8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104151-104175

Nimi : P
  
Viesti : "
Muuten Kalle järjesti itselleen aikoinaan perusteettoman supereläkkeen eliniäksi parin vuoden toimitusjohtajapestin jälkeen Nokialta. Nokia on sitä yrittänyt sittemmin kumota mutta huonoin tuloksin. Kalle IsoK ei ainakaan ole toistaitoinen sen perusteella. Osaa pitää puolensa opportunistisesti. Ottakaamme hänestä mallia valtakunnan politiikassa."

No ainakin toistaitoinen Kalle on sijoittamisessa. Hän myi Nokiapottinsa 90-luvun alun hintakuopassa ostaakseen purjeveneen ;) . Taisi osake sitten nousta splitteineen yli 1000%:a
  
  5. joulukuuta 2008 12:09:47

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Jesse Ikälumi: "Mielestäni Jussin pitäisi irtisanoa itsensä kokonaan perussuomalaisista. ... Ehdotan, että hän liittyisi vaikka Vihreisiin, jotta he saisivat negatiivista mainetta.""

Näyttäisi siltä että eivät enempää negatiivista mainetta tarvitse sen päälle kuin itse ovat itselleen onnistuneet hankkimaan. Oikeus ja kohtuus siinäkin.

Jussi kyllä voi yrittää korjata tuhoja omista asemistaan jos yhteistyötahtoa löytyy. Saa sitten mukaansa kaikki muutkin nuivistit.

Täytyisi vain myöntää ongelmien olemassaolo, kuten korostetaan Jussin viimeisessä.
  
  5. joulukuuta 2008 12:10:53

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Antifa,

Kyllä me ymmärrämme, että kaikki eivät ole samaa mieltä. Tiedämme myös sangen hyvin, että vastapuolemme ei rajoita itseään demokraattisiin menetelmiin. Jos haluat kertoa nämä tosiasiat meille, olet aika monta vuotta myöhässä.
  
  5. joulukuuta 2008 12:11:16

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: "PC-kriteerit työnhaulle? Millaisia ne voisivat olla, että rajaisivat ulos esimerkiksi turkkilaiset ja tunisialaiset? Tai vaikkapa nigerialaiset?"

Sellainen kriteeri että työntekijän oleskeluluvan saa vain jos työnantaja noudattaa normaalia työehtosopimusta tai työmarkkinoilla vastaavissa tehtävissä toimiviin työntekijöihin noudatettavaa käytäntöä rajaa pois liian halvan työvoiman tuomista. En pidä ongelmana jos jonkin verran koulutettuja turkkilaisia, tunisialaisia tai nigerialaisia tulee töihin.

Tärkeintä on IMO se että työntekijöitä ei tuoda järjestetysti suuria määriä, eikä mihinkään sellaiseen maahan perusteta virallisia rekrytointipisteita. Työnantaja joka tarvitsee paljon työntekijöitä saisi toki perustaa oman rekrytointipisteensa.

Maahanmuuttoviraston tilastojen mukaan, jotka tosin pidetään vain top 10-maiden osalta, vuosina 2006-2008 (7.2008 asti) työntekijän oleskelulupaa ovat hakeneet 684 turkkilaista, 1 somali, 7 irakilaista ja 8 afganistanilaista. Tämä ei tarkoita että ei saisi varautua siihen että niitä olisikin yhtäkkiä tuhansia, mutta luulen että se riski ei ole tällä hetkellä suuri.
  
  5. joulukuuta 2008 12:11:22

Nimi : Odysseas
  
Viesti : "Kaikkia ei kiinnosta typerän älystelevä väittely kanssanne vaan olemme valmiita taivuttamaan teidät tahtoomme muunlaisin keinoin."

Uhkailua?
Henkisen isäsi Stalinin opit ovat juurtuneet hyvin...
Ihan vain tiedoksi että sinun kaltaisesi hörhö ei taivuttele minua yhtään mihinkään, pidä se mielessäsi.
  
