8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104076-104100

Nimi : Reiska
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Joko täällä on huomioitu, että jopa eilisen Me naiset-lehden pääkirjoituksessa on selkeä viittaus Halla-ahoon? Eikä kovin hyvässä sävyssä.
  
  5. joulukuuta 2008 10:28:57

Nimi : Mo
  
Viesti : Stop the press! Ilmastonmuutos tuhosi Rooman valtakunnan. Vähän niinkuin Saharan korkeakulttuuritkin Kiffiläiset ja mitä niitä oli. http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Tutkimus+Ilmastonmuutos+tuhosi+Rooman+valtakunnan/1135241683957
  
  5. joulukuuta 2008 10:43:58

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Me Naisten pääkirjoituksen loppukaneetista: "Ennakkoluuloistaan pääsee eroon haastamalla ne. Niin ihmisestä tulee toiselle ihminen eikä vain jonkun kaukaisen ja pelottavan ryhmän edustaja."

Niinpä, kannattaisi kirjoittajankin vähän miettiä tuon merkitystä, hän nimittäin pitää Halla-ahoa myös "kaukaisen ja pelottavan ryhmän (nimeltä ulkomaalaisvihamieliset) edustajana"

Eikä tuo nyt niin hurjan kielteinen kommentti ollut, samaa vain, kuin valtavirta:
"Tavaratalossa riehuva rasistimies ja kaverini vaikeneminen kertovat ikävää tarinaa nykyisen maahanmuuttokeskustelun todellisuudesta. Toiset leimaavat koko porukan ihonvärin ja taustan perusteella, kun taas toiset eivät uskalla samasta syystä sanoa maahanmuuttajista yhtäkään pahaa sanaa. Ja kun vielä poliitikotkin kiertävät koko kysymyksen korulausein ja asuvat visusti kaukana maahanmuuttaja-alueilta, pääsevät äärimielipiteillä mellastajat helposti valloilleen. Onhan surullista, että ulkomaalaisvihamielisen suomalaisen perheenisän nettisivuilla riittää kävijöitä tungokseen asti."
  
  5. joulukuuta 2008 10:44:32

Nimi : Mika
  
Viesti : "Onhan surullista, että ulkomaalaisvihamielisen suomalaisen perheenisän nettisivuilla riittää kävijöitä tungokseen asti."

Niin paksua rautalankaa ei taida olla olemassakaan, että nuo Riitta Pollarin tapaiset tyypit ymmärtäisivät, mitä eroa on "ulkomaalaisvihamielisyydellä" ja Suomelle haitallisen maahanmuuton vastustamisella. Siinä mielessä Jussin uusin kirjoitus ja sen jatko-osa(t?) ovat tarpeellisia, että niissä asiaa pyritään avaamaan niin, että yksinkertaisinkin punavihreä sen tajuaa - jos haluaa tajuta.
  
  5. joulukuuta 2008 10:44:37

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Joko täällä on huomioitu, että jopa eilisen Me naiset-lehden pääkirjoituksessa on selkeä viittaus Halla-ahoon?"
Päivystävänä pehmonetsinä ilmoitan, että minulla on kasvonaamio- ja vaahtokylpypäivä vasta huomenna. Sunnuntaina luen sitten Vulvaa ja Rattoa ;-)
  
  5. joulukuuta 2008 10:45:31

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tässä on se Me Naiset lehden pääkirjoitus:

"pääkirjoitus


Huivipää kassalla

Tavaratalon kassajonossa on lauantai­ruuhka. Päivittelen mielessäni, miksi ihmeessä jonotan yhden lautasliinapakkauksen vuoksi.

Mutta yllättäen jono lyhenee!

”Hyi helvetti, tuolla on joku huivipäinen mutakuono kassalla töissä. Nyt vaihdetaan kassaa, tänne ne vaan tulevat ja elävät sosiaalipummeina ja vievät meidän rehellisten ihmisten työpaikat.”

Mies puuskuttaa naama punaisena viereisen jonon hännille. Minä jähmetyn paikalleni pelkästä häpeästä ja huomaan olevani kassalla istuvalle somalitytölle korostetun ystävällinen.

Kotimatkalla mieleen juolahtaa kaverini, joka vuosia sitten valitteli levotonta menoa naapurissaan. Hirveää mölyä aamusta myöhään yöhön. No, soita nyt ihmeessä isännöitsijälle, neuvoin häntä.

”En mä viitsi, kun ne on somaleja. En todellakaan halua leimautua rasistiksi. Täytyy vain miettiä muualle muuttamista.”

Niin kaverini muutti pois maahanmuuttajien täyttämästä lähiöstä ja taas lakaistiin yksi elämän ristiriita siististi maton alle.

