8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104326-104350

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Anna kertoi): "Lehtimyyjä siis peräti kysyi, onko minulla joku syy, etten Hesaria halua tilata. Kannattaa avata suuta aina tällaisissa tilanteissa. Myyjä sulki luurin melko nopsaan :)"

Ilman muuta kannattaa antaa tuollaisessa tilanteessa asiallista palautetta. Minä annoin vastaavalla tavalla maksukanavien puhelinmyyjälle (haluaisin itse valita kanavat, en paketteja), ja reaktio oli positiivinen vaikkei sopimusta syntynytkään; "okei, välitän tiedon eteenpäin".
  
  5. joulukuuta 2008 17:55:24

Nimi : toukoeno
  
Viesti : Mikäli viestien määrän per IP-osoite voisi rajoittaa tiettyyn aikaväliin, niin tästä tulisi jälleen vieraskirja, nykyisen chatin sijaan.

Erillistä foorumia ei minusta kannata tehdä missään nimessä.
  
  5. joulukuuta 2008 17:56:01

Nimi : RR
  
Viesti : Piiri pieni pöyrii.

Kuten täällä on jo kerrottu, tässä Seuran kolumnissa http://www.seura.fi/?id=9456 Anne Moilanen kirjoittelee Halla-ahosta omalla tyylillään.

Tulva-julkaisussa http://www.tulva.fi/index.php?k=15673 Anne vuorostaan pohtii vaikeuksia löytää feministibaaria. Onneksi hänellä on ollut ystäviä apuna:

"OLUTRAVINTOLA KUIKAN pöydässä odottavat feministit Veera Luoma-aho ja Ninni Lehtniemi. Raadin puheille eksyy tuttava, jolle kerromme etsivämme feminististä baaria. "Mitä ihmettä te täällä teette", tuttava hämmästelee, mutta ei neuvo meitä muuallekaan."

Kun entinen Yliopisto-lehden päätoimittaja, Esa Mäkinen kirjoitti Helsingin Sanomissa Halla-ahosta, niin saman aukeaman toisen sivun alakulmaan ilmaantui kommentti nykyiseltä Yliopisto-lehden toimittajalta Veera Luoma-aholta.

Niinpä niin.
  
  5. joulukuuta 2008 17:57:08

Nimi : Sempai
  
Viesti : Mikäli viestien määrän per IP-osoite voisi rajoittaa tiettyyn aikaväliin, niin tästä tulisi jälleen vieraskirja, nykyisen chatin sijaan.

Jep, homma laskuun vaan. Johan se tarpeeksi nousikin.
  
  5. joulukuuta 2008 17:59:52

Nimi : einomutta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vanhukset!
Luin juuri mutsille (veteraani pikku-lotta) Jussin parhaita - kiihtymys oli silmiinpistävää - uskaltaako joku vielä sanoa niinkun asiat on!!?
"raiskauskohu juttu irrotti ommentit, joita en kehtaa toistaa, suunnan voitte arvata"
Ei osaa käyttää nettiä. Tässä copy-pastean ja printtailen olennasimpia runsauden pulasta kärsien, mutta mutsin omissa piireissään aktiviisuuden tuntien, veikkaan, että se olis pari sataa uutta äänestäjää jos Jussi ois ehdolla.

Muistakaa tämä !
Veteraaneilla on äänioikeus, muttei "nettikykyjä"
Itse omaishoidin haavoittuneen veteraani isäni lähes arkkuun. Piti muuttaa itseni toiseen kuntaan viimevaiheessa laitospaikan saamiseksi, samaan aikaan kultamunia asutettiin hotelleihin. Näin ollen kantani ei ole ihan tuore!


