8.12.2008: Jahas, Homma-forum on nähtävästi kaatunut käyttäjähyökyyn. Ylläpito ilmoitti minulle äsken, että palstalle etsitään järeämpää alustaa. Vieraskirjan aiemmin tänään asetetut käyttörajoitukset siis puretaan siihen asti.

Nuiva puuhakalenteri (kiitokset Sakarille!)
Adressi ulkomaalaislaista


Pääsivu Viestit 103651-103675

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Jukka näköjään omistaa kristallipallon.
  
  4. joulukuuta 2008 10:58:43

Nimi : Herja
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Näemmä eilen käsitelty tuota Saska Saarikosken kirjoitusta enemmän ja vähemmän. Nyt kun luin sen niin miun mielestä se oli oikeastaan aika hyvä, ja ehkä objektiivisin pohdinta Mestarista ja opetuspossestaan mitä Pravdassa on pitkään aikaan ollut.

Saska on ennenkin yllättänyt, 2001 hän analysoi Afghanistanin tilannetta:

Voiko sota olla joskus hyvä? Edes silloin, kun tappamalla vähän ihmisiä estetään paljon useampien kuolema? Uuden ajan sodat ovat panneet rauhan ystävän vaikeiden kysymysten eteen. [...]...kansainväliset avustusjärjestöt ovat antaneet varoituksiaan pitkin syksyä. Niiden mukaan jopa kuusi miljoonaa ihmistä oli vaarassa kuolla viluun ja nälkään, ellei avustuskuljetuksia olisi saatu perille ennen talven tuloa.

Hyvää tahtoa on siis ollut runsaasti liikkeellä, mutta entäpä tervettä järkeä?

Vain kaksi päivää sen jälkeen, kun eduskunnassa oli vaadittu pommituksia lopetettaviksi, Pohjoisen liiton joukot valtasivat Mazur-i-Sharifin kaupungin ja avasivat maareitin Uzbekistaniin.

"Humanitaariselta kannalta tämä on valtava käänne", kommentoi Refugees International -pakolaisjärjestön johtaja Kenneth Bacon , joka arvioi, että uuden reitin kautta voidaan toimittaa apua jopa 75 prosentille afganistanilaisista.

Mitä ihmettä? Kaksi päivää aikaisemmin kuusi miljoona afganistanilaista oli kuolemassa nälkään, mutta nyt melkein kaikki voitiinkin ruokkia.

Miksi kaikki Afganistanin siviilien puolesta puhuneet olivat vaatineet keskeyttämään pommitukset, vaikka se olisi päästänyt talebanit ja terroristit pinteestä? Miksi kukaan ei kertonut, että koko nälänhätä voitiin hoitaa parin solan valtauksella?


Ihan kohtalaisesti ihmiseltä joka kirjoittaa samassa jutussa taustoistaan näin:

Pitkään kaikki nimittäin sujui niin hienosti. Olin rauhan puolesta sotaa vastaan. Aloin julkisen työni rauhan puolesta neljävuotiaana. Pääsin lehteenkin , kun osallistuin Helsingissä Vietnamin sodan vastaiseen mielenosoitukseen. Valokuvaajan mielestä oli varmaan hauskaa, kun neljävuotias pikku Saska kantoi pientä kylttiä, jossa luki Make love, not war.

Koko 1970-luvun olin rauhan asialla. Se tarkoitti silloin samaa asiaa kuin USA:n vastustaminen, sillä Neuvostoliittohan oli rauhan puolella. Siksi seurailin maailman konflikteja suunnilleen samassa hengessä kuin suomalaisurheilijoiden saavutuksia.

Vietnamissa voitettin, Münchenissä voitettiin.

Hyvä Ho Tshi Minh! Hyvä Lasse Viren!
  
  4. joulukuuta 2008 10:59:45

Nimi : Jukka
Kotisivu : http://kansankokonaisuus.blogspot.com
  
Viesti : "Mielestäni on irvokasta arvioida kansakuntien älykkyyttä joidenkin korrelaatioiden avulla, jotka "yleensä" pitävät paikkansa."

Jaaha. Sitten olen irvokas.

Maailmanpankkikin on todennut että PISA-arvot ennustavat erittäin hyvin BKT:n kasvua. PISA-tulos taas Soininvaarankin mukaan mittaa lähinnä äo:ta.

