8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104676-104700

Nimi : Zngr
  
Viesti : Debatoija: eikun joo, meinasin vuoden-urpo äänestystä.

Astrid täti, älä googleta itseäsi.

JUTTU-VINKKI:

Halla-ahon blogissa masinoidaan äänestystuloksia
  
  6. joulukuuta 2008 19:37:10

Nimi : Satsuki
  
Viesti : "Älä ole niin varma, keskustelin asiasta AP-areenalla ja siellä vallitsi liikutttava konsensus Halla-ahon äänestämiseksi tämän vuoden julkkikseksi. Miksei muillakin areenoilla olisi näin?"

Se vasta olisikin jotain. Jussi otti voiton vaaleissa, voiton HS:n gallupissa... jos vielä voittaisi tämänkin niin olisiko Vuoden Urheilija seuraava tavoite? :D
  
  6. joulukuuta 2008 19:37:24

Nimi : JT2
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Voi perkele tuota Thorsia. Ihan oikeasti, ei voi tajuta mikä on motiivi, ellei se vihaa meitä kaikkia."

Thorsilla ei ole lapsia, joten tulevat sukupolvet taitavat olla hänen ajattelussa tyhjä kategoria. Jos uusi ulkomaalaislaki toteutuu, niin siitä ja sen seurauksista on langetettava täysi vastuu myös Keskustalle ja Kokoomukselle, jotka sallivat päähallituspuolueina kaiken tapahtua.
  
  6. joulukuuta 2008 19:37:35

Nimi : fgh
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joo, elikkä ilmoitusasioita:

Älykkäillä miehillä parempaa spermaa

Tutkimuksessa käytettiin aineistona 425 miehen tietoja. Miehet tekivät useita älykkyystestejä ja antoivat spermanäytteitä.
  
  6. joulukuuta 2008 19:40:38

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Masinoidaan äänestystuloksia? No minkä helvetti sille voi, jos AP väki nyt tosiaankin kannattaa Halla-aho, kuten muutenkin vähintään se 68 prossaa kansasta niin. Ei siinä ole mitään masinointia. Jos antaa linkin äänestykseen, niin kait se jokaisella on vapaa tahto ja mahdollisuus ääänestää vaikka Thors suurimmaksi suomalaiseksi, ei sitä mikään masinointi voisi estää jos kansa näin ajattelisi.
  
  6. joulukuuta 2008 19:44:52

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Voisin myös huomauttaa, että missään näissä muissa äänestyksissä ei ryhmä "muu", saa paljoa kakkaakaan ääniä. Paitsi siis vuoden mulkku ja onnustuja äänestyksissä.Ala Halla-aho/Thors. Ja kansan ääni on selvääkin selvempi.
  
  6. joulukuuta 2008 19:58:12

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun ajattelee, että ns. suvaitsevaisto on parikymmentä vuotta marissut, että hävettää olla suomalainen, kun täällä on mamuja ( = "varsinaisia" maahanmuuttajia) niin paljon vähemmän kuin sivistyneessä maailmassa, niin nyt vihdoin suvaitsevaiston märkä uni on toteutumassa, kun uudesta ulkomaalaislaista on tulossa EU:n vapaamielisin, ja Suomi muuttuu portiksi EU:n sisälle. Tulevaisuudessa täällä ihan vilisee mamuja, ja olemme kehityksen kärjessä. Suvaitsevaisto saa suureen tarpeeseensa.

Valitettavasti tämä tapahtuu aikana, jolloin mamut, tarkoitan siis näitä varsinaisia "rikastajia", eivät enää muille kelpaa, eli voi tulkita niinkin, että taas suomalaiset ovat todella tyhmiä.
  
  6. joulukuuta 2008 20:01:53

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suvaitsevaisto saa suureen tarpeeseensa.

En yleensä ota näihin kantaa ja olen edelleen sitä mieltä, että naisen työ on kankaissa ja miehen työ on pellolla. Voin jopa piirtää mitä hyvää siitä seuraa, mutta

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2008/12/suomineidon-itsenisyys.html

minusta jokaisen kannattaisi ainakin lukea tuo ajatuksella. Itse olen jo shiftaamaSSa halla-aholaisesta hankamäkeläiseksi ;)
  
  6. joulukuuta 2008 20:12:00

Nimi : Herra G
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?p=947972#p947972
  
  6. joulukuuta 2008 20:13:42

Nimi : Kullervo kullinimijänpoika
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Hyvät isäm maan puallustajat. Muistitteko tarkistaa ettei Paraatissa ollut NEEKEREITÄ, joiden rotu piirteet eivät ole kaunista katseltavaa?

