8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104051-104075

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : A.N. kirjoittaa alla erittäin osuvasti. On tosiaan silkkaa poliittista korrektiutta tyytyä puhumaan työstä tai oleilusta. Asia on juuri niin kuin A.N. sanoo: jos maahan tulee miljoona pakistanilaista töihin, maasta tulee Pakistan. Se ei käy.

On kuitenkin kaiketi mahdollista, että Homma voidaan ratkaista "PC-säännöillä". Tiedämme kokemuksesta, että kaikkein ongelmallisin porukka ei pärjää millään mittareilla. Niinpä mikä hyvänsä rationaalinen mittari maahantulon esteenä johtaa siihen, että haitallisin porukka pysyy sen mittarin takia poissa. Voimme lisäksi arvata, että ei sentään Suomen nuivaan ilmastoon ja veroikeen alle kukaan sentään töihin tule, ei ainakaan ellei sitä merkittävästi helpoteta nykyisestä.
  
  5. joulukuuta 2008 8:52:17

Nimi : ihminen
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "Arbeit macht frei" vs. "Arbeit macht frei?"

KUKA HUOMAA ERON TODELLISUUDEN JA HS:n UUTISOINNIN KANSSA. Vihjeenä kysymysmerkki otsikon perässä. Pöydän otsikko oli siis ”Arbeit macht frei?” Kysymysmerkki muuttaa otsikon luonteen mielestäni tyystin.

Tähtinen on selkeästi yrittänyt herättää ihmisissä ajatusta tekeekö työ tänä päivänä ihmisen vapaaksi vai päinvastoin? Syy saksankieliseen sanankäyttöön on tietysti sen huomioarvo verrattuna suomenkieliseen vastineeseen.

- Otsikko on otettu tahallaan irti kontekstista ja kokonaisuudesta. Ajatuksena on tuoda esille työn merkitys ja rooli nykypäivänä, mikä ei todellakaan tee ihmisiä vapaaksi. Jos otsikon kääntää suomeksi, työ tekee vapaaksi, ei se synnytä suurtakaan kohua, Tähtinen kommentoi. TS.

www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008-12-04,104:2:580360,1:0:0:0:0:0:.
  
  5. joulukuuta 2008 8:55:51

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mitä lisäarvoa maahanmuutto Suomeen tuo?"

Ainakin omat esivanhempani (Venäjältä). Varmaan monen muunkin tänne kirjoittelevan. Vieraskirjaan kirjoittelevan Veran ensimmäisessä polvessa.

Kulttuuri on maahanmuuton voluumia tai luokitusta merkittävämpi jakolinja. Maahanmuutto on pikemmin kerroin ongelmalle. Yhtälö: Ongelma x voluumi

Jossa ongelma on pitkälti kulttuuri (muitakin tekijöitä toki on) ja voluumi on maahanmuutto.

Jos kiinalainen insinööri tai intialainen ohjelmoija, ukrainalainen hoitaja tai puolalainen rakennusmies oikeasti hyödyttää Suomen taloutta, ei juuri rötöstele ja antaa vaikkapa lastensa seurustella suomalaisten kanssa ja elää ihan normaalia elämää niin eihän se ole mikään mahdoton ongelma, jos ongelma ollenkaan vaikka heidän maahanmuuttovoluuminsa olisi esim. sen 100,000 seuraavien 15 vuoden aikana.

Kyllä he sopeutuisivat ja sekoittuisivat aikaa myöten suomalaisiksi.

Maahanmuuttoa ei täydy siis itseisarvoisesti vastustaa.
  
  5. joulukuuta 2008 8:57:08

Nimi : Jack
  
Viesti : Duunari: "MIKÄLI, laitetaan homma seis tässä vaiheessa ja odotellaan että nämä meidän ei välttämättä pankin johtajan tai rehtoreiden pojat eli kultamunat kuoriutuu ja lopettaa älyttömän rötöstelyn, riehumisen ja menevät töihin."

