8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104176-104200

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Antifa (lue: loppukädessä ruotsalaiset veronmaksajat) tukee rahallisesti modernia palkkionmetsästystä
Afa's website also encourages people to assault the 18-year-old Nazi, and promises 500 kronor ($90) to anyone who carries out the attack and can provide photographic evidence.

Ei helvetti, siellähän on pantu hattu kiertämään ringissä sitten ihan tosissaan... Kahvia on nyt näppiksellä, lattialla ja housuilla.
  
  5. joulukuuta 2008 12:51:46

Nimi : Päähänammuttu homo
  
Viesti : Ei lol, sepä tosiaan.

Myöskin, rupeaa tulemaan mitta täyteen raiskaamisesta kirjoittelu, kiitos vitusti ViNa ja vasemmistoämmät.

On täysin yhdentekevää missä tai miten sanoo "maahanmuut-" ja kuin taikaa, ilmestyy jostain parvi herkkiä naisia ja naistutkijoita, jotka ryhtyvät muka ymmärtäväisesti kertomaan seuraavia asioita:

Surullista kyllä, kyllä se vaan on suomalainen mies joka useimmiten suomessa raiskaa (niinkuin tämä olisi joku uutinen tai yllätys? miksi asia esitetään aina siinä muodossa, että se on surullinen? olisiko sitten helvetin hienoa, jos näin EI olisi? häh? mitä vittua?)

En voi ymmärtää miten kukaan voi toivoa kenellekään raiskausta, koska raiskaus on kamala asia ja jättää arvet uhriinsa, joka on uhri (ai, ihan totta? Thnx, suurin osa meistä luuli että se on ohimenevä riesa, vähän kuin löisi polvensa tuoliin)

Raiskaus on aina tuomittava asia, oli tekijä sitten maahanmuuttaja tai suomalainen (AIJAA! KIVA, ME KUN LUULTIIN, ETTÄ OSA RAISKAUKSISTA ON OK JA OSA EI, RIIPPUEN KANSALLISUUDESTA vitun urpot saata-NA)

Meidän pitää myös muistaa, että suurin osa raiskauksista tapahtuu uhrin, joka on uhri ja nainen, lähipiirissä, siis suomalaisessa kodissa, surullista kyllä, kyllä se suomalainen mies on joka viel- (JOO JOO VITTU MIKÄ TEITÄ VAIVAA"#¤%"#%)

t:

Pikku tset
  
  5. joulukuuta 2008 12:51:56

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimim. P, lue alapuolelta mitä se "foorumi-idea" pitäisi suunnilleen sisällään.

Foorumin moderointiin on muuten aika toimiva malli olemassa. mm. Oikeutta eläimille on hyödyntänyt sitä taitavasti.
Kirjoittajan ensimmäiset viestit menevät esimoderaatioon. Täten kukaan ei voi vain ilmestyä trollaamaan. Pitää esittää kuuliaista ja hyvin käyttäytyvää ainakin sen 10 viestiä. Tämän jälkeen kakkosvaiheessa viestien määrä voidaan lisäksi aikarajata jos tarvetta (estäen sadan viestin äkillisen floodin). Vasta kolmannessa vaiheessa vapaan kirjoittajan oikeudet. Tai jotain tämän suuntaista. Moderaatiota ei silloin juuri edes tarvita.
Ei trolli jaksa käydä sitä kymmenen viestin rumbaa ja esittämistä lävitsee päästäkseen kerran töräyttämään jätteensä.

Tämä ei tarkoita sitä etteikö suvaitsevaisiakin tulisi suvaita, toki tulisi sellaisia keskustelijoita kuten vaikkapa Tiedemies jos foorumille eksyisi, mutta Pirjot ja Jackassit pysyisivät tehokkaasti poissa.
  
