8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104276-104300

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussin uusin on taas selkeydessään ja loogisuudessaan omaa luokkaansa. Ehkä Mamu2:n määritelmään voisi jollain tavalla kytkeä Suomessa valtavan määrän kukkahattuja työllistävän ja verovaroja kuluttavan byrokratian ja siihen liittyvän yksityisen liiketoiminnan. Tämä on mielestäni oleellinen osa koko käsitettä ja kierrettä, joka ruokkii itse itseään. Vrt. taannoinen Joutsenon vastaanottokeskuksen tulo julkisuuteen.

Tämä on helmi: ’Pidän kohtuullisen irvokkaana sitä, että tilanteessa, jossa "Suomi tarvitsee" työperäistä maahanmuuttoa, keskeiseksi ongelmaksi koetaan työmarkkinatuelle asettumisen hankaluus.’
  
  5. joulukuuta 2008 16:10:42

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kansainvälisen yhteisön" yhteenlaskettu tyhmyys ylittää kansallisten tasojen maakohtaisen tyhmyyden. Siinä nimittäin tyhmyys kumuloituu. Ajattelu ei ole maantasalla, vaan hieman parketin yläpuolella. Kaikilla.
  
  5. joulukuuta 2008 16:10:43

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : Jos nuiva foorumi perustetaan, ei tule olemaan moderaattoreita, vaan Nuivinaattoreita
  
  5. joulukuuta 2008 16:13:53

Nimi : Kaisa
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tämän päivän nykypäivän haastattelussa Jyrki Katainen lausuu seuraavaa Suomen tilanteesta vuonna 2018:

" Saunassa käydään, sähköautoilla ajellaan ja töitä on. Kymmenen vuoden päästä Suomi kamppailee koko ajan työvoimapulassa. Silloin ollaan oltu jo monta vuotta maailmanlaajuisena koelaboratoriona siinä, kuinka kuinka on mahdollista pitää hyvinvointiyhteiskuntaa pystyssä tällä väestörakenteella, jossa työtätekeviä on entistä vähemmän ja eläkeläisiä entistä enemmän. Ja kuinka on mahdollista, että talous kasvaa kohtuullisen hyvin pelkästään tuottavuuden kasvun varassa." Suomi vuonna 2098:
"Suomi on silloin hyvin monikulttuurinen maa."

Tällaisia päättäjiä meillä on, onkohan täällä sadan vuoden päästä suomalaisia ja mikäköhän kieli on pääkieli?
  
  5. joulukuuta 2008 16:14:28

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos nuiva foorumi perustetaan, ei tule olemaan moderaattoreita, vaan Nuivinaattoreita

nuiva.fi näyttäisi olevan vapaana...
  
  5. joulukuuta 2008 16:18:07

Nimi : Zngr
  
Viesti : Foorumista:

tekninen toteutus ja hostaaja löytyi, takana runsaasti nörttiosaamista, paikka voisi olla toosa.net

Muh, nimi?

monikulttuuri.net?

moku.toosa.net? (toosa.net hostaajana)

rikastus.net?

Pitäisikö sen toimia halla-aho.com:in alla kuitenkin? Sen voi toki masinoida vaikka joskus myöhemmin.

Jostain on hyvä aloittaa. Jos homma ei toimi tai menee jotenkin reisille rahaa ei sentään ole mennyt, eikä siitä mitään haittaakaan ole testata miten asia sujuisi.

IMO, Scriptan vieraskirja on niin eeppinen asia, että olisi harmi jos se katoaisi - jospa foorumi toimisi rinnakkain juuri niitä pysyviä viestejä varten. Vieraskirjasta voisi vaikka linkittää sinne kerättyyn daattaan.

Asiasta kiinnostuneet voivat meilata foorumin tiimoilta tänne:

rikastus@gmail.com

Btw koska olen töissä, harrastan ja elän parisuhteessa, viimeisen parin viikon runsas meiskaukseni vieraskirjassa johtuu siitä että aikaa on ollut tavallista enemmän, yleensä en ole lainkaan näin aktiivinen ja asia tod näk on jatkossa niin, etten ole läheskään yhtä paljon kuulolla kuin nyt.

Foorumi pyörisi samalla tekniikalla kuin esim. http://www.hopeinenomena.net/

Tuota on tosin ulkonäöllisesti kaunisteltu Apple -henkiseksi.

Data-nörtti on sanonut voivansa puuhastella asian parissa vaikka tänä viikonloppuna.
  
