8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103826-103850

Nimi : Paul R
  
Viesti : 9/11 juutalais salaliittoa ;)
http://www.911missinglinks.com/
Vähän on niukat eväät...?
  
  4. joulukuuta 2008 17:02:26

Nimi : Mikael
  
Viesti : "Nimi : ha ha
Kotisivu : http://kuvaton.com/bshit/sotalapset.jpg

Viesti : Kuka tunustaa?

4. joulukuuta 2008 16:18:29"

Joo kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Vai mitä

Onni Kokko,suomalainen sotilas

Mallia päiväntasan seudun sotilas

Homma niin kovassa ^^^ että korvat menaa mennä lukkoon jatkuvasti ja tarvitsee pitää nykyään happisäiliöitä ja regulaattoria tuossa lähettyvillä ihan terveydellisistä syistä.
  
  4. joulukuuta 2008 17:02:52

Nimi : Keijo
  
Viesti : Nimi : Jouko
Maa(ha)nmuuttojohtaja Sirkku Päivärinne pitää meitä tyhminä kuten kaikki muutkin mokuttajat. Lisäksi pelkää hulppeaetuisen virkansa puolesta. Siksi pitää samantekevänä ylittyykö pakolaisten/maahnmuuttajien vastaanottokyky vai ei. Se ei ole pois hänen palkastaan ja eduistaan. Päinvastoin. Tietää lisää tienestiä korkeampina virkoina virkaportaissa. Millähän nuo loiset saataisiin vastuuseen teoistaan ja puheistaan?


Isketään rouva(?)Päivärinteelle 10 somali"lasta" asumaan samaan talouteen ja todetaan, että monissa muissakin saman kokoisissa asunnoissa asuu somaliassa moni- tai jopa monikymmenkertaisesti somaleita.
  
  4. joulukuuta 2008 17:04:56

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Loose Change Guide
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun nyt tuosta Loose Changesta tuli puhetta, niin tuossa on melko kattava kritiikki kyseiseen elokuvaan.
  
  4. joulukuuta 2008 17:09:36

Nimi : Lotta Roti
Mitä teen : Aion mainita Seppo Lehdon nimen
  
Viesti : Hollantilainen ystäväni kertoi näyttäneensä muslimiystävälleen Sepin sikavideon. Mohammed (lempinimeltään "Ham" :)) oli revennyt ihan totaalisesti ja alkanut heti fanittaa Sepiä. (Kysymyksessä ei luonnollisesti ole uskontoonsa äärimmäisellä vakavuudella suhtautuva kiihkomuslimi). Ehkäpä Euroopassa leviää kohta Sepi-kultti? Poliittisesti korrektin ja maallisen/uskonnollisen ristiriidan repimän Euroopan anarkistinen performanssitaitelija Seppo Lehto!
  
  4. joulukuuta 2008 17:11:44

Nimi : K
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Chomsky kommentoi noita 9/11 salaliittoteorioita:

http://www.youtube.com/watch?v=BzGd0t8v-d4
http://www.youtube.com/watch?v=LoDqDvbgeXM&feature=related

Chomsky on kuitenkin itse vasemmistolainen… Ihan hyvin argumentoi noita salaliittoteorioita vastaan.
  
  4. joulukuuta 2008 17:12:45

Nimi : Optimi
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : K.Horsmahuuli -
"Mullapa on anti-che -paita ja diggaan Israeliakin."

