8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103951-103975

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/12/hommawear.html
  
Viesti : Lyyli: "Mitä teen, kun en löydä siiselinkarvalankaa mistään? Pitääkö siinä myssyssä olla koristeena pienet siiselin korvat? Onko ne pikkujoulut siis 17.12 William K:ssa?"

Kudo chinchillasta. Hupsutetaan Mestaria ja sanotaan, että se on siiseliä. Pienet siiselin korvat erinomainen idea! Mestari tykkää.

Sovitaan sitten niin, että "pikkujoulut" keskiviikkona 17.12 klo 20 Iso-Roban William K:ssa. Saavun paikalle. Toivottavasti Mestarikin saapuu vastaanottamaan piponsa ja rattikelkan ja mitä niitä kaikki ihania lahjoja onkaan.

Sitä ennen Tampereella nuiva kokoontuminen ensi lauantaina itsenäisyyspäivän iltana klo 19 ravintola Kahdet Kasvot alakerta. Sinne kaikki Mansen ja lähiseudun nuivistit rohkeasti mukaan. Uusia naamoja on käsittääkseni tulossa aika monta. Paikalla myös Tampereen kaupunginvaltuuston uusi nuivavaltuutettu Heikki Luoto. Sitten jos vielä saataisiin Mansen persujen naisjaoston (Bund Persuischen Mädel) paikallisjohtajatar paikalle, niin homma olisi aivan infernaalisessa nousussa, mikä Hessulle vinkiksi tiedotettakoon! ;)
  
  4. joulukuuta 2008 22:09:50

Nimi : JJ
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tuolta ainakin löytyy lukuja turvakotien asiakkaista:

http://www.rikoksentorjunta.fi/39313.htm
  
  4. joulukuuta 2008 22:10:31

Nimi : ep
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zarathustra, sinulle kyllä vastattiin jos silloin yöllä, tosin ei Halla-ahon toimesta. Kelaa nyt keskustelua sinne niin löydät haluamasi tiedot.
  
  4. joulukuuta 2008 22:15:09

Nimi : Anu Sorja
  
Viesti : "Mikähän helevetti saa miehen esiintymään lyylinä, elinana, anuna tai lottana..homous, transuus vai joku muu pervous..? Hyi saattana että sylettäää..varmaan pitävät sukkahousujakin."

:) Mikä saa ihmisen pelleilemään jonkun blogin vieraskirjassa.

  
  4. joulukuuta 2008 22:15:18

Nimi : tapio
Kotisivu : Maailma muuttuu - rasismi pysyy
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Löytyi tällainen ei-raivosuvaitsevainen lahopää. Aikuinen mies mutta omaa 17-wee lukiolaistyllerön mielen.

Varsinkin kommenti 16. kannattaa lukea.

Yrjötapiomainen ajatteluni on se että jos aidan yli joskus tohtii astua ja tehdä sen käsi ojossa ennemmin kuin nyrkissä niin lopputulema ei ainakaan voi olla negatiivinen.

Tyyppi elää vielä nelikymppisenä jotain teini-iän intereilausta!

Ei mitään konkreettista tai todellisuuteen viittaavaa vaan naismaista jauhamista ja eestaas vatkaamista. En tarkoittanut sitten herjata naisia vaan tuota hinttaria joka elää jossain piistialiti-tilallaan erossa todellisuudesta. Feminiiniset ominaisuudet ovat ihania, siellä minne ne kuuluvatkin.
  
  4. joulukuuta 2008 22:20:20

Nimi : Zngr
  
Viesti : Zngr, mistä sinä tiesit niiden kulttuurin? Oliko niillä sellaiset arabimekot päällä?

Oliskohan arabiankieli, tummahko iho ja hiukset. Ja joo joo, on minulla pari arabikaveria, tätä en sano siksi että "en ole rasisti... mutta minä olen sitä mieltä, että" vaan sen takia, etten sekoita ihan heti arabia ja kiinalaista. Tosin, ehkä kyseessä ovat aina olleet suomalaiset miehet, jotka näyttävät arabeilta, ja esittelevät itsensä vaikka marokkolaisiksi. Tuo ei ole niin tärkeä asia, mutta ihan oikeasti, jos stadin ja mitäkeskuksen yössä mellastaa arabiaa huutavia miehiä jotka leipovat turpaan soomihooria, en usko, että kaikki saavat siitä parhaan kuvan.

