8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103926-103950

Nimi : Zngr
  
Viesti : K.Horsmahuuli: Amerikkalainen insinööri taas blogitti seuraavaa: hän oli käynyt Arabiassa komennuksella mm. tarkastamassa ja korjaamassa sähkölinjoja. Arolta löytyi kiinniruostunut sähkökaappi, joka oli ilmeisesti pettänyt ja jota oli sangen hankala saada auki. Kukaan ei ollut käynyt katsomassa linjan ns. lodjuja sen jälkeen kun se oli rakennettu 10-vuotta sitten. Kun hän ihmetteli asiaa vastaus oli "Allahin tahto".

Sähkö juoksee paikasta A paikkaan B, inshallah. Jos Allah ei halua, että näin tapahtuu, täyttyy kaappi hiekasta tai vedestä, inshallah jos sataa. Jos Allah on suopea, se toimii jatkossakin. Mitä sitä turhaan ihminen huoltamaan, jos uskoo Allahiin.

Tuli vaan mieleen tuosta youtube -linkistä missä närkästynyt Saudi (?) saarnasi sitä ettei kukaan tee, Allah sentään, ikinä töitä, ja eihän se nyt näin toimi.

Joku nääs väitti, että arabikulttuurissa työt on lähinnä orjia varten ja miehien ei tulisi moisella käsiään liata jos oman arvonsa tuntee. Yleistys tietenkin jne...
  
  4. joulukuuta 2008 21:20:55

Nimi : ruiskukka
Kotisivu : http://www.psywarrior.com
  
Viesti : J Räsänen

Viesti : Tätä olen vähän pelännyt, joku perusääliö on laittanut "Arbeit macht frei" tekstin jouluasetelmaan. Toivottavasti Perussuomalainen puolue antaa sille ääliölle kunnon sakinhivutuksen saunan takana, koskä nämä ovat juuri niitä asioita, joita poliittiset vastustajat janoavat. Koko hyvä aate ja keskustelu on helppo tuhota lapsellisilla ylilyönneillä ja sopimattomalla käytöksellä. Tällaista se tekee, kun on pieni puolue ja kapea materiaali


Nousevan opposition tulisi siis kurmuuttaa omiaan jos he poikkeavat valtaapitävien asettamista raameista/totuuksista/oikeista tunteista??

Olettekos kuulleet: meet the new boss, same as old boss

Ruiskukka, orvokki, peeäs, netsi, kriitikko...

Olisi ehkä syytä miettiä mitä tässä oikein puolustetaan ja miten 'syvällä' olevat perusoletukset/periaatteet ovat meille haitallisia.

Itse en puolusta mitään vitun hyviä arvoja tai muita ajatusrakennelmia vaan Suomen kansan olemassaoloa.

Tulisi keskittyä toiminnallisuuteen ulkomuodon ja mielikuvien sijaan.

Homma on mielikuvilla taistelua juutuupissa ja vielä olemassa olevien perusoletuksien ja arvoasteikon mukaan. Homma on aivopierua ja muutos tapahtuu vain menttaalitasolla. Kasari->ysäri, kokdemrkp->perse
  
  4. joulukuuta 2008 21:21:26

Nimi : Mäd
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Tämä on hauska:
http://1.bp.blogspot.com/_Rlxe_Vm-aM0/R7xTgQCdP_I/AAAAAAAAABA/9XTMYWvUoSQ/s1600-h/hitlerhallaahola9.gif

"


Mielestäni kuvavalinta on loukkaustarkoituksessa hieman kehno. "JUSSI, SÄ OOT IHA MANNERHEIM!" Ainakin meikäläisen silmään tuo hieman, miten sen nyt sanoisi, vie terää loukkaukselta pois. :)
  
  4. joulukuuta 2008 21:21:34

Nimi : MW
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Tahdon Pirjon!

-----
Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Erittäin hyvä ja totuuden mukainen kuvaus Jackass.Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi.Julkinen ei tarkoita tätä vieraskirjaa vaan jotain esim tv-mediaa.

22. marraskuuta 2008 15:10:06
--------

Sikäli ovelasti muotoiltu trollilta: "perussuomalaisen ja Halliksen...", koska JHa itse ei lie virallisvoimaistettu PerSu. Vain värinäinen.

