8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103801-103825

Nimi : Zngr
  
Viesti : reino ist richtig!

Minä lupaan myös perua pahat puheeni täti Thorsista heti, kun hän myöntää ehkä hieman liioitelleensa sanoessaan, että suomalaiset opettavat mamuparat pahoille tavoille! Sitten hän voi pyytää kaikilta suomalaisilta anteeksi koska on pitänyt meitä typerinä, ja kertoa arvostavansa suurimpana asiana maailmassa valkoista heteromiestä ja tämän kulttuuria.

Samoin pyydän anteeksi Ritva Viljaselta ja myönnän hänen kiistattoman ihmisarvonsa, jos hän järjestää minulla jostain paljon joululahjoja, ja lupaa olle koskaan tekemättä mitään maahanmuuttoon liittyviä päätöksiä, vaan sen sijaan lukitsee itsensä kolmeksi vuodeksi komeroon jonka jälkeen vaihtaa alaa, puutarhuriksi.
  
  4. joulukuuta 2008 16:16:44

Nimi : Simeon Muna
  
Viesti : Kummastelen Vera Izrailitin tapaa olla hyvinkin nuiva pakolaisia kohtaan, vaikka itsekin on pakolaisstatuksella porsaanreikiä käyttäen saapunut USA:n lihapatojen ääreen - ei missään nimessä vaarallisesta, vaan kommunistiseen tapaan niukahkosta ympäristöstä.

Älkää käsittäkö minua väärin, se on täysin oikein, Neuvostoliitossa ja Venäjällä se, mikä ei ole paskaa on kusta ja parempi olisikin kun koko maa pistettäisiin kiinni ja asukkaat hajautettaisiin muualle. Takaisin voisi palata kun kommunistinen leväperäisyys olisi radioaktiivisen saasteen tapaan puoliintunut tarpeeksi.

Kuitenkin ihmettelen että V.Izrailitilta ei löydy tuon kummempaa ymmärtämystä niitä kohtaan, jotka käyttävät pakolaisuutta vähän hyväkseen paremman elämän toivossa. Siinä ei ole siis mielestäni mitään väärää - tämä on vapaa maapallo ja ymmärrän hyvin tuttaviani, jotka ovat saman tempun tehneet. Mutta pitäisin heitä vähintäänkin kummallisina otuksina, jos he roikkuisivat sitten ulkomaalaisvihaajien keskustelupalstoilla ja esittäisivät toisista saman taustan omaavista nuivia mielipiteitä.

PS.
Anja taisi kuittailla vähän eksälleen tuossa aamutv-lähetyksessä seuraavaan tapaan: ähäkutti enpäs ole samaa mieltä.
  
  4. joulukuuta 2008 16:17:47

Nimi : Koskela Suomesta
  
Viesti : Teologi:"No, joka tapauksessa monikultturismin ideologiakritiikissä olisi minusta tärkeää iskeä kiilaa tähän rakoon, eli kysyä, onko todella niin, että kunnioittaaksemme toisten ihmisten ihmisarvoa meidän tulee pitää heidän kulttuuriansa, ajatusmaailmaansa ja toimintatapojaan samanarvoisena omamme kanssa."

Vaikka ajatusmaailmani on Teologin kanssa melkoisen erilainen (olen niitä uskonnottomia, mutten materialisti), niin minustakin tämän koko sotkun perusta on juuri tuossa mitä hän esittää.

Jostain kumman syystä "suvaitsevaiset" kytkevät yhteen tuon kaikkien kulttuurien samanarvoisuuden ja ihmisarvon. Ja samaan syssyyn tunnutaan kytkevän yhteen älykkyys ja ihmisarvo.

Vaikka emme hyväksyisi jonkun kulttuurin käytäntöjä ja perinteitä ja pitäisi niiden tuloksena syntyvää heidän yhteiskuntaansa yhtä hyvänä kuin omaamme, ei se todellakaan tarkoita, että ko. kulttuurin edustajien ihmisarvo olisi vähäisempi kuin meidän.

Sama koskee tätä älykkyyttä. Nostetaan tuhoton häly jostain tutkimuksista joissa on todettu, että kaikille ihmisille ei ole jaettu yhtä suurella kauhalla, ja että näitä pienemmällä kauhalla saaneita on jossain päin enemmän kuin muualla.

