8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103676-103700

Nimi : miikka
  
Viesti : Niin, tuossahan nimenomaan delegoidaan harkintavaltaa viranomaiselle lain nojalla. Näinkin voidaan toimia. Sinänsä siis viranomaisen harkintavalta ei muodollisjuridisesti kumoa lakia, vaan nimenomaan toteuttaa sitä. Eri asia tietenkin on se, pitääkö tätä pitää hyväksyttävänä.

Oikeasuhtaisuudelle löytyy määritelmä lain esitöistä, oikeuskäytännöstä ja prejudikatuureista, jotka kaikki ovat juridisesti vähintään heikosti velvoittavia oikeuslähteitä. Sitä en kiistä, etteikö tuo määritelmä kuitenkin jätä turhan paljon tapauskohtaista harkintavaltaa.
  
  4. joulukuuta 2008 12:31:46

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
  
Viesti : "Maailmanpankkikin on todennut että PISA-arvot ennustavat erittäin hyvin BKT:n kasvua."

Auktoriteettiin vetoamista => argumentaatiovirhe. Jännäähän tässä on tämä auktoriteettina käytetty Maailmanpankki, joka on käytännnössä kansainvälisten kusettajapankkiirien hallinnassa.

Tästä onkin hyvä vetää aasinsilta kolmannen valtakunnan Saksaan ja sen talouskasvuun (jota täällä on näemmä käsiteltykin), joka sanoutui irti kansainvälisten kusettajapankkiirien korollisen ja velallisen rahan ansasta. Saksan talous lähti tuolloin räjähdysmäiseen kasvuun, kun rahan arvo oli sidottu epämääräisten velkojen ja korkojen sijasta tehtyihin työpanoksiin, valmistettuihin hyödykkeisiin tai tarjottuihin palveluihin.

On toki totta, että koko maailman talous kasvoi tuohon aikaan huomattavasti. Olisi perusteltua kysyä johtuiko pikemminkin maailman talouden kasvu Saksasta (tämä on tietysti provokatiivinen kärjistys) varsinkin kun se ajoittuu juurikin siihen aikaan, kun Saksa sanoutui irti kansainvälisten kusettajapankkiirien systeemeistä. No, virallisen selityksen me kaikki tiedämme.

"PISA-tulos taas Soininvaarankin mukaan mittaa lähinnä äo:ta."

Onkohan noin? Suomi sai maailman parhaat (tai ainakin melkein) pojot PISA-testeissä mutta ns. äo-tasolla ei maamme ole edes Euroopan huippuja.

Tosin koko älykkyys on varsin ristiriitainen käsite, joka perustuu osin varsin kyseenalaisiinkin tutkimuksiin. Esimerkkinä ns. kaksostutkimukset, joissa tutkittiin ympäristötekijöiden vaikutusta kaksosten älykkyyteen. Ympäristön muutos saattoi näissä tutkimuksissa olla verrattavissa siihen, että toisen kaksosen ympäristö oli Helsinki ja toisen Tampere. Näennäisesti ympäristötekijät ovat toki erilaiset, mutta todellisuudessa kummallakin voidaan olettaa todennäköisesti olevan aivan samat virikkeet henkiseen kasvuun: esim. sama peruskoulu muutenkin samassa yhteiskunnassa jne. Oikea ympäristötekijöiden muutos olisi ollut toisen kaksosen siirtäminen esimerkiksi Brasilian viidakkoihin metsästämään villisikoja tms. (eikä tämä ole suinkaan minkään asian vähättelyä). Sellainen ympäristö vaatii toisenlaista ajattelutapaa ja lähestymistä ongelmiin. Johtunee myös siitä, että ongelmat ko. ympäristössä ovat erilaisia.

Mitä älykkyys sitten edes on? Jokin lahjakkuuksien yleisfaktori? Tosin nykyään tutkijat puhuvat paljon erilaisista älyykkyyksistä: matemaattis-looginen älykkyys, sosiaalinen älykkyys, motorinen älykkyys, kirjallinen älykkyys...

