8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 104026-104050

Nimi : Joonatan
  
Viesti : Ainih: tuo PK:n kirjoitus toi mieleeni:
Foorumin olemassaolo EI estäisi myös Vieraskirjan pitämistä siitä kiinnostuneille, innostuneille yhteiskeskusteluvuon ylläpitäjille. Päinvastoin foorumi saattaisi rauhoittaa tätä Vieraskirjaa taas "porukalle".
  
  5. joulukuuta 2008 2:58:35

Nimi : MustaPaksuSuonikasNussiiSinunkinVaimoasi
  
Viesti : Löysinpä mielenkiintoisen pätkän Mestaajan kirjoituksesta vuodelta 2004:

"Eilisessä Hesarissa yleensä asiaa kirjoittava mutta mahdollisesti tärähtäneen vaimonsa degeneroima Saska Snellman on huolissaan siitä, että suomalaiset kuvittelevat Vainon uhrien muistopäivässä olevan kyse ylipäänsä vainojen uhreista eikä ainoastaan vainotuista juutalaisuhreista."

Näin ne pöydät kääntyvät!
  
  5. joulukuuta 2008 3:12:04

Nimi : Porsaansyöjä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Uusin kirjoitus (223) on ok, käsitteiden määrittely voi olla kuivaa mutta kuitenkin tarpeellista. Täydentävä kysymys:

Tuleeko Romanian romanit ym. turistit tulkita kuuluviksi Mamu2-kategoriaan vai ovatko he oma ei-Mamu ryhmänsä? Esimerkiksi Turisti2, siinä missä Turisti1 viittaisi tavallisiin turisteihin ja liikematkustajiin.

Useimmilla ei todennäköisesti ole aikomusta muuttaa maahan, vaan pelkästään oleskella tilapäisesti. Tämän perusteella voisi todeta, että kyse ei tietenkään ole maahanmuuttajista. Toisaalta kyse on kuitenkin ulkomaalaisista, joista yhteiskunnalle aiheutuvat seuraukset ovat samankaltaisia kuin Mamu2:sta. Ja, ongelman ratkaisuun sopivat pitkälti samat keinot kuin Mamu2-ongelman ratkaisuun, maahantulon tiukempi kontrollointi, maan tapoja noudattamattomien karkotus, vähemmän sosiaaliturvaa ulkomailta tulleille.

Pitäisikö siis turistit mainita mamukäsitteistöä määriteltäessä?
  
  5. joulukuuta 2008 3:20:17

Nimi : a
Kotisivu : http://uusimaailma.blogspot.com/2008/12/kytksest-asenteista-ja-f
  
Viesti : http://uusimaailma.blogspot.com/2008/12/kytksest-asenteista-ja-fiiliksist.html
  
  5. joulukuuta 2008 3:24:00

Nimi : SiSu
  
Viesti : Uusi foorumi olisi tervetullut. Eiköhän sisulaisista jollakin ole kokemusta foorumin "koodaamisesta".
  
  5. joulukuuta 2008 3:42:45

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : joku vaan,

"Foorumista, ei sitä kukaan rupea käyttämään ellei Scriptan linkkiä vieraskirjaan korvata linkillä foorumiin. Eli jos Jussi ei tuota aio tehdä, ihan turha miettiä mitään foorumia."

Näin voisi kyllä ihan hyvin tehdä. Vieraskirjan voisi helposti korvata foorumialueella, jonka tarkoitus on Halla-ahon kirjoituksista jauhaminen. Yksi ketju per teksti.

Arkistot kannattaisi tietenkin pitää tallessa, ja laittaa niihin joku linkki foorumeilta.
  
  5. joulukuuta 2008 4:32:04

Nimi : No joko näitä juttuja on käännetty englanniksi?
  
Viesti : Itse kuulun nettipeliyhteisöön, jossa on porukkaa kautta maapallon. Englannista, USA:sta, Saksasta ja moni näistä ovat ystäviäni, niinkuin nyt nettiyhteissössä voi olla.

Anyways, olen kertonut Suomen Sisun teeseistä ja kuten odottaa saattaa, lähes kaikki kannattavat näitä teesejä/arvoja. Muutama kaveri on jopa lupautunut avustamaan tässä hommassa. Nyt ei muuta kuin näitä avainkirjoituksia englanniksi niin homma lähtee käyntiin maailmanlaajuisesti.Jos suomalaiset vihaavat Thorsia ja rakastavat Halla-ahoa, niin olen varma siitä, että sama ilmiö toteutuu suuremmassa mittakaavassa yhtä helposti. Onhan niitä kansallismielisiä liikkeitä muuallakin, mutta olen aistivinani jotain erikoislaatuista tässä meidän Suomen tapauksessa. Voimme siis periaatteessa sytyttää euroopanlaajuisen "vallankumouksen". Ei se ota jos ei annakkaan näin ainakin vois todeta.