Anti-che -paita löytyy minultakin. Ei mikään itupiparimagneetti, mutta punttisalilla aiheutti kerran mukavaa värinää, kun viereisen laitteen tummahipiäisellä kundilla sattui olemaan che -paita ;)
  
  4. joulukuuta 2008 17:13:00

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Nyt on niin, että tämä menee mahdottomaksi. Vieraskirjassa on niin paljon kirjoittajia, että kukaan töissäkäyvä ihminen ei pysty tähän osallistumaan. Luin juuri tunninverran tekstejä ja mieluusti olisin jotain kommentoinutkin, mutta tarpeeksi taaksepäin kun kommentoi, niin aikaansaa pelkkää sekavuutta. Minulle päivän paras uutinen näin maalaisluterilaiskepulaisena on ollut, että Vapaa-ajattelijoiden jäsenmäärä on pudonnut suhteessa 10 kertaa enemmän, kuin mitä ovat saaneet kirkosta erotettua. Hahhah, oikein koirille
  
  4. joulukuuta 2008 17:13:17

Nimi : Roots
  
Viesti : "Selasin Anttilassa uuden Imagen, jossa Sofi Oksanen paljasti äänestäneensä Iivi Massoa viime vaaleissa. Syy Sofin äänestyskäytökseen tosin ei selvinnyt läpyskän nopealla vilkaisulla, mutta olisko niin, että nyt meillä on jo nuiva Finlandia-palkittukin."

Sofi Oksanen on siitä mainio tyyppi, että halveksuu avoimesti vihervasemmistolaista yliopistomaailmaa ja muuta ryssäläisyyttä. "Ultra Bra on kommaripaskaa."
  
  4. joulukuuta 2008 17:13:26

Nimi : lollerstein
Kotisivu : http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Uusin persuskandaali. Koskahan riekkuvat iltapäivälehdet esittävät tämän todisteena PerSujen halla-aholaisuudesta?http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2008-12-04,104:2:580360,1:0:0:0:0:0:

Perussuomalaiset joutuivat muuttamaan museopöytäänsä

Museossa on näytteillä neljän suurimman kuntavaalipuolueen pöydät joulukertomuksineen, ja perussuomalaiset joutuivat muuttamaan oman pöytänsä otsikointia alkumetreillä. Natsi-Saksaan ja keskitysleireihin viittaava pöydän otsikko ”Arbeit macht frei?” sai olla paikoillaan vain vuorokauden.

Pöydän tekijä ja syksyn kuntavaalien uusikaupunkilainen ääniharava Rainer Tähtinen (ps) ei ymmärrä syntynyttä kohua.

- Otsikko on otettu tahallaan irti kontekstista ja kokonaisuudesta. Ajatuksena on tuoda esille työn merkitys ja rooli nykypäivänä, mikä ei todellakaan tee ihmisiä vapaaksi.


Ääriharava?
  
  4. joulukuuta 2008 17:14:09

Nimi : Zngr
  
Viesti : En voi lopettaa nauramasta tuolle "Ensimmäiset pakolaislapset saapuivat Kotkaan" jutulle Kymen Sanomissa ja sille kuvalle.

Kyllähän nyt kenellä vaan menee pulla väärään kurkkuun kun tuota lukee.

Eihän tuo toimittaja joka jutun on lehteen pistänyt voi mitään muuta kuin vittuilla.

Koko uutinen on kuin suoraan jostain moku -parodista tai Pahkasiasta.
  
  4. joulukuuta 2008 17:14:24

Nimi : Knnh
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun nyt tuosta Loose Changesta tuli puhetta, niin tuossa on melko kattava kritiikki kyseiseen elokuvaan.

Eli se, joka pistää viimeisimmän linkin ...kritiikin kritiikin kritiikkin kritiikin, on väittelyn ehdoton voittaja.

Joku muu voisi kommentoida tuota Osama bin Ladenin "tunnusvideota". Mitä, miksi ei?
  
  4. joulukuuta 2008 17:23:04

Nimi : Zngr
  
Viesti : HenKKKa:

Entä sitten vaikka tajuaisivatkin? Tämä on ihan epäoleellinen seikka. Joka tapauksessa vastalauseiden esittäjät joutuvat vähintäänkin tuijottelemaan monikansallisen yrityksen korruptoiman hallituksen väkivaltakoneiston ilmentymän pyssyn piippua.

