8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103726-103750

Nimi : Tpz
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Botzwanan menestystarinasta sen verran että timantit ja etninen homogeenisyys varmasti auttaa, mutta myös se ettei siellä dominoi päätä mädättävä rauhan ideologia.

Religions

Main article: Religion in Botswana
Christian 71.6%, Badimo 6%, other 1.4%, unspecified 0.3%, Buddhist 0.1%, none 20.6% (2001 census)

Saman ilmiön voi havainnoida Afrikan sarvesta miksi Etiopia erottuu edukseen.
  
  4. joulukuuta 2008 13:42:52

Nimi : Herra Harmaa
  
Viesti : Hesarin artikkelista: "Islamia ei ole tarvetta valkopestä vaan kunnioittaa uskontona siinä kuin kristinuskoakin. Islaminuskoinen on yhtä hyvä ihmisenä. Hän ansaitsee ihmisarvoisen, hyvän elämän, niin kuin me kaikki."

Kristinuskoa ei juuri kunnioiteta ja se on hyvä asia. Islamia tulee olla oikeus kritisoida ja halventaa siinä missä kristinuskoakin. Jotta islam ei olisi uhka demokratialle, ihmisoikeuksille ja vapaudelle se nimenomaan tulee valkopestä.

Aina välillä kuulee sanottavan että jos euroopan islamisoituminen pystytään estämään se tapahtuu kristinuskon kautta tai avulla. En ymmärrä tätä ajatusta ollenkaan. Tässäkin artikkelissa tulee hyvin esiin se minkä muodon egumeenisuus ottaa. Samoin kävi esimerkiksi Tanskan sarjakuva hässäkässä (kirkon miehet ensisijaisesti, jos ei pelkästään, tuomitsivat sarjakuvan).

-Herra Harmaa, ei suuri uskontojen ystävä
  
  4. joulukuuta 2008 13:44:44

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "- - Kysytään kansalta neljän vuoden välein eduskuntavaaleissa."

Kansalta kysytään tuolloin paljon paljon muutakin. Sitten voi äänestää tasan yhtä ehdokasta yleensä kokonaisuuden perusteella. Pari sataa valitaan Säätytaloon kumileimasimiksi (eikä nuo edes lue niitä lakitekstejä joista päättävät, se on sitä ryhmäkuria mätäparlamentarismissa). Loppujen lopuksi Säätytalossa istuu varsin pienen vähemmistön äänestämät ehdokkaat. Sitten pitää vielä muistaa kaiken maailman lobbaaminen, korruptio (korruptio on korruptiota, sitä ei saa puolustella millään naurettavilla termeillä kuten "suomettuminen" tai "vaalirahoitus") jne.

Se, että jos jokin laki on mitä on, ei implikoi sitä, että kansan enemmistö olisi samaa mieltä. Otetaan esimerkki: vaimon sai Suomessa väkisinmaata aina vuoteen 1994, vaikka perusteet lainmuutokselle lienevät olleet olemassa jo kauemminkin. Toinen hyvä esimerkki on pakkoruotsi, jota useiden mielipidemittausten mukaan selvä enemmistö kansasta vastustaa.
  
  4. joulukuuta 2008 13:49:09

Nimi : ämpee
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Esim. Pravdan Mäkinen piti minua epäempaattisena, kun kyseenalaistin sen, voiko pakolaisen sanaan aina luottaa."

Toisaalta sitä "tutkimusta" johon Mäkinen viittaa, voidaan huoleti pitää "yli-empaattisena", sillä siinä henkiseksi kidutukseksi lasketaan mm. kiroilu, eli on joutunut(?) kuuntelemaan kiroilua.

Fyysistä kidutusta taas muutaman esimerkin perusteella edustaa väkivaltarikoksen uhriksi joutuminen, joka tietenkään ei ole uhrin kannalta mikään hyvä asia, mutta joka vesittää tutkimusta kidutuksesta.

Hyväkin tarkoitus voidaan pilata yli-yrittämisellä, ja tuossa tutkimuksessa tämä yrittäminen on niin laajaa, että maailmassa tuskin on yhtään niin pumpulissa kasvanutta, joka tuon tutkimuksen määritelmien piiriin ei mahdu.
  
  4. joulukuuta 2008 13:49:17

Nimi : 390ppm
  
Viesti : einomutta kirjoitti: "Missä Sonja O. sanoi näin?
Tekstitulva kadotti viestin?"

