8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104526-104550

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pravdan kuukausiliitteen sarjakuvan tekijät ovat änkyräkommunisteja ja kritisoivat kaikkia poliittisia suuntauksia (vasemmalta käsin) tasapuolisesti.

Tuo viimeisin Aatu-Jooseppi -juttu ei ollut edes kovin paha.
  
  6. joulukuuta 2008 11:10:12

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Toki voi, mä vain ihmettelen sitä joidenkin taipumusta ajatella että jos on varakkaampi kuin keskivertotyyppi kotimaassa niin on jotenkin todennäköisemmin elintasopakolainen kuin saman maan köyhät."

Jos viitsit lukea mitä kirjoitettiin, niin kyse oli suojelun tarpeesta, ja edelleenkin väitän, että ihminen jolla on varaa lennellä ympäri maailmaa, ei ole samassa suojeluntarpeessa kuin kanssaihminen jolla ei ole edes varaa paikallisbussilippuun.

Yleensä varallisuudella voi hankkia itselleen turvallisemmat olosuhteet aivan itse.
  
  6. joulukuuta 2008 11:11:09

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minä kyllä nauroin kuukausiliitteen sarjikselle. Tuollainen kävisi tasokkaasta itseironiastakin. "Hän on puurokriittinen" vieläkin naurattaa.

  
  6. joulukuuta 2008 11:15:03

Nimi : Salkkarien Seppo
Kotisivu : Salatut elämät Seppo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuukausiliitteessä paljastuu, että Pekka-Eric Auvinenkin oli herkkä ja rakastava ihminen. Milloin MESTARISTA kirjoitetaan vastaava juttu?
  
  6. joulukuuta 2008 11:16:13

Nimi : Jussille mitali!
Kotisivu : http://www.jussit.fi/
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://www.jussit.fi/

http://www.jussit.fi/?doc=32&g=41#

Homma nousussa!

Jussille mitali, että nosti kissan pöydälle! Patsashan Jussilla jo onkin.

Halla-ahhoo illallaa halal-lihhaa hillallaa!

Homma psykedeelisessä nousussa!
  
  6. joulukuuta 2008 11:18:17

Nimi : Turska
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Äänestä vuoden mokaajaa.

http://www.hs.fi/aanestys/1135241665865
  
  6. joulukuuta 2008 11:22:16

Nimi : Hilla Halla-aho
  
Viesti : Avoin kirje jussille!

En jaksa enää kuunnella kotonani kummallista muminaa mamumamumumumumummu ja kävelyä lattiaan tuijottaen..alan epäillä sinua väkivaltaiseksi hulluksi..

odotan että häivyt SUKUNI OMISTAMASTA asunnosta iltaan mennessä. Ota mukaan myös hakaristilippu, penispumppu ja ilmakiväärisi.

Hilla
  
  6. joulukuuta 2008 11:28:13

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Äänestysvoluumeista ja eri foorumien linkityksistä päätellen HS:n äänestyksiä ovat viemässä, vieläpä selvällä erolla Hallis (hyvis) ja Thors (pahis). Veikkaan, että Hesari mitätöi tulokset masinointina, ja jakaa sijat kakkosille. Ei sikäli, että asialla olisi jotain suurempaa merkitystä.
  
  6. joulukuuta 2008 11:28:30

Nimi : Homma nousussa!
Kotisivu : Jussin nostama kissa pöydällä
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : http://preview.tinyurl.com/5jwa3z

Jussin nostama kissa pöydällä. Kotoperäinen kotikissakin sieltä nuivan näköisenä kuikuilee.

Homma ylimaailmallisessa nousussa!
  
  6. joulukuuta 2008 11:28:44

Nimi : VanDerVaart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luin Puotilan raiskausuutisen Ylen, Iltalehden, Pravdan, Iltasanomien ja Vartin sivuilta. Ainoastaan Yle uskalsi tällä kertaa kertoa, että tekijä oli ulkomaalainen.
  
