8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103776-103800

Nimi : Hakkarainen
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Mukavaa kun täällä keskustellaan maahanmuutosta ja maailman islamilaistumisesta, mutta joskus tuntuu että suuremmat linjat jäävät näkemättä. Väitän seuraavaa:

Ei omistavalla luokalla(tarkoitan suursijoittajia) ole mitään syytä puuttua hallitsemattomaan maahanmuuttoon. On tärkeää saada iso reservi halpaa ja halukasta työvoimaa jos kantaväestö on hinnoitellut itsensä ulos työmarkkinoilta. Jos sen hinta on joku islamisaatio niin sitten se on. Se jolla on valta ja rahaa voi toteuttaa mitä uskontoa tahansa asuipa Riadissa tai Washingtonissa Pohjoismaiset demokratiat ja ihmisoikeudet ovat hyttysenpieru tälle omistavalle luokalle. He eivät sijoita sen mukaan säilyykö joku euroopan maa demokraattisena ilman vaatimuksia sharia-laista.
Tämä omistava luokka nauraa päälle kun kantaväestö ja maahanmuuttajat saadaan toistensa kimppuun. Tarvittaessa he heittäytyvät humanismin puolelle ja masinoivat natsikorttien kera kampanjoita mamukriittisiä vastaan. Tarvittaessa he siirtyvät isänmaallisten joukkoon jos bisnekset niin vaativat. Jotta nuo bisnekset sujuisivat niin aina tarvitaan sotaa jossain jonne aseita myydä ja sitten repiä voitot jälleenrakentamisesta.

Heitin tämän kaltaisen näkemyksen siksi koska minusta tuntuu että tälle järjettömälle kansainvaellukselle täytyy olla isompi syy takana. Kiitos.
  
  4. joulukuuta 2008 15:41:38

Nimi : Gwe
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Syyttäessää J.P. Roosia kommunistiksi Halla-aho lankeaa aivan samanlaiseen henkilöön kajoamiseen mistä hän vastustajiaan syyttää.
  
  4. joulukuuta 2008 15:47:43

Nimi : Crommower
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hakkarainen, vähän samankaltaisia olen itsekkin miettinyt yön pimeinä tunteina.
Tosiasiahan se on, että nykyään maailmaa pyörittää vain ja ainoastaan raha ja valta.
Jos tämmönen halpatyövoima-temppu tuottaa voittoa vuosikymmenten kuluessa niin se on kannattavaa. Sitten taas mahdolliset sisällissodat tuovat taas lisää rahaa ja valtaa. Senkun myy aseita sodan molemmille osapuolille ja mittavat voitot on taattu.
  
  4. joulukuuta 2008 15:48:05

Nimi : Nyymi
  
Viesti : "Syyttäessää J.P. Roosia kommunistiksi Halla-aho lankeaa aivan samanlaiseen henkilöön kajoamiseen mistä hän vastustajiaan syyttää."

Miten niin syyttää? Jeja-Pekka Roos on itsekin myöntänyt olleensa kommunistipuolueen jäsen. Kaipa tällainen henkilö on kommunisti.
  
  4. joulukuuta 2008 15:49:32

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Eilen oli puhetta siitä että jonkun pitäisi alkaa kerätä maahanmuuttoon liittyviä tilastolinkkejä jonnekin.


Tässä nyt on ainakin jonkinlainen lista
.
  
  4. joulukuuta 2008 15:49:43

Nimi : Zngr
  
Viesti : Saamari kun meinaa pistää vihaksi hetkellisesti.

Oudointa tässä kaikessa on se, kuinka suurimmiksi rasisteiksi ja ennakkoluuloisiksi, kehnosti lukeneiksi moukiksi kerta toisensa jälkeen paljastuu ns. suvaitsevainen tai "vasemmistoliberaali" henkilö joka ryhtyy tuomitsemaan moraalisäteilypilvensä keskeltä "halla-aholaisia" tai mitä tahansa mitä vastaan sitten onkaan eettisellä sotajalalla.