Mutta. Pirjo, toivo vaan. Kyllä toimitetaan.
  
  4. joulukuuta 2008 21:21:52

Nimi : Sivusta seuraaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Aamulla luin juttua Snellmanista ja jopa luulin sitä vitsiksi. Nyt kun töiden jälkeen näin Snellmanin netti-tv:stä niin tuli outo tunne siitä, ettei tämmöistä vielä joku kuukausi sitten olisi voinut kuvitellut näkevänsä telkkarista varsinkaan Snellmanin puhumana.
  
  4. joulukuuta 2008 21:22:33

Nimi : Zarathustra
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Minun ongelmani on rasistinen numeroilla valehtelu. Ovatko ne ongelmat todella mielestänne, niin pieniä, että pitää aina liioitella ja vääristellä?

Minä en anna linkkejä siitä tutkimuksesta. Kysykää Mestarilta, sillä hänenhän ne täytyy tuntea, kun tietää luvun hihasta vedetyksi.

Sama pätee työttömyyslukuihin: onko Mestari todella tehnyt vain vahingossa niin alkeellisen virheen, että luulee Somalian kansalaisten työttömyysprosenttia samaksi asiaksi kuin somalien työttömyysprosentti?

Täytyy myöntää, etten pidättele henkeäni Mestarin vastausta odotellessani...
  
  4. joulukuuta 2008 21:26:46

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Johannes Nälkäkorven blogista:
"...Tohtori Jussi Halla-ahon ilmaantuminen näyttämölle merkitsee yhtä käännekohtaa Suomen historiassa. Aina kun Suomi on ollut vaarassa, on ilmaantunut suurmiehiä, jotka ovat pelastaneet maan ja kansan. Halla-aho on yksi heistä. Hän uskalsi ajatella aikana, jolloin ajattelu ei ollut luvallista, jolloin väestön enemmistö oli demoralisoitu median ja poliitikkojen toimesta, jolloin sana ei ollut vapaa...."
  
  4. joulukuuta 2008 21:27:36

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Pirjo
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Erittäin hyvä ja totuuden mukainen kuvaus Jackass.Voin syödä hatullisen paskaa jos joku korkeastikoulutettu tunnustautuu julkisesti perussuomalaisen ja Halliksen kannattajaksi.Julkinen ei tarkoita tätä vieraskirjaa vaan jotain esim tv-mediaa.


Pirjo,

Lupaan sinulle, että tunnustaudun Halla-ahon tukijaksi ja perussuomalaisten kannattajaksi, jos pääsen esiintymään tv:ssä. Näytän kyllä todistukset yms paperit.

Ehkä muitakin ilmoittautuu. Ehkä siinä samassa tv-lähetyksessä sinä voit syödä sen hatullisen.

Hei... tämähän on uusi tosi-teevee formaatti :-) Ensimmäisen episodin sisältö. Kuusi tohtoria, 17 maisteria ja 12 dippa-inssiä tunnustaa olevansa Halla-ahon kannattajia ja Pirjo syö hatullisen paskaa.

acc
  
  4. joulukuuta 2008 21:31:20

Nimi : Risto A.
  
Viesti : "Minun ongelmani on rasistinen numeroilla valehtelu."

Sinun ongelmasi on kukkula, jossa on väärä kuningas. Sinun pitäisi olla siellä ja saada huomiota.

Voit osoittaa valeen:

1. näyttämällä tutkimuksen, johon toistuvasti vetoat

2. katso kohta yksi.
  
  4. joulukuuta 2008 21:31:48

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Iso tseta,

Me täällä olemme pääosin aikuisia. Ymmärrämme, mitä eroa on todellisilla ongelmilla ja kaikenlaisella sensaatiohakuisuudella. Typerä huutelu on sekä moraalisesti väärin että käytännön kannalta haitallista. Se

1) haittaa todellisten ongelmien tehokasta analysointia, ratkaisemista ja rajaamista,
2) satuttaa helvetin ikävästi todellisten ongelmien uhreja,
3) tekee huutelijasta torven.

