8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104476-104500

Nimi : reino
  
Viesti : Ensinnäkin: tuo Sakarin nuiva puuhakalenteri on kyllä parasta ja hauskinta, mitä HOMMAlle on tapahtunut pitkään aikaan. Ja mikä parasta, vuoden päästä jouluna sillä on jo 2 miljoonaa katsojaa.

Terra Incognita - Here be trolls.

Mutta voisiko olla niin, että Suomen ongelmat oikeasti töihin tulevien maahanmuuttajien kanssa voisivat olla erilaisia kuin muiden Euroopan maiden? Tännehän nimittäin EI missään vaiheessa ole roudattu muslimeja töihin. Eikä jatkossakaan roudata (siis töihin), koska muslimit eivät työllisty Suomessa kovinkaan hyvin, koska sossu maksaa paremman liksan.

AN ei usko mahdollisuuteen PC-filtteröidä pohjasakkaa.

Helpoin filtteri on määritellä jokin tietty minimivuosipalkka (elämiseen riittävä, tai jos tuo perheen, niin myös perheen elämiseen riittävä) työluvan myöntämiselle. Toinen helppo filtteri on olla myöntämättä työperälupia sellaisille aloille, joille ei vaadita mitään ammattitaitoa tai koulutusta. Molemmat ovat täysin järkevästi ja korrektisti perusteltavissa. Eivätkä syrji ketään.

Ja silti kaikki (varsinkin suvaitsijat) tietävät, että jos aletaan soveltaa mitä tahansa kriteerejä, niin pahnanpohjimmaiset ovat aina pahnanpohjimmaisia. Ja niinhän se ei saa olla. Koska sehän on rassismi.

Jos Anatolian molemmat pätevät CNC-koneistajat tulevat Äetsään hommiin, niin ei se ainakaan minua haittaa. Bring your families. Soylent green- ja vetyfuusioprojekti etenevät silti normaalisti.
  
  6. joulukuuta 2008 2:05:54

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä islamilaisista maista löytyy paljon koulutettuakin väkeä. Suurin osa nuorista menee monessa maassa yliopistoon. Sieltä voi saada esim. ihan pätevät insinöörin paperit ja kielikoulutusta vaille lääkärinpaperit. Yhden Lontoon 7/7 iskijöistä isä oli äveriäs liikemies, ajeli mersulla, maallistunut. Pojalla oli muita aatteita. Epäonnistuneet lentokenttäiskun yrittivät toteuttaa juuri maahanmuuttajataustaiset lääkärit. Itseasiassa islamismi on keskiluokkainen, koulutettujen perheiden nuorten liike Euroopassa, hyvin voimakkaasti. Sama on itseasiassa asian laita myös Lähi-Idässä.

Gangsta-meininki (esim. Pariisi, Malmö) on tästä aika erillinen nuorisokulttuurinen juttunsa, eikä rajoitu vain islamilaisiin maahanmuuttajiin. Usein nämä nuoret ovat omaksuneet uskonnosta lähinnä äärimmäisen misogynian.

Ongelma on myös se, että reaalinen työvoimapula tulee hyvin tuntuvasti koskettamaan matalapalkka-aloja. Jos siivoojia, rakennusmiehiä jne. ei voi tuoda työperäisenä maahanmuuttona mutta hoitajia ja insinöörejä saa, niin kuinka perustelet tuon PC-kriteerein? PC kun ei rajoitu vain kulttuuriin.
Matalapalkka-alojen työntekijöitä ei saa tuoda, koska:

a) köyhät ovat paskasakkia
b) mukana voi tulla afri... musli...
c) Ben Johnson

Kyllä odottaisin paljon vahvempia perusteluita ennen kuin allekirjoittaisin Jussin käsitteistön. Siinä on nyt (tämä on vain minun mielipiteeni) merkittävä aukko järkeilyssä.
  