No ei ehkä ihan noilla sanoilla sanonut, mutta kissan nostaminen pöydälle tärkeimmässä Suomen ja suomalaisuuden tulevaisuutta koskevassa asiassa on yhtäkuin vapaudenristin arvoinen suoritus.
  
  4. joulukuuta 2008 13:50:04

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : ämpee,

olisko jotain tarkempaa? Kiinnostava detalji nimittäin tämäkin.
  
  4. joulukuuta 2008 13:51:34

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
  
Viesti : Taitaa se näiden Afrikan maiden luonnonvarojen kohdalla olla niin, että siellä on jokin länsimainen kansainvälinen korporaatio nyysimässä niitä lahjottuaan ensin maan korruptoituneen hallituksen naurettavan pienellä summalla verrattuna siihen, mitä itse tekevät voittoa. Esimerkki-ilmentymä: Shell pumppaa Kongon öljyä vapaasti takoen sillö miljardien voitot. Maan korruptoitunut hallitus ei puutu asiaan, koska se on lahjottu muutamalla millillä hiljaiseksi. Öljykenttien vieressä asuvat ihmettelevät savimajojensa liepeiltä mitä ihmettä oikein tapahtuu tajuamatta ollenkaan, että joku ryöstää heidän kansallisvarallisuutta.
  
  4. joulukuuta 2008 13:54:47

Nimi : Joonatan
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Jaa-a. Taitaa kansakunnan olemassaolon oikeutus kuitenkin loppujen lopuksi ponnistaa sen kyvystä kohdata ja voittaa haasteet.

Israelilaiset eivät vain ole saaneet jostain mystisesti aseensa, he myös osaavat tuottaa niitä. Lienevät varsin suuri aseiden ja aseteknologian viejämaakin. Vaikka se voi tuntua epäreilulta, niin tämä on mielestäni eräänlaista kulttuurien välistä evoluutiota.

Minä en ollenkaan kannata Israelia, ja jotkut heidän teoistaan lähialueillaan ovat aika törkeitä. Myös jotkut puuttumiset ulkopuolisten maiden sisälle... Itse en haluaisi lähteä esimerkiksi Israeliin lomalle, enkä osoittaa heille sitä kautta tukea.

Mutta en myöskään ymmärrä että miksi vastapuolelle pitäisi antaa vastaavat aseet ja sitten pistää paukkumaan? Israel on valitettavasti ja onneksi ihan itse hankkiutunut asemaan jossa se voi puolustaa itseään. Kyllä, sen maapohjan alkuperä on epäilyttävä, mutta aika vaikea Israelilaisia sieltä on poiskaan saada. Ja toisaalta Israel on laajasti myös onnistunut puolustamaan itseään, jopa lähes arabimaailman yhtenäisyyttä vastaan.

Lähellä olevilla arabimailla taitaa olla öljyäkin, mutta eivät silti ole riittävän vahvoja Israelia vastaan. Ei tämä pelkästään USAsta johdu. Tosin taitaa täällä sanottu USA:n tuki Israelille olla myös merkittävä osasyy arabien vihalle USA:ta kohtaan... Eikä myöskään ainoa syy ole vain Israelin aseet, vaan myös se että israelilaiset ovat onnistuneet tekemään yhteiskunnastaa myös tuottavan.

No, lähi-idän politiikka ei ole suosikkiaiheeni. Enkä aio olla mikään israelapologisti.
  
  4. joulukuuta 2008 13:57:19

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "No ei ehkä ihan noilla sanoilla sanonut, mutta kissan nostaminen pöydälle tärkeimmässä Suomen ja suomalaisuuden tulevaisuutta koskevassa asiassa on yhtäkuin vapaudenristin arvoinen suoritus."

Kyllä. Varsinkin kun on noita petrihonkasia väittämässä että suomalaista kulttuuria ei ole olemassakaan. Kohta väittävät että suomalaisia ei ole olemassa eikä koskaan ole ollutkaan. Varsinaisia maanpettureita.
  
