8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103851-103875

Nimi : hiljainen tukija
  
Viesti : "Mitä tarkoittaa 'äly'?"

...Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa sitä että ihminen osaisi muutakin kuin huutaa APUA, APUA.
  
  4. joulukuuta 2008 17:48:46

Nimi : Hakkarainen
  
Viesti : "Eikös Yhdysvalloissakin ole kuolemantuomio, koskeekohan tämä myös sitä?"

Ei kaikissa osavaltioissa, mutta en tiedä olisiko koko valtiota vastaan suunnattu vakava rikos poikkeus niin että giljotiini napsahtaisi osavaltiosta riippumatta.
  
  4. joulukuuta 2008 17:49:52

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minusta Jussin kannattaisi pikku hiljaa avata frakinsäästötili. Haloska tulee nimittäin vääjäämättä kutsumaan Jussin vuoden 2009 itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Samoin kuin UKK kutsui kommunistit (SKDL) hallitukseensa, tehdäkseen ne vaarattomiksi.

Siinä missä UKK onnistui, Halonen kuitenkin epäonnistuu.
  
  4. joulukuuta 2008 17:49:55

Nimi : Asko Saura
  
Viesti : Hakkarainen,

Yhdysvaltojen liittovaltio voi napsauttaa kuolemantuomion. Wikipedian mukaan sen voi saada ainakin murhasta, vakoilusta ja maanpetoksesta. Muistelen, että Rosenbergit tuomittiin ja teloitettiin juurikin liittovaltion tuomioistuimessa ja teloittamossa.
  
  4. joulukuuta 2008 17:54:28

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Chomsky on kuitenkin itse vasemmistolainen… Ihan hyvin argumentoi noita salaliittoteorioita vastaan.

Ai ihanko totta? Muutama rivi Chomskyn kritiikille.

1) "something would have leaked": ei kai kukaan odota, että Condoleezza Rice tai joku vastaavan tason henkilö ensin toteuttaisi 9/11-suunnitelman ja SITTEN vuotaisi sen julkisuuteen. Kirjassaan Crossing the Rubicon Mike Ruppert arvioi, että täydellinen tieto suunnitelmasta oli korkeintaan 24 ihmisellä. Kaikille muille annettiin tehtävät 'need to know'-pohjalta. Alhaisen tason 'vuotoja', joissa virkakoneiston jäsenet tuovat esiin kohtia, joissa jokin asia ei toiminut normaalin protokollan mukaan, onkin sitten ollut. Vaikkapa Phoenix-memo ja Norman Minetan lausunto.

2) "you couldn't predict the plane would have hit --- could have easily missed"

Lentokoneita on lennetty kauko-ohjauksella jo pitkään. Hani Hanjourin lentotaidot olivat hyvin puutteelliset, silti hänet jostain syystä laitettiin ('allegedly') ohjaamaan Pentagonin kylkeen lentänyttä konetta.

3) "unexplained things, funny coincidences" "that's the way the world is" patterneja on helppo löytää jäljestäpäin "elaborate conspiracy theories"

Chomskyn koko poliittisen tuotannon voisi kumota tällä tyylillä.

4) "taking energy from serious issues" Tässä on villakoiran ydin.
  
  4. joulukuuta 2008 17:54:52

Nimi : new-shit
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Täällä on kyllä vaikea pysytellä perässä, keskustelu on niin vilkasta. Työpäivän jälkeen ei millään jaksa lukea läpi kaikkea.

Töissä nipistin hieman työnantajan aikaa kirjoittaakseni pätkän nuivaa jouluevankeliumia:

Ja pimeässä puistossa oli nuoria neitoja pakenemassa raiskaajia. Äkkiä taivaasta laskeutui enkeli, ja sävytteisviritteinen kirkkaus ympäröi heidät. Enkeli sanoi heille: "Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Eirassa syntynyt Mestari. Tämä on merkkinä teille: te saatte vaaleissa murskavoiton." Ja samalla hetkellä oli enkelin ympärillä suuri nuiva sotajoukko, joka ylisti Mestaria sanoen: ”Mestarin on kunnia valtakunnassa, ja maan päällä rauha nuivilla, joita hän rakastaa.”
  
