8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103701-103725

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa
Kotisivu : Bob Whitakerin mantra
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...

Viesti : Halla-aholaiset pitävät itseään rohkeina, kun uskaltavat puhua ääneen islamista ja muslimeista. Vielä rohkeampaa olisi, jos halla-aholaiset uskaltaisivat puhua ääneen myös sionismista ja juutalaisista. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan koskaan. Halla-aholaisuuden olemuksen ymmärtää parhaiten, jos tarkastelee tätä sen sokeaa pistettä."
----------------------------------

Minä kyllä heti paheksun juutalaisia ja sionisteja kunhan vaan ensin "Jumala on suuri" huutojen säestyksellä tekevät samaa mitä islamistit....Edelleen paheksun jos naisen alistavat esineeksi jonka voi omistaa,myydä tai kivittää.

Olen työni puolesta Iraelissakin lukuisat kerrat käynyt, yhteiskunta tuntuu toimivalta ja tasa-arvoiselta kaikin puolin,on muuten myös siistiä...Montakos kertaa sinä "Suomalainen Suomi" olet siellä käynyt?
Jos nyt innostut tätä kommentoimaan niin jätä kuitenkin kaikki "Juutalaiset tappaa,valoittaa maailman ja vie rahat" jutut sinne salaliittopalstoille.
  
  4. joulukuuta 2008 13:08:58

Nimi : Zngr
  
Viesti : Israelilaisille on tungettu kaikki maailman modernit aseet ihan strategisista ydinaseista lähtien, ei niiden tarvitse harrastaa arabien tavoin sissisotaa. Eipä tuo asearsenaali tosin Israelia estä pieniä ja välillä vähän isompiakin kansanmurhia harrastamasta.

Kysymys kuuluukin, miksi arabien täytyy harrasta sissisotaa Madridissa ja Lontoossa, ja miten se, että Israelille on myyty moderni aseistus, liittyy mitenkään siihen, että miljoonia muslimeja saapuu Eurooppaan, jossa heidän työttömät nuoret miehensä polttavat autoja, vetävät alkuperäisväestöä ja homoja turpaan, eivät integroidu oli syy kenen tahansa (ei ole väliä tällä hetkellä edes mistä se johtuu, koska asialle ei näemmä osata tehdä mitään, missään) ja kuuntelevat Imaamien vihapuheita moskeijoissa. Joita rahoittavat veronmaksajat ja Saudit.

En tajua tätä USA ja Israel aasinsiltaa kun puhutaan maahanmuutosta.

Ei meitä kiinnosta ihan oikeasti mitä Islamistit tekevät vaikka Pakistanissa. On ihan ok rakentaa jättimoskeija vaikka Alexandriaan. Jos on ihan pakko yrittää iskeää Israeliin, tehkööt niin Israelissa omalla vastuullaan.

Minua vituttaa se, että jokainen muslimienemmistöinen valtio maailmassa on diktatuuri ilman ihmisoikeuksia tai tasa-arvon häivää, ja nyt ne yrittävät tuoda ongelmansa Eurooppaan. Koska Suomi on EU maa, ongelma on myös meidän vaikka kuinka pistää päätä pensaaseen.
  
  4. joulukuuta 2008 13:09:30

Nimi : Martti Suni
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : "Minustakin on ikävää, jos tänne, jossa minä ja sukuni olemme asuneet tosi pitkään, alkaisi ängetä ketä tahansa omine vaatimuksineen ja väkivaltaisesti."

Niin, siksi jokainen tervejärkinen suhtautuu vähintäänkin nuivasti (laajamittaiseen & hallitsemattomaan) maahanmuuttoon.
  
  4. joulukuuta 2008 13:09:31

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin

Viesti : Kidutettu on ihminen, joka on joutunut vainotuksi ja kidutetuksi mielipiteensä, uskontonsa tai rotunsa vuoksi. Emme varmastikaan halua Suomeen yhteiskuntaa, jossa näin tapahtuu.

???

Tarkoittaako tuo, että jos Suomi rajoittaa maahanmuuttoa, Suomesta tulee yhteiskunta, jossa ihmisiä kidutetaan mielipiteen, uskonnon tai rodun vuoksi? "

Juuri noin minäkin viestin ymmärsin. Aina kun joku tervejärkinen ehdottaa jotain kontrollia niin heti löytyy jostain sormea heristelevä hymistelijä varoittelemaan holokaustin kauhuista.
  
