8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103876-103900

Nimi : Saarelainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : K.Horsmahuuli: “AnjaS rulettaa Hommaa! Mutta mutta, mije taisin kuulla että Anja kutsui tai kuvasi Mestaria slavofiiliksi, eikä slavistiksi!”

No, "slavofiili" vielä menettelee. Mutta antifasistien käyttämä "slafoviili" on kyllä liikaa. Pitäisiköhän ottaa yhteyttä Halla-ahon opinahjoon ja ehdottaa, että seuraava antifa-sitaatti ikuistettaisiin kultakirjaimin marmoritauluun ja ripustettaisiin laitoksen seinälle:

“Halla-aho ei ole mielipiteineen yksin. Jos joku on häntä kasvattanut, niin laitos. Siis juuri se laitos, millä hän on opiskellut.”

http://antifasistit.blogspot.com/2008/12/tapaus-halla-aho.html

  
  4. joulukuuta 2008 18:48:14

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Oheisen kartan mukaan Nigeria kuuluu punaiseen eli alhaisen keskiälykkyyden vyöhykkeeseen. Kuitenkin tiedotusvälineissä kerrotaan vähän väliä, kuinka nigerialaiset huijaavat erilaisilla ovelilla menetelmillä älykkäämpiä eurooppalaisia sen kuin ehtivät.

Nigerian (pop. 148 miljoonaa vuonna 2007) älykkäin kuudeskymmenesosa (pari miljoonaa) varmasti huijaisi sitä 50% suomalaisista, joka on alle keskiarvon älyltään ( samoin pari miljoonaa).
  
  4. joulukuuta 2008 18:50:45

Nimi : Dan
Kotisivu : tuolta se löytyy
  
Viesti : tuli virhe linkitykseen (jäi vahingossa alkuperäinen esimerkki http..., joten tuli tupla-http, eikä linkki toiminut).
  
  4. joulukuuta 2008 18:53:34

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : No, jos nyt sitten tuosta älykkyydestä puhutaan niin puhutaan.

Älykkyttä on tutkittu varsin paljon. Tuo väite älykkyyden kulttuurisidonnaisuudesta ei ole saanut mitään vahvistusta tehdyistä testeistä.

Eli on yritetty tehdä testejä, jotka mittaavat erilaisia älykkyyden ilmenemismuotoja ja on yritetty saada esiin sellaista että testattavat pärjäisivät jossain mutta eivät sitten jossain toisessa testissä.

Valitettavasti tämä ei ole onnistunut. Jos pärjäät yhdentyyppisessä testissä, pärjäät todennäköisesti siinä toisentyyppisessäkin.

Tiedostavat piirit esim. USA:ssa ovat jopa yrittäneet tehdä tietylle geeniklusterille suunnattuja testejä heidän kulttuurinsa ja vahvuuksiensa lähtökohdista. Valitettavasti ne muut geeniklusterit ovat pärjänneet näissäkin testeissä tarkoitettua kohderyhmää paremmin.

Eli on yritetty manipuloida testiä tästä kulttuurisidonnaisuus lähtökohdasta lähtien, mutta epäonnistuttu.

Edelleen, en ymmärrä mitä merkitystä tällä on, kaikki ovat ihmisiä ja heillä on sama ihmisarvo.

Jos lähtee siitä että väittää ettei eroja ole, pelkonaan ihmisarvon väheneminen niiden erojen olemassaolon myötä, niin heikoilla ollaan.

Silloin väittää samalla että perheen lapsilla on erilainen ihmisarvo, koska heillä kiistämättä on erilainen älykkyys. Minä ja sisarukseni olemme erilaisia, emme yhtä älykkäitä kaikki, lapseni eivät ole samanlaisia, yksi on selkeästi älykkäämpi kuin muut jne. En piru vie suostu uskomaan että heidän ihmisarvonsa tästä riippuisi.

On älyllistä köyhyyttä olla viemättä tuota "kaikki on samanlaisii ja yhtähyvii" ajatuskyhäelmää loppuun saakka.

Emme ole samanlaisia ja yhtähyviä yksilöiden, emme kultuurin emmekä ryhmien tasolla. Mutta ei se saa meidän ihmisarvoomme mitenkään vaikuttaa.
  
  4. joulukuuta 2008 18:54:44

Nimi : Janne
  
Viesti : Parahin Jussi!