  4. joulukuuta 2008 17:56:37

Nimi : KhNn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Muttei ole täysin perusteeton - kyseiset henkilöt antavat ihmisille syyn vihata ja delegitimisoida ne tahot joita halutaankin. Ja taustamotiiveilla on painoarvonsa. Tässä tapauksessa etenkin, sillä pätkän tekijät olettavat, ja antavat ymmärtää, omaavansa pätevyyttä tai reaalitietoa mm. kritisoimistaan valtarakennelmista, niiden sisäisistä toimintatavoista, sekä heidän todellisten tarkoitusperiensä ja toimiensa kohtaamattomuuksista.

Kyseessä on argumentaatiovirhe niin kauan kuin itse asian sijasta keskitytään sen esittäjään. Vaikka esittäjän motiivit olisivat mielestäsi mitä tahansa.

Hyvä. Pidäpä tuo mielessä. Käypä kohta kohdalta analysoimaan tätä:

http://wtc.nist.gov/progress_report_june04/appendixl.pdf

ja katsotaan kuinka kauan kestää, ennen kuin valitat domainin päätteestä tai kritisoit selvitystä muusta kuin sisällöstä käsin.


Mikä ihmeen viimeinen linkki seisoo -kilpailu tämä on? Ja enhän minä inise mitään asian esittäjästä, sinun tapasi se on "argumentoida".

Pystyykö kukaan itse kommentoimaan noita "virallisen totuuden" ristiriitaisuuksia?
  
  4. joulukuuta 2008 17:56:42

Nimi : Teemu Lahtinen
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Luulen että tohtorilla on frakki jo entuudestaan.

Asiaan; tehtäköön tiettäväksi, että sisulaiset ovat Helsingin seudulla juhlineet itsenäisyyttä perinteisellä kaavalla: 09:00-09:30 Tähtitorninmäki, valtakunnalinen lipunnosto jonka jälkeen Kaivopuisto, itsenäisyyden kuusi, josta jatketaan erilaisin keinoin
Hietaniemen hautausmaalle, sankarihaudat ym merkkihenkilöt ja lopuksi lounaalle läsnäolevan juhlaväen valitsemaan paikkaan.

Ohjelmasta ehtii jatkamaan ylioppilaiden soihtukulkueeseen ja muuhun vapaavalintaiseen iltaohjelmaan.
  
  4. joulukuuta 2008 18:01:30

Nimi : Sivaripaska Ullanlinnasta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Voi luoja tuota aamun maikkarin lähetystä...ja taas ääni väristen puhuttiin "kannattajista jotka puhuttelevat Halla-ahoa mestariksi...on se pösilö se Karhuvaara! :-D
  
  4. joulukuuta 2008 18:02:41

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : KKnh,

"Miten olisi, jos kommentoisit videossa esittettyjä seikkoja videon tekijöiden sijaan? Esim. sitä, että WTC7 sijaitsi eri korttelissa eikä siihen osunut mitään, mutta silti se vain rysähti alas kuin korttitalo. Mitä se jenkkien patologisesti valehtelevan hallinnon virallinen selitys sanookaan? Oliko se niin, että Osama bin Ladenin pyhä pieru aikaansai WTC7:n sortumisen. Jotenkin noin se kai meni, ja täydestä menee kuin väärä raha."

WTC7 on kieltämättä varsin omituinen tapaus, mutta niin kauan kuin vaihtoehtoiset teoriat ovat täysin järjettömiä, pidän virallista selitystä parhaimpana ehdokkaana. Hyvänä kakkosena tulee teoria, jonka mukaan rakennus todellakin olisi räjäytetty, jotta minimoitaisiin riski ylimääräisistä vahingoista ja tulipalojen leviämisestä. Totuus olisi sitten jälkikäteen peitelty joko Bushin hallinnolle tyypillisen salailurefleksin takia, tai sitten siksi, että päätöksen teki kiireessä joku pikku porukka paikan päällä ilman virallista lupaa.

Ne varsinaiset salaliittoteoriat toisaalta... Toistaiseksi olen nähnyt selitysten nojautuvan lähinnä siihen, että WTC7:ssä oli Salaliiton komentokeskus, ja rakennus oli pakko tuhota jälkien peittelemiseksi. Väite on niin absurdi, että minun on vaikea uskoa kenenkään kannattavan sitä tosissaan. Jo yksin se, ettei nykyaikana sitä hypoteettista komentokeskusta olisi todellakaan tarvinnut pystyttää aivan kohteen viereen, ja että jossain keskellä ei mitään sijainneeseen bunkkeriin ei kukaan olisi koskaan kiinnittänyt mitään huomiota, riittää telomaan koko teorian. Muitakin syitä on, mutta enpä taida vaivautua jatkamaan. Jos joku haluaa uskoa Salaliittoon, joka kykenee toteuttamaan äärimmäisen monimutkaisia ja vaikeita operaatioita, mutta toisaalta tekee jatkuvasti naurettavan kömpelöitä virheitä, niin sama se kai minulle on.