Joidenkin älyykkysosamäärää mittaavien testien sanotaan olevan kulttuurista riippumattomia, mutta miten muka voidaan varmasti sanoa, etteivät ne sitä ole?

Väitän seuraavaa ("en käsittele faktana"): rikollisuuden aiheuttaa ihmisryhmästä riippumatta lähestulkoon samat tekijät. Näitä tekijöitä, niiden esiintymistä ja niille eri ryhmien altistumista tulisi pohtia ehkä vähän tarkemmin.

On toki varmasti totta, että etnisissä ryhmissä on eroja (tasa-arvoisuus on matemaattisesti äärimmäisen epätodennäköistä), mutta väite, että geneettisesti jokin toinen ryhmän taipumus esim. rikollisuuteen olis montakymmentä prosenttia jotain toista ryhmää korkeampi, on äärimmäisen epäuskottava.
  
  4. joulukuuta 2008 12:32:48

Nimi : Manteli
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kansojen ja kansallisuuksien 'älystä'

Mitä tarkoittaa 'äly'? Itse olen taipuvainen määrittelemään sen laajasti käsittämään kaikki ihmisen selviytymiskeinot. Jos älyä mitataan samoilla palikkatesteillä Manhattanilla, Afrikan savannilla ja Grönlannin jäätiköillä, lopputuloksesta voi sanoo vain, et kukaan heistä ei selviäis iltaan asti Tiibetin vuoristossa. Manteli

  
  4. joulukuuta 2008 12:34:03

Nimi : Futuristi
  
Viesti : "Jos afrikkalainen maa on täynnä timantteja niin kyllä se voi onnistua. Botswanalle on käynyt näin. Jos raaka-aineet joskus loppuvat, tilanne muuttuu hyvin todennäköisesti takaisin alkupisteeseen."

Botswanan tapauksessa menestys ei perustunut pelkästään timantteihin vaan siihen, että maa on lähes yksietninen, siis oikea kansallisvaltio. Niinpä timanttitulot on voitu jakaa ilman etnisen kilpailun ulottuvuutta. Jos Botswana olisi ollut Nigerian tai Zairen kaltainen etninen tilkkutäkki, niin jälki olisi ollut todennäköisesti veristä.
  
  4. joulukuuta 2008 12:34:36

Nimi : SJS
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä
  
Viesti : Jos älyä mitataan samoilla palikkatesteillä Manhattanilla, Afrikan savannilla ja Grönlannin jäätiköillä, lopputuloksesta voi sanoo vain, et kukaan heistä ei selviäis iltaan asti Tiibetin vuoristossa.

Mutta jos manhattanilainen, grönlantilainen ja afrikkalainen kasvavat lapsesta asti Tiibetin vuorilla, heistä parhaiten emnestyy se, jolta löytyy paras tulos palikkatestissä.
  
  4. joulukuuta 2008 12:38:27

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : SJS: ja vaikka pärjäisi testissä, voi silti olla aika palikka.

Niemelä nylkyttää Nälkäkorvessa, nuivia netsejä naurattaa.
  
  4. joulukuuta 2008 12:42:43

Nimi : Zngr
  
Viesti : Halla-aholaiset pitävät itseään rohkeina, kun uskaltavat puhua ääneen islamista ja muslimeista. Vielä rohkeampaa olisi, jos halla-aholaiset uskaltaisivat puhua ääneen myös sionismista ja juutalaisista. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan koskaan. Halla-aholaisuuden olemuksen ymmärtää parhaiten, jos tarkastelee tätä sen sokeaa pistettä.

Kuten muutkin sanoivat, jos juutalaiset posauttelisivat junia, muuttaisivat satatuhatpäisinä laumoina EU:n alueelle ja muodostaisivat kaikkialla vähemmistöjä joita vaivaa sukupolvesta toiseen rikollisuus, työttömyys ja paimentolaiskulttuurien muinaiset tavat ja kunniakäsitykset, niin kyllä, varmaan sitten juteltaisiin muslimeista.

