8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104426-104450

Nimi : ep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ruandan kansanmurha kuuluu kiellon piiriin, samoin Srebrenica. Armenian kansanmurha onnistuttiin jättämällä ulos sopimuksesta pienen kikkailun avustuksella.

It is covered in a clause that states that the penalties will also apply to "publicly, condoning, denying or grossly trivialising crimes of genocide, crimes against humanity and war crimes," as defined by the International Criminal Court and the post-World War II Nuremberg trials.

Armenian kansanmurhaa ei ole tuomittu tuollaisissa oikeusasteissa, joten se jää ulos.
  
  6. joulukuuta 2008 0:00:38

Nimi : Leopold
  
Viesti : Hmm. Uuden lain mukaanhan myös "vähättely" on rikollista. Eikös aika suuri osa länsimaiden poliitikosta voitaisi tuomita vankilaan Ruandan kansanmurhan vähättelystä? ;-)
  
  6. joulukuuta 2008 0:01:34

Nimi : Paul R
  
Viesti : 350€ ni ollaan sujut. Muuten evvk.
  
  6. joulukuuta 2008 0:02:32

Nimi : ep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se, että ei ole köyhä kotimaassaan ei tarkoita sitä, että olisi varakas verrattuna länsimaalaiseen sosiaalituen saajaan. Jos afrikkalaisen vuosipalkka on 10 kertaa vähemmän kuin mitä hän saisi sosiaalitukea Euroopassa, niin kyllä silloin voi puhua juuri elintasopakolaisesta.
  
  6. joulukuuta 2008 0:03:20

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti :
Nemesis
voimavaraistaa itseään autovärinäisesti. Väärä demokratia tullaan torppaamaan!
  
  6. joulukuuta 2008 0:03:35

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :

ämpee: mitä tarkoittaa;
""Keskustelupalstassa on omalla tavallaan järkeä, mutta mutta, se ei enää olekaan "lista", eli "olohuone-ominaisuus" tullaan menettämään.""


Käytkö koskaan muilla aktiivisilla foorumeilla ? os kirjitit 12.oo näet graafisesta esityksestä, joskoko ja kuka sinulle vastasi 12.o1  
  6. joulukuuta 2008 0:04:32

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Debatoija: "Suomessahan ei ole ainuttakaan asunnotonta mamua, kuten tiedämme. Eli siis kaikille mamuille on annettu ilmaiseksi kämppä Suomen jo ennestäänkin kalleimmilta alueilta eli pääkaupunkiseudulta."

No perkele! Kaikki muut mamut sai ilmaisen asunnon ja minä vain tässä maksan asuntolainaa? Minne saan valittaa? :)
  
  6. joulukuuta 2008 0:04:58

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Jos afrikkalaisen vuosipalkka on 10 kertaa vähemmän kuin mitä hän saisi sosiaalitukea Euroopassa, niin kyllä silloin voi puhua juuri elintasopakolaisesta."

Kannattaisi varmaan puhua mieluummin jollain tavalla indeksoidusta ansiotasosta. Suomessa ja Afrikassa maksettua palkkaa ei voi tietenkään sellaisinaan verrata toisiinsa.
  
  6. joulukuuta 2008 0:05:39

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kyllä tässä nyt vain on käymässä niin, että demokraattiseksi määritellyssä valtiossa kuilu hallitsevam missi -ja hiihtäjävetoisen valtakoneiston ja ajattelukykyisen muun väestön välillä kasvaa.

  
  6. joulukuuta 2008 0:05:57

Nimi : Valkea
  
Viesti : Lyhyt kommentti hiljattaiseen Huomenta Suomen ohjelmaan (Halla-aho aiheena). Hieno ja rohkea esiintyminen Anja Snellmanilta. Lauri Karhuvaaralla oli kyllä tietoa Halla-ahoon liittyen, mutta Anja vei keskustelua niin voimallisesti eteenpäin, että Lauri näytti siltä kuin hänen kravattinsa olisi juuttunut kiihdyttävän kuorma-auton helmaan. Anjan esiintyminen oli verrattavissa Paavo Väyrysen taannoiseen esiintymiseen A-talk maahanmuuttoteema ohjelmassa.
  
