8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104601-104625

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Helsinkiläinen perheenisä,

Tuleva kevät voi tuoda mukanaan monta asiaa, mutta viimeistään 5 vuoden päästä taantuma on taas ohitse, ja talous uudessa noususuhdanteessa. Paljon sellaista uutta teknologiaa on tulossa, joka tulee veturin tavoin vetämään maailmantaloutta. Kataisen puhe siitä, että nykyiseen nähden huoltosuhde voi heiketä 1.8 miljoonan työntekijän verran ei ole ihan pikku juttu Suomen kokoisessa maassa. Esim. Idan kommentti "hoidetaan omin voimin", ja tällaiset populistiset lamapuheet eivät käsittele tuota kysymystä oikeastaan juuri lainkaan. Kuinka hoidetaan omin voimin? Entäs jos yksinkertaisesti ei saada millään ilveellä koulutettua tarpeeksi hoitajia?

Tilanne on ohi joskus 2035, mutta siihen jää neljännesvuosisata väliin vuosille 2010-2035 jolloin tämä työvoimavajeen ongelma tulee kärjistymään.

Niistä Suomen muutamasta sadastatuhannesta pitkäaikaistyöttömästä, joita moni on ehdottanut ratkaisuksi ongelmaan, aika moni ovat mm. alkoholisteja tai mielenterveyskuntoutujia, jotka eivät kuitenkaan ole vielä eläkeläisiksi siivottuja. Heistähän Taipale puhui kansanedustajana."

- Jaa oletkin sitten varmaan tehnyt oikein tutkimuksen asiasta, kun pystyt noin varmana tietona esittämään että pitkäaikaistyöttömistä aika moni on alkkiksia tai latvakakkosia. Kuinka suuri osuus prosentteina on "aika moni"?

Ja mitä tulee siihen uuteen teknologiaan, niin jos et ole sattunut huomaamaan, niin ne "talousveturit" siirtävät koko ajan tuotantoaan Kiinaan ja muualle kaukoitään. Ne eivät tule uusia työpaikkoja Suomeen synnyttämään.

Eipä ole meidän firmassa ainakaan "työvaimavaje" päässyt kärjistymään. Suuret ikäluokat ovat jo eläköityneet, mutta eipä ole otettu uusia tilalle, sen enempää mamuja kuin suomalaisiakaan. Itse asiassa ollaan jo kolmannen kerran kahden vuoden sisällä pistämässä porukkaa pihalle.

Katainenkin voisi ensin ottaa asioista selvää, ennenkuin rupeaa puhumaan paskaa 1.8 MILJOONAN työntekijän huoltosuhdevajeesta. Puolet Suomen työväestä pitäisi hävitä tosta noin vaan, simsalabim, kuin irreaalinen pieru logiikan saharaan (Kiitos Douglas Adamsille lainauksesta), että meille tulisi niin iso työvoima vaje.

Ja mitä niihin hoitajiin tulee, niin niitä on koko ajan koulutettu ihan riittävästi. Hoitajille vain maksetaan niin paskaliksaa, että moni lähtee mieluummin ulkomaille, missä on paremmat palkat.

JEESUKSEN RISTUKSEN PERKELE! (Kuka muistaa mistä lainattu?)
  
  6. joulukuuta 2008 16:13:18

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Anteeksi tuo lopetus! Rupesi vaan niin ahistamaan kun pitää oikoa kaikenmaailman idioottien levittämiä paskapuheita. Elävätkö he jossain rinnakkaistodellisuudessa, eivätkä näinollen tiedä mitä Suomessa aikuisten oikeasti tapahtuu? Vai haluavatko he tyhmyyttään/pahantahtoisuuttaan/jostain muusta järjellä käsittämättömästä syystä tietoisesti levittää väärää tietoa, vaikka tietävät sen olevan valetta?
  
  6. joulukuuta 2008 16:23:12

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hyvää itsenäisyysäpäivää ja muistakaa myös viedä kynttilöitä murhaajien haudoille.Muistakaa ylistää ihmisiä joiden takia suomessa jouduttiin ylipäätään sotaan vaikka se olisi voitu välttää.Itse sytytän kynttilän suomalaisilla vankileireillä kuolleilla venäläisvangeille R.I.P
  
  6. joulukuuta 2008 16:24:40

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Hyvää itsenäisyysäpäivää ja muistakaa myös viedä kynttilöitä murhaajien haudoille.Muistakaa ylistää ihmisiä joiden takia suomessa jouduttiin ylipäätään sotaan vaikka se olisi voitu välttää.Itse sytytän kynttilän suomalaisilla vankileireillä kuolleilla venäläisvangeille R.I.P

Huono trolli on huono.
  