Ei muuta kuin homma organisointiin, niin nähdään mitä tapahtuu.
  
  5. joulukuuta 2008 4:51:02

Nimi : Debatoija
  
Viesti : Siis minä kirjoitin tuon äskeisen kirjotuksen, jossa ehdotin Jussin kirjotusten kääntämistä ja levittämistä englanniksi. Nyt vain taistelutahtoa voitto on saavutettavissa. Euroopanlaajuinen koordinaatio onkin ehkä edellytys asiamme lopulliselle voitolle.
  
  5. joulukuuta 2008 4:56:05

Nimi : joona
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Moro. Mielenkiinnolla odotan Jussin seuraava kirjoitusta ja etenkin Mamu/2b:n määritelmää. Aion mennä vietnamilaisen tyttöystäväni kanssa naimisiin ensi vuonna ja tarkoitus olisi muuttaa Suomeen asumaan jossain vaiheessa. Jännä asia sinänsä, olen kertonut suomen maahanmuutosta ja hän on kertonut, että afrikkalaiset tekee vietnamissa ihan samalla tavalla. Siellä ei vain elellä sossutuilla, mutta nuoret tytöt kyllä kelpaavat.

Mutta tosiaan, Jussin äänestäjänä kiinnostaa tietää mitä mieltä Jussi on suomeen avioliiton perässä muuttaneista..
  
  5. joulukuuta 2008 6:08:39

Nimi : Juha J.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : T-klubi
Mitä teen : Viritän keskustelua

Viesti : Jussi Halla-aho leikkii nyt kovasti martyyria ja valittaa kun lehdet kirjoittavat hänestä tuhmia ja vihreät naiset tekevät tutkintapyyntöjä. Mutta ei Halla-ahosta ole vallanpitäjiä uhkaamaan. Hänet on jo otettu erkkomedian armoihin, osaksi järjestelmää, ehkä tulevaisuudessa yhdeksi sen tukipylväistä. Suomessakin koetaan eräillä tahoilla nyt tarpeelliseksi luoda Israel-myönteistä ja muslimivastaista ilmapiiriä. Halla-aho on sopiva sitä herättämään. Tässä on hänen hyötyfunktionsa. Obaman myötä antiamerikkalaisuus muuttuu epämuodikkaaksi ja suomalaiset saadaan kypsytettyä NATO-myönteisiksi. Halla-aholle on valittu rooli tässäkin.

Halla-ahoa ei todellisuudessa uhkaa mitään, koska Halla-aho ei uhkaa ketään. Hän on vaaraton, vallanpitäjien kannalta jopa hyödyllinen. Sama pätee Suomen Sisuun. Ne kanavoivat aidon kansallismielisen protestin harmittomaksi teekerhoiluksi."

Tilaatko sarkasmia vai mitä ihmettä? Kannattaa sivistää itseään ennen kuin ryhtyy provoilemaan. Silloin saa parempia tuloksia.

Jos taas on tosissaan niin vittuilun sävytteinen kirjoittelu ei ole hyvä tapa saada asiallisia vastauksia.

En tässä nyt osannut päättää mistä kummasta kirjoituksessasi oli kyse.
  
  5. joulukuuta 2008 6:13:19

Nimi : Jack
  
Viesti : Vietnamilaiset ovat ahkera ja urhea ja älykäs kansa. Vai kuinka moni muu köyhä kehitysmaa on voittanut Yhdysvallat sodassa? Vietnamilaiset ovat geeneiltään hyvää täydennystä suomalaiseen geeniperimään kohtuullisesti annosteltuna (eikä Vietnamista koskaan mitään kansainvaellusta Suomeen todennäköisesti tulekaan). Vietnamilaisissa on vielä yksi plussa. He eivät todennäköisesti ole muslimeja.

Jos maahanmuuttaja-vietnamilaiset ovat tällä hetkellä yliedustettuna rikostilastoissa, niin ei hätää. Olivathan myös suomalaiset maahanmuuttajat aikoinaan yliedustettuina Ruotsin rikostilastoissa ainakin tietyissä rikostyypeissä. Kun vuodet kuluvat, tilanne tasoittuu.