Ja niin, ei ole hirveän vaikeata kaapata muutamaa lentokonetta ja lentää niitä päin joitain kohteita, mutta toisaalta on hyvin vaikeaa tehdä tuo ja lavastaa syylliseksi jokin toinen taho. Toisekseen, jos USA olisi halunnut lavastaa Al-Qaedan syylliseksi WTC-iskuihin, se olisi käyttänyt pommeja, sillä edellisessä WTC-iskussaan Al-Qaedakin teki niin. Pommi-iskun organisoiminen ja toisen tahon syylliseksi lavastaminen on muutenkin paljon helpompaa.
  
  4. joulukuuta 2008 18:08:18

Nimi : M.
  
Viesti : "Toistaiseksi olen nähnyt selitysten nojautuvan lähinnä siihen, että WTC7:ssä oli Salaliiton komentokeskus, ja rakennus oli pakko tuhota jälkien peittelemiseksi. Väite on niin absurdi, että minun on vaikea uskoa kenenkään kannattavan sitä tosissaan. Jo yksin se, ettei nykyaikana sitä hypoteettista komentokeskusta olisi todellakaan tarvinnut pystyttää aivan kohteen viereen - -."

Itse tosiaan pärskähdin nauramaan kuullessani tämän ekaa kertaa. Troofereille ei kai ole tullut edes mieleen, että kai sen komentokeskuksen olisi aivan hyvin voinut sijoittaa niihin isompiinkin torneihin...

"Toisekseen, jos USA olisi halunnut lavastaa Al-Qaedan syylliseksi WTC-iskuihin, se olisi käyttänyt pommeja - -."

(Jos WTC-torneihin olisi virallisen selityksen mukaan hyökätty pommeilla, Trooferit väittäisivät, että torneihin ei mitenkään olisi voitu sijoittaa räjähteitä ilman, että se olisi huomattu. Therefore, salaliitto.)

Vielä parempi idea: jos WTC-salaliiton tarkoitus oli saada syy hyökkäykselle Irakiin, olisi syyllisiksi kannattanut laittaa irakilaiset ja aseeksi kannattanut valita biologinen, kemiallinen tai ns. likainen ydinase. Olisi sopinut tarinaan ns. vitun paljon parempin.
  
  4. joulukuuta 2008 18:13:52

Nimi : Zngr
  
Viesti : he-KKK:

No ei nyt kaikkea pidä ottaa niin kirjaimellisesti ja irrottaa kontekstistaan. Kyse on lähinnä tietämisestä. Muutenhan "alkuasukkaat" voisivat itse porata öljynsä ja käydä sillä kauppaa. Turha väittää, ettei niillä itsellä olisi tähän kalustoa, kun juuri afrikkalaisten maiden mielestäsi ei-korruptoituneet ja hallitukset saavat niitä monikansallisten yritysten lahjuksia suurempia rehellisiä avustuksia, joilla voisivat kalustoa hankkia.

Se on totta, etteivät alkuasukkaat osaa porata öljyä Nigeriassa itse, eivätkä saa lupaa hallita omia alueitaan. Sitenhän he voisivat tehdä omat sopparinsa, eikä sotalordi X.

Afrikkaan oli kipattu avustuksia rahana 500 miljaria... 90-luvulla. Summa on tähän mennessä saattanut jo tuplaantua, ei nyt ole kirjaa referenssinä. Afrikka kokonaisuuten on pyörinyt pelkillä avustuksilla kohta puoli vuosisataa, näin vähän kärjistäen. Ja sillä ei ole rakennettu infraa. Se raha menee jonnekin muualle.

Nigeria on hyvä mesta jos pitää keskustella Afrikasta, koska siellä menee pieleen kaikki, mikä Afrikassa voi mennä pieleen. Tiesitkö, että Nigeriassa on teräsmylly, joka on maksanut jo 8 miljardia, joka ei ole tuottanut vielä harkkoakaan terästä? Onko se monikansallisen yrityksen korruption syy? Syyt ovat jossain ihan muualla.