(edellisen tunnin aikana esim. tämä Hnkk hauskoine käsityksineen yksinkertaisista Afrikan "alkuasukas" reppanoista ja heikolla tuntemuksella niin Lähi-idästä kuin Afrikastakin, joista on kuitenkin valmis kirjoittelemaan ylväästi, samalla tuomiten inhottavat valkoiset kapitalistit... joita vieraskirjalaisetkin taitavat edustavan jostain vitun syystä).
  
  4. joulukuuta 2008 15:50:22

Nimi : Teologi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Karvajalka kirjoitti:

[i]Jussi Halla-aho väitti (HS 30.11.), että melkein kaikki maahanmuuttoon liittyvät ongelmat liittyvät [...]muslimeihin. Oman ihmiskäsitykseni mukaan kaikki ihmiset ovat tasaveroisia riippumatta rodusta, kielestä, uskonnosta tai muusta sellaisesta.

Väittämällä, että jonkin tietyn uskonnon harjoittajat ovat sopimattomia tai tuottavat enemmän ongelmia kuin toiset, luodaan kuvaa maailmasta, jossa toiset ovat parempia kuin toiset. Jos näin on, muiden uskontojen harrastajat ja varsinkaan muslimit eivät ansaitsekaan yhtä hyvää elämää kuin kristityt.

Helsingin Diakonissalaitoksen johtaja Pekka Tuomola vaikuttaa HS-kirjoituksensa perusteella omaavan hämmästyttävän epäkristilliset arvot. Sekavassa tekstissään Pekka, mikäli häntä nyt oikein tulkitsin, rinnastaa ihmisen yhteiskuntakelpoisuuden tai kyvyn sopeutua yhteiskuntaan suoraan ihmisarvoon. Ainoa tapa siis jolla Pekka pystyy suomaan kaikille ihmisille saman ihmisarvon, on nähdä kaikki ihmiset ominaisuuksiltaan kutakuinkin samanlaisina (tyypillinen hyvä ihminen). Jos Pekka joku päivä sattuu tuossa kaikkisamanlaisiaitsesuggestiossaan horjumaan, niin pitää varanne. Tiedä kenet Pekka silloin ihmisten erilaisuuden tunnustettuaan uunittaisi.[i]

Karvajalka on kommentissaan täysin oikeassa. Olen jo pitkään ajatellut, että yksi monikultturalismin taustalla oleva ideologinen vaikutin on juurikin se, että halutaan säilyttää ajatus universaalista ihmisarvosta, mutta samalla ajatellaan ihmisarvon olevan jotenkin riippuvainen ihmisen kyvyistä ja ominaisuuksista. Johtopäätös: Kaikki ihmiset ovat siis samanlaisia ja kaikki kulttuurit, toimintatavat ja uskomukset samanarvoisia.

Kyseessä on siis jonkinlainen kristillisen/valistuksen perinteen ja materialismin risteytyksenä syntynyt äpärä. On voimakas halu pitää kiinni tietyistä länsimaisen kulttuurin perususkomuksista (universaali ihmisarvo), mutta samalla on luovuttu ne perustelevista uskonnollisista ja filosofisista käsityksistä (ihmisen luotuisuus Jumalan kuvaksi, josta seuraisi annettu ihmisarvo). Viime kädessä kyse on jonkinlaisesta länsimaisen ajattelun krapulasta, joka on tapahtunut kulttuurin tyhjentyessä kristinuskosta, mutta ihmisen silti yrittäessä pitää kouristuksenomaisesti kiinni joistakin uskonnollisesti perustelluista universaaleista arvoista.

Kun luotu synteesi on selvästi todellisuuden vastainen, on pelottavaa pohtia, kummasta premissistä luovutaan. Kun osoittautuu, että maahanmuuttajat eivät jaakaan eurooppalaisia perusarvoja ja suoriutuvat myös talouselämässä keskimäärin huonommin, syttyvätkö uunit?