Onneksi Suomen Sisuttomat pitää huolen etteivät kansat sekoitu luonnottomasti.

Älä pelkää SUOMI! halla-aholaiset valvoo.

Sieg Hail! Pidetään Suomi Suomena ja NEEKERIt ulkona.
  
  6. joulukuuta 2008 20:15:06

Nimi : Debatoija
  
Viesti : No eipä tosiaankaan näkynyt mamuja siis puolustamassa Suomea siellä paraatissa. Senhän mä jo tiesinkin, et kun ja jos sota syttyy, niin niitä mamuja eikä neekereitä ei tosiaankaan siellä rintamalla näy. Mut mamujen sosiaalielätystä ja monikultttuurista hallitusta pitäis VHM:än vain puolustaa, ja ottaa luoti kalloonsa eturintamassa??
  
  6. joulukuuta 2008 20:19:49

Nimi : DuPont
  
Viesti : Palstahuora Arhinmäki maksimoi aikansa TV-kameroiden edessä. Kenenkään kättely ei tähän mennessä kestänyt noin kauan.
  
  6. joulukuuta 2008 20:24:28

Nimi : JiM
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eivät suomalaiset ole tyhmiä, suvaitsevaiston painostuksesta valtamediat ja pienemmätkin mediat ovat vaan järjestelmällisesti jättäneet kertomatta maailman todellisista tapahtumista kansalle ja se on sitä sairautta jota Jussikin on ansiokkaasti tuonut esille ja kansahan alkaa pikku hiljaa herätä, vihdoinkin.

Hyvää itsenäisyyspäivää Teille kaikille..
  
  6. joulukuuta 2008 20:25:55

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hmm.. en näe vieläkään yhtään mustaa miestä/naista köyhien ja leipäjonossa itsenäisyyspäiväjuhlissa..? Miksi?
  
  6. joulukuuta 2008 20:34:41

Nimi : Huomio!
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "fgh. Älykkäillä miehillä parempaa spermaa

Tutkimuksessa käytettiin aineistona 425 miehen tietoja. Miehet tekivät useita älykkyystestejä ja antoivat spermanäytteitä."


Näin itsenäisyyspäivän kunniaksi ehdotan, että valitaan Suomen jokaisesta 415 kunnasta kaunein tyttö.

Mestari saisi sitten saattaa tytön raskaaksi, jotta geenipooli rikastuisi toden teolla ja nuivuus leviäisi tätäkin kautta. Hillalta toivotaan nyt myötämielisyyttä tätä raskasta velvollisuutta kohtaan.
  
  6. joulukuuta 2008 20:36:15

Nimi : Henri K
  
Viesti : Mutta se unohtui.. Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille nuiville! (ja sori tuon edellisenpostauksen sekavuus..)
  
  6. joulukuuta 2008 20:36:18

Nimi : Rasisminvastainen
  
Viesti : Debatoijalta hyvä pointti, vaikka olikin asiatonta kielenkäyttöä mukana. Suomen puolustuskykyä heikentää se, että väestöstä yhä suurempi osa kuuluu niihin, joilla ei ole laajassa merkityksessä tosiasiallisia siteitä Suomeen, ei suomalaisia sukujuuria tai alkuperää. Lisäksi on epävarmaa, haluavatko edes suomalaiset puolustaa tätä systeemiä, suomalaisvastaista politiikkaa ajavaa valtiota.

En todellakaan tiedä, mitä tekisin, jos Venäjä jostain syystä hyökkäisi Suomeen. Viro joutui Venäjän miehittämäksi, mutta pääsi siitä yli. Virossa on miehityksen jäljiltä valtava venäläisväestö, ja olot kurjia, mutta ainakin virolaisten asenteet, myös poliitikkojen, ovat kunnossa. Siirtolaisetkin ovat sentään eurooppalaista alkuperää, ja siis kuuluvat samaan kulttuuriin ja sivilisaatioon. Virosta ei uhkaa tulle sellaista "monikulttuurin" helvettiä kuin vaikkapa Ruotsista on tullut ja Suomestakin uhataan tehdä.