  6. joulukuuta 2008 0:06:28

Nimi : Jorette
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : ...olen ulkosuomalainen.

Lisäksi haluaisin avata monikulttuurisuuden (moku) ongelmaa... Kukaan ei ole nimittäin kertonut minulle, kuinka ratkaistaan mokun väistämättä aiheuttama epätehokkuus, kun kaikkien yhteiskunnallisten kysymysten kohdalla on aina lähdettävä yhteisen maaston luomisesta. Esim. USAssa, joka on ollut aika hyvä adoptoimaan yksilöitä vieraista kulttuureista, ongelma on ratkaistu luomalla yleisamerikkalainen agenda--ts. amerikkalaisuuden yleiset säännöt--jotka kaikkien oletetaan noudattavan. Tämän yhteisen "kielen" takana ihmiset ovat täysin yhteismitattomasti erilaisia. Tästä syystä en kokisi heidän integroimisstrategiaansa monikulttuuriseksi. Päinvastoin, yhteiskuntaan syntyy alakulttuurien klikkejä, kun yksilöt hakeutuvat omiensa seuraan. Näin toimitaan yliopistoissa, työpaikoilla, asuinalueilla etc. Siis, ei tietoakaan siitä luovuuden mokusta (melting pot) josta täällä Suomessa haaveillaan. Toivon, että joku vastaisi tähän kysymykseen ja kertoisi, miten käytännössä tämä melting pot on tarkoitus saada toimimaan yhteiskunnalisesti tehokkaasti.

  
  6. joulukuuta 2008 0:06:45

Nimi : jellona
  
Viesti : "Suomen hallitus etsii vimmaisesti hotellitason majoitusta afrikkalaisille, lukee Helsingin Sanomissa. Kokoomuslainen virkamies selittää hotellihuoneiden tarvitsevan yksityisyyttä. Ja virkamies tekee sen vielä suu vaahdossa Suomen suurimman median sivuilla."

Moni vanhus joutuu yöpymään sairaalan käytävillä ja heitä siirrellään paikasta toiseen odottaessaan pääsyä hoitoon. Yksityisyydestä ei tietoakaan.

Se miten kohtelemme vanhuksiamme kohtelemme myös omaa tulevaisuuttamme.

  
  6. joulukuuta 2008 0:10:12

Nimi : ep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tuo 10-kertainen oli vain heitto, ja todellisuudessa ero on niin iso, ettei siinä tarvitse mitään indeksejä ymmärtääkseen eroa. Esimerkiksi Somalian naapurimaassa Etiopiassa keskipalkka on 7 dollaria. Ei tarvitse olla Einstein ymmärtääkseen mitä sillä saa verrattuna länsimaiseen sosiaalitirvaan (ilmainen kämppä, sähkä, vesi, sairaanhoito + 662€ kuussa).
  
  6. joulukuuta 2008 0:11:11

Nimi : Karvajalka
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Salaus päälle… kuuleeko kettu… yks kaks yks kaks… tsah tsah… Ehdotan tulevalle forumille, sikäli mikäli Mestari koko projektille yleensäkään on suosiollinen, hallintotavaksi bannien sijasta avoimen rasistista linjaa, siten että varsinaisen keskustelufoorumin ulkopuolella olisi valvomaton barbaria alue, jonne foorumilla tavatut trollit viskattaisiin sivistyneitä ihmisiä häiritsemästä. Tästä olisi se hyöty, että edes trolliksi havaittu ei tulisi sensuroiduksi. Trollikin kun on ihminen ja jokainen ihminen on ihqu. Epäkelvoksi tunnistetun kirjoittajan tuotokset vain viskattaisiin valvomattomalle barbaria puolelle, jossa peikko luultavasti muutenkin paremmin viihtyisi. Trollit siis menettäisivät trollailtuaan forumin kansalaisuuden, mutta saisivat jatkaa omaa kakan viskomistaan barbariassa.