Jos koptit toimisivat näin, puhuttaisiin kopteista, jos katoliset, puhuttaisiin varmasti Lähi-Idän katolilaisista tai Pohjois-Afrikan.

Itselläs on sokea piste, jos et tätä tajua.

Ei "muslimit" tai "Islam" ärsytä ketään itsearvoisesti, vain nimensä takia. Muslimivähemmistöjen oma käytös se aiheuttaa sitä paheennusta, ja Islamistien terrorismi ja vihapropaganda antaa pahan nimen koko uskonnolle.
  
  4. joulukuuta 2008 12:46:17

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Halla-aholaiset pitävät itseään rohkeina, kun uskaltavat puhua ääneen islamista ja muslimeista. Vielä rohkeampaa olisi, jos halla-aholaiset uskaltaisivat puhua ääneen myös sionismista ja juutalaisista. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan koskaan. Halla-aholaisuuden olemuksen ymmärtää parhaiten, jos tarkastelee tätä sen sokeaa pistettä."

En ole Halla-aholainen, joten voinen ihan rohkeasti todeta, että Lähi-Idän konfliktissa syylliset ovat ihan yhtälailla arabit kuin siionistitkin.

Pidän ihan naurettavana ajatusta, että jokin ryhmä saa tuosta noin vain tunkea joidenkin toisten alueelle, jossa ensin mainittu ryhmä on joskus yli tuhat vuotta sitten asuttanut. "Perusteena" tunkemiselle ovat vielä tuotakin vanhemmat tekstit.

YK:ssa enemmistö oli alunperin Israelin perustamista vastaan, mutta muutamien korruptoituneiden valtioiden lahjonnalla haluttiin sitten väkisin tehdä virhe, jonka korjaaminen näyttää rauhanomaisille tavoilla olevan täysin mahdotonta.
  
  4. joulukuuta 2008 12:46:20

Nimi : Zngr
  
Viesti : ... varmaan sitten juteltaisiin juutalaisista.

Näin pahasti asenteellinen minustakin on tullut, että freudilaiset lipsahdukseni ovat tämmöisiä.
  
  4. joulukuuta 2008 12:47:28

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : miikka

Viesti : Niin, tuossahan nimenomaan delegoidaan harkintavaltaa viranomaiselle lain nojalla. Näinkin voidaan toimia. Sinänsä siis viranomaisen harkintavalta ei muodollisjuridisesti kumoa lakia, vaan nimenomaan toteuttaa sitä. Eri asia tietenkin on se, pitääkö tätä pitää hyväksyttävänä.

Oikeasuhtaisuudelle löytyy määritelmä lain esitöistä, oikeuskäytännöstä ja prejudikatuureista, jotka kaikki ovat juridisesti vähintään heikosti velvoittavia oikeuslähteitä. Sitä en kiistä, etteikö tuo määritelmä kuitenkin jätä turhan paljon tapauskohtaista harkintavaltaa. "

Niin. Lakiin on tietoisesti tehty maahanmuuttajan mentävä aukko. Tätä ei ole kansalta kysytty onko se oikein. Se on sitä salaseuramaista kabinettipolitiikkaa.
  
  4. joulukuuta 2008 12:49:39

Nimi : Zngr
  
Viesti : Hnkk: En ole Halla-aholainen, joten voinen ihan rohkeasti todeta, että Lähi-Idän konfliktissa syylliset ovat ihan yhtälailla arabit kuin siionistitkin.