  6. joulukuuta 2008 2:18:21

Nimi : Henkipatto
Kotisivu : Tilapäinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sakari Nora: Miltä tuntuisi mahdollisen mokukriittisen foorumin/portaalin graafinen suunnittelu? Kun olet noita tietokoneimmeisiä...kö? Ota kantaa projektista:

http://nuiva.webs.com/apps/forums/show/297443-ty-maakoppi
  
  6. joulukuuta 2008 2:25:00

Nimi : Juha J.
  
Viesti : Perjantain aamu-tv kamppailee vaikeiden asioiden kanssa

Resursseja pitää lisätä. Maahanmuuttajia (satunnainen massa)tulee enemmän ja enemmän.
  
  6. joulukuuta 2008 2:35:56

Nimi : reino
  
Viesti : Matalapalkka-alojen työntekijöitä ei saa tuoda, jos minimipalkkavaatimus vuositasolla ei täyty (eli jos on syytä epäillä, että sossu joutuisi osaltaan elättämään). Piste.

Jos tuo ei riitä karsimaan, niin otetaan lisävaatimukseksi, että muutosturvan (eli potkujen) varalta matalapalkkalaisellakin on oltava edes jonkinlainen peruskoulutustaso, joka helpottaa muihin töihin siirtymistä, jos jossain vaiheessa tulee kenkää.

Se on ihan sama, millä perusteilla karsitaan. Sama porukka karsiutuu aina.

Ja Anatoliasta on tulossa Suomeen hyvin vähän lääkäreitä ja insinöörejä juuri nyt. Ja jos joku tulee, niin ne pystytään kyllä sulauttamaan, kunhan vain luovutaan idioottimaisesta monikulttuuri-ideologiasta.

Ei yksi neekeri kesää pilaa eikä yksi musulmaani jihadia tee.
  
  6. joulukuuta 2008 2:36:08

Nimi : Old Fart
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suurin osa nuorista menee monessa maassa yliopistoon.

Epäilen vahvasti että suurin osa menisi monessakaan maassa yliopistoon.

Ehkä suuri osa, mutta ei nyt sentään suurin.
  
  6. joulukuuta 2008 3:00:20

Nimi : VMJ
  
Viesti : "Perjantain aamu-tv kamppailee vaikeiden asioiden kanssa"

Mistä noita monikulturisteja oikein sikiää. Onko kyllä maahanmuutto keskustelu jälkiviisaissakin aika alkeellisella tasolla.

Itseasissa Jussin uusin käsitteistä oli ajankohtaisempi kuin oikeastaan tajusinkaan. Kyllä termit vilisevät ihanasti sekaisin. Varsinkin termiä "pakolainen" käytetään kyllä törkeästi väärin.
  
  6. joulukuuta 2008 3:02:41

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Epäilen vahvasti että suurin osa menisi monessakaan maassa yliopistoon.

Ehkä suuri osa, mutta ei nyt sentään suurin."

Toki. Ajatus- tai näppäimistöhäiriö, en muista kumpi.
  
  6. joulukuuta 2008 3:11:52

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyse ei ole siitä ketä on tulossa nyt, vaan ketä on tulossa seuraavien 15-20 vuoden aikana kun työmarkkinoilta lähtee satojatuhansia työntekijöitä, ja ikääntyvä väestö tarvitsee jo ikärakenteensa johdosta enemmän huolto- ja hoivaresursseja.

Mitään sellaista kriteeristö ei ole kukaan jäsentänyt, joka jollain taikatempulla karsisi näiden tulijoiden joukosta esim. ne tunisialaiset ja turkkilaiset ukrainalaisista ja filippiiniläisistä.

Jos asetetaan vaateeksi vain tämä jako humanitaariset v. työhön tulevat, niin on olemassa konkreettinen riski, että Suomeen tulee toistasataa tuhatta muslimia. Niinhän hallitus on kaavaillutkin. Ne esillä olleet lukemat 100,000 tai 200,000 ja 10% ja 25% ovat lukemia töihin tulevista.

Eikä se kehitys ole välttämättä ollenkaan ristiriidassa tuon kirjoituksen 223 käsitteistön kanssa.
  