Forumin sivistyneet kansalaiset, jollainen jokainen uusi tulokaskin lähtökohtaisesti olisi, saisivat keskittyä tummelintuoksuisiin bakkanaaleihinsa harkitun kriittisine kokkapuheineen ja Mestarin palvasteluineen. Forumin ulkopuolella kansalaiset tunnistaisivat toisensa forumitervehdyksestä, joka suoritettaisiin heilauttamalla oikealla kädellä rento mutta reipas tamperelainen alarystylyönti samalla toivottaen ”Have a nice day!”

Rotuhygienian ylläpitämiseksi kansalaisuuden menettäisi jos sekaantuisi trolliin esimerkiksi lainaamalla trollia forumin puolella. Toisaalta se, mitä sivistynyt kansalainen omaksi huvikseen omilla retkillään barbarian puolella tekisi, voisi hyvin jäädä kansalaisen omaksi asiaksi. Kuka meistä on veljensä vartija. Olisipa kenties jopa kunniakasta, jos ja kun nuori kansalainen kävisi barbariassa metsällä ampumassa ensimmäisen trollinsa alas. Siitä voisi tulla jopa jonkinmoinen nuivistumisriitti forumiyhteisössä. Kuvitelkaa sitä herkkää hetkeä kun reino setä lainaa ballistaansa nuorelle Jesse Ikälumelle toivottaen ilkikurisesti ”älä ammu itteäs päähän.” Siinä kusisi toogaansa jo pelkästä liikutuksesta.
  
  6. joulukuuta 2008 0:12:40

Nimi : Valkea
  
Viesti : Mille muslimit ovat lojaaleja huolimatta maallistuneista elementeistä?:

http://www.nisnews.nl/public/041208_1.htm
  
  6. joulukuuta 2008 0:13:24

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ep: "Se, että ei ole köyhä kotimaassaan ei tarkoita sitä, että olisi varakas verrattuna länsimaalaiseen sosiaalituen saajaan. Jos afrikkalaisen vuosipalkka on 10 kertaa vähemmän kuin mitä hän saisi sosiaalitukea Euroopassa, niin kyllä silloin voi puhua juuri elintasopakolaisesta."

Toki voi, mä vain ihmettelen sitä joidenkin taipumusta ajatella että jos on varakkaampi kuin keskivertotyyppi kotimaassa niin on jotenkin todennäköisemmin elintasopakolainen kuin saman maan köyhät.

Itse asiassa aika monet vainotut ryhmät olivat ihan hyvin tai ainakin normaalisti toimeentulevia kotimaassaan: Saksan juutalaiset 30-luvulla, Bangladeshin hindut 70-luvulla, Ruandan tutsit 90-luvulla, valkoiset Zimbabwessa Mugaben vallan alla, jne.
  
  6. joulukuuta 2008 0:14:10

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Snellman vastaili ihan napakasti,mutta sortui haukkumaan hesarin toimittajaa siitä että tämä vain kirjoittaa ennakkoluulonsa paperille.Noh Jussi kirjoittaa samat jutut blogiinsa.Onko ero niin merkittävä?
  
  6. joulukuuta 2008 0:16:43

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "mutta sortui haukkumaan hesarin toimittajaa siitä että tämä vain kirjoittaa ennakkoluulonsa paperille"

Sortui sanomaan asian, kuten se on. Paha paha paha.
  
  6. joulukuuta 2008 0:19:24

Nimi : ep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Somaliassa ja Irakissa puolestaan ei käsittääkseni vaino ole keskittynyt mitenkään elintason mukaan.
  