  4. joulukuuta 2008 13:12:15

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Israel on siitäkin mielenkiintoinen tapaus, että Saksa on päättänyt maksaa ikuisesti sotakorvauksia kyseiselle valtiolle, jota ei ollut edes olemassa toisen maailmansodan aikansa. Arvaako kukaan, mille Israelin infrastruktuuri sitten hyvin pitkälti perustuu (ettei vain kaikki junatkin olisi saksalaisia)?

Kenen pitäisi sitten maksaa palestiinalaisille sotakorvauksia? Ai niin, eihän sellaista valtiota ole virallisesti kuin Palestiina. Minne sotakorvaukset sitten laitettaisiin, jos Israelia ei valtiona olisi? Ehkäpä suoraan Kansainvälisen valuuttarahaston ja Maailmanpankin tileille.

Hugo Chavezin Venezuela maksoi pois kaikki velkansa em. tahoille ja epävirallisesti erosi niistä. "Me häivymme ennen kuin ne ryöstävät meidät"
  
  4. joulukuuta 2008 13:12:44

Nimi : Elostelija
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kun nyt tuli puhetta Botswanasta ja Afrikan taloudellisesta kehityksestä niin pitänee todeta ettei BKT mittarina oikein toimi Afrikassa.

Miksikö? Kun aika suuri osa tuotannosta ei näy BKT:ssa (esim jonkun vuohen lypsäminen kotioloissa) ja koska tuloerot ovat näin länsimaalaisittain käsittämättömiä. Päiväntasaajan Guinea on ylivoimaisesti Afrikan rikkain valtio johtuen valtavista (ulkomaisista tietty) investoinneista öljyteollisuuteen. BKT/capita on (lähteestä riippuen) korkeampi kuin Suomessa, mutta silti HDI-indeksin mukaan maa on sijalla 127 ja eliniän odote on 49 vuotta. Että näin siellä Keski-Afrikassa.
  
  4. joulukuuta 2008 13:13:23

Nimi : miikka
  
Viesti : Jouko sanoi:
"Niin. Lakiin on tietoisesti tehty maahanmuuttajan mentävä aukko. Tätä ei ole kansalta kysytty onko se oikein. Se on sitä salaseuramaista kabinettipolitiikkaa."

Kyllähän tätä kysytään kansalta neljän vuoden välein eduskuntavaaleissa. Oma mokamme, että emme osaa vaihtaa näistä asioista päättäviä ihmisiä. Omalta osaltani voin sanoa, että olen ainakin yrittänyt. :)
  
  4. joulukuuta 2008 13:14:07

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Mitä teen: gurutan ja päden.

Älkää aina olko niin negatiivisia. Diakonissalaitoksen kidutus-setä vastustaa sitä, että joku ei myönnä kidutusta pahaksi asiaksi vaan surutta lähettää ihmisiä sinne, tänne ja tonne kidutettaviksi.

Onko hänen vastustuksellaan reaalimaailmassa kohdetta, on kokonaan toinen ongelma.
  
  4. joulukuuta 2008 13:14:11

Nimi : xor_rox
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Odysseas: "Niin, aivan...Minä en ottaisi minkäänmaalaista töihin joka ei kykene kommunikoimaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.
En myöskään ottaisi semmoista henkilöä joka ei välitä maan tavoista ja halua niitä noudattaa."

Tästä on muuten hupaisia esimerkkejä kun muslimimies on palkattu tehtaan tuotantolinjalle, jolla työskentelee myös naisia. Siinä saa työilmapiiri kummasti boostia.
  
  4. joulukuuta 2008 13:14:31

Nimi : SJS
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : SJS: ja vaikka pärjäisi testissä, voi silti olla aika palikka.

Toki, Nikopol. Puhuin, niinkuin tässä aiheessa on tapana, pärjäämisestä tilastollisella tasolla.
  
  4. joulukuuta 2008 13:16:54

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : miikka

Viesti : Jouko sanoi:
"Niin. Lakiin on tietoisesti tehty maahanmuuttajan mentävä aukko. Tätä ei ole kansalta kysytty onko se oikein. Se on sitä salaseuramaista kabinettipolitiikkaa."

Kyllähän tätä kysytään kansalta neljän vuoden välein eduskuntavaaleissa. Oma mokamme, että emme osaa vaihtaa näistä asioista päättäviä ihmisiä. Omalta osaltani voin sanoa, että olen ainakin yrittänyt. :) "

Kyllä maar. Mutta tätä aihepiiriä ei ole otettu vaaliteemaksi koskaan. Eikä korruptoituneet päämedian edustajat kysele siitä vaalitenteissä. Mutta Perussuomalaisten menestyessä se tulee puheenaiheeksi väistämättä, kuten on jo nähty.
  
