8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103976-104000

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka vieraskirja onkin rikki, koska keskustelua ei viestien määrän vuoksi ei voi enää käydä, niin veikkaan:

Vieraskirjan materiaalista saa:
A. Suomen kansallisarkistoon hyvän kokoelman
B. Tyhjentävän yhteiskuntapoliittisen teossarjan
C. Harvinaisen hyvin dokumentoidun ajankuvan yhden aikakauden murtumisesta Suomessa. Vahinko, kun tätä ei oikein helposti saa kuvalliseen muotoon.

Kenellä lienee tekijänoikeudet?


Tekijänoikeudet kuuluvat kai vallankumoukselle?

Ja kansallisarkistoon ilman muuta ennen kuin käy kuten FF:lle, että joku kompastuu serverin johtoon ja kaikki menee pimeäksi ;)
  
  4. joulukuuta 2008 23:13:47

Nimi : jmk
  
Viesti : KnHn: Pitääkin muuten tehdä tarkat laskut, koska äkkiseltään tuntuu, että Nigerian kokoisesta maasta löytyy jopa tuolla ääliörasistisella keskiarvolla enemmän edustajia millä tahansa äo:lla, kuin Suomen kokoisesta maasta vastaavia. Keskiarvo on Gaussin käyrällä varsin hämäävää, kun kyseessä noinkin erisuuruiset populaatiot.

No teepä ne laskut niin yllätyt.

Kuulostaa vähän siltä, että nimimerkki KnHn:llä on todennäköisyyslaskennasta/tilastotieteestä suuri uho, mutta ei niin suuret tiedot.

Normaalijakauma on itse asiassa siitä hauska jakauma, että suuria poikkeamia keskiarvosta on todella vähän.
  
  4. joulukuuta 2008 23:14:49

Nimi : Mullah Abdullah
Kotisivu : http://naurunappula.com/446290/%C3%84hl%C3%A4mien_suklaakakku
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Älä osta ählämiltä suklaata.
  
  4. joulukuuta 2008 23:15:33

Nimi : Mikael
  
Viesti : Kun entiset narkomaanipunkkarilinnakundit tekee näin hyviä katumusharjoituksia niin kerta kielon päälle josta on hyvä myös vihervasurimedian aloittaa itsensä tutkiskelu.

Ukkolamäkiset ihmettelee tienhaarassa Hommaa pohdiskellen minne mennä :)
  
  4. joulukuuta 2008 23:16:14

Nimi : Zngr
  
Viesti : n-n-KKK: Aivan oikein, niin olisi voinut ja olisi pitänyt. Ikiliikkujan ostamiseen päädyttiin luultavasti sen myyneen monikansallisen yrityksen tarjottua enemmän kickbackiä korruptoituneelle hallitukselle kuin vaihtoehdot, joista olisi ollut tavalliselle "alkuasukkaalle" enemmän hyötyä.

Tehdasta ei saatu valmiiksi koska kukaan ei osannut rakentaa sitä loppuun tai johtaa sitä, tai edes sitä projektia loppuun. Kiinnostus loppui kun paikalliset projektipäälliköt saivat rahat tililleen. Pointtini tässä oli se, että Afrikan johtajat ovat silkkaa mahtailuaan yrittäneet kautta mantereen toteuttaa, tai toteuttaneet projekteja, jotka olivat kansantauloudelle vahingollisia sekä suorastaan järjettömiä. Kukaan ei ole pakottanut Nguemaa, Nyerereä, Azikiweä, Mobutua, Aminia ynnä muita
lähtemään moisiin hullutuksiin. Siinä on ollut oman henkilön markkinointi takana, ei kansan yhteinen hyvä. Afrikassa vain ei pääsääntöisesti ole ollut poliittista oppositiota, joka olisi voinut valittaa, koska oppositio on päätynyt vankilaan ja kuollut nälkään. syötetty krokotiileille tai hukutettu ämpäriin. Se ei ole monikansallisen yrityksen syytä.