Tuo "VHM raiskaa 15000 naista vuodessa" on juuri em. kaltaista täysin idioottimaista huutelua. Toinen ajankohtainen esimerkki on se kidutus-"tilasto". Vakuutan, että todellista vainoa pakenevat, todella kidutetut ihmiset kiroavat katkerasti niitä perseenreikiä, joka kertoo passin hukkuneen ja kauheasti kidutetun. Aivan samalla tavalla kuin raiskatut kiroavat niitä, jotka pyrkivät trivialisoimaan ja sotkemaan koko asian.
  
  4. joulukuuta 2008 21:32:10

Nimi : AIP
  
Viesti : "Iso tseta,

Jos se 15 000 on tutkimustulos, niin missä on se tutkimus?"


Ettei se olisi vielä tekemättä? Jos tämä oli niitä tutkimuksia, joissa on ollut tapana määritellä lopputulos etukäteen ja suorittaa tutkimus joka tukee ko. tulosta. Naisliike hoi!
  
  4. joulukuuta 2008 21:37:32

Nimi : MW
  
Viesti : Mitä teen: Huutelen

Mitä kuuluu Pirjo-Leena
Vieläkös sun ihanteena

on JackAss ja Ritva Viljanen

Minä nauramaan ratkenneena
Oon hilpeä ja ivallinen

Z: palaa kohtaan yksi.
  
  4. joulukuuta 2008 21:38:19

Nimi : Toni
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zarathustra, huhuu!

sinulle esitettiin vastakysymys: miksi oletat, että maahanmuuttajamiehet syyllistyisivät näihin kotiraiskauksiin sen harvemmin kuin suomalaisetkaan? Oletettavaa on, että he syyllistyvät siihen useammin, koska he syyllistyvät puskaraiskauksiinkin useammin. Et tunnu olevan lainkaan kiinnostunut tästä. Ei taida sopia omaan poliittiseen agendaasi.

Kerro myös ihmeessä miten tuo somalien työttömyysluku on laskettu. Mestarin (ja meidän muidenkin) perusongelma on, että somaliperheissä on usein työtön isä, nainen, joka ei koskaan tule menemään töihin sekä vaihteleva lukumäärä lapsia. Tällainen kotitalous ei paranna huoltosuhdetta vaan huonontaa sitä. Tätä tosiseikkaa ei muuta mitenkään se, onko somalimiesten työttömyysprosentti 20, 30 vai 54 %. Vai väitätkö, että somalit parantavat tällä hetkellä Suomen huoltosuhdetta? Jos väität, esitä omat lukusi.
  
  4. joulukuuta 2008 21:38:43

Nimi : Sami
Kotisivu : http://www.snopes.com/crime/statistics/superbowl.asp
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ettei vaan olis tota kauraa?
  
  4. joulukuuta 2008 21:39:28

Nimi : Gay Radar: Wiiiiiik Wiiiiikk Wiiiiik
  
Viesti : Mikähän helevetti saa miehen esiintymään lyylinä, elinana, anuna tai lottana..homous, transuus vai joku muu pervous..? Hyi saattana että sylettäää..varmaan pitävät sukkahousujakin.


  
  4. joulukuuta 2008 21:39:57

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Juu, on sukkahousut ja lisäksi rintaliivitkin.
  
  4. joulukuuta 2008 21:43:59

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Gay,

Luultavasti kyseessä on keskivaikea tai vaikea homous. Soitapa Tohtori Tornadolle ja sano sille haudantakaisella äänellä, että "KATKASE!"
  
  4. joulukuuta 2008 21:44:11

Nimi : herra 4x
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : (Sivusta seuraaja kirjoitti): "Aamulla luin juttua Snellmanista ja jopa luulin sitä vitsiksi. Nyt kun töiden jälkeen näin Snellmanin netti-tv:stä niin tuli outo tunne siitä, ettei tämmöistä vielä joku kuukausi sitten olisi voinut kuvitellut näkevänsä telkkarista varsinkaan Snellmanin puhumana".

Samat sanat. Katselin tuon MTV3:n aamutvklipin ja täytyy sanoa, että Anja Snellmanin järkevä puhe nosti hänen osakkeitaan silmissäni valtavasti. Ikävä, että tälläiset yllätykset, että julkisuuden ihmiset puhuvat/uskaltavat puhua järkevästi maahanmuutosta ja multikulti-ideologiasta ovat vielä niin harvinaisia, että päivä pelastuu jo sillä, että joku sanoo telkkarissa järkeviä.