Mitä siitä? eivät he ole vähemmän ihmisiä kuin ne jotka asuvat siellä missä niitä suuremmalla kauhalla saaneita on enemmän.

Samahan pätee oman yhteiskuntamme sisällä. Meistä kaikki tuntevat itseään yksinkertaisempia ihmisiä, mutta tuskin kukaan oikeasti, psykopaatteja lukuunottamatta, pitää heitä vähempiarvoisina kuin muita.

Tiedän useita ihmisiä, jotka saavat taatusti älykkyystestissä pienemmät lukemat kuin minä, mutta he ovat todella mukavia ihmisiä ja viihdyn heidän seurassaan ja pidän heitä ystävinäni.

Ja tunnen itseäni ilmeisesti älykkäämpiä, joiden ei uskoisi kuuluvan ihmiskuntaan...ainakaan puheidensa pohjalta. Mutta kaikilla heillä on sama ihmisarvo ja oikeudet.

Lähtevätkö nämä "suvaitsevat" sellaisista omista käsityksistään, että jos kulttuuri on jossain suhteessa huonompana pidettävä kuin toinen, niin siinä elävät ihmiset ovat myös huonompia? ja jotta tällaista tilannetta ei pääsisi syntymään, on kaikkia kulttuureja pidettävä pakolla samanarvoisina, vaikka siitä mitä seuraisi tosielämässä?

Ja sama tuosta älykkyydestä? että he pitävät oletusarvoisesti vähemmän älykkäitä myös vähemmän ihmisinä ja näinollen pienempää älyykkyttä ei saa olla olemassa, ei ainakaan lähtökohtana, geneettisenä? vaikka tutkimukset miten vastaan väittäisivät?

Pelottavaa tuollainen. Jos nämä heidän teesinsä osoittautuvatkin epätosiksi, silloin heillä on siis syytä pitää toisia ihmisiä vähemmän ihmisarvon omaavina...
  
  4. joulukuuta 2008 16:18:19

Nimi : ha ha
Kotisivu : http://kuvaton.com/bshit/sotalapset.jpg
  
Viesti : Kuka tunustaa?
  
  4. joulukuuta 2008 16:18:29

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : KAUPPALEHTI:
Suomen Pankin julkistamassa tutkimuksessa todetaan, että pahimmassa tapauksessa eläkemenojen kamppaileva Suomi voisi joutua korottamaan veroastetta jopa viidellä prosenttiyksiköllä.


Ja toinen skenaario on kehitysmaaksi muuttunut rasitteenaan eri etnisten ryhmien harjoittama terrori.


Rikastuttajien maahanmuuttoskenaarion toteutuessa sen seurauksena monikulttuurisessa Suomessa väestöllä ei olisi enää yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Mikä on sen hinta ja vaikutukset.

Sitten on olemassa myös "suomalainen Suomi" skenaario, jossa ratkaisu voisi olla tuottavuuden nosto ja maan pitäminen suomalaisena. Tätä skenaariota ei Suomen pankki ole ehkä tutkinut.
  
  4. joulukuuta 2008 16:23:57

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Se liittyinkin alunperin siihen, että joku halusi halla-aholaisten ottavan kantaa juutalaisuuteen ja siionismiin. Vaikken ole halla-aholainen, niin päätin ottaa kantaa hieman jälkimmäiseen."

Jahaa. Sohitaankos sitä täällä oikein liskonpesää? Mnooh, jos ei noin muuten allekirjoitakaan ajatuksia liskojen vehkeilyistä niin Yhdysvaltojen ja erään levanttivaltion tiiviit suhteet ja vahva lobbaus kuitenkin on todellinen.
  
  4. joulukuuta 2008 16:28:59

Nimi : KML
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tragikoominen tuo kuvalinkki. Suomesta lähettettiin sotalapsia turvaan naapurimaihin, mutta Suomeen otettiin mm. entisiä Siad Barren sissejä Somaliasta pakolaisiksi - jokin tässä yhtälössä paitsi mättää, niin erityisesti ällöttää!
  