Tavaratalossa riehuva rasistimies ja kaverini vaikeneminen kertovat ikävää tarinaa nykyisen maahanmuuttokeskustelun todellisuudesta. Toiset leimaavat koko porukan ihonvärin ja taustan perusteella, kun taas toiset eivät uskalla samasta syystä sanoa maahanmuuttajista yhtäkään pahaa sanaa. Ja kun vielä poliitikotkin kiertävät koko kysymyksen korulausein ja asuvat visusti kaukana maahanmuuttaja-alueilta, pääsevät äärimielipiteillä mellastajat helposti valloilleen. Onhan surullista, että ulkomaalaisvihamielisen suomalaisen perheenisän nettisivuilla riittää kävijöitä tungokseen asti.

Erilaisten kulttuurien saattaminen yhteen on vähän kuin parisuhde. Raahaamme keitokseen mukaan oman lapsuudenkotimme tunteet ja tavat. Siinä sekametelisopassa eivät auta hyssyttelyt vaan keskustelu ja arjen kompromissit. On taitolaji pitää kiinni omista tavoistaan ja samalla oppia uusia.

Ennakkoluuloistaan pääsee eroon haastamalla ne. Niin ihmisestä tulee toiselle ihminen eikä vain jonkun kaukaisen ja pelottavan ryhmän edustaja.

Lämminhenkistä itsenäisyyspäivää!Riitta Pollari, päätoimittaja


Vaikuttaa provolta. Ja taas yksi sellainen joka muodostaa mielipiteensä loanheitto-otsikoiden perusteella eikä lukemalla Jussin itsensä tekstejä vaikka ne on kaikkien nettikäyttäjien luettavissa. Taitaa ahdistaa noita ahdasmielisiä.
  
  5. joulukuuta 2008 10:47:03

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N: Tuon ajan muuttoa (ja muuttajia) täytyy tarkastella historiallisessa kontekstissaan. Nykyistä muslimien maahanmuuttoakin on puolusteltu sillä, että viime kerrastakin muotoutui niin hedelmällistä yhteiseloa.

Olosuhteet, muuton ja muuttajien laatu eivät ole identtiset. Huomio:

"Vuoden 1919 alussa virallisten tilastojen mukaan 15 457 venäläistä rekisteröitiin mutta todellinen luku oli suurempi sillä pelkästään Viipurissa rekisteröitiin 11 000 pakolaista. Suurin pakolaisvirta oli vuonna 1922 kun itärajalle tuli noin 33 500 henkeä. Pakolaiset olivat pietarinsuomaalaisia,inkeriläisiä, itäkarjalaisia, ylhäisiä aatelisia, heidän joukossa oli myös tsaariperheen lähisukulainen suuriruhtinas Kirill Vladimirovitš Romanov, upseereita, tehtaanomistajia."
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pakolaiset#Pakolaiset_Suomessa

Meillä on ilmeisestikin eri käsitys etnisestä venäläisestä.
  
  5. joulukuuta 2008 10:47:09

Nimi : Jesse Ikälumi
  
Viesti : Mielestäni Jussin pitäisi irtisanoa itsensä kokonaan perussuomalaisista. Hän ei ole edes jäsen, mutta silti hän tuo negatiivista mainetta puolueelle. Hän kasvattaa suosiotaan perussuomalaisten kustannuksella. Ehdotan, että hän liittyisi vaikka Vihreisiin, jotta he saisivat negatiivista mainetta.
  
  5. joulukuuta 2008 10:48:28

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimimerkki Raiskattu suomalainen puhuu täyttä asiaa."

No jaa. Missaa jälleen kerran totaalisesti Mestarin pointin "kuka toiminnallaan aiheuttaa maassa lisää raiskauksia kärsiköön niistä itse" ja heittää demonisoivan pedofilia-olkiukon. Pyh.
  
  5. joulukuuta 2008 10:48:31

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : JHA:n viimeisin kirjoitus on varsin perusteellinen, alkaen käsitteistä ja jatko-osia kun on tulossa samalla linjalla pysyen niin hyvä...

Ainoa ongelma tuossa kirjoituksessa on se että kun intomokuttaja saapuu paikalle sitä tutkimaan kuin hyeena raadon kimpuun ja pistää päähänsä mokutuslasit niin päässään käsittelee sen näin:
ÄlämölöNatsiRasistiÄlämölö

Olen suuresti hämmästynyt jos siitä piiristä löytyy viileää analysointia ja pähkäilyä kirjoituksen suhteen...