Tuo on tosin asia jota ei kannata koskaan mainita, sillä anekdootit omasta elämästä eivät kelpaa todisteeksi mistään. Yritin vain sanoa, että monikulttuurisuuden kohtaaminen ei ole aina hirveän positiivinen asia kaikille. Silti voisi yrittää olla luomatta siitä yleistäviä mielipiteitä.

Ja vastaus kysymykseesi: väkivaltaa niin vieraan lauman uroksia, kuin oman lauman petturinaaraita kohtaan.

Häh? Jos arabimies vetää turpaan naista, jota ei ole tuntenut kuin viisi minuuttia, miten se täsmää kumpaankaan? Tai naista, jonka kanssa on naimisissa? Onko se silloin vieraasta laumasta oleva mies? Vai onko nainen vieraasta laumasta? Jostain syystä meiskaavat arabit ovat jättäneet minut rauhaan, rasistiset ja misogyyniset hyökkäykset kohdistuvat sitten porukan pienimpään tai naisiin. Mutta kuten sanoin, nuo ovat anekdootetja. Lukekaamme mielummin uutisia, emmekä pelkästään hesaria.

Homman nimi on biologia. Eiks vaan? Vai onko se sittenkin uusi aivopieru/meemi minkä puitteissa päteä omalla älyllään?

Ai biologia on syynä siihen, että arabimiehet kokevat naisten kohtelun samalla tavalla, kuin eläimien kohtelun (yleistys), toisin kuin vaikka ruotsalaiset tai suomalaiset miehet (toinen yleistys), jotka kohtelevat naisia ihmisinä? Vai onko pointtisi se, että oikeasti suomalaiset ja hurrit kohtelevat naisia vielä huonommin kuin arabit (josta ei ole minkäänlaisia todisteita missään, livenä tai tilastollisesti)? Tuota en voi allekirjoittaa millään. Mikään, ei yhtään mikään, viittaa siihen.
  
  4. joulukuuta 2008 22:23:45

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Toni: "Kerro myös ihmeessä miten tuo somalien työttömyysluku on laskettu. Mestarin (ja meidän muidenkin) perusongelma on, että somaliperheissä on usein työtön isä, nainen, joka ei koskaan tule menemään töihin sekä vaihteleva lukumäärä lapsia. Tällainen kotitalous ei paranna huoltosuhdetta vaan huonontaa sitä. Tätä tosiseikkaa ei muuta mitenkään se, onko somalimiesten työttömyysprosentti 20, 30 vai 54 %. Vai väitätkö, että somalit parantavat tällä hetkellä Suomen huoltosuhdetta? Jos väität, esitä omat lukusi."

Zarathustra vaatii että luvut koskisi kaikkia Somaliassa syntyneitä eikä vain Somalian kansalaisia. Harmi tosin että mikään taho ei kerää sellaisia tilastoja.

Sen sijaan Työministeriö on kerännyt tilaston eri kansalaisuuksien työvoimasta vuonna 2005 ja työttömyysasteesta vuosina 2001-2005.

Somalian kansalaisia oli työvoimassa 1345, ja heidän työttömyysaste oli 59. Koko väestössä Somalian kansalaisia oli 4704, joista 3047 oli ikäryhmässä 15-74. Tästä saadaan seuraavat luvut: 551 oli töissä, työllisyysaste oli 18.1% laskettuna ikäryhmälle 15-74, työvoimaosuus oli 44.1% ja huoltosuhde 7.54.

Vastaavat luvut koko Suomen väestölle olivat vuonna 2005 2621000 (työvoima), 3948000 (15-74-viotiaat), 5255580 (väestö), 8.4% (työttömyysaste), 60.8% (työllisyysaste 15-74), 66.4 (työvoimaosuus) ja 1.19 (huoltosuhde).

Jos Zarathustra välttämättä haluaa, voidaan tähän laskea mukaan ne Somaliassa syntyneet, jotka eivät ole Somalian kansalaisia. Oletetaan että heidän ikäjakauma on sama kuin muidenkin somalien, ja työttömyysaste, työllisyysaste ja työvoimaosuus on sama kuin kaikilla muillakin Suomessa asuvilla.