  4. joulukuuta 2008 16:32:21

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Minä annan Asteroidille, Braxille, Cronbergille ja koko remmille Ööhön asti anteeksi heti kun he nousevat Minervan kelkkaan ja lähtevät Kaisaniemen suosittuun yöpyllymäkeen lystäilemään. Lipposka saa lisäksi tuoda penskansa meidän kouluun, jossa vallitsee takuulla värisevämpi atmosfääri kuin SYKissä.
  
  4. joulukuuta 2008 16:33:16

Nimi : Henkipatto
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tosin mitään Loose Change -"dokumenttia" en noteeraisi kovinkaan merkittävänä tietolähteenä, koska em. pätkä on vasemmistoviritteisten räkänokkien tarkoitushakuisesti kyhäämää poliittista propagandaa.

Pisteet on helppo yhdistää, kun joku ohjaa kynää.
  
  4. joulukuuta 2008 16:34:33

Nimi : Roots
  
Viesti : Kiljuskinit ovat vallanneet Kauppalehdenkin keskustelun
  
  4. joulukuuta 2008 16:35:54

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Simeon Muna: Vera tietysti voi vastata puolestaan, mutta oman tulkintani mukaan hän jakaa kanssamme huolen siitä, miltä tämä yhteiskunta (jossa Verakin siis elää) tulevaisuudessa näyttää. En usko, että kukaan sinänsä suhtautuu kielteisesti ihmistyyppiin "siirtolainen". Ongelma on nykyisen siirtolaisuuden laadussa ja määrässä sekä käytetyistä kotoutusmetodeista, kuin myös laadun, määrän ja metodien synnyttämissä seurauksissa.

En usko, että Neuvostoliitosta lähteneet ovat vaikuttaneet negatiivisella tavalla amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Siirtolaisuus kolmannesta maailmasta sen sijaan vaikuttaa hyvin kielteisesti eurooppalaiseen yhteiskuntaan.
  
  4. joulukuuta 2008 16:37:58

Nimi : Lyyli
  
Viesti : REINO!!
Mitä teen, kun en löydä siiselinkarvalankaa mistään? Pitääkö siinä myssyssä olla koristeena pienet siiselin korvat? Onko ne pikkujoulut siis 17.12 William K:ssa? Tuletko sinne?
  
  4. joulukuuta 2008 16:39:27

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Simeon Muna: "Kuitenkin ihmettelen että V.Izrailitilta ei löydy tuon kummempaa ymmärtämystä niitä kohtaan, jotka käyttävät pakolaisuutta vähän hyväkseen paremman elämän toivossa."

Multa löytyy aika paljonkin ymmärtämystä niitä kohtaan, jotka käyttävät pakolaisuutta vähän hyväkseen paremman elämän toivossa - niin kauan kuin se parempi elämä tulee palkan eikä sossun muodossa, ja niin kauan kuin pakolaiset käyttäytyvät edes jotenkuten kiltisti.

Ja juuri sen takia että minulla on pakolaistaustaa en osaa suhtautua pakolaisiin pyhinä lehminä joita olisi pakko elättää ikuisesti ja joita ei saisi karkottaa vaikka mitä tekisivät. Tiedän kyllä, että pakolaisten vastaanotto on lottoa, jossa voitto riippuu monesta muustakin asiasta kuin että kuinka vaarallisessa tilanteessa ihmiset ovat - esim. mun tapauksessa siitä että siihen aikaan USA ja monet muutkin maat halusivat ottaa ihan kaikkia Neuvostoliitosta tulleita muutamia ongelmatapauksia lukuunottamatta. En suinkaan paheksu sellaisessa lotossa voittamista, mutta kun ihminen on kerran tullut länsimaahan, voisi tehdä jotain hyödyllistä ja elää länsimaalaisittain kiltisti.