On mielestäni kovin typerää kommentoimistaan kommentoida jokaista typerää kommenttia, jonka jokin typerä kommentaattori jossain on kommentoinut. Ei siitä aiheudu kuin lisää kommentteja, jotka eivät mitenkään selvennä kommenttejasi, vaan selventävät kuvaa sinusta henkilönä, jonka on vaikea hyväksyä kommentteja. Ja kommentteja joutuvat kaikki kestämään elämässä ja erityisesti julkisuudessa, joka on ainoastaan kommentti elämäämme.
  
  4. joulukuuta 2008 18:56:27

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nkhn,

Muuten kannattaa oikeasti valita yksi nimimerkki ja käyttää sitä - aliaksen vaihtelusta nimittäin napsahtaa aika herkästi bannit.

""Virallinen selitys" on siis jokin itseisarvo, ja tämän vuoksi automaattisesti uskottavin?"

En anna viralliselle selitykselle mitään pisteitä sen takia, että se on virallinen selitys.

"Mikä olikaan se "virallinen selitys" WTC7:n tapauksessa? (No joo, ei se ollut se Osama bin Ladenin pyhä pieru.) Polttoainevarasto?"

WTC:n pohjoistornin romahtaessa lentävä romu vahingoitti WTC7:aa ja sytytti tulipaloja. Näiden sammuttaminen ei onnistunut mm. siksi, koska vesijohtojen paine oli alhainen, ja palomiehiä ei saatu paikalle riittävästi ajoissa. Korkea lämpötila pehmensi keskustan kantopalkkia, se vääntyi, ja se se käynnisti lopulta ketjureaktion.

Teoriassa on ongelmansa. Omituisia asioita tapahtuu tässä maailmassa, mutta en sitä silti purematta nielisi. Mutta, kuten sanoin, parempien vaihtoehtojen puutteessa...

"Vaihtoehtoinen selitys A leimataan ensin jenkkihallinnon toimesta "salaliittoteoriaksi". Sitten joku keksii erittäin epätodennäköiseltä tuntuvan selityksen B, leimataan se em. käytöntä noudattaen "salaliittoteoriaksi" ja tämän perusteella "osoitetaan" kaikkien vaihtoehtoisten selitysten olevan yhtä epäuskottavia kuin B. Haiskahtaa aika vahvasti argumentaatiovirheeltä."

Oletko hyvä, ja linkität johonkin näistä "vaihtoehto A" -selityksistä. Toistaiseksi en nimittäin ole nähnyt kuin B, C, ja D-tyypin teorioita.

"Unohdit kertoa sen vaikeuselementin tosielämästä, että ainakin yhdeksän näistä lentokonekaappareista on todettu olevan hengissä. "Virallinen selitys" vetonnee islamin jälleensyntymään tms. (Niin, hindulaisuuteen se oikeasti kuuluu.)"

Lähde, kiitos.

"En nyt väittäisi ihan suoraan, että iskujen takana olisi jenkkihallinto itse, mutta Al-Qaidan ja Osama bin Ladenin syyllisyydestä ei ole esitetty vielä ainoatakaan validia todistetta, "virallinen selitys" on täynnä ristiriitaisuuksia, epäuskottavuuksia jne."

Valideja todisteita ei ole esitetty ainakaan suurelle yleisölle. Iskujen jälkeen luottamuksellista todistusaineistoa kyllä esiteltiin useidenkin maiden johdolle, ja muistan jopa oman arvopresidentti Halosemme maininneen, että todisteet vaikuttavat hyvin pitäviltä.

Itse en tietenkään näitä todisteita ole nähnyt, joten en voi niistä mitään varmaa sanoa. Julkisuuteen päästetty aineisto on täynnä reikiä, sitä en kiellä, mutta sellaisenaankin se on näkemieni salaliittoteorioiden yläpuolella. Vähintäänkin Al-Qaedan puolesta puhuu motiivi, tunnustus, ja selvä näyttö aikaisemmasta yrityksestä.
  
  4. joulukuuta 2008 18:57:10

Nimi : kossu
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Säätääkö kuntalaki mitään valtuutetun toiminnasta esim. suhteessa äänestäjiinsä?
  