No, joka tapauksessa monikultturismin ideologiakritiikissä olisi minusta tärkeää iskeä kiilaa tähän rakoon, eli kysyä, onko todella niin, että kunnioittaaksemme toisten ihmisten ihmisarvoa meidän tulee pitää heidän kulttuuriansa, ajatusmaailmaansa ja toimintatapojaan samanarvoisena omamme kanssa.
  
  4. joulukuuta 2008 15:55:10

Nimi : Vera
Kotisivu : http://izrailit.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hakkarainen: "On tärkeää saada iso reservi halpaa ja halukasta työvoimaa jos kantaväestö on hinnoitellut itsensä ulos työmarkkinoilta. Jos sen hinta on joku islamisaatio niin sitten se on."

Tässä teoriassa on kyllä se ongelma että tyypit joita ei huvita mennä töihin eivät ole kovinkaan hyödyllinen työvoimareservi.
  
  4. joulukuuta 2008 15:56:35

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tosiasiahan se on, että nykyään maailmaa pyörittää vain ja ainoastaan raha ja valta.
Jos tämmönen halpatyövoima-temppu tuottaa voittoa vuosikymmenten kuluessa niin se on kannattavaa. Sitten taas mahdolliset sisällissodat tuovat taas lisää rahaa ja valtaa. Senkun myy aseita sodan molemmille osapuolille ja mittavat voitot on taattu.


Todellakin. Mutta se tuotto ei ohjaudu kaikille (esim. matalapalkka-alojen palkat pysyvät matalina). Lopullisena hävijänä maahanmuutossa on luonto. Väkiluvun kasvaessa väestön ekologinen jalanjälki kasvaa.

Nykyinen maahanmuuttohysteria tuo mieleen transatlanttisen orjakaupan, jota lienee myös perusteltu työvoimapulalla. Kumminkin tuolloinen väestönsiirto olisi voitu jättää tekemättä. Mutta silloin jotkut harvat eivät olisi päässeet nauttimaan halvan työvoiman eduista.
  
  4. joulukuuta 2008 15:58:36

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Mulla on mukavia lapsuuskokemuksia kristinuskon ylväästä inhimillisyydestä, kun ekan kerran näin sen kaverin naulattuna siihen tikkunekkuun.
  
  4. joulukuuta 2008 16:00:33

Nimi : reino
  
Viesti : A.N. on kertakaikkisen oikeassa!!1! Ja täten lupaankin lopettaa Astrid Thorsin ja kumppaneiden syyllistämisen ja negatiivisten tunteiden tuntemisen heitä kohtaan heti kun he lopettavat Suomen tuhoamiseen tähtäävän toimintansa JA kun heidät on asetettu vastuuseen tähänastisista teoistaan.

Vastaavasti uskon, että myöskään thorsit, braxit ja media eivät ole kohtuuttomia, vaan lopettaisivat Jussin vainoamisen heti, jos Jussi vain suostuisi lopettamaan jokapäiväisen punavihernaisten raiskaamisensa ja homojen päähän ampumisensa.

Kaikkein hienointa on se, että thorsit ja viljaset saavat kaiken lisäksi suomalaisvihamielisestä toiminnastaan aivan helvetin kovaa palkkaa suomalaisten verovaroista maksettuna.
  
  4. joulukuuta 2008 16:03:46

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Hnkk: et vieläkään vastannut tähän mitään:

En ole huomannut kysymystä tms. mutta nyt voin vastata.


Kysymys kuuluukin, miksi arabien täytyy harrasta sissisotaa Madridissa ja Lontoossa, ja miten se, että Israelille on myyty moderni aseistus, liittyy mitenkään siihen, että miljoonia muslimeja saapuu Eurooppaan, jossa heidän työttömät nuoret miehensä polttavat autoja, vetävät alkuperäisväestöä ja homoja turpaan, eivät integroidu oli syy kenen tahansa (ei ole väliä tällä hetkellä edes mistä se johtuu, koska asialle ei näemmä osata tehdä mitään, missään) ja kuuntelevat Imaamien vihapuheita moskeijoissa. Joita rahoittavat veronmaksajat ja Saudit.