Mielenkiintoista. Minkä muiden asioiden koet olevan sellaisia, että "halla-aholaiset" eivät voi rohkeasti sanoa niitä? ;-)
  
  4. joulukuuta 2008 12:49:49

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kuten muutkin sanoivat, jos juutalaiset posauttelisivat junia, muuttaisivat satatuhatpäisinä laumoina EU:n alueelle ja muodostaisivat kaikkialla vähemmistöjä joita vaivaa sukupolvesta toiseen rikollisuus, työttömyys ja paimentolaiskulttuurien muinaiset tavat ja kunniakäsitykset, niin kyllä, varmaan sitten juteltaisiin muslimeista"

Tarkoitit varmaan sionisteista.
  
  4. joulukuuta 2008 12:53:36

Nimi : svobo
  
Viesti : minäkin pidän ihan naurettavana ajatusta, että jollakin ryhmällä olisi automaattisesti oikeus tulla asumaan alueelle, jolla jokin toinen ryhmä on jo asunut tuhansia vuosia
  
  4. joulukuuta 2008 12:54:10

Nimi : Zngr
  
Viesti : Tarkoitit varmaan sionisteista.

Korjasin sen jo tuossa alla. Freudian slip! Ollapa oikea foorumi :P

Seuraavaksi varmaan rupean nimittelemään ärsyttäviä vihervasemmistolaisia vahingossa "muslimeksi" vai mitä luulet.
  
  4. joulukuuta 2008 12:55:49

Nimi : Odysseas
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nimi : Zarathustra
Mitä teen : Murskaan Halla-ahon uskottavuuden

Viesti : Halla-aho: "Sanoin, että on mahdotonta kommentoida hihasta vedettyjä arvioita esim. 15 000:sta vuosittain piiloon jäävästä raiskauksesta. Sanoin myös, ettei ole mitään syytä olettaa maahanmuuttajien osuuden olevan pienempi pimentoon jäävissä raiskauksissa kuin se on tietoon tulleissa raiskauksissa. Onhan täysin selvää, että jos suurin osa suomalaisten tekemistä parisuhderaiskauksista ei tule tietoon, sama koskee myös maahanmuuttajien tekemiä parisuhderaiskauksia. Maahanmuuttajien yliedustus piiloraiskauksista on luultavasti suurempi, koska jo maalaisjärjen nojalla voidaan olettaa, että kieltä osaamattoman, oikeuksistaan tietämättömän ja naisen koskemattomuutta tunnustamattomasta kulttuurista saapuneen maahanmuuttajanaisen kynnys ilmoittaa kumppanin tekemästä raiskauksesta on korkeampi kuin suomalaisnaisella."
___________________________________
"Kyseessä ei ole mikään hihasta vedetty luku vaan tutkimustulos."

Ei ole tutkimustulos vaan arvio ja arvio on aina "Hihasta vedetty"
Jos on mielestäsi tutkimustulos niin linkki kiitos?

"Maahanmuuttajat eivät näy noissa luvuissa, koska he eivät juuri vastaa kyselytutkimuksiin."

Olen samaa mieltä että eivät juuri vastaile ja mitähän tämä kertoo?
Kannattaa miettiä....

" Autuaasti sivuutat myös sen seikan, että hyvin moni maahanmuuttajanainen on naimisissa suomalaisen kanssa ja että näissä suhteissa on keskimääräistä enemmän väkivaltaa (haetaan tottelevainen vaimo Venäjältä, Thaimaasta tms.)"

Haetaan? Tiedät tarkkaankin ihmisten avioliitot?
Itselläni on sellainen käsitys että naiset avoituvat monin verroin enemmän ulkomaalaisen kanssa kuin miehet ja nimenomaan sellaista kulttuureista joiden periaatteiden mukaan mies omistaa naisen.
Pistänet kuitenkin linkin noista väkivaltaisuuksista...?

"Osoitit toki hienosti, ettei sinuakaan oikeasti kiinnosta raiskausten määrä vaan käytät niitä vain poliittisen agendasi lyömäaseena."

Taidat aliarvoida JHA:n äänestäjiä?
Arviosi on aivan yhtä ontto kuin Astrid tädin kommentti Kaisaniemenpuiston turvattomuudesta: Lisää valoa sinne missä ME liikumme ja ongelmaa ei ole.