Somaliassa syntyneitä oli tuolloin Suomessa 5060, eli 356 enemmän kuin Somalian kansalaisia. Edellämainitun oletuksen mukaan 64.8% niistä oli 15-74-vuotiaita, eli 231, ja näistä 60.8% olivat töissä, eli 140, ja 8.4% työttömänä, eli 16.

Lasketaanpa "kaikkien somalien" työllisyysluvut uudestaan, silleen että nämä työllistyneet uudet kansalaisetkin ovat mukana. Eli työvoima 1345+140+19=1504, työikäiset 3047+231=3278, väestö 5060, työvoimaosuus 45.9%, työllisyys 21.1%, työttömyys 54.1%, huoltosuhde 6.3.
  
  4. joulukuuta 2008 22:29:20

Nimi : rähmis
  
Viesti : "eli onko sinusta niin, että Länsi-Euroopassa ei ole maahanmuutosta syntyneitä ongelmia"

Hesarin keskusteluita kohtuullisen usein seuranneena olen havainnut Zarathustran myöntävän maahanmuuttajissa olevan yksi ongelmaryhmä yli muiden - suomalaisiin nähden täysin erilaisen naiskäsityksen omaavat virolaiset, jotka raiskaavat rutiininomaisesti suomineitoja Hangosta Utsjoelle 24-7-365.
  
  4. joulukuuta 2008 22:30:59

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Usko, toivo ja hakkaus pt II oli siis kyseessä Zarathustran argumenttipamauksessa.

Miehet vastatkaa toki tähän empiriseen tutkimukseen, joka selittää kansakunnan henkisen tilan sekä kertoo jotain lisää, kunhan keksin syyllisen:

1. Mies! Onko naisesi uhkaillut, solvannut tai panetellut sinua koskaan ja mitenkään?

1a. Jos on niin otitko asian raskaasti?

2. Miltä se tuntui?

2a. Aijaa, Voi voi.

3. Mites nyt sitten?

= AHA!
  
  4. joulukuuta 2008 22:32:04

Nimi : Zngr
  
Viesti : Vera: ja kiitos jälleen.

Noista turvakotitilastoita olen kuullut myös ns. paremmalta puoliskoltani joka on sosiaalialalla.

Sen takia minua hämmentävätkin erityisen paljon väitteet, että seksuaalisen väkivallan tilastot sekä perheensisäiset pahoinpitelyt ovat ainoastaan suomalaisten miesten taakka.

Jos mamut (jälleen kerra, tietyistä ryhmistä) kunnostautuvat niin uljaasti ilmi tulleissa naisiin kohdistuvissa rikoksissa, miksei sama päde myös heidän neljän seinän sisällä tapahtuvaan perhe-elämään? Ei ole yksi tai kaksi feministiä, jotka ovat huutaneet sitä, että pakkoavioliitossa elävä muslimityttö raiskataan kotona käytännössä joka päivä. Silti sitä ei oteta suomalaisessa keskustelussa huomioon, vaan jauhetaan vain tuota "15 000 raiskausta jotka ovat suomalaisen miehen muh duh fob..." Eikö olisi jotenkin itsestäänselvää olettaa, että kulttuuri joka neuvoo vetämään eukkoa turpaan ja jossa se ei ole edes tuomittavaa, harrastaa väkivaltaa kotonaan myös enemmän kuin suomalainen kalapuikkoviiksi, jonka vastaavaa käytöstä halveksitaan julkisesti.

Tätä käsitystä tukee myös tosiaan se kuinka maahanmuuttajanaisilla on yhtä räikeä yliedustus turvakodeissa kuin maahanmuttajamiehillä tietynlaisissa rikoksissa.

Se ei kuitenkaan pysäytä suomalaista arkea halveksivia hörhöjä tai Isoa tsetaa ulvomasta, että H-a vääristelee totuutta. Niinku, mitä.
  
  4. joulukuuta 2008 22:32:53

Nimi : S.T.Rawman
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "En tarkoittanut sitten herjata naisia vaan tuota hinttaria"

Hienoa ettet halua herjata mitään ihmisryhmää.
  
  4. joulukuuta 2008 22:35:58

Nimi : KnHn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Itse vedit esiin sen, että alkuasukkaat tuijottelevat suu ammollaan kun lännen tukema korruptoitunut despootti vedättää. Mutta antaa sen olla, eikä takerruta siihen.