  6. joulukuuta 2008 3:16:56

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En ota kantaa teknisiin yksityiskohtiin, mutta perusidean pitäisi olla se, että hommat hoidetaan itse.

On uskomattoman järjetöntä hakea tuottavuutta tukevalle rakenteelle ( valtio, kunnat jne...) ulkopuolista apua ja kasvattaa sitä rakennetta tyhjän päälle.
  
  6. joulukuuta 2008 4:37:42

Nimi : Mika
  
Viesti : Uudessa Pravdan kuukausiliitteessä oleva sarjakuva on mokutuksen pohjanoteeraus. Sille ei pärjää edes Mikko-Pekka Heikkisen vanhoja fraaseja toistava kolumni sivulla A4: "Tänne pääsy on häpeällisen vaikeaa. Luulisi, että Suomen kaltainen kylmä ja pimeä maa olisi kiitollinen, että ylipäätään joku meille haluaa muuttaa."

Voiko HS:n toimitus tosiaan olla niin tyhmä, ettei se ymmärrä noin tökerön propagandan suututtavan ihmisiä ja kääntyvän itseään vastaan?!
  
  6. joulukuuta 2008 6:23:04

Nimi : sa
  
Viesti : http://pelle-aho.blogspot.com
  
  6. joulukuuta 2008 6:47:34

Nimi : Atte
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussin uusin kirjoitus muistuttaa erehdyttävästi Hesarin hätäkakka-artikkeleita. Harakoille menee...
  
  6. joulukuuta 2008 7:54:25

Nimi : Hehe
Kotisivu : Aatu-Jooseppi
  
Viesti : Tässä valokuva pradvan sarjakuvasta (klikkaa isommaksi)
  
  6. joulukuuta 2008 8:24:51

Nimi : Juha J.
  
Viesti : "Nimi : Atte
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Jussin uusin kirjoitus muistuttaa erehdyttävästi Hesarin hätäkakka-artikkeleita. Harakoille menee...

6. joulukuuta 2008 7:54:25"

Ei muistuta alkuunkaan.

Ei mene harakoille.

Näin se menee kaveri, opettele lukemaan.
  
  6. joulukuuta 2008 8:29:04

Nimi : Juha J.
  
Viesti : Ja mikä ihmeen Atte sinä luulet olevasi. Oletatko että kaikki idioottimaiset kirjoitukset saavat huomiota? Pidä itseäsi onnekkaana.

Pitääkö meidän tästä lähtien pitää sanaa atte huomionhakuisen hölmön synonyymina? Selvästi haluat sitä kieroutuneessa mielessäsi. Voi piru parkaa.
  
  6. joulukuuta 2008 8:37:30

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Mika&Hehe,

se sarjishan oli helkkarin hauska:)

Ei oikeasti pidä vaatia, että kaikki ovat samaa mieltä. Miettikää nyt sällit itse mitä täälläkin on puhuttu jostain Thorsista et al, ihan normia poliittista satiiria toi on. Tottukaa.
  
  6. joulukuuta 2008 8:43:26

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Helsingin Sanomat osoittaa hämmentävää kykyä alittaa itsensä. Tuosta on kyllä vaikea panna huonommaksi, mutta kyllä Pravda sen vielä tekee.
  
  6. joulukuuta 2008 8:43:46

Nimi : hancockred
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "laps suomen ällös päästä muita sä maahas ihanaan"
  
  6. joulukuuta 2008 8:44:50

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Junis, ekat 3 riviä ovat yhteiskuntakritiikkiä, ja osuvaa. Vika rivi on viime viikkojen valossa pelkkää puoluepoliittista paskanheittoa. Olen kyllä naureskellut Kuukautis-Pravdan sarjakuvan Ode-, Zysse-, Jyrki- ja Matti-gageille. Tämänkertainen on eri sarjaa.
  
