8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104651-104675

Nimi : DuPont
  
Viesti : Toivotan hyvää itsenäisyyspäivää. Suomi on juhlimisen arvoinen, yksittäiset pirjot eivät siihen pysty vaikuttamaan.
  
  6. joulukuuta 2008 18:11:38

Nimi : Ernesti
Kotisivu : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/118570.shtml
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Kyllä täytyy nyt sanoa, että kun tuon Aamulehden jutun uudesta ulkomaalaislaista lukee, niin mieli on maassa. Mutta, tuleen ei saa jäädä makaamaan, vaan kirjoitan heti maanantaina sähköpostin kansanedustajalleni (kesk.) ja ilmoitan, että ääneni menee sinne, missä tälläistä edesvastuuttomuutta vastustetaan.

http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/118570.shtml
  
  6. joulukuuta 2008 18:13:27

Nimi : jellona
  
Viesti : "Suomen naisissa piilee järkipotentiaalia kaikesta huolimatta ja juuri sen takia." Tokkiisa noin on... tarkoitankin nimenomaan femakko naisia joita etenkin politiikka on pullollaan.

Kannatan ehdottomasti tasa-arvoa, femakot eivät...
  
  6. joulukuuta 2008 18:16:06

Nimi : joniq
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka Astrid Thors vaikuttaa aivan höyrähtäneeltä ihmiseltä, hän on todellisuudessa asemastaan johtuen todella vaarallinen. Jos Astrid saa askarrella uuden ulkomaalaislain oman mielensä mukaan, se avaa kaikki ovet Suomeen. En tiedä, nukkuvatko muut puolueet vai mistä johtuu hiljaisuus lain ympärillä? Nyt on jokaisen toimittava lakia vastaan niillä keinoilla kuin voi, esim. viestejä päättäjille, tai kohta on oikeasti liian myöhäistä.
  
  6. joulukuuta 2008 18:19:27

Nimi : Heikki
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minua pännii. Tänään on Suomen itsenäisyyspäivä ja HS Kotimaa-osastonsa kolumnissa käskee meidän olla iloisia kaikista maahanmuuttajista, jotka tänne vain viitsivät tulla. Miten ihmeen tekemistä maahanmuutolla on Suomen itsenäisyyden kanssa? Miksi HS katsoi aiheelliseksi juuri tänään julkaista tuon kirjoituksen?

Elämme erikoisia aikoja.
  
  6. joulukuuta 2008 18:26:38

Nimi : jellona
  
Viesti : Sodan jälkeen täytyi veteraanisukupolven pitää matalaa profiilia sosialistien toimesta. Veteraanimiehet joutuivat lähes -80 luvulle saakka olemaan hiljaa ja nielemään kiltisti kritiikkiä ja syytöksiä. Vasta seuraava sukupolvi nosti heidän työnsä arvokkaaksi. Sodanaikainen sankarillinen toiminta leimattiin usein häpeälliseksi. Näin olen ainakin minä omin korvin kuullut.

Pitääkö paikkansa?
  
  6. joulukuuta 2008 18:26:53

Nimi : TH
Kotisivu : http://www.hs.fi/aanestys/1135241665865
  
Viesti : Aargh, tuo Aamulehden juttu on kuin puukko mahaan näin itsenäisyyspäivänä. Ottakaa yhteyttä kansanedustajiinne ja selittäkää asiallisesti, miksi ehdotus on järjetön. Naapurimaat ovat kiristäneet ulkomaalaispolitiikkaansa, mutta Suomessa ollaan heittämässä kaikki portit auki.

Kevennykseksi käykää äänestämässä Astrid Thorsia vuoden mokaajaksi: http://www.hs.fi/aanestys/1135241665865
  
  6. joulukuuta 2008 18:29:46

Nimi : Paul R
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ->2 kasvot.
T. runsas osanotto ;)
  
  6. joulukuuta 2008 18:34:28

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Ministeri Astrid Thorsin toiminta uhkaa Suomen tulevaisuutta oleellisesti. Eikö tälle hulluuden politiikalle saada loppua poliittisten puolueitten taholta? Miksi tuo huseeraus sallitaan? Mitä on ministerivastuu?

Thors vauhdissa
  
  6. joulukuuta 2008 18:41:21

Nimi : Myshkin
  
Viesti : Jellona, kyllä pitää.