Elämä pakolaisena myös saa ihmisen tutustumaan muihinkin pakolaisiin. Sen jälkeen kun on nähnyt elämänsä aikana aika paljon tyyppejä jotka tulivat ihan oikeasti kamalista olosuhteista - ja tässä en enää tarkoita nuivaa Neuvostoliittoa - ja rakensivat itselleen ihan normaalin länsimaisen elämän, tuntee aika vähän suvaitsevaisuutta sellaisia ihmisiä kohtaan jotka sen sijaan ryöstävät, elävät vuosikausia sossulla, vaativat uskonnolleen kunnioitusta joka paikassa tai lähettävät lapsiaan takaisin "oppimaan kulttuuria".
  
  4. joulukuuta 2008 16:40:39

Nimi : Octavius
Kotisivu : http://octavius1.wordpress.com
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vera: ’Tässä teoriassa on kyllä se ongelma että tyypit joita ei huvita mennä töihin eivät ole kovinkaan hyödyllinen työvoimareservi.’

Et kai kukaan kuvittele, että nykyisen kaltainen sosiaali- ja muu tukijärjestelmä voi pysyä kauaa pystyssä? Se on täysin mahdoton yhtälö. Jenkkimalliin mennään ja töitä teet tai kuolet.

Reino. ’ Kaikkein hienointa on se, että thorsit ja viljaset saavat kaiken lisäksi suomalaisvihamielisestä toiminnastaan aivan helvetin kovaa palkkaa suomalaisten verovaroista maksettuna.’

Röhöhöhhöö. Ja kunniamerkki sekä Ritulle että Reinolle päälle.
  
  4. joulukuuta 2008 16:43:08

Nimi : Henkka
Kotisivu : Kotisivut
  
Viesti : En minä yrittänyt argumentoida mitään.

No mitäs jos yrittäisit sitten.

Kyllä ne alkuasukkaat tajuavat mitä siellä tapahtuu aivan hyvin.

Entä sitten vaikka tajuaisivatkin? Tämä on ihan epäoleellinen seikka. Joka tapauksessa vastalauseiden esittäjät joutuvat vähintäänkin tuijottelemaan monikansallisen yrityksen korruptoiman hallituksen väkivaltakoneiston ilmentymän pyssyn piippua.

Ja summat millä hallitukset pyörivät eivät ole miljoonia.

Riippumatta rahasummista savimajassa asuvan alkuasukkaan hyvinvoinnissa se ei mitenkään näy, vaikka Adam Smith toisin väitti.

"Ja suurin osa siitä korruptiorahasta tulee avustuksina, ei suuryritysten lahjuksina."

Tästä tulee mieleen ihan sellainen pieni veronkiertotemppu, joka suoritetaan veroparatiisissa sijaitsevan yhtiön avulla. Veroa kiertävä myy ensin samasta summasta tai jopa tappiolla jonkin asian (esim. asunnon tms.) veroparatiisissa sijaitsevalle pöytälaatikkofirmalle, jolloin kotimaassa ei joudu maksamaan senttiäkään veroa. Sitten veroparatiisissa sijaitseva firma myy asian voitolla varsinaiselle ostajalle. Veroparatiisiyhtiö ottaa välityspalkkionsa mutta maksaa muuten voitot tietenkin myyjälle (arvatenkin tilille veroparatiisissa).

Pidät ilmeisesti Afrikan alkuperäiskansoja jotenkin älyllisesti vajaina?

Itseasiassa en. Tietämättömyys on vain voimaa. Pidätkö muuten itse?

Liittykö tämä kaikki jotenkin maahanmuuttoon EU:n alueella?

Missä on väitetty, että liittyy? Ja miksi pitäisi muka liittyä?

Vai haetko sitä, että koska jossain on asiat huonosti, ja monikansalliset yritykset toimivat pelkästään omaa voittoaan tavoitellen, se on jotenkin meidän Suomalaisten kollektiivinen syy ja meidän tulee hävetä suuresti ja vastaanottaa Suomeen niin paljon maahanmuuttajia kuin tänne osaa hakeutua? Jos et korjaa toki.

En ole sitä mieltä, että monikansallisten yritysten harjoittama ryöstötalous ja eettisesti tuomittava toiminta olisi kollektiivisesti meidän suomalaisten syy.

Kuulunet kaiketi siihen ryhmään, jonka mielestä kolonialismi jatkuu vieläkin?

Riippumatta mielipiteestäni kolonialismin esiintymisestä nykyään esim. Shellin, Nigeriastako se olikin, öljyn varastaminen ei tule missään määrin hyväksyttävämmäksi.