  4. joulukuuta 2008 13:59:30

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Botswanasta kun on ollut tässä puhetta, niin mainitsenpa vielä pari oleellista tekijää. Maa ei ollut koskaan varsinaisen siirtomaavallan alaisena, vaan se oli brittien protektoraattina, johon asemaan se itse asiassa vieläpä hakeutui oma-aloitteisesti. Toisin kuin melkeinpä kaikki muut afrikkalaiset, tswanat eivät joutuneet elämään tilanteessa, jossa paternalistinen eliitti hallitsi "typeriä lukutaidottomia villejä" täysin autokraattisesti, antaen paikalliselle yläluokalle pitkällä tähtäimellä hyvin vaarallisen käsityksen siitä, miten hallintoa pyöritetään. Koska kyseessä oli itsehallinnoitu alue, kansalle ei myöskään muodostunut käsitystä siitä, että hallitus on "white man's business", jota sopii käyttää hyväkseen niin paljon kuin suinkin vain kiinni jäämättä pystyy. Tswanat pystyivät siis rauhassa omaksumaan eurooppalaisia ajatuksia ilman tilannetta, jossa päällepäsmäröivien valkoisten teot olivat jotain ihan muuta kuin heidän puheensa. Käsittääkseni perinteinen paikallinen hallintotapa oli jo entuudestaan varsin hyvin organisoitunutta ja sisälsi edustuksellisia elementtejä, joten modernisoiminen oli suhteellisen luontevaa, eikä mitään islamin kaltaiseen kiviseinää ollut (joskin kyllä olettaisin, että hypoteettiset muslimi-tswanat olisivat tehneet sen kanssa äkkiä Turkit). Lisäksi vielä sekin, että itsenäisyyden alkuaikojen johtajat olivat ilmeisesti oikeasti lahjakasta ja sopivan idealistista porukkaa.

Helvetin ikävä juttu kyllä se, miten pahasti AIDS iski tuonne. Maailma ei ole reilu paikka.
  
  4. joulukuuta 2008 13:59:45

Nimi : einomutta
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
On Anja Snellman ennenkin ihmetellyt julkisuudessa suomalaisnaisia, jotka julistavat puhuvinasäkkeinä burkhien takaista autuutta.
Toistan muutama päivää sitteen sanomani; Jussi alkaa päästä ainakin jostain muistamaani päämäärään, ainakin perseitä on potkittu, ja rohkeimmat nostavat jo päätän.
Milloin nähdään oikeuslaitoksen jyrkkä kanta kunniaväkivaltaan?<
  
  4. joulukuuta 2008 14:02:39

Nimi : Maastamuuttaja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Katsoin myös Anja K:n keskustelun nallepojan kanssa. Ällistyin totaalisesti, varmaan nallepoikakin, mutta ehkä vähän eri perspektiivistä.

Jään odottamaan Jörn Donnerin, Esa Saarisen, Lenita Airiston ym. mielipiteitä. Ja tietysti joulupukkivetoisen sisäministeriön.
  
  4. joulukuuta 2008 14:08:54

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taitaa tuo Anja Snellman olla henkilö, joka silloin tällöin töräyttelee omiin kokemuksiinsa perustuvia mielipiteitään jonain tieteellisinä faktoina. Jotain tuo sössötti viime kesänä siitä, että suomalainen rotu on muka jalostunut vasta viime aikoina siten, että mallin mitat täyttäviä naisia löytyy nykyään enemmän. Ihan niin kuin suomalaisen rodun edes jossain määrin oleellisena tehtävänä olisi mallina toimiminen hänen mallitoimistossa.

Evoluutionaaliselta kannaltakin väite on ihan naurettava: ihan kuin homoseksuaalien muotigurujen omien intressien (näkevät langanlaihat mallit varmaankin kiihottavampana, koska ne muistuttavat silloin eniten hinttaria) vuoksi määrittelemät "mallin mitat" olisivat jotenkin luonnonvalintaa voimakkaasti suosiva tekijä.
  
  4. joulukuuta 2008 14:10:26

Nimi : Zngr
  
Viesti : Hnkk: Taitaa se näiden Afrikan maiden luonnonvarojen kohdalla olla niin, että siellä on jokin länsimainen kansainvälinen korporaatio nyysimässä niitä lahjottuaan ensin maan korruptoituneen hallituksen naurettavan pienellä summalla verrattuna siihen, mitä itse tekevät voittoa. Esimerkki-ilmentymä: Shell pumppaa Kongon öljyä vapaasti takoen sillö miljardien voitot. Maan korruptoitunut hallitus ei puutu asiaan, koska se on lahjottu muutamalla millillä hiljaiseksi. Öljykenttien vieressä asuvat ihmettelevät savimajojensa liepeiltä mitä ihmettä oikein tapahtuu tajuamatta ollenkaan, että joku ryöstää heidän kansallisvarallisuutta.