Työn saaminen ei liene helppoa, ja joidenkin kohdalla se on ilmeisesti mahdotonta, koska tarvittavat paperit puuttuvat. Ja ongelmien yksi syy onkin se, että maahanmuuttajat ajautuvat pysyvästi odottamaan, että ura lähtisi urkenemaan, ja tässä odotusvaiheessa, joka voi venyä vuosien mittaiseksi, he tottuvat löysään elämäntapaan, jossa joku muu pitää asioista huolen. Jossakin vaiheessa alkaa ehkä näyttää siltä, että marginaaliin joutuminen on pysyvä ja lopullinen asiantila. Ja tällaisessa tilanteessa elävä ihminen on otollinen rikollisuuden houkutuksille - tai joissakin olosuhteissa ääriliikkeisiin liittymiselle - varsinkin jos maassa on jo yksi sukupolvi tällaisen elämäntavan omaksunutta porukkaa, joka vetää uudet tulokkaat mukanaan. Romanit ovat esimerkki ihmisistä, joille edellä kuvattu asenne on jäänyt pysyväksi ja alkanut periytyä.

Homman eli maahanmuuton paneminen "Seis" on käytännössä utopistinen tavoite. Tarvittaisiin vallankumous, vieläpä melko poikkeuksellinen vallankumous, jotta järjestelmä muuttuisi sellaiseksi, lähiaikoina rajat pantaisiin kiinni maahanmuuttajilta. Ei tällaista vallankumousta tapahdu. Jos jonkinlainen muutos tapahtuukin, se on hidas, ja vaikutukset näkyvät vasta vähitellen.

Minusta tuntuu (tämä on ehkä vähän pahasti sanottu), että syvällä sisimmässään eräät asiasta huolestuneet tahot eivät edes halua, että maahanmuuttajat lakkaisivat tekemästä rikoksia ja sopeutuisivat. Silloinhan nimittäin koko maailmanlopun ennustelulta menisi pohja pois. Päätellen siitä innostuksesta, jolla uutiset ja linkit maahanmuuttajien tekemistä rikoksista tuodaan foorumeille päiviteltäväksi (katsokaa nyt, taas ne teki), rikokset ovat tarpeellisia sanoman perille menemiseksi. Tämä on sinänsä aivan inhimillistä.

Vaikka konkreettisia ehdotuksia maahanmuuttokysymykseen on jo monta kertaa esitetty, maahanmuuton nykytilasta huolestuneet piirit voisivat vielä kerran koota näkemyksensä jonkinlaiseksi maahanmuuttopoliittiseksi ohjelmaksi (ehkä sellaisiakin on esitetty, mutta päivitys voisi olla paikallaan). Tässä ohjelmassa pitäisi esittää keskeiset periaatteet a) maahanmuutosta eli siitä, keitä Suomeen saa tulla, millä perusteilla saa tulla ja kuinka paljon saa tulla, sekä näkemykset b) maassa jo asuvien ulkomaalaisten asemasta, eli millä edellytyksillä maahanmuuttajille Suomen kansalaisuus, kenet voidaan karkottaa, millä perusteella voidaan karkottaa jne. Ja lisäksi ohjelmassa pitäisi olla c) ehdotus siitä, miten ehdotetut maahanmuuttopoliittiset toimenpiteet asennoituvat Suomen tekemiin sopimuksiin ja EU:n sääntöihin, ja mitä pitäisi tehdä, mikäli nämä sopimukset tai säännöt ovat ristiriidassa järkevän maahanmuuttopolitiikan kanssa (pitäisikö erota EU:sta). Ja lopuksi vielä se, mitä mahdollisesta sopimuksista irtautumisesta käytännössä seuraisi.

Ehdotusten luettelo voisi olla kasiosainen eli siinä olisi ensiksi heti toteuttamiskelpoiset ehdotukset, joiden lähtökohtana on kansainvälisten sopimusten noudattaminen ja EU-jäsenyyden säilyttäminen. Toisessa osassa olisi joukko "lopullisia" ehdotuksia, joiden haluttaisiin toteutuvan pitkällä aikavälillä. Kuinka lopullisia ne olisivat, sitä en lähde arvailemaan.

Ellilän teeseissä vaaditaan, että roskaväki pumpataan jatkuvasti toimivalla pumpulla kaukaisille saarille, ja muualta saapuneiden kansalaisuushakemus hylättäisiin takautuvasti 15 vuoden ajalta (Ranskassa 40 vuoden), jos alkuperäinen oleskelulupa on perustunut avioliittoon, pakolaisuuteen, perheenyhdistämiseen tai opiskeluun. Tällaisten ehdotusten esittäminen ei kuitenkaan taida olla tätä päivää.
  
