8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104101-104125

Nimi : RP
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pienenä kommenttina viimeisempään kirjoitukseen
Zyskowiczhan on toki syntynt Suomessa (eikä tästä kai mitään kilpailevia versioita ole) - tuolloin voimassa oleva kansalaisuulaki vain
A) Suhtautui hyvin nuivasti kaksoiskansalaisuuteen
B) Antoi etusijan (avioliitossa) _isän_ kansalaisuudelle.

Tuolloista lakia ei taida olla verkossa, mutta vielä vuoden 1968 lakikin sääti:
http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1968/19680401
Suomen kansalaisuuden saa syntyessään:

1) aviolapsi, jonka isä on Suomen kansalainen;

2) aviolapsi, jonka äiti on Suomen kansalainen, jollei lapsi syntyessään saa vieraan valtion kansalaisuutta;

Tuossa ei siis syntymäpaikalla tai vanhempien tahdollakaan ole mitään merkitystä.

Nykyiselläänkään *syntymäpaikalla* ei ole pääsääntöisesti vaikutusta kansalaisuuteen, poikkeuksena suomalaisisien avolapset ja tilanteet, jossa lapsi ei mitään muuta kansalaisuutta syntyessään saa (taitaa nykyään koskea lähinnä somaleja?)

Jos Hesarin arkistoon syöttää sopivat hakusanat, tämän verran saa ilman maksuakin näkyviin:

Iltakouluun ilman syntyperää

Kokoomuksen eduskuntaryhmän upouudelle varapuheenjohtajalle Ben Zyskowiczille koitti keskiviikkona suuri hetki, kun hän osallistui ensi kertaa hallituksen iltakouluun ryhmäjohtaja Tapani Mörttisen sijasta. Valtiosäännön mukaan ministerien on oltava syntyperäisiä Suomen kansalaisia. "Iltakouluun pääsee ilman syntyperääkin", ilmoitti Zyskowicz Smolnan vahtimestarille takkiaan riisuessaan. Zyskowicz on syntyisin Puolan juutalainen.

HS - Kotimaa - 8.2.1990 - 522 merkkiä - 1. painos
  
  5. joulukuuta 2008 11:10:59

Nimi : fgh
  
Viesti : Pollarin aivopierun kanssa samaa tasoa oli muutama päivä sitten Metro-lehdessä Jaakko Heinimäen kolumni, jossa sanottiin että monikulttuurikriitikot varmaankin istuvat jouluna pimeässä kaapissa (tai jotain vastaavaa), etteivät joutuisi kosketuksiin muista kulttuureista joulun juhlintaan tulleiden vaikutteiden kanssa. Ihmettelen kuinka Heinimäki edes kehtaa kirjoittaa jotain noin idioottimaista. Vai onko liian vaikeaa ymmärtää, ettei normaali monikulttuurikriitikko vastusta erilaisia ruokalajeja, koristeita, lauluja jne, vaan esim jonkin kulttuurin totalitaristisia ja väkivaltaisia piirteitä.
  
  5. joulukuuta 2008 11:11:27

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : "Nimimerkki Raiskattu suomalainen puhuu täyttä asiaa."

No jaa. Missaa jälleen kerran totaalisesti Mestarin pointin "kuka toiminnallaan aiheuttaa maassa lisää raiskauksia kärsiköön niistä itse" ja heittää demonisoivan pedofilia-olkiukon. Pyh.

5. joulukuuta 2008 10:48:31

Joo,kukaan ei taatusti kiistä etteikö raiskaus olisi varmastikkin naiselle todella vaikea paikka mutta tämä on taas kerran sitä itseään ja asian vierestä puhumista.

En jaksa lopettaa ihmettelemistä kuinka nämä jotkut naiset oiken joukolla käyvät JHA:n kimppuun siksi että hän itse asiassa haluaisi ehkäistä mahdollisuuksia raiskauksiin ja takerrutaan tuohon "Toivoo raiskauksia" tulkintaan kuin Tenavien Emppu riepuunsa.