  5. joulukuuta 2008 12:52:47

Nimi : Heikki Luoto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JH-a: ”Reino ja muut persesteriläiset. Olen tulossa Tampereelle viikonlopuksi, ja saattaisin saada hooällää lauantai-iltana. Missä se nuiva tapaaminen oli?”

Launtaina klo 19 ravintola Kahde Kasvot alakerrassa, Kauppakatu 14
  
  5. joulukuuta 2008 12:54:12

Nimi : P
  
Viesti : "
Kirjoittajan ensimmäiset viestit menevät esimoderaatioon. Täten kukaan ei voi vain ilmestyä trollaamaan. Pitää esittää kuuliaista ja hyvin käyttäytyvää ainakin sen 10 viestiä. Tämän jälkeen kakkosvaiheessa viestien määrä voidaan lisäksi aikarajata jos tarvetta (estäen sadan viestin äkillisen floodin). Vasta kolmannessa vaiheessa vapaan kirjoittajan oikeudet. Tai jotain tämän suuntaista. Moderaatiota ei silloin juuri edes tarvita.
Ei trolli jaksa käydä sitä kymmenen viestin rumbaa ja esittämistä lävitsee päästäkseen kerran töräyttämään jätteensä."

Ok. Tuo väsyttää trolleja ja vähentää moderointitarvetta. Silti modeja tullaan tarvitsemaan ja ennenkaikea yhteinen moderointilinja. Siitä on mahdollista sitten saada omia rivejä repivä riita aikaiseksi?

Keskustelusivusto on ihan ok, kunhan sen toteuttaminen pohditaan kunnolla .
  
  5. joulukuuta 2008 12:59:11

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eikös tänne muuten kirjoitellut Sakari whats-his-name joka teki tuon kalenterin ja oli myös tekemässä mokumanageria. Hän varmasti osaisi auttaa kunnollisen ja toimivan softan pystyyn laittamisessa ja kustomoimisessa kunhan on päätetty mitä halutaan.
Mokumanagerikin voisi sitten olla jonkun linkin takana sillä sivulla?

Näin ajatuksena? Joku kysyköön Sakarilta kun häntä näkyy täällä, tai jos tuntee henk. koht.?
  
  5. joulukuuta 2008 13:00:50

Nimi : RP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No ainakin toistaitoinen Kalle on sijoittamisessa. Hän myi Nokiapottinsa 90-luvun alun hintakuopassa ostaakseen purjeveneen ;) . Taisi osake sitten nousta splitteineen yli 1000%:a

10000% olisi lähempänä vaikka jätettäisiin vuosikymmenen alun huippuhinta huomioimatta (siis n. 10:stä sentistä 10:n euroon)

Mutta, muistan kyseisen lehtihaastattelun. Kyseisen veneilijä ei ollut Isokallio, vaan hänen pomonsa Vuorilehto.
  
  5. joulukuuta 2008 13:01:01

Nimi : Zngr
  
Viesti : Foorumin tärkein tehtävä (siis minulle) olisi tietopankkina toimiminen. 2500^2 Veran tilastoa ja asiapitoista, tai humoristista nuivaa linkkiä on kadonnut tänne jonnekin.

Samoin todella hienoa, pitkiä kommentteja. Forumilla ne olis äkkiä starred & best threadien joukossa tai "good posts to read" FAQ:ssa.

En nyt mouhota tästä sen takia, että minä niin kovasti haluan foorumin, vaan siksi koska luulisin sen oikeasti edistävän Hommaa^^^^^^

Ja joo, esim.pitkäpiimäiset nigeria-vänkäämiset päätyisivät pois niiden silmistä, jotka eivät halua nähdä niitä, ja toiseksi eivät huku myöskään jos joku niihin vastaa.
  
  5. joulukuuta 2008 13:01:41

Nimi : Jamppa
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Täytyy sanoa, kun lukee näiden ikivihreiden kommentteja ja heidän näkemyksiään erinäisiin asioihin, sekä perusteluita näkemyksiinsä - niin minulle tulee eittämättä mieleen että voiko ihminen enää tuosta tyhmemmäksi tulla?
  