  4. joulukuuta 2008 18:59:16

Nimi : Simeon Muna
  
Viesti : Nyt keksinkin yksinkertaisen syyn V.I.:n viehtymykselle monikulttuurikritiikkiin. Syy on luontainen juutalainen muslimivastaisuus. Monikulttuurikritiikissähän on kyse käytännössä yksinomaan muslimikritiikistä. No en itsekään välitä hirveästi muslimien opinkappaleista, mutta olipas se lopulta yksinkertaista. Mutta täytyy vielä pyöritellä päätään: itse käyttää hyväkseen järjestelmää ja sitten kuitenkin morkkaa kaikin tavoin sekä kyseistä järjestelmää että muita sen käyttäjiä. Itse olisin hiljaa kiitollinen ja ajattelisin muita asioita... HUH HUH

ps.
Onneksi Natsittaja Iivi Masso (vai masso iivi - ei tuosta tiedä mikä on etunimi ja mikä sukunimi) ei päässyt valtuustoon. Kovin olikin blogissaan rasittuneen näköinen.
  
  4. joulukuuta 2008 18:59:31

Nimi : KML
  
Viesti : Viitaten alla esitettyyn kommenttiin: nigerialaiset eivät huijaisi ketään, jos pidettäisiin huolta siitä, ettei heitä lasketa tähän maahan ketään huijaamaan.

Kaipaan aikaa, jolloin televisiossa esitettiin lauluja, joissa laulettiin ennen Neuvostoliiton yhä edelleen voimissaan olevaa suomettumislahjaa eli itsesensuuria: "neekeriä, neekeriä, se on mutiaisten valtio", "neekerit on rumia, niil on huulet kumia", "eihän sitä usko neekerikään, mikä helvetin haloo", "kyllä sitä ollaan niin neekeriä, neekeriä" jne.

Nyt voi vain todeta, että maahanmuuttajat ovat raiskanneet näiden puhuttujen naisten lisäksi suomen kieltä ja kulttuuriakin, jonka on mahdollistanut yllä mainittu itsesensuuri. Meidän suomalaisten pitäisi määritellä itse suomen kielemme, ja jos se ei jollekin kelpaa menköön maastamme pois.
  
  4. joulukuuta 2008 19:00:43

Nimi : Valkea
  
Viesti : Turkki ja Eu-jäsenyys:

http://www.takimag.com/blogs/article/a_narrative_too_far/
  
  4. joulukuuta 2008 19:09:47

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : On toki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mediakokin aloitin vuosi sitten, syystä että edes jossain kohtaa nykymediassa voisi tuulettaa omavalintaisista aiheista rohkeasti ja riippumattomasti irrotellen.

Kiitos Anjalle vielä uudestaan mielestäni tärkeästä lausunnosta. Täytyypi alkaa seuraamaan Mediakokkia, jossa vaikka siellä useamminkin noin riippumattomasti uskalletaan ottaa kantaa :)

Ja Pravdan Vieraskirjan 24/7-valvomolle kaino pyyntö: jätetään sitten Anja rauhaan, jookos.
  
  4. joulukuuta 2008 19:10:16

Nimi : Nkhn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Se on totta, etteivät alkuasukkaat osaa porata öljyä Nigeriassa itse, eivätkä saa lupaa hallita omia alueitaan. Sitenhän he voisivat tehdä omat sopparinsa, eikä sotalordi X.

Mikäs tässä on pointtina? Ettäkö "alkuasukkaat" ovat vähempiälyisiä, koska antavat sotalordi X:n hallita?

Afrikkaan oli kipattu avustuksia rahana 500 miljaria... 90-luvulla. Summa on tähän mennessä saattanut jo tuplaantua, ei nyt ole kirjaa referenssinä. Afrikka kokonaisuuten on pyörinyt pelkillä avustuksilla kohta puoli vuosisataa, näin vähän kärjistäen. Ja sillä ei ole rakennettu infraa.

Tuossa summassa lienee mukana myös lainat. Pelkkinä avustuksina 500 miljardia ei kuulosta mitenkään uskottavalta. Afrikan maat lienevät nykyisin maksaneet korkoja enemmän kuin saaneet lainaa.

Se raha menee jonnekin muualle.

Aivan oikein. Ei se ainakaan minnekään katoa.

Nigeria on hyvä mesta jos pitää keskustella Afrikasta, koska siellä menee pieleen kaikki, mikä Afrikassa voi mennä pieleen. Tiesitkö, että Nigeriassa on teräsmylly, joka on maksanut jo 8 miljardia, joka ei ole tuottanut vielä harkkoakaan terästä? Onko se monikansallisen yrityksen korruption syy? Syyt ovat jossain ihan muualla.