Ja nyt nämä entiset sosialistit omakotitaloissa, farmarivolvot pihassa jakavat hymysuin veteraanikeräyksiin rahaa kun viimeiset ovat kupsahtamassa.

Pääoma ei tunne kunniaa eikä arvokkuutta.

Se ei voi rehellisesti kävellä selkä suorana.
  
  6. joulukuuta 2008 18:44:00

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : - Lainsäädäntö ei voi olla sellainen, että Suomen kautta tullaan EU:n sisälle. Pitää katsoa tarkasti, onko laissa porsaanreikiä, kuten jotkut kollegat arvelevat.

En tiedä onko mukavaa olla oikeassa, mutta jos lainsäätäjä olisi kuunnellut kansalaisia viisi vuotta sitten, niin tässä ei oltaisi. Silloinhan pahimmaksi skenarioksi todettiin, että Suomi löysentää maahanmuuttopolitiikkaansa muiden Euroopan yhteisön maiden tiukentaessa sitä.

Suomi on nyt tekemässä juuri niin, ellei sitten eduskunnassa herää joku järjen aalto.
  
  6. joulukuuta 2008 18:45:45

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuinkahan paljon Astridin toimintaan on vaikuttanut se, että sai niin paljon törkyä niskaansa. Silloin kun hänet vasta nimitettiin, eikä ollut edes ministerintyötään aloittanut, niin jotkut riemuidiootit kävivät spammaamassa hänen vieraskirjaansa mistä lie mustista mulkuista aina niitä uutisoituja tappouhkauksia myöten. Ei ollenkaan mahdoton ajatus, että tuollainen voi periaatteellisen ihmisen antagonisoida toimimaan entistä innokkaammin.
  
  6. joulukuuta 2008 18:48:40

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ei ollenkaan mahdoton ajatus, että tuollainen voi periaatteellisen ihmisen antagonisoida toimimaan entistä innokkaammin.

Nimenomaan A.N, nyt olet asian ytimessä: Jos kansalaiset tajuaisivat olla ihan helvetin hiljaa, niin politiikkaa olisi paljon helpompi tehdä ;)

On varmaan jostain näkökulmasta totta, että ihmiset ovat pakottaneet Thorsin tekemään noita lakiesityksiä, mutta se näkökulma on kyllä jossain kaukana vuorten takana.

Ajattele nyt vähän itsekin, äläkä huolehdi siitä mitä muut ajattelevat.
  
  6. joulukuuta 2008 18:59:56

Nimi : seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : halla-aho kuuluu suomen sisu yhdistykseen jota voidaan pitää natsistisena. halla-ahoa ei voida pitää vakavasti otettavana hänen alatyylisen keskustelutapansa johdosta.

itse aiheuttanut kommenteillaan itselleen pellen leiman
  
  6. joulukuuta 2008 19:03:08

Nimi : nick
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Työmarkkinatutkijana voin vakuuttaa, että työvoimapula on isolta osalta paskapuhetta. Sen taustalla on ennen kaikkea EK:n huoli siitä, että palkansaajan asema vahvistuu liikaa nykparametreilla kun työvoiman tarjonta supistuu. VM ja Kokoomus ovat tunnetusti lähellä elinkeinoelämää ja siksi herkästi toistelevat EK:n propagandaa. Julkisen sektorin osalta meininki on se, että 2-3 eläkkeellä, yksi tilalle.
  
  6. joulukuuta 2008 19:14:38

Nimi : Zngr
Kotisivu : Aamulehden kauhulinkki
  
Viesti : Voi perkele tuota Thorsia. Ihan oikeasti, ei voi tajuta mikä on motiivi, ellei se vihaa meitä kaikkia.
  
  6. joulukuuta 2008 19:15:40

Nimi : näppärä mäyrä
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : itse aiheuttanut kommenteillaan itselleen pellen leiman

Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa.
  
  6. joulukuuta 2008 19:16:14

Nimi : Brian
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Fideliltä varastettu voittotoivotus kaikille itsellisesti ajatteleville nuivisteille, joilla ei ole esimerkiksi parhainta taloudellista mahdollisuutta päästä yrittämään Päivän juhlakunnostusta sosiaalisessa kämyilytilanteessa. Tämä jouluunvalmennushan on vain lisäaikaa -- kehittyneelle toimintajärjestelmälle helppo käyttää (mestarillisen) hyvin.