  4. joulukuuta 2008 13:17:24

Nimi : 2977
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti :
Tuosta ekasta kopi-peististä oli näköjään jäänyt pari lainausmerkkiä pois. Sorge.


Jussi Halla-aho väitti (HS 30.11.), että "melkein kaikki maahanmuuttoon liittyvät ongelmat liittyvät [...]muslimeihin".  
  4. joulukuuta 2008 13:19:34

Nimi : Sami
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Ooh, itse Mestari huomasi minut!
  
  4. joulukuuta 2008 13:21:25

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Älkää aina olko niin negatiivisia. Diakonissalaitoksen kidutus-setä vastustaa sitä, että joku ei myönnä kidutusta pahaksi asiaksi vaan surutta lähettää ihmisiä sinne, tänne ja tonne kidutettaviksi."

No miksi ne kidutetut sitten menevät lomailemaan niihin kauheisin lähtömaihinsa kun saavat täällä hyvät olot itselleen? Lähettävät vielä lapsiaankin oppimaan omaa kulttuuria sinne sen sijaan että antaisivat integroitua tänne. Tässä on aika paha ristiriita; sitä nämä diakonit eivät sinisilmäisyydessään huomaa.
  
  4. joulukuuta 2008 13:22:00

Nimi : einomutta
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Missä Sonja O. sanoi näin?
Tekstitulva kadotti viestin?

"390ppm

Viesti : Olen Anja Snellmanin kanssa samaa mieltä, että Jussi on jo nyt sanoillaan ja teoillaan ansainnut ensimmäisen luokan vapaudenristin. "
  
  4. joulukuuta 2008 13:23:30

Nimi : reino
  
Viesti : "MTV:n aamu-TV:ssä Anja Snellman tunnustautui äsken Scriptan lukijaksi ja oli sitä mieltä, että "Jussi Halla-aholle pitäisi antaa palkinto kissan nostamisesta pöydälle.""

Ihanko totta?? Hehee. Naisen kosto on kamala. Kun ex-äijä kirjoitti antihallistisen kolumnin niin Sonja K. panee vastaan.

Homma on kovassa nousussa!
  
  4. joulukuuta 2008 13:26:23

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Jouko,

kyllä mä tiedän. Pointti yritti olla muistuttaa siitä, että sen tekstin kirjoittaja on oikeasti päivittäin tekemisissä oikean kidutuksen kanssa ja näkee hommat siksi ihan toisin.

Ja se tosiaan on ihan kokonaan toinen juttu kannattaako täällä kukaan kidutusta jnpp.
  
  4. joulukuuta 2008 13:27:20

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Väittämällä, että jonkin tietyn uskonnon harjoittajat ovat sopimattomia tai tuottavat enemmän ongelmia kuin toiset, luodaan kuvaa maailmasta, jossa toiset ovat parempia kuin toiset. Jos näin on, muiden uskontojen harrastajat ja varsinkaan muslimit eivät ansaitsekaan yhtä hyvää elämää kuin kristityt."

"Kidutettu on ihminen, joka on joutunut vainotuksi ja kidutetuksi mielipiteensä, uskontonsa tai rotunsa vuoksi. Emme varmastikaan halua Suomeen yhteiskuntaa, jossa näin tapahtuu."

Kaksi kappaletta, samalta kirjoittajalta ja samasta kirjoituksesta....
Milloin ihmeessä nämä alkaisivat kirjoittaa ja ajatella loogisesti?

Ensin on väärin väittää että jotkut aiheuttavat ongelmia enemmän kuin toiset ja kuitenkin perään selvitetään että on olemassa valtoita/kulttuureja joissa kidutetaan ja jollaisia emme halua olla?
Vai tarkoittaako tämä sitä että tällaisia ei ole muualla vain ja ainoastaan Suomesta uhkaa tällanen kidutusmaa tulla?

Maailmalla ja Suomessakin on ongelmia, tämmöisellä liirumlaarumillako niitä vain halutaan piillotella ja toivotaan että ne samalla katoisivat?

Tuskin Suomesta montakaan ihmistä löytyy jotka eivät ajattelisi että hädänalaista on autettava tai koitettava auttaa jollain keinoin mutta ei se tarkoita sitä että avataan rajat kaikille ja laahataan tänne ihmisiä syyllä jos toisellakin ja aletaan elämään tulijoiden ehdoilla.