Halla-aho on ladunaukaisija. Pato on murtunut.

En ole aivan tyytyväinen edellisen kappaleen kielikuvien yhteensopivuuteen, mutta minä en olekaan Halla-ahon tasoinen kirjoittaja. Asiasisältö kuitenkin pitää paikkansa.
  
  4. joulukuuta 2008 21:45:26

Nimi : M.
  
Viesti : Z ei anna viitteitä tutkimukseen, koska ei ole varsinaista tutkimusta kuitenkaan lukenut, ainoastaan viittauksia siihen. Ko. tutkimus taitaa löytyä täältä:

http://www.optula.om.fi/37928.htm
  
  4. joulukuuta 2008 21:46:18

Nimi : Zngr
  
Viesti : Zarathustra:

ok, eli onko sinusta niin, että Länsi-Euroopassa ei ole maahanmuutosta syntyneitä ongelmia, tai että maahanmuuton hyödyt ovat niin moninaiset ja edukkaat, että ongelmat jäävät toisarvoiseksi ja sen kaltaista maahanmuuttoa mitä on harrastettu mm. kolmansista maista 60-luvulta lähtien (90-luvulta Suomessa) tulisi jatkaa, samalla tavalla?

Esimerkiksi minä toivon, että maahanmutto olisi todella voimavara, eikä ainoastaan taloudellinen rasite, siis kun lopputulemaa lasketaan, ja ettei se lisäisi rikollisuutta, vähentäisi turvallisuudentunnetta muualla kuin kiljuskinien blogeissa, sekä parantaisi ihmisten luottamusta toisiinsa ja eri kulttuureihin, ja vaikuttaisi positiivsesti huoltosuhteeseen.

En yritä vastata sinun H-a:lle tekemiin kysymyksiin tjsp, nämä ovat ihan omia kysymyksiäni sinulle.

Minusta näyttää siltä, että maahanmuutosta on enemmän epäedullisia seurauksia maahanmuuton kohteena olevalle yhteiskunnolla, jos maahanmuutto toteutetaan kuten vaikka Saksassa, Ranskassa ja Hollannissa on tehty 60-luvulta, ja Suomessa 90-luvulta.

Minä en niinkään välitä, onko jonkin maahanmuuttajaryhmän yliedustus nimenomaan rikoksessa X 5 kertainen vai 50 kertainen, jos se vaikuttaa negatiivisesti ja ylittää reilusti kantaväestön aiheuttaman harmin, jolloin se ei ole hyvä asia. Samoin kuin ei ole hyvä asia jos se huonontaa huoltosuhdetta tai vaikuttaa negatiivisesti ihmisten luottamukseen muihin maan asukkaisiin. Ja nyt en tarkoita sellaista sosiaalisen kontraktin purkautumista joka johtuu kiljuskineistä jotka viihavat kaikkia vihreitä tai ruskeita ihmisiä sen takia, että he ovat vihreitä tai ruskeita tai muslimeja, vaan sellaista että tavalliset kansalaiset kohtaavat monikulttuurisuuden negatiivisesti vaikka varkauksien, pahoinpitelydein tai niiden ihan liikaa esillä olleiden raiskausten muodossa ja havaitsevat ympäristönsä sillä tavalla, että maahanmuuttajat lisäävät niitä huolimatta siitä että Suomessa on tarpeeksi rikollisia ja urpoja jo ennestään.

Ruohonjuuriesimerkkinä: miten minun pitäisi suhtautua siihen, että olen nähnyt arabikulttuuristen miesten pahoinpitelevän suomalaisia naisia ja huorittelevan tuntemattomia paljon useammin kuin suomalaisten, vaikka näen suomalasia miehiä jotka ovat kännissä 100 kertaa enemmän kuin arabeja? Ei silti, eivät mielipiteeni siitä johdu, mutta kuitenkin jonkun ihmisen ajatukset voivat kallistua siihen suuntaan ettei monikultuurisuus olekaan rikkaus tällaisten kokemusten myötä, eikä siitä voi syyttää ketään. Pitääkö mielestäsi silloin ajatella "yksittäistapaus!" ja heittää huolet?
  