Anteeksi, mutta että mitä? Mistä sinä näitä juttujasi keksit?

Tuo on niin lapsellisen suloisen yksinkertainen näkemys lukuisista virheistäänkin huolimatta, ettet varmaan ole vielä kovin vanhaksi ehtinyt varttua?

Voi, mualima on monimutkainen paikka jossa on paljon jännittävää, ja outoakin. Joskus se hämmentää, mutta lukeminen valistaa.
  
  4. joulukuuta 2008 14:16:33

Nimi : Jukka Karén
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Taitaa se näiden Afrikan maiden luonnonvarojen kohdalla olla niin, että siellä on jokin länsimainen kansainvälinen korporaatio nyysimässä niitä lahjottuaan ensin maan korruptoituneen hallituksen naurettavan pienellä summalla verrattuna siihen, mitä itse tekevät voittoa. Esimerkki-ilmentymä: Shell pumppaa Kongon öljyä vapaasti takoen sillö miljardien voitot. Maan korruptoitunut hallitus ei puutu asiaan, koska se on lahjottu muutamalla millillä hiljaiseksi. Öljykenttien vieressä asuvat ihmettelevät savimajojensa liepeiltä mitä ihmettä oikein tapahtuu tajuamatta ollenkaan, että joku ryöstää heidän kansallisvarallisuutta.

Näinhän se lienee. Että Afrikkaa olisi kovin vaikea riistää, ellei siellä olisi monessa paikkaa vallassa hemmoja, joiden miekestä on vitun jees että Afrikkaa riistetään, kunhan itsellä piisaa pätäkkää.

Yhtä kaikki, 100% valkoisen miehen vikaa kaikki, varmaan VHM:n takia korruptiota edes on Afikassa.
  
  4. joulukuuta 2008 14:16:38

Nimi : A.N.
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Degeneroitunut hullu" feministi sitten antoi parhaimmat kannustukset ja kiitokset mitä kuvitella saattoi, puolelle miljoonalle katsojalle suorassa lähetyksessä ja vielä pidemmän kaavan mukaan.

Se vuoden 2004 kirjoitus hölöcaustista on muuten todella surkea, sanoisin että yksi scriptan kolmesta huonoimmasta. Heittäisin sillä vesilintua.

Väitän myös, että ylioppilas saattaa juuri nyt olla sitä meilaamassa Anja Snellmannille.

Ajattelin jatkaa blogin pitämistä vielä ainakin muutaman kirjoituksen verran, mahdollisimman rakentavassa hengessä ja samat päämäärät jakaen, tietysti.

Haluaisin ymmärtää työperäistä maahanmuuttoa koskevaa näkemystä paremmin, etten puhu omiani ja väitä virheellisiä.

Scriptasta ei juuri työperäisiä (siis oikeasti työllistyviä, töihin tulevia) maahanmuuttajia käsitteleviä kirjoituksia löydy.

Kokoomus ja Keskusta ja Vihreät ovat halunneet valtion rekrytointipisteitä ainakin Turkkiin ja Filippiineille mikäli olen ymmärtänyt oikein.

SDP on kannattanut yhtiöiden/kuntien harjoittamaa suoraa rekrytointia.

Muistutan, että Keski-Euroopan merkittävät maahanmuutto-ongelmat marokkolaiset Hollannissa, turkkilaiset Saksassa, pakistanilaiset Britanniassa, algerialaiset Ranskassa ovat syntyneet suurelta osin työperäisen maahanmuuton seurauksena.

Työperäisen maahanmuuton mukana tulee myös työntekijän perhettä.

Työperäisen maahanmuuton voluumit voivat olla jopa kymmenkertaisia pakolaismääriin nähden. Jos nyt on tullut parikymmentä tuhatta pakolaista 20 vuodessa, niin työperäisiä voi tulla satoja tuhansia hallituksen kaavailuissa.

Jussi on useissa haastatteluissa korostanut kuinka humanitaarinen maahanmuutto olisi ongelma, ja hänen on ainakin lainattu sanoneen, ettei vastusta työperäistä maahanmuuttoa. Soinikin sanoo "jos tänne tullaan töitä tekemään".