<
  
  5. joulukuuta 2008 18:01:38

Nimi : KK
  
Viesti : Joku nimimerkki ihmetteli miten islaminuskoinen nainen voisi tehdä hoitotyötä Suomessa. Eivät ne kaikki, tai edes suurin osa niin "fundamentalistisia" ole. Eräällekin sairaanhoidon opiskelijalle tarjosimme osastolla vieraillessamme suklaakonvehtia niin hän kieltäytyi ramadaan vedoten. Muuten en olisi tiennyt hänen uskonnostaan mitään. Mutta hymyssä suin hän asiansa kertoi. Ja hymyssä suin hän suhtautui joidenkin vanhempien ihmisten ihmettelyyn hänen ihonväristään, koska koki sen varsin luonnollisena, että vähän ihmetellään. Suurin osa, tai lähes kaikki Suomessa tapaamani islaminuskoiset henkilöt ovat yhtä kiihkeitä uskontonsa kanssa kuin suurin osa joulukirkossa hikoilevista suomalaisista. By the way, en itsekään oikein ymmärrä esim. sitä uimahalli juttua erillisvuoroineen, mutta lähtökohtaisesti suhtaudun maahanmuuttajiin positiivisesti koska minulla ei heistä negatiivisia kokemuksia ole. Ja olen asunut 7 vuotta kaupungin vuokratalossa, jossa asui vaihtelevasti n. 15-20% maahanmuuttajia. Ihan hyviä tyyppejä. Olihan siitä sitten pois muutettava kun kantaväestöömme kuuluvat piripäät alkoivat hoviaan talossa pitää 24/7.
  
  5. joulukuuta 2008 18:07:28

Nimi : Mikko Nieminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tätä voisi äkkiseltään luulla Seppo lehdon sivuksi, mutta ei tämä tuunattu lehmä -homma taida olla pilaa...

http://www.lahjaksilehma.fi/lahjakauppa/id/17
  
  5. joulukuuta 2008 18:09:21

Nimi : Embo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eivät ne kaikki, tai edes suurin osa niin "fundamentalistisia" ole.

Eivät, mutta ne fundikset pitävät itsestään eniten melua, puhuvat kaikkien muslimien nimissä, ja kaiken maailman suuret ja pienet päättäjät liikuntavirastoista alkaen nielevät koukun, siiman ja painonkin suvaitsevaisuus- ja uskonnonvapausinnossaan.
  
  5. joulukuuta 2008 18:11:40

Nimi : reino
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Väliaikatiedote:

On päätetty pystyttää foorumi. Foorumin tuleminen on siis ihanaa, luonnollista ja väistämätöntä. Vastarinta on turhaa. Teidät tullaan forumisoimaan.

Lisätietoa myöhemmin. ^^
  
  5. joulukuuta 2008 18:28:26

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aluksi "viestilainaus", lopuksi "oikaisukommenttini" viestiin...

"Lestadiolaiset (vaikka elintavoiltaan ehkä erilaisia ovatkin) eivät oikein kuulu tuohon diversiteettijoukkoon. Lestadiolaisuus on herätysliike luterilaisen kirkon sisällä kuten körttiläisyys/herännäisyyskin. Muut mainitut uskonnot (helluntailaiset, juutalaiset, ortodoksit, jehovan todistajat jne. ) eivät kuulu luterilaiseen kirkkoon ja niiden voidaan katsoa edustavan tätä erilaisuutta."

Jokainen, joka tuntee hiemankin syvällisemmin herätysliikkeiden teologiaa, tietää, että vanhoillislestadiolaisuus on täysin omaoppinen yhteisö; kirkko kirkon sisällä. Ev.lut.kirkko ei ole vanhoillislestadiolaisille mikään Pyhän Hengen yhteisö, vaan maallinen esivalta, jota tulee kunnioittaa. Muut ev.lut.kirkon
herätysliikkeet (esim. evankelisuus ja körttiläisyys) sen sijaan rakentavat oppinsa luterilaisen tunnustuksen pohjalle; kyse on vain painotuseroista. Jussi siis sijoitti vanhoillislestadiolaiset tuohon "diversiteettijoukkoon" ihan oikein. (Ihmeellistä tietenkin on se, että ev.lut.kirkko pitää suojissaan tällaista "me olemme ainoita oikeita uskovaisia"-porukkaa...)

Lopuksi:
Jokainen uskokoon, mihin haluaa. Minulla ei ole lestadiolaisia vastaan mitään...
  
  5. joulukuuta 2008 18:29:04

Nimi : MMA
  
Viesti : Olikohan tämä jo täällä:

Me Naiset 4.12.2008 Pääkirjoitus, Huivipää kassalla

...
...
Onhan surullista, että ulkomaalaisvihamielisen suomalaisen perheenisän nettisivuilla riittää kävijöitä tungokseen asti.
...
...

Mikäli Riitta Pollari puhuu Halla-ahosta, niin ihmettelen mistä tuo ulkomaalaisvihamielisyys on bongattu.
  