"Et sinä muuten vähättelesi tutkimustulosta hihasta vedetyksi.
Oletko edes perehtynyt siihen tutkimukseen?"

Nyt alkaa olemaan lepakoita tapulissa...Tuolla ylempänä turkimustulos ja nyt hihasta vedettyä?

Mistä muuten tiedät somalien työttömyysluvun, joka ei ole tietenkään sama asia kuin Somalian kansalaisten työttömyysluku?

Hihasta vedettynä tutkimustuloksena sanoisin että somalien jotka ovat Suomen kansalaisia,työttömyys on pinempi kuin Suomessa olevien Somalian kansalaisten...Osa Suomen kansalaisuuden omaavista on siivottu työttömyyskortistosta kaikenlaisille jatkuville kursseille ja osa on työllistynyt somaleita palveleviin töihin(Joita ei siis olisi olemassa ilman somaleita ja ennen kaikkea, palkka maksetaan julkisista varoista eli niistä samoista mistä avustuksetkin...työ itsessään ei taatusti tuo enemmän kuin vie) ja osa on sitten tuottavassa työssä.
Tämä tuottavan työn osuus kun sitten vähennetään noista työttömyysprossista niin eipä siinä paljoakaan numerot pienene...

"Jälkimmäinen oli työministeriön arvion mukaan 54% jo 30. 4. 2007 ja sitä nostaa tietenkin se, että vasta pari vuotta maassa olleiden pakolaisten työllistymismahdolisuus on käytännössä 0%."

Niin, aivan...Minä en ottaisi minkäänmaalaista töihin joka ei kykene kommunikoimaan asiakkaiden ja työkavereiden kanssa.
En myöskään ottaisi semmoista henkilöä joka ei välitä maan tavoista ja halua niitä noudattaa.
En myöskään palkkaisi lääkäriksi henkilöä joka kertoo olevansa lääkäri ja esittää tämän todisteeksi koulutustodistuksen olemattomasta opinahjosta...
Yksi tasavertaisuuden periaatteista on että jos on eri paikoissa koulutettu niin koulutuksen pitää vähintään vastata täällä kotimaassa kouluttautuvien vaatimustasoa.
Simppeli asia tämä mutta tuntuu olevan kovin epäselvä monelle intomokuttajalle...
" Kansalaisuusttahan voi hakea 4-6 vuoden maassa oleskelun jälkeen."

Oleskelun? Kait sen pitäsi nyt vaatia pikkasen enemmän kuin oleskelua...Oleskelua asematunnelissa?4. joulukuuta 2008 3:52:00
  
  4. joulukuuta 2008 12:55:51

Nimi : 2977
Mitä teen : Homma^^^!
  
Viesti : Jonkinlainen trendi Pravdassa on tällä hetkellä mielipidekirjoituksissa mainita Jussi Halla-aho. Tänään Mestarin nimen on tuonut esille Pekka Tuomola, johtaja Helsingin Diakonissalaitoksessa:


Meillä on velvollisuus ottaa vastaan pakolaisia

Jussi Halla-aho väitti (HS 30.11.), että melkein kaikki maahanmuuttoon liittyvät ongelmat liittyvät [...]muslimeihin. Oman ihmiskäsitykseni mukaan kaikki ihmiset ovat tasaveroisia riippumatta rodusta, kielestä, uskonnosta tai muusta sellaisesta.

Väittämällä, että jonkin tietyn uskonnon harjoittajat ovat sopimattomia tai tuottavat enemmän ongelmia kuin toiset, luodaan kuvaa maailmasta, jossa toiset ovat parempia kuin toiset. Jos näin on, muiden uskontojen harrastajat ja varsinkaan muslimit eivät ansaitsekaan yhtä hyvää elämää kuin kristityt.

Islamia ei ole tarvetta valkopestä vaan kunnioittaa uskontona siinä kuin kristinuskoakin. Islaminuskoinen on yhtä hyvä ihmisenä. Hän ansaitsee ihmisarvoisen, hyvän elämän, niin kuin me kaikki.

