8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104401-104425

Nimi : Hammer
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jussin pääsy valtamedian riepoteltavaksi on tehnyt tästä vieraskirjasta käytännössä luku- ja keskustelukelvottoman. Tämä luonnollisesti kertoo homman rajusta noususta.

Jos joku saa keskustelufoorumin pystyyn ja houkuteltua itsensä lisäksi muitakin kävijöitä, se olisi erinomainen asia. Aiemmat yritykset ovat kuitenkin säännöllisesti epäonnistuneet.

  
  5. joulukuuta 2008 22:56:03

Nimi : Henkipatto
Kotisivu : Tilapäinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Holmsten: Tilapäiselle!

Lämpenisiköhän porukka kolehdilla ylläpidettävälle?
  
  5. joulukuuta 2008 23:01:41

Nimi : Satunnainen nuivisti
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jos tuollainen nuiva foorumi (johon mielelläni näkisin yhdistettynä muunkinlaista nuivaa toimintaa, kuten Nuiva-TV:n yms, eräänlainen Nuiva-keskus siis) toteutuu, niin miten käy Vieraskirjalle sitten?

Saako keskustelu jatkua Vieraskirjassa perinteiseen tapaan? Millainen tehtävänjako näille kahdelle muodostuu?

Ehkäpä foorumille kirjoitellaan pidempiä ja vakavampia juttuja, ja Vieraskirja pidetään auki kevyemmille heitoille, genrehuumorille ja ajankohtaisten asioiden seurannalle?

Eräs mahdollinen piirre foorumilla olisi se, ettei uusia ketjuja saisi perustaa kukavain, vaan keskustelua käytäisiin 10-20 ennalta määrätyssä ketjussa aihealueittain. Näin lukija ei hukkuisi materiaaliin.

Foorumille saisi myös olla mahdollisuus kirjoittaa rekisteröimättömänä. Se on eräs tämän vieraskirjan etu, kirjoituksen spontaaniuden mahdollisuus satunnaisille nuivisteille. Tästä syystä en tätäkään kirjoittanut tuonne väliaikaisfoorumille.

PS. Tuon hulvattoman Mitä teen-valikon soisin löytyvän tulevalta foorumiltakin :)

URLiksi sopisi parhaiten nuiva.fi
  
  5. joulukuuta 2008 23:07:40

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Aiemmat yritykset ovat kuitenkin säännöllisesti epäonnistuneet."

Mitä nämä aiemmat yritykset ovat olleet?
  
  5. joulukuuta 2008 23:07:43

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Vilhelm Holmsten kirjoitti): "Sitten tullaa tällaissin toimittajan vastuisiin jne. niin se meneekin meielnkiintoiseksi".


Näin on.
JSN:n Pekka Hyvärinen on ehdottanut "nettivaltuutettua" ja Astrid Thors on toivonut liekaa nettikeskustelusivujen ylläpitäjille.

Kummaltakin on Suomen perustuslain takaama sananvapaus väistynyt taka-alalle, tärkeämmäksi koetun ideologian tieltä. Hyvärinen saa "sanktio-oikeudella" varustetulle "valtuutetulleen" kannatusta aivan simona printtimediassa. Kukaan ei saatana saa sanotuksi ääneen että maassa on sananvapaus ja laki, joka koskee myös nettikirjoittelua ja jos poliisi epäilee rikoksen tapahtuneen poliisi tutkii eikä siinä tarvita mitään vitun valtuutettuja sanktioikeudella enää yhtään lisää.
  
  5. joulukuuta 2008 23:12:39

Nimi : A.N.
Kotisivu : Kanadan sosialistit - esimerkkisivusto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : nuiva.fi on liian genre-keskeinen
pitäisi olla jokin yleistajuinen, ytimekäs ja kiinnostusta herättävä

  
  5. joulukuuta 2008 23:13:04

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : herra 4x:'Jokapäiväisessä arkisessa elämässä voi puhua asioista, luontevasti, asiapohjalta, esim. työpaikan kahvipöydässä. Ei kannata vähätellä myöskään noita palautteita, kyllä niiden kirjoittaminen tai sanominen kannattaa. Samoin mitä tulee äänestämiseen sopivasti valittua ehdokasta. Lehtien mielipidepalstoille voi kirjoittaa. Asiallinen, faktaperustainen teksti on mielestäni tehokkain ja löytää vastaanottajan helpoiten. Rautalangasta vääntämisen tärkeyttä ei voi yliarvioida massoille viestinnässä, ei siksi että massat olisivat tyhmiä vaan siksi että mielenkiinnon herättämiseen ei ole useinkaan kuin pieni huomion aikaikkuna.'