Ei monikansalliset yritykset ole korruptoineet ketään. Esitit positiivisen väitteen, että ovat. Now prove it.

ps. itse ensin tarinoit, etteivät paikalliset alkuasukkaat tajua mitään siitä mitä Nigeriassa/Afrikassa tapahtuu, joka on minusta käsittämättömän hauskaa.

Voe alakuasuukas reppanata.
  
  4. joulukuuta 2008 17:23:22

Nimi : weekendsoldier
Kotisivu : http://weekendsoldier.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kotisivu : http://kuvaton.com/bshit/sotalapset.jpg

Viesti : Kuka tunustaa?

4. joulukuuta 2008 16:18:29"

Joo kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa"

- Joo. Suomalaisilla sotalapsilla ei vielä ihan parta kasvanut;)
  
  4. joulukuuta 2008 17:25:09

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Stephencolbertmaisesti vaadin mediaa tunnustamaan että Sofin Finlandia -palkinto kuuluu itseasiassa Mestarille(Korkein olkoon hänelle suopea aina), joka on Homman kautta tervehdyttänyt poliittista ilmastoamme.

Tai vähintään vaadin, että media tunnustaa tavalla tai toisella, sen että ilman Mestaria(Korkein olkoon hänelle suopea aina)ja hänen valoisaa olemustaan, ei Sofin kirjaa olisi voitu nähdä oikeaksi ja vanhurskaaksi.

AMen!
  
  4. joulukuuta 2008 17:25:45

Nimi : Asko Saura
  
Viesti : Siitä kidutus ja ihmisarvojutusta vähäsen. Täällä moni arvioi, että se Hesariin kirjoittanut hölmö ajattelee ihmisarvosta niin vulgääristi, että kaikkien sama ihmisarvo edellyttää kaikkien samoja ominaisuuksia. Tässä alkeellisessa ajattelussa sitten esim. se tosiasia, että irakilaiset ja somalit tekevät väkivaltarikoksia kertaluokkaa enemmän kuin han-suomalaiset, olisi kauhea asia, koska silloinhan kiistäisimme heidän ihmisarvonsa!

Vulgääritasa-arvoajattelu on kaiketi aika yleistä, etenkin ns. hyvien ihmisten parissa. Lainasin taannoin sfnettiin otteen Steven Pinkerin mainiosta kirjasta ja laitan tämän nyt tännekin.

Steven Pinker kirjassaan Blank Slate:

The greatest moral appeal of the doctrine of the Blank Slate comes from a simple mathematical fact: zero equals zero. This allows the Blank Slate to serve as a guarantor of political equality. Blank is blank, so if we are all blank slates, the reasoning goes, we must all be equal. But if the slate of a newborn is not blank, different babies could have different things inscribed on their slates. Individuals, sexes, classes and races might differ innately in their talents, abilities, interests, and inclinations. And that, it is thought, could lead to three evils.

The first is prejudice: if groups of people are biologically different, it could be rational to discriminate against members of some of the groups. The second is Social Darwinism: if differences among groups in their station in life -- their income, status, and crime rate, for example -- come from their innate constitutions, the differences cannot be blamed on discrimination, and that makes it easy to blame the victim and tolerate inequality. The third is eugenics: if people differ biologically in ways that other people value or dislike, it would invite them to try to improve society by intervening biologically .. <snip - natsit> .. The fear of terrible consequences that might arise from a discovery of innate differences has thus led many intellectuals to insist that such differences do not exist -- or even that human nature does not exist, because if it did, innate differences would be possible.

I hope that once this line of reasoning is laid out, it will immediately set off alarm bells. We should not concede that /any/ foreseeable discovery about humans could have such horrible implications. The problem is not with the possibility that people might differ from one another, which is a factual question that could turn out one way or the other. The problem is with the line of reasoning that says that if people do turn out to be different, then discrimination, oppression, or genocide would be OK after all.