  5. joulukuuta 2008 18:31:11

Nimi : Sami
Kotisivu : http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati_(game)
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tulee vaan tästä kaikesta tuo linkin korttipeli mieliin. Lainaus: "The world is represented by group cards such as Secret Masters of Fandom, the CIA, The International Communist Conspiracy, Evil Geniuses for a Better Tomorrow, California, and many more – there are over 300 official cards available."

Pelin lisäosana mainittakoon "Illuminati Brainwash".

:)
  
  5. joulukuuta 2008 18:31:43

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.hautakorpi.net/
  
Viesti : Uutisia kotimaasta: Oikeusministeri Tuija Braxin erityisavustaja vaihtuu. Uudeksi erityisavustajaksi on valittu varatuomari Johanna Hautakorpi. Hautakorpi on vihreiden puolehallituksen jäsen ja hän on toiminut aiemmin Anni Sinnemäen eduskunta-avustajana.

Johanna on aiemmin ollut mukana mm. Vinon toiminnassa.

"On myös hyvä muistaa, että osa maahanmuuttajista on tullut Suomeen pakoon sotaa tai ihmisoikeusloukkauksia, ja siksi meidän täytyy olla erityisen kärsivällisiä ja ystävällisiä heitä kohtaan.

Kansainvälistymiseen ei liity vain mukavia piirteitä, eikä rasismi ole kadonnut mihinkään. Rasismiin ja muukalaisvihaan täytyy puuttua, ja asennekasvatusta pitää jatkaa. Uskon, että Helsingin ja helsinkiläisten muuttuminen suvaitsevaisemmiksi on myös edellytys sille, että työn tai opiskeluiden perässä Suomeen muuttaneet ihmiset voivat viihtyä täällä.
  
  5. joulukuuta 2008 18:32:12

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Pakko myöntää, elämääni on sisältynyt epämiellyttäväksi kokemiani kadehtimistunteita.

Milloin olen kokenut järkeni vähäisyyden, milloin taas tietämykseni vähäisyyden tai juoksuvauhtini riittämätömyyden, aktivistien väkivaltaa paetessani. Ei siinä muuten mitään, mutta nämä havainnot tuli tietenkin tehtyä suhteessa muihin kanssaihmisiin. Ei auttanut, että aika ajoin olin naapurin spanielia nokkelampi.

Alemmuudentuntoisena ajelehdin krouvista toiseen, pyrkien miellyttämään edes baarimikkoja ja niiden eteisessä lojuvia boxereita.

Sitten eteeni osui Seura-lehti ja sieltä esiinselailemani artikkeli ajattelija Moilasen uusimmista oivalluksista.

Yhtäkkiä elämä hymyili taas ja luotin itseeni pitkästä aikaa.
  
  5. joulukuuta 2008 18:40:25

Nimi : VMJ
  
Viesti : Helsingin ortodoksikirkko halajaa venäläisiä

"Tämä on vain yksi esimerkki Helsingin muuttumisesta yhä monikulttuurisemmaksi kaupungiksi. Sitran tiistaina julkistamassa raportissa muuten kysytään provosoivasti “Venäläiset tulevat - oletko valmis?”"

  
  5. joulukuuta 2008 18:52:29

Nimi : Johanna S
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Täällä masinoidaan foorumia. Yksi toinen masinointiajatus kävi mielessäni kun luin Astrid Thorsin vastauksia ihmisten kysymyksiin Uuden Suomen sivuilla: kansalaisadressit.
Esimerkiksi Lex Karpelan aikoihin verkkoyhteisö nosti äläkän ja teki adressin uutta tekijänoikeuslakia vastaan. Jotta adressi olisi uskottava, se tehtiin "oikeana" adressina eikä verkkoadressina. Siihen tuli lopulta vajaa 6000 nimeä ja juttu ylitti uutiskynnyksenkin, vaikka Halonen lopulta sivuutti adressin ja hyväksyi lain.

Olisi kiva nähdä Thorsin eroavan, mutta yksittäisen kansalaisen on tätä vaikea vaatia. Miten olisi adressi jossa vaadittaisiin Thorsin eroa? Tai adressin vaatimuksena voisi itse asiassa olla tiukempi maahanmuuttopolitiikka, sekä poliitikkojen vastuunkanto mokutuksen taloudellisista ja sosiaalisista seurauksista. Nythän Thors on sanonut että maahanmuuttopolitiikka on hallitusohjelman mukainen, ja hallitus taas lausui persujen vaalimenestyksen jälkeen että maahanmuuttopolitiikkaa ei aiota muuttaa. Joten yksin Thorsia on vaikea syyllistää; "epäluottamuslause" pitäisi kait osoittaa koko hallitukselle eikä kellekään yksittäiselle henkilölle.
Joka tapauksessa olisi kiva kuulla edes jonkun poliitikon kantavan vastuun päätöksistä. Jatkuvasti näkee pallottelua jossa poliitikot syyttelevät hallitusta tai EU:ta tai toisiaan jos jotain menee pieleen, eikä kukaan lopulta ota konkreettista vastuuta.