Totta helvetissä tuolle voi muutkin tehdä jotain ja pitääkin tehdä. Usein tässä on kyse siitä, että monikansalliset yritykset eivät riko toimimassaan Afrikan maassa juridisia normeja (kun lait ovat rukanneet korporaatiolle sopiviksi lahjusrahaa nauttivat korruptoituneet hallitukset), mutta jos ne harjoittaisivat samaa kotimaassaan (minne voitotkin kilahtelevat), niin päädyttäisiin välittömästi vähintäänkin rikostutkintaan. Moraaliton toiminta ei ole paikkaan tai sen lakeihin sidottua. Asia ei muutu yhtään sen hyväksyttävämmäksi.

Ei tietenkään. Kiistelet eri asiata kuin minä. Minun mielestäni Afrikkalaiset voisivat ottaa vastuuta oman mantereensa kehittämisestä, ja pistä luun poikittain kurkkuun riistäville monikansallisille yrityksille. Samoin Länsimaiden on annettava Afrikalle siihen mahdollisuus. Nyt mm. runsaat avustukset estävä sen. Afrikassa ei löydy poliittista tahtoa, koska rahat tehdään nopeasti muin keinoin. Ja yritykset eivät rupea moraalipoliisiksi, koska ne haluavat tehdä voittoa kuten aikaisemminkin sanoin.

Afrikkalaisten saama osa monikansallisten yritysten voitoista, jotka on tehty luonnonvaroja ryöstämällä, on täysin marginaalinen. Yleensä ne menevät kokonaisuudessaan juurikin sille korruptoituneelle hallitukselle tai mainitsemallesi sotalordille.

Nyt sorrut siihen, ettet pidä Afrikan johtajia afrikkalaisina. Joku on saanut paljon rahaa myös Afrikassa, mutta se joku on mainitsemasi poliitikko tai sotalordi. Se raha ei liiku tavallisen afrolle, vaan sille afrolle, joka kiikkuu vallankahvassa. On heidän omavalintakysymys, jaetaanko se yhteiseen hyvää, vai siirretään Sveitsiin.

Esim. Shell ei pakota Nigerialaisia päättäjiä pitämään rahoja itsellään. On Shellin kannalta täysin sama, minne barreleista maksetut rahat menevät, kunhan öljy ilmestyy tankkeriin. Jos ne afrikkalaiset, jotka hyötyvät öljymiljardeista haluaisivat kehittää sillä Nigeriaa, kukaan ei estäisi heitä.

Mutta he eivät halua, ja se ei ole Shellin syy, tai sinun, tai minun, tai valkoisen miehen. Se on edelleen Nigerian poliittisten vaikuttajien oma päätös, joko he pitävät kaiken itse, tai jakavat sen. He haluavat pitää kaiken itsellään ja omalla perheellään/heimollaan, jolla he pyrkivät varmistamaan sen, että pysyvät vallassa, ja voivat jatkossakin pitää kaiken itsellään.
  
  4. joulukuuta 2008 23:17:15

Nimi : tapio
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En tarkoittanut sitten herjata naisia vaan tuota hinttaria"

Hienoa ettet halua herjata mitään ihmisryhmää.

Ainut ihmisryhmä mistä meidän tulisi olla huolissaan on me suomalaiset itse. Universaalit arvot ja hyvät aatteet ovat meidät juuri tähän jamaan saattaneetkin.

Homot eivät jatka kansaa. Rahanteko-yhteiskunnassa homot ovat heterojakin arvokkaampia.
  
  4. joulukuuta 2008 23:20:22

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Hei kaikki!

JOS Mestari on EU-vaaleissa ehdokkaana, äänestättekö Häntä vai Isä Mitroa???
  
  4. joulukuuta 2008 23:26:06

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Zarathustra, sinulle kyllä vastattiin jos silloin yöllä, tosin ei Halla-ahon toimesta. Kelaa nyt keskustelua sinne niin löydät haluamasi tiedot."

Nimimerkki "Zarathustra" on uuden tilanteen edessä, jossa hänellä ei ole Pravdan suojaavia moderaattoreita helpottamassa epärehellistä julistusta.

Nyt pitäisi selvitä omillaan, ja miten on...?