Tämä kysymys pitäisi selkeyttää. Nyt Thorsin, Vanhasen, Kokoomuksen, Braxin jne. valmistelema uhka on pääosin työperäinen. Ne lukemat 25% ja 10% eivät todellakaan synny pakolaisista, vaan niiden rekrytointien kautta houkutelluista halpatyöalojen työntekijämassoista ja heidän perheistään. Pakolaiset ovat siihen oma lisänsä.

Koska tällaista työvoimaa ei voida kovin helpolla houkutella Keski-euroopasta, eikä kohta Itäeuroopastakaan kun elintaso nousee, niin joudutaan katsomaan etelään.

Turkissa on todella paljon sekulaareja ja fiksuja ihmisiä. He ovat myös useimmiten varakkaita ja kotimaahansa juurtuneita. Miksi he mihinkään lähtisivät?

Lähtijät ovat köyhiä. Anatoliasta ja muilta vanhoillisilta, uskonnollisilta alueilta.

Tervetuloa töihin?
  
  4. joulukuuta 2008 14:18:45

Nimi : ihminen
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : No miten on

"Ministeri Thors lähti meiltä Ruoholahdesta viiden jälkeen Pajusen isännöimään tilaisuuteen ensi kaudelle valituille Helsingin kaupunginvaltuutetuille. Tapasikohan hän siellä valtuustoon ensimmäistä kertaa valitun Jussi Halla-ahon?"

www.uusisuomi.fi/nakokulmat/paatoimittajalta/ministerivierailu.
  
  4. joulukuuta 2008 14:24:01

Nimi : reino
  
Viesti : Hnkk taisi sekoittaa Anjan ja Lailan.

Noin muuten olen sitä mieltä, että minun puolestani muslimit ansaitsevat juuri niin hyvän elämän kuin haluavat. Ongelma tuntuukin olevan siinä, että he eivät halua (länsimaisten arvojen mukaan) hyvää elämää vaan islamilaisen elämän, joka taas minun näkemykseni mukaan on aivan täyttä paskaa. Mutta toki ihmisten pitää saada sellainen elämä kuin he haluavat.

Kiduttajadiakoni tuntuu olevan sitä mieltä, että ainoa paikka maailmassa, jossa kenenkään on mahdollista elää ihmisarvoista elämää ja toteuttaa ihmisoikeuksiaan on Suomi. Ei kai se niin voi olla?

Toisaalta ei ole mitenkään itsestään selvää, että Suomi pysyy ihmisarvoisena maana, jos sitä koitetaan kaikin keinoin muuttaa toisenlaiseksi.

Minun nähdäkseni varmin keino tehdä Suomesta maa, jossa on ihmisoikeusloukkauksia ja eriarvoisuutta ja sortoa ja kidutusta on tuoda tänne suuri määrä maahanmuuttajia (etenkin muslimeja) Afrikasta ja lähi-Idästä. Tämä on nähdäkseni ylivoimaisesti varmin keino muuttaa Suomi helvetiksi.

Mengelet on kaikki jo hirtetty Israelissa ja pieniä vihreitä Oden näköisiä kiduttajamarsilaisia ei ole olemassa. Vaihtoehdot ovat siis vähissä.

Se on sitten kokonaan toinen asia, että kannattaako Suomea muuttaa väkisin sellaiseksi maaksi, jossa on vain tuskaa ja kidutusta.
  
  4. joulukuuta 2008 14:24:44

Nimi : Duunari
  
Viesti : Minäkin käännyin nuivaksi muutaman ulkomaan reissun jälkeen.. syy on tämä: http://www.youtube.com/watch?v=ZYvpIbzxpYI&feature=related
  
  4. joulukuuta 2008 14:27:58

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sanoisin vielä kerran tuosta työvoimapulasta. Jos sitä on olemassa niin se ei ole suinkaan huono asia duunarin kannalta. Sen pitäisi näkyä palkoissa. Mutta kun ei näy. Tämän vuoksi on en usko että Thorsin ja kumppaneiden puuhastelulla on suurtakaan kannatusta tuottavissa töissä olevien keskuudessa.

Tietenkin se saa kannatuksen niiltä joille sillä ei ole merkitysta tai sitten jopa hyötyvät maahanmuutosta. Ja niitä on valitettavan paljon. Täysin hyödyttömissä tuottamattomissa tehtävissä penkkiä kuluttamassa. Monikulttuuri/maahanmuuttoklusterissa. Plus ne prekaeetut.
  
