää miettiä keitä nämä tulijat ovat.
Puolikaan miljoonaa tulijaa eivät välttämättä ole Suomelle tragedia, jos he kotoutuvat osaksi yhteiskuntaa. Toisaalta satakintuhatta tulijaa ongelmakulttuureista voivat jälkikasvuineen synnyttää pysyvän yhteiskunnallisen konfliktin ala Saksa tai Hollanti.

- No tästä ollaan samaa mieltä:)

Tämä keskustelu ei ole paskapuhetta. Vaan tärkeä osa maahanmuuttokritiikkiä. Paskapuhetta tulee kohta linnanjuhlista naisten puvuista.

- Juu siellä on "loiskiehunta" pahimmillan:)
  
  6. joulukuuta 2008 21:52:28

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Weekendsoldier poistuu verkosta katsomaan Tuntematonta Sotilasta komentokorsuun. Huomenna taas kuuntelulla radioliikennetaulukossa määriteltyinä aikoina;)
  
  6. joulukuuta 2008 22:12:59

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Näin itsenäisyyspäivänä haluan julkituoda äärettömän kunnioitukseni sille kansankoostumukselle, naisille, miehille, lapsille, joka 1939-45 hoiti homman kotiin.


  
  6. joulukuuta 2008 22:13:45

Nimi : MW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : maastamuuttaja: "Näin itsenäisyyspäivänä haluan julkituoda äärettömän kunnioitukseni sille kansankoostumukselle, naisille, miehille, lapsille, joka 1939-45 hoiti homman kotiin."

Hear, hear.

Hyvää Itsenäisyyspäivää Halla-ahoille, ja itse kullekin!
  
  6. joulukuuta 2008 22:19:12

Nimi : väärinäänestäjä
  
Viesti : Yhdyn edellisiin. -out
  
  6. joulukuuta 2008 22:22:06

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : tehdäänpä tästä kimppakivaa joten minäkin pyrin yhtymään edellisiin.
  
  6. joulukuuta 2008 22:25:46

Nimi : dgfdf
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Saamiemme tietojen mukaan nuivismi on valloittanut aapeli-nettibiljardin. Keskustelu kävi kuumana Halla-ahosta ja oli äärimmäisen myönteistä. Homma. Nousu.
  
  6. joulukuuta 2008 22:27:49

Nimi : KnHn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Niin kutsuttu "virallinen selitys" WTC7:n (johon ei törmännyt lentokonetta) romahtamiselle on juurikin sitä tyypillistä idiooteille suunnattua jenkkipropagandaa: Toisessa korttelissa (kuin kaksoistornit) sijainnut rakennus sai muka niin pahoja vaurioita kaksoistorneista lentäneestä romusta, että asiat johtivat toisiin ja rakennus sortui. Koska rakennus sortui, voidaan sen saamista vaurioista ennen sortumista väittää oikeastaan mitä tahansa, eikä väitteitä täten voida osoittaa niin oikeiksi kuin vääriksikään. Se, mitä kuitenkin tiedetään varmasti todeksi: WTC7 sijaitsi toisessa korttelissa kuin kaksoistornit, WTC7:n ympärillä olleet rakennukset saivat pahimmillaankin väin vähäisiä vaurioita eikä yksikään niistä tietenkään sortunut, WTC7:n sortuminen muistuttaa erittäin paljon hallitusta räjäytyksestä syntyvää sortumista.

Tavallisille kansalaisille ei ole näytetty todisteita Osama bin Ladenin tai Al-Qaidan osallisuudesta iskuihin. Joku mainitsi, että jotain on kuitenkin näytetty patologisesti valehtelevan jenkkihallinnon persettä nuoleskelevien maiden valtionjohdoille. Ei ole kuitenkaan mitään syytä uskoa, että nämä "todisteet" olisivat yhtään sen rationaalisempia ja validimpeja kuin nämä idioottimaiset todisteet Irakin joukkotuhoaseista (joita ei ole vieläkään löydetty ja todennäköisimmin juuri siksi, ettei niitä olekaan, ja joilla perusteltiin hyökkäystä Irakiin): satelliittikuvia joistain kulkuneuvoista eri paikoista. Niille naurettiin muutama vuosi sitten maailmalaajuisestikin ihan kunnolla.