Voihan tästä eipäs-juupas-keskustelun kehittää. Totuus ei sillä miksikään muuta. Aiheesta olen kirjoittanut aiemmin enkä ala siitä jankata:

http://kansankokonaisuus.blogspot.com/2007/11/maailmanpankin-raportti-kognitiivisten.html
  
  4. joulukuuta 2008 11:02:24

Nimi : SJS
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : HISTORY TEST
Please pause a moment


Väite Sirhan Sirhanista muslimina kaipaa perusteluja. Mies liittyi mm. baptisteihin jossain vaiheessa, mutta muslimiksi ryhtymisestä en löytänyt mainintaa pienellä vaivalla.

Ja tämä vielä ilman foliohattuilua RFK-murhasta. Molemmista WTC-iskuista voisi puhua myös tältä kantilta, mutta jätän väliin.
  
  4. joulukuuta 2008 11:05:20

Nimi : Jukka
  
Viesti : No en omista kristallipalloa enkä väitä että 100%:n varmuudella olen oikeassa. Suosittelisin vaan olla tekemättä Botswanan tämänhetkisestä menestyksestä suuria yleistyksiä.

Vanhasen ja Lynnin teorialla on sen sijaan vahvaa ennustevoimaa sen suhteen mikä maa edistyy mikä ei. Maailmanpankki on käytännössä samoilla linjoilla koulutusraporttinsa myötä.

  
  4. joulukuuta 2008 11:06:11

Nimi : Nikopol
Kotisivu : http://nikopol2008.blogspot.com
  
Viesti : Saarikoski voi olla oikeilla jäljillä, mutta ampuu silti hutin heti alkuun. "Kuvottavat puheet homoista" on ihan peruskritiikitöntä knee-jerk Jussi-bashingia. Jussi nyt vaan pitää tuomita vaikka hän onkin oikeassa.

"Kuvottavat puheet homoista" osoittaa ettei tiedä, ei ymmärrä tai ymmärtää tahallaan väärin. Hesarin rengistä uskon kaikki kolme.
  
  4. joulukuuta 2008 11:15:49

Nimi : Sami
Mitä teen : Haastan riitaa
  
Viesti : "IQ and the Wealth of Nations" -kirjan pdf-muoto löytyy googlettamalla helposti. Lisäksi siitä löytyy wikisivu wikipediasta: http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations. Wikin luotettavuudesta voi kyllä olla montaa mieltä, mutta siellä kerrotaan että kirjoittajien tutkimusmetodologiaa on arvosteltu.

Eli en suosittelisi tekemään hätäisiä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen.
  
  4. joulukuuta 2008 11:18:52

Nimi : Pasi Turunen
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Nikopol:
Nyt sie taijat syyllistyä samaan yksittäislauseeseen takertumiseen kuin ViherTintit, etkä katso kokonaisuutta.
50 etunojapunnerrusta pää Eiran suuntaan käännettynä, saa suorittaa.
  
  4. joulukuuta 2008 11:25:26

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Komppaan Nikopolin arviota Saarikosken jutusta. Homocaustista puhuminen näytti, että juttu ei ollut vakava juttu, vaan mustamaalausoperaation osa.

Hesarissa on ollut nähtävissä ainakin kaksi hyökkäyskärkeä. Ensimmäinen oli tag team Mäkinen-Connorin rakentama "Jussi levittää vääriä tietoja", joka Mäkinen ensin esitti ja sitten Connor taivasteli.

Toinen kärki rakentuu homocaustin ympärille. Idea on väittää, että Mestari (siunattu) vihaa kaikkia Toisia: homoja, muslimeja, ulkomaalaisia, vammaisia, vasemmistoa. Lisäksi Mestari (ylistetty) on väkivaltainen ja epävakaa. Tämä on ns. kiljuskinileima.
  
  4. joulukuuta 2008 11:25:52

Nimi : Jussi Halla-aho
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Sami: Mielestäni on irvokasta arvioida kansakuntien älykkyyttä joidenkin korrelaatioiden avulla, jotka "yleensä" pitävät paikkansa.

Kannattaisikin ehkä mieluummin puhua tietyssä maassa asuvien ihmisten keskimääräisestä älykkyydestä. "Kansakunnan älykkyys" herättää aina tunnereaktion ja aloittaa saivartelun siitä, onko sellaista vai ei. Sitä kai ei kukaan voi kiistää, että on olemassa a) maita, b) niissä asuvia ihmisiä, c) älykkyyttä, d) keskiarvoja.
  
  4. joulukuuta 2008 11:27:14

Nimi : Tosi
  
Viesti : Vihreän Langan sivuilla sanotaan, että MKO:ta ei olla vielä virallisesti poistettu listalta, vaikka se ko. jutun mukaan ollaan sieltä poistamassa. Mun mielestä kuitenkin sääntöjä tulisi noudattaa.
  
