8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104251-104275

Nimi : Zngr
Kotisivu : ANNE MOILANEN ON KUJALLA
  
Viesti : Kävin itsekin katsomassa tuon.

Voi herranjestas.

Anne Moilanen puhuu Pajusesta ja H-a:sta "vaarallisina" ja höpisee, siitä, että "kaikki asiantuntijat" ovat sitä mieltä, että Suomeen tulee ja "pitää tulla" lisää maahanmuuttajia.

Piste. Kuu kiertaa maata, Suomeen tulee lisää maahanmuuttajia joka Moilasen mielestä tarkoittaa turvapaikanhakijoita.

Muut yrittävät selittää, että maahanmuuttajat ja turvapaikanhakijat on eri asia tässä yhteydessä ja Pajunen puhuu siitä, ettei resurssit riitä hanskaamaan lisää turvapaikanhakijoita.

Moilasen mielestä siitä ei saa puhua ollenkaan, koska se on... en tiedä miksi siitä ei pidä puhua.

Mikä vaivaa niitä naisia, joiden mielestä turvapaikanhakijoita pitää ottaa enemmän, kuin on mahdollista?
  
  5. joulukuuta 2008 15:14:01

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Mikä vaivaa niitä naisia, joiden mielestä turvapaikanhakijoita pitää ottaa enemmän, kuin on mahdollista?"

Vastaan, että jokin vakava puutostila. Arvatkaapa, mikä?
  
  5. joulukuuta 2008 15:18:13

Nimi : Serendi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Maahanmuuttokeskustelussa vedotaan usein Suomen kansainvälisiin sitoumuksiin, mikä viimeisimmässä kirjoituksessakin tunnustetaan. Olennaisin sitoumus tässä lienee Euroopan ihmisoikeussopimus, joka yhdessä kuudennen lisäpöytäkirjan kanssa estää karkottamasta ketään, jos karkotettavaa uhkaa kuolemantuomion mahdollisuus.
Sitoumukset käsitetään yleisesti jonkinlaisena staattisena todellisuutena, johon ei voi vaikuttaa. Näinhän asia ei ole, esimerkiksi Euroopan ihmisoikeussopimuksesta pääsee eroon kuuden kuukauden irtisanomisajalla. Sitoumus on siis käytännössä muutettavissa siinä missä mikä tahansa eduskunnan päätösvaltaan kuuluva asia. Jos ainoa syy erota sopimuksesta olisi tuo kuolemanrangaistussääntö, Suomi voisi liittyä sopimukseen uudelleen ratifioimatta kuudetta lisäpöytäkirjaa.
  
  5. joulukuuta 2008 15:21:48

Nimi : RP
  
Viesti : Tulisiko Romanian romanit ym. turistit mainita käsitteistöä määriteltäessä?

Koska kyseessä ovat EU-kansalaiset, niin nämä romaniromanialaiset muodostavat aikalailla oman ryhmänsä ongelmatapausten joukossa. Kerjuukielto, jota myös aktiivisesti valvottaisiin varmaan poistaisi ainakin pahimman ongelman.
  
  5. joulukuuta 2008 15:22:43

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Serendi,

tuskin tässä ongelmana ovat ihmiset, jotka oikeasti täyttävät sopimusten määritelmät. Lisäksi ainakin mä olen itse sen verran piipertäjä ja ihmisystävä, että kannatan turvapaikkajärjestelmää sinänsä oikeinkin lämpimästi. Sitä vain käytetään nykyisin ihan johonkin muuhun kuin mihin se on luotu.
  
  5. joulukuuta 2008 15:24:40

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "
Viesti : Tulisiko Romanian romanit ym. turistit mainita käsitteistöä määriteltäessä? "


Tuohon probleemaan riittäisi ratkaisuksi vanhan irtolaislain palauttaminen. Se ratkaisisi monta muutakin samanlaista ongelmaa jotka paisuvat monikulttuurin kasvaessa.
  
  5. joulukuuta 2008 15:28:02

Nimi : Crommower
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Mikä vaivaa niitä naisia, joiden mielestä turvapaikanhakijoita pitää ottaa enemmän, kuin on mahdollista?"

Vastaan, että jokin vakava puutostila. Arvatkaapa, mikä?

Kofeiininpuutos? O_o'
  
  5. joulukuuta 2008 15:31:35

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ainoa heikkous olikin se, että sain saman tien bannia kun vihjasin kulttuurillakin olevan yhteyttä Afrikan ongelmiin eikä vain valkoisen miehen suorittamalla riistolla"

Ironista kylläkin, että usein väärien mielipiteiden 'ahdasmielisimmät' foorumit antavat tilaa vastakkaisille näkemykselle. Se miten näkemyksiin vastataan onkin asia erikseen.