Kieltämättä sen savimajavertauksen voi ymmärtää pahastikin väärin. Pitääkö alkaa selittämään erikseen milloin missäkin lauseessa on humoristinen elementti mukana? Ilmeisesti pitää, mitä en rupea tekemään, joten vastaavanlaiset jätän suosiolla seuraavilla kerroilla väliin.

Ei ole, 500 miljardia on menny suoraan ilmaisena apuna (Meredit, State of Africa, p. 638). Yhteensä Länsi-maat ovat vuoteen 2006 mennessä dumpanneet 2.3 triljoonaa dollaria puhtaana apuna maailmalle, ja siitä ei ole etenkään Afrikassa jäänyt mitään näytettävää.

Siinähän ne 500 miljardia ovat aivan helposti menneet kaikki loppujen 1 800 miljardin lainojen korkojen maksuun. (Nopeasti päässälaskettuna mitä muutaman prosentinkin korko tekee 50 vuodessa pääomalle.)

Enemmänkin tuo tapaus kuvastaa sitä kuinka huonosti organisoitua toiminta on - -

Tämä huonompi organisointi liittyy varmasti tähän keskinmääräistä alhaisempaan älykkyyten vai? Vaikka se olisikin nigerialaisilla jopa 40 pojoa (ja paskat on) suomalaisten keskiarvoa heikompi, niin helposti voidaan todeta, että Nigeriasta löytyy yli 100 miljoonaisesta kansasta enemmän älykkäämpiä kuin suomalaisisia, joiden älykkyys on korkeampi kuin keskiarvon (keskiarvon alle ja yli jää äo-sönkötyksessä käytetyssä Gaussin käyrässä kummallekin puolelle yhtä paljon väkeä). Pitääkin muuten tehdä tarkat laskut, koska äkkiseltään tuntuu, että Nigerian kokoisesta maasta löytyy jopa tuolla ääliörasistisella keskiarvolla enemmän edustajia millä tahansa äo:lla, kuin Suomen kokoisesta maasta vastaavia. Keskiarvo on Gaussin käyrällä varsin hämäävää, kun kyseessä noinkin erisuuruiset populaatiot.

Sen sijaan jos tuo 8 miljardia olisi sijoitettu vaikka tieverkostoon tai tuotantoon joka sopii Afrikkaan... Mutta ei, piti saada terästehdas.

Aivan oikein, niin olisi voinut ja olisi pitänyt. Ikiliikkujan ostamiseen päädyttiin luultavasti sen myyneen monikansallisen yrityksen tarjottua enemmän kickbackiä korruptoituneelle hallitukselle kuin vaihtoehdot, joista olisi ollut tavalliselle "alkuasukkaalle" enemmän hyötyä.

Häh? Joka tapauksessa, jos joku voi tehdä Nigeriassa toimiville monikansallisille jotain, se ovat Nigerialaiset itse.

Totta helvetissä tuolle voi muutkin tehdä jotain ja pitääkin tehdä. Usein tässä on kyse siitä, että monikansalliset yritykset eivät riko toimimassaan Afrikan maassa juridisia normeja (kun lait ovat rukanneet korporaatiolle sopiviksi lahjusrahaa nauttivat korruptoituneet hallitukset), mutta jos ne harjoittaisivat samaa kotimaassaan (minne voitotkin kilahtelevat), niin päädyttäisiin välittömästi vähintäänkin rikostutkintaan. Moraaliton toiminta ei ole paikkaan tai sen lakeihin sidottua. Asia ei muutu yhtään sen hyväksyttävämmäksi.

Ei, mutta kyllä luonnovarat tuottavat Afrikkalaisillekin jotain.

Afrikkalaisten saama osa monikansallisten yritysten voitoista, jotka on tehty luonnonvaroja ryöstämällä, on täysin marginaalinen. Yleensä ne menevät kokonaisuudessaan juurikin sille korruptoituneelle hallitukselle tai mainitsemallesi sotalordille.
  
  4. joulukuuta 2008 22:36:06

Nimi : Mikael
  
Viesti : Oho olipa todella ihmeellistä kun katsoi tuon Anja Snellmanin vetämän aamuteeveen?