  6. joulukuuta 2008 8:51:57

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N,

Joskus muinoin esitin täällä idean, jonka mukaan maahantulijoille pitäisi olla pisteytysjärjestelmä, jossa lähtömaa olisi yhtenä merkittävänä kriteerinä. Tästä tulisi sitä enemmän pisteitä, mitä korkeampi täällä jo kyseisestä ryhmästä olevien ihmisten työllisyysaste on, ja mitä vähemmän he tekevät (erityisesti vakavia) rikoksia. Mikäli Suomessa ei ole jo merkittävää määrää ihmisiä tulijan maasta, alustavat pisteet voisi määrittää esim. muiden Pohjoismaiden tilanteen pohjalta. Järjestelmää voisi toki myös hienosäätää sikäli, että mikäli lähtömaan eri etnisten ryhmien välillä näyttää olevan merkittäviä eroja, ne voidaan laskea kokonaan eri "lähtömaiksi". Koska Euroopassa on ollut ongelmia usein nimenomaan täällä kasvaneiden nuorten kanssa, toista sukupolvea voisi kenties painottaa raskaasti laskukaavassa.

Tämän järjestelmän etu olisi siinä, että se on täysin värisokea ja reilu. Kynnys Lähi-Idästä tai Afrikasta tulijoille olisi huomattavasti korkeampi kuin vaikkapa intialaisille tai eurooppalaisille, mutta tämä ei suinkaan johtuisi siitä, että Suomi on päättänyt näyttää keskisormea afroille ja muslimeille. Mikäli jotkut näistä ryhmistä onnistuvat muodostamaan hyvin integroituneen ja toimivan yhteisön (kuten tataarit), ovi aukenee heille automaattisesti. Ovi on myös auki muuten vain ansioituneille yksilöille ongelmaryhmistäkin, mutta mikään massamuutto ei onnistu.

Yhdistettynä karsittuihin sosiaalietuuksiin ensimmäisinä vuosina, ja automaattiseen karkoitukseen toistuvista tai yhdestäkin vakavasta rikoksesta, systeemi voisi toimia ihan hyvinkin.
  
  6. joulukuuta 2008 8:57:37

Nimi : HaH
  
Viesti : Eikö tulevan foorumin, ja mahdollisen NuivaTV:n ja muun matskun, sisältävän portaalin nimeksi sopisi ihan vaan rehdisti homma.fi tai homma.net ?

Ja jos tuo foorumi nyt sitten toteutuu, niin olen käytettävissä moden hommiin.

PS: Aatu-Jooseppi oli hyvä. Enemmänhän siinä irvailtiin yhteiskunnan uussanaista hyysärimeininkiä kuin nuivisteja...
  
  6. joulukuuta 2008 8:58:33

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Komppia Junikselle.

Eihän sitä Aatu-Jooseppia edes ollut piirretty Halliksen näköiseksi. Se oli karikatyyri, epäsosiaalinen luuseri joka ei edes osaa kirjoittaa kunnolla (ei siis parodia Halla-ahosta henkilönä) - ja piirtäjän mielestä "maahanmuuttokriittisyys" on termi, jolla tällainen ihminen voi päästä politiikkaan perussuomalaisten kautta. Tästä voi olla eri tai samaa mieltä, mutta mielipiteiden esittäminen on tietenkin ihan sallittua.

Kun on tunnettu poliitikko, saa tottua siihen, että kaikenlaista satiiria tulee vastaan. Ja vasta sitten on syytä huolestua, kun ei kukaan enää vaivaudu sitä tekemään :)
  
  6. joulukuuta 2008 8:58:57

Nimi : Juha J.
  
Viesti : Hyvää itsenäisyyspäivää.

Linnanjuhlalähetystä pitää katsoa sen verran kun toiseksi viimeinen Marskin ritari saapuu paikalle. Se on arvokas näky.

Tulee vaarivainaankin mieleen ja tunteet ovat pinnassa jo tätä kirjoittaessa.
  
  6. joulukuuta 2008 9:06:13

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Kevennys:

Aivopesun Aaakkoset:
http://www.youtube.com/watch?v=wDWSSu4m-sI&feature=related
  
  6. joulukuuta 2008 9:14:29


guestbook © freebok.net