Itse en ole käsitellyt maahanmuuttoa oikeastaan millään tasolla kirjoittaessani arabien sissisodasta.

Suhtaudun äärimmäisen skeptisesti jenkkien patalogisesti valehtelevan hallinnon "virallisiin totuuksiin" "arabiterrorismista". Jenkit eivät esim. ole esittäneet ainoatakaan todistetta, mikä liittäisi Osama bin Ladenin 9/11-terrori-iskuun. Huomattavasti "virallista selitystä" uskottavampia ovat monet "virallisesti" hömpötyksinä pidetyt salaliittoteoriatkin. Jokaisen tulisi ehdottomasti katsoa esim. Loose Change. Se, että jonkun Al-Qaidan väitetysti itsenäisesti toimivat solut, joiden olemassaolosta ja todellisista yhteyksistä arabimaailman johtoon ei ole todisteita, koska solut toimivat muka niin itsenäisesti ja hiljaisesti (eli näennäisesti ovela tapa patologisesti valehtelevalta jenkkihallinnolta "osoittaa", että terrorismia on, vaikkei siitä olisi todisteita), ja jos ne tekevät jonkun terrori-iskun, josta sitten oletusarvoisesti syytetään Osama bin Ladenia tmv. ilman todisteita, on käsittämätöntä epämääräistä sössötystä, jota ei voi käyttää uskottavasti ja validisti minkään asian perusteena.

Maahanmuuton yhteys terrorismiiin tai ylipäätänsä kaikki muka terrorismin vaikeuttamiseksi tehdyt kansalaisvapauksien ja -oikeuksien vähennyksiin johtaneet toimenpiteet eivät todellisuudessa terrorismia juurikaan vähennä. Jokainen asiaan perehtynyt tietää, että esim. räjähdysaineet salakuljetetaan diplomaattipostissa, joka nauttii luonnollisesti sekin täydellistä koskemattomuutta.

Maahanmuutosta olen muuten edelleenkin ihan samaa mieltä, kuin sitä minulta pari vuotta Porthanian aulassa galluppiin kysyttäessä: Pätevyydestä johtuvaan työvoimapulaan kannatan maahanmuuttoa, jos Suomi ei itse kykene kouluttamaan tarpeeksi päteviä osaajia. Rikollisia en kaipaa tänne mistään maasta yhtään enempää. Suurinpiirtein noin sanoin gallupin tekijän ääninauhuriin. Tottakai tuo on parilla tasolla kärjistetysti sanottu mutta minulla ei ollut aikaa jäädä antamaan pitkää ja analyyttistä lausuntoa asiasta, jossa on varsin monta kokonaisuuten vaikuttavaa tekijää.

Halla-aho on esittänyt maahanmuuttoon liittyen mielestäni erittäin hyvin kysymyksen, johon toivoisin vallanpitäjien edes yrittävän vastata: miksi me onnistuisimme siinä, missä kaikki muut ovat epäonnistuneet.

Edelleen, miten USA & Israel liittyy tähän asiaan tai Suomen maahanmuuttopolitiikkaan?

Se liittyinkin alunperin siihen, että joku halusi halla-aholaisten ottavan kantaa juutalaisuuteen ja siionismiin. Vaikken ole halla-aholainen, niin päätin ottaa kantaa hieman jälkimmäiseen.
  
  4. joulukuuta 2008 16:04:49

Nimi : Pete G
  
Viesti : Hakkarainen:
Vapaata maahanmuuttoa kannatetaan yli puoluerajojen, mutta eri syistä. Yritykset (”oikeistolaiset”) saavat työvoimareserviä ja vasemmistopuolueet (mukaanlukien vihreät) äänestäjiä. Saa nähdä kauanko Kokoomuksella kestää ennenkuin ryhtyy käytännön toimiin työperäisen ja humanitaarisen maahanmuuton suhteen. Jos työperäistä maahanmuuttoa haluavat korostaa, nimittäin.