Mitähän jos joku(Joku muu kuin JHA) kirjottaisi että tähän maahan on roudattu ryöstömurhaaja-rikollisia jotka ampuvat ihmisiä ja perään toivoisi että ampujat paukkauttaisivat hengiltä sen jonka tänne heitä roudaa...Taatusti kävisi ympäriinsä tyytyväinen hyminä ja hyrinä toiveen johdosta,poislukien tietyt piirit jossa valitettaisiin että ammutaanhan Suomessa muutoinkin ihmisiä ja kyllä meidän täytyy ymmärtää ampujia ja ollaan oikeastaan syyllisiä itse siihen että tänne roudatut meitä ammuskelevat ryöstötarkoituksissaan.
  
  5. joulukuuta 2008 11:11:36

Nimi : acc
  
Viesti : Nimi : fanaattinen antirasisti

Viesti : En usko älylliseen keskusteluun rasistien kanssa, koska pidän rasismia sairautena, persoonallisuushäiriönä tms. Oleellista on kuitenkin vain se, että se ei ole hyväksyttävää.

Yhteiskunnan pitää puuttua rasismiin kovalla kädellä. Nyt ihmettelen vähän, missä viipyy yhteiskunnan puuttuminen.

Nyt joku tietysti huutaa, että minä itse olen rasisti, fasisti tai ties mitä. Ihan sama, olen mitä tahansa kunhan rasismiin puututaan tiukasti.

Myös nämä ns. kriittistä mamu keskustelua käyvät luen rasisteiksi. On tässä kohtaa turhaa alkaa miettiä onko joku rasisti vai ei.

Rasistien selityksiä ei myöskään pidä kuunnella. Eikä rasistille myöskään tarvitse perustella mitään. Yhteiskunta ei hyväksy rasismia ja sillä hyvä. Oikeus seuraa voittajan miekkaa. [/i]

Onkohan tuon kirjoittaja tosissaan. Sekin mahdollisuus nimittäin on.
  
  5. joulukuuta 2008 11:12:43

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Valtiosäännön mukaan ministerien on oltava syntyperäisiä Suomen kansalaisia."

Onkos tää yhä voimassa? Ahdistaa ajatus ettei Zahra pääsiskään pääministeriks :((((
  
  5. joulukuuta 2008 11:16:14

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Kyllä tämä logiikka on sikäli pettämätöntä, että saattaapi olla tosissaankin, tai sitten kyseessä on sarkasmin napakymppi :-))

Myös nämä ns. kriittistä mamu keskustelua käyvät luen rasisteiksi. On tässä kohtaa turhaa alkaa miettiä onko joku rasisti vai ei.

Luen kaikki saksalaiset natseiksi, mutta minusta ei ole aiheellista pohtia kuka on natsi ja kuka ei.
  
  5. joulukuuta 2008 11:18:22

Nimi : Simo Hovari
  
Viesti : acc: Onkohan tuon kirjoittaja tosissaan. Sekin mahdollisuus nimittäin on.

Oli tosissaan tai ei, niin tuollaisia jauhopäitä on maa täynnä. Järkevää keskustelua ei moisten kanssa voi maahanmuuttoasioista käydä. Mistä lie moinen asenne juurtunut niin syvään, liekö vuosien monikulttuurisuusonihanuus-marinoinnin syytä.

  
  5. joulukuuta 2008 11:18:24

Nimi : Teemu Lahtinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Onkos tää yhä voimassa?"

Ei ole. Tämä kumottiin 90-luvulla, kun BZ:lle avattiin mahdollisuus ministeriyteen, josta tämä kuitenkin on kieltäytynyt terveyssyiden vuoksi.

  
  5. joulukuuta 2008 11:19:17

Nimi : Sami
Kotisivu : http://antifasistit.blogspot.com/
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joku voisi oikeasti selvittää tuon SAFKAn taustat. En ole lainoppinut, mutta mielestäni sen sisältö täyttää jo rikoksen tunnusmerkit.
  