  5. joulukuuta 2008 12:11:50

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "No ainakin toistaitoinen Kalle on sijoittamisessa. Hän myi Nokiapottinsa 90-luvun alun hintakuopassa ostaakseen purjeveneen ;) . Taisi osake sitten nousta splitteineen yli 1000%:a "

Ei uskonut firman mahdollisuuksiin ja sellaisen lelun menestykseen kuin Kännykkä.

Tunnusti kyllä myöhemmin että omistaa maailman kalleimman purjeveneen.
  
  5. joulukuuta 2008 12:14:36

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vastustan sellaisten ihmisten maahanmuuttoa, jotka maahan tultuaan ryhtyvät tehtailemaan rikoksia.

Mikä vastaus tähän todennäköisesti tulee/tulisi "fan.antirasistilta"?

Luultasti Vain rasisti voi sanoa jotain tuollaista, ajattelit kuitenkin etnistä ryhmää sejase!

Ajattelutapa jankkaa, on ideologista ja puhtaan mutupohjaista (sekä pyrkii etsimään leimakirveitä kaikkia niitä kohtaan jotka eivät ole samaa mieltä). Olisiko tässä jo totalitarismin merkkejä?
  
  5. joulukuuta 2008 12:14:53

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "vuosina 2006-2008 (7.2008 asti) työntekijän oleskelulupaa ovat hakeneet 684 turkkilaista, 1 somali"

*TYRSK*
  
  5. joulukuuta 2008 12:16:25

Nimi : reino
  
Viesti : P: "Mutta kannattaa miettiä, kannattaako polttaa virtaa sisäpiirin oman foorumin tekemiseen ja ylläpitämiseen. sama energia suunnattuna blogikirjoitteluun tahoillamme ja kommentointiin lehtien kommenttipalstoilla ja muilla keskustelupalstoilla lie hyödyllisempää homman kannalta, kuin keskinäinen runkkupiiri keskustelupalstan muodossa?"

Niin. No, sen foorumin idea olisikin olla kaikkea muuta kuin keskinäinen runkkupiiri. Mikä kyllä olisi selvinnyt sinullekin, jos olisit lukenut kaikki viestit eilisillasta lähtien. Mikä taas on nykyisellä vieraskirjan vauhdilla melko aikaavievää. Mikä puolestaan alleviivaa juuri sitä syytä, miksi foorumi olisi hyödyllinen.
  
  5. joulukuuta 2008 12:17:38

Nimi : Roots
  
Viesti : "Kaikkia ei kiinnosta typerän älystelevä väittely kanssanne vaan olemme valmiita taivuttamaan teidät tahtoomme muunlaisin keinoin."

Kerropa keitä te olette. Tämä on selvää uhkailua. IP ylös.
  
  5. joulukuuta 2008 12:22:29

Nimi : Jouko
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : ja ruokin trollia

fanaatinen antirasisti:"En tullut käymään järkevää keskustelua, koska en usko sellaiseen tässä kohdin.

Tulin vain kertomaan, että jos luulette, että kaikki ovat kiedottavissa pikkusormen ympärille, jankuttamalla, älystelemällä ja tehtailemalla mielipiteitä niin eredytte. Kaikkia ei kiinnosta keskustelu teidän kanssanne, ainoastaan rajottamisenne.

Kaikkia ei kiinnosta ruikutuksenne sanavapaudesta, koska rasistilla ei ole sanavapautta.

Kaikkia ei kiinnosta typerän älystelevä väittely kanssanne vaan olemme valmiita taivuttamaan teidät tahtoomme muunlaisin keinoin."


Tälle hyväkkäälle siis riittää että antaa ensin rasistileiman otsaan sopivaksi katsomilleen henkilöille ja sitten voidaan soveltaa pakkokeinoja heihin.

Sitäpaitsi Suomessa saa olla julkinen rasisti jos huvittaa ihan yhtä hyvin kuin julkinen homo tai lesbo. Tämä on toistaiseksi vapaa ja demokraattinen maa.
  