Juuri näin. Toimikaa, kiitos.
  
  5. joulukuuta 2008 23:21:36

Nimi : Leopold
  
Viesti : http://www.uutiskynnys.fi/uutiset/ulkomaat/2008/euroopan-unioni-asetti-uusia-ajatusrikoksia

Varmaan jo ollutkin esillä, mutta tiettyjen joukkotuhontojen, ihmisyyden vastaisten rikosten ja sotarikosten vähättely, puolustaminen ja kieltäminen on nyt tosiaan kriminalisoitu EU-tasolla. Lisäpykälänä mainitaan myös "kirjoitusten, kuvien tai muun aineiston jakaminen", joka on nyt myös lainvastaista. Tehdäänpä pieni koe.

Armenian kansanmurhaa ei koskaan tapahtunut.

Jos minut pistetään tuosta hyvästä linnaan, niin ainakin olen tainnut estää Turkkia liittymästä Euroopan unioniin. Suuri osa Turkin valtaeliittiä tuomittaisiin nimittäin samalla perusteella välittömästi vankeuteen, mikäli Turkista tulisi Euroopan unionin jäsen.

Ha!
  
  5. joulukuuta 2008 23:26:40

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussi lähtee ajatuksesta että turvapaikanhakija valehtelee ja toisin todistamisvastuu on pakolaisella vaikka asian tulee olla juuri toisinpäin.Pakolaisen sana on totta kunnes Jussi voi todistaa että hakija valehtelee vaikkapa kidutuksesta.Sähköllä tehdystä kidutuksesta ei välttämättä juurikaan jälkiä jää joten todistaminen voi olla aika hankalaa,mutta yrittäähän aina voi.
  
  5. joulukuuta 2008 23:34:11

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pirjo! ...TV... Halla-aho... hatullinen...

Maistuiko?
  
  5. joulukuuta 2008 23:36:12

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Miksi ihmeessä juuri Kanadan sosialistit kaikista maailman yhteisösivuista?

Something smells here.

Miksi ei esimerkkinä vaikka Effin sivut, joihin lisäksi se keskustelu + chat + arkistointiin oma osio?

Tai sitten, jotain ihan muuta.

Ei tämä kuitenkaan onnistu niinkuin visioidaan. Nettipsykologia ohittaa vanhat Jungin ja Freudin teoriat ihmisestä, ja tästä uudesta mielentilasta ei ole vielä ehditty tehdä teoriaa.

Minulla olisi jo kuitenkin aihio valmiina, ja ydinasiat tässä teoriassa on:

1. Huomio
- itselle, asialle, fetisseille jne

2. huomiopisteet
- mikä sivu antaa oikean huomiovasteen

3. huomion leviäminen, (jaahas, [raapii sänkeä])

Kaikki netissä perustuu siis huomiolle. Tätä ei voi hallita ulkoisilla, eli näteillä tempuilla, kuin hyvin vaatimattomaan pisteeseen, kun tulee seinä vastaan. Substanssi on kaikki kaikessa. Mitä simppelimpi paketti, mitä enemmän koukuttavaa sisältöä niin pärjää vaikka mihin asti.

Huomio ei kuitenkaan ole netissä hallittavissa, kuin siltä osin, että 'luo' simppelit puitteet, oikean substanssin ympärille.

Joten ne, jotka hakevat kalifiksi kalifin paikalle tai kukkulan kuninkaaksi, jäävät poikkeuksetta yksin pölisemään seinille. Ts. yleinen huomio 'nostaa' jonkun tähän kalifin asemaan, ja se ei ole omasta halusta tai yrittämisestä kiinni. Se on ainoastaan kiinni todellisesta substanssista, joka antaa oikean vasteen tarpeeksi suurelle määrälle ihmisiä.

Että tämmöistä tuli tässä vain mieleen.
  
  5. joulukuuta 2008 23:36:34

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pirjo nyt menee tummentamaan aistinsa keinolla millä hyvänsä, sillä sitähän kukaan ulkopuolinen ei voi todistaa millään menetelmällä tehdyksi.

Ai niin, kertoisitko missä se viimeisimmän vedonlyönnin kakkaaminen suoritetaan, haluaisin nimittäin olla vaivatomasti paikalla ?
  
  5. joulukuuta 2008 23:39:11

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Pakolaisen sana on totta kunnes Jussi voi todistaa että hakija valehtelee vaikkapa kidutuksesta"

Wut? Selitäppä mistä saa semmoisen sädekehän, että kaikki puhe muuttuu todeksi.