Olisi kiinnostavaa nähdä kuinka laajasti adressilla saisi tällä kertaa masinoitua ihmisiä. Jos enemmänkin porukkaa allekirjoittaisi, ties vaikka ylittyisi uutiskynnys ja Homma jatkaisi nousua? Mitään ministerin erottamista tuskin uskaltaa realistisesti toivoa lopputuloksena, mutta olisi kiinnostavaa nähdä, miten hallituksessa reagoidaan jos kansalaiset oikeasti aktivoituvat politiikkaan. Vaaleihin on tuskallisen pitkä aika, ja minä haluaisin vaikuttaa NYT enkä niin-ja-niin monen vuoden päästä.

Minulla ei itselläni ole kykyä ja kanttia ryhtyä adressiorganisoijaksi. Olen kuitenkin yrittänyt pohtia minkälaista panosta yksityishenkilö pystyy laittamaan monikulttuurismin pysäyttämiseen. Vaaleja ja äänestyksiä on kauhean harvoin, ja sähköpostipalautteen lähettely yksittäisille poliitikoille tuntuu olevan aika tehotonta. Adressi on käväissyt mielessä, joten heitän nyt tällaisen koepallon ilmaan.
  
  5. joulukuuta 2008 18:57:13

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id109470.html
  
Viesti : Uutisia kotimaasta: Suomessa vallitsee huutava työvoimapula. Samaan aikaan hallitus käy komennusmiesten kimppuun ja pyrkii tekemään joustavan ammattityövoiman käytön mahdollisimman hankalaksi ja kannattamattomaksi JA rankaisee duunareita jälkiverolla 3 vuodelta takautuvasti. Ja kyse on vain siitä, että valtio ahneuksissaan haluaa verottaa muuten verovapaita päivärahoja. Hyvä peli, Suomi!
  
  5. joulukuuta 2008 19:00:48

Nimi : ElinaElina
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JH:n kirjoituksesta en löytänyt mainintaa vanhoillislestadiolaisista, vaan lestadiolaisista. Tunnen viidestä lestadiolaisryhmästä väkeä, yhteensä haaroja on globaalisti parisenkymmentä. Yksi suomalaishaara on lakkauttanut itse itsensä, toinen taas sulautunut kirkkoon. Joten olen tuntenut seitsemästä haarasta.
Tunnustuskirjat hyväksytään sillä poikkeuksella, että kasteen ei katsota liittävän ketään seurakuntaan, eli oppi kastamattomien lasten joutumisesta helvettiin hylätään.
Amerikan lestat ovat itsenäisiä kirkkokuntia jolle luterilainen tunnustus ei ole korostettava asia.

Ruotsin ja Norjan esikoislestadiolaiset ovat vähitellen siirtämässä kaste- ja ehtoollistoimitukset itselleen, pois kirkolta. Tämä siitä syystä että seremonioihin on tullut uuskatolisuutta. Ihmisestä on uusissa kirkon kaavoissa tullut tekijä, eikä vastaanottaja. Pohjoismaisten luterilaisten kirkkojen naispappeus, homomyönteisyys ja musiikkipaljous hiertävät myös. Näen tulevaisuudessa eron kirkosta.
  
  5. joulukuuta 2008 19:13:47

Nimi : Vanha demari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jatka sinä Halla-aho vain kirjoittamista entiseen tyyliin, mutta ei kannata kommentoida lehtikirjoituksia. Useimmiten asia vain pahenee. Siinä tulee sellainen vaikutelma, että mitähän se siinä selittää. Suuri osa lehdistökommenttejasi lukevista ei ole lukenut niitä artikkeleita ja suuri osa niistäkin, jotka ovat lukeneet, ei enää muista mitä niissä sanottiin. Tulet lähiaikoina yhä olemaan julkisuudessa ja jos joka artikkelia alat oikoa, et muuta ehdi tehdäkään.