Nigerialainen lakimies Abujasta kertoi eräässä haastattelussa, että 95% Nigerialaisista ei huomasi, jos länsimaat eivät antaisi enää yhtään avustuksia. Tiedätkö miksi? Vallan kahvassa roikkuvat poliitikot kanavoivat kaiken omille tileilleen ja perheelleen sekä Big Man systeemillä kotiseudun heimolle, sen sijaan että ostaisivat öljynporausvälineistöä koko Nigerian iloksi. Samaan paikkaan katoaa monikansallisten yritysten "lahjukset", eikä infraan. Afrikassa on ollut niin paljon rahaa kehittää sitä mannerta, että heikompaa hirvittää. Sinä lähdet siitä oletuksesta, että valkoiset ovat varastaneet sen. Eivät ole. Afrikkalaiset ovat.

Olet harvinaisen oikeassa siinä että avustuksilla olisi voitu hankkia öljynporaus laitteistoa ja palkata osaamista MUTTA KUN SITÄ EI TEHDÄ. Ei se johdu siitä, että Shell korruptoi. Se johtuu siitä, että valtaa pitäviä kiinnostaa helppo raha paljon, ja Nigeria ei yhtään. Ja tarkoitan nyt Nigerian täysin korruptoitunutta byrokraattista ja poliittista koneista, heitä siis ei kiinnosta Nigeria yhtään.

Ei niitä ole kukaan "Shell" käynyt korruptoimassa, se on tapahtunut muista syistä.

Niissä Afrikan maissa, joissa EI OLE ÖLJYÄ tai luonnovaroja, on korruption ja politiikan taso lähes täysin sama kuin Nigeriassa. Yhteiskuntien koheesio on lähes koko mantereella sitä luokkaa, ettei toimivia kansallisvaltioita juuri ole eikä tule.

Tämä torpedoi teoriasi siitä, että monikansallinen Shell tai vastaava on kaiken pahan takana.

Hyvä veli ku vedät yksinertaiseksi kun otaksut, että "monikansalliset yritykset" ovat käyneet "korruptoimassa hyvät afrikkalaiset".

Tämän ajattelun koulukuntaan linnoittautuneet myös uskovat järkähtämättömästi siihen, että ilkeät Länsimaat nostavat tahallaan Afrikassa (ja arabimaissa) diktaattoreita valtaan, ja arvelen, että sinäkin uskot niin. Tein jokin aika sitten referaatin 10:stä Keski- ja Pohjois-Afrikan maasta ja löyty yksi (1) vallankumous jossa paha imperialisti oli kammennut pelottavan militanttiklikin hallitukseen, ja se oli Algeriassa 60-luvulla.

Muualla jokainen tyrannia ja vallankaappaus oli lähtenyt siitä ensimmäisestä demokraattisesta vaalista, päätynyt yksipuolujärjestelmään, ja sarjaan sotilaallisia vallankaappauksia.

Lue tästä kirja, ns. Afrikka primer juuri sinun kaltaisille:

http://www.amazon.co.uk/State-Africa-History-Fifty-Independence/dp/0743232224

Akateemisesta voi hakea suoraan hyllystä. Bob Geldof, joka ajatteli kuten sinä, suosittelee myös.

Tässä eilinen linkki avustusten vaikutukseen Afrikassa ja etenkin siitä mihin ne menevät, koska sinä et nähtävästi tiedä, enkä usko, että oikeasti tulet koskaan lukemaan Martin Meredithin kirjaa:

http://frontpagemagazine.com/Articles/Read.aspx?GUID=D1ED8113-B52B-4674-9959-AD7902604D8B
  
  4. joulukuuta 2008 18:18:17

Nimi : PK
  
Viesti : 9/11 jaksaa kiehtoa mieliä
  
  4. joulukuuta 2008 18:26:27

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : M,

"Itse tosiaan pärskähdin nauramaan kuullessani tämän ekaa kertaa. Troofereille ei kai ole tullut edes mieleen, että kai sen komentokeskuksen olisi aivan hyvin voinut sijoittaa niihin isompiinkin torneihin..."