Vera:
Kiitos tilastoistolinkistä!
  
  4. joulukuuta 2008 16:07:23

Nimi : Maastamuuttaja
  
Viesti : Teologi: Oikeus hyvään elämään?
Moni muslimi näyttää olevan sitä mieltä, että kristityllä ei ole oikeutta minkäänlaiseen elämään, hyvään tahi huonoon.
  
  4. joulukuuta 2008 16:08:02

Nimi : Hakkarainen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vera: Tässä teoriassa on kyllä se ongelma että tyypit joita ei huvita mennä töihin eivät ole kovinkaan hyödyllinen työvoimareservi.

Pointti ei olekkaan siinä vaan että tuosta isosta massasta kyllä löytyy aina joku tekemään jotain halvemmalla. Ja vielä suurempi pointti on se ett tällä suurella massalla omine tapoineen saadaan sivistynyt yhteiskunta lakeineen polvilleen ja siten tehtyä lisää rahaa. Karkeasti: Jos et voi sijoittaa kehitysmaahan..tee se tänne.
  
  4. joulukuuta 2008 16:08:18

Nimi : Vieraileva tähti
  
Viesti : "Tämä omistava luokka nauraa päälle kun kantaväestö ja maahanmuuttajat saadaan toistensa kimppuun."

Hmm.. Kuulostaa epäilyttävästi vainoharhaiselta stalinistiliturgialta, mallia JP Roos.

Mitäs jos tällainen retoriikka loppuisi alkuunsa, turha luoda mitään salaliittoteorioita tai herättää henkiin vanhaa vasemmisto-oikeisto vastakkainasettelua. Maahanmuuttopolitiikan kritisointi on Suomalaisten yhteinen asia. Tässä tarvitaan mielestäni sitä talvisodan kaltaista yhteisrintamaa, kun pidämme kiinni yhteisestä hyvinvoinnistamme. Tarvitaan tervettä itsekkyttä, jolla ajetaan suomalaisten etuja ennen muita.

Sisäiset kinastelut tulevat prioriteetteina vasta myöhemmin.

  
  4. joulukuuta 2008 16:09:59

Nimi : KoD
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Vera,

Ellen ole väärässä, niin tietääkseni
"halpatyövoimareservi" toimii hintojen polkijana työmarkkinoilla, vaikkei se pahemmin töissä kävisikään.

Joten siltikin väittäisin, että suuryritykset/matala-palkka-alojen työnantajat hyötyvät työvoimareservistä, vaikkei suurin osa siitäkään porukasta työllistyisi.

Saa korjata, jos olen väärässä.
  
  4. joulukuuta 2008 16:10:12

Nimi : Zngr
  
Viesti : Teologi:Olen jo pitkään ajatellut, että yksi monikultturalismin taustalla oleva ideologinen vaikutin on juurikin se, että halutaan säilyttää ajatus universaalista ihmisarvosta, mutta samalla ajatellaan ihmisarvon olevan jotenkin riippuvainen ihmisen kyvyistä ja ominaisuuksista. Johtopäätös: Kaikki ihmiset ovat siis samanlaisia ja kaikki kulttuurit, toimintatavat ja uskomukset samanarvoisia.

Kyllä kyllä. Sitä samaa olen minäkin ajatellut. Ja moni muu ihan oikeakin ajattelija, eikä ainostaan kaltaiseni kiljuskini. Sitähän tämä hössötys, monikulttuurisuus ja kulttuuri relativismi on, kaikki on saman arvoista.

Theodore Dalrymple murjaisi näin kritisoidessaan Briteissa vallallaan olevaa kaikkien arvojen tasapäistämisestä:

"Even in behavior, the new orthodoxy for all classes is that, since nothing is better and nothing is worse, the worse is better because it is more demotic."