  6. joulukuuta 2008 11:37:10

Nimi : Siniristilippumme trallalaa
  
Viesti : Juutalaisvenäläinen nainen vera izrailit muutti rikkaan perheensä mukana amerikkaan petkuttaen pakolaisjärjestelmää. Hyväksikäytti vielä amerikkalaista sosiaaliturvaa 2 vuotta. Miksi hän nyt seisoo jalustalla syyttäen pakolaisia?? On joillakin otsaa!!
  
  6. joulukuuta 2008 11:37:26

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ämpee: "Jos viitsit lukea mitä kirjoitettiin, niin kyse oli suojelun tarpeesta, ja edelleenkin väitän, että ihminen jolla on varaa lennellä ympäri maailmaa, ei ole samassa suojeluntarpeessa kuin kanssaihminen jolla ei ole edes varaa paikallisbussilippuun."

Sellainenkin ihminen jolla on varaa lentolippuihin kuitenkin tarvitsisi maan, minne lentäisi. Ei rahat hirveästi auta jos kukaan ei ota sisään.
  
  6. joulukuuta 2008 11:42:59

Nimi : Janne
  
Viesti : Oikeaa monikulttuuria (tm) Oslossa:

Hälytysnapeilla kitketään väkivaltaa Oslon keskustasta

Julkaistu: 10:20
stt

Oslon poliisi harkitsee ottavansa käyttöön uudenlaisen turvajärjestelmän, jolla kaupungin keskustan väkivalta saataisiin kuriin. Kaupungin keskeisille paikoille asennettavien erityisten hälytysnappien avulla ihmiset voisivat hälyttää apua, jos he tuntevat olonsa uhatuksi tai joutuvat todistamaan yhteenottoja. Tapahtumat tallentuvat samalla liikkuviin turvakameroihin.


Tietenkin jos kyseessä olisi rikas länsimaa, missä kaikilla olisi matkapuhelimet ei ongelmaa olisi...


Kevennys: http://www.hs.fi/fingerpori/1135241662036 Parasta hesaria piitkään aikaan.


Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille suomalaisille !
  
  6. joulukuuta 2008 11:44:31

Nimi : Atte Saarela
Kotisivu : Oslon rikollisuutta yritetään vähentää turvakameroilla
  
Viesti : http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/H%C3%A4lytysnapeilla+kitket%C3%A4%C3%A4n+v%C3%A4kivaltaa+Oslon+keskustasta/1135241712969

Lisääntyneen rikollisuuden syistä ei jutussa puhuta mitään. Tekisi mieli kirjoittaa tästä mielipidesivulle, mutta taas pitäisi olla tarkkana ettei kiihottaisi kansanryhmää vastaan..
  
  6. joulukuuta 2008 11:45:27

Nimi : fgh
  
Viesti : http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/H%C3%A4lytysnapeilla+kitket%C3%A4%C3%A4n+v%C3%A4kivaltaa+Oslon+keskustasta/1135241712969

Lisääntyneen rikollisuuden syistä ei jutussa puhuta mitään.


Rasistithan siellä hakkaa maahanmuuttajia.
  
  6. joulukuuta 2008 11:49:11

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Siniristilippumme trallalaa: "Juutalaisvenäläinen nainen vera izrailit muutti rikkaan perheensä mukana amerikkaan petkuttaen pakolaisjärjestelmää. Hyväksikäytti vielä amerikkalaista sosiaaliturvaa 2 vuotta. "

Meillä oli $150 per lärvi kun lähdettiin Venäjältä, joten sulla lienee vähän omituinen käsitys rikkaudesta. Jenkkiläistä sosiaaliturvaa käytettiin 3kk verran kunnes faija löysi töitä.