  5. joulukuuta 2008 11:22:10

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas, minä epäilen, että tuo raiskattu nainen oli/on maailmankuvaltaan punavihreä. Vaikka ajatus ei ole tietysti suoraan johdettavissa, niin hän on voinut ajatella (siis tuntea, se on lähes puhdasta tunnetta) "että olenko minä muka jotenkin syyllinen kohtalooni" ja se voi tuntua todella pahalta. Olen kuullut erään toisen uhrin kommentit samalta pohjalta, ja niitä kun ei tarvinnut siistiä hesaria varten niin ehkä "viharäjähdys" tai "tuskaräjähdys" kuvaisi sitä reaktiota, mitä tuosta m&n kirjoituksesta lukeminen aiheutti.

Toki on ollut myös päinvastaisia reaktioita, kuten vieraskirjan Lyyli.
  
  5. joulukuuta 2008 11:22:17

Nimi : PK
Kotisivu : Rasismia amerikoissa.
  
Viesti : Monikulttuurisuus on vähän, kuin kävelisi yöllä Kaisaniemen puistossa. Tai itseasiassa, se on juuri sitä. Siinä sekametelisopassa eivät auta hyssyttelyt.

---
Voidaanko raiskausten kohteita asettaa johonkin moraaliseen arvojärjestykseen?

Oletetaan, että pedofiili kaappaa koulun pihalta ja raiskaa metsässä 9-vuotiaan tytön ja hän joutuisi siitä vankilaan, koska on vaara, että hän raiskaa uudestaan toisen 9-vuotiaan lapsen. On myös yhtä suuri vaara, että pedofiili tulisi itse raiskatuksi vankilassa.

Voidaanko vangitsemisperuste tehdä sillä perusteella, kumman henkilön raiskatuksi tuleminen olisi vähemmän toivottavaa? Tiedämme kuitenkin, ettei raiskaus ole oikein missään olosuhteissa.
  
  5. joulukuuta 2008 11:23:40

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mitähän jos joku(Joku muu kuin JHA) kirjottaisi että tähän maahan on roudattu ryöstömurhaaja-rikollisia jotka ampuvat ihmisiä ja perään toivoisi että ampujat paukkauttaisivat hengiltä sen jonka tänne heitä roudaa...Taatusti kävisi ympäriinsä tyytyväinen hyminä

Somalien/irakilaisten ryöstö/törkeä ryöstö tilastot on ihan yhtä karmeaa luettavaa per capita tasolla kuin raiskauksetkin. Jotenkin tuntuu siltä ettei nykyinen mediaryöpytys olisi yhtään sen vaimeampaa jos Maestro olisi toivonut somalin ryöstävän mieluummin Vihreän Naisen kuin muun. Hesarissa itkisi nimimerkki ryöstetty suomalainen, huomauttaen miten hänen kännykkänsä varasti ihan tavallinen suomalainen nahkatakkiin ja tummiin suoriin housuihin pukeutunut nuorukainen.
  
  5. joulukuuta 2008 11:24:57

Nimi : Jalmari
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mitenköhän tämä meni HS:n itsesensuurista läpi?
  
  5. joulukuuta 2008 11:25:05

Nimi : moku
  
Viesti : Mielenkiinnolla jään odottamaan "mestarin" seuraavaa saarnaa. Ulkomaalaisen kanssa avioituneena käsitän kuuluvani juurikin "mestarin" ongelman ydinryhmän aiheuttajiin, nähtäväksi jää kuinka pahasti...
  
  5. joulukuuta 2008 11:26:01

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hitto PK, et kai todella vertaa raiskaaja-pedofiilia punavihreitä äänestävään naiseen? Tuo on kyllä jo uusi rimanalitus.
  
  5. joulukuuta 2008 11:26:21

Nimi : ihminen
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nimi : fanaattinen antirasisti

Viesti : En usko älylliseen keskusteluun .... Oikeus seuraa voittajan miekkaa.