Linnan juhlatkin kääntyivät sitten hetkeksi päälle. Hetkellä soiva kättelysoundtrack toi mieleen klassiset scifielokuvat tai Miklos Roszan Mestarilliset (pbuh) säveltyöt. Onkohan Tavja valinnut ihan itse nuo sinällään ihan kelvolliset muzakit...
  
  6. joulukuuta 2008 19:19:55

Nimi : Petteri
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Parahin Brian: Se on Miklós Rózsa kunnon ugreille.
  
  6. joulukuuta 2008 19:24:28

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Halla-aho nousemassa vuoden julkkikseksi?

Kuka on tämä mystinen "muu"? joka siis nyt on jo 37 prossan ylivoimaisessa johdossa? Kuka muu se voisi olla, ellei Halla-aho??

http://www.hs.fi/aanestys/1135241664731
  
  6. joulukuuta 2008 19:27:54

Nimi : Satsuki
  
Viesti : "Halla-aho nousemassa vuoden julkkikseksi?

Kuka on tämä mystinen "muu"? joka siis nyt on jo 37 prossan ylivoimaisessa johdossa? Kuka muu se voisi olla, ellei Halla-aho??

http://www.hs.fi/aanestys/1135241664731"

Tottahan se olisi hienoa mutta ei kai voi olettaa että kovin suuri prosentti "muut" äänestäneistä olisi Hallaholaisia.

Mutta toivossa on hyvä elää. :)
  
  6. joulukuuta 2008 19:32:09

Nimi : herra 4x
  
Viesti : Eipä aikaakaan kun Halla-ahokin joutuu ryytymään tuossa Linnan kättelyjonossa :)

  
  6. joulukuuta 2008 19:33:16

Nimi : Zngr
  
Viesti : Debatoija: veikkaan Thors tätiä
  
  6. joulukuuta 2008 19:33:29

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Älä ole niin varma, keskustelin asiasta AP-areenalla ja siellä vallitsi liikutttava konsensus Halla-ahon äänestämiseksi tämän vuoden julkkikseksi. Miksei muillakin areenoilla olisi näin?
  
  6. joulukuuta 2008 19:34:51

Nimi : Suomalaisten kansanmurha on estettävä
  
Viesti : Nyt itsenäisyyspäivänä on hyvä miettiä, onko meitä suomalaisia enää sadan vuoden päästä. Jos Astrid Thors ja kumppanit saisivat päättää, ei olisi. Suomalaiset jakaisivat intiaanien ja lukuisten muiden alkuperäiskansojen kohtalon, ja jäisivät armotta siirtolaisten jalkoihin. Lopulta suomalaiset olisivat sorrettu vähemmistö, joka sulautuisi siirtolaisiin. Ehkä jotkut poliitikot eivät edes panisi pahakseen suomalaisten sulautumista ja katoamista. Vallanpitäjiä kuitenkin sitovat ihmisoikeussopimukset, joiden mukaan sulauttamispolitiikka on määritelty ihmisoikeusloukkaukseksi. Se on rikos ihmisyyttä vastaan, sellaista ei voi mennä tekemään, vaikka tietystä ryhmästä ei tykkäisikään.

Lisäksi lopputulos- suomalaisten katoaminen- olisi kansanmurha, vaikka siinä ei väkivaltaa käytettäisi. Itse asiassa väkivallan, jopa joukkomurhien vaara vaikuttaa todennäköiseltä kun katsotaan, miten muualla Euroopassa käydään jo nyt alkuperäisväestöjen kimppuun.

Odotan pelonsekaisin tuntein poliitikkojen seuraavaa liikettä. Lyövätkö he jälleen uuden naulan alkuperäiskansan arkkuun?

Eivätkö kaikki etnisyydet olekaan tasavertaisia? Eikö suomalaisilla ja eurooppalaisilla ole oikeutta säilyttää etnisiä piirteitään, vaikka saman oikeuden pitäisi kuulua erottamattomasti kaikille ryhmille? Eikö meillä ole oikeutta turvalliseen maahan, esi-isiemme maahan, jota voimme kutsua kodiksemme? Intiaaneille ei vapaata ja siirtolaisuudelta säästettyä kotimaata suotu, ja siksi heistä on vain jäljellä vain rippeitä. Siihenkö suomalaisetkin ollaan ajamassa?
  
  6. joulukuuta 2008 19:36:03


guestbook © freebok.net