  6. joulukuuta 2008 16:26:51

Nimi : JanneK
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Äläs nyt, Pirjo on melkein yhtä lahjakas kun Freestyler :D
  
  6. joulukuuta 2008 16:28:42

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Hyvää itsenäisyysäpäivää ja muistakaa myös viedä kynttilöitä murhaajien haudoille.Muistakaa ylistää ihmisiä joiden takia suomessa jouduttiin ylipäätään sotaan vaikka se olisi voitu välttää.Itse sytytän kynttilän suomalaisilla vankileireillä kuolleilla venäläisvangeille R.I.P"

- Siis sotavankeuteen joutuneille venäläisille murhaajille? Erotuksena meistä normaaleista ihmisistä jotka viemme kynttilöitä Suomen, suomalaisten ja myös sinun, Pirjo hyvä, puolesta kaatuneiden "murhaajien" haudoille;)
  
  6. joulukuuta 2008 16:30:00

Nimi : kunhan kirjoitan
  
Viesti : Pirjo, sinulta on vielä kertomatta, että missä Koossa olit Haminan RUK:ssa, kun kerran Frau Hauptmann olet.

Itse olin Kapernaumissa, olitko kenties Kirveessä?

Vai hajositko kenties korkeaan polviasentoon Homeperseensuolle?

Aidot reserviupseerit kyllä tietävät, missä tuo paikka on.
  
  6. joulukuuta 2008 16:32:03

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Irvokasta leikkiä kuolleiden muistolla Pirjo.
Antaisit heidän olla, levätä. Sytytä kynttilä heille.
Mikäs siinä, mutta elä kehtaa tolleesti mullassa makaavia pilkata. Elä sankarivainajia, eläkä muitakaan...
  
  6. joulukuuta 2008 16:39:14

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Puhuisitko suomea?RUK?polviasento?

Kaunko suomessa pitää itsenäisyyttä "juhlia" kuin hautajaisia.Miksei voida ottaa iloa irti niinkuin muuallakin vaan pitää muistella kuolleita MURHAAJIA.Vittu mua ainakin ottaa aivoon kun vertaa vaikka minkä muun maan oikeisiin JUHLIIN.
  
  6. joulukuuta 2008 16:41:10

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : reino: siinä vieressä lukee, että "Here be trolls"?


Eiku "Here be Dragons"
  
  6. joulukuuta 2008 16:42:09

Nimi : astro astrid
  
Viesti : http://www.hs.fi/aanestys/1135241665865

Tässä hesarin äänestys vuoden mokaajasta. Ääni meni thorsille
  
  6. joulukuuta 2008 16:47:44

Nimi : jjjj
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Olikos tämä jo täällä?

http://kuvat.mun.fi/?id=Pravda1Wha.jpg

Hieman nauratti.
  
  6. joulukuuta 2008 16:49:47

Nimi : Karl Barx
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Aika nuiva kohtalo Pirjolla...

Paha Pirjo

Mutta nuiva se on intstrumenttikin
  
  6. joulukuuta 2008 16:50:21

Nimi : Wanha Änkyrä
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Täällä Helsingin Hakaniemessä ainakin Oriental Supermarket piti ovensa auki Suomen itsenäisyyspäivänä. Minusta tämä on vähintäänkin epäkorrektia, mutta maanantaina pitää selvitellä, onko tuo myös laitonta.
  
  6. joulukuuta 2008 16:50:40

Nimi : AIP
  
Viesti : Pirjo: "Miksei voida ottaa iloa irti niinkuin muuallakin vaan pitää muistella kuolleita MURHAAJIA.Vittu mua ainakin ottaa aivoon kun vertaa vaikka minkä muun maan oikeisiin JUHLIIN."

Miksi et siis järjestä ITSE iloisia juhlia, sen sijaan että valitat siitä etteivät muut järjestä niitä sinulle? Mikäli murhaajien muistaminen tuntuu vastenmieliseltä, niin voit valita teemaksi vaikka ne rauhankansalaiset, jotka vastustivat aseellista vastarintaa hyökkääjää kohtaan täällä kotimaassa rassistien paineesta huolimatta tai muuttivat aurinkoiseen Neuvostojen maahan jo hyvissä ajoin. Tämä on Suomessa sallittua.
  
  6. joulukuuta 2008 16:50:59

Nimi : kunhan kirjoitan
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Pirjo, jos sinä aiot valehdella, niin sinulla tulee olla hyvä muisti.