Tuosta tulikin mieleen, että kun se nimimerkki "Pirjo" ilmoittaa missä se haluaa syödä sen hatullisen, niin kertokaa toki minullekin, sillä jo lupauduin sitä hattua täyttämään.
  
  4. joulukuuta 2008 23:29:30

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Lyyli

Viesti : Hei kaikki!

JOS Mestari on EU-vaaleissa ehdokkaana, äänestättekö Häntä vai Isä Mitroa???

4. joulukuuta 2008 23:26:06

Paha kyssäri...JHA tarvitaan eittämättä pahasti myös Euroopan parlamentissa mutta mutta...Eheken tässä tapauksessa oma maa mansikka, muu mustikka ja äänestetään JHA eduskuntaan mieluummin.

Isä Mitro?
Lähtenyt politiikkaan hänkin?
Siinä on sen verta mainio tyyppi että ei sitäkään pitäisi tuonne Euroopan puolelle päästää.
  
  4. joulukuuta 2008 23:32:20

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (reino koplasi): "Sovitaan sitten niin, että "pikkujoulut" keskiviikkona 17.12 klo 20 Iso-Roban William K:ssa. Saavun paikalle. Toivottavasti Mestarikin saapuu vastaanottamaan piponsa ja rattikelkan ja mitä niitä kaikki ihania lahjoja onkaan".

Mielestäni siiselinkarvapipo ja rattikelkka on minimi. Takavuosina Hannu Karpo jakoi savuporoa ja universaaliostokuponkeja ansioituneille kansalaisille joulun alla. Jussi Halla-aho on saanut pään auki multikulti-ideologian ja holtittoman maahanmuuttopolitiikan kriittisessä julkisessa käsittelyssä (kaksimielisyys intended). Vähemmästäkin on ihmisiä palkittu.

Ehdotan karpomaisesti Halla-aholle tunnustuksena poikkeuksellisesta siviili- ja sivarirohkeudesta siiselinkinkkua, parasta skottilaista viskiä kunnon leka ja Pro Finlandia -mitalia työstä rakkaan, osittain hullun (viittaan tiettyihin puolueisiin ja virkamiehiin/-naisiin) suomalaisen elämänmenomme säilyttämiseksi jopa pitkässä juoksussa, aivan niin kuin meitä edeltävät polvet ovat tehneet.
  
  4. joulukuuta 2008 23:32:32

Nimi : Kohta-Äänestän Vihreitä-Röda
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : "Arbeit macht frei"

Aivottomat Uudenkaupungin perseilijät!

Miksi pitää tässä tilanteessa antaa mahdollisuus _TAAS KERRAN_ irrottaa joku "viaton ja väärinymmärretty" lause asiayhteydestään. Eikö siellä piirijärjestössä ole järjen hiventä tai pientäkään hippusta tilannetajua? Miksi kukaan ajatteleva ihminen äänestäisi tällaista puoluetta?

Miksikö kirjoitan tämän tänne? Ei näy vieraskirjaa kyseisen piirijärjestön sivuilla. Ja eikö se ole päivänselvää mihin osoitteeseen tämäkin paska kaatuu.

Pyydän palstanpitäjää ystävällisimmin välittämään terveiseni kyseisille älyllisesti haasteellisille henkilöille,

kunnioittaen,

KV
  
  4. joulukuuta 2008 23:36:33

Nimi : Kissapeto
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tuosta tulikin mieleen, että kun se nimimerkki "Pirjo" ilmoittaa missä se haluaa syödä sen hatullisen, niin kertokaa toki minullekin, sillä jo lupauduin sitä hattua täyttämään."

Harmittava tilaisuus tehdä hyvää viihdettä meni ohitse MTV3:lta:
"Mediakokki Snellman tarjoilee hatullisen paskaa. Yllätysvieraaksi studioon on kutsuttu Pirjo!"
  