  4. joulukuuta 2008 11:27:59

Nimi : buuri johannesbuurista
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Viimeisten 20 vuoden aikana tapahtuneeseen talouden taantumaan, infrastruktuurin ja logistiikan (mm. sähkön tuotanto, jakelu ja rautatiet. Ja vaikkapa SAA, joka oli joskus maailman paras lehtoyhtiö, Telkom etc) rappeutumiseen.

Myös siihen, että vielä pari vuotta sitten EA oli ruokatarvikkeiden (esim. maissi) viejä. Nyt tuoja, koska maatalous vähenee kiihtyvää vauhtia sitä mukaan kun valkoisia maaviljelijöitä tapetaan. Ja mukamas toteutetaan maareformia.

Maareformi: Land Bank, johtajat huijasi ja varasti rahat. Kaikki mustien aloittamat maaviljelykset epäonnistuneet.

Myös Zumaan, ajatelen, että Zumasta tulee uusi 'Mugabe'.
  
  4. joulukuuta 2008 11:28:34

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen

Viesti : http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040021
Tuotako tarkoitat?"

Tuon lain mukaan etnopositiivinen syrjintäkin on lainvastaista. Vaan siitä ei piitata kun kukaan ei sitä vaadi kumottavaksi eikä aina voi todistaakaan tapahtuvaksi. Löytyy ainoastaan jostain viranomaisten julistuksista. Eikä löydy lainoppinutta joka haastaisi oikeuteen sellaiset viranomaiset.


  
  4. joulukuuta 2008 11:34:47

Nimi : Aleksi
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : Rasismi ei ole kiellettyä ja jokainen saa vapaasti olla rasisti jos haluaa. Ei xenofobiakaan ole kiellettyä.
Kyllä tässä maassa sentään, tietääkseni, saa ajatella niinkuin haluaa.

Rasistiset teot on kiellettyjä.

Sama vapaus koskee kaikkia muitakin "aatteita".

  
  4. joulukuuta 2008 11:35:34

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : Hävettää kohta olla suomalainen

Viesti : http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/2004/20040021
Tuotako tarkoitat?"

Tuon mukaan etnopositiivinen syrjintäkin on lainvastaista. Siitä ei ppitata kun kukaan ei vaadi sitä kumottavaksi eikä voi aina todistaa tapahtuvaksi käytännössä. Se on olemassa jossain viranomaisten julistuksissa. Eikä löydy lainoppinutta joka haastaisi oikeuteen sellaiset viranomaiset.


  
  4. joulukuuta 2008 11:38:13

Nimi : fgh
  
Viesti : Kuka puuttuu joukosta:

http://www.iltalehti.fi/urheilu/200812048702809_ur.shtml
  
  4. joulukuuta 2008 11:54:32

Nimi : miikka
  
Viesti : Jouko, luepa tarkemmin. Lain 7 §:ssä oli aiemmin seuraava muotoilu:

"Tällä lailla ei estetä sellaisia erityistoimenpiteitä, joiden tavoitteena on tosiasiallisen yhdenvertaisuuden saavuttaminen 6 §:n 1 momentissa tarkoitetusta syrjinnästä johtuvien haittojen ehkäisemiseksi tai lievittämiseksi (positiivinen erityiskohtelu). Positiivisen erityiskohtelun on oltava pyrityn tavoitteen kannalta oikeasuhteista."

Uudella muotoilullakaan ei ole tarkoitus tuon asiasisältöä muuttaa.
  
  4. joulukuuta 2008 12:03:34

Nimi : Helsinkiläinen perheenisä
  
Viesti : Jouko,

Laki kieltäisi etnopositiivisen syrjinnän, jos Suomi olisi oikeusvaltio ja laki olisi niinkuin siinä lukee. Todellisuudessa laki on kuitenkin niinkuin oikeusjärjestelmä sitä toteuttaa ja niinpä etnopositiivisesta syrjinnästä ei voi menestyen valittaa. Vastaavia epäkohtia on muitakin, alkaen isien heikosta asemasta huoltajuuskiistoissa jne.
  
  4. joulukuuta 2008 12:05:27

Nimi : LW
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : buuri johannesbuurista,

BBC:llä oli myös varsin mielenkiintoinen artikkeli vähän aikaa sitten. Etelä-Afrikan vesilaitos alkaa ilmeisesti myös olla kelvottomassa kunnossa.
  
  4. joulukuuta 2008 12:09:03

Nimi : Suomalainen Suomi eurooppalaisessa Euroopassa
Kotisivu : Bob Whitakerin mantra
Mitä teen : Äänestäisin Halla-ahoa, mutta...
  