  5. joulukuuta 2008 13:04:33

Nimi : Jouko
Mitä teen : Minut on masinoitu apujoukkoihin
  
Viesti : "Nimi : Heikki Luoto
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : JH-a: ”Reino ja muut persesteriläiset. Olen tulossa Tampereelle viikonlopuksi, ja saattaisin saada hooällää lauantai-iltana. Missä se nuiva tapaaminen oli?”

Launtaina klo 19 ravintola Kahde Kasvot alakerrassa, Kauppakatu 14 "


Hitsi. Alkoi itseänikin kiinnostaa tuo meetinki. Olisi hauska nähdä tyypit livenä näiden nettituttavuusvuosien jälkeen. Mutta kun pitää se emanuskin ottaa huomioon päätöksissä. Ei ole enää niin vapaa liikkumaan tässä vaiheessa.
Olemme muuten molemmat aktiivisia Perussuomalaisia.


  
  5. joulukuuta 2008 13:04:56

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kannatan lämpimästi foorumin perustamista. Totean samalla, että minulla ei ole aikaa eikä osaamista sen tekemiseen. Ymmärrän myös sen, että niin itselläni kuin monella muullakin on vahva tunneperäinen suhtautuminen tähän vieraskirjaan, ja että keskustelu ei siirry mahdollisesti perustettavalle uudelle foorumille, ellen sulje tätä lootaa. Olen valmis tekemään senkin, ylläpito alkaa ottaa voimille ja syö turhaan vähäisiä resurssejani.

Homman on aika murtautua halla-aholaisista kahleistaan ja kohota seuraavalle tasolle.
  
  5. joulukuuta 2008 13:09:57

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mutta, muistan kyseisen lehtihaastattelun. Kyseisen veneilijä ei ollut Isokallio, vaan hänen pomonsa Vuorilehto."

Joo. Tuo on muuten totta!
Sitä ei muista kun on niin pitkä aika kulunut niistä ajoista.

Simo Vuorilehto oli Isokallen seuraaja ja sai saman eläkejärjestelyn kuin edeltäjänsä. Oli muuten alentamassa työntekijöiden palkkoja 10%. Siinä kävikin juuri päinvastoin kun Ollila tarttui puikkoihin. Huima nousu toi mukanaan tuotantopalkkiot ja bonukset ja tietenkin johtajille optiot.

Niitä on toimitusjohtajiakin monenlaisia; hyviä, huonoja ja siltä väliltä.
  
  5. joulukuuta 2008 13:11:41

Nimi : Simo Hovari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jussille tuosta uusimmasta kirjoituksesta. Mikäli olit ihan vakavissasi kirjoituksessasi ja termien Mamu2/a jne. kanssa niin käyttämiäsi termejä pitäisi kyllä hieman kritisoida. Totta on, että eri tyyppisille maahanmuuttajille pitää saada omat termit, jotta tiedetään mistä kulloinkin puhutaan, mutta kyllä siitä termistä pitäisi jotenkin käydä ilmi se asia mitä sen on tarkoitus kuvata, ei sitä muuten kukaan käsitä tai muista mitä se tarkoittaa. Esim. työperäinen tai humanitaarinen maahanmuutto kuvaavat hyvin tarkoittamaansa asiaa, niiden sisältä on vain hämärtynyt väärinkäytön myötä. Jos noille pitää jotain uusia vastineita keksiä, niin mielellään jotain muuta kuin koodikieltä Mamu2/a lisättynä mahdollisesti alkuperällä, sukupuolella, uskonnolla, jne. jolloin meillä onkin Mamu2/a27992. Pahoitteluni, että tähän kohtaan ei tullut mitään rakentavaa ehdotusta, mutta tuntien tämän vieraskirjan kirjoittajien mielikuvituksen, luulen että hyviä ehdotuksia tulee.