  4. joulukuuta 2008 23:40:07

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vielä kolmas kysymys alustusta varten. Jussi kieltää sunnuntain Hesarissa halla-aholaisuuden olemassaolon.
Olen tästä vahvasti eri mieltä. Voimme mennä ajassa vuoden taaksepäin ja seuraavat väitteet pitäisivät pitkälle silloinkin paikkansa:

1. Toiminta ja keskustelu on keskittynyt Halla-ahon ympärille

2. "Vieraskirjalaiset" ovat kirjoittaneet kymmeniä tuhansia viestejä läts lätsiä, kultamunaa, hommaa on nousussa, Thors sitä ja tätä, vastauksia Pirjon älyvapaisiin trolleihin tänne vieraskirjaan. Joiden funktio on viiteryhmällinen. Viiteryhmää yhdistää Jussi Halla-aho.

3. Edellä mainittu näkyy mm. tavassa jolla Scriptan artikkeleiden kritisoimiseen suhtaudutaan ja kuinka niitä ei itse viiteryhmän sisällä juurikaan koskaan kommentoida arvostelevaan sävyyn. Vaikka tällainen olisi paljon rakentavampaa (so. omia näkemyksiä kehittävää, analysoivaa jne.).

4. Foorumin tarpeesta on puhuttu jo ainakin 2 vuotta. Muutama aktiivinen vieraskirjalainen olisi voinut laittaa sen pystyyn koska tahansa ja houkutella muita mukaan. Ei ole tapahtunut. Miksi? Nyt Jussi on viimein sanonut, että kyllä hän ehkä senkin voi kohta tehdä (kun 100,000 tulee täyteen, mikä on tullut jo). Kukaan ei tuolloin sanonut, että hei kyllä sinä teet jo ihan tarpeeksi, kyllä me hommataan se foorumi.

5. Sama koskien FAQ:n, tilastojen jne. kasaamista. Useampi on nyt pyytänyt Jussilta jotain tämän suuntaista. Että kun ne tiedot ovat niin hajallaan siellä Scriptassa, että eikö niitä voisi koota kasaan. Tämä olisi ollut erittäin hyödyllistä työtä MUIDEN tehdä, jota moni tahoillaan olisi voinut tehdä osissa, ja se auttaisi myös mielipideartikkelien asiaa (ts. Scriptan taustatyötä).

Ainakin vuoden ajan, jos selaa vieraskirjaa taaksepäin, on puhuttu tarpeesta saada tällainen FAQ sivusto kasaan. En epäile, etteikö Jussi jossain maanisessa kahden viikon putkessa voisi sitäkin hoitaa. Mitä sitten todettaisiin? Kiitos kun teit tämänkin meidän hyväksi? Miksi vieraskirjaan tunteja päivässä löytävät eivät ole tehneet mitään sen eteen?

6. Edellämainittu kollektiivinen voimattomuus on tyypillistä sellaisille liikkeille, jotka katsovat ylöspäin esikuvaan, johdatukseen ja suunnannäyttämiseen. Sitten siteeraavat ja omaksuvat mallintavasti (sanasto, retoriikka, käsitteet, viholliskuvat jne.).

Tällä en tarkoita kaikkia vieraskirjalaisia. Vera Izrailit tai Lotta Roti eivät ole "halla-aholaisia" siinä merkityksessä kuin tässä tarkoitan. Moni on. En mainitse nimiä.

7. Jos edelliset kohdat ovat tuntuneet provokatiivisilta ja virheellisiltä, kysy itseltäsi tämä. Mitä tapahtuisi nyt, tai mitä olisi tapahtunut vuosi sitten "Hommalle" jos Jussi Halla-aho olisi todennut, että riittää, ei kiinnosta enää, sulkenut vieraskirjan, poistanut Scriptan netistä?

Missä keskustelua käytäisiin? Mikä fokusoisi toimintaa?
  
  4. joulukuuta 2008 23:42:48

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: Perusteluissasi on mielestäni pointtia (niin täällä kuin "halla-aholaisuuden kritiikissäsi), mutta mielestäni johtopäätöksesi ovat hiukan liioiteltuja.

Muistan kyllä itsekin ihmetelleeni sitä, että miksi juuri minun pitäisi perustella foorumeita tai tehdä sitä ja tätä.