Jos jos nykyiset Suomeen tulevat pakolaiset ja turvapaikanhakijat eivät tekisi väkivaltarikoksia ja menisivät töihin 3 tai edes 6 kuukaudessa, en pitäisi niitäkään ongelmana.
  
  6. joulukuuta 2008 11:54:20

Nimi : Blauweissschimmelkäse
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Turun Sanomien pääkirjoitussivulla on komia nuivahko kirjoitus. (En jaksanut kelata taaksepäin, onko joku sen jo aamulla täällä huomioinut.)
  
  6. joulukuuta 2008 11:57:06

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Mitä teen: masinoin netsejä

Pidetäänhän sitten tytöt ja pojat painetta yllä Hesarin Vuoden mokaaja -äänestyksessä.

Tätä kirjoittaessa kohta Muu, mikä johtaa ylivoimaisella 50% ääniosuudella ja onhan Astrid-tätikin ansainnut tunnustusta työstään, eikö vain?

http://www.hs.fi/aanestys/1135241665865

Eikä muuten olisi tollompi idea vähän itse kunkin napsia ruutukaappauksia pitkin matkaa siltä varalta, että laskennassa tapahtuu, kröh, sekaannuksia.
  
  6. joulukuuta 2008 12:04:29

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Toverit, frendit ja muut Mestarin seuraajat, Homma on enemmänkuin nousussa!

Media ja vastaavat poliittiset piirit, laittavat viimeisiä miehiä ja naisenkaltaisiaan "kommentoimaan" ja "selittämään" Mestarin olemusta ja merkitystä, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Vihreitä, punaisia ja muita tuulimyllynlämmittäjiä ja hevosmiehiä, kaivetaan naftaliinista.

Vihollisen valiodivisioonat ovat nyt vain rangaistuspataljoonia. He laittavat viimeisiä, viemäreittensä syvimmistä kolkista kaivamiaan ihmiskloaakkeja linjaan, Hommaa vastaan. Onnistumatta kuitenkaan missään.

Punavihreät varhaisajattelijat, luovat omia blogejaan Mestaria vastaan, esittelevät niitä täällä, siinä toivossa että myös heidät huomattaisiin ja värvättäsiin anti-halla-aho -pataljooniin tai ainakin volksturmiin.

Toverit, frendit ja muut Mestarin seuraajat, elämme mielenkiintoisia päiviä -ja me voitamme silti!

AMen.
  
  6. joulukuuta 2008 12:06:44

Nimi : Paul R
  
Viesti : "...herkkä ja rakastava ihminen. Milloin MESTARISTA kirjoitetaan vastaava juttu?"

Mutku Tohtori Viha?
Itsenäisyyspäivää itse kullekin suomalaiselle. :)
  
  6. joulukuuta 2008 12:09:03

Nimi : Nauris
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Maahanmuuttaja on nyky-Suomen ryssä
  
  6. joulukuuta 2008 12:15:55

Nimi : Kansalainen
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Maahanmuutto aiheutti "työvoimapulan".

Asuntomarkkinat Helsingissä ja monissa muissakin Eurooopan pääkaupunkeissa ylikuumenivat siitä yksinkertaisesta syystä, että mamuja pakkaa hirveät määrät näihin "kasvukeskuksiiin".

15 vuodessa Helsingin ja koko pääkaupunkiseudun väkimäärä on lisääntynyt 50000-70000. Kaikki tämä on siis yksinomaan mamujen aikaansaannosta. Tai tarkemmin ottaen Thorsin kalstaisten maanpettureiden, jotka ovat nämä mamut tänne päästäneet/ haalineet.

Suomessahan ei ole ainuttakaan asunnotonta mamua, kuten tiedämme. Eli siis kaikille mamuille on annettu ilmaiseksi kämppä Suomen jo ennestäänkin kalleimmilta alueilta eli pääkaupunkiseudulta. 70000 mamua näin lyhyen ajan sisään on tietenkin merkinnyt asuntomarkkinoiden ylikuumenemista.