Ja mitäs olikaan puhe siitä hatullisesta?
  
  5. joulukuuta 2008 23:40:55

Nimi : ep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Heh, ei EU niin tyhmä ole, että estäisi laeillaan Turkin pääsyn EU:hun. Katsos jotkut asiat saa kieltää ja toiset ei.

The new rules which would also make denying the Holocaust -- the mass killing of Jews by Nazis and Nazi supporters -- a crime in the EU if the statement incites to violence or hatred, do not cover denying the massacre of Armenians in World War I. http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,2448807,00.html
  
  5. joulukuuta 2008 23:41:40

Nimi : reino
  
Viesti : Mulle on ainakin jäänyt pirjolla kiduttamisesta aivan hirveät arvet.

Väliaikatiedote: hommafoorumi on työn alla. Sitä puuhaavat lähellä olevat tahot, jotka myös vastaavat siiselöintioikeuksien antamisesta yms. Moderaattoreita onkin jo ilmoittautunut ihan kiitettävästi. Nimet on muistissa. Myös Illmanin Mikalla.

Pohjaksi on valittu (käsittääkseni) joku phpbölöbölö-pohjainen ilmaispalvelu, johon ostetaan backup-mahdollisuus ja mainokset pois. Palveluntarjoaja sijaitsee a) Amerikassa.

Pistäkää tuonne alla linkitetylle tilapäisforumille ideoita sisällöstä ja rakenteesta.

Uudellekin foorumille tulee paskanjauhanta / aivoriihi /riihi /kahvipöytä /ajatusten Tonava tms. ketju tajunnanvirtaa varten. Keksikää sille nimi.

Nousussa? Homma on.
  
  5. joulukuuta 2008 23:42:52

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Asuntomarkkinat Helsingissä ja monissa muissakin Eurooopan pääkaupunkeissa ylikuumenivat siitä yksinkertaisesta syystä, että mamuja pakkaa hirveet määrät näihin "kasvukeskuksiiin". 15 vuodessa Hälssinkin ja koko pääkaupunkiseududun väkimäärä on lisinnyt 50000-700000. Kaikki tämä on siis yksinomaan mamujen aikaansaannosta. Tai tarkemmin ottaen Thorsin kalstaisten maanpettureiden, jotka ovat nämä mamut tänne päästäneet/ haalineet. Suomessahan ei ole ainuttakaan asunnotonta mamua, kuten tiedämme. Eli siis kaikille mamuille on annettu ilmaiseksi kämppä Suomen jo ennestäänkin kalleimmilta alueilta eli pääkaupunkiseudulta. 700000 mamua näin lyhyen ajan sisään on tietenkin merkinnyt asuntomarkkinoiden ylikuumenemista. Normaalit ihmiset ovat joutuneet kilpailemaan asunnoista mamujen kansssa, joilla on näköjään piikki auki yhteiskunnan puolesta. Siispä lopputulos on selvä. Mamut ovat vallanneet ne kämpät, joissa muuten asuisi suomalaisia TYÖTÄTEKEVIÄ, työväenluokkaisia ihmisiä. Ihan niinkuin kymmenia ellei satoja vuosia kautta historian. Mut nytten monikultturistajat ovat mullistaneet nämä entiset markkinatalouden lait niin Helsingissä kuin ilmeisesti kaikissa Euroopan suurimmissa kaupungeissa.

Nytten ei sitten enää siis normaalilla suomalaisella bussikuskilla, tarjoilijalla tai siivoojalla ole enää mitään mahdollisuuksia asua järkevän työmatkan päässä Helsinigin keskustasta. Kaikki muuten edulliset asunnot ovat miehitetyt mitään tekemättömillä mamuilla. Markkkinavääristymä. Nyt sitten, kun näköjään Hälssingissa on työvoimapula, kun työtätekevillä ei ole varaa asua sielllä mamujen takia, niin virheet ja muut höynät vaatii lisää mamuja tämän ongelman korjaamiseksi :) Sweet.

Hälssinkikeskeiset poltiitikot virheet etupäässä ei tietenkään edes näe kehäkolmosen ulkopuolelle. Mitään työvoimapulaa ei ole. Se ainoa työvoimapula on itseaihetutetusta syistä johtutuen juuri siellä KEHÄKOLMOSEN SISÄPUOLELLA.
  
  5. joulukuuta 2008 23:44:32

Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Onko joku korkeasti koulutettu muka teeveessä julistautunut persujen kannattajaksi?(ei siis joku ehdokas itse)paskan syönti oli metafora yllättymiselle.
  