Hyvä kysymys myöskin, mihin sitä komentokeskusta yleensä tarvittiin. Meinaan, tuollainen operaatio toimii vallan mainiosti ennaltasovittujen suunnitelmien pohjalta. Joku Cheney hikoilemassa pelkääjän paikalla ei olisi ollut kuin kiusaksi.

"Nousitteko te nyt kaikki niihin koneisiin?"
"No joo joo, sen kun käveltiin sisään."

"Oletteko nyt valmiita iskemään!?"
"No ihan valmiita joo, niin kuin sovittiin."

"Saitteko nyt ne koneet kaa..."
"Odota nyt perkele, homma on vähän kesken."

"Lennättekö nyt kohti kohteita!?"
"..."
"NO!?"
"Lennetään joo."

"Näkyykö tornit jo? Muista sitten pitää kurssi suorana jos ne näkyy suoraan edessä, äläkä sitten lähde nousuun äläkä laskuun äläkä..."
"ALLAHU AKBAR!"

"(Jos WTC-torneihin olisi virallisen selityksen mukaan hyökätty pommeilla, Trooferit väittäisivät, että torneihin ei mitenkään olisi voitu sijoittaa räjähteitä ilman, että se olisi huomattu. Therefore, salaliitto.)"

Niinhän ne väittäisivät, mutta kun se onnistui 1993 aivan mainiosti, väitteet olisivat vieläkin absurdimpia kuin nämä nykyiset.

"Vielä parempi idea: jos WTC-salaliiton tarkoitus oli saada syy hyökkäykselle Irakiin, olisi syyllisiksi kannattanut laittaa irakilaiset ja aseeksi kannattanut valita biologinen, kemiallinen tai ns. likainen ydinase. Olisi sopinut tarinaan ns. vitun paljon parempin."

No älä. Jotain pernaruttoa vain kehiin. Muutamia kymmeniä kuolonuhreja, hillitön paniikki, ja sitten laboratoriotutkimuksissa selviää, että käytetty kanta on irakilaista. Varsin helppo tempaus toteuttaa, ja lavastaminenkaan ei ole kovin kummoinen temppu.
  
  4. joulukuuta 2008 18:29:30

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Kiinnitän palstalaisten huomiota vanhaan suomalaiseen sanaan "tekopyhyys". Sitä ei pidä sekoittaa maailmanmenoa nykyään säätelevään käsitteeseen "tehopyhyys", jonka tehoista saimme hiljattain näytteen Mumbai-nimisessä kaupungissa.

Tekopyhyys ei nimittäin käytä voimakeinoja. Sen harrastajat tyytyvät verbaalitason voimisteluun. He seuraavat tarkkaavaisesti kanssaihmisten oletuksia, arvostuksia ja syrjäsilmällä myös kassakaapin avaimen sijaintia.

"Tekopyhyys" viittaa uskoon, epäilykseen ja yksilön laskelmointiin. "Ennen vanhaan" kannatti esiintyä pyhänä, vaikka vähän epäilisikin. Nurkan takana sitten kuitenkin kuiskittiin, kuinka se tai tämä oli "tekopyhä". Kuiskailijat eivät kuitenkaan yleensä huomanneet omalla kohdallaan mitään tekopyhyyden oireita.

Sama asenne esiintyy myös ihmisten suhtautumisessa tämänpäivän poliittisesti korrekteihin uskomuksiin.

Yksilökohtaisen oman edun laskelmointi vaikuttaa monien kohdalla siihen, mitä suustaan päästelee, mihin ilmoittaa uskovansa.

Itse ilmoitan varmuuden vuoksi olevani täysin vapaa minkäänlaisista tekopyhyyden oireista. Siksi voin myös rauhallisin mielin tuomita muita.

  
  4. joulukuuta 2008 18:32:54

Nimi : Dan
  
Viesti : Muistattehan, mitä J.P.Roos on kirjoittanut: "Älykkyyden poikkeamilla varsinkin korkeamman älykkyyden suuntaan on ollut ja on iso merkitys ihmiskunnan kehityksessä. Yksilöistä lasketun keskiarvon merkitys yhteisölle on seuraava: jo viiden pisteen keskiarvoero merkitsee että huippuälykkäitä on korkeamman keskiarvon ryhmässä dramaattisesti enemmän. Kaikki puhe huippuyliopistoista, huippututkimuksesta jne on olennaisesti puhetta valikoitujen huippuälykkäiden ihmisten muodostamista ryhmistä, jotka tuottavat merkittävää tietoa."