Jos toista ihmistä kohdellaan huonosti, on jokaisen velvollisuus auttaa. Näin ollen velvollisuutemme on ottaa vastaan myös pakolaisia, ihmisiä, jotka joutuvat kotimaassaan kärsimään uskontonsa, mielipiteidensä tai rotunsa vuoksi.

Kidutus on ihmisen äärimmäistä alistamista, ihmisarvon täydellistä riistämistä. Mikä tahansa kidutus jättää aina erittäin syviä, usein parantumattomiakin psyykkisiä traumoja. Kidutuksen diagnoosi ei perustu pelkästään tutkittavan omaan kertomukseen, vaan kidutuksen aiheuttamat traumat pystytään toteamaan lääketieteellisin ja psykologisin menetelmin.

Kidutettu on ihminen, joka on joutunut vainotuksi ja kidutetuksi mielipiteensä, uskontonsa tai rotunsa vuoksi. Emme varmastikaan halua Suomeen yhteiskuntaa, jossa näin tapahtuu.

Jos emme tunne velvollisuudeksemme auttaa edes kidutettuja ihmisiä, voi kysyä, millainen ihmisarvo meillä itsellämme on. Voimmeko silloin avoimesti katsoa peiliin ja sanoa rehellisesti olevamme humaaneja, lähimmäistämme rakastavia ihmisiä?

PEKKA TUOMOLA

johtaja

Helsingin Diakonissalaitos

Kidutettujen kuntoutuskeskus


  
  4. joulukuuta 2008 12:58:08

Nimi : Zngr
  
Viesti : svobo: minäkin pidän ihan naurettavana ajatusta, että jollakin ryhmällä olisi automaattisesti oikeus tulla asumaan alueelle, jolla jokin toinen ryhmä on jo asunut tuhansia vuosia

Näin on. En oikein käsitä, miksi irakilaisilla ja somaleilla (tai sellaiseksi itseään väittävillä) on oikeus tulla asumaan vaikka Ruotsiin ja Suomeen, niin että paikallisväestön pitää kustantaa heille asunnot ja toimeentulo sekä mahdollisesti koulutus, jos he eivät osaa kirjoittaa.

Ja vielä vaatia erityisvapauksia kulttuurinsa perusteella!
  
  4. joulukuuta 2008 12:58:19

Nimi : Hnkk
Kotisivu : Kotisivut
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kuten muutkin sanoivat, jos juutalaiset posauttelisivat junia, muuttaisivat satatuhatpäisinä laumoina EU:n alueelle ja muodostaisivat kaikkialla vähemmistöjä joita vaivaa sukupolvesta toiseen rikollisuus, työttömyys ja paimentolaiskulttuurien muinaiset tavat ja kunniakäsitykset, niin kyllä, varmaan sitten juteltaisiin muslimeista."

Israelilaisille on tungettu kaikki maailman modernit aseet ihan strategisista ydinaseista lähtien, ei niiden tarvitse harrastaa arabien tavoin sissisotaa. Eipä tuo asearsenaali tosin Israelia estä pieniä ja välillä vähän isompiakin kansanmurhia harrastamasta.

Olisiko sitten oikeudenmukaisempi ja rehellisempi ratkaisu Lähi-Idän ongelmaan tasa-vahvuisilla joukoilla ja varusteilla käytävä sota vaikkapa Siinain niemimaalla arabien ja siionistien kesken. Häviäjä häipyisi Israelin alueelta tuhanneksi vuodeksi.
  
  4. joulukuuta 2008 12:59:33

Nimi : M
Mitä teen : Ilmoitusasia
  
Viesti : Minustakin on ikävää, jos tänne, jossa minä ja sukuni olemme asuneet tosi pitkään, alkaisi ängetä ketä tahansa omine vaatimuksineen ja väkivaltaisesti.