  5. joulukuuta 2008 23:44:45

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Eihän varsinainen foorumi tule olemaan Salaisen Foorumin yhteydessä, jottei turvallisuus vaarannu.

Osittaisturvallisuusvastaavana määrään kaiken Varsinaisen Salafoorumin ja tämän kulissin välillä tapahtuvan liikenteen olevan mahdollisimman huomaamatonta. Foliopipot päähän!
  
  5. joulukuuta 2008 23:45:16

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jokainen lause, millä saat Kokoomuksen ja Keskustan johtaman nykyisen maahanmuuttopolitiikan naurunalaiseksi on tärkeä.

Mallia todellisuudesta:

Suomen hallitus etsii vimmaisesti hotellitason majoitusta afrikkalaisille, lukee Helsingin Sanomissa. Kokoomuslainen virkamies selittää hotellihuoneiden tarvitsevan yksityisyyttä. Ja virkamies tekee sen vielä suu vaahdossa Suomen suurimman median sivuilla.

Suomessa vanhukset ovat vailla hoitoa ja apua. Kuka etsisi vimmaisesti edes jotain heidän eteensä?

Spam and Detroid^^^.
  
  5. joulukuuta 2008 23:46:10

Nimi : Henkipatto
Kotisivu : Kehityskeskustelua foorumista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Katsos jotkut asiat saa kieltää ja toiset ei."

No ihmepä olisikin jos samat säännöt pätisivät toiseuteen. :)
  
  5. joulukuuta 2008 23:46:52

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Keksikää sille nimi."

Mokulaari?
  
  5. joulukuuta 2008 23:49:53

Nimi : Tpz
  
Viesti : Tai 'Mokulaario'

Paikka missä nuivat ihmiset uiskentelee sameissa vesissä.
  
  5. joulukuuta 2008 23:54:58

Nimi : Leopold
  
Viesti : Voisikohan tuosta kansanmurha-asiasta valittaa Euroopan unionin ihmisoikeustuomioistuimeen? En koe armenialaisten kansamurhan kieltäjänä olevani tasa-arvoisessa asemassa holokaustin kieltäjien kanssa. He saavat ilmaisen valtion täysihoidon moneksi vuodeksi, minä en. Erittäin epäreilua.

Tietääkö joku onko noita määritelty ihan tarkemminkin jossain? Onko esim. Darfurin tilanteen vähättely kielletty?
  
  5. joulukuuta 2008 23:55:13

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pirjo, kyllähän sinun on helppo sleezoilla tiesi ulos tästä, mutta revi siitä.

Järjen voitto (tm) tulee olemaan mainstream. Pirjot sitten vaan kääntää takkinsa, ja vinkuu taas huomiota.
  
  5. joulukuuta 2008 23:58:32

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ämpee: "Tässä on Pointti, ongelmamme eivät ole kiintiöpakolaiset, jotka haetaan maahamme, vaan ne "pakolaiset" jotka tulevat maahamme itse, ja omalla kustannuksellaan.

Sopii miettiä millainen ihminen on suojelun tarpeessa, sellainenko joka lentelee ympäri maailmaa, vai sellainenko, jolla ei ole rahaa edes paikallisbussilippuun ??"

Muinusta on jotenkin omituista että nuivistipiireissä toisaalta haukutaan pakolaisia elintasopakolaisiksi ja toisaalta ollaan sitä mieltä että se, jolla on rahaa, ei voi olla oikea pakolainen. Luulisi että jos jollakin olisi oikein paljon rahaa se olisi pikemminkin vihje siihen suuntaan ettei se lähtenyt pakolaiseksi rahan takia.

Olet kyllä oikeassa siitä että turvapaikanhakijat ovat suurempi ongelma kuin kiintiöpakolaiset, mutta IMO se ei johdu siitä että he olisivat aina välttämättä vähemmän turvapaikan tarpeessa kuin oikeat pakolaiset, vaan siitä että turvapaikkaprosessi on paljon huonommin hallittu: kun haetaan kiintöpakolaisia valtio yleensä päättää etukateen kuinka monta ja mistä maista, ja toivottavasti (oikeasti en tiedä) ei valitse niitä ihmisiä jotka jo pakolaisleireissä ovat osoittautuneet häiriköiksi. Turvapaikanhakijoita sen sijaan tulee satunnaisista paikoista satunnaisia määriä, ja sitten niistä vain yritetään päättää ovatko niiden hakemukset perusteltuja vai ei.
  
  5. joulukuuta 2008 23:59:57


guestbook © freebok.net