Mitä "älykkyyteen" tulee, niin kyseessä ei ole mikään arvovapaa asia. Älykkyystestit on tehty mittaamaan matemaattiseen ja teknologiseen maailmaan kuuluvia ominaisuuksia. Testit ovat osittain sokeita toisenlaiselle älykkyydelle. Oheisen kartan mukaan Nigeria kuuluu punaiseen eli alhaisen keskiälykkyyden vyöhykkeeseen. Kuitenkin tiedotusvälineissä kerrotaan vähän väliä, kuinka nigerialaiset huijaavat erilaisilla ovelilla menetelmillä älykkäämpiä eurooppalaisia sen kuin ehtivät. Myös muissa Afrikan maissa turistit saavat olla varuillaan, ettei joku juonittele heidän rahojaan. Oveluus ja viekkaus tuntuvat suorastaan olevan osa afrikkalaista kansanluonnetta - jos tällainen, eräiden rasismista syytettyjen bloggaajien käyttämä ilmaisu tämän kerran sallitaan. Tämä osoittaa, että älykkyystestit eivät ehkä kerro koko totuutta. Toisaalta tässä saattaa piillä vastaus myös siihen, miksi esimerkiksi Yhdysvalloissa mustat ovat yliedustettuna rikostilastoissa. Sääntöjen - varsinkaan muiden laatimien - mukaan eläminen ei ehkä parhaalla mahdollisella tavalla sovi afrikkalaiseen geneettiseen perimään.

Jos edellä esitetylle asialle haluaa etsiä jonkinlaisen evoluutioon perustuvan selityksen, niin tulee mieleen ajatus, että Afrikkaan jääneet ovat joutuneet hieromaan älynystyröitään erilaisten yhteisöllisten kysymysten parissa kuten klaaneihin ja sukuihin ja heimoihin liittyvien juonittelujen ja valtataistelujen ratkaisemisessa. Sen sijaan Afrikasta lähteneet ovat joutuneet ratkaisemaan teknisluonteisia ongelmia, jotka liittyvät olemassaolon taisteluun ankarissa luonnonoloissa. Afrikkaan jääneille on kehittynyt älykkyyttä selvitä monimutkaisissa henkilökuvioissa ja juonittelussa vihamiehiä vastaan. Afrikasta lähteneet taas ovat kehittyneet älykkäiksi keksimään, millaisella teknisellä välineellä saisi vihamiehet parhaiten hengiltä.

Nykyiset älykkyystestit eivät suosi afrikkalaisia, minkä näkee jo siitäkin, että tietyillä alueilla Afrikkaa väestön keskimääräinen älykkyystaso alkaa jo lähennellä lievää kehitysvammaisuutta, mutta kuitenkaan nämä ihmiset eivät vaikuta tyhmiltä tai kehitysvammaisilta. Kyse on todennäköisesti siitä, että mittaria ei ole kalibroitu vastaamaan heidän ominaisuuksiaan.
  
  4. joulukuuta 2008 18:34:09

Nimi : Anja Snellman
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Kirjoitan ja suunnittelen torstaisen Mediakokin aiheet ja kuvituksen valmiiksi jo tiistaina, eikä tapanani ole "kuittailla" mediassa entisille miehilleni, saati muille ystävilleni. Mediakokin aloitin vuosi sitten, syystä että edes jossain kohtaa nykymediassa voisi tuulettaa omavalintaisista aiheista rohkeasti ja riippumattomasti irrotellen.

PS. Kiitos vain tännekin palautteesta, josta enin osa on ollut asiallista.
  
  4. joulukuuta 2008 18:36:06

Nimi : RistoH
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Milloinkas syyrialaisia on alkanut jussin jutut kiinostaa

http://www.alexa.com/data/details/traffic_details/halla-aho.com/scripta
  
  4. joulukuuta 2008 18:36:43

Nimi : Zngr
Kotisivu : Ai, ei vai?
  
Viesti : Dan: Nykyiset älykkyystestit eivät suosi afrikkalaisia, minkä näkee jo siitäkin, että tietyillä alueilla Afrikkaa väestön keskimääräinen älykkyystaso alkaa jo lähennellä lievää kehitysvammaisuutta, mutta kuitenkaan nämä ihmiset eivät vaikuta tyhmiltä tai kehitysvammaisilta.