Kannattanee siirtyä keskustelemaan Pulinaa konihuoneesta nimiseen blogiin, siellä tiedetään mikä on oikeuden miekka.
  
  5. joulukuuta 2008 11:29:45

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : "Valtiosäännön mukaan ministerien on oltava syntyperäisiä Suomen kansalaisia."

Onkos tää yhä voimassa? Ahdistaa ajatus ettei Zahra pääsiskään pääministeriks :(((( "

Voitte olla varmoja että noita sääntöjä tullaan muuttamaan isänmaan myyjien toimesta jos nykymeininki saa jatkua vapaasti. Perustuslakikin myllätään mamumyönteiseksi. Pahin kauhuskenaario toteutuu jos tulee voimaan se EU-perustuslaki jota Lissabonin sopimukseksikin tituleerataan. Se on varmasti valmis alkuperäisten kansojen alistamispaketti.
  
  5. joulukuuta 2008 11:32:07

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Erikoinen olento tuo ulkomaalaisvihamielinen perheenisä, jonka nettisivuilla riittää kävijöitä tungokseen asti, mutta joka kuitenkin on toisarvoinen henkilö.
  
  5. joulukuuta 2008 11:33:48

Nimi : fanaattinen antirasisti
  
Viesti : "Oli tosissaan tai ei, niin tuollaisia jauhopäitä on maa täynnä. Järkevää keskustelua ei moisten kanssa voi maahanmuuttoasioista käydä. Mistä lie moinen asenne juurtunut niin syvään, liekö vuosien monikulttuurisuusonihanuus-marinoinnin syytä."

Aivan, koska minä en halua eikä minun mielestäni muidenkaan pitäisi yrittää käydä järkevää keskustelua rasistien kanssa.
  
  5. joulukuuta 2008 11:33:52

Nimi : jellona
  
Viesti : Slogan "suosi suomalaista" on rasistinen. neekeripusu, lakupekka, mustapekka... ovat rasistisia.
Onko suomalaiseksi sanominen rasistista? Siinähän määritellään ihminen tiettyyn etniseen vähemmistöryhmään.

Karjalanpiirakka on selkeästi seksistinen ja rasistinen ruoka. Siinä viitataan selvästi karjalalaisen emännän römpsään?

Eskimo on alunperin pilkkanimi inuiteista, tarkoittaa "raa´an lihan syöjä". Se ei tunnu negrofiilejä haittaavan.

Olen rasisti ja natsi puolustaessani kynsin hampain suomalaista hyvinvointivatioita. Haluan ainoastaan perustelut miksi otamme maahanmuuttajia kehitysmaista Suomeen.

Mikä nykyajan naisia vaivaa? Leikataan leijonavaakunalta munat, halutaan lihantuotannon lopettamista, hallitsematonta maahanmuuttajavirtaa, vaaditaan milloin mitäkin järjetöntä. Ei voi kuin ihmetellä!??

Evoluutio on vahvemman voittokulkua, ruotsissa naiset leikkasivat symbolisesti länsimaisen miehen pallit poistaessaan ne vaakunasta. Nyt tarjolla on ilmeisesti isommat mustat pallit joita hamutaan...

Eikö länsimainen perintö ja historia ole säilyttämisen arvoinen? Hyvin yksipuolista tuntuu olevan monikulttuurisuus mokuttajien ajatuksissa...

Sen suuremmalla syyllä olen vastarintamies niin kauan kun henki pihisee;)
  
  5. joulukuuta 2008 11:35:03

Nimi : fanaattinen antirasisti
  
Viesti : Niin sanotun järkevän keskustelun käynti rasistien kanssa on hukkaan heitettyä aikaa.
  
  5. joulukuuta 2008 11:35:10

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : fan. antiras.: Ellet halua käydä keskustelua, mitä koet olevasi tekemässä, kun kirjoittelet tänne?
  