Vielä foorumista:

Mielestäni olisi hyvä toteuttaa sivustolle välimuistiin tallentuva chatti (shoutbox)
ja varsinaiseen viestiketjuosioon ns. 'likasanko' - vapaan sanan alue, jossa keskusteluetiketti olisi löysempi. Muissa viestiketjukategorioissa tiukka moderaatio.
  
  5. joulukuuta 2008 15:32:45

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eimutta: Ei hassumpi lista. Moni niistä varmaankin on nähnyt (järjen)valon. Mutta harva niistä uskaltaa nousta todistamaan. Ymmällä ovat. Useat ovat kuvitelleet, että matalalla, kuiskivalla äänellä annetut vastaukset "ihmissuhdekysymyksiin" riittävät pelastamaan muun ihmiskunnan.

  
  5. joulukuuta 2008 15:33:52

Nimi : Villea
  
Viesti : Miksei tuo sananvapaudenpuolesta.fi foorumi kelpaa?
  
  5. joulukuuta 2008 15:35:00

Nimi : Del
  
Viesti : Saisikohan tästä uusimmasta Mestarin kirjoituksesta mitään oikeusjuttua aikaiseksi?

Kyllähän siinä selkeästi(rasistisesti) kategorisoidaan ihmisiä Mamu1, Mamu2, Mamu2a, Mamu2b jne.

Rikos: kiihottaminen kansanryhmää vastaan?
  
  5. joulukuuta 2008 15:35:23

Nimi : Henri K
  
Viesti : Näkisin myös mahdolliselle tulevalle forumille aiheelliseksi tehdä tällainen "the best of.." ketju, jonne voisi tallentaa parhaat "RASSSSSSSSISTI" kommentit mitä on tullut. Näitä voisi aika ajoin lueskella ja nauraa kuinka onnettomia "vastapuolen" argumentit ovat.
  
  5. joulukuuta 2008 15:36:17

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Henri K,

tossa on idistä. Ensinnäkin niitä on lysti lukea, toiseksi sen luulisi vähän hillitsevän pahimpia roiskijoita, kun voi lukea sieltä sata samanlaista pohjiksi ja tietää itsekin päätyvänsä koristamaan galleriaa.
  
  5. joulukuuta 2008 15:39:00

Nimi : Jouko
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Arvaan että kohta alkaa joku rasimihalvauksen saanut parkua siitä että Jussi luokittelee ihmisiä.
  
  5. joulukuuta 2008 15:39:22

Nimi : Serendi
  
Viesti : Junakohtaus,

Puhuin Euroopan ihmisoikeussopimuksesta, joka on eri asia kuin pakolaissopimus. Pakolaissopimuksen mukaan turvapaikkaa ei tarvitse antaa niille, jotka ovat syyllistyneet vakaviin rikoksiin lähtömaassaan, ja turvapaikan voi menettää, jos tekee vakavia rikoksia isäntämaassa. Rikollisten karkottamisen hankaluus johtuu sitä vastoin Euroopan ihmisoikeussopimuksesta ja ihmisoikeustuomioistuimen käytännöstä, jossa karkottaminen voidaan rinnastaa kuolemanrangaistukseen.
  
  5. joulukuuta 2008 15:39:52

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Junakohtaus:

samaa mieltä. Kyllä mäkin olen sen verran kukkis, että vainotuille pitää turvapaikka antaa. Mutta jos turvapaikka pitää antaa jokaiselle, jonka kotimaassa on köyhää, kaoottista tai yleisellä tasolla turvatonta (as opposed to siihen, että juuri tätä henkilöä ja/tai hänen edustamaansa ryhmää vainotaan konkreettisesti), niin siinä kyllä loppuu niin maapallo kuin vastaanottavien maiden kantokyky kesken.

Ja Veran pointti on hyvä myös: ehkä ei ole hyvä idea tarjota turvapaikkaa esimerkiksi sellaiselle, jota islamilaisessa teokratiassa vainotaan islamilaisen ekstremismin takia. Eli minun mielestäni turvapaikkaa ei ansaitse ihminen, joka itse pyrkii edistämään toisten ihmisten turvattomuutta tai ihmisoikeusloukkauksia.
  
  5. joulukuuta 2008 15:40:09

Nimi : Vesa
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Aivan helmi tuo tämän päivän joulukalenteriluukku!

Kultamuna on terminä tuttu, mutta mistä se juontaa juurensa? Onko joku Thors möläyttänyt, että maahanmuuttajat munivat kultamunia?
  