Omasta puolestani pistäisi monikansalliset ryöstötaloutta harrastavat yritykset joko toimimaan eettisesti tai sulkemaan ovensa, mutta siihen ei kukaan pysty. Huomaa, että näiden yritysten toiminnassa on mukana säälimiäsi (ja typerinä pitämäsi) alkuasukkaat. Nigerian jalostamoja valvoo se paikallinen heimo, joka teki parhaan sopparin. Luvat toimintaan antaa se paikallinen murhanhimoinen klikki, tai diktatuuri, joka sattuu olemaan vallankahvassa ja rahoittaa toimintaansa kansainvälisillä avustuksillä eikä varmasti luovu vallasta niin kauan kuin fygyä tulee ikkunoita ja ovista.

Ahaa, jaaha, vai pitäisi hyväksyä kyseinen toiminta vain siksi, ettei sinun mielestäsi ole keinoja sen rajoittamiseksi?
  
  4. joulukuuta 2008 16:43:22

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Mullapa on anti-che -paita ja diggaan Israeliakin.
  
  4. joulukuuta 2008 16:47:04

Nimi : JT
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Selasin Anttilassa uuden Imagen, jossa Sofi Oksanen paljasti äänestäneensä Iivi Massoa viime vaaleissa. Syy Sofin äänestyskäytökseen tosin ei selvinnyt läpyskän nopealla vilkaisulla, mutta olisko niin, että nyt meillä on jo nuiva Finlandia-palkittukin.
  
  4. joulukuuta 2008 16:48:07

Nimi : tapio
Kotisivu : http://tuuritapio.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Anja Snellman puhui MTV3:ssa kuin kuka tahansa järki-ihminen: Maahanmuutosta pitää puhua, siitä pitää voida sanoa muutakin kuin yksi ainoa "oikea" mielipide, Halla-aho on nostanut kissan pöydälle ja että hänelle pitäisi antaa siitä palkinto.

Anja vielä vihjaisi, että tässä olisi Halosellekin aihetta uudenvuodenpuheeksi.

Menisiköhän Tarjan puhe jotenkin näin: Haluan kannustaa tunnistamaan syrjinnän ja rasismin sekä puuttumaan sen erilaisiin ilmenemismuotoihin.
  
  4. joulukuuta 2008 16:50:13

Nimi : Keijo
Kotisivu : http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?thre
  
Viesti : "Suomi on syrjäinen paikka turvapaikanhakijoille. Muissa maissa tulijoita on monin- ja jopa monikymmenkertaisesti", Päivärinne sanoo.

No kappas perkele. Viimeksi kun katsoin niin MONISSA MUISSA MAISSA on myös väkiluku moni- tai jopa monikymmenkertainen!
  
  4. joulukuuta 2008 16:51:39

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : "Mitä voidaan tehdä, jotta ns. Halla-ahoilmiö ei pahenisi?" tiedustelee huolekas toimittaja Astrid Thorsilta US:n nettisivun uutispätkässä. Astrid vastailee niitä näitä, kierrellen ja kaarrellen, Halla-ahon nimeä vältellen.

Se suotakoon Astridille. Enemmän huomiota kiinnittää haastattelijan "olemme-kaikki-samassa-veneessä-ja- luonnollisesti-halla-ahoa-vastaan"-asenne.

Piristävää oli havaita, että Astrid ei veneesen hypännyt, vaikka mieli olisi varmaan tehnyt. Poliitikoilla on eläimellinen nyanssien vaistoamisen taju, asuntolainaakin lienee vielä jäljellä.
  
  4. joulukuuta 2008 16:55:38

Nimi : Keijo
  
Viesti : Piti linkittää tämä:
http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=106602&tstart=0
Mutta näkyi jäävän puolitiehen.
  
  4. joulukuuta 2008 16:56:30

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Keijo
Kotisivu : http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?thre

Viesti : "Suomi on syrjäinen paikka turvapaikanhakijoille. Muissa maissa tulijoita on monin- ja jopa monikymmenkertaisesti", Päivärinne sanoo.

