8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103901-103925

Nimi : Zngr
  
Viesti : null-KKK:

Mikäs tässä on pointtina? Ettäkö "alkuasukkaat" ovat vähempiälyisiä, koska antavat sotalordi X:n hallita?

Itse vedit esiin sen, että alkuasukkaat tuijottelevat suu ammollaan kun lännen tukema korruptoitunut despootti vedättää. Mutta antaa sen olla, eikä takerruta siihen. Minun pointti on se, että alkuasukkaat eivät pääse hyötymään luonnonrikkauksista, koska poliittinen johto ei anna. Yritin olla kanssasi samaa mieltä siitä, että rikkaudet valuvat vääriin käsiin saamarin kaappirasisti. Kyllä he sen verran tajuavat, että yrittävät pistää vastaan mutta eihän se auta.

Tuossa summassa lienee mukana myös lainat. Pelkkinä avustuksina 500 miljardia ei kuulosta mitenkään uskottavalta. Afrikan maat lienevät nykyisin maksaneet korkoja enemmän kuin saaneet lainaa.

Ei ole, 500 miljardia on menny suoraan ilmaisena apuna (Meredit, State of Africa, p. 638). Yhteensä Länsi-maat ovat vuoteen 2006 mennessä dumpanneet 2.3 triljoonaa dollaria puhtaana apuna maailmalle, ja siitä ei ole etenkään Afrikassa jäänyt mitään näytettävää.


En tunne tapausta mutta epäilen ihan perinteistä kuviota: Nigerian korruptoitunut hallitus on ottanut lainaa teräsmyllyn hankkimiseksi, teräsmylly on hankittu arvatenkin joltain monikansalliselta yritykseltä, joka on palauttanut osan myyntivoitostaan kickbackinä Nigerian korruptoituneelle hallitukselle. Se nyt tuon kickbackia saaneen korruptoituneen hallituksen kannalta ihan samantekevää olisiko hankittu teräsmyllyn sijaan ikiliikkuja.


Enemmänkin tuo tapaus kuvastaa sitä kuinka huonosti organisoitua toiminta on sikäli, ettei vastaavia hankkeita pystytä viemään loppuun nimenomaan tietotaidon (mm. brain leak maahanmuuton takia) ja organisoinnin puutteessa. Homma kuvastaa niitä monia megalomaanisia teollisuushankkeita, joita Afrikassa on yritetty toteuttaa huonojen johtajien toimesta, ja jotka ainoastaan hukkaavat sijoitetun pääoman, mm. korruption ja välistä vetämisen takia. Tuossakin on ollut kickbackit mukana kontrahdit voittaneilla. Sen sijaan jos tuo 8 miljardia olisi sijoitettu vaikka tieverkostoon tai tuotantoon joka sopii Afrikkaan... Mutta ei, piti saada terästehdas.

Ja ilmeisesti tästä syystä ryöstötaloutta on perusteltua laajentaa vielä siinä määrin, että Shell tulee pumppaamaan ilmaiseksi maan öljyt?

Häh? Joka tapauksessa, jos joku voi tehdä Nigeriassa toimiville monikansallisille jotain, se ovat Nigerialaiset itse. Ei kukaan muu. Se tarvisi taakseen suoraselkäisen poliittisen johdon ja yhteisen Nigerialaisen agendan. Kumpaakaan ei tuossa 300:n heimon maassa tulla meidän elinaikanamme näkemmään.

Onko toiminta mielestäsi jotenkin hyväksyttävää?

Ei, mutta kyllä luonnovarat tuottavat Afrikkalaisillekin jotain. Se summa ei vaan päädy tavallisille Afroille. World Bank laski vuonna 2004, että 40% Afrikan pääomasta on yksityisillä tileillä Afrikan ulkopuolella, eri tyrannien, politiikkojen ja heidän sukulaistensa iloksi. Tähän ei voi monikansallinen yritys X vaikuttaa juuri mitenkään, ellei rupea toimimaan jonkinlaisena moraalinvartijana, jolloin se yritys menisi nurin. Yritys yrittää monistaa rahaa, ja ei siksi tee niin.

Hallitus on kuitenkin korruptoitunut. Ja jos Shell ei korruptoi (oikeasti se korruptoi kuten muutkin monikansalliset yritykset), niin se jokatapauksessa ryöstää valtion kansallisvarallisuutta.