---

Tuo viimeinen seikka on tässä keskustelussa erityisen tärkeä. On typerää yrittää väittää sillä tavalla, "ei ole eroja", koska on luultavaa, että ennemmin tai myöhemmin niitä kuitenkin löytyy, suuntaan tai toiseen. Eppäillä tietenkin soppii.

Kun vastustaa syrjintää, eugeniikkaa ja sosiaalidarwinismia, se pitää ja kannattaa tehdä muilla perusteilla kuin sillä, että kaikki ovat pohjimmiltaan samanlaisia. Niin ei ole.
  
  4. joulukuuta 2008 17:26:35

Nimi : J Räsänen
  
Viesti : Tätä olen vähän pelännyt, joku perusääliö on laittanut "Arbeit macht frei" tekstin jouluasetelmaan. Toivottavasti Perussuomalainen puolue antaa sille ääliölle kunnon sakinhivutuksen saunan takana, koskä nämä ovat juuri niitä asioita, joita poliittiset vastustajat janoavat. Koko hyvä aate ja keskustelu on helppo tuhota lapsellisilla ylilyönneillä ja sopimattomalla käytöksellä. Tällaista se tekee, kun on pieni puolue ja kapea materiaali.
  
  4. joulukuuta 2008 17:26:42

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Kommaripaskaa
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Ultra Bra on kommaripaskaa."

Mahdollisesti, mutta pirun hyvää musaa silti. Ja mielipiteethän ovat absoluuttisia totuuksia.
  
  4. joulukuuta 2008 17:27:35

Nimi : M.E
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : Hnkk/KKnh/Henkka, (kotisivusta päätellen ovat yksi ja sama henkilö)

Voisitko ystävällisesti pitäytyä yhden nimimerkin käytössä, ihan vaan keskustelun seuraamisen helpottamista silmällä pitäen.

Ja muuten sivuhuomautuksena, omat kansainväliset yrityssalaliittoteoriasi ovat naurettavia ja täysin perustelemattomia. Esim. öljy-yhtiöiden keskinäinen kilpailu nostaisi "lahjusrahat" reippaasti yli sen mitä väität. Todisteita kiitos!

Noihin WTC isku juttuihin en jaksa alkaa edes menemään. Tutustu johonkin salaliiton tyrmäävään sivustoon näin alkajaisiksi.
  
  4. joulukuuta 2008 17:27:49

Nimi : Ojanperä
Kotisivu : Kritiikkiä
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Eli se, joka pistää viimeisimmän linkin ...kritiikin kritiikin kritiikkin kritiikin, on väittelyn ehdoton voittaja."

Ei nyt aivan ehdottomasti. Mutta jos löydät mulle jostain sellaisen kritiikin kritiikin, niin voin kyllä lukea.
  
  4. joulukuuta 2008 17:29:10

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Tämäpä on mielenkiintoista "argumentaatiota". On vähän turhan helppoa "kumota" erilailla nähtävät seikat vain sillä, että niiden esittäjät esim. edustavat asiat mielestään oikealla tavalla näkevän henkilön mielestä poliittisesti vääränlailla suuntautuneet. Haiskahtaa aiva vahvasti argumentaatiovirheeltä."

Muttei ole täysin perusteeton - kyseiset henkilöt antavat ihmisille syyn vihata ja delegitimisoida ne tahot joita halutaankin. Ja taustamotiiveilla on painoarvonsa. Tässä tapauksessa etenkin, sillä pätkän tekijät olettavat, ja antavat ymmärtää, omaavansa pätevyyttä tai reaalitietoa mm. kritisoimistaan valtarakennelmista, niiden sisäisistä toimintatavoista, sekä heidän todellisten tarkoitusperiensä ja toimiensa kohtaamattomuuksista.

"Miten olisi, jos kommentoisit videossa esittettyjä seikkoja videon tekijöiden sijaan?"