  4. joulukuuta 2008 21:46:39

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Zngr: "Koomista, joku postaa linkkejä muslimien vaimonhakkaamisohjeisiin, ja joku suomalainen hörhö taas samaan aikaa haastaa Halla-ahoa sillä perusteella, että suomalaiset kohtelevat naisia huonosti piiloraiskauksineen, toisin kuin muslimimamut, koska muslimimamujen perheraiskausratiota ei ole tutkittu, mutta suomalaisista on tutkimus jota ei löydy mistään ja jossa on ilmeisesti lukumääräinen arvio (arvio = ei välttämättä totta, vaan arvaus) jostain. "

Se tutkimus kyllä löytyy, se on Minna Piispa & Markku Heiskanen & Juha Kääriäinen & Reino Sirén: Naisiin kohdistunut väkivalta 2005. Optula on yleensä kohtalaisen luotettava lähde.

Eräässä toisessa Optulan tutkimuksessa sivulla 208 on viite jossa sanotaan: "Turvakotien asiakaskäynneistä maahanmuuttajanaisten osuus oli 14 % vuonna 1998, eli hakeutuvat turvakoteihin 8,5 kertaa useammin kuin suomalaisnaiset. Pääkaupunkiseudulla maahanmuuttajanaisten osuus kaikista naisista oli peräti 30 %. (Haarakangas ym. 2000, 30-33, 38; Aaltio 2002, 50–54.)"
  
  4. joulukuuta 2008 21:54:58

Nimi : ruiskukka
Kotisivu : opettavainen uutinen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Ruohonjuuriesimerkkinä: miten minun pitäisi suhtautua siihen, että olen nähnyt arabikulttuuristen miesten pahoinpitelevän suomalaisia naisia ja huorittelevan tuntemattomia paljon useammin kuin suomalaisten, vaikka näen suomalasia miehiä jotka ovat kännissä 100 kertaa enemmän kuin arabeja?

Zngr, mistä sinä tiesit niiden kulttuurin? Oliko niillä sellaiset arabimekot päällä?

Ja vastaus kysymykseesi: väkivaltaa niin vieraan lauman uroksia, kuin oman lauman petturinaaraita kohtaan.

Homman nimi on biologia. Eiks vaan? Vai onko se sittenkin uusi aivopieru/meemi minkä puitteissa päteä omalla älyllään?
  
  4. joulukuuta 2008 21:59:53

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Missä kohtaa sitä Piispan et al paperia mainitaankaan 15 000 raiskausta vuodessa? Kysyn tätä siksi, että en nähnyt itse.
  
  4. joulukuuta 2008 22:08:06

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : ruiskukka: "Oliko niillä sellaiset arabimekot päällä?"

Pitkälti niin on, jotta arabikulttuurien edustajat on niin totaalisen integroituneita, että eihän niitä edes tunnista. Paitsi kohdatessaan.
  
  4. joulukuuta 2008 22:08:24

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Gay Radar: Wiiiiiik Wiiiiikk Wiiiiik

Viesti : Mikähän helevetti saa miehen esiintymään lyylinä, elinana, anuna tai lottana..homous, transuus vai joku muu pervous..? Hyi saattana että sylettäää..varmaan pitävät sukkahousujakin."

Muslimikulttuurista poiketen meidän kulttuurimme antaa mahdollisuuden antaa toisille "henkistä ilmatilaa" joten en suostu alenemaan 1100-luvun asenteiden tilalle.

Jokainen olkoot minun puolestani sillä tavoin seksuaalinen kuin lystää, kunhan ei sotke seksuaalisuuteensa lapsia ja vahingoita muita.

Itse asiassa, en oikein ymmärrä jotain homovihaa, minulle sopii oikein hyvin että homoja olisi vieläkin enemmän!
Ja tässä syy: Mitä enempi homoja, sitä suuremmalla todennäköisyyslaskemiin perustuvilla olettamuksilla MINÄ heterona saan naisseuraa...(Lesboja ei mielellään kyllä saisi olla oikein paljoa, muutoin nämä laskelmani menevät pipariksi)

Elikäs se, että hetero vihaa homoa/lesboa,on mielestäni tavallaan aivan yhtä älytön juttu kuin että feministi haluaa mokuttaa islamia enempi tänne...
  
  4. joulukuuta 2008 22:09:23


guestbook © freebok.net