  5. joulukuuta 2008 12:22:36

Nimi : Jesse Ikälumi
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jussi K. Niemelä ei tuo Vihreille negatiivista mainetta. Hän on vain TCO-vastainen pikkunilkki. TCO on taas kansallinen kuuluisuus, joka poliittisissa piireissä on melko vihattu. Vihreitä taas pidetään säädyllisenä puolueena, joka tarvitsee vähän TCO:n kaltaista särmää.
  
  5. joulukuuta 2008 12:23:51

Nimi : Juha
  
Viesti : Mitä teen: Manaan

Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti! Rasisti!

Se siitä hallituksesta, ei tuollaisten kanssa voi käydä järkevää keskustelua!
  
  5. joulukuuta 2008 12:25:49

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : No forumin nyt voi perustaa kuka tahansa mistä tahansa aiheesta mikä tuntuu itsestä hyvältä.
Esim: http://www.foorumi.info/ ja perustaja voi muistaakseni nakittaa tunnuksen tehneistä osallistujista modeja mielensä mukaan. Sinällään keskusteluun osallistuminen tunnuksen tekemistä.
Kuka ottaa kopin?
  
  5. joulukuuta 2008 12:27:12

Nimi : svobo
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : kuulen tänne keski-suomeen asti miten mokukriittisen manifestin perusteita hakataan kiveen siellä etelässä. olen tässä lähdössäkin itsenäisyyspäivän viettoon helsinkiin, minkähänlainen pauke siellä on paikan päällä. hyvää itsenäisyyspäivää kaikille, näin ennakkoon. toivottavasti sitä vietetään vielä sadankin vuoden päästä.
  
  5. joulukuuta 2008 12:29:22

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Esim: http://www.foorumi.info/"

Olisikohan se eettisesti oikein perustaa nuivafoorumi sellaiseen paikkaan missä jokaisella foorumisivulla on iltasanomien banneri...
  
  5. joulukuuta 2008 12:30:47

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Olisikohan se eettisesti oikein perustaa nuivafoorumi sellaiseen paikkaan missä jokaisella foorumisivulla on iltasanomien banneri..."

Sitä voisi jo kutsua "poetic justice":ksi :-DDD
  
  5. joulukuuta 2008 12:33:19

Nimi : reino
Kotisivu : http://www.thelocal.se/16142/20081204/
  
Viesti : Kovaa menoa Ruotsissa: nazit ovat polttopullottaneet jonkun kulttuurikeskuksen ja lapsiperheen kodin. Kulttuurikeskuksessa piti olla fanaattisten rassisminvastustajien kokous juuri tuona iltana (peruttu, koska kukaan ei jaksanut tulla paikalle vaan jäi kotiin pössyttelemään). Pyromaaninazisterien polttopullohyökkäyksen kohteeksi joutunut pariskunta puolestaan on jotain "syndikalisteja". Tarkoittanee tätä: http://www.sac.se/

Lisää tällaista monikulttuurista, järkevää yhteiskuntakeskustelua Suomeenkin?

Sitä odotellessa voimme lukea huomisen Hesarista nimimerkki Päähänammutun homon kirjoituksen (poikkeuksellisesti nimimerkillä), jossa hän kertoo, miten hänen päähänsä kohdistunut väkivalta erittäin vaarallisella Walther P22 -käsiaseella jota käytettiin myös kouluammuskelussa aiheutti hänelle valtavaa kipua ja tuskaa ja päähän ampuminen on kaikissa olosuhteissa väärin ja se joka ampuu suihinottoa tarjoavaa homoa päähän ei ymmärrä homoseksuaalin seksuaalisuudesta mitään.

EI SAA ampua ihmisiä päähän!
  
  5. joulukuuta 2008 12:34:47

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Esim: http://www.foorumi.info/ ja perustaja voi muistaakseni nakittaa tunnuksen tehneistä osallistujista modeja mielensä mukaan. Sinällään keskusteluun osallistuminen tunnuksen tekemistä.
Kuka ottaa kopin?"

Heti hyppäsi silmille kasa mainoksia. Sitten höpinää "me hoidamme puolestasi".