Niin tekee. Kansa ja kansan hallitus voivat korjata tämän tilanteen, koska monikansallinen yritys ja MacDonalds eivät voitonhaluisen luonteensa takia tule sitä tekemään.

Eli niiden monikansallisten yritysten, jotka ryöstävät Afrikan luonnonvaroja, aiheuttama korruptio ei olekaan korruptiota siksi, koska alueet, joilla ei ole luonnonvaroja, ovat yhtä korruptoituneita?

Ei, vaan korruptio, joka maksaa Afrikalle 148 miljardia vuodessa (African Unioni -02), ei johdu monikansallisista yrityksisä, sitä esiintyy kaikkialla Afrikassa lamauttavassa mittakaavassa, oli monikansallinen yritys siellä tai ei ollut.

En ole koskaan väittänyt, että monikansallisten yritysten Afrikassa harjoittama ryöstötalous olisi aivan kaiken pahan takana. Se, ettei se ole kaiken pahan takana, ei oikeuta kyseiseen toimintaan.

Hyvä ettet väitä, ja ei oikeutakaan. Mutta vaikka monikansalliset yritykset muuttaisivat toimintatapojaan, jota eivät luonteensa takia tule tekemään, olot ja demokratian toteutuminen Afrikassa eivät tulisi nykyisessä Afrikan poliittisessa kulttuurissa muuttuman lainkaan. Siitä ei ole mitään todisteita, koska niissä maissa, jotka ovat täysin varattomia, tapahtuu aivan samaa kuin Nigeriassa mutta pienemmässä mittakaavassa sikäli, että hallitsevat tahot eivät pysty varastamaan kuin pelkkiä avustuksia, sen sijaan, että varastettaisiin myös luonnonrikkauksista saatavat tulot.
  
  4. joulukuuta 2008 20:01:32

Nimi : Osteri
Mitä teen : Ruokin trollia
  
Viesti : Nyt keksinkin yksinkertaisen syyn V.I.:n viehtymykselle monikulttuurikritiikkiin. Syy on luontainen juutalainen muslimivastaisuus.

1) Vera I. on ateisti. Hän ei siis tunnusta juutalaista uskoa eli judaismia.

2) Islam on uskonto samoin kuin judaismi on uskonto. Uskonto on hankittu ominaisuus. Se ei periydy.

3) Vera on juutalainen vain etniseltä syntyperältään. Etninen syntyperä puolestaan ei tunnusta uskontoa eikä ideologiaa.

Monikulttuurikritiikissähän on kyse käytännössä yksinomaan muslimikritiikistä. No en itsekään välitä hirveästi muslimien opinkappaleista, mutta olipas se lopulta yksinkertaista.

Kaikki muut kulttuuripiirit näin pääsääntöisesti tulevat oikein hyvin toimeen keskenään, mutta islamilainen ei - islam ei tule toimeen muiden kulttuuripiirien kanssa, muut eivät tule islamin kanssa eivätkä eri islamilaislahkot oikein keskenäänkään. Siksi monikulttuurikritiikki onkin ensisijaisesti islamin kritiikkiä.

Jos verrataan monikuttuuria musiikkiin, niin islam on kuin säkkipilli sinfoniaorkesterissa; pitää karmeaa meteliä, soi epävireessä ja peittää muut soittimet alleen.

Mutta täytyy vielä pyöritellä päätään: itse käyttää hyväkseen järjestelmää ja sitten kuitenkin morkkaa kaikin tavoin sekä kyseistä järjestelmää että muita sen käyttäjiä. Itse olisin hiljaa kiitollinen ja ajattelisin muita asioita... HUH HUH

Unohdat, että Vera käy työssä ja maksaa veroja suomalaiselle yhteiskunnalle. Hänen kontribuutionsa tälle yhteiskunnalle on siis nettopositiivinen. Hänellä on siksi oikeus myös kritiikkiin.
  
  4. joulukuuta 2008 20:07:51

Nimi : ElinaElina
  
Viesti : Olen pitänyt Anja Snellmanin tyylistä aina. Lisäksi:näen hänessä slaavilaisuutta niin ulkonäössä kuin luonteessa.
  
  4. joulukuuta 2008 20:17:13

Nimi : Sami
Kotisivu : http://antifasistit.blogspot.com/2008/12/dosentti-bckman-finland
  
Viesti : Safkaan on näköjään oksennettu lisää matzquu.
  