No kappas perkele. Viimeksi kun katsoin niin MONISSA MUISSA MAISSA on myös väkiluku moni- tai jopa monikymmenkertainen! "

Maa(ha)nmuuttojohtaja Sirkku Päivärinne pitää meitä tyhminä kuten kaikki muutkin mokuttajat. Lisäksi pelkää hulppeaetuisen virkansa puolesta. Siksi pitää samantekevänä ylittyykö pakolaisten/maahnmuuttajien vastaanottokyky vai ei. Se ei ole pois hänen palkastaan ja eduistaan. Päinvastoin. Tietää lisää tienestiä korkeampina virkoina virkaportaissa. Millähän nuo loiset saataisiin vastuuseen teoistaan ja puheistaan?
  
  4. joulukuuta 2008 16:59:39

Nimi : pete
  
Viesti : ihmeitten aika ei oo ohi kun ihan televiisiossa kolomosella joku "puolusti" halla-ahoa... ootteko pistäneet merkille seura lehen loppu osassa olevan reijo mäen kirjotuksen, viisaasti kirjottaa...
  
  4. joulukuuta 2008 16:59:43

Nimi : Alumiinitaivas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vera: "Tässä teoriassa on kyllä se ongelma että tyypit joita ei huvita mennä töihin eivät ole kovinkaan hyödyllinen työvoimareservi."

Kyllä sieltä aina jokunen halukas löytyy. Yritystähän ei sinänsä kiinnosta, onko 30 000 hengen työvoimareservin sivutuotteena 270 000 työhalutonta. Se on ulkoiskustannus eikä näy tilinpäätöksessä.

Meitä veroa maksavia yrittäjiä se tietysti saattaa vähän kiinnostaa.

Lisäksi näitä hyvien aikomusten poliitikkoja on vedätetty aika huolella muualla Euroopassa, kun ne eivät ole tajunneet millaisia kannustimia luovat. Ruotsissa kuulemma suosittu malli on sellainen, missä kansalaisuutta hakeva oleskelulupalainen työllistyy "osa-aikaiseksi" tai "harjoittelijaksi" johonkin yritykseen. Syynä on se, että työpaikasta saa hurrrjasti lisäpisteitä kansalaisuushakemukseen, ja toisaalta työpaikan puutteesta saa saman verran miinuspisteitä.

No arvatkaapa kerran mitä tapahtuu. Työnantaja voi kyykyttää tätä laillistettua orjaa miten tahtoo. Jos valitat, niin jonosta kyllä löytyy uusi.

Sitten tietysti kun kansalaisuus on saatu ja sosiaaliturva varmistettu niin "yllättäen" tuoretta ruotsalaista ei enää huvitakaan tehdä 8 tunnin urakoita 3-4 tunnin palkoilla. No ei kyllä huvittaisi minuakaan, että ei siinä mitään.
  
  4. joulukuuta 2008 17:01:00

Nimi : KKnh
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tosin mitään Loose Change -"dokumenttia" en noteeraisi kovinkaan merkittävänä tietolähteenä, koska em. pätkä on vasemmistoviritteisten räkänokkien tarkoitushakuisesti kyhäämää poliittista propagandaa.

Tämäpä on mielenkiintoista "argumentaatiota". On vähän turhan helppoa "kumota" erilailla nähtävät seikat vain sillä, että niiden esittäjät esim. edustavat asiat mielestään oikealla tavalla näkevän henkilön mielestä poliittisesti vääränlailla suuntautuneet. Haiskahtaa aiva vahvasti argumentaatiovirheeltä.

Miten olisi, jos kommentoisit videossa esittettyjä seikkoja videon tekijöiden sijaan? Esim. sitä, että WTC7 sijaitsi eri korttelissa eikä siihen osunut mitään, mutta silti se vain rysähti alas kuin korttitalo. Mitä se jenkkien patologisesti valehtelevan hallinnon virallinen selitys sanookaan? Oliko se niin, että Osama bin Ladenin pyhä pieru aikaansai WTC7:n sortumisen. Jotenkin noin se kai meni, ja täydestä menee kuin väärä raha.
  
  4. joulukuuta 2008 17:02:01


guestbook © freebok.net