8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104351-104375

Nimi : Monikulturisti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : On erittäin tärkeää, että käsitteitä tehdään selväksi. Tästä syystä kaipaan tarkennusta Halla-aholta kategorisointiin. Mihin ryhmään siis kuuluvat pakolaiset? Turvapaikanhakijastahan tulee pakolainen vain, jos hänelle myönnetään turvapaikka ja pakolaisstatus. Merkittävämpi pakolaisten joukko ovat kiintiöpakolaiset (750 vuodessa), jotka juuri UNHCR:n pakolaisohjelman kautta (=kansainväliset sopimukset) pakenevat kotimaastaan. Pakolainenkin siis on virallisesti määritelty käsite. Mielestäni juuri turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten sotkeminen keskenään on keskustelussa erittäin ongelmallista, eikä Pajunenkaan tuntunut tätä eroa tuntevan. Kaipaisin tähän myöhemmin myös numeroita, sillä esim. turvapaikanhakijoista hyvin pienelle joukolle myönnetään pakolaisstatus.
  
  5. joulukuuta 2008 20:05:58

Nimi : Leopold
  
Viesti : Vanha demari: "Jatka sinä Halla-aho vain kirjoittamista entiseen tyyliin, mutta ei kannata kommentoida lehtikirjoituksia. Useimmiten asia vain pahenee. Siinä tulee sellainen vaikutelma, että mitähän se siinä selittää. Suuri osa lehdistökommenttejasi lukevista ei ole lukenut niitä artikkeleita ja suuri osa niistäkin, jotka ovat lukeneet, ei enää muista mitä niissä sanottiin. Tulet lähiaikoina yhä olemaan julkisuudessa ja jos joka artikkelia alat oikoa, et muuta ehdi tehdäkään."

Selvästi mutu-tuntumalta heitetty lihavoitu pätkä tuskin pitää laisinkaan paikkaansa, mutta muilta osin olen jossain määrin samaa mieltä. Jokaista artikkelia ei varmaan tarvitse oikoa (tosin ei ole Jussi oikonutkaan), mutta pahimmat mediamöläytykset saa toki osoittaa jatkossakin vääriksi.
  
  5. joulukuuta 2008 20:06:08

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Itse tilasin Hesaria nyt vuoden pari, koska siitä sai paljon enemmän paperia marsun kusipapereiksi, mitä samanhintaisesta Turun Sanomista. Ja kait siinä hesarissa oli sen verran neutraaliakin juttuja, että sillä päivän paskapönttöistumiset sai "viihdytettyä".Nyt kumminkin peruutin sen, koska marsukin on kuollut ja muutenkin taloudessa on synkät ajat ja rahat vähissä. Peruuttaessani 2 päivää sitten se nuorehko naisääni kysyi, että onko lehdessä jotain vikaa vai miksi peruutin. No kerroin, että onhan siinä lehdessäkin vikaa, kuten että se on vasemmistolaisten maailmanparantajien haltuunottama, levittää monikulttuuripropagandaa, halventaa sekä Jussi Halla-ahoa että hänen ja perussuomalaisten kannattajia ynnä vääristelee ja pimittää ulkomaalaisten tekemiä rikoksia :)
  
  5. joulukuuta 2008 20:19:54

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Merkittävämpi pakolaisten joukko ovat kiintiöpakolaiset (750 vuodessa), jotka juuri UNHCR:n pakolaisohjelman kautta (=kansainväliset sopimukset) pakenevat kotimaastaan."

Tässä on Pointti, ongelmamme eivät ole kiintiöpakolaiset, jotka haetaan maahamme, vaan ne "pakolaiset" jotka tulevat maahamme itse, ja omalla kustannuksellaan.

Sopii miettiä millainen ihminen on suojelun tarpeessa, sellainenko joka lentelee ympäri maailmaa, vai sellainenko, jolla ei ole rahaa edes paikallisbussilippuun ??
  
  5. joulukuuta 2008 20:23:23

Nimi : väinämöinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Älkää nyt perussuomalaiset peljätkö.
Ei meiltä viedä Sisua saunaa ja karjalanpiirakkaa vaikka tästä maasta tulisikin vähän kansainvälisempi.
Suomeen otetaan niin vähän pakolaisia, että turha tästä on saada slaagia. Pieni maahanmuutto on ihan hyvästäkin, pääsee parhaassa tapauksessa nämä sukurutsaiset geenit katsos vähän tuulettumaan!
  