  5. joulukuuta 2008 15:43:56

Nimi : Vesa
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Löysinkin jo:

Kultamuna

"Maahanmuuttajien osaaminen voi tuoda kunnalle kultamunia, jotka luovat vaurautta ja hyvinvointia kaikille kuntalaisille."

Perjantaipäivän piristys: lue lause ääneen ja yritä tehdä se vakavalla naamalla.
  
  5. joulukuuta 2008 15:50:00

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Perjantaipäivän piristys: lue lause ääneen ja yritä tehdä se vakavalla naamalla."

Hehehe :D
  
  5. joulukuuta 2008 15:51:25

Nimi : Zngr
  
Viesti : Villea: emt, ehkä siksi että se vaikuttaa siltä, että siellä pitäisi puhua lähinnä sananvapaudesta ja sitä ylläpitää sanavapaudenpuolesta RY

Monikulttuurisuusfoorumi joka syntyy siitä tarpeesta että Halla-ahon vieraskirja ei kata kaikkien niiden ihmisten tarpeita, jotka haluavat keskustella myös ajatustenvirta -moodin ulkopuolella ja jotka haluavat pysyvämpää FAQ:ta tuntuu eri asialta.
  
  5. joulukuuta 2008 15:57:27

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kuudessa tunnissa tullut sellainen määrä viestejä, että huh, huh. Ei mitään mahiksia lukea iltapäiväkahvin aikana.

Junakohtaus lupautui moderaattoriksi, jos joku uusi foorumi tulee. Minä myös. En kuitenkaan jaksa alkaa väsäämään teknistä puolta.

Toisaalta voisimme varmaan Junakohtauksen kanssa perustaa foorumin: Eteläisen Suomen Punakaartit: tunkeutujat ammutaan ;)
  
  5. joulukuuta 2008 15:57:37

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Lotta kirjoitti:
Kyllä mäkin olen sen verran kukkis, että vainotuille pitää turvapaikka antaa. Mutta jos turvapaikka pitää antaa jokaiselle, jonka kotimaassa on köyhää, kaoottista tai yleisellä tasolla turvatonta (as opposed to siihen, että juuri tätä henkilöä ja/tai hänen edustamaansa ryhmää vainotaan konkreettisesti), niin siinä kyllä loppuu niin maapallo kuin vastaanottavien maiden kantokyky kesken.


Vainottuja ja sellaiseksi paremman elintason toivossa tekeytyviä riittää yli Suomen vastaanottokyvyn.

Turvapaikkojen antaminen Suomesta ei ole ratkaisu mahdollisiin todellisiin vaino-ongelmiiin.

Jotain muuta pitää keksiä. Ehkä eräs keino olisi ottaa turvapaikan hakijoita tuottavat alueet länsimaiden holhoukseen. Kyse olisi "sivistyneeseen elämään pakottamisesta".

  
  5. joulukuuta 2008 15:57:41

Nimi : einomutta
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : toistan aiemman.
Ketkä muut voisivat tehdä SonjaO/Karhuvaarat ?
Jörska ja Lenita tuli jo mainituksi:

Hantta- milloin vaan.
Stiller - ei hävittävää.
Enbuske - menis työpaikka.
Arto nyberg - nauran itsekin!
J.Relander - etäisyyttä ottaen.
Harakka - samoin
Jyrki Lehtola - sitten kun muutkin
M-E Hytönen - kuten Lehtola, molemmat oikeasti paskahousuja.
Kirsi Piha - etäisesti
Iivi Anna- koska vaan
Sofi-Finlandia - koska vaan
Anni Sinnemäki- kai heräsit !!!
Lasse Lehtinen- koska vaan
Laitinen - samoin
Niko Herlin - media varjeltavana


jne
jne

  
  5. joulukuuta 2008 15:58:16

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : http://tinyurl.com/2hjxyb

"Erilaisuus on rikkaus" esitteen kannessa sanotaan "Tähän rikkauteen teillä on varaa".

Lausahdus on puhdas valhe. Jussi Pajunenkin peräsi lisää rahaa maahanmuuttajien vastaanottamiseen ja siitä hyvästä sai ilmeisesti r-leiman. Ei ole Helsingillä varaa.

Jos esimerkiksi somalien maahanmuutto rikastuttaa Suomea siinä määrin, että niillä rikkauksilla katetaan kaikki somalien aiheuttamat kulut ja haitat, niin miksi samojen ihmisten pysyminen Somaliassa ei rikasta Somaliaa?
  
  5. joulukuuta 2008 16:07:23

Nimi : Peikko
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Hyvä kirjootus, Jussi! Peukku ylös!
  
  5. joulukuuta 2008 16:07:27


guestbook © freebok.net