Ai, ei vai?

http://www.youtube.com/v/9WiLsxbq8Vs

(ok, aika nuiva, ellei peräti rasistisviritteinen vitsi, ymmärrän kyllä pointtisi oikein hyvin, oli vaan... pakko)
  
  4. joulukuuta 2008 18:38:25

Nimi : Nkhn
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : WTC7 on kieltämättä varsin omituinen tapaus, mutta niin kauan kuin vaihtoehtoiset teoriat ovat täysin järjettömiä, pidän virallista selitystä parhaimpana ehdokkaana.

"Virallinen selitys" on siis jokin itseisarvo, ja tämän vuoksi automaattisesti uskottavin?

Asian tarkastelemiseksi pitäisi unohtaa eri näkökantojen jenkkihallinnon niille määrittelemät statukset ("virallinen totuus", "salaliittoteoria" jne.) ja neutraalisti tutkia, mikä on oikeasti uskottavinta.

Mikä olikaan se "virallinen selitys" WTC7:n tapauksessa? (No joo, ei se ollut se Osama bin Ladenin pyhä pieru.) Polttoainevarasto?

Ne varsinaiset salaliittoteoriat toisaalta... Toistaiseksi olen nähnyt selitysten nojautuvan lähinnä siihen, että WTC7:ssä oli Salaliiton komentokeskus, ja rakennus oli pakko tuhota jälkien peittelemiseksi. Väite on niin absurdi, että minun on vaikea uskoa kenenkään kannattavan sitä tosissaan. Jo yksin se, ettei nykyaikana sitä hypoteettista komentokeskusta olisi todellakaan tarvinnut pystyttää aivan kohteen viereen, ja että jossain keskellä ei mitään sijainneeseen bunkkeriin ei kukaan olisi koskaan kiinnittänyt mitään huomiota, riittää telomaan koko teorian. Muitakin syitä on, mutta enpä taida vaivautua jatkamaan. Jos joku haluaa uskoa Salaliittoon, joka kykenee toteuttamaan äärimmäisen monimutkaisia ja vaikeita operaatioita, mutta toisaalta tekee jatkuvasti naurettavan kömpelöitä virheitä, niin sama se kai minulle on.

Vaihtoehtoinen selitys A leimataan ensin jenkkihallinnon toimesta "salaliittoteoriaksi". Sitten joku keksii erittäin epätodennäköiseltä tuntuvan selityksen B, leimataan se em. käytöntä noudattaen "salaliittoteoriaksi" ja tämän perusteella "osoitetaan" kaikkien vaihtoehtoisten selitysten olevan yhtä epäuskottavia kuin B. Haiskahtaa aika vahvasti argumentaatiovirheeltä.

Ja niin, ei ole hirveän vaikeata kaapata muutamaa lentokonetta ja lentää niitä päin joitain kohteita, mutta toisaalta on hyvin vaikeaa tehdä tuo ja lavastaa syylliseksi jokin toinen taho.

Unohdit kertoa sen vaikeuselementin tosielämästä, että ainakin yhdeksän näistä lentokonekaappareista on todettu olevan hengissä. "Virallinen selitys" vetonnee islamin jälleensyntymään tms. (Niin, hindulaisuuteen se oikeasti kuuluu.)

oisekseen, jos USA olisi halunnut lavastaa Al-Qaedan syylliseksi WTC-iskuihin, se olisi käyttänyt pommeja, sillä edellisessä WTC-iskussaan Al-Qaedakin teki niin. Pommi-iskun organisoiminen ja toisen tahon syylliseksi lavastaminen on muutenkin paljon helpompaa.

En nyt väittäisi ihan suoraan, että iskujen takana olisi jenkkihallinto itse, mutta Al-Qaidan ja Osama bin Ladenin syyllisyydestä ei ole esitetty vielä ainoatakaan validia todistetta, "virallinen selitys" on täynnä ristiriitaisuuksia, epäuskottavuuksia jne.
  