Hmm, onkohan tämä se ajatuspolku josta syntyy myös feminismin ja monikulttuurisuuden epäpyhä liitto? Feminismi käy kamppailua lähinnä VHM:ää vastaan. Samoin monikulttuurisuus pyrkiessään määräämään, että VHM:n arvot eivät ole yhtään parempia, kuin bantujen tai muslimifanaatikkojen arvot kun niitä mittaa omassa kontekstissaan. Perverssisti meidän täytyy siis hyväksyä nämä arvot saman yhteiskunnan sisällä yhtä tärkeiksi ja yhtä arvokkaiksi. Samoin meidän täytyy hyväksyä myös naiset samanarvoisiksi (joka on arvo, jota suuresti kannatan). Miksi feministit eivät tuomitse monikulttuurisuutta jyrkästi? Onko kyse siitä, että silloin myönnettäisiin valkoisen, länsimaisen heteromiehen arvot parhaimmiksi tai toimivimmiksi yhteiskunnissa, jotka ovat mahdollistaneet feminismin?

Ovatko feminismi ja monikulttuurisuus liittoutuneet (tai ainakin elävät sovussa) keskenään, koska monikulttuurisuuden avulla feministi voi pyrkiä polkemaan "oikealla paikalleen" atteelleen uhaksi kokemaansa VHM:n kulttuuria ja arvoja?

Vai ammunko ihan ohi maalin? Anyone?
  
  4. joulukuuta 2008 16:11:05

Nimi : Hammer
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : "Jenkit eivät esim. ole esittäneet ainoatakaan todistetta, mikä liittäisi Osama bin Ladenin 9/11-terrori-iskuun. Huomattavasti "virallista selitystä" uskottavampia ovat monet "virallisesti" hömpötyksinä pidetyt salaliittoteoriatkin. Jokaisen tulisi ehdottomasti katsoa esim. Loose Change. "

Truther-hömppää ei ole aiemmin näkynytkään vieraskirjassa. Kuka siis oli syyllinen terrori-iskuihin: Mossad vai Bushin hallinto?
  
  4. joulukuuta 2008 16:12:09

Nimi : Pikkupoika
Kotisivu : On toki
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : A.N., miksi ihmeessä Jussin pitäisi ottaa vastuu Kullervon tai jonkun muun sanomisista/tekemisistä? Annat ymmärtää, että "median" Jussiin kohdistama demonisointi olisi jotenkin oikeutettua, koska jokin epämääräinen "netsit"-niminen kollektiivi on mielestäsi sanonut ilkeästi sinun Hyvänä pitämästäsi kollektiivista. Vähän kuin inkkarileikeissä olet huojentunut, kun ratsuväki vihdoinkin saapuu paikalle ja antaa selkään pahojen johtajalle. Mistä ihmeestä tällainen yksinkertaistava kollektivismiin nojaava Hyvät vs. Pahat ajattelu oikein juurtaa? Oletko Sanomilla töissä?

Katsoin muuten minäkin sen Anjan haastattelun. Täytyy nostaa hattua. Homma^^^ oli selkeästi etukäteen suunniteltu ja harkittu. Anja tietää tasan tarkkaan, ettei tuolla ulostulolla hänen piireissään ainakaan kerätä pisteitä. Erityisesti pidän tuota tärkeänä tämän Jussin demonisoinnin kannalta. Uskaltaisin nimittäin väittää, että tuon haastattelun näki suuri joukko ihmisiä siitä ryhmästä, joka a) ei kaivele asioiden taustoja netistä ja b) suhtautuu kaikkein luottavaisimmin Pravdaan ja muuhun perinteiseen mediaan. Voipi olla, että seuraavaa Pravdan mustamaalauskyhäelmää lukiessa aika monessa kodissa mietitään ensi kertaa: "Olisikohan sittenkään noin. Kun se Anjakin sanoi..."