  5. joulukuuta 2008 11:35:24

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : fanaattinen antirasisti

"Viesti : En usko älylliseen keskusteluun rasistien kanssa, koska pidän rasismia sairautena, persoonallisuushäiriönä tms. Oleellista on kuitenkin vain se, että se ei ole hyväksyttävää."

En hyväksy kulttuuria jossa nainen on kivitettävä omaisuus, en myöskään hyväksy sitä että tänne syntyy erilaisia suljettuja yhteisöjä omine moraalikäsityksineensä.
Jos sinä nämä hyväksyt niin olet ihan reilusti ja suomeksi sanottuna sekopää jolla hissi ei nouse ylimpään kerrokseen.
Edelleen, jos pidät mielipidettäni rasistisena(?) niin ole hyvä vaan,minua se ei hetkauta.

"Yhteiskunnan pitää puuttua rasismiin kovalla kädellä. Nyt ihmettelen vähän, missä viipyy yhteiskunnan puuttuminen."

Niin minäkin, olet rasistinen Suomalaisia kohtaan ja ihmettelen mitä sinä täällä kirjoittelet etkä ole Pasilan poliisitalossa kuultavana.

"Nyt joku tietysti huutaa, että minä itse olen rasisti, fasisti tai ties mitä. Ihan sama, olen mitä tahansa kunhan rasismiin puututaan tiukasti."

No hyvä, puututaan tiukasti:
Ilmottaudu heti poliisille ja tunnusta rikoksesi!

"Myös nämä ns. kriittistä mamu keskustelua käyvät luen rasisteiksi."

Jaa että kritiikkiä ei saa olla?
Silläkö viedään yleensäkin kaikkia asioita eteenpäin että kritiikittä hyväksytään asia kuin asia?
Vai onko niin että JUURI SINUN agendaasi ei saa kritisoida, muiden kyllä?

" On tässä kohtaa turhaa alkaa miettiä onko joku rasisti vai ei."

Häh?
Mitä ihmettä?
Nyt ei saakaan JUURI TÄSSÄ KOHDEN miettiä että onko joku rasisti vai ei?
Hakeudu hoitoon.

"Rasistien selityksiä ei myöskään pidä kuunnella. Eikä rasistille myöskään tarvitse perustella mitään."

Juu ja sinä päätät että kuka on rasiti ja tuskin kovin paljoa erehdyn jos arvaan että rasisteja ovat kaikki jotka ovat erimieltä kanssasi?
Kannataisiko sinun(Ja aatetovereidesi) muuten katsoa uusiksi rasismin määritelmä ja ihan ajan ynnä ajatuksen kanssa sitä miettiä?
Tosin olen aika skeptinen sen suhteen että se jotain järkeä päähänne toisi...

" Yhteiskunta ei hyväksy rasismia ja sillä hyvä."

Kts.yllä.

"Oikeus seuraa voittajan miekkaa."

Ja sinäkö olet oikeus?
Siteeraappa vielä rakasta esikuvaasi Stalinia?
Vai ymmärränkö tuon lauseesi niin että olet menossa sapelin kanssa heilumaan kaupungille mestaamaan kaikki jotka ovat vääräuskoisia?
Voisinpa ymmärtääkkin tämän näin niin saisit ikään kuin maistaa omaa lääkettäsi...Teenkö sinusta siis poliisille ilmoituksen että uhkailet ihmisiä asein?
  
  5. joulukuuta 2008 11:36:46

Nimi : Tpz
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : "(suomalainen) perheenisä ... toisarvoinen henkilö"

SuPI2/b ? :]
  
  5. joulukuuta 2008 11:37:06

Nimi : Teemu Lahtinen
Kotisivu : HS:n politiikan toimituksessa henkilövaihdoksia
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Pikaisesti selvitettynä Junkkari on kotoisin Hgin valtsikasta ja tehnyt talous- ja it-alan uutisointia.
  
  5. joulukuuta 2008 11:37:08


guestbook © freebok.net