Jos Suomi olisi joutunut Neuvostoliiton orjuuteen, voi olla, että vuonna 2200 suomalainen kansa olisi yhä olemassa. Nyt se ei ole niinkään varmaa.
  
  6. joulukuuta 2008 20:56:30

Nimi : Pjotr
  
Viesti : Mitäs mieltä täällä muuten ollaan esim. tuon EU:n kemikaalioviraston työntekijöiden kaltaisista Suomessa työkomennuksilla olevista ihmisistä?

Hehän nostavat massiivista palkkaa, eivätkä kuitenkaan maksa penniäkään veroa Suomeen. Eivätkös hekin heikennä Suomen huoltosuhdetta?
  
  6. joulukuuta 2008 21:01:36

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Halonen näyttää voittavan tänäkin vuonna kestohymyilyn Suomen mestaruuden.

Euroopan tasolla tosin Sarkozy - ajoittaisesta luimistelureflekseistään huolimatta - menee komeasti edelle, toisaalta yrmy-Merkel jää jälkeen. Brownin ilmeistä ei pirukaan ota selvää.

Kaikkein selkeimmät ryhmäkohtaiseen itsenäisyysajatteluun liittyvät tyytyväisyyttä ilmentävät naurureaktiot irtoavat kuitenkin EU-maissa asustavan rauhan uskonnon syväuskovaisten piirissä, myös Suomessa.
  
  6. joulukuuta 2008 21:01:52

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Maassa duunia ulkomaiseen (tai edes ylikansalliseen) laskuun tekevät duunarit tuovat rahaa maahan. He maksavat asumisestaan ja kulutuksestaan, vaikka eivät veroja maksaisikaan. He kuluttavat vähänlaisesti julkisia palveluja eivätkä he tyypillisesti pyri omimaan julkisia palveluja apartheid-käytäntöihinsä. Miksi kukaan heistä olisi kovin huolissaan?

Tietenkin, jos heitä olisi hirveän paljon, niin sitten siitä tulisi kitkaa, mutta sellaista ei kai ole tekeillä.
  
  6. joulukuuta 2008 21:04:30

Nimi : väärinäänestäjä
  
Viesti : Ei tänne kukaan halua/uskalla hyökätä. Meillä on jo Nato-maan ydinpelote ja kohta täällä ei ole mitään intressejä kenellekään. Sensijaan tapahtuu, että kun kaikki rosvot on tänne haalittu EU sulkee rajat ja täällä ollaan. Suomesta tehdään eurabian keskusvankila ja samalla kemikaalivirasto muuttuu kemikaalivarastoksi.
  
  6. joulukuuta 2008 21:06:56

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Löytääkö joku kanssanuivisti videomateriaalia A-talkista tai A-Studiosta(?), missä käsitellään Jussia?

Linkkiä tuonne:

http://nuiva.webs.com/apps/forums/topics/show/133681-multimedia-repositoori
  
  6. joulukuuta 2008 21:07:51

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hehän nostavat massiivista palkkaa, eivätkä kuitenkaan maksa penniäkään veroa Suomeen. Eivätkös hekin heikennä Suomen huoltosuhdetta?"

"Eivät maksa penniäkään veroja" on aivan oikein, mutta niitä centtejä tuleekin sen edestä.

Mikäli maassaolon kesto ylittää verosopimuksissa mainitut enimmäismäärät, verot maksetaan sopimuksen mukaisesti Suomeen.

Hakusanaksi verosopimukset, ja totuus alkaa aukenemaan...
  
  6. joulukuuta 2008 21:09:43

Nimi : Henri K
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kirjauduin nuiviin tuhinoihin :)
  
  6. joulukuuta 2008 21:24:57

Nimi : Toni H.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Meillä on jo Nato-maan ydinpelote ja kohta täällä ei ole mitään intressejä kenellekään.

Naaivia ajattelua. Eihän Suomeen 1930-luvullakaan pitänyt kenenkään hyökätä. Ja suhtautuminen armeijaan oli sen mukaista, malli Cajanderissa lähtivät miehet rintamalle. Georgiallekaan ei ollut yhtikäs mitään hyötyä Nato-optiosta, vain oikea jäsenyys ratkaisee. Suomen oman armeijan suunta on alaspäin ja asevelvollisuudesta joudutaan varmaan vielä luopumaan. Vanha roomalainen ohje on vieläkin hiton osuva:

Si vis pacem, para bellum.
  
  6. joulukuuta 2008 21:26:14


guestbook © freebok.net