Jos foorumi/FAQ/tilastot-homma tehdään, niin kannattaa ottaa oma domain, sellainen jonka ulkoasu on hiottu, jonka saa vapaasti kustomoida, ja josta kukaan ei vahingossakaan voi vetää töpseliä seinästä.

Enkä kyllä ymmärrä, miten joku voi sanoa, ettei sellaiseen kannattaisi käyttää aikaa, kun sen voisi mukamas käyttää paremmin Usaria ja Hesaria spammaamalla. Muutama taho, osin oikeutetusti osin ei, on lyönyt Hallista lähdekritiikki-kortilla. Tällaisten välttämiseen auttaisi jos olisi se tietopankki kasassa ja verifioituna, jota sitten jokainen kolumnisti/bloggaaja voisi hyödyntää.
FAQ:iin voisi ohjata ihmettelijöitä, jotka kysyvät "mitä se teidän kriittisyys on". Nyt moni sanoo, että lue niitä scriptoja, mutta uskon kyllä, että scriptoja lukee helpommin, jos on jotain pohjakäsitystä alla.
Ummikko voi lukea scriptaa kuin piru raamattua.

Foorumilla voidaan työstää mokukriittisiä kysymyksiä aihealueittain, kehittää kysymysten teoriaa, ja vaikkapa debatoida ja valmistalle niitä esitysmalleja konkreettisista esityksistä, mitä työtä Jussikin on nyt ruvennut tekemään viimeisimmässään.
Täällä palautteen antaminen on vähän niin ja näin. Pointit kulttuurista ja PC-kriteereistä ovat jo valuneet menneille sivuille.
Samoin kuin vaikkapa kertavierailun kommentit, ketkä niitä lukevat.
Foorumi hitusen jäsentäisi tätä puolta "hommasta".

JP Roos oli myös oikeassa siinä kritiikissään, että kaikki toistavat muutamia samoja tilastoja (Ruotsista, Saksasta, Englannista). Samat shariaa kannattaa britanniassa, Saksassa ei läpäise peruskoulua, Ruotsissa raiskataan.
Ajatelkaa jos olisi kerättänyt kaikki tällaiset tilastot tai vaihtoehtoisesti arviot, mitä Euroopasta irti löytyy? Voisi paljon vakuuttavammin ja kokonaisvaltaisemmin perustella mokuilun tuhoisuutta. Jos faktinen perustelu muiden maiden esimerkeistä menee tilastotasolla muutaman anekdootin toisteluksi, niin se ei ole kovin uskottavaa.

Eli tuo foorumi ynnä lisukkeet-juttu on niin monella tavalla hyvä homma, että pakko se on tehdä. Tekijöitä pitäisi riittää.
  
  5. joulukuuta 2008 12:40:59

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Olisikohan se eettisesti oikein perustaa nuivafoorumi sellaiseen paikkaan missä jokaisella foorumisivulla on iltasanomien banneri..."

Ilman muuta, ja jossain vaiheessa sitten tiedostavana kansalaisena paljastaa IS:n mainostavan itseään rasisti-fasisti-natsi-foorumilla... ts. Sanomathan tuota kautta tukisi melko suoraan nuivistitoimintaa
  
  5. joulukuuta 2008 12:41:02

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Mitä keinoja antifantilla on mielessään?

Tuo Ruotsin ja Saksan mallinen homma ei toimi Suomessa. Ellette ole itsetuhoisia. Ei kannata kokeilla. Citysissille tulee kylmä.

TJEU: Smash Asem.
  
  5. joulukuuta 2008 12:41:49

Nimi : reino
  
Viesti : Se on nyt varmaan kaikille tullut jo selväksi, että Jussi K. Niemelän ongelma on nimenomaan se, että hän haluaisi olla kansallinen kuuluisuus eikä kaikkien vihaama pikkunilkki.