Yhtenä tavoitteena termistön selkiyttämisessä lienee myös se, että tavallinen kansalainen tietäisi minkä kategorian maahanmuuttajasta on kulloinkin julkisessa keskustelussa kyse. Eli tavallaan nykyisen salailevan ja hämärryttävän termistön käytön selkiyttäminen siten, että tarkoitushakuisesti ei voisi puhua eri asioista käyttämällä samoja termejä. Tätä tarkoitusta ei mielestäni palvele termistö, jolla ei ole mitään konkreettista yhteyttä kuvattavaan asiaan, mamu2/a ei avaudu kenellekään muulle, kuin tämän vieraskirjan lukijoille.
  
  5. joulukuuta 2008 13:15:39

Nimi : Kostaja
  
Viesti : Tämä sivu menee kirjanmerkkeihin:) En ole kaikesta samaa mieltä, mutta hyvin argumentoidut ja mielenkiintoiset kirjoitukset kiinnostavat aina! Valitettavaa on se, että vasta-argumenttien sijasta osa ryhtyy syytämään skeidaa:) niinhän se aina tietysti menee. Toisaalta noille haistatteluille on hauska naureskella. Kuka olikaan tyhmä?:)

toivon aktiivista ja nopeatempoista päivitystä.
  
  5. joulukuuta 2008 13:16:42

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ymmärrän kyllä että foorumin ylläpito on päätoiminne työ. Se pitää rahoittaa jotenkin. En tiedä riittääkö siihen mainosperusteinen. Jospa Perussuomalaisissa tai Suomen Sisun porukoissa olisi paksun lompakon omistavia jotka voisivat kaivaa kuvettaan hyvän asian vuoksi. Ja asiahan ei voi olla tärkeämpi:
Suomen säilyttäminen kansallisvaltiona ja suomalaisten turvapaikkana.

Se vaatii jopa organisaatiota .
  
  5. joulukuuta 2008 13:19:51

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Simo: Tarkoitukseni ei ole lanseerata uusia termejä vaan luoda selkeitä kategorioita. On aivan sama, miksi niitä kutsutaan. Tärkeintä on, että niiden erot tunnustetaan, ja että niitä käsitellään eri paikoissa.
  
  5. joulukuuta 2008 13:21:27

Nimi : Junakohtaus
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Foorumin kanssa voisi aloittaa siitä, että katsotaan löytyykö moderaattoreita?

Ilmoittaudun itse yhdeksi mukaan. Kokonaisvastuu on huh-huh-voi-ei, mutta yhtenä modena lupaan heilua mukana. Muita ilmoittautujia?

Lisäksi kannattaisi varmaan miettiä jonkinlaista osastojakoa.
  
  5. joulukuuta 2008 13:21:52

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "käyttämiäsi termejä pitäisi kyllä hieman kritisoida."

Eikö nyt ollu aika loogiset. 1 on parempi kuin 2 ja a on parempi kuin b. Näinhän suunnilleen kaikkea listaillaan järjestykseen. Sen kehnomman vaihtoehdon uskonnon arvaamiseen ei tarvita suurta meediota.
  
  5. joulukuuta 2008 13:23:48

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mahtaakohan tämän fanaatikon IP-osoite johtaa jonnekin Lahden seudulle. On nimittäin jokseenkin samankuuloinen kuin kunnallisvaaliehdokas, Vihreiden paikallissihteeri Petri "Perusnatsi" Honkanen. Eli luultavasti on a) yhtä pihalla ja b) yhtä tosissaan.

On kylläkin sen verran fiksumpi ettei kirjoita omalla nimellään. Vieläkin naurattaa miten typerä niinkin koulutettu saattaa olla.
  
  5. joulukuuta 2008 13:28:37

Nimi : jellona
  
Viesti : " ylläpito alkaa ottaa voimille ja syö turhaan vähäisiä resurssejani.