Hyvä. Pidäpä tuo mielessä. Käypä kohta kohdalta analysoimaan tätä:

http://wtc.nist.gov/progress_report_june04/appendixl.pdf

ja katsotaan kuinka kauan kestää, ennen kuin valitat domainin päätteestä tai kritisoit selvitystä muusta kuin sisällöstä käsin.
  
  4. joulukuuta 2008 17:29:11

Nimi : Zngr
  
Viesti : OMG. Nyt täällä ei ihan oikeasti voi enää keskustella mistään mitekään, trafiikki on aivan liian kovaa.

JP Rooskin tietää, että Halla-ahon salaseuraan kuuluu verenhimoiset TIETOKONENÖRTIT.

Peräänkuulutan näytä nörttejä pieraisemaan tyhjästä keskiraskastat trafiikkia kestävän foorumin nuivaan käyttöön, tai linkittävän omansa Halla-ahon kanssa yhteistyössä toimien vaikka jonnekin Scriptan sivulle, niin että porukka löytää sinne.

Koska olen kiljuskini en itse kuitenkaan tee asialle mitään, koska en vaimonhakkaamiseltani kerkeä.

Pitää hakea jääpussejakin, luulen että mursin eilen rystysen kun pieksin niin antaumuksella.
  
  4. joulukuuta 2008 17:35:01

Nimi : titta-liina
  
Viesti : sisäisen ennakkosensuurin tilaus käväisee joskus mielessä mutta mitäs suotta kun homma hulmuaa raivoisasti. nousussa mikä nousussa.

kuvahaulla rainer tähtinen eka osuma, sama mies?

http://www.koris.net/mp/db/tiedotteet/foo/IMG/91667/kuva1_kk/289396
  
  4. joulukuuta 2008 17:39:59

Nimi : ihminen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Tuija Brax sanoo Pravdassa:

Oikeusministeri Tuija Brax (vihr) sanoi torstaina, että perustuslaki kieltää luovuttamasta ketään maihin, joissa uhkaa kuolemantuomio kidutus tai muu epäinhimillinen rangaistus.


Eikös Yhdysvalloissakin ole kuolemantuomio, koskeekohan tämä myös sitä?
  
  4. joulukuuta 2008 17:43:01

Nimi : KhNn
Kotisivu : Kotisivut
  
Viesti : Ei monikansalliset yritykset ole korruptoineet ketään. Esitit positiivisen väitteen, että ovat. Now prove it.

No joo, toinen vaihtoehto on toki, että ryöstävät esim. sitä öljyä Nigeriasta ihan ilmaiseksi maksamatta valtaapitäville penniäkään. Eli voin olla ihan väärässäkin mutta jotenkin minusta tuntuu, että tällöin mielestäsi kaiken tajuavat (vai miten se oli) "alkuasukkaat" saattaisivat lopettaa kyseisen ryöstötoiminnan huomattavasti nopeammin, kun diktatuurihallinnon väkivaltakoneistolla ei olisi mitään intressejä monikansallista yritystä suojella.

ps. itse ensin tarinoit, etteivät paikalliset alkuasukkaat tajua mitään siitä mitä Nigeriassa/Afrikassa tapahtuu, joka on minusta käsittämättömän hauskaa.

No ei nyt kaikkea pidä ottaa niin kirjaimellisesti ja irrottaa kontekstistaan. Kyse on lähinnä tietämisestä. Muutenhan "alkuasukkaat" voisivat itse porata öljynsä ja käydä sillä kauppaa. Turha väittää, ettei niillä itsellä olisi tähän kalustoa, kun juuri afrikkalaisten maiden mielestäsi ei-korruptoituneet ja hallitukset saavat niitä monikansallisten yritysten lahjuksia suurempia rehellisiä avustuksia, joilla voisivat kalustoa hankkia.
  
  4. joulukuuta 2008 17:44:31


guestbook © freebok.net