  4. joulukuuta 2008 20:18:23

Nimi : Sivaripaska Ullanlinnasta
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Ilmoitan, että olen tällä hetkellä kaupungintalolla VHM-paita päälläni (pukupaidan alla tosin).
  
  4. joulukuuta 2008 20:20:51

Nimi : M.
  
Viesti : "Monikulttuurikritiikissähän on kyse käytännössä yksinomaan muslimikritiikistä."

Ei ole. Monikulttuurisuuden perimmäinen idea on älytön: saatetaan joukko ihmisiä, joilla ei ole mitään yhteistä keskenään samalle maantieteelliselle alueelle asumaan ja odotetaan, mitä kaikkea hienoa siitä seuraa. Islam tuo tämän idean älyttömyyden esille harvinaisen hyvin, mutta islam-kritiikkiä voidaan esittää aivan hyvin irrallaan monikulttuurisuuden kritiikistä.
  
  4. joulukuuta 2008 20:24:49

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "islam on kuin säkkipilli sinfoniaorkesterissa; pitää karmeaa meteliä, soi epävireessä ja peittää muut soittimet alleen."

Reps.

Vaikka jotenkin symppaankin säkkipilliä. Kun kännyn default-herätysääni lakkasi herättämästä, vaihdoin Ylämaalla livenä nauhoitetun säkkäriraidan tilalle. Kyllä on oltu ajoissa töissä sittemmin...
  
  4. joulukuuta 2008 20:27:27

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Luojan kiitos entisen Rhodesian rasistisesta hirmuvallasta päästiin eroon:

http://www.nytimes.com/2005/03/23/opinion/23kristof.html?ex=1269234000&en=d740d0163ddff414&ei=5090&partner=rssuserland
  
  4. joulukuuta 2008 20:32:19

Nimi : Vaimonhakkaaja
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=yl8g8S6F3do
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Opastusta vaimonhakkaamiseen
  
  4. joulukuuta 2008 20:34:26

Nimi : Zngr
  
Viesti : Afrikka itsenäistymisen jälkeen oli ensimmäinen mittava moderni ja keinotekoinen monikulttuurisuuskoe :P

"Hei jätkät, kun joskus puoli vuosisataa sitten iso-isämme valtasivat pimeää mannerta ,ja nyt meille jäi tämmöiset rajat, tuntuu siltä että ei olla toimittu ihan järkevästi saatika eettisesti. Ja joka puolella ollaan kiukkusia siitä, kun tämä haiskahtaa rasismilta ja kaikkea. Mitä tehdään jätkät?"

"Mitä jos jätetään nämä 100 heimoa jotka eivät puhu samaa kieltä keskenään, sekä vihaavat toisiaan ja toistensa tapoja, näiden rajojen sisälle ja kerrotaan, että te olette nyt itsenäinen maa, niin hyvä tulee!"

"Kiitti Pena, loistava idea. Kokous on päätetty."

50 vuotta, 2.3 triljoona dollaria, mantereenlaajuinen väestö- ja luontokatastrofi sekä 1750 sotaa ja 400 miljoonaa ruumista myöhemmin...

"Meidän täytyy saada tuota samaa tänne EUROOPPAAN! MONIKULTTURISUUS ON RIKKAUS!"

  
  4. joulukuuta 2008 20:35:32

Nimi : Zarathustra
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden
  
Viesti : Mestari, huhuu!

Esitin aiemmin muutaman kysymyksen ja odotan niihin vastausta.

Arvon hännystelijöille tiedoksi, ettette te pysty Mestarinne puolesta näihin vastaamaan, joten voitte rauhassa keskittyä nimittelemään jotakuta muuta.

Halla-aho: "Sanoin, että on mahdotonta kommentoida hihasta vedettyjä arvioita esim. 15 000:sta vuosittain piiloon jäävästä raiskauksesta. Sanoin myös, ettei ole mitään syytä olettaa maahanmuuttajien osuuden olevan pienempi pimentoon jäävissä raiskauksissa kuin se on tietoon tulleissa raiskauksissa. Onhan täysin selvää, että jos suurin osa suomalaisten tekemistä parisuhderaiskauksista ei tule tietoon, sama koskee myös maahanmuuttajien tekemiä parisuhderaiskauksia. Maahanmuuttajien yliedustus piiloraiskauksista on luultavasti suurempi, koska jo maalaisjärjen nojalla voidaan olettaa, että kieltä osaamattoman, oikeuksistaan tietämättömän ja naisen koskemattomuutta tunnustamattomasta kulttuurista saapuneen maahanmuuttajanaisen kynnys ilmoittaa kumppanin tekemästä raiskauksesta on korkeampi kuin suomalaisnaisella."