Tuosta Isokalliosta...Hänestä siis JHA on toisarvoinen henkilö?
No toki, saahan sitä niin ajatella,eihän sitä kukaan häneltä kiellä.
Minulle taas Isokallio on toisarvoinen henkilö ja lisäksi kohtuuttomien omien etujensa armoton metsästäjä.
Isokallion tapaisten vuoksi tämän pallukkan talouskriisi on nyt sitten mitä on.
  
  5. joulukuuta 2008 10:51:51

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jouko: Toivoisin että Jussilla olisi rohkeutta mennä TV-haastatteluihin niin pyydettäessä koska se luonnollisesti on ihmisten tajuntaan kaikkein vaikuttavin media.

Tällaisia kuulee vähän väliä. Voisiko joku kertoa, mistä tv-haastattelusta olen kieltäytynyt? Pahamaineinen A-Talk-lähetys vaalien jälkeen on ainoa kerta, kun minua on pyydetty televisioon.

A.N.: Toki olen samaa mieltä siitä, että hillitön työllistyvienkin hyöky Pakistanista olisi paha asia. Mutta uskon - jonkun jo kommentoineen tavoin - että tällainen kehitys on estettävissä myös pc-kriteereillä.
  
  5. joulukuuta 2008 10:52:09

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Raiskauksen uhrihan puhuu asiaa. Toinen asia on sitten se, että "uhrittaa" itsensä, mikä tekee kaiken kirjoituksen kritiikin mahdottomaksi, ellei halua näyttää tunteettomalta paskiaiselta.
  
  5. joulukuuta 2008 10:53:04

Nimi : Mo
  
Viesti : Plus tuo Me Naisten kuvitteellinen kassarasisti on täysin hatusta vedetty tapahtuma. Tuo on miten päätoimittaja TOIVOISI asian olevan jotta pääsisi moraalisäteilemään.
  
  5. joulukuuta 2008 10:53:05

Nimi : Terveisiä Oulusta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ihmettelen kyllä, miten muslimi voisi olla terveydenhuollossa ja vanhustyössä, jos hän ei saa edes mennä uimahalliin samaan aikaan eri sukupuolta olevan tai eri uskoisen kanssa eikä sanoa edes käsipäivää vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa? Olen lukenut tästä useita kommentteja eri keskusteluista. Hoitotyössä joutuu koskettamaan alastonta ihmistä, vaikka hän olisi toista sukupuolta. Asiakkaita ei voi valita. Vessassa käytetään asiakkaita monta kertaa päivässä, kylvetetään, puetaan jne. Jossakin on nyt kumma ristiriita.
  
  5. joulukuuta 2008 10:54:52

Nimi : Juha
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : En nyt ihan heti menisi kiistämään kassarasistin olemassaoloa. Tästä maasta löytyy kyllä jonkin verran ihan uskomattoman epäkohteliaita (mitä tuo minun mielestäni ensisijaisesti on, ei rasismia) pöljiä.
  
  5. joulukuuta 2008 10:55:17

Nimi : fgh
  
Viesti : JHa: "Pahamaineinen A-Talk-lähetys vaalien jälkeen on ainoa kerta, kun minua on pyydetty televisioon."

Olithan sä vuosi tai kaksi sitten siinä pitseria-ohjelmassa.
  
  5. joulukuuta 2008 11:00:51

Nimi : Mika
  
Viesti : ”...tänne ne vaan tulevat ja elävät sosiaalipummeina ja vievät meidän rehellisten ihmisten työpaikat.”

Takuuvarmasti keksitty juttu. Surkea esitys Pollarilta. Jopa naistenlehden päätoimittajalta olisi kohtuullista odottaa hieman uskottavampia satuja.
  
  5. joulukuuta 2008 11:01:38

Nimi : fanaattinen antirasisti
  
Viesti : En usko älylliseen keskusteluun rasistien kanssa, koska pidän rasismia sairautena, persoonallisuushäiriönä tms. Oleellista on kuitenkin vain se, että se ei ole hyväksyttävää.

Yhteiskunnan pitää puuttua rasismiin kovalla kädellä. Nyt ihmettelen vähän, missä viipyy yhteiskunnan puuttuminen.

Nyt joku tietysti huutaa, että minä itse olen rasisti, fasisti tai ties mitä. Ihan sama, olen mitä tahansa kunhan rasismiin puututaan tiukasti.

Myös nämä ns. kriittistä mamu keskustelua käyvät luen rasisteiksi. On tässä kohtaa turhaa alkaa miettiä onko joku rasisti vai ei.

Rasistien selityksiä ei myöskään pidä kuunnella. Eikä rasistille myöskään tarvitse perustella mitään. Yhteiskunta ei hyväksy rasismia ja sillä hyvä. Oikeus seuraa voittajan miekkaa.
  