  5. joulukuuta 2008 16:22:35

Nimi : Totuus Mestarista
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Eikö Halla-ahon olisi jo aika kumota tai osoittaa oikeaksi huhut, että hänellä olisi kuulemma venäjänjuutalaisia sukujuuria. En väitä mitään, kerron vain mitä olen kuullut huhuina. Miksi antaa sellaisten huhujen elää, jos ovat perättömiä? Jos joku väittää, että Halla-aholla on venäjänjuutalaisia sukujuuria, niin silloinhan Halla-aho voisi haastaa kyseisen henkilön kunnianloukkauksesta oikeuteen, jos siis hänellä ei sellaisia sukujuuria ole! Eli eikö olisi jo aika kumota tällaiset huhut???
  
  5. joulukuuta 2008 16:26:23

Nimi : Yrjänä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Foorumista:

tekninen toteutus ja hostaaja löytyi, takana runsaasti nörttiosaamista, paikka voisi olla toosa.net"

Sitten ulkomainen (EU ulkopuolella) oleva palvelin, ettei Puumalainen ja kumppanit saa ip-osotteita syytteidennostoihin.
  
  5. joulukuuta 2008 16:27:42

Nimi : Zngr
  
Viesti : Yrjänä:

eiköhän tuo minun kontaktin palvelin ole ihan Suomessa.

Kyllä se niin on, että näitä samoja asioita kuin täällä vieraskirjassa voi sanoa ääneen suomalaisellakin palvelimella.

Eikai kukaan mitään Adolf Hitler -fanclubia lapsipornolla piristettynä ole perustamassa.
  
  5. joulukuuta 2008 16:30:46

Nimi : jellona
  
Viesti : Jälkiviisaissa joku kukkaislapsi totesi Halla-ahon ja Pajusen olevan vaarallisia????!
Nyt olen ihan pihalla, kuinka sana vaarallien nykyään määritellään? Vaihtuu niin nopeasti nuo sanojen merkitykset...

Mitenkä puistoraiskaajat ja islamfanaatikot nykyään määritellään, onko uutta tietoa?

Eilen joku keskusteluohjelma, en muista mikä, käsitteli eläinaktivistien toimintaa,(vihreiden alalahko), siinä erittäin asiallinen poliisin ekoterrorismiryhmää johtava henkilö totesi EVR:n jäsenten olevan vaarallisia, tappouhkauksia on sadellut. Ei media niistä paljoa ole kohissut??!

Ko. poliisipäällikkö sanoi mahtavasti loppuun että "siinävaiheessa kun aletaan pakottamaan uskonnoilla ja ruokatottumuksilla niin minä nousen vastarintaan", jäi mukava fiilis että kyllä meillä Suomessa vaan on huippuhyvät poliisit.

Vaikka persut kuulemma ovat vaarallisia mielipiteineen niin Suomalaisen poliisin arvostus heillä on huomattavasti suurempi kuin vihervöillä, mistähän johtuu?
  
  5. joulukuuta 2008 16:31:11

Nimi : Tsm
Kotisivu : Nuivat tuhinat
  
Viesti : Tuossa on ilmainen harjoitusalusta. Ehkäpä tämä website-keskustelu täytyy siirtää sen forumille, niin säästyy tilaa oikealle tuhinalle. Moderointitunnarit saa pyytämällä. Insinoori1@gmail.com.
  
  5. joulukuuta 2008 16:31:41

Nimi : Porsaansyöjä
  
Viesti : Samaa mieltä RP:n ja Joukon kanssa kerjuukiellosta ja irtolaislaista. Hain kuitenkin sitä aspektia, että jos pyritään selkiyttämään maahanmuuton ja monikulttuurin ympärillä pyörivää terminologiaa, tulisi tuokin ryhmä sisällyttää johonkin termiin.

Akatemiassa käsitteenmäärittely on tärkeää. Ehkäpä vuonna 2182 Suur-Rastilan yliopiston sekulaarisesta tiedekunnasta valmistuu kaksi viimeistä tohtoria ennen tiedekunnan lakkauttamista turhana ja tilojen siirtämistä uskonnollisen opetuksen käyttöön. Abdullah Alamulkun valtiotieteen linjan väitös on nimeltään Tyhmien äänet ja niiden merkitys demokratian toiminnassa, Hassan Exugri puolestaan valmistuu historialinjalta väitöksellä Kansallisromanttisuudesta känsälliseroottisuuteen: Suomen kansallisuusaatteen historia 1800-luvulta 2000-luvun alkuvuosiin. Molemmat käyttävät tiettyjä kysymyksiä käsitellessään vanhaa, jo 2000-luvun alussa halla-aholaisuuden huippuvuosina vakiintunutta termistöä. Tässä on nyt suuri vastuu jälkipolville laittaa termit kerralla kuntoon.
  