Sitäpaitsi se Hesarin artikkeli oli ihan asiallinen. Ei ne toisista sen kummemmin kirjoita.

Äläkä selittele vanhoja kirjoituksiasi. Kirjoitit minkä kirjoitit. Selitteleminen pahentaa tilannetta. Osa oli tyylittömiä, mutta entä sitten?

Äläkä tee rikosilmoituksia joutavista asioista. Vihreiden naisten tutkintapyyntö kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Älä alennu heidän tasolleen.

Älä tärvele brändiäsi.
  
  5. joulukuuta 2008 19:17:37

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tämä on vain yksi esimerkki Helsingin muuttumisesta yhä monikulttuurisemmaksi kaupungiksi.

Höpöhöpö ja vielä kerran höpö! Suomen ortodoksisen kirkon satsaus venäjää puhuviin on toki huomattu hieman liian myöhään. Mutta Venäjän kirkko on osin käyttänyt sitä hyväkseen tai tekosyynä, jolla se on perustanut kanonisesti kyseenlaisia kirkkojaan Suomeen.

Ko. puljut eivät mielestäni ainakaan kovin paljoa helpota venäjää äidinkielenään puhuvien ortodoksien Suomeen sopeutumista.

Tai varmaa on ainakin se, että ne aikaansaavat non-eksoottista, sutinaa ja surua suomalaisten ja ei-suomalaisten ortodoksien, niin maallikoiden kuin pappien välille.

Kirkkomme kanonisen oikeuden mukaan Suomen kirkko on Konstantinopolin, -joka on kuin Mestarimme primus inter pares- alainen ja Suomeen ei saa perustaa mitään uusia kirkkoja mistään ortodokisesta suunnasta. Tai jos niin käy, on ko. hankeilla oltava Konstantinopolin siunaus. Tilanne on tässä suhteessa tällä hetkellä epämääräinen.

In nuce, monikulttuuri-esimerkkinä tämä ei siis juurikaan käy. Kyse on enemmänkin kirkkopoliittisesta väännöstä, jossa viattomat ortodoksit ovat ensimmäisiä uhreja. Mutta toki ymmärrän että median suunnalta tämä voidaan, jos niin halutaan, nähdä ihguna, merkkinä monikultuurisuudesta.

  
  5. joulukuuta 2008 19:18:52

Nimi : Odysseas
  
Viesti : Nimi : jellona

Viesti : Jos Halla-aho on juutalainen niin hienoa, voimmekin kertoa kaikille olevamme monikulttuurinen porukka:)

Minä olen puolisuomenruotsalainen eli rantahurrin ja mongolidin sekasikiö!

Ajamaamme asiaan tämä paljastus ei varmaankaan vaikuta, parempi tunnustaa ajoissa ettei joudu vihreiden hampaisiin jos nämä salataan...

5. joulukuuta 2008 16:53:11
---------------------------------

No perhana, sama vika täällä.
Äidin puolelta Karjalan suunnalta, luultavasti jopa pikkaisen rajantakaista verta, ja isoisoisoisän puolelta etelä-Ruotsista...tämä vielä tulleessaan otti virolaisen vaimon.

Mutta niinhän se on että tämmöinen EI intomokuttajalla ole aitoa ja varsinkin toimivaa monikulttia...Tästä arkipäiväisestä monikultista kun ei irtoa kadulle väriä ja rummunpäristystä, vain arkista puurtamista.
  
  5. joulukuuta 2008 19:19:51

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Uskon, että Helsingin ja helsinkiläisten muuttuminen suvaitsevaisemmiksi on myös edellytys sille, että työn tai opiskeluiden perässä Suomeen muuttaneet ihmiset voivat viihtyä täällä."

Jotenkin ei laisinkaan hämmästytä, jos joku Nälkäkorpi tuollaista kirjoittaa, uutinen olisi ollut se, että ulkomaalaisten viihtyvyys olisi takavuosina ollut kortilla helsinkiläisten asenteellisuuden takia, mutta kuten hyvin tiedämme, tälläisiä uutisia ei ole ollut aihetta kirjoittaa.

Mestarin pyrkimys luokitella asiat lokeroihinsa, tulee taas todistettua oikeaksi.