Kyseessä ei ole mikään hihasta vedetty luku vaan tutkimustulos. Maahanmuuttajat eivät näy noissa luvuissa, koska he eivät juuri vastaa kyselytutkimuksiin. Autuaasti sivuutat myös sen seikan, että hyvin moni maahanmuuttajanainen on naimisissa suomalaisen kanssa ja että näissä suhteissa on keskimääräistä enemmän väkivaltaa (haetaan tottelevainen vaimo Venäjältä, Thaimaasta tms.). Osoitit toki hienosti, ettei sinuakaan oikeasti kiinnosta raiskausten määrä vaan käytät niitä vain poliittisen agendasi lyömäaseena. Et sinä muuten vähättelesi tutkimustulosta hihasta vedetyksi. Oletko edes perehtynyt siihen tutkimukseen?

Mistä muuten tiedät somalien työttömyysluvun, joka ei ole tietenkään sama asia kuin Somalian kansalaisten työttömyysluku? Jälkimmäinen oli työministeriön arvion mukaan 54% jo 30. 4. 2007 ja sitä nostaa tietenkin se, että vasta pari vuotta maassa olleiden pakolaisten työllistymismahdolisuus on käytännössä 0%. Kansalaisuusttahan voi hakea 4-6 vuoden maassa oleskelun jälkeen.
  
  4. joulukuuta 2008 20:38:04

Nimi : Kekke
Kotisivu : kekenoma.blogspot.com
  
Viesti : Eräs turkulainen kielimies inhonnee Anja Snellmania nyt entistä syvemmin.... Koskahan Skepsis ja / tai Vapaa-ajattelijat mahdetaan masinoida kampanjaan ilkeitä halla-aholaisia kumartelevia feministejä vastaan. :)
"On se nyt saatana kun varteenotettava kirjailijakaan ei tajua vastustaa HYÖDYLLISIÄ IDIOOTTEJA!"
  
  4. joulukuuta 2008 20:41:57

Nimi : Vaimonhakkaaja
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=mr-vt2DTCFw&feature=related
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Lisäopastusta vaimonhakkaamiseen
  
  4. joulukuuta 2008 20:43:05

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Iso tseta,

Jos se 15 000 on tutkimustulos, niin missä on se tutkimus?
  
  4. joulukuuta 2008 20:43:15

Nimi : Risto A.
  
Viesti : Kerros nyt Zarathustra, että miksi kolmasosa, siis kolmasosa, ruotsalaisista haluaa asua vartioiduilla ja aidatuilla alueilla?

Se ei ole mikään pieni määrä ihmisiä, joita siellä ruotsissa siis PELOTTAA olla ja elää.

Sitten kerro, että miksi haluat satuttaa ja peloitella ihmisiä niin, että suomeenkin saadaan aidattuja ja tiukasti vartioituja asuinalueita.
  
  4. joulukuuta 2008 20:45:59

Nimi : Zngr
  
Viesti : Koomista, joku postaa linkkejä muslimien vaimonhakkaamisohjeisiin, ja joku suomalainen hörhö taas samaan aikaa haastaa Halla-ahoa sillä perusteella, että suomalaiset kohtelevat naisia huonosti piiloraiskauksineen, toisin kuin muslimimamut, koska muslimimamujen perheraiskausratiota ei ole tutkittu, mutta suomalaisista on tutkimus jota ei löydy mistään ja jossa on ilmeisesti lukumääräinen arvio (arvio = ei välttämättä totta, vaan arvaus) jostain. Taustalla kailottaa uskonoppinut Arabiaksi, että eläimiäkään ei lyödä naamaan niin ei vaimoakaan pidä leipoa feissiin. Ainakaan liian lujaa. Kepilläkin temmotaan pehmeisiin kohtiin vasta kun akka on jo 10-vuotta.

Tätä ei keksisi itse.
  
  4. joulukuuta 2008 20:49:59

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tätä ei keksisi itse."

Todellisuus on tarua ihmeellisempää, ja elämme ihmeellisiä aikoja. :)

Reinoa vaan on ikävä. On ollut vähän kiven alla. :(
  
  4. joulukuuta 2008 20:55:02

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Pirjoakin on ikävä, se hatullinen lie syöty? Eihän hyvä ihminen peru puheitaan.
  