  5. joulukuuta 2008 16:34:21

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Eikö Halla-ahon olisi jo aika kumota tai osoittaa oikeaksi huhut, että hänellä olisi kuulemma venäjänjuutalaisia sukujuuria. En väitä mitään, kerron vain mitä olen kuullut huhuina. Miksi antaa sellaisten huhujen elää, jos ovat perättömiä? Jos joku väittää, että Halla-aholla on venäjänjuutalaisia sukujuuria, niin silloinhan Halla-aho voisi haastaa kyseisen henkilön kunnianloukkauksesta oikeuteen, jos siis hänellä ei sellaisia sukujuuria ole! Eli eikö olisi jo aika kumota tällaiset huhut???"

Ensimmäinen kerta kun itse ole moista kuullut. Ei liene tärkeysjärjestyksessä kovin korkealla, koska on vaikea kuvitella että tuolla asialla olisi yhtään minkäänlaista tekemistä yhtään minkään asian kanssa.

Paitsi tietty jotkut urpot alkaisivat luultavasti horista, että "ei Halla-aho voi haukkuu ulkomaalasii ku se on itekki".
  
  5. joulukuuta 2008 16:36:24

Nimi : P
  
Viesti : "Viesti : Saisikohan tästä uusimmasta Mestarin kirjoituksesta mitään oikeusjuttua aikaiseksi?

Kyllähän siinä selkeästi(rasistisesti) kategorisoidaan ihmisiä Mamu1, Mamu2, Mamu2a, Mamu2b jne.

Rikos: kiihottaminen kansanryhmää vastaan?"

Jep. Tuon perusteella voi tulla tulokseen, että kaikki ihmiset ja kaikki kulttuurit eivät olekaan "yhtä hyviä".

Josko vihreät tekisivät yhden tutkimuspyynnön lisää?
  
  5. joulukuuta 2008 16:37:16

Nimi : väärin-äänestäjä
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Poliisikoulutuksesssa opetetaan nuoria naispoliiseja välttämään iäkkäitä muslimimiehiä?

http://www.yhdenvertaisuus.net/poliisi-ja-monikulttuurinen-suomi/arki_muslimit.html
  
  5. joulukuuta 2008 16:38:45

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Totuus Mestarista: "Eikö Halla-ahon olisi jo aika kumota tai osoittaa oikeaksi huhut, että hänellä olisi kuulemma venäjänjuutalaisia sukujuuria."

Ei minusta. Halla-ahon sukujuuret eivät liity mihinkään mitenkään, enkä itse niitä tunne. En sitä paitsi käsitä mitä väliä sillä olisi, vaikka Halla-aho olisi etäisiltä sukujuuriltaan irakinmuslimeja.
  
  5. joulukuuta 2008 16:39:19

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suoraan Moskovasta: Saudi-Arabia on ehdottanut moskeijan rakentamista Moskovaan. Venäjän viranomaiset ovat ilmoittaneet myönteisen kantansa, kuitenkin edellyttäen, että vastavuoroisuusperiaatteen mukaisesti myös (Venäjän) ortodoxinen kirkko saa vastaavan oikeuden Saudi-Arabiassa.

Saudiarabialainen oikeusoppinut (sic!) on tulkinnut tilanteen seuraavasti: Kysymys on luonnollisesti ratkaistavissa. Jos jonkun maan lainsäädäntö sallii moskeijan perustamisen (siis Venäjä) niin meneteltäköön niin. Jos jonkun maan lainsäädäntö estää muiden (vääräuskoisten) kirkkojen rakentamisen (Saudi-Arabia), meneteltäköön tämän mukaisesti.

Loistava kompromissi! Sen hengen mukaanhan tässä on edettykin, ei silti.
  
  5. joulukuuta 2008 16:39:31

Nimi : P
  
Viesti : "Eikö Halla-ahon olisi jo aika kumota tai osoittaa oikeaksi huhut, että hänellä olisi kuulemma venäjänjuutalaisia sukujuuria. En väitä mitään, kerron vain mitä olen kuullut huhuina. Miksi antaa sellaisten huhujen elää, jos ovat perättömiä? Jos joku väittää, että Halla-aholla on venäjänjuutalaisia sukujuuria, niin silloinhan Halla-aho voisi haastaa kyseisen henkilön kunnianloukkauksesta oikeuteen, jos siis hänellä ei sellaisia sukujuuria ole! Eli eikö olisi jo aika kumota tällaiset huhut???"