Muuten, ei-pahantahtoinen kysymys, joka kumpuaa silkasta uteliaisuudesta: Vieraskirjan varhaisvaiheissa (kevät 2005) täällä kävi riitaa haastamassa nimim. rui. Olitko se sinä?
  
  4. joulukuuta 2008 23:50:40

Nimi : Heikki Luoto
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : reino: ”Sitä ennen Tampereella nuiva kokoontuminen ensi lauantaina itsenäisyyspäivän iltana klo 19 ravintola Kahdet Kasvot alakerta. Sinne kaikki Mansen ja lähiseudun nuivistit rohkeasti mukaan. Uusia naamoja on käsittääkseni tulossa aika monta. Paikalla myös Tampereen kaupunginvaltuuston uusi nuivavaltuutettu Heikki Luoto. Sitten jos vielä saataisiin Mansen persujen naisjaoston (Bund Persuischen Mädel) paikallisjohtajatar paikalle, niin homma olisi aivan infernaalisessa nousussa, mikä Hessulle vinkiksi tiedotettakoon! ;)”

Homma on infernaalis-taivaallisessa nousussa edelleen! Osuuskaupan Janea, yläkerran Minna Sirnöä ja Katariina Lillkvistiä ei enää tule ikävä, sillä alakertaan lupautui tulemaan tulevan kauden Tampereen kaupunginvaltuutettuna, Perussuomalaisten Nuorten Tampereen osaston puheenjohtajana, sekä Perussuomalaisten Nuorten 2. varapuheenjohtajana toimiva Tiina Elovaara!
  
  5. joulukuuta 2008 0:01:51

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (A.N. kirjoitti): "6. Edellämainittu kollektiivinen voimattomuus on tyypillistä sellaisille liikkeille, jotka katsovat ylöspäin esikuvaan, johdatukseen ja suunnannäyttämiseen. Sitten siteeraavat ja omaksuvat mallintavasti (sanasto, retoriikka, käsitteet, viholliskuvat jne.)".

Lainasin hyvästä kirjoituksestasi vain tuon. Minäkin kaipaisin enemmän asian puolesta puhujia julkisuuteen. Mutta se on tulossa, kiitos Halla-ahon.

Suomalaiset normaalisti ovat melko pidättyviä, haluavat keskittyä omiin asioihinsa ja vain poikkeustapauksissa ottavat kantaa muuta kuin yksityisesti. Se on aika hyvä piirre loppujen lopuksi, mutta huono, jos asia on niin vakava kuin maan islamisoituminen pitkässä juoksussa, jolloin siinä vaiheessa kun tavallinen kansalainen herää ei enää voi tehdä mitään. Siksi Halla-ahon kaltaisia herättäjiä tarvitaan. Ei häntä palvota, mutta kuten sanoit pidetään varmaan esikuvana ja suunnannäyttäjänä; kunnioitetaan kaverina, joka on uskaltanut ja viitsinyt aukaista suunsa. Toisin kuin annat ymmärtää me seurakuntalaiset emme ole vedätettävissä vaan kyllä uskoisin että lähes kaikki ovat nähneet tämän epäsuhdan virallisen multikultipropagandan ja reaalimaailman välillä ja ovat aidosti kiitollisia Halla-aholle esiintulosta ja asian ajamisesta. Suomalainen on siitä hyvä että sitä ei saa huutamaan "Mestaria" muuta kuin parodisessa, tässä tapauksessa hyväntahtoisessa mielessä.

Olen samaa mieltä, että Halla-aho on liian yksin julkisuudessa, mutta "kollektiivinen voimattomuus" on väärä luonnehdinta. Asia on mitä ilmeisimmin päinvastoin.
  
  5. joulukuuta 2008 0:06:35

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Terävää analyysiä, A.N.

Mainitsemiasi kohtia tulisi nostaa useammin esille, koska Vieraskirja ei niinkään ole päämäärätavoitteinen yhteisö (vaan kuten usein on luonnehdittu - 'runkkukerho') - mainitsemasi, täysin perusteltavat, asiat hukkuvat helposti kaiken irrelevantin alle.