Tässä yhteydessä en malta olla kertomatta tositarinaa 1970-luvulta. Eräs kaverini muutti Ruotsiin alkusyksystä 1975. Siinä vaiheessa kun hän vuodenvaihteessa palasi Suomeen, hän oli ehtinyt olla mukana ties kuinka monessa rikoksessa, mm. murtokeikalla erääseen sähköliikkeeseen. Ruotsissa tehdyt rikokset toivat hänelle ehdottoman vankeustuomion, kun taustalla oli jo ennestään erilaisia pikkurikoksia. Vankeustuomio muuttui kuitenkin vuosia kestäneen oikeusprosessin aikana lopulta ehdolliseksi, koska tuomittu oli nuori henkilö ja hän oli pysynyt erossa uusista rikoksista (ja ehkä arvostetun rehtori-isän vaikutusvalta ja suhteet auttoivat myös asiassa).

Tämä mainitsemani henkilö kuoli huonojen elämäntapojen (mm. alkoholismin) seurauksena alle 50-vuotiaana, eikä hän koskaan joutunut vankilaan, vaikka läheltä piti. Myöhemmin hän sai vielä joitakin pikkutuomioita mm. satunnaisesta kannabiksen käytöstä, rattijuopumuksesta ja muusta tämän tyyppisestä. Yksi tuomio tuli auton luvattomasta käyttöönotosta, vaikka kyseistä rikosta ei oikeasti tapahtunut - hän vain tunnusti "rikoksen", jotta auton luovuttanut henkilö ei menettäisi ajokorttiaan (näin oli etukäteen sovittu). Tähän tapaukseen liittyi sellainen "humoristinen" yksityiskohta, että auton takapenkillä humalassa maannut henkilö (joka oli poimittu kyytiin vähän aikaisemmin tien varresta) joutui tämän autokyydin takia vankilaan. Osallistuminen "auton luvattomaan käyttöönottoon" (jota ei siis oikeasti tapahtunut) oli viimeinen pisara pohjalla olevien ehdonalaisten tuomioiden päälle. Ehdonalaiset tuomiot olivat tulleet erilaisesta "humalahölmöilystä", ja tämäkin tyyppi (pankinjohtajan poika) oli pohjimmiltaan kiltti ja mukava ihminen.

1970-luvun puolivälissä joku ruotsalainen maahanmuuttokriitikko olisi saanut vettä propagandamyllyynsä edellä mainitun suomalaisen maahanmuuttajan ja monen hänen kaltaisensa tempauksista.

Se, että joku tekee rikoksen, ei välttämättä automaattisesti tarkoita (tietysti se voi tarkoittaa), että tämä henkilö olisi paha ihminen. Tuttavapiirissäni on ollut monia lain väärälle puolelle joutuneita ihmisiä, ja monet näistä nuoruudessaan pikkurikoksiin syyllistyneistä ovat olleet pohjimmiltaan aivan kunnollisia tyyppejä. Myöhemmin moni on päätynyt elämään aivan kunniallista elämää. Eräs nuorena tehdyistä rikoksista vankilassa ollut otti itseään "isona" niskasta kiinni ja luki iltaoppikoulussa ylioppilaaksi ja myöhemmin insinööriksi. Nykyisin hän toimii sukunsa perheyrityksen palveluksessa. Hänen ennusteensa 15-vuotiaana oli lähes toivoton. Eräs toinen entinen vankilassa ollut nuorisorikollinen ja entinen kaverini on nykyisin arvostettu yrittäjä.

Eli kyllä pohjaltakin voi nousta, eikä kaikkia huonoille teille joutuneita kannata automaattisesti leimata toivottomiksi tapauksiksi esimerkiksi sillä perusteella, että he ovat maahanmuuttajia tai maahanmuuttajataustaisia.
  
  5. joulukuuta 2008 7:37:02

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Reino:
Tärkeämmistä asioista toteaisin, että sviddu mähän olisin aivan kapteeni Kirkin näkönen, jos laihduttaisin 40 kg ja kasvattaisin pulisongit.

Tiesitkö että kuolemantuottamus on Suomessa rikos? Komisariota ei juurikaan kiinnosta selityksesi "halusin vain naurattaa ihmisiä yön pimeänä hetkenä".

---

Foorumin suhteen sillä viisiin, että Jussin pitää keskustelu jonnekin osoittaa, laittaa muiden hoidettavaksi/moderoitavaksi ja sitten katkaista oma yhteys siihen satunnaisia kirjoituksia lukuunottamatta. Muuten ei mennä asiassa eteenpäin. Valitettavasti.
  
  5. joulukuuta 2008 7:40:31

Nimi : Eduardo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanoisin,että suhteellisen lapsellinen kaveri tämä Jussi.
  