En ole mestari, mutta minullakin on vanjaa veressä ja koukkunokka.

Tänne sitä paitsi kirjoittelee ihan ihkaoikeita juutalaisiakin.

Ja muita mamuja.

Epäilyttävää näin "verenpuhtauden" kannalta. Ajattele minäkin edustan "ryssaläisyyttä" ja olen mielestäni kansallismielinen suomalainen. Eikö mikään enää ole pyhää?

;)
  
  5. joulukuuta 2008 16:40:18

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tutkimme myös USA -vaihtoehtoa ynnä ilmaisia foorumeita, niin Illmanin ei ole ihan yhtä helppo uhkailla ns. vastuuhenkilöitä.

Mietimme tuossa että onhan se näin, että muutama ihan tavallinen ihminen Suomessa ei olekaan saanut vaikka kerätä maahanmuuttajiin liittyviä uutisia koska kusipääbyrokraatit ovat käyneet kimppuun.
  
  5. joulukuuta 2008 16:42:46

Nimi : M
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sukujuuriasiaa

Minun sukupuussani on sekä ruotsalaisia että mustalaispistokkaita.

Olen itsekin kiinnostunut sukupuoliasioista.
  
  5. joulukuuta 2008 16:44:05

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Kyllähän siinä selkeästi(rasistisesti) kategorisoidaan ihmisiä Mamu1, Mamu2, Mamu2a, Mamu2b jne."

- Mamu tiedotuksia. (Jäätiedotuksia mukaillen)

Helsinkiin avustetaan mamuluokkiin 1 ja 2 kuuluvia kultamunia, joiden työllistymis todennäköisyys on 10 %.

Turkuun avustetaan mamuluokkiin 2a ja 2b kuuluvia kultamunia, joiden työllistymistodennäköisyys on alle 5 prosenttia.

Mokuttajat Thors ja Brax avustavat kultamunia Helsinkiin ja Turkuun. Mokuttaja Viljanen on matkalla Perämerelle, avustamaan kultamunia Raaheen, Ouluun ja Kemiin.

- Ai niin. Tiedoksi vieraskirjaa seuraaville toimittajille: Tämä oli HUUMORIA!
  
  5. joulukuuta 2008 16:45:44

Nimi : Leopold
  
Viesti : "Suoraan Moskovasta: Saudi-Arabia on ehdottanut moskeijan rakentamista Moskovaan. Venäjän viranomaiset ovat ilmoittaneet myönteisen kantansa, kuitenkin edellyttäen, että vastavuoroisuusperiaatteen mukaisesti myös (Venäjän) ortodoxinen kirkko saa vastaavan oikeuden Saudi-Arabiassa."

Hieman yllättävää. Olen käsittänyt että Venäjällä suhtaudutaan nykyisin ulkomaalaisiin erittäin kielteisesti, tai ainakin varauksellisesti, mutta voi toki olla että näkemykseni on väärä.

Ainakaan tummaihoisia ei venäjällä paljoa näy. Tai minä ainakaan en nähnyt viettäessäni taannoin Moskovassa pari viikkoa.
  
  5. joulukuuta 2008 16:46:57

Nimi : Tahtotila
  
Viesti : zngr, vieläkö läski syö miestä?

ps. heitä se maccis jorpakkoon
  
  5. joulukuuta 2008 16:48:24

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Suoraan Moskovasta: Saudi-Arabia on ehdottanut moskeijan rakentamista Moskovaan. Venäjän viranomaiset ovat ilmoittaneet myönteisen kantansa, kuitenkin edellyttäen, että vastavuoroisuusperiaatteen mukaisesti myös (Venäjän) ortodoxinen kirkko saa vastaavan oikeuden Saudi-Arabiassa."


Ottaen huomioon Moskovan merkityksen venäläisille, niin vastavuoroissuvaitsevaisesti Saudi-Arabian tulisi sallia orthodoksi-kirkon rakentaminen Mekkaan.
  
  5. joulukuuta 2008 16:51:10

Nimi : Zngr
  
Viesti : zngr, vieläkö läski syö miestä?

Häh?

ps. heitä se maccis jorpakkoon

Ei minulla ole macciä
  
  5. joulukuuta 2008 16:51:26


guestbook © freebok.net