"Missä keskustelua käytäisiin? Mikä fokusoisi toimintaa?"

Ei Scripta toki ole ainoa blogosfäärin portaali asialliseen nuivuuteen, mutta varmaankin näkyvin. Keskustelua kyllä ilmenisi, tosin Halla-ahon mukana sulkeutuisi yksi suuri ovi todelliseen maailmaan, niin sanotusti. Muutosta haluavat tuovat itseään esiin vaikutusmahdollisuuksiensa puitteissa, mikä tällä haaraa tarkoittaa juuri Jussia. Väki tunnistaa pätevyyden ja saavutetun näkyvyyden, ei ole perusteetonta pyrkiä viemään muutosta läpi suurimman potentiaalin omaavan kautta.

Mitä tuohon foorumiin tulee, olisi tuossa muutamia vaihtoehtoja:

http://www.freeforums.org/
http://www.makeforum.org/home.php
http://www.palstani.com/

Suurin kompastuskivi tulee varmaankin olemaan moderointi. Itse en varmaankaan heti lähtisi siihen, koska olen opiskeluiltani usein kiireinen.
  
  5. joulukuuta 2008 0:07:25

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N.: "Ainakin vuoden ajan, jos selaa vieraskirjaa taaksepäin, on puhuttu tarpeesta saada tällainen FAQ sivusto kasaan. En epäile, etteikö Jussi jossain maanisessa kahden viikon putkessa voisi sitäkin hoitaa. Mitä sitten todettaisiin? Kiitos kun teit tämänkin meidän hyväksi? Miksi vieraskirjaan tunteja päivässä löytävät eivät ole tehneet mitään sen eteen?"

Olen juuri saanut pienen tilastolinkkilistan kasaan ja jo maininnut sen tänään täälläkin.
  
  5. joulukuuta 2008 0:07:34

Nimi : Jussi
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : "Arbeit macht Frei"

Hienoa että vihdoin Perussuomalaiset uskaltavat puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Eikö nyt aika alkaisi olla kypsä että Jussi H-A:kin tulisi ulos kaapistaan ja paljastaisi tosiasian. Natsejahan me ollaan, ja ylpeitä siitä!
  
  5. joulukuuta 2008 0:09:18

Nimi : Avrelivs
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minusta A.N. (alias Az alias vihreä) on osittain oikeassa, mutta vie päättelynsä liioitellun pitkälle.

Jussi on saavuttanut kirjoituksillaan jotain erityistä ja ansainnut sillä kunnioitusta, ja tässä mielessä "halla-aholaisuus" sanaa voisi ehkä käyttää perustellusti. Mutta mitään aatteellista tai vakavaa henkilöpalvontaa tai vastaavaa en ainakaan minä ole huomannut. Totta kai Jussin poistuminen kentältä olisi valtava isku, mutta ei minkään kultin takia, vaan siksi, että Jussi nyt vaan kirjoittaa ja analysoi aivan saatanan hyvin. Ei lätkäjoukkuekaan sen ykköshyökkääjän kultille perustu, vaikka kausi voisi mennä käsille jos kaveri loukkaantuisi pahasti.

Mitä tulee UKK- ja foorumi-kysymyksiin, oma näkemykseni on se, että kyse on siitä, että ainoastaan Jussi itse voi päättää oman "virallisen" linjansa. Jos Netsi #3 kerää "Scripta UKK:n" tai perustaa Scripta-foorumin, syntyy monille helposti kuvitelma että nämä edustaisivat sitten Jussin virallista omaa linjaa ja ajattelua, ja sitä ei haluta. Näin ollen näitä ei myöskään sitten perusteta. Ei haluta laittaa sanoja miehen suuhun. Kuitenkin nähtäisiin Jussin itse mielellään pistävän em. asiat pystyyn, sillä on vähintään loogista ja ymmärrettävää jos Jussin oletetaan tuntevan parhaiten omat kirjoituksensa ja niiden olennaisimmat ydinasiat, mitä toivotun UKK:n tekemisessä juuri tarvitaan. Foorumin suhteen taas kyse on ihan siitä, että jos foorumilla kuitenkin käsiteltäisiin lähinnä vieraskirjassa käsiteltyjä asioita, siitä tulisi epävirallinen "Script-foorumi", ja eikös sitten "virallinen Scripta-foorumi" olisi parempi ratkaisu? Siitä olen tietysti samaa mieltä, että on kohtuutonta vaatia Jussilta mitään sellaista, tai ylipäätään yhtään mitään. Sitä en sanoisi, että pyynnön tai ajatuksen esittäminen olisi kohtuutonta. Mistä sitä ikinä tietää vaikka Jussi innostuisi ideasta?