En tunne tapausta mutta epäilen ihan perinteistä kuviota: Nigerian korruptoitunut hallitus on ottanut lainaa teräsmyllyn hankkimiseksi, teräsmylly on hankittu arvatenkin joltain monikansalliselta yritykseltä, joka on palauttanut osan myyntivoitostaan kickbackinä Nigerian korruptoituneelle hallitukselle. Se nyt tuon kickbackia saaneen korruptoituneen hallituksen kannalta ihan samantekevää olisiko hankittu teräsmyllyn sijaan ikiliikkuja.

Nigerialainen lakimies Abujasta kertoi eräässä haastattelussa, että 95% Nigerialaisista ei huomasi, jos länsimaat eivät antaisi enää yhtään avustuksia. Tiedätkö miksi? Vallan kahvassa roikkuvat poliitikot kanavoivat kaiken omille tileilleen ja perheelleen sekä Big Man systeemillä kotiseudun heimolle, sen sijaan että ostaisivat öljynporausvälineistöä koko Nigerian iloksi.

Ja ilmeisesti tästä syystä ryöstötaloutta on perusteltua laajentaa vielä siinä määrin, että Shell tulee pumppaamaan ilmaiseksi maan öljyt?

Samaan paikkaan katoaa monikansallisten yritysten "lahjukset", eikä infraan.

Onko toiminta mielestäsi jotenkin hyväksyttävää?

Olet harvinaisen oikeassa siinä että avustuksilla olisi voitu hankkia öljynporaus laitteistoa ja palkata osaamista MUTTA KUN SITÄ EI TEHDÄ. Ei se johdu siitä, että Shell korruptoi.

Hallitus on kuitenkin korruptoitunut. Ja jos Shell ei korruptoi (oikeasti se korruptoi kuten muutkin monikansalliset yritykset), niin se jokatapauksessa ryöstää valtion kansallisvarallisuutta.

Niissä Afrikan maissa, joissa EI OLE ÖLJYÄ tai luonnovaroja, on korruption ja politiikan taso lähes täysin sama kuin Nigeriassa.

Eli niiden monikansallisten yritysten, jotka ryöstävät Afrikan luonnonvaroja, aiheuttama korruptio ei olekaan korruptiota siksi, koska alueet, joilla ei ole luonnonvaroja, ovat yhtä korruptoituneita?

Tämä torpedoi teoriasi siitä, että monikansallinen Shell tai vastaava on kaiken pahan takana.

En ole koskaan väittänyt, että monikansallisten yritysten Afrikassa harjoittama ryöstötalous olisi aivan kaiken pahan takana. Se, ettei se ole kaiken pahan takana, ei oikeuta kyseiseen toimintaan.
  
  4. joulukuuta 2008 19:13:39

Nimi : 390ppm
  
Viesti : Onko Kaari Utrion Islamin häpeä teksti hävinnyt bittiavaruuteen? Itselläni on se tallessa koneella.
  
  4. joulukuuta 2008 19:14:01

Nimi : foobar
  
Viesti : Kuka tunnustaa pyörittävänsä tuota antifasistit.blogspot.com:ia? Jokaista tekstiä lukiessa tulee mieleen että ei tämä voi olla mitään muuta kuin ihan helvetillinen parodia jonka tarkoitus on tuhota täysin sen porukan maine. Toisaalta sitä kaikkine älyttömyyksineen äärimmilleen hiottua tekstiä on määriä joiden tuottamiseen tarvittaisiin tyyliin täyspäiväisesti aikaa ja kiinnostusta...
  
  4. joulukuuta 2008 19:15:20

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tuossa summassa lienee mukana myös lainat. Pelkkinä avustuksina 500 miljardia ei kuulosta mitenkään uskottavalta. Afrikan maat lienevät nykyisin maksaneet korkoja enemmän kuin saaneet lainaa."

Kehitysavusta on muuten hyvä huomata myös se, että kylmän sodan aikana sekä länsi- että itäblokki mielellään kutsuivat ystävällismielisille diktaattoreille antamiaan lahjuksia kehitysavuksi. Kuulosti meinaan paremmalta sillä tavalla.

Somalian ja jossain määrin Zairen romahdus liittyikin pitkälti siihen, että kylmän sodan päätyttyä länsimaat eivät olleetkaan enää niin kiinnostuneita jatkamaan tätä "kehitysapuaan".
  