  4. joulukuuta 2008 14:29:51

Nimi : Imaami Mullahi
Kotisivu : http://www.youtube.com/watch?v=2ZdLFLXStLk
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Juutuubista löytyi mielenkiintoinen CBS:n dokumentti UK:ja miten muslimit toimivat ja ajattelevat tuossa maassa.
- sharia lakia kannattaa 40% (=> kivitykset ja abutaatiot ovat siis OK heille)
- 32 % on sitä mieltä että länsimainen yhteiskunta on moraaliton ja muslimien on etsittävä keino sen loppettamiseksi

Tätä videota voisi kommentoida tällekkin palstalla kirjoittava muslimi - tosin eihän vastaus vaan ole taqiyyaa?
  
  4. joulukuuta 2008 14:30:24

Nimi : reino
Kotisivu : http://reinoblog.blogspot.com/2008/12/hommawear.html
  
Viesti : Työperäisestä maahanmuutosta on monia eri käsityksiä. Minun mielestäni se on sitä, että puolalainen ukko tulee CNC-jyrsijäksi suoraan johonkin firmaan. Perhe tulee joskus perässä, jos tulee. Thorsin visio taas sisältää tuhansia nuoria muslimimiehiä, jotka tulevat steissille hengailemaan "työperäisinä työnhakuviisumilaisina". Oleellista on myös se, haetaanko tekijöitä avoimiin työpaikkoihin sellaisille aloille, joille ei löydy koulutettuja ammattilaisia Suomesta vai haetaanko pelkästään ammattitaidonta halpatyövoimareserviä. Helpoin tapa ratkaista tämä on määritellä työperäiselle maahanmuutolle riittävän korkea minimivuosipalkkaraja.

Se aiemmin linkitetty Sotalapset (Kuin kaksi marjaa...?) kuva on aivan loistava! Tekijälle kymmenen siiselimerkkiä. Olen tänään linkittänyt tuon kuvan parille sellaiselle foorumille, joille muutenkin kirjoitan. Seuraavaksi lähetän sen Nyt-liitteen Kuin kaksi marjaa -palstalle. Juuri tuollaiset kuvat, joita ihmiset muutenkin tykkäävät lähetellä ja linkittää toisilleen hassunhauskoina ovat niitä, joilla tämä propagandasota voitetaan.

Tämä siis ei ollut SPAM&DESTROY -käsky, koska vain Mestarilla on valtuudet antaa niitä. Kesäilmamarsalkkana minulla on valtuudet antaa ainoastaan kevyitä aluepommituskäskyjä. Mutta ymmärrätte kyllä. :)
  
  4. joulukuuta 2008 14:36:01

Nimi : Tosi
  
Viesti : Duunari

Viesti : Minäkin käännyin nuivaksi muutaman ulkomaan reissun jälkeen.. syy on tämä: http://www.youtube.com/watch?v=ZYvpIbzxpYI&feature=related


Tää on kyllä ihan hyvä video ja toi arabi puhuu täyttä asiaa. Kerran jossain yökerhossa, kun Suomessa oli viimeks joku kansainvälinen kokous, juttelin yhden jordanialaisen miehen kanssa ja juuri tosta aiheesta puhuttiin. Hän oli jonkun lentokoneyhtiön omistaja ja oli samaa mieltä tosta asiasta. Ensin hän oli hieman varauksellinen, mutta hetken keskusteltuamme käteltiin ja keskustelu muuttui tuttavallisemmaksi. Hän antoi myös käyntikorttinsa. Tiedä vaikka nytkin olis Helsingissä näin ETYJ:n aikaan. Tais olla aika rikas äijä.
  
  4. joulukuuta 2008 14:42:54

Nimi : K.Horsmahuuli
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : AnjaS rulettaa Hommaa! Mutta mutta, mije taisin kuulla että Anja kutsui tai kuvasi Mestaria slavofiiliksi, eikä slavistiksi!
  
  4. joulukuuta 2008 14:43:12

Nimi : Jouko
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Googlasin kokeeksi Astrid Thorsin nimen. Sieltä löytyi peräti 110 000 osumaa! Ja ensimmäisinä roiskaisi silmille Seppo Lehdon vessanseinäkirjoitukset. En enää ihmettele kun mamma yhtenään valittaa ilkeilystä. Mutta olisikohan syytä katsoa peiliin?
  
  4. joulukuuta 2008 14:44:29


guestbook © freebok.net