  5. joulukuuta 2008 11:01:39

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Viesti : Ihmettelen kyllä, miten muslimi voisi olla terveydenhuollossa ja vanhustyössä, jos hän ei saa edes mennä uimahalliin samaan aikaan eri sukupuolta olevan tai eri uskoisen kanssa eikä sanoa edes käsipäivää vastakkaista sukupuolta olevan henkilön kanssa? Olen lukenut tästä useita kommentteja eri keskusteluista. Hoitotyössä joutuu koskettamaan alastonta ihmistä, vaikka hän olisi toista sukupuolta. Asiakkaita ei voi valita. Vessassa käytetään asiakkaita monta kertaa päivässä, kylvetetään, puetaan jne. Jossakin on nyt kumma ristiriita. "

Samaa minäkin ihmettelen. Miten genitaalikielteisen uskonnon edustaja suhtautuu miehen "juhlakunnossa" olevaan kalustoon. Lisäksi pukeutumisen pitää olla asiallista työhön. Siinä ei mustassa kaavussa työskennellä. Kysehän on aina potilaan/asiakkaan turvallisuudesta.

Lisäksi jos työntekijä on islamilainen mies ja osaston tappina on johtava sairaanhoitajanainen ja jopa ylimpänä naislääkäri, joita on kursailematta toteltava, niin ongelmia tulee väistämättä näiden musulmaanien naiskäsitysten takia.

En usko että niihin töihin fundamentalistiset islamistit eksyvät.
  
  5. joulukuuta 2008 11:01:57

Nimi : Tosi
  
Viesti : JHa: "Pahamaineinen A-Talk-lähetys vaalien jälkeen on ainoa kerta, kun minua on pyydetty televisioon."

Olithan sä vuosi tai kaksi sitten siinä pitseria-ohjelmassa.


Nyt taidettiin tarkoittaa viime vaalien eli kuntavaalien 2008 jälkeistä aikaa.
  
  5. joulukuuta 2008 11:04:53

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vähän kummastuttaa että tuo Me Naisten aivopieru on jo toinen lyhyen ajan sisään, missä inha rassisti pannaan samassa lauseessa puhumaan sosiaalipummeista/laiskoista neekereistä jotka vie työpaikat. Onko maa tosiaan täynnä tällaisia oksymoroneja morooneja.

Mieleen hiipii ajatus kulttuurikeskus Caisan kellarissa työskentelevästä salaisesta monikulttuurifiilien psykolingvistiikkakeskuksesta, joka kehitteli tällaisen täydellisen öklön rassistin templaatin, jota sitten jaeltiin valveutuneille kehoituksena väkertää monituisia artikkeleja tämän kauhistuksen kohtaamisista Suomessa.

Laitan varmuuden vuoksi hieman lisää foliota pipoon.
  
  5. joulukuuta 2008 11:05:30

Nimi : Tosi
  
Viesti : Taidan olla vähän nipo, mutta eikös Jussi Halla-ahon oikea lyhennysmuoto ole JH?
  
  5. joulukuuta 2008 11:06:41

Nimi : Jesse Ikälumi
  
Viesti : Oikea lyhenne Jussille olisi TCO=The Chosen One.
  
  5. joulukuuta 2008 11:08:28

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "En usko älylliseen keskusteluun rasistien kanssa"

Sulla on turhaan tossa toi "rasistien kanssa".
  
  5. joulukuuta 2008 11:09:18

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : PC-kriteerit työnhaulle? Millaisia ne voisivat olla, että rajaisivat ulos esimerkiksi turkkilaiset ja tunisialaiset? Tai vaikkapa nigerialaiset?

Mieleen tulee lähinnä jokin kulttuuritesti. Tieto tällaisesta testistä leviäisi aika nopeasti, ja ne ketkä tulla haluaisivat, opettelisivat testiin vastaamaan. Se ei vielä kertoisi yhtään mitään siitä, olisivatko he oikeasti testivastauksista yhtenevää mieltä.
Tai vaikka olisivatkin, niin millaisen identiteetin heidän lapsensa lähiöasukkaina muodostaisivat. Ranskassa monet maahan 70-luvulla tulleet algerialaiset olivat paljon järjellisempää porukkaa kuin jälkikasvunsa samoin marokkolaiset hollannissa.


Henkipatto, toki tulijoiden joukossa oli myös inkeriläisiä ja karjalaisia, ei se muuta sitä, että tulijoiden seassa oli myös runsaasti "etnisiä venäläisiä".
  
  5. joulukuuta 2008 11:09:28


guestbook © freebok.net