Siis mediassa voidaan keskustella jopa päivänselvistä asioista ilman rasistikiljunatsiskiniperäkammarinvanhapoika jolta italiaano vei vaimon viimevuosisadalla,siis niinku media voi sittenkin parantua vihervasuritaudista.

Toivottavasti Matti "Anteeksi" Vanhanen ei riennä heti huomenna kaikilta maailman mamuilta anteeksi pyytämään Snellmanin puolesta joka sentään kehui Jussia ja hänen vaimoaan vuolain sanoin.

Homma^^^,Reach for the sky
  
  4. joulukuuta 2008 22:40:28

Nimi : reino
  
Viesti : Maastamuuttaja: "Minusta Jussin kannattaisi pikku hiljaa avata frakinsäästötili."

Kyyyllähän Jussilla frakki on. Ja miten komealta Mestari näyttääkään tanssimassa frakissaan kutrit hulmuten, kun Jukka Kulttuuriton-kulttuuri Relander soittaa taustalla pirunpolskaa. :kuvia:
  
  4. joulukuuta 2008 22:44:37

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Knhn -jotain: " Yleensä ne menevät kokonaisuudessaan juurikin sille korruptoituneelle hallitukselle tai mainitsemallesi sotalordille."

Tarkennetaan nyt vielä: korruptoituneelle afrikkalaiselle hallitukselle tai afrikkalaiselle sotalordille.

Ja kyllä. Jos se ei olisi se, se olisi joku muu. Normimeininki. Nämä meille. Mobutu Sese Seko.
  
  4. joulukuuta 2008 22:45:06

Nimi : Karl Barx
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : TV2 juuri nyt. Rehellisiä pyhiinvaellusmatkojen järjestäjiä...
  
  4. joulukuuta 2008 22:45:14

Nimi : äbid
  
Viesti : (Älyllisesti) laiska täällä hei. Onko kukaan saanut kalaa Sakarin kolmosluukusta? Ittellä pirun hankalaa.

(Joo... jaksoin ohjeiden lukemisenkin jälkeen vaan noin 3 min...)
  
  4. joulukuuta 2008 22:46:30

Nimi : Vierasse
  
Viesti : [link=http://www.youtube.com/watch?v=c5PEJk7iv_0]
  
  4. joulukuuta 2008 22:48:22

Nimi : äbis
  
Viesti : Karl Barx: Kiitos, meinasi unohtua.

("Kaaban kivi: tässä on muslimimaailman keskipiste.")

Eli toi hiekanjyvä atomeiksi niin homma ^^^?
  
  4. joulukuuta 2008 22:49:09

Nimi : jeremies
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Tämä on varmaankin ollut täällä, mutta koska tänne tulee joka päivä uusia lukijoita, niin laitetaan illan iloksi.

Jeff Dunham - Achmed the Dead Terrorist

http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go
  
  4. joulukuuta 2008 22:49:39

Nimi : Mullah Abdullah
Kotisivu : http://www.24dash.com/news/Communities/2007-05-24-Schoolgirl-s-b
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Vieläkö maistuu kebab?
  
  4. joulukuuta 2008 23:03:23

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mufti paasaa kanssa, että vaimon on Koraanin mukaan annettava miehelle aina ja HETI, jos vaan mies haluaa, oli tilanne mikä tahansa."

Mufti on oikeassa. Lehmä suura 2:223

Your wives are as a tilth unto you; so approach your tilth when or how ye will; but do some good act for your souls beforehand; and fear Allah. And know that ye are to meet Him (in the Hereafter), and give (these) good tidings to those who believe.

l. rupisen suomikoraanin käännös hieman korjattuna:

Vaimonne ovat teidän vainionne, käykää vainiollanne mielenne mukaan, mutta suorittakaa myös ensin jotakin hyvää sielujenne puolesta. Pelätkää Jumalaa ja tietäkää, että tulette kohtaamaan hänet. Julista, Muhammed, uskovaisille ilosanomaa!
  
  4. joulukuuta 2008 23:04:08

Nimi : Mullah Abdullah
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Linkki ei näköjään mahtunut URL-kenttään.

http://www.24dash.com/news/Communities/2007-05-24-Schoolgirl-s-body-chopped-up-and-mixed-into-kebabs

Vieläkö maistuu kebab?
  