  5. joulukuuta 2008 8:57:27

Nimi : Uncle Antti
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Sen verran vaan siitä jeesustelusta ja jumaluudesta Jussille, ettei kumpikaan rooli kannata.

Itse kieltäydyin molemmista rooleista kun tajusin että olisin silloin Lopullisessa Vastuussa Ihan Kaikesta.

Ehdotin itselleni jotain Paavin tapaista roolia, koska silloin voi aina vedota johonkin toiseen, jota kukaan muu ei kuitenkaan saa ikinä kiinni.

Pohdinta aiheesta ja lopullinen päätös ja nimitys on vielä kuitenkin tekemättä.

Tämä pohdiskelu lähti tietty liikkeelle siitä, että pohdimme miten saamme tehtyä miljoona taalaa per nuppi alle vuodessa... Perusta oma uskonto!
  
  5. joulukuuta 2008 9:01:53

Nimi : Mr. Perkka
  
Viesti : Mielestäni muslimivastaisuus on perusteltua, mutta ei se tarkoita, että tänne voisi ottaa mielinmäärin ei muslimeja, tai että olisi automaattisesti pro-Israel. Minä en vastusta muslimien olemassa oloa vaan heidän Euroopan invaasiotaan. Suomalainen Suomi Eurooppalaisessa Euroopassa. Neo-conien kelkkaan ei hypätä! JUMALAUTA!
  
  5. joulukuuta 2008 9:03:40

Nimi : viero
Kotisivu : Kahtokaahan päivän Fingerpori
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mustakaapu taas vauhdissa...
  
  5. joulukuuta 2008 9:18:29

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : AN: ’Kyllä he sopeutuisivat ja sekoittuisivat aikaa myöten suomalaisiksi. Maahanmuuttoa ei täydy siis itseisarvoisesti vastustaa.’

Minulla täytyy olla joko luki- tai kirjoitushäiriö, koska en nopeasti keksi ketään asiasta tänne kirjoittavaa, joka kategorisesti vastustaa kaikkea maahanmuuttoa. Pelkkä ajatuskin on täysin järjetön.
  
  5. joulukuuta 2008 9:20:15

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Täällä puoltajat ja vastustajat vaativat että Jussin on perustettava parempi keskustelufoorumi. Olen yhtä mieltä siitä. Tämä Vieraskirja ei palvele kunnolla keskustelua. Mutta sen uuden foorumin ylläpito saattaa olla työlästä. Tätähän sanoo Soinivaaran Osmokin omassa blogissaan.
  
  5. joulukuuta 2008 9:23:20

Nimi : jeremies
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tämän päin HS mielipidesivulla C8 on kirjoitus otsikolla Raiskaus ei ole oikein missään olosuhteissa.

Itse asiassa olemme varmaan kaikki samaa mieltä. Jotenkin minua kuitenkin häiritsi kirjoituksen kohta jossa kirjoittaja kirjoittaa, "Mies joka hyväksyy uhdenkin naisen raiskaamisen, ei ymmärrä naisen seksuaalisuudesta tipan tippaa ei raiskauksen vahingollisuudesta naisen loppuelämälle."

Jotenkin minä näen tässä hienovaraista heittoa eräälle uudelle helsinkiläiselle kaupunginvaltuutetulle tai sitten on aika taas kiertää uusi foliokerros päänupin ympärille.

HS on siis siirtynyt uutisjutuista, henkilökuvista ja nimillä kirjoitetuista mielipiteistä nimimerkillä kirjoitettuihin mielipidekirjoituksiin.

Itse kirjoitus on ymmärrettävistä syistä kirjoitettu nimimerkillä Raiskattu suomalainen.
  
  5. joulukuuta 2008 9:24:43

Nimi : Henri K
  
Viesti : Tietämätön lande kysyy hämillään: Saako hesariin tosiaan kirjoittaa mielipideosastolle nimimerkillä? "meidän" lehti keskisuomalainen käsittääkseni kielti nimimerkin taakse piiloutumisen jo vuosia sitten. Korjatkaa jos olen väärässä.
  
  5. joulukuuta 2008 9:27:44

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Octavius, tarkoitin maahanmuutolla tuossa yhteydessä mittavaa ainakin sen 100k suuruista työperäistä maahanmuuttoa (lukuun ei sisälly paluumuuttajat, avioliitot jne.) ehkä suurempaakin. Kyllähän aihe on tullut esille esim. työvoimapulan kohdalla, ettei tarvittaisi välttämättä ketään tulijoita vajetta paikkaamaan (esim. Japani-vertaus jota kuulee aika usein).