  
  4. joulukuuta 2008 13:28:13

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Älkää aina olko niin negatiivisia. Diakonissalaitoksen kidutus-setä vastustaa sitä, että joku ei myönnä kidutusta pahaksi asiaksi vaan surutta lähettää ihmisiä sinne, tänne ja tonne kidutettaviksi.

Onko hänen vastustuksellaan reaalimaailmassa kohdetta, on kokonaan toinen ongelma.


On hyvin tavallista olla ymmärtämättä kyseenalaistamisen ja vähättelemisen eroa. Esim. Pravdan Mäkinen piti minua epäempaattisena, kun kyseenalaistin sen, voiko pakolaisen sanaan aina luottaa. Empatia on siis synonyymi naiiville luottamukselle.

Omasta mielestäni epäempaattista on se, että vähätellään todennetun kidutuksen merkitystä.
  
  4. joulukuuta 2008 13:31:40

Nimi : Janne
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Hesarin moderointi lievää.
[link=http://www.hs.fi/keskustelu/message.jspa?messageID=2704949]
  
  4. joulukuuta 2008 13:35:40

Nimi : Junakohtaus
  
Viesti : Odysseas,

ekassa kappaleessa käsitellään ymmärtääkseni ns. ihmisarvoa, josta ei ylipäätään voi sanoa muuta kuin että se on jokaisella, tai ainakaan minä en tiedä sille mitään mitattavia määritelmiä, ainoastaan käytännön implikaatioita, so. että jokaista pitää kohdella hyvin. Itsekin olen sitä mieltä, että jokaista pitää kohdella hyvin ja sekä yksilön että yhteiskunnan taso näkyy parhaiten siinä, miten kohdellaan niitä, joita voi kohdella miten huvittaa.

Jälkimmäinen kappale taas epäilemättä käsittelee hieman arkisempia asioita, sellaisia joihin voi tökätä sormen ja sanoa että tossa toi nyt on.

Jussi,

sanoit mua paremmin. Tota samaa hain.
  
  4. joulukuuta 2008 13:36:11

Nimi : Njoo njoo
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Njoopa njoo. Mulla on kyllä sellainen käsitys, että nykyisen Israelin parhaat laidun- ja viljelymaat olivat ihan kivierämaata siihen saakka, kunnes juutalaiset alkoivat muokkaaman maasta hedelmällisempää.

Juutalaiset eivät siis ryöstäneet jo valmiiksi hedelmällistä maata, vaan tekivät maasta hedelmällisen.

Sitäpaitsi, eikö se ole aina oikeassa, joka osaa käyttää voimaa? Oltiinhan juutalaisetkin ajettu mailtaan pois vuosisatoja aiemmin, hehän vain palasivat takaisin. Sivistyksensä turvin he saivat maan taas tuottamaan.
  
  4. joulukuuta 2008 13:38:11

Nimi : Roope
Kotisivu : http://mediaseuranta.blogspot.com/
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pekka Tuomola:
Väittämällä, että jonkin tietyn uskonnon harjoittajat ovat sopimattomia tai tuottavat enemmän ongelmia kuin toiset, luodaan kuvaa maailmasta, jossa toiset ovat parempia kuin toiset. Jos näin on, muiden uskontojen harrastajat ja varsinkaan muslimit eivät ansaitsekaan yhtä hyvää elämää kuin kristityt.

Tuottavatko tietyn uskonnon harjoittajat enemmän ongelmia kuin toiset? [K/E]

Voiko tästä vetää johtopäätöstä, että toiset ovat parempia kuin toiset? [K/E]

Voiko edellisestä vetää johtopäätöstä, että ei-kristityt eivät ansaitse yhtä hyvää elämää kuin kristityt? [K/E]

Pekka takaisin kouluun logiikan kurssille.

Nikopolille (kiitos hyvästä blogistasi):
Osmo oivaltaa ongelman: osamat oikoo opetuksessa.
  
  4. joulukuuta 2008 13:39:17

Nimi : mm mmm
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Pravdan Mäkinen sekoittaa empatian ja sympatian keskenään.
  
  4. joulukuuta 2008 13:39:32

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Tässä on tuo mainittu Maikkarin aamujuttu, ellei sitä ole vielä linkitetty tänne.

Halit Anjalle! Pahoittelut, että olen joskus puhunut sinusta pahaa.
  
  4. joulukuuta 2008 13:42:11


guestbook © freebok.net