  4. joulukuuta 2008 20:58:24

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Mufti paasaa kanssa, että vaimon on Koraanin mukaan annettava miehelle aina ja HETI, jos vaan mies haluaa, oli tilanne mikä tahansa.
  
  4. joulukuuta 2008 20:59:18

Nimi : Zngr
  
Viesti : Mikähän Ison tsetan ongelma on? Ainakaan se ei voi olla se, että hänen omaa tutkmistaan olisi siteerattu väärin. Siitä voisi hermostua. Eikä se voi olla sekään, että häntä muuten vain ärsyttää se, että joku sanoo maahanmuuttajien (tiettyjen sellaisten) tehtailevan 20 kertaa enemmän seksuaalirikoksia, jos oikea luku onkin vain 10 kertaa enemmän.

Pyrkiikö hän jotenkin todistamaan, että Pohjois-afrikkalaiset ja Lähi-Idästä saapuneet mamut raiskaavat suhteellisesti vähemmän kuin suomalaiset? Jos yrittää, miksi? Tilastokeskusen mukaan, samoin kuin optulan, mamut etenkin tietyistä maista ovat huomattavasti suomalaisia useammin esillä seksuaalirikoksissa.

Jos hän pyrkii todistamaan toisin, mistä se johtuu? Ja onko ainoa todiste se, että suomalaiset tekevät 15 000 piiloraiskausta vuodessa? Ja miten se todistaa mitään, koska vaikkapa somaleista ei edes ole sellaista tutkimusta?
  
  4. joulukuuta 2008 21:05:29

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Naisten lyömisestä tul muistiin yx tanskalaisen dokka tai vastaava, hänen reisustaan johonkin öljyrikkaaseen arabimaahan tai useampaankin.

Eräässä maassa sitten paikalliset, rikkaat juissit esittelivät hälle tätä ja tuota. Erityisesti upeita autojaan. Jostain kumman syystä tuli puhe urheilusta tai painonnostosta.

Tanskalainen kysyi että onx se niingu heidän mielestään ok naisille? Arabihemmot siihen että kyllä, mutta pään tai rintojen yläpuolelle ei nainen saa painoja nostella.

Tanskalainen, no miksi ei!? Tyypit siihen, että se ei sovi naisen luonnolle ja retorisesti tarkensivat pointtiaan kysymällä toimittajalta että: Osaako autot lentää!? Case closed ja sillä sivari.

Parasta jutussa ol se että tuo tanskalainen oli juutalainen taustaltaan. Se käv ohjelmasta eräissä kohdin ilmi. Toki luulen että ko. asiantila selvisi tätä tanskalaista hyvänä tyyppinä pitäneille vasta maybe ohjelman itse näkivät. Ihastuttavia juutalaisia koskevia havaintoja oli toki ohjelmassa aina silloin tällöin.
  
  4. joulukuuta 2008 21:07:12

Nimi : JP
  
Viesti : Tämä on hauska:
http://1.bp.blogspot.com/_Rlxe_Vm-aM0/R7xTgQCdP_I/AAAAAAAAABA/9XTMYWvUoSQ/s1600-h/hitlerhallaahola9.gif

Onko noita Jussi -photoshoppeja jossakin enemmänkin? tuohon törmäsin vahingossa safkahörhöjen sivuilla.
  
  4. joulukuuta 2008 21:07:28

Nimi : Lyyli
  
Viesti : Pirjo on kai sairaalassa vatsahuuhtelussa ja Reino etsimässä siiselinkarvalankoja. Tapasin Mestarin eilen, silmiäni häikäisee vieläkin. Sain suudella hänen sandaaleitaan.
  
  4. joulukuuta 2008 21:09:40

Nimi : Kekke
  
Viesti : Tähän väliin nuivistin kirjavinkkejä:

Philip Rothin Human Stainhan on klassikko, suomennettu Pihtiputaan mummoa varten Ihmisen tahraksi. Kritiikkiä hysteeristä poliittista korrektiutta kohtaan.

Leon Urisin Hadzhi. En suosittele niille jotka pitävät Hämeen-Anttilasta sokeasti, muille sen sijaan kyllä.
  
  4. joulukuuta 2008 21:12:02

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jotenkin musta tuntuu että Safkaa pyörittää yksi ainoa hörhö...
  
  4. joulukuuta 2008 21:16:39


guestbook © freebok.net