  5. joulukuuta 2008 7:49:56

Nimi : Duunari
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Jack. Ei tuomita sen perusteella että joku on nuori ja tekee rikoksia, sopii mulle vallan mainiosti.
MIKÄLI,
laitetaan homma seis tässä vaiheessa ja odotellaan että nämä meidän ei välttämättä pankin johtajan tai rehtoreiden pojat eli kultamunat kuoriutuu ja lopettaa älyttömän rötöstelyn, riehumisen ja menevät töihin.

Otetaan sitten taas lisää rikkautta.  
  5. joulukuuta 2008 7:52:44

Nimi : Basset Hound
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Nuivistinen Fingerpori tänään :D
http://www.hs.fi/fingerpori/
  
  5. joulukuuta 2008 8:08:33

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Huomenta

Uusimmassa kirjoitus 223:ssa ei jäsennetä Afrikasta ja islamistisista maista tulevaa työpaikan saavaa maahanmuuttoa. Entä jos heitä tulee se 100,000 Suomeen 15-20 vuodessa? Sitten saavat hakea puolison / tuoda perheen ulkomailta. Monet heistä lapsiakin. Pääsevät jossain vaiheessa sosiaalietuuksien piirin. Saavat kansalaisuuden. Saavat aikaa myöten paljon Suomessa syntyviä lapsia joista tulee Suomen kansalaisia. Ja heidän lapsensa lapsia, ja edelleen saa näille lapsillekin hakea puolisoita ulkomailta. Entä vuonna 2030 kun työvoimavaje on ohitse? 200k-300k suuruinen muslimivähemmistö? Näin synnytettiin Keski-Euroopan monikulttuurisuusongelmat 30-40 vuodessa.
Tämä pitäisi jäsentää. Jakolinja humanitaarinen vs työperäinen on poliittista korrektiutta. Se olisi ollut esim. Ruotsin tapauksessa toimiva, mutta ei vastaa niihin Afrikan ja Turkin rekrytointipisteiden suunnitelmiin, joita useammat edustajat hallituspuolueissa kaavailevat. Kulttuurikysymys on melkein pakko pitää esillä myös työperäisen maahanmuuton kohdalla. Vai kuinka tämän näette? Jos on aivan välttämätöntä houkutella työperäisiä muuttajia, niin silloin noihin "Käsitteisiin" tulisi kehitellä jokin kulttuurisen yhteensopivuuden käsite, jota voisi helpomman integraation ohella perustella myös taloudellisesti.


Toinen juttu asian sivusta:

Ovatko KYMMENET "Arbeit Macht Frei" tapausta HS:n keskusteluissa puolustelevat ja jopa puoltavat, ja kaiken päälle vielä kanssakeskustelijoille ilkkuvat todella perussuomalaisten kannattajia? Ainakin siellä näkyy tuttuja nimimerkkejä, kuten AnonyMouse, joka Usariakin floodaa.

Tapaus itsessään on jonkinasteinen imagotappio perussuomalaisille, eikä sitä kyllä yhtään auta, että jotkut jauhavat "ettekö idiootit leikkiä ymmärrä" tyylistä läppää lauseesta, jonka alitse miljoonia vietiin kuolemaan.

Miksi ylipäänsä pitää käyttää saksankieltä? Ei pysty ymmärtämään. Ihan kuin jotain 12-vuotiaita.

On hämärä muistikuva, että olisin linkkuuveitsellä tehnyt n. 3x3cm suuruisen hakaristin kotipitäjän urheilukatsomon lautaseinään. Taisin olla silloin 10 vuotta.
  
  5. joulukuuta 2008 8:14:13

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zachris Haaparinteen bloggaus tapauksesta: http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2008/12/04/imagosta-ja-siita-kuinka-sita-ei-paranneta/

Kaveri kirjoittaa väliin yllättävänkin tasokasta blogia ollakseen "vasta lukiolainen".
  
  5. joulukuuta 2008 8:26:33

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tapaus itsessään on jonkinasteinen imagotappio perussuomalaisille, eikä sitä kyllä yhtään auta, että jotkut jauhavat "ettekö idiootit leikkiä ymmärrä" tyylistä läppää lauseesta, jonka alitse miljoonia vietiin kuolemaan.

Miksi ylipäänsä pitää käyttää saksankieltä? Ei pysty ymmärtämään. Ihan kuin jotain 12-vuotiaita.


Mainospöydällä ei voi lukea Työelämän huonontumisen lyhyttä historiaa. Edes valveutuneet aikuiset eivät kuuntelisi.