Viesti : Halla-aholaiset pitävät itseään rohkeina, kun uskaltavat puhua ääneen islamista ja muslimeista. Vielä rohkeampaa olisi, jos halla-aholaiset uskaltaisivat puhua ääneen myös sionismista ja juutalaisista. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan koskaan. Halla-aholaisuuden olemuksen ymmärtää parhaiten, jos tarkastelee tätä sen sokeaa pistettä.
  
  4. joulukuuta 2008 12:18:45

Nimi : Black Bart
Mitä teen : Viritän keskustelua
  
Viesti : Yleisestä mielenkiinnosta...

Kuinka kauan Jussi sulla menee keskimäärin yhden kirjoituksen tekoon, eli ideasta siihen hetkeen kun se on meidän luettavissa?
  
  4. joulukuuta 2008 12:22:51

Nimi : miikka
  
Viesti : "Halla-aholaiset pitävät itseään rohkeina, kun uskaltavat puhua ääneen islamista ja muslimeista. Vielä rohkeampaa olisi, jos halla-aholaiset uskaltaisivat puhua ääneen myös sionismista ja juutalaisista. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan koskaan. Halla-aholaisuuden olemuksen ymmärtää parhaiten, jos tarkastelee tätä sen sokeaa pistettä."

Hohhoijakkaa. Foliohatut päähän. Kansainvälinen juutalainen tulee, vie rahasi ja juo lastesi veren. Paha, paha juutalainen.
  
  4. joulukuuta 2008 12:24:38

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Nimi : miikka

Viesti : Jouko, luepa tarkemmin. Lain 7 §:ssä oli aiemmin seuraava muotoilu:

"Tällä lailla ei estetä sellaisia erityistoimenpiteitä, joiden tavoitteena on tosiasiallisen yhdenvertaisuuden saavuttaminen 6 §:n 1 momentissa tarkoitetusta syrjinnästä johtuvien haittojen ehkäisemiseksi tai lievittämiseksi (positiivinen erityiskohtelu). Positiivisen erityiskohtelun on oltava pyrityn tavoitteen kannalta oikeasuhteista."

Uudella muotoilullakaan ei ole tarkoitus tuon asiasisältöä muuttaa. "

Onko tämä sitten käsitettävä niin, että viranomaisen mielivalta kumoaa lain? T.s. mikä on sitä tavoitteen kannalta oikeasuhteista? Syrjintä on aina syrjintää olipa kohde mikä hyvänsä. Tässä tapauksessa kantasuomalaiset.

Tämä on vähän niin kuin laki kansanryhmää vastaan kiihottamisesta joka mahdollistaa kaikenlaisen noitavainon. M.O.T.
  
  4. joulukuuta 2008 12:25:44

Nimi : Sami
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Sitä kai ei kukaan voi kiistää, että on olemassa a) maita, b) niissä asuvia ihmisiä, c) älykkyyttä, d) keskiarvoja."

Joo, olen samaa mieltä. Ja jos minä tuon möläytykseni jälkeenpäin sopivasti tulkitsen :) , niin voisin sanoa että yhden kirjan perusteella ei ehkä kannattaisi tehdä nopeita johtopäätöksiä sen suhteen ovatko nuo erot synnynnäisiä vai eivät, vielä kun sen tutkimusmetodologioita on arvosteltu.

Ainakaan ketään ei [i]yksilönä[/] tulisi syrjiä sen mukaan minkä maan tai kansan edustaja hän on. Olisi ehkä parempi arvioida hänen yleisiä kykyjään ja henkistä tasapainoa.
  
  4. joulukuuta 2008 12:28:40

Nimi : Jouko
Mitä teen : Kommentoin
  
Viesti : "Halla-aholaiset pitävät itseään rohkeina, kun uskaltavat puhua ääneen islamista ja muslimeista. Vielä rohkeampaa olisi, jos halla-aholaiset uskaltaisivat puhua ääneen myös sionismista ja juutalaisista. Se ei kuitenkaan tule tapahtumaan koskaan. Halla-aholaisuuden olemuksen ymmärtää parhaiten, jos tarkastelee tätä sen sokeaa pistettä."

Varmaan siitäkin puhuttaisiin jos olisi yhtä paljon riesaa kuin islamilaisista on. Eikä niistä islamilaisista ole ollut riesaa yhtään ennen viimeaikaista maahanmuttotulvaa maista joissa fundamentalismi-islam on voimissaan. Sehän näkyy kaikenlaisina erikoisvaatimuksina muitten kustannuksella.
  
  4. joulukuuta 2008 12:30:04


guestbook © freebok.net