Kuules nyt, Jesse K., kaikella ystävyydellä. Minun nähdäkseni sinulla on kolme vaihtoehtoa:

1. Teet vain sitä omaa hommaasi (siis Islam-kritiikkiä, ei Halla-aho-kritiikkiä) ja katsot mihin rahkeet riittävät. Parhaassa tapauksessa sinusta tulee omilla ansioillasi kansallinen kuuluisuus. Tai edes piirikunnallinen.
2. Olet ihan rehellisesti J-Ha:n persekärpänen ja myötäilijä.
c. Canada.

Itse olen kehittynyt eniten tavalla 2.
  
  5. joulukuuta 2008 12:41:59

Nimi : Roots
  
Viesti : Antifa (lue: loppukädessä ruotsalaiset veronmaksajat) tukee rahallisesti modernia palkkionmetsästystä
  
  5. joulukuuta 2008 12:42:09

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Reino ja muut persesteriläiset. Olen tulossa Tampereelle viikonlopuksi, ja saattaisin saada hooällää lauantai-iltana. Missä se nuiva tapaaminen oli?
  
  5. joulukuuta 2008 12:44:39

Nimi : P
  
Viesti : "
Niin. No, sen foorumin idea olisikin olla kaikkea muuta kuin keskinäinen runkkupiiri. Mikä kyllä olisi selvinnyt sinullekin, jos olisit lukenut kaikki viestit eilisillasta lähtien. Mikä taas on nykyisellä vieraskirjan vauhdilla melko aikaavievää. Mikä puolestaan alleviivaa juuri sitä syytä, miksi foorumi olisi hyödyllinen."

Täydenpalvelun nettirassistinen valintatalo? Toki sellainenkin olisi kuva, kun edes yksi thredi olis varattu runkkupiiriksi.

Ongelmana lie vain se, että kynnys toisin ajattelevalla hyvällä ihmisella saapua pahuuden majataloon on korkea. Samoin sinne ilmestyisi ennen kuin ehdit sanoa "kissa" joukko hyviä ihmisiä hyvällä tehtävällä spämmäämään "kiljusikini viestejä". Sivustoa pitäisi moderoida 24/7 ja seurata kaikkia thredejä, jotta ukkolat eivät voisi käydä oksentamassa sontaa jonnekin perustamaansa ketjuun - ja uutisoida oksennuksensa sopivasti paheksuen.

Pirunmoinen työ. Jos moderointia ei ole, sivusto on täynnä spämmättyä roskaa, ja ajaa pois kävijöitä.

Minusta tehokkaampaa on saada telepaattisesti tai aliradiolähettimellä spämmäysohjeet TCO.lta ja levittää nuivaasanaa muilla keskustelupalstoilla.

Toki oma kesksutelusivusto olisi OK, mutta sitä puuhaavien pitää ymmärtää, millainen työ sen siivoamisessa ja ylläpidossa oikein on? Kaikki se työ on poissa "arjen turvallisuuden vaarantamisesta" kirjoittelemalla blogeihin ja muille palstoille.

Luultavasti Viljanen antaisi sisäministeriön starttirahan suosiolla saadakseen netsit käännyttämästä nuivuuteen internetistä ja keskittymään valvomaan omaa palstaansa...

Minusta palstaa tärkeämpin saavutus on ollut esim. pravdan keskustelupalstan nuivistaminen Halla-ahon taistellessa kasvoillaan ja 20 netsin urakoidessa ja pommittaessa paavo H:ta nuivin viestein, kunnes Paavo H.ltakin kaatui kuppi ja sensurointikyky nuivasssa viestivirrassa.

Kyse on resurssien jakamisesta. Mikä on järkevää? En tyrmää palstaa, mutta tätä näkökulmaa kannattaa pohtia.

Olisi jopa fiksua perustaa Ry palstan taakse, rahoittaa toiminta nettimainoksin ja maksaa jopa korvausta moderoijille, jotta toiminta pysyy yllä 24/7.

Muuten palstan olemassaolo kääntyy tavoitteita vastaan pahimmassa tapauksessa.

  
  5. joulukuuta 2008 12:44:56


guestbook © freebok.net