  4. joulukuuta 2008 23:05:28

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vaikka vieraskirja onkin rikki, koska keskustelua ei viestien määrän vuoksi ei voi enää käydä, niin veikkaan:

Vieraskirjan materiaalista saa:
A. Suomen kansallisarkistoon hyvän kokoelman
B. Tyhjentävän yhteiskuntapoliittisen teossarjan
C. Harvinaisen hyvin dokumentoidun ajankuvan yhden aikakauden murtumisesta Suomessa. Vahinko, kun tätä ei oikein helposti saa kuvalliseen muotoon.

Kenellä lienee tekijänoikeudet?
  
  4. joulukuuta 2008 23:10:24

Nimi : Zngr
  
Viesti : Kieltämättä sen savimajavertauksen voi ymmärtää pahastikin väärin. Pitääkö alkaa selittämään erikseen milloin missäkin lauseessa on humoristinen elementti mukana?

Ei pidä, hyvä oli huumori.

Siinähän ne 500 miljardia ovat aivan helposti menneet kaikki loppujen 1 800 miljardin lainojen korkojen maksuun. (Nopeasti päässälaskettuna mitä muutaman prosentinkin korko tekee 50 vuodessa pääomalle.)

Ne 500 miljardia makaavat despoottien tileillä. Mutta totta on, että sitä lainaa ei olisi pitänyt ikinä ottaa. Afrikka alkoi mantereena lainaamaan kovasti 60-luvulla ja sen jälkeen, kun ensimmäisellä kierroksella valittujen presidenttien katastrofaaliset taloudelliset ja sosialismiin perustuvat projektit romahduttivat koko mantereen talouden. Huomioi, ettei lainoja olisi pyydetty, eivätkä WB/IMF olisi niitä myöntäneet, elleivät itsenäisyyden jälkeen Afrikan valtiot olisi toinen toisensä jälkeen ajaneet talouttaan alas. Maatalous mm. käytännössä lakkautettiin kautta mantereen, ja tuotanto siirrettin kansallisille operaatioille jotka pyörivät uskomattomalla tappiolla projekteja, jotka eivät voi tuottaa mitään. Esim. Ghanassa oli tuottava ja pitkälle kehitetty maataloussektori, joka ajettiin alas säännöstelemällä sosialismin henkeen hintoja ja kappaamalla yksityinen tuotanto valtiolle. Ajan Afrikkalaisten johtajien retoriikasta löytyy kerta toisensa jälkeen puheita joissa väitetään, etteivät Afrikkalaiset osaa valvoa omia etujaan ja yksityinen liiketoiminta vaarantaa itsemääräämisoikeuden joten teollisuus ja tuontanto kansallistettiin - seurauksilla jotka kaikki tiedämme. Kansallistaminen toteutettiin yleensä pakkolunastuksin.


Tämä huonompi organisointi liittyy varmasti tähän keskinmääräistä alhaisempaan älykkyyten vai? Vaikka se olisikin nigerialaisilla jopa 40 pojoa (ja paskat on) suomalaisten keskiarvoa heikompi, niin helposti voidaan todeta, että Nigeriasta löytyy yli 100 miljoonaisesta kansasta enemmän... Gauss... suomalaiset... Gauss... populaatiot.


Eikä liity, mitä helvettiä, oletko tahallaan typerä? Olen jo kertaalleen kirjoittanut sinulle, etten välitä Vanhanen & Lynch ÄÖ teoksista erityisemmin. En ole kertaakaan edes maininnut alhaista älykkyyttä syyksi Afrikan tilanteelle. On outoa, että hyökkäät tai väittelet kanssani siltä pohjalta, että afrot ovat jotenkin tyhmempiä ja kaikella on tekemistä ÄÖ:n kanssa, kun minä nimenomaan olen sellainen joka ei ole koskaan yrittänyt perustella omia tai Afrikan tilanteeseen liittyviä argumentteja sillä, tai ole muutenkaan kiinnostunut väittelemään ÄÖ:n suhteesta HDI:hin tai BKT:hen.

Epäonnistumisiin löytyy mielestäni aivan tarpeeksi muita syitä, meuhkaa ÄÖ:sta siis jonkun toisen kanssa. En minä siihen (vieläkään) lähde.
  
  4. joulukuuta 2008 23:10:25


guestbook © freebok.net