One small step for woman, a giant leap for civil society. Kiitos!
  
  4. joulukuuta 2008 16:12:10

Nimi : Villea
  
Viesti : Toinen vika mun mielestä tossa omistavan luokan "kehitysmaa tänne"-jutussa on se, että he tietävät sen nostavan veroja. --> enemmän rahanmenoa. Toisaalta, vaikka "porvarit" onnistuisivat laskemaan veroja, tiedetään, että mamut äänestävät ilmaisen rahan toivossa vasemmistoa. Ja jälleen palattaisiin pisteeseen A (eli verot korkeat, ei työtätekevää jengiä).

Ehkä ne ottaa noi asiat huomioon.
  
  4. joulukuuta 2008 16:12:46

Nimi : acc
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tässä teoriassa on kyllä se ongelma että tyypit joita ei huvita mennä töihin eivät ole kovinkaan hyödyllinen työvoimareservi.

Tätä porukkaa ei kiinnosta mennä töihin, koska saavat elantonsa muutenkin. Ja jos taikaseinä lakkaisi toimimasta, ei silloinkaan ensimmäisenä vaihtoehtona välttämättä ole työntekö vaan jonkinlainen aseperustainen varainhankinta.

Näinhän olemme nähneet Somaliassa tapahtuvan. Ei tule mieleenkään tehdä töitä vaan ruvetaan tekemään muita asioita. Kuuluisikohan tuo kulttuuriin vai olisiko aihetta olettaa, että he ovat "hard wired" juuri sellaisiksi kuin he ovat.
  
  4. joulukuuta 2008 16:13:39

Nimi : Grendel
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jaahas, yksi Pravdan keskustelupalstojen suosituimmista aiheista esittäytyy.

Maanmuuttajat, Yhdysvallat ja Israel vs. "palet". Siinä kolme ehkä eniten väritettyä ja vääristeltyä uutisaihetta Suomen suurimmassa päivittäisessä propaganda pläjäyksessä, jota jostain ihmeellisestä syystä voidaan käyttää vieläkin lähteenä esimerkiksi opinnäytetöissä.

Maahanmuuttoon liittyvissä asioissa todelliset tapahtumat ja lähteet ovat löytyneet jo vuosia täältä, vieraskirjasta, muutaman minuutin viiveellä.

Israelista objektiivisempi tieto on löytynyt muutaman tutunoloisen nimimerkin linkeistä HS:n keskusteluista.

Niin, pointti oli se, että tämä lienee väärä foorumi väittelyyn hiekkalaatikon omistussuhteista.
Punaisten lasien läpi mualimaa tillistelevät eivät tule koskaan muuttamaan mielipiteitään tässä aiheessa.

Ps. IDF antaa taas sitten piiskaa kun leikki menee liian rajuksi.
  
  4. joulukuuta 2008 16:14:12

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/12/hommawear.html
  
Viesti : Joku kaipaili sitä alkuperäistä vauvakuvaa:

http://www.kymensanomat.fi/Uutiset---Uutiset-maakunnasta/2008/09/30/Ensimm%E4iset+pakolaislapset+saapuivat+Kotkaan/200835953133/5
  
  4. joulukuuta 2008 16:14:55

Nimi : Janne
  
Viesti : KAUPPALEHTI:
Suomen Pankin julkistamassa tutkimuksessa todetaan, että pahimmassa tapauksessa eläkemenojen kamppaileva Suomi voisi joutua korottamaan veroastetta jopa viidellä prosenttiyksiköllä.


Mutta ei mitään hätää :) Kultamunat tekevät rahaa minkä kerkeävät ja estävät tuollaisten ongelmien synnyn; miten muuten Suomella olisi varaa lähettää 785.000.000 € kehitysapua huitsin nevadaan ilman mitään raportointia.
  
  4. joulukuuta 2008 16:15:39


guestbook © freebok.net