  
  5. joulukuuta 2008 9:30:21

Nimi : jellona
  
Viesti : A.N. nimenomaan... Isovanhempasi tulivat rajan takaa ja sopeutuivat tänne helposti, toivat tietotaitoa ja osaamista eikä kulttuurien välinen kapea kuilu ei tuottanut ongelmia. Voit olla ylpeä juuristasi aivan reilusti.

Koskaan perussuomalaisten puolelta mamukeskustelussa ei ole ollut kysymys Fazerista, Zyskowitsista, Intialaisesta insinööristä tai ammattiosaajista mistäpäin maailmaa hyvänsä. Älykkäät, varakkaat ja taitavat maahanmuuttajat rikastuttavat kulttuuria, se vaan on tosiasia.

Kysymyshän on kokoajan ollut siitä tuoko afrikkalainen/arabitaustainen maahanmuuttaja osaamista, tietotaitoa, varakkuutta ja ratkaisun eläköitymiseen ja työvoimapulaan. Mielestäni ei koska kulttuurien välinen kuilu on aivan liian suuri ylitettäväksi. Isot ikäpolvet tulevat ainoastaan heikentämään omaa asemaansa koska rahaa palaa jatkuvasti enenevissä määrin maahanmuuttajien ylläpitoon. Meillä ei ole tilastoja olemassa vielä mihin tämä kärjistynyt tilanne johtaa, mutta osviittaa antaa Ruotsin, Norjan, Tanskan, Saksan, ym. leväperäinen mamupolitiikka.

Halla-ahon uusin kirjoitus pyrkii hmäärittelemään hienosti erilaiset maahanmuuttaja käsitteet jotta tiedetään mistä tässä keskustellaan.
  
  5. joulukuuta 2008 9:36:42

Nimi : jeremies
  
Viesti : Henri K:lle,

Pääsääntöisesti HS julkaiseen mielipidekirjoituksia vain omalla nimellä.

Poikkeustapauksissa julkaistaan myös nimimerkillä kirjoitetut mielipidekirjoitukset. Mielestäni esimerkiksi raiskauksen uhri täyttää nämä poikkeuskriteerit ja pelkkä nimimerkin käyttö on perusteltua ja sallittavaa.


  
  5. joulukuuta 2008 9:43:24

Nimi : Henri K
  
Viesti : Jeremies: Aivan, tämä on ymmärrettävää. Kiitos tiedosta, jälleen hieman viisaampi(?)
  
  5. joulukuuta 2008 9:47:37

Nimi : Epäkorrekti
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Raiskatun tarina päivän Hesarin mielipidesivulta. Mutkikkaiden logiikan käänteiden jälkeen syylliseksi siis osoittautuu suomalainen mies.

Raiskaus ei ole oikein missään olosuhteissa


Viime aikoina julkisuudessa on keskusteltu raiskauksista ja niiden oikeuttamisesta.

Olen raiskatuksi tullut nainen enkä voi millään käsittää, miten yksikään mies voi mitenkään pitää jonkun naisen raiskaamista oikeutetumpana kuin jonkun toisen - saati toivoa raiskausta hartaasti jonkun tietyn naisen kohtaloksi.

Sukuelimiini kohdistunut raaka väkivalta, josta aiheutui pitkä lääketieteellinen kärsimys ja vuosikausia jatkunut henkinen ahdistus, oli kokemus, jota en voi pitää oikeutettuna kenenkään kohdalla.

Olisiko pedofiliakin muka oikeutetumpaa, jos pedofiilien kynsiin jäisivät ”oikeat lapset”?

Mies, joka hyväksyy yhdenkin naisen raiskaamisen, ei ymmärrä tipan tippaa naisen seksuaalisuudesta eikä raiskauksen vahingollisuudesta naisen loppuelämälle.

Liian moni suomalainen nainen joutuu aivan tavallisen suomalaisen miehen raiskaamaksi. Raiskaaja ei ole useinkaan pusikosta eteen syöksyvä maahanmuuttaja vaan naisen supisuomalainen poikaystävä, aviomies, työkaveri tai tuttava: sellainen mies, joka ei ymmärrä, miten pahan ja kuvottavan teon hän tekee toiselle ihmiselle, vaan pitää jostakin syystä raiskausta oikeutettuna.