  4. joulukuuta 2008 19:18:19

Nimi : Ale
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
http://www.youtube.com/v/9WiLsxbq8Vs

...sinänsä lähes Kiasman takapihan performanssitaiteen veroista irroittelua...

Olen kyllä mestarismiehiä
  
  4. joulukuuta 2008 19:18:22

Nimi : mie
  
Viesti : Asiaa, Anja S. !!!
  
  4. joulukuuta 2008 19:19:50

Nimi : jellona
  
Viesti : Onko Roos kirjoittanut näin, (nappasin sitaatin alempana olevasta tekstistä).
"tietyillä alueilla Afrikkaa väestön keskimääräinen älykkyystaso alkaa jo lähennellä lievää kehitysvammaisuutta"

Aika härskiä tekstiä, oisko kansankiihotus kyseessä?! Tokkopa tuo ketään kuitenkaan kiihottaa, tai mistä sen tietää??
  
  4. joulukuuta 2008 19:20:06

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Molari, Beckman, Hietanen ja kumppanit ainakin esiintyvät ihan itsenään siellä.
  
  4. joulukuuta 2008 19:20:23

Nimi : MW
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jokos Pirjo on nauttinut hatullisensa, JHa:a sympattu oikein televiissiossa...
  
  4. joulukuuta 2008 19:21:22

Nimi : Zngr
  
Viesti : Mediakokkia on aina ollut kiva katsoa & Anja Snellman rules.

  
  4. joulukuuta 2008 19:31:45

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ja Pravdan Vieraskirjan 24/7-valvomolle kaino pyyntö: jätetään sitten Anja rauhaan, jookos."

Hänestäkö on kyse ??

Ei tule olemaan niistä miehistä pulaa...
  
  4. joulukuuta 2008 19:32:48

Nimi : IDA
Kotisivu : Kalinaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Edellinen oli siis vastaus foobarille, joka kyseli kuka tuota antifasistien blogia pitää.

Jos Anja Snellman näitä lukee, niin Joulun 2009 hitti voisi olla asenteeton kirja, jonka konservatiivikin viitsii lukea ;)
  
  4. joulukuuta 2008 19:40:39

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Mikä ihmeen viimeinen linkki seisoo -kilpailu tämä on? Ja enhän minä inise mitään asian esittäjästä, sinun tapasi se on "argumentoida"."

Jepjep. Kuvan 'patologisesti valehtelevan' hallituksen roolista tapauksessa olet rakentanut minkä pohjalta? Sen kritiikin ja esitettyjen ristiriitaisuuksien kautta jotka joku toinen, jonka motiivit ja pätevyys tehdä johtopäätöksiä asioiden (pinnallisesta) tarkastelusta on hyvin kyseenalainen, on kyhännyt? Vai oletko oikeasti itsenäisesti käynyt noita raportteja läpi ja kerännyt lähdetietosi itse?

Tinapipojen argumentointi on hyvin usein pikaisia johtopäätöksiä tekevää ja ohjailevaa obskurantismia.

BBC:n tekemässä, 2002 esitetyssä dokumentissa haastateltiin mm. WTC tornien pääarkkitehtiä ja selostettiin yksityiskohtaisemmin rakenteiden arkkitehtuuria, kuin yksikään tinapipo on viitsinyt ottaa selville. Aika epeliä porukkaa, kun tuntevat rakennelmat (mitä tosin eivät muille osoita) paremmin kuin itse suunnittelija.
  
  4. joulukuuta 2008 19:51:32

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nykyiset älykkyystestit eivät suosi afrikkalaisia, minkä näkee jo siitäkin, että tietyillä alueilla Afrikkaa väestön keskimääräinen älykkyystaso alkaa jo lähennellä lievää kehitysvammaisuutta, mutta kuitenkaan nämä ihmiset eivät vaikuta tyhmiltä tai kehitysvammaisilta."

Kehitysvammaisuus ei rajoitu pelkästään henkiseen suorituskykyyn. Tuossa artikkelissa:

http://www.gnxp.com/blog/2007/10/james-watson-tells-inconvenient-truth_296.php#

asiaa selvitetään. Suosittelen tutustumaan.

Ja mitä Lynnin ja Vanhasen tutkimukseen tulee, huomioikaa, että geografisten makroryhmien (ainakin Eurooppa - Afrikka) väliset keskiarvot on korjattu 'Flynn efektin' osalta.
  
  4. joulukuuta 2008 19:56:58


guestbook © freebok.net