Homman on aika murtautua halla-aholaisista kahleistaan ja kohota seuraavalle tasolle."

Kommentti kertoo fooruminpitäjän nöyrästä asenteesta ja omistautumisesta asialle.
Pyrkyri pyrkii pitämään langat omissa käsissään, todellinen ajattelija päästää langat käsistään... jotta Homma^^^

Pieni vapaaehtoinen kannatusmaksu kehiin, täältä lähtee.
  
  5. joulukuuta 2008 13:30:12

Nimi : Pete G
  
Viesti : Pasi Turunen: "Sitä voisi jo kutsua "poetic justice":ksi :-DDD"

Taidat vaan kiusata vieraskirjaa salaa lukevia vihervasemmistonaisia. "Poetic justice" menee yli heidän ymmärryksensä...
  
  5. joulukuuta 2008 13:30:44

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Jussi,

sivuhuomiona sellainen, että mitään kategorioita ei voi pysyvästi luoda, koska jokainen uusi hyödyllisten muuttajien kategoria napataan välittömästi tarkoittamaan samaa vanhaa joutoväkeä, vrt. "työperäinen".

Tämä ei tietenkään tarkoita, että kannattaisi jättää yrittämättä, mutta nähdäkseni pitää varautua siihen, että kultamunainen huippuosaaja on keskuudessamme vielä pitkään.
  
  5. joulukuuta 2008 13:32:27

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Suosittelen palstalaisille joululahjavihjeenä seuraavaa teosta: Eila Kännö: "Naisena miesten maailmassa" (Otava, 1990)

Kirjan nimi on hieman harhaanjohtava eikä äärifeministien todellakaan kannata lopettaa miestensä (if any) hakkaamista vain rynnätäkseen kirjakauppaan.

Kirja on sitäpaitsi hieman hankalasti saatavissa, eräiden vahvistamattomien tietojen mukaan oikeusministeriö on keskeyttänyt teoksen jakelun. Itse osuin siihen divarissa.

Kirja on koruton dokumentti sinnikkään ja järkevän yksilön kamppailusta järjettömyyden nousua vastaan 1970 -ja 80-luvuilla. Se on monella tapaa opettavainen, paljastaessaan selkeästi mm. moku-utopismin juuret ja niiden yhteydet julmisteleviin stalinisteihin.
  
  5. joulukuuta 2008 13:32:54

Nimi : Musta leski
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Eräs naisnuivisti ilmoittautuu vapaaehtoiseksi moderaattorivaihtoehdoksi. Voihan sitä tulevalla äippälomalla tehdä muutakin hyödyllistä toimintaa vaipanvaihdon lisäksi ;)

Eilen istuskelin kauppakeskuksessa täällä jossain ja törmäsin tähän kauniiseen monikulttuurillisuuteen. Teini-ikäisiä syljeksimässä sisätiloissa ja hyppimässä kiinni olevien kassaporttien ylitse. Vartijasedän tullessa rauhoittamaan tilannetta alkoi se iänikuinen rasismia-huutelu, jonka seurauksena vartijasetä sai pahaa silmää useammaltakin suomalaiselta, jotka eivät alkutilannetta olleet nähneet. Kyllä huokailutti.

  
  5. joulukuuta 2008 13:33:29

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tärkeintä on, että niiden erot tunnustetaan, ja että niitä käsitellään eri paikoissa."

ViNat & co ei kyllä helpolla tule luovuttamaan ympäripyöreän, ihanalla etnopositiivisella kriteerillä ladatun maahanmuuttaja-sanan käyttöä. Ihme jos ei ilmesty tuohtunutta kannanottoa miten homoampujaraiskaaja on alkanut rasistisesti eriarvoistamaan ihmisia ykkös, kakkos, aa ja pee luokkaan. :/
  
  5. joulukuuta 2008 13:34:43


guestbook © freebok.net