Toivon hartaasti, että suomalaisilla miehillä ja myös Suomeen tulleilla miehillä, olisi enemmän ymmärtämystä ja kunnioitusta naisia kohtaan - siitä riippumatta, kannattaako nainen jotakin ideologiaa, jota mies ei kunnioita. Raiskaus kun ei ikinä ole oikein.

Raiskattu suomalainen
Julkaisemme kirjoituksen poikkeuksellisesti nimimerkillä.
  
  5. joulukuuta 2008 9:50:57

Nimi : jellona
  
Viesti : Kun eläkepommi on räjähtänyt ja vanhainkodit ovat pullollaan vanhuksia, niin...

Faktatietoa: Yksikään islaminuskoinen ei ole vaihtamassa vanhusten vaippoja, eikä pyyhkimmässä ruokaa ja kuolaa suupielestä. Sen tekee vain Suomalaiset omille vanhemmilleen ja isovanhemmileen.

Yleensäkään islamissa ja monessa muussa kulttuurissa ei naisten ole tapana käydä töissä. Vain mies tekee töitä (jos sekään) ja lapsiluvut ovat suurehkoja. Enimmäkseen, (aina), valtio jää maksupuolelle suhteessa maksettuihin veroihin ja saatuihin sosiaalietuuksiin.
Maksetut verot - lapsilisät+ päivähoitomaksut+terveydenhoito+ sosiaalituet. = negatiivinen summa!
  
  5. joulukuuta 2008 9:54:12

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimimerkki Raiskattu suomalainen puhuu täyttä asiaa.
  
  5. joulukuuta 2008 9:58:30

Nimi : KK
  
Viesti : "Faktatietoa: Yksikään islaminuskoinen ei ole vaihtamassa vanhusten vaippoja, eikä pyyhkimmässä ruokaa ja kuolaa suupielestä. Sen tekee vain Suomalaiset omille vanhemmilleen ja isovanhemmileen."

Siis mitä faktatietoa? Käsittääkseni Suomessa ja omin silminkin asian havainneena hoitoalalla työskentelee jo nyt paljon eri uskontokuntien edustajia, jopa islaminuskoisia. Ja lisää valmistuu koko ajan.
  
  5. joulukuuta 2008 10:00:30

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mittavassa maahanmuutossa on kuitenkin se piirre, että se tarjoaa luo olosuhteet ruokkia ihmisen luontaista taipumusta pysyä ja toteuttaa itseään oman viiteryhmänsä jäsenenä. On psykologinen tosiasia, että valtaosaa ihmisistä viehättää samankaltaisuus toisissa, ja tämä tulee näkymään heidän sosiaalisessa elämässään - täydellistä etnistä integraatiota ei tule tapahtumaan suuren enemmistön osalta, koska sille ei nähdä tarvetta.

Mittava maahanmuutto luo edellytykset täten etniselle sirpaloitumiselle. Vaikka esimerkiksi (etnisillä) venäläisillä on riittävät edellytykset 'suomalaistua', on tuo skenaario poikkeuksellinen. Valtaosa taloudellisesti itsenäisistä ja muuten yhteiskunnallisesti integroituneista venäläisistä muodostavat yhteisöjä ja ystäväpiirejä, jotka ovat miltei yksinomaisesti venäläisiä. Minulla on tästä henkilökohtaisia kokemuksia.

Koska mittavassa maahanmuutossa tulijat ryhmänä kuitenkin pitäytyvät oman etnisen viitekehyksensä ominaisuuksissa, vaihtelevissa määrissä, tulee se heijastumaan suomalaiseen yhteiskuntaan.
  
  5. joulukuuta 2008 10:01:24

Nimi : Mika
Kotisivu : http://gamma.nic.fi/~mleht/index.htm
  
Viesti : Jussit (H-a ja Pajunen) esillä myös tänään Ylen jälkiviisaissa. Anna Moilasen mielestä molempien herrojen mielipiteet ovat suorastaan vaarallisia, koska "maahanmuutto nyt kuitenkin tulee voimakkaasti lisääntymään".
Kalle Isokallio oli närkästynyt siitä, että Pajusta verrattiin "tällaiseen toisarvoiseen henkilöön." Isokallio on ilmeisesti niellyt sellaisenaan mediassa harjoitetun mustamaalauksen. Uskoisin, ettei hän ole lukenut Scriptaa, koska fiksuna kaverina hän olisi Jussin kanssa varmaan useimmista asioista samaa mieltä.