Muslimikritiikki taasen perustuu raukkamaisuuteen ja populismin tavoitteluu; pelkurimaista huutelua jenkkiarmeijan selän takaa. Israelin ja Yhdysvaltojen imperialistinen ulkopolitiikka ovat ongelmien todellinen ydin.
  
  6. joulukuuta 2008 22:44:24

Nimi : Freestyler
  
Viesti : Kumma kuva löytyi hakukoneella:

http://i38.tinypic.com/eg796o.jpg

Ja mitä tulee 9/11-salaliittoteorioihin, niin ne ovat silkkaa antisemitismiä! On aivan turhaa viitata lukuisiin Mossadin agentteihin, joita parveili New Yorkissa silloin. Ehkä he olivat vain turisteina, onhan New Yorkissa hyviä bagel-kauppoja.
  
  6. joulukuuta 2008 22:53:43

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ei ole kuitenkaan mitään syytä uskoa, että nämä "todisteet" olisivat yhtään sen rationaalisempia ja validimpeja kuin nämä idioottimaiset todisteet Irakin joukkotuhoaseista"

Ei ole kuitenkaan mitään syytä uskoa, että nämä "todisteet" olisivat yhtään sen irrationaalisempia ja invalidimpeja kuin nämä idioottimaiset todisteet salaliitosta ja hallituksen vehkeilystä. :)
  
  6. joulukuuta 2008 23:01:19

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Turusta televisioidussa valtakunnallisessa itsenäisyyspäivän häppeningissä ei muuten näkynyt ainuttakaan mamua.

Ei paraatijoukoissa saatikka yleisössä. Ei ainuttakaan tuhansien joukossa. Miten tämä on mahdollista? Eikö armeijan käyminen olekkaan pakollista? Kadut sensijaan varsinkin iltaisin ja öisin ovat miehitetyt pimeään hyvin sulautuvilla suojavärin omaavilla muukalaisilla. Siis todellisuus on tosiaan se, että mamut on ulkoistettu täysin meidän kantaväestön, elätettäviksi, eikä näköjään maanpuolustuskaan kuulu näille yli-herroille ja kunniakansalaisille. Eikä mikään muukaan kehittävä toiminta. Mikään ei voisi tuota porukkaaa vähemmän kiinnostaa, kuin Suomen ja suomalaisten asiat ja selviäminen kriisitilanteessa.

No senhän minä tiesinkin, ettei mamuja rintamalla sotatilanteessa näkyisi. Sen sijaan valkoisen miehen tehtävä on siis jopa puolustaa mahdollisen sotatilan aikana niin mamujen valtavaa sosiaalielätystä kuin monikullttuuria maahan ajavaaa hallitustakin??

Oletko valmis ottamaan kuulan kallooon puolustaessasi somaleiden sosiaalielätystä ja Tarja Halosen/Matti Vanhasen monikulttuurihallitusta?

  
  6. joulukuuta 2008 23:06:55

Nimi : M.
  
Viesti : Trooferismia parhaimillaan: sönkötys jatkuu, vaikka täällä on jo ehditty nauraa motivaatioille "räjäyttää" WTC 7 (jonka kärsimistä "vähäisistä vaurioista" lisää vaikka täältä http://www.debunking911.com/pull.htm).
  
  6. joulukuuta 2008 23:09:04

Nimi : eikka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : YLEn toimittajat pistävät taas parastaan: Timo Soini, teidän listoilla pääsi paljon PAKOLAISVASTAISIA ehdokkaita. EIIIII. vittu kyllä taas propagandakoneisto jauhaa täysillä
  
  6. joulukuuta 2008 23:11:39

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ykkösellä Linnan jatkoilla taas pakollinen kiintiösomalin haastattelu, "paljon pakolaisvastaisia ehdokkaita valtuustoihin, PELOTTAAKO?!??!"