Suomalaisen himoverottajan toimien siunaaminen nykyisen eduskunnan toimesta hieman ihmetyttää, kustannusten korvauksia halutaan verottaa mikäli kustannuksia on syntynyt liian lähellä virallista toimipaikkaa.
Eli jos minulle tulee kustannuksia vaikka vitonen, ja saan sen vitosen takaisin, niin tähän väliin valtio lyö tassunsa, ja vitosesta jää jäljelle jämät.

We call it "reilu meininki"?

Ehkä aina ei voi voittaa, mutta olisi ihan "jätte kiva" jos aina ei häviäisi.
  
  5. joulukuuta 2008 19:24:25

Nimi : Järkimies
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : ElinaElina kirjoitti näin:

"JH:n kirjoituksesta en löytänyt mainintaa vanhoillislestadiolaisista, vaan lestadiolaisista."

Vanhoillislestadiolaisuus on lestadiolaisista suunnista ylivoimaisesti suurin. Siksi oletan, että Jussi tarkoitti tekstissään nimenomaan vanhoillislestadiolaisuutta; heidän oppinsahan eroaa kaikkein eniten luterilaisesta opista. (Esim. rauhansanalaisuus ja uusheräys ovat opeiltaan lähellä ev.lut.kirkkoa.)

"Tunnustuskirjat hyväksytään sillä poikkeuksella, että kasteen ei katsota liittävän ketään seurakuntaan, eli oppi kastamattomien lasten joutumisesta helvettiin hylätään."

Onpa sinulla omituisia käsityksiä luterilaisuudesta. Enpä ole törmännyt koskaan käsityksiin, että kastamattomat lapset joutuisivat helvettiin. Seurakuntakäsitys, oppi kasteesta ja ehtoollisesta muiden muassa ovat täysin luterilaisesta opista poikkeavia vanhoillislestadiolaisilla. Siksi ihmetyttää, miksi he toimivat kirkon sisällä...Teologista pohdintaa olisi mukava jatkaa enemmänkin, mutten usko tämän palstan olevan oikea paikka siihen...

"Ruotsin ja Norjan esikoislestadiolaiset ovat vähitellen siirtämässä kaste- ja ehtoollistoimitukset itselleen, pois kirkolta. Tämä siitä syystä että seremonioihin on tullut uuskatolisuutta. Ihmisestä on uusissa kirkon kaavoissa tullut tekijä, eikä vastaanottaja."

Jatkanpa sitten vielä teologisia jorinoitani:
Onpa sinulla taas ihmeellisiä väitteitä. Vanhoillislestadiolaisille kaste ja ehtoollinen edustavat lakia, ei evankeliumia kuten meille "perusluterilaisille". Niinpä klassista reformoitua kasteoppia edustavien lestadiolaisten mukaan kasteessa ei nimenomaan vastaanoteta mitään. Ja luterilaisten mukaan se on nimenomaan Jumala, joka toimii kasteessa; ihminen on vain hänen välikappale...
  
  5. joulukuuta 2008 19:37:57

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Johanna S" kirjoittaa asiaa.

"Minulla ei itselläni ole kykyä ja kanttia ryhtyä adressiorganisoijaksi."

Sama vika "Rahikaisella", eli asia on syytä jättää "addressit.com" huoleksi, tosin se addressi sitten pitää itse vääntää kieli poskella, vaikka tähän tyyliin:

"Kansalaiset ovat huolestuneita nykyisen maahanmuuttopolitiikan aiheuttamista kustannuksista joiden oletetaan vaikeuttavan oleellisesti maassamme harjoitetun sosiaalipolitiikan laatua, tilanteessa, jossa lasten ja vanhusten välttämättömistä tarpeista tingitään, koska tähän tarvittavaa rahaa ei ole tarpeeseen riittävästi osoittaa.

Haluamme tietää mitkä ovat maahanmuuttopolitiikan todelliset kustannukset, ja myös haluamme tietää kuinka paljon, ja mihin määrään asti näitä kustannuksia halutaan nostaa."


Jotenkin noin, muutaman minuutin miettimisajalla.
  
  5. joulukuuta 2008 19:58:42

Nimi : Timo
  
Viesti : ämpeen muotoilu näytti heti hyvältä.. lama tulee ja ihmiset alkavat olla aidosti ja syystäkin huolissaan OMASTA hyvinvoinnistaan joten tuhlauksen osoittamisella ja ihmisten kohtaamisella mennään eduskuntaan ensi vaaleissa, vaikkei halpahallin omistajan rahat keskustasti olisikaan takana..
  
  5. joulukuuta 2008 20:02:32


guestbook © freebok.net