Toisaalta, jos nyt pitäisi leikkiä että "halla-aholaisia" on olemassa, ei minua henkilökohtaisesti loukkaa tai häiritse ajatus, että minut laskettaisiin sellaiseksi. Yleisesti ottaen olen Jussin kirjoituksista ilmenevistä poliittisista kannoista aika lailla 100 % samaa mieltä, ja Jussi on mitä ilmeisimmin sekä järki-ihminen että rohkea mies ja sekä logiikan että suomalaisten asialla. Ja jos mies pitää Tolkienin tekeleistä, ei hän pahakaan voi olla. Ainakaan kovin paha.

Olipa taas viskinhuuruisen sekavaa tekstiä, mutta humala sattui olemaan kovassa nousussa.
  
  5. joulukuuta 2008 0:09:38

Nimi : reino
Kotisivu : http://vanhasuomi.blogspot.com/2007/11/epkorrektin-teoria.html
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : No nyt sanoisin, että Tampereella Homma todellakin on nousussa! Hienoa.

Olen tuosta alla olevasta asiasta A.N:n kanssa täysin samaa mieltä. Tosin minun puolestani Lotta ja Vera ovat ihan vapaita itse määrittelemään oman halla-aholaisuutensa, if any.

Joku aika sitten ilmaan heitetty idea Monikulttuurikritiikki.fi (tms.) sivustosta oli mielestäni erinomainen. Mitäs sille ajatukselle tapahtui? (Käytettävissä ovat myös sananvapausyhdistyksen foorumi, Sisun tuleva uusi foorumi ja se jonkun totaalisesti mutta kauniisti raiskaama EU-foorumi. Mielestäni paras vaihtoehto olisi tuo mokukri.fi).

Haluaisin tuoda esille muutamia kohtia:
- on melko turha laskea sen varaan, että Jussi (tai muu ns. vakioporukka) ehtisi väsäillä foorumeja, koska kaikilla on kädet täynnä tekemistä
- A.N. ei ole mikään turha kitisijä, joka vain itkee että miksei kukaan muu tee mitään (A.N:n edellisen maanisen kaksiviikkoiskauden tulos linkissä yllä)
- nyt kaivataan uusia tekijöitä. Foorumin pystyttäminen / ylläpito on siinä mielessä mukavaa hommaa, että siinä ei tarvitse omaa henkilöllisyyttään paljastaa koko maailmalle, mutta jos porukka on tosiaan niin ujoa, ettei uskalla tulla omalla nimellään esille edes projektiryhmän kesken niin se on ai ai.
- kun/jos foorumi on valmis, tarvitaan porukalta myös tietoinen päätös ottaa se käyttöön ja siirtyä sinne
- Homma on nyt pitkälti tätä sosiaalista yhteisöllisyyttä, joka kiteytyy täällä vieraskirjassa. Ja sehän on hienoa. Homma ei kaadu siihen, jos Jussi nyt lopettaa. Se vain muuttaa muotoaan, koska Homma on jo nyt mennyt täysin viraaliksi. Mutta joka tapauksessa jatkon kannalta olisi niin paljon helpompaa, jos käytössä olisi keskitetty tietopankki, kuten mokukri.fi.

Jawohl, katkase.
  
  5. joulukuuta 2008 0:14:38

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Missä keskustelua käytäisiin?"

Vieraskirjassa tietenkin, ystäville ei sanota "ei kiinnosta enää", vaikka jollekin muulle asialle se voitaisiinkin sanoa.