Normaalit ihmiset ovat joutuneet kilpailemaan asunnoista mamujen kansssa, joilla on näköjään piikki auki yhteiskunnan puolesta. Siispä lopputulos on selvä. Mamut ovat vallanneet ne kämpät, joissa muuten asuisi suomalaisia TYÖTÄTEKEVIÄ ihmisiä. Ihan niinkuin kymmeniä ellei satoja vuosia kautta historian. Mutta nyt monikulttuuristajat ovat mullistaneet nämä entiset markkinatalouden lait niin Helsingissä kuin ilmeisesti kaikissa Euroopan suurimmissa kaupungeissa.
Nyt ei normaalilla suomalaisella bussikuskilla, tarjoilijalla tai siivoojalla ole enää mitään mahdollisuuksia asua järkevän työmatkan päässä Helsingin keskustasta. Kaikki muuten edulliset asunnot ovat miehitetyt mitään tekemättömillä mamuilla. Markkkinavääristymä.
Nyt sitten, kun näköjään Helsingissä on työvoimapula, kun työtätekevillä ei ole varaa asua siellä mamujen takia, niin virheet ja muut höynät vaatii lisää mamuja tämän ongelman korjaamiseksi.
Helsinkikeskeiset poltiitikot, virheet etupäässä ei tietenkään edes näe kehäkolmosen ulkopuolelle. Mitään työvoimapulaa ei ole. Se ainoa työvoimapula on itseaihetetuista syistä johtuen juuri KEHÄ KOLMOSEN SISÄPUOLELLA.
  
  6. joulukuuta 2008 12:16:22

Nimi : Perus Pentti
  
Viesti : http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/Uudesta+ulkomaalaislaista+voi+tulla+EUn+vapaamielisin/118570

Uudesta ulkomaalaislaista voi tulla EU:n vapaamielisin
06.12. - 10:05 (Luotu: 05.12. - 22:56)

"Oleskeluluvan myöntämiseen on tulossa muutoksia. Rötöstelleelle ulkomaalaiselle voidaan myöntää jatkuva oleskelulupa, jos maasta poistaminen ei ole hänestä riippumattoman teknisen esteen vuoksi mahdollista. Karkotettavalle turvapaikanhakijalle voitaisiin myöntää jatkuva oleskelulupa humanitaarisen suojelun perusteella."
  
  6. joulukuuta 2008 12:19:41

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Astridin esitys Euroopan väljimmäksi maahanmuuttolaiksi on tietysti täysin mielipuolinen. Tuollaisen lain läpi mennessä Jussin käsite mamu1 kyllä korostuisi. Muut Pohjoismaat voitaisiin ottaa kiinni vuosikymmenessä. Irakista, Somaliasta ja Afganistanista. Hihhei!

Mutta lainataan nyt tasapuolisuuden vuoksi myös uutisen valonpilkahdus:

eduskunnan hallintovaliokunnassa, sekä oppositio- että hallituspuolueet haraavat ministeriä vastaan. Hallitus on ollut lain sisällöstä yksimielinen. Nyt varsinkin kokoomuksessa on esiintynyt kritiikkiä."
  
  6. joulukuuta 2008 12:27:39

Nimi : tsirp-tsirp
  
Viesti : Uutisen perusteella Thorsin lakiehdotuksesta syntyy sellainen käsitys, että kunhan "rötöstelijä" on periaatteessa karkotettu, niin hän saa kyllä sitten käytännössä jatkaa asumista Suomessa.

Suvaitsevaisto leijuu näissä asioissa enimmäkseen jalat irti maasta, periaatteiden ja ideoiden maailmassa. Ehkä Thorsista tällainen "periaatteessa karkottaminen" tuntuu sen vuoksi hyvinkin todelliselta ja rankalta toimenpiteeltä.
  
  6. joulukuuta 2008 12:32:49


guestbook © freebok.net