  5. joulukuuta 2008 20:30:23

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Vaikuttaa kuitenkin siltä, että jostain ilmestyy Suomeen lähes 1 prosentti lisää ulkomaalaisia per vuosi, eli siis 50000 kappaletta. Miten helvetissä tämä on selitettävissä? Eikä tässä ole edes täällä syntyvät mamukakarat, joita pelkästään turussa ilmestyy siis yksi luokallinen lisää pelkästään somppuja per vuosi siis ala-asteelle. Ei siitä ole tosiaan kauan, kun ulkomaalaisprosentti oli 1-2. Nyt se kolmekkin meni jo ohi ihan hetkessä ja nyt puhutaan jo 4 prosentista. Kansalle annetaan silti kuva, että vain parituhatta turvapaikanhakijaa vuosittain kolkuttelee ovelle, ja niistäkin suurin osa käännytettään. Ja sitten ne 750 kiinntiöpakolaista. Mutta todellisuus on jotain aivan muuta.
  
  5. joulukuuta 2008 20:33:56

Nimi : jmk
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : HS kalastelee sameiden vesien ääniä:

Vuoden julkkis -äänestys
Vuoden mokaaja -äänestys

Molemmissa on mahdollista äänestää write in -kandidaattia (Muu, mikä). Äänestys päättyy 16. joulukuuta kello 12. Tulokset julkistetaan Helsingin Sanomissa ja HS.fi:ssä 27. joulukuuta.
  
  5. joulukuuta 2008 20:35:04

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Pieni maahanmuutto on ihan hyvästäkin, pääsee parhaassa tapauksessa nämä sukurutsaiset geenit katsos vähän tuulettumaan!"

Tuuleta omat sukurutsaiset geenisi jos siltä tuntuu. Älä pakota sitä kauraa muille.
  
  5. joulukuuta 2008 20:42:31

Nimi : mmm
  
Viesti : Pizza on riski, koska siellä voi olla karv.. bakteereita...

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2008/12/17055
  
  5. joulukuuta 2008 20:48:13

Nimi : Debatoija
  
Viesti : BRB, pitää laittaa kilju käymään afk, brb.
  
  5. joulukuuta 2008 20:50:21

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Johanna S. kirjoitti): "Olisi kiva nähdä Thorsin eroavan, mutta yksittäisen kansalaisen on tätä vaikea vaatia. Miten olisi adressi jossa vaadittaisiin Thorsin eroa?"

Yksittäinen kansalainen voi ja hänen pitää vaatia. Valtio on yksittäistä kansalaista varten, ei päinvastoin. Yksittäinen kansalainen on pomo, valtion virkamiehet renkejä. Yksittäisen kansalaisen mahti on yksi ääni viiden ja puolen miljoonan äänen joukossa. Nämä äänet voivat vaatia ministeri Thorsin eroa. Se on sallittua ja toivottavaa. Astrid Thors on järjettömällä reaalimaailmasta irti olevalla maahanmuuttopolitiikalle viemässä Suomen helvettiin. Tarkemmin sanoen etnohelvettiin Ranskan, Britannian ja Ruotsin malliin. Thors on tehnyt ja tekee isänmaalle ja suomalaiselle elämänmenolle hallaa. Näin itsenäisyyspäivän aattona on sietämätöntä ajatella että isoisäni antoi rintamalla henkensä Suomen puolesta, jossa päättäviin virkamies- ja poliitikkoasemiin on kivunnut tiettyjen poliittisten tahojen mahdollistamana Thorsin tapaisia henkilöitä, jotka joko typeryyttään tai tahallaan eivät ota huomioon reaalimaailman faktoja.
  
  5. joulukuuta 2008 20:52:49

Nimi : jmk
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ...ministeri Thorsin eroa. Se on sallittua ja toivottavaa.

Sanoisin jopa, että se on ihanaa, luonnollista ja väistämätöntä.
  
  5. joulukuuta 2008 20:56:03

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135241699317
  
Viesti : Jehnus mitä pölhöperjantain uutisia: Joensuussa varusmiehet vetivät pingviinejä nokasta ja Pietarsaari on noussut koni- eikun nuuskakapinaan.
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/1135241701518

Mutta muistakaa silti kaikki Tampereen lähiympäristössä asuvat, että huomenna on suuret

ITSENÄISYYSPÄIVÄN VARJOJUHLAT

ravintola Kahdet Kasvot klo 19 alkaen:

Jussi Halla-aho Live Show

eli Mestari lavalla

Suomen edellisestä itsenäistymisestä on ehtinyt kulua jo 91 vuotta, mutta seuraava itsenäistyminen on päivä päivältä lähempänä!!

Tumma puku, isot kunniamerkit ja nuiva asenne.
  
  5. joulukuuta 2008 21:00:26

Nimi : reino
Kotisivu : http://tinyurl.com/55lcwc
  
Viesti : Haluaisin mitä nöyrimmin kiinnittää netsibottien huomion myös Hesarin Vuoden sonni ja Vuoden naaras äänestyksiin. :)
  
  5. joulukuuta 2008 21:10:36

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Johanna S kirjoitti): "Olen kuitenkin yrittänyt pohtia minkälaista panosta yksityishenkilö pystyy laittamaan monikulttuurismin pysäyttämiseen. Vaaleja ja äänestyksiä on kauhean harvoin, ja sähköpostipalautteen lähettely yksittäisille poliitikoille tuntuu olevan aika tehotonta".