  6. joulukuuta 2008 0:20:50

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Tuo 10-kertainen oli vain heitto, ja todellisuudessa ero on niin iso, ettei siinä tarvitse mitään indeksejä ymmärtääkseen eroa. Esimerkiksi Somalian naapurimaassa Etiopiassa keskipalkka on 7 dollaria. Ei tarvitse olla Einstein ymmärtääkseen mitä sillä saa verrattuna länsimaiseen sosiaalitirvaan (ilmainen kämppä, sähkä, vesi, sairaanhoito + 662€ kuussa)."

Toki toki, ajattelin vain ihan yleisesti, kun tätä termirunkkausta on nyt harrastettu siellä sun täällä sen verran ahkerasti.
  
  6. joulukuuta 2008 0:21:34

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Jouko turkka on sanonut: "Miksi emme voi sanoa maahanmuuttajille, että me olemme niin viuttumaista väkeä, että laitamme teidät yhteismajoitukseen, niinkuin meidän omatkin köyhät."
  
  6. joulukuuta 2008 0:22:26

Nimi : Paul R
  
Viesti : Noh. Olin kuulusteluissa palttiarallaa ...hetki sitten.... Mun on usko menny .... mut se on Itsenäisyyspv. Ehkä tää vielä tästä
  
  6. joulukuuta 2008 0:22:47

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Täällä on käyty keskustelua uudesta foorumista, minulla olisi foorumille nimiehdotus: "KYLLÄ KANSA TIETÄÄ".
  
  6. joulukuuta 2008 0:24:03

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Octavius kirjoitti): "Suomen hallitus etsii vimmaisesti hotellitason majoitusta afrikkalaisille, lukee Helsingin Sanomissa. Kokoomuslainen virkamies selittää hotellihuoneiden tarvitsevan yksityisyyttä. Ja virkamies tekee sen vielä suu vaahdossa Suomen suurimman median sivuilla.

Suomessa vanhukset ovat vailla hoitoa ja apua. Kuka etsisi vimmaisesti edes jotain heidän eteensä?"

Olen nähnyt kyseisen ilmoituksen. Itselleni tuli mieleen lukiessani ilmoitusta ja yksityisyysvaatimusta se, että tosi turvan tarvitsija olisi takuulla ikionnellinen jo siskonpedistä messukeskuksen lattialla, puhtaan juoksevan veden ja yltäkylläisen ilmaisen aterian äärellä. Tunnen vanhusten ja sotaveteraanien hoidon puolesta kuten kerroit.

Olen entisenä vakikokkarina irrottautunut Kokoomuksesta ensi kertaa menneissä kuntavaaleissa. Kataisen savolaisuuden pystyisin antamaan anteeksi, mutten politiikkaa. Bensaveroista ja yksityisautoilusta puhuminen kuin paraskin viherpiipertäjä on lopultakin pikkuasia mutta multikultipolitiikan kannatus oli viimeinen pisara siirtyä järkevämpien leiriin. Kiitos Halla-ahon löysin vaalipiirissäni ps- puolueen ehdokkaan, järkimiehen joka meni läpi.

Multikulturalismi-ideologia on Suomen tie etnohelvettiin. Se on empiirinen fakta eikä "mä koen tän niin, että" -asia, joka on viherhippien ja ruotsalaisten tapa hahmottaa maailmaa.
  
  6. joulukuuta 2008 0:24:36

Nimi : reino
  
Viesti : Karvajalan ehdotus barbaarialueesta on paitsi hauska myös muutenkin kiehtova.

Peikkometsä? Merirosvorannikko? Mogadishu?

Mikä se on niissä vanhoissa kartoissa nimeltään se reuna, jossa on merihirviöitä, kelkassaan matkaavia Minervoja ja muita valastroolareita ja siinä vieressä lukee, että "Here be trolls"?
  
  6. joulukuuta 2008 0:24:47


guestbook © freebok.net