Ohessa muuten varteenotettava ehdotus turvapaikanhakijoiden seulomiseksi;-)
  
  5. joulukuuta 2008 10:13:52

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Tietysti nimim. Raiskattu puhuu asiaa. Mutta kai jokainen silti tajuaa miksi tuo kirjoitus on julkaistu, ja mihin se on suunnattu?

Ehkä joku päähän ammuttu homo kirjoittaa ensi viikolla kovista kärsimyksistään, ja me kaikki voimme nyökkäillä hymistellen ja todeta että ketään ei pitäisi ampua päähän.

Rosagate ja Homocaust ovat nousseet kaikkien ohimenneiden pointtien ja hypetyksen ja spinnien astraalitodellisuuteen. Ainoa oikea tapa suhtautua näiden asioiden esiinottoon täällä, kaiken sanotun jälkeen, on säälinsekainen, vaivaantunut hiljaisuus ja muihin asioihin siirtyminen.

Uusin suura edustaa juuri tätä. Asiaa, ei kohinaa.
  
  5. joulukuuta 2008 10:19:14

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Suomeen tuli kommunistista vallankumousta pakoon n. 20,000 venäläistä. (Oma isoisoisoisäni, varakas maanomista, työnnettiin ja tapettiin vallankumouksen melskeissä raitiovaunun alle.)

Miten näiden 20,000:n jälkeläiset ovat tänäpäivänä sijoittuneena suomalaiseen yhteiskuntaan? Moni meni aikoinaan naimisiin suomalaisen kanssa. Useimmilla on suomalaistunut nimi. Äidinkielenä suomi. Kulttuurina suomalaisuus.

Isoisäni (toisen polven maahanmuuttaja) kuului Akateemiseen Karjala-Seuraan. Isoäiti (syntyjään venäläinen, äidinkieli venäjä) oli innokkaasti mukana lottatoiminnassa.
Äitini kotona puhuttiin vain suomea. Lapsille ei puhuttu ollenkaan venäjää.
  
  5. joulukuuta 2008 10:20:49

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Päivän Fingerpori oli taas parhautta. Linkatkaa joku jolla on hiiri ja oikea näppis.
  
  5. joulukuuta 2008 10:21:50

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Viesti : Jussit (H-a ja Pajunen) esillä myös tänään Ylen jälkiviisaissa. Anna Moilasen mielestä molempien herrojen mielipiteet ovat suorastaan vaarallisia, koska "maahanmuutto nyt kuitenkin tulee voimakkaasti lisääntymään".
Kalle Isokallio oli närkästynyt siitä, että Pajusta verrattiin "tällaiseen toisarvoiseen henkilöön." Isokallio on ilmeisesti niellyt sellaisenaan mediassa harjoitetun mustamaalauksen. Uskoisin, ettei hän ole lukenut Scriptaa, koska fiksuna kaverina hän olisi Jussin kanssa varmaan useimmista asioista samaa mieltä."

Vielä nämä annemoilaset jaksavat jauhaa että se on ihanaa,lunnollista ja väistämätöntä, muka luonnonlaki, vaikka moneen kertaan on todistettu että se onkin vain poliittinen tahtotila.

Kalle Isokalle väittää Jussin olevan toisarvoinen(toistaitoinen?). Montakohan tohtorintutkintoa tarvitaan todistamaan henkilö täysjärkiseksi ja -arvoiseksi vaikka onkin asioista eri mieltä vallitsevan politiikan suhteen?

Muuten Kalle järjesti itselleen aikoinaan perusteettoman supereläkkeen eliniäksi parin vuoden toimitusjohtajapestin jälkeen Nokialta. Nokia on sitä yrittänyt sittemmin kumota mutta huonoin tuloksin. Kalle IsoK ei ainakaan ole toistaitoinen sen perusteella. Osaa pitää puolensa opportunistisesti. Ottakaamme hänestä mallia valtakunnan politiikassa.
  
  5. joulukuuta 2008 10:26:57


guestbook © freebok.net