Mutta Sofi Oksasen uhkaavaa wardrobe malfunctionia oli kiva seurata :Q
  
  6. joulukuuta 2008 23:15:57

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Muslimikritiikki taasen perustuu raukkamaisuuteen ja populismin tavoitteluu; pelkurimaista huutelua jenkkiarmeijan selän takaa. Israelin ja Yhdysvaltojen imperialistinen ulkopolitiikka ovat ongelmien todellinen ydin."

Elikkä Muslimien yliedustus seksuaalirikostilastoissa, heidän yhteisöissään ilmenevä kunniaväkivalta, naisten ympärileikkaus ja alaikäisten naittaminen vanhoille äijille (eli ne laadulliset ominaisuudet ihmisryhmän kulttuurissa, joita nämä kriitikot eivät halua kotimaahansa) on suoraa seurausta USraelin ulkopolitiikasta?

Ehkäpä siis Maasai -heimon ruokavalioon kuulu karjan veri ja he venyttävät korvanlehtiänsä sen takia, että heitä sorrettiin siirtomaavallan aikana?
  
  6. joulukuuta 2008 23:16:25

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Soinin vastaus oli loistava: "jos tekee töitä, maksaa veroja ja kunnioittaa suomalaista lainsäädäntöä ja tapakulttuuria - tervetuloa. Mutta mitään reservaatteja omine sääntöineen emme Suomeen tarvitse. Tästä on kyse, ei muusta."

Ja näinhän se juuri on! Hyvä Soini!!
  
  6. joulukuuta 2008 23:17:54

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Soinin vastaus oli loistava

Soini on viisas mies.

Nyt kuitenkin on niin, että uusi maahanmuuttolaki tulee Eduskuntaan jo ennen joulua. Sen pysäyttämiseksi selkeä ilmoitus omalle - tai oman puolueen - kansanedustajalle siitä kuinka tämä on se äänestys, jossa ratkaistaan tulevat äänet, voisi olla paikallaan.
  
  6. joulukuuta 2008 23:28:05

Nimi : Keijo
  
Viesti : Mutta Sofi Oksasen uhkaavaa wardrobe malfunctionia oli kiva seurata :Q

Mä rupeen lämpeemään sofille. Jonkun idioottimaisen kommentin se taisi josku laukoa mitä en nyt muista liittyen mamuasiaan tai puolustusvoimiin.
  
  6. joulukuuta 2008 23:29:11

Nimi : Kokoliha
  
Viesti : Näin itsenäisyyspäivänä kaikilla pirjoilla ja ciclistoilla seuraajineen on luonnollisesti paha olo, onhan Suomi vielä toistaiseksi edelleen jonkinlainen demokratia, itsenäinen ja täällä puhutaan suomea. Tämä paha olo purkautuu tietysti Vieraskirjaankin.

Teki muuten pahaa nähdä (Minna Sirnön etc. lisäksi) Katariina Lillqvistin kävelevän sisään pressan linnaan ja kättelevän hymyilevää Arvojohtajaamme. Ehkä se antaa Vieraskirjan pirjoille ja muille trolleille lohtua. Ja jos tant Astridin Suomen tuhoamiseen tähtäävä, käsittämättömyydessään säälittävä lakiesitys menee läpi, niin pirjot voinevat korkata kuoharipullot.

Astridin lakiesitys on nähtävästi mokupiirien viimeinen paniikinomainen yritys. Hommahan on siinä määrin nousussa, että puolen vuoden päästä edes tant Astrid ei enää kehtaisi tuoda moista lakiesitystä päätettäväksi.
  
  6. joulukuuta 2008 23:33:35

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Timo Soini on tosiaankin viisas mies. Mitä enemmän toimittajat kysyvät häneltä tuommoisia, sitä mukaa Perussuomalaisten kannatus tulee nousemaan ja homma myös. Villi arvioni seuraavissa eduskuntavaaleissa 13-15%! Tai enemmän.
  
  6. joulukuuta 2008 23:34:26


guestbook © freebok.net