Sanoit joskus kauan sitten olevasi reservin kapteeni. No, jokainen aito reserviupseeri tietää, että sitä varten on käytävä RUK. Koska et tiennyt perusasioitakaan, niin johtopäätös on, että olet huijari.

Me oikeat reserviupseerit emme katso sitä hyvällä, että joku yrittää esiintyä meikäläisenä olematta sellainen. Jos joskus tapaamme, syötän sinulle sen hatullisen paskaa, jonka olet luvannut syödä, omakätisesti - ja katson, että myös syöt sen. Viimeistä pipanaa myöten.
  
  6. joulukuuta 2008 16:52:03

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tottakai siis lähdenkin viettämään iltaa mukaviin ja railakkaisiin varjobileisiin.Tarkoitin noin niinkuin yleisellä tasolla kun katsoo ihmisten määrää menemässä hautaismaille "juhlimaan" siis mikä tätä kansaa vaivaa?itsenäisyys on nationalismia ja nationalismi on oikeasti paha asia.
  
  6. joulukuuta 2008 16:53:26

Nimi : Paul R
  
Viesti : Pirjo :"nationalismi on oikeasti paha asia."

Perustele.
  
  6. joulukuuta 2008 16:56:04

Nimi : AIP
  
Viesti : Kenelle, Pirjo, haluaisit ensisijaisesti itsenäisyyden menetettävän? Mikä on se hyvä isäntä, jota ilman keskinäinen yhdessäolomme on pahuutta?
  
  6. joulukuuta 2008 16:58:50

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Okei pikainen perustele,mutta saa jäädä illan viimeiseksi rautalangaksi.Nationalismissa ajetaan jonkun tietyn kansan etuja välittämättä muista paskan vertaa.Pahimpana esimerkkinä USA joka sortaa surutta muita saadakseen öljyä ja tottakai myös suomen päättäjät ajavat suomen etua välittämättä muista.Jos kaikki ajattelisivat tällä tavalla niin olisi sodittu jo 10 maailmansotaa,mutta onneksi on muitakin ajattelivia kansoja vielä jäljellä.
  
  6. joulukuuta 2008 16:59:21

Nimi : einomutta
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti :
Horsmahuuli: homma on tehty niin pitkälLe kuin se mieleenvaikuutamisen tasolla on mahdollista. Jussi voisi periaatteessa lopettaa! Nyt jää nähtäväksi mitä se käytännön tarkoittaa.
Veikkaukseni - ei mitään: Suomesta tulee kultamunien viimeinen kaatopaikka EU:ssa.

<
  
  6. joulukuuta 2008 16:59:29

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Elkee poijaat kiusiko Pirjoa. Pirjolla on vissiinnii olluna ankija lapsuus, ahas pipo ja yks ainuva puulelu. (Mikä sekkii patterin välisä.)

Ja mikset sie Pirjo tosijaa juhuli ittepäisyyspäevee sillei ko siusta hyvältä tuntuu? Sen sijjaa et vingut ja väkötät jotta ko on tylysää ko ei juhulita sillei oekeesti vua pijetää vua iävää.

Mie ainannii juhlistan itteppäisyyspäevee justiisa lasilisela mallas viskii.
  
  6. joulukuuta 2008 17:00:09

Nimi : kunhan kirjoitan
  
Viesti : Pirjo, selitit juuri chauvinismin. Et nationalismia.
  
  6. joulukuuta 2008 17:00:40

Nimi : Risu
  
Viesti : "Okei pikainen perustele,mutta saa jäädä illan viimeiseksi rautalangaksi.Nationalismissa ajetaan jonkun tietyn kansan etuja välittämättä muista paskan vertaa.Pahimpana esimerkkinä USA joka sortaa surutta muita saadakseen öljyä ja tottakai myös suomen päättäjät ajavat suomen etua välittämättä muista.Jos kaikki ajattelisivat tällä tavalla niin olisi sodittu jo 10 maailmansotaa,mutta onneksi on muitakin ajattelivia kansoja vielä jäljellä."

USA ei ole kansa. Nationalismi on ajatus siitä, että kaikilla kansoilla on oikues itsenäisyyteen ja itsehallintoon. Amerikka on anti-nationalistinen.
  
  6. joulukuuta 2008 17:01:44

Nimi : Paul R
  
Viesti : Pirjo :"tottakai myös suomen päättäjät ajavat suomen etua välittämättä muista."

Jos ylläoleva pitäisi paikkaansa, en olisi ns. nuiva.
  
  6. joulukuuta 2008 17:02:21


guestbook © freebok.net