Juttu tosiaan saattoi olla mauton. En tiedä, kun en ole nähnyt kokonaisuutta. Uskon kuitenkin tyypin tarkoittaneen sitä mitä itse sanoo.

Toisaalta myös Joseph Hellerin Me sotasankarit on todella mauton, vakavista asioista törkeää pilaa tekevä kirja.
  
  5. joulukuuta 2008 8:28:02

Nimi : Juha
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Bloggaileeko "Sepi" nykyään Usarissa hieman vähemmän koomiseen sävyyn kuin bloggerissa?
  
  5. joulukuuta 2008 8:32:41

Nimi : Ilkka
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Was sagen Sie..?

Jussilta hyvä teksti taas vaihteeksi, odotan mielenkiinnolla kakkososaa.
  
  5. joulukuuta 2008 8:32:54

Nimi : fgh
  
Viesti : Risto A: "Vieraskirja, plain and simple, on mielestäni simppeliydesään nerokas.

Yksikään kukkulan kuningas, vakiotrolli, vakiotaisteluparit EI ota yliasemaa vaan painuu alas siinä missä kaikki muutkin, mutta pointteja luetaan."


Olen samaa mieltä tästä.
  
  5. joulukuuta 2008 8:35:05

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Nyt kaikki linkittämään kaikkialle Jussin maahanmuuttopoliittisia kehitelmiä. Koko kansan pitää saada niitä nähtäväksi huolimatta edelleen jatkuvasta torppaamisesta joka kyllä näyttää jo hiipumisen merkkejä suunnalla jos toisella.

Toivoisin että Jussilla olisi rohkeutta mennä TV-haastatteluihin niin pyydettäessä koska se luonnollisesti on ihmisten tajuntaan kaikkein vaikuttavin media.

Homma rakettimaisessa nousussa. Jussi Eduskuntaan.
  
  5. joulukuuta 2008 8:36:26

Nimi : Junkkari
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Halla-ahon uusin on taas sitä ihteään. Vaviskaa !!! :D

Vieraskirjaa en nykyään enää jaksa lueskella, joten Mestarin uusin oli kuin mannaa taivaasta, tai nektaria janoiselle ;P

RESPECT, kuten nuariso sanoo.
  
  5. joulukuuta 2008 8:41:35

Nimi : jellona
  
Viesti : Mitä lisäarvoa maahanmuutto Suomeen tuo?
Monikulttuurisuutta, monimuotoisuutta, uusia geenejä, uusia tuulia, raikkaita tuulia, osaamista, suvaitsevaisuutta, työvoimaa...

Mitä Suomalaisilla on antaa vastineeksi?
Rasismia, natsismia, suvaitsemattomuutta, turvapaikkoja, työtä, sosiaaliturvaa, terveydehuoltoa, työttömyysturvaa...

Niin ja tuohan maahanmuuttokin jotain konkreettista myös kuten, muinaista tietotaitoa, raiskauksia, työttömyyttä, rikoksia, islamin, lukutaidottomuutta, ympärileikkaukset, kunniamurhat, mamulähiöt...

Kummalle puolelle vaakakuppi kallistuu?

Olin luennolla jossa turinoitiin kuinka firman tulee pohtia mitä lisä-arvoa uusi työntekijä tuo yritykseen. Olisko valtiovallalla syytä samanlaiseen pohtimiseen??

  
  5. joulukuuta 2008 8:42:08

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vieraskirja on hyvä alusta "Hommalle". Huono alusta vakavalle teoreettiselle keskustelulle, informaation keräämiselle, monikulttuurikriittisen argumentaation kehittämiselle, aihekohtaiselle keskustelulle jne.

Sananvapaus-foorumia ei kannata uhrata, koska kyse on eri asioista.

Monikulttuuri ja maahanmuutto -foorumi, FAQ ja tilastotietokanta tarvitaan. Sitä ei voi lonkalta heittää, ja tuskin ilmaisfoorumeita mainoksineen kannattaa ottaa.

Jos tekee jotain tärkeän asian eteen niin sitten harkinnalla, ajan kanssa, ja ehkä jonkinasteisella taloudellisella panostuksella myös, ei se kuitenkaan kymmeniä euroja enempää ole.

Eihän sen tarvitse poissulkea vieraskirjassa jatkuvaa läpänheittoa. En ymmärrä miten nämä kaksi voidaan nähdä jotenkin vastakkaisina. Logiikka ei veny niin mutkalle.
  
  5. joulukuuta 2008 8:44:20


guestbook © freebok.net