Jokapäiväisessä arkisessa elämässä voi puhua asioista, luontevasti, asiapohjalta, esim. työpaikan kahvipöydässä. Ei kannata vähätellä myöskään noita palautteita, kyllä niiden kirjoittaminen tai sanominen kannattaa. Samoin mitä tulee äänestämiseen sopivasti valittua ehdokasta. Lehtien mielipidepalstoille voi kirjoittaa. Asiallinen, faktaperustainen teksti on mielestäni tehokkain ja löytää vastaanottajan helpoiten. Rautalangasta vääntämisen tärkeyttä ei voi yliarvioida massoille viestinnässä, ei siksi että massat olisivat tyhmiä vaan siksi että mielenkiinnon herättämiseen ei ole useinkaan kuin pieni huomion aikaikkuna.
  
  5. joulukuuta 2008 21:11:04

Nimi : hancockred
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : kotikuntani persu osoittautui hölmöksi.eikö kahta iranilaista vois antaa hyväntahdoneleenä kotimaahansa?muutanko espooseen?
  
  5. joulukuuta 2008 21:16:01

Nimi : Vesa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Idea Hallikselle: välillä ärsyttää, kun jonkun vanhan artikkelin linkki ei toimi. Voisitko tehdä linkeistä varmuuskopiot (esim. tulostaa pdf:ksi) ja laittaa sivuillesi?

Tästä on tietty vaivaa jonkin verran, mutta ehdotan kuitenkin.
  
  5. joulukuuta 2008 21:16:23

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Heh, Vuoden mokaaja -äänestyksen ylivoimaisessa johdossa, 32%, on "Muu, mikä?"
  
  5. joulukuuta 2008 21:18:25

Nimi : juspe
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Lehdille voi antaa palautetta. Itse laitoin (myös avovaimoni puolesta) Seuralle ja Me Naisille negatiivisen palautteen koskien suhtaumisesta Jussi Halla-ahoon.
  
  5. joulukuuta 2008 21:23:06

Nimi : Nuiva Julia
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : Voi vitun helvetti kun ärsyttää eräs ihana "suomalainen" vähemmistö. Joskus 23:00n aikaan möykätään kadun toisella puolella, soitetaan täysiä jostain radiosta iskelmää ja heilutellaan viinapulloa ja puukkoa. Pariskunta paskoo rakennuksen viereen. Arvasitteko jo mikä vähemmistö kyseessä? Aivan!

Ja miten he kehtaavat sitten ihmetellä "miksei kukaan tykkää meistä"? Niinpä niin. Tykkäämistä tuskin edistää esim. se, että märehditään pikaruokaa kassan jonossa, annetaan kakrujen kourasta läjä mansikoita maksamatta kojun ohi mennessä, soitetaan musiikkia keskellä yötä niin että koko kaupunki herää, pöllitään kännyköitä jne.
  
  5. joulukuuta 2008 21:25:35

Nimi : Leopold
  
Viesti : http://www.hs.fi/aanestys/1135241665865

Thorsille ääniä!
  
  5. joulukuuta 2008 21:25:56

Nimi : VMJ
  
Viesti : http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Somalipakolainen+Maksoin+matkan+Suomeen+talollani/1135241639367

Tämä on ollut varmaan täällä jo moneenkin kertaan, mutta kun katsoin videon niin tulin äärimmäisen vihaiseksi. Kyllä on kiva hyysätä elintasopakolaisia. Myös toimittajan suhtautuminen on äärimmäisen puolueellista.

Jännää, että uutisessa on taas mennyt käsitteet pakolainen ja turvapaikanhakija aivan sikin sokin.
  
  5. joulukuuta 2008 21:28:54

Nimi : Nuiva Julia
  
Viesti : http://www.hs.fi/fingerpori/

  
  5. joulukuuta 2008 21:29:16

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (juspe kirjoitti): "Lehdille voi antaa palautetta. Itse laitoin (myös avovaimoni puolesta) Seuralle ja Me Naisille negatiivisen palautteen koskien suhtaumisesta Jussi Halla-ahoon".

Hyvä. Noilla palautteilla, jos annettu normaalien käyttäytymisnormien mukaan, on uskomaton vääntömomentti.
  
  5. joulukuuta 2008 21:29:20

Nimi : DuPont
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tykkään Thorsista niin paljon, että päätin äänestää häntä tuossa HS:n vuoden mokaaja -äänestyksessäkin.
  
  5. joulukuuta 2008 21:30:22


guestbook © freebok.net