"Mikä fokusoisi toimintaa?"

Vieraskirjasta riippumattomat suljetut foorumit, joilta johdetaan "spam and destroi" operaatioita, ja joiden olemassaolon on todistanut eräs viime kunnallisvaaleissa valitsematta jäänyt henkilö internet blokissaan.

Näiden foorumien tunnusomainen piirre on keskustelu asioista siten, ettei niitä voida syyttää rasismista, eli sanavalinta foorumeilla on tarkkaan kontrolloitua.

Kyseessä on siis merkittävä uhka arkemme turvallisuudelle, ja toivottavasti viranomaiset reagoivat tähän virkansa edellyttämällä tavalla.
  
  5. joulukuuta 2008 0:15:27

Nimi : Risto A.
  
Viesti : On foorumia tarjottu useaan otteeseen:

http://www.sananvapaudenpuolesta.fi/forum/

Asia nyt on niin, että tämä ei ole ollut ennalta mitenkään nähtävissä miten asiat menevät. Eikä ole edelleenkään selvää.

Se mikä riivaa jokaista helvetin keskustelufoorumia, joista olen saanut toistaiseksi tarpeeksi, on että ne ei johda mihinkään.

Vieraskirja, plain and simple, on mielestäni simppeliydesään nerokas.

Yksikään kukkulan kuningas, vakiotrolli, vakiotaisteluparit EI ota yliasemaa vaan painuu alas siinä missä kaikki muutkin, mutta pointteja luetaan. Foorumeilla, pointit menevät tyhjänpäiväisyyksiin, näihin keskittyy omat klikit jne. Homma menee vvv.

Vieraskirja formaatissa, päähuomio pysyy Halla-ahossa, joka on kiistatta aivan helvetin terävä mies, joten tässä ei ole mitään outoa tai negatiivista.

Toisinkuin voi siis luulla, foorumi ei ole hyvä alusta Hommalle. Intensiivinen vieraskirja on nerokas, koukuttava ja pointit luetaan. Se vie Hommaa eteenpäin.

Foorumeita on netti täynnä, 'ja' Homma on 'jo' lähes jokaisessa näissä tapetilla.
  
  5. joulukuuta 2008 0:19:08

Nimi : JT
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Hesari: "Museo poisti perussuomalaisten natsitunnuksen"
- Muistan kun 9-11-terrori-iskujen jälkimainingeissa joku erkkomedian senttaaja sai litteran Pakistaniin ja kävi siellä fiilistelemässä journalistina ja palasi sitten Helsinkiin suurena voittajana, niin tämä "herra ¤" ikään kuin merkkinä maailmanmiesmeiningistään tarjoili toimituksessa tuliaisina koko porukalle aitopakistanilaisia Osama bin Laden-karamellejä (vrt. Fazerin Kit-Kit). Niitä nämä Aatoksen tytöt ja pojat imeskelivät siellä isossa talossa Kiasman vieressä ja miettivät, että on se mahtavaa olla journalismin huipulla. Tuli vaan mieleen, että tajusivatko ne jo tuossa vaiheessa joutuvansa joskus säätämään persujen joulupöytädekoraatioista natsiyhteyksiä ilman toivoa onnistumisesta? Niin se urakehitys etenee: Osama-karkin imeskelijästä persujen perskarvojen perkkaajaksi. Laatulehti=laatuihmiset.
Tämä vaan tiedoksi, kun kerätään sitä katoavaa kansanperinnettä täältä Mestarin sivuilta...
  
  5. joulukuuta 2008 0:24:39

Nimi : lollerstein
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Yksikään kukkulan kuningas, vakiotrolli, vakiotaisteluparit EI ota yliasemaa vaan painuu alas siinä missä kaikki muutkin, mutta pointteja luetaan. Foorumeilla, pointit menevät tyhjänpäiväisyyksiin, näihin keskittyy omat klikit jne. Homma menee vvv.

Vieraskirja on kollektiivisen netsin tajunnanvirta, siis itse Homman tajunnanvirta!
  
  5. joulukuuta 2008 0:26:31


guestbook © freebok.net