Muslimien maailmanvalloitus on maanpuolustuskysymys!
  
  4. joulukuuta 2008 13:00:23

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Minulla on selainen käsitys että islamistit haluavat ajaa juutalaiset mereen ja nämä tietysti pistävät hanttiin. Arabit eivät yksinkeraisesti tunnusta juutalaisvaltion olemassaolon oikeutusta.

Alkusyy on se, että Israel on vallanut elinkelpoisimat alueet karussa ympäristössä. Siellä missä on vettä ja viljelyskelpoista maata. Pattitilanne.

Nyt kun arabit ja/tai islamistit eivät voi Israelille mitään niin aloitetaan sota ympäri maailmaa päätähtäimenä Yhdysvallat joka tukee Israelia.

Kunhan islamisaatio etenee, saamme mekin siitä sodasta osamme.
  
  4. joulukuuta 2008 13:01:18

Nimi : 390ppm
  
Viesti : Olen Anja Snellmanin kanssa samaa mieltä, että Jussi on jo nyt sanoillaan ja teoillaan ansainnut ensimmäisen luokan vapaudenristin.
  
  4. joulukuuta 2008 13:01:32

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Kidutettu on ihminen, joka on joutunut vainotuksi ja kidutetuksi mielipiteensä, uskontonsa tai rotunsa vuoksi. Emme varmastikaan halua Suomeen yhteiskuntaa, jossa näin tapahtuu.

???

Tarkoittaako tuo, että jos Suomi rajoittaa maahanmuuttoa, Suomesta tulee yhteiskunta, jossa ihmisiä kidutetaan mielipiteen, uskonnon tai rodun vuoksi?
  
  4. joulukuuta 2008 13:03:09

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Botswanan tapauksessa menestys ei perustunut pelkästään timantteihin vaan siihen, että maa on lähes yksietninen, siis oikea kansallisvaltio. Niinpä timanttitulot on voitu jakaa ilman etnisen kilpailun ulottuvuutta. Jos Botswana olisi ollut Nigerian tai Zairen kaltainen etninen tilkkutäkki, niin jälki olisi ollut todennäköisesti veristä."

Komppaan osittain ja lisään, että Saksassa Aatu-setä & co. joutuivat lietsomaan sen juutalaisvastaisuuden aikamoisella propagandalla jotta saatiin se lopputulos joka tuli. Aika oli otollinen koska Saksan talous oli kuralla ja ihmiset vihaisia. Kantaväestö ja juutalaiset olivat integroituneet käsittääkseni varsin hyvin ennen sitä kaikkea. Siksi Aatu koki tarpeelliseksi määritellä kuka on puhdas ja kuka ei.

Toivottavasti niistä ajoista on opittu jotain.
  
  4. joulukuuta 2008 13:06:44

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Se Hesarin kidutusjuttu on varsin pryceless. Siinä ei ole päätä eikä häntää.

Jussi, se dorka kirjoittaja tarkoittaa sitä, että jos sanomme, että muslimeista on enemmän ongelmia kuin muista, niin Suomi on yhtä paha paikka kuin ne kauheat kidutusmaat.
  
  4. joulukuuta 2008 13:07:15

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Kidutettu on ihminen, joka on joutunut vainotuksi ja kidutetuksi mielipiteensä, uskontonsa tai rotunsa vuoksi. Emme varmastikaan halua Suomeen yhteiskuntaa, jossa näin tapahtuu."

Emme taatusti tahdo ja sitä vastaan täsä taistellaan. Kyseinen riipustaja yrittää väittää että Halla-aho ajaisi sellaista kidutusyhteiskuntaa. Kääntää asian päälaelleen juuri tyypillisen kaikensuvaitsijan tyyliin unohtaen että juuri (fundamentalismi-)islam julistaa kuolemaa vääräuskoisille joten sen kritiikitön suvaitseminen on edesvastuutonta.
  
  4. joulukuuta 2008 13:07:23


guestbook © freebok.net