  4. joulukuuta 2008 18:38:54

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Afrikasta sanoisin, että ongelma eivät ole yksinomaan suuryritykset (kiinalaiset tai länsimaalaiset) eivätkä afrot, vaan molempien yhteisvaikutus. Ulkomaalaiset tarjoaa helppoa rahaa vastineeksi hyvistä diileistä, ja ulkomaalaisille on tarjolla lähinnä valikoima korruptoituneita valtaklikkejä, joista yksi pitää hallussaan valtion symbolisia tunnusmerkkejä. Kummankin kannalta on edullista tehdä diili toisen osapuolen kanssa. Tavallista kansaa, joiden maille öljytornit sun muut pystytetään, pelkästään riistetään näiden kahden eliitin yhteistyöllä. Pari ensimmäistä vuotta katsovat ehkä menoa huuli pyöreänä, mutta sitten alkaa tosissaan ottaa päähän. Nigeriassa onkin oltu jo pitkään aseellisen taistelun tiellä, kun mikään muu ei kerta kaikkiaan toimi.

Martin Meredithin State of Africaa suosittelen minäkin.
  
  4. joulukuuta 2008 18:42:41

Nimi : Opetusnetseistä netsein
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hallaahu Akhbaar!

Älkäätten peljätkö, vaikka maailma on teitä vastaan ja teitä vedetään roskalehtien sivuille, sillä Mestari on teille suosiollinen!
  
  4. joulukuuta 2008 18:42:49

Nimi : Dan
  
Viesti : Viittasin edellisessä tekstissä "oheiseen" karttaan, mutta unohdin antaa siihen linkin.
  
  4. joulukuuta 2008 18:43:59

Nimi : Janne
  
Viesti : Kivaa se on muiden rahoilla elvistellä

Valtioneuvoston raha-asiainvaliokunta puolsi istunnossaan 19.11.2008 seuraavia asioita:Vuoden 2008 talousarvion momentin 26 40.02 (Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanotto valtion osalta) arviomäärärahan ylittäminen 1 598 511 eurolla ja momentin 26.40.63 (Pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden vastaanotto) määrärahan ylittäminen 12 136 401 eurolla. Lisämäärärahan tarve momentille 26.40.02 aiheutuu valtion vastaanottokeskusten (Joutseno ja Oulu) toiminnan laajenemisesta. Lisämäärärahan tarpeesta momentille 26.40.63 1 861 250 euroa aiheutuu kuntakorvauksen piirissä olevien pakolaisten määrän kasvusta sekä 10 275 151 euroa turvapaikanhakijoiden arvioitua suuremmista kustannuksista. (SM maahanmuuttojohtaja Sirkku Päivärinne 160 43416)Vuoden 2008 talousarvion momentin 33.40.54. (Valtion osuus maatalousyrittäjän tapaturmavakuutuksen kustannuksista) arviomäärärahan ylittäminen 1 200 000 eurolla. (STM ylitarkastaja Susanna Grimm-Vikman 160 73869)"

Maahanmuutto-osaston johdon verotiedot 2006 veropörssistä.

Osastopäällikkö Pentti Visanen
72900€

Maahanmuuttojohtaja Tuomo Kurri
44900€

Maahanmuuttojohtaja Sirkku Päivärinne
46500€

Maahanmuuttojohtaja Mervi Virtanen
79900 €

Hallitusneuvos Riitta Koponen
58400€

Eniten tässä helvetin perseilyssä pistää vihaksi se, ettei rahaa ole esimerkiksi:
*lapsilisien korotuksiin
*opintotukiin
*verovähennyksiin
*terveydenhuoltoon
*Mihinkä tahansa asiaan, joka hyödyttää VERONMAKSAJIA
  
  4. joulukuuta 2008 18:45:17

Nimi : Villea
  
Viesti : WTC7 on kieltämättä varsin omituinen tapaus, mutta niin kauan kuin vaihtoehtoiset teoriat ovat täysin järjettömiä, pidän virallista selitystä parhaimpana ehdokkaana.

"Virallinen selitys" on siis jokin itseisarvo, ja tämän vuoksi automaattisesti uskottavin?


Miten "pidän virallista selitystä parhaimpana vaihtoehtona" on virallisen selityksen pitämistä itseisarvona?

Sama kai olisi, jos sanoisin että "pidän poliisin selvitystä viisaimpana vaihtoehtona; polttoaineletkun katkeaminen aiheutti tulipalon moottoritilassa". Sinä taas vastaisit siihen että "ahaa olet virallisen totuuden sopuli. Pirjo-Riitta Hanlind-Hauhon selitys auton pakoputken tukkimisesta siittimellä on siis väärä, koska itsearvoisesti pidät väkivaltakoneistoa aina oikeassa"
  
